Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Okunmasanda Olur...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
MécHul~
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
MécHul~
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 274
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 259
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/07/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanßul~
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Hayalim3Kelime,ODaŞöyle; Ümit İbrahim Kantarcılar! :)
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Okunmasanda Olur...  Empty
MesajKonu: Okunmasanda Olur... Okunmasanda Olur...  EmptyC.tesi Kas. 13, 2010 7:10 am Paylaş

Galiba başka çarem kalmadı.Şuan konuşacak kimsem yok, ama eğer birilerine derdimi anlatmazsam bir yerlerden atlayıp intihar edicem!

Aile meseleleri...12 yaşındayım, ve delirmek üzereyim.Bir an önce büyüyüp, liseye geçip, bir kız yurduna yerleşmek ve bu bana hapishane gibi gelen evden uzaklaşmak istiyorum! Anne ve babama "Anne", "Baba" demek içimden bile gelmiyor... Sevilmediğimi bu kadar belli etmeleri çok canımı yakmaya başladı.Ters ters cevapları, durup durup kızmaları canıma tak etti. Çığlık çığlığa ağlayıp tüm içimdekileri kusmak istiyorum (!) ama onu bile yapamıyorum

Yaptığım şey çok saçma biliyorum, burda kimseyi tanımıyorum bile.Ama kimsenin cevap yazmaması bile umurumda değil... En azından bir nebze de olsun rhatladım
I_love_you_manga
Deneyimli
Deneyimli
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 729
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 555
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 18/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : DENİZLİ
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Bana umut bağlama be
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cenker

MesajKonu: Geri: Okunmasanda Olur... Okunmasanda Olur...  EmptyPaz Kas. 14, 2010 7:09 am Paylaş

tabiki cevap veririm aynı olayın tıpkısının aynısını bn yaşıyorum bu yaşımızdan kaynaklanıyo olabilir die düşünüyorum ve günlüğümle olan bitenleri paylaşınca içimde bişi kalmıyo banada bni sevmiyolar gibi geliyo ama seviyolardır mutlaka sn de bi günlük tut bnce bu sayede içindekileri bağırırsn :ips: kndini üzme buda geçicektir sölediğim gibi bnde 12 yaşındayım bu yaşta anlaşmazlıklar başlıo aile arasında gerçek bi dost tavsiyesi olsn :D
Ŧєуzα_єѕ
Süper Moderatör
Süper Moderatör
Ŧєуzα_єѕ
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 9467
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3369
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/07/10
<b>Nerden</b> Nerden : Eskişehir (:
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : zey ♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: Okunmasanda Olur... Okunmasanda Olur...  EmptyPaz Kas. 14, 2010 7:11 am Paylaş

canım o kadar çok mu nefret ediyorsun anneden ve babandan ?
Tabi ki bazen annen ve babana sinir olabilirsin ama bu kadar çok nefret ettirecek kadar ne yapabilirler ki :roll:
I_love_you_manga
Deneyimli
Deneyimli

MesajKonu: Geri: Okunmasanda Olur... Okunmasanda Olur...  EmptyPaz Kas. 14, 2010 7:13 am Paylaş

yesim_es demiş ki:
canım o kadar çok mu nefret ediyorsun anneden ve babandan ?
Tabi ki bazen annen ve babana sinir olabilirsin ama bu kadar çok nefret ettirecek kadar ne yapabilirler ki :roll:
evet annemden ve babamdan nefret ediomuşum gibi bnde oluyorum ama bu düşünceyi hemen aklımdan siliyorum sonra pişman olursun bn oluyorum doğrusu
Bloo
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Bloo
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5159
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2254
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Serdar. ♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cihan

MesajKonu: Geri: Okunmasanda Olur... Okunmasanda Olur...  EmptyPaz Kas. 14, 2010 7:29 am Paylaş

Seni anlıyorum canım.
Belki yaşınla ilgilidir belki gerçekten nefret ediyorsundur.
Ben yakında 18 yaşıma gireceğim ve kendi öz ailemden nefret ediyorum senin gibi.Yaklaşık 8 yıldır.Sana bir şey yapmamış olabilirler ama sen sevmiyorsundur,nasıl desem böyle kanın ısınmıyordur.Sevmeye çalışırsın sevemezsin.Moralinin en yüksek olduğu anda tüm moralini bozarlar.Böylece iyice soğursun onlardan.Hiç bir şeyini paylaşmak istemezsin,paylaşmazsında.Onlar gurur duymasın diye başarılı olmak istemezsin.Ne işim var benim böyle bir ailede diye sorarsın kendine.Cevabını bulamazsın...Sende bunlara benzer duygular yaşıyorsundur eminim.Takma diyemeyeceğim,yapamazsın.Onlarla yaşıyorsun ve en önemlisi de sen onlara mecbursun.Manevi desteklerine değil,maddi desteklerine ne yazık ki.O yüzden çıkıp gidemezsin istediğin yere.Reşit değilsin,paran yok...
Berbat bir durum gerçekten.Yardımcı olmak isterdim ama elimden bir şey gelmez maalesef...Ama seni gerçekten anladıysam bu iyi gelebilir sana. (: İnsan bir başkasının kendisini anladığını bildiğinde rahatlıyor.Yani en azından ben rahatlıyorum. (:
cαη_кıяιкlαяι
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
cαη_кıяιкlαяι
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 10947
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 8428
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/07/10
<b>Nerden</b> Nerden : υçυяυмυη ĸєηαяı.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : -?
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: Okunmasanda Olur... Okunmasanda Olur...  EmptyPaz Kas. 14, 2010 8:40 am Paylaş

Seni çook ama çook iyi anlıyorum.
Aile içinde dışlanmak - sevgisizlik nedir çok iyi biliyorum.
Nefret - kin - öfke - güvensizlik - kendini aşağılık bir varlık gibi hissetme..hepsini tattım sayelerinde.
Hiç kimseye güvenemezsin, bil ki aile bir şey değil bu zamanda - en büyük kazığı aileden yiyorsun işte.
Sana daha bu yaşında nefreti kini öğretiyorlar, kaçacak gidecek yerin yok - sindirilmiş gibisin.
Ama bunlar geçer - bi zaman sonra alışıyorsun - alışmaya mecbur olduğunu öğreniyorsun.

Bloo - hiç bir konuda kimseye bu kadar katılasım gelmemişti - aynen diyorum.
The Meadow
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
The Meadow
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5298
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4149
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Just Breathe♥

MesajKonu: Geri: Okunmasanda Olur... Okunmasanda Olur...  EmptyPaz Kas. 14, 2010 10:00 am Paylaş

bnde 12 yaşındayım.tmm birazcık 12'yi geçtim.
bu yaşlamı ilgili bilmiorum.ama bn bunu dha çok 5 yaşında hissettim.ikiside çalışıyodu ve bni babaanneme bırakıyorlardı.bn orda kuzenimle oynayıp,kavga ediyordum.babaannem bna kızıyordu,kuzenim dha küçük olduğu için..
annem babam işten geliyodu,annemle çat pat iidim ama babamdan nefret ediodum.herkesin bnden nefret ettiğini düşünüodum.
ama şimdi herşey farklı.şimdi onlar bnle ilgilenio,bn onlardan kaçıyorum ilgilerinden...
inan düzelicektir,gerçekte nefret etmiosun bile.sadece sevgin arada bi onların davranışlarına göre nefrete dönüşüyor.
kimsenin işine maydanoz olamayacağı,onların duyamayacağı bi yerde hıçkıra hıçkıra ağla.herşeyi içine ata ata dha da dolarsın.ne hissediyosan,onu o anda yaşa.
●♥ GülGüzeli ♥●
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
●♥ GülGüzeli ♥●
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3002
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 947
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Mevlana Diyarı..
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Bildiğimiz ama kabullenemediğimiz gerçekler...
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: Okunmasanda Olur... Okunmasanda Olur...  EmptyPaz Kas. 14, 2010 10:08 am Paylaş

Ah canım ya... :/
Bendede olur ama herzaman değil. Seni anlamazlar. Seni dinlemezler bile bazen..

Herşey iyi güzel giderken bi anda herşey tersine döner. Tüm yaptıkları haksızlıklar bi anda film şeridi gibi gözünün önünden geçer.. Ağlarsın ağlarsın.. 1-2 haftaya geçer.. Unutursun. Zamanı gelince tekrar sil baştan.. Yani en azından bende öyle.. Very Happy

Ama sanmaki seni sevmediklerinden... Onlar bizlerden yaşca büyüklerya.. Ben tecrübeliyim sen gelirken ben gidiyordum misali senin sözlerini aldırış etmek istemezler. Kendi bildiklerini yaparlar.. Karşındakinin de kendilerinden bir CAN olduğunu unutuverirler..

Üzülme sen Very Happy Ağlayacaksanda ağla.. Ağlamak kötü birşey değil (:
Tuqßækrem
Deneyimli
Deneyimli
Tuqßækrem
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1922
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1367
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 07/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Antalya
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Acılara gem vura vura Direniyorum Yokluğuna... ÜMit<3<3

MesajKonu: Geri: Okunmasanda Olur... Okunmasanda Olur...  EmptyPaz Kas. 14, 2010 11:21 am Paylaş

Pek yardımcı olamıycam ama İçine atma sonra içine attıkların sana dert oluyo.
http://www.handesoral.org
Bihter
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
Bihter
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2265
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1356
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 27/07/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : .........

MesajKonu: Geri: Okunmasanda Olur... Okunmasanda Olur...  EmptyPaz Kas. 14, 2010 11:42 am Paylaş

benden size bir abla nasihati.....aile herşeyden önemlidir.....sen daha 12 yaşındasın....daha küçüksün....o yaşlarda herşey,herkes size karşı gibi gelir..isyan etmek istersiniz.....ama biraz büyüyünce bütün bu yaptıklarınızın saçma olduğunu anlarsınız.......aile gerçekten çok önemli.....
MécHul~
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
MécHul~
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Hayalim3Kelime,ODaŞöyle; Ümit İbrahim Kantarcılar! :)

MesajKonu: Geri: Okunmasanda Olur... Okunmasanda Olur...  EmptyPtsi Kas. 15, 2010 12:15 am Paylaş

I_love_you_manga: Ben zaten yazmadan duramıyorum günlük değil ama çok üzgün olduğumda perişan bi halde olduğumda ya da çok mutlu olduğumda mutlaka karalarım defterimi...Teşekkür ederim.. (:

yesim_es: Sanırım ailenle aran gayet iyi, ama öyle şeyler yaşadım ki "ailem" diyemiyorum düşün...Evet, o kadar nefret ediyorum =/

Bloo: Söylediğin her cümleye, her kelimesine dahi katılıyorum.Hissettiğim duyguların tercümanı oldu yorumun.Çok teşekkür ederim.Tam anlamıyla ifade ettin beni...

can_kırıkları: Gerçekten öyle...Ben bu duyguları en yakınım olan ailemden öğrenmeyi hiç mi hiç istemezdim.Ama öğrettikleri şey bunlar işte...Alıştım bende, alışmaya mecbur olduğumu da anladım maalesef...

the meadow: Haklısın, ağlamak insanı rahatlatıyor.Arada bir yapıyorum bunu, gerçekten işe yarıyor bazen.Düzeleceğini hiç sanmıyorum.İnan bazen delirecek gibi oluyorum.Gidecek yerim yok, derdimi anlayan kimse yok diye çıldırıyorum! Ve bu acıları bana çektiren öz ve öz ailem olduğu için ve onlara hiç birşey yapamadığım için sinirden ölüyorum!

Mrs. Pc Kurdu: Bende de öyle oluyor evet..Tam herşey yoluna girdi galiba diyorum,
ama sonuç yine aynı oluyor.

Tuqßækrem: Evet bencede..Teşekkür ederim canım.

Bihter: Hayır, inan düşündüğün gibi değil benim olayım.Yaşla bir alakası yok.Ben hergün "nefret ediyorum sizden!ve her zaman nefret edicem!" cümlelerini sayarken onların umurunda bile değil! Büyüdüğümde bana bu yaşattıklarını unutacağımı mı sanıyorsun? İmkansız... Bir söz duymuştum, aile sadece para vermeye yarayn insanlar diye.Bazen bu söze inanıyorum düşün.

Hepinize çok teşekkür ederim...Yorumlarınız, beni anlamanız beni rahatlattı inanın...Sonsuz teşekkürler hepinize (:
_gamzenur_
Deneyimli
Deneyimli
_gamzenur_
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1006
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 696
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/07/10
<b>Nerden</b> Nerden : AnTaLyA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : sahte aşklara inat tek aşk FENERBAHÇE..

MesajKonu: Geri: Okunmasanda Olur... Okunmasanda Olur...  EmptyPtsi Kas. 15, 2010 12:32 am Paylaş

ergenlik..
annen baban seni anlamıyor,seni sevmiyorlarmış gibi geliyor,onlardan sürekli kaçmak istiyorsun..
anlıyorum seni.
I_love_you_manga
Deneyimli
Deneyimli

MesajKonu: Geri: Okunmasanda Olur... Okunmasanda Olur...  EmptyPtsi Kas. 15, 2010 2:37 am Paylaş

_gamzenur_ demiş ki:
ergenlik..
annen baban seni anlamıyor,seni sevmiyorlarmış gibi geliyor,onlardan sