Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Paylaş|

Şen Yuva dizisi

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
YazarMesaj
eskiAcik
Site Sahibi
Site Sahibi
eskiAcik
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Erkek
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 11490
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 7689
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/06/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Aycin

Şen Yuva dizisi Empty
MesajKonu: Şen Yuva dizisi Şen Yuva dizisi EmptyCuma Tem. 09, 2010 11:22 pm Paylaş

Şen Yuva dizisi 11712200814729_9899

İşte yeni başlayacak olan diziyle ilgili detaylar...

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, ATV'nin yeni dizisi "Şen Yuva"nın oyuncuları belirlendi.

Dün okuma provası yapan ekipte; Levent Üzümcü, Ayşegül Atik, Altan Erkekli ve Alper Kul var.

Ayşegül Atik, Ceyda Düvenci'nin annesini oynayacak. Levent Üzümcü'nün erkek kardeşi Alper Kul, babası ise Altan Erkekli olacak. Aile psikiyatristi bir çiftin hikayesi konu alınacak... Ceyda Düvenci ve Levent Üzümcü'nün karı-kocayı canlandıracağı dizide gerçek hikayeler anlatılacak.

Onların işi “ilişkiler”... Münir (Levent Üzümcü) ve İnci (Ceyda Düvenci), günümüzün en popüler konusunda, kadın-erkek ilişkilerinde uzmanlar! Meslekleri “aile terapistliği”. Onlar hastalarına danışmanlık yapıyor, aileleri de isteseler de istemeseler de onlara! Şenyuva ailesinin evinde bir çocuk, bir kayınvalide bir de kayınpeder ve hepsi ayrı alem komşularla ekran şenleniyor: Şenyuva, herkesin çok bildiği sorunlara, kahkaha dolusu çözümleriyle geliyor!!! Aile Terapisti Münir ve İnci, oğulları Ataberk (Osman Berk Selvi), İnci’nin annesi Gülümser (Ayşegül Atik), Münir’in babası Kalender ( Altan Erkekli) ve Münir’in kardeşi Nurettin (Alper Kul) her hafta yeni bir macerayla, hatta her hafta birkaç macerayla, yaz gecelerine kahkaha getiriyor!!! Gülümser’in ( Ayşegül Atik) damat sevgisine, Kalender’in ( Altan Erkekli) kadersiz oğlu Nurettin’e ( Alper Kul) ilgisine, İnci (Ceyda Düvenci) ile Münir’in (Levent Üzümcü) her sabah yeni bir maceraya uyanılan evlerine, Nurettin’in (Alper Kul) müzik piyasasını değiştirecek bestelerine hazır olun!
eskiAcik
Site Sahibi
Site Sahibi
eskiAcik
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 11490
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 7689
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/06/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Aycin

Şen Yuva dizisi Empty
MesajKonu: Geri: Şen Yuva dizisi Şen Yuva dizisi EmptyCuma Tem. 09, 2010 11:22 pm Paylaş

İyi esprileri, şahane oyuncuları olan 'Şen Yuva', ekranlarda eli yüzü düzgün bir yerli komedi dizisi görmeyi özleyenlere iyi gelecek

Geçen yazımda "Neden komedi dizilerimiz hiç komik değil?" diye yakınmıştım. 'Cuma'ya Kalsa' ve 'Sen Harikasın'ın iyi oyunculuklara sırtını vermek dışında bir numaraları olmadığını, yıllar sonra hâlâ güldüren 'Bir Demet Tiyatro'yu özlediğimi yazmıştım. Son cümlem de "Neden yeni Yılmaz Erdoğan'lar çıkmıyor?" idi.
Çok içten istemişim belli ki, pazartesi akşamı televizyon karşısına oturdum ve kanal değiştirmek üzere elime aldığım kumandaya dokunamadım bir daha. 'Şen Yuva'ya takıldım kaldım.
Atv'nin yeni dizisi 'Şen Yuva'. Yabancı bir formattan filan esinlenmiş değil, kendi hikayesi var. Birlikte klinik açmış aile terapisti bir karı koca (Ceyda Düvenci - Levent Üzümcü), yeteneksiz oğulları Ataberk (Osman Berk Selvi) Ankara'dan gelip başlarına çöreklenmiş bir kayınvalide (Ayşegül Atik), geceleri Beyoğlu barlarına desibel kontrolüne çıkan, takıntılı bir emekli koro şefi baba (Altan Erkekli), bir de onun bütün ümitlerini bağladığı, konservatuvar mezunu sandığı, aslında gizli gizli tavernacılara şarkı yazan çapkın oğlu (Alper Kul). 'Şenyuva Ailesi’ ana hatlarıyla bu kişilerden oluşuyor, bir dolu da renkli yan karakter var.
Oyuncuların hepsine tek tek methiyeler düzmek mümkün, hepsi çok iyiler çünkü. Ayşegül Atik'i yeniden düzgün bir komedi dizisinde görmek ne saadet. Dot'taki oyunlarında bayıldığımız, 'Caveman'de de ne iyi bir komedyen olduğunu kanıtlayan Alper Kul'un oynadığı Nurettin, bence yakında unutulmaz komedi tiplemeleri arasına girecek. Zaten ilk bölümde patlattığı 'Sempatiğimsin' adlı 'eseri' şimdiden internette dolanmaya başladı bile.
Havasıyla özlediğim 'Bir Demet Tiyatro'yu anımsatan, ama bir yandan gayet özgün esprileri olan, yani bir Yılmaz Erdoğan taklidi olmayan bu diziyi pek eğlenerek izleyip bitirdim ve finalde 'BKM' yazısını gördüm. 'Hah' dedim, 'Şimdi anlaşıldı.'
Kim çekiyor diziyi? Birkaç sezon 'Avrupa Yakası'nı, bu yılın en başarılı komedi filmi 'Eyvah Eyvah'ı da yönetmiş olan Hakan Algül. Peki daha önemlisi kim yazıyor? Emrah Sinanoğlu. Yeni bir isim. BKM'nin patronu Necati Akpınar'ın keşfi. Daha önce bir süre TRT'deki 'Yeni Evli' adlı sit-com'da da imzası olmuş, ama belli ki 'Şen Yuva' dört başı mamur ilk işi. Ve duyduğuma göre BKM'nin aralarında Sırrı Süreyya Önder'in de olduğu danışmanlarından geçene kadar 10 kez yeniden yazmış ilk bölümü Sinanoğlu.
Sonuç ortada. Arada televizyonda üzerinde titizlikle çalışılan işler izlemek ne kadar iyi oluyor. Dilerim 'Şen Yuva uzun ömürlü olur.'

Aso Maro - Cadde
Onur
Üye
 Üye
Onur
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 41
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 55
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/06/10
<b>Nerden</b> Nerden : SAMSUN
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ES-ES ''Malesef Daha İyisi Gelmeyecek''
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Şen Yuva dizisi Empty
MesajKonu: Geri: Şen Yuva dizisi Şen Yuva dizisi EmptySalı Tem. 13, 2010 3:16 am Paylaş

Geçende kanalları zaplarken bu diziye rastladım bakalım biraz dedim ve 4-5 Dk. Sonra Avrupa yakası'nda cem karakterini canlandıran eleman aşk kokan hareketler yaptı ve aynı zamanda Es-Es'in Dön Bana müziğinin fonunu duydum. Çoğu kişi müziğin dön bana olduğunu anlayamazdı ama.. Bendeki Es-Es sevdası anladım be abi. Sad
kAnAtSiZz_mElEk
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
kAnAtSiZz_mElEk
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 246
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 260
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 12/07/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bulgarıstan / Ruse
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Kahpe dediğimiz HAYAT değil SEn öldürdün bEni !!!

Şen Yuva dizisi Empty
MesajKonu: Geri: Şen Yuva dizisi Şen Yuva dizisi EmptySalı Tem. 13, 2010 8:29 am Paylaş

komik bir dizi :D
FatmArda
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
FatmArda
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 13228
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 10584
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/07/10
<b>Nerden</b> Nerden : Eskişehir
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ♥ Arda Turan ♥

Şen Yuva dizisi Empty
MesajKonu: Geri: Şen Yuva dizisi Şen Yuva dizisi EmptyC.tesi Tem. 24, 2010 1:30 pm Paylaş

TeşekkürLer... (:
SeviL|EkreM
Üye
 Üye
SeviL|EkreM
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 44
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 38
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 04/08/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

Şen Yuva dizisi Empty
MesajKonu: Geri: Şen Yuva dizisi Şen Yuva dizisi EmptyÇarş. Ağus. 11, 2010 11:53 pm Paylaş

begenerek izliyorummm =)

Şen Yuva dizisi

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası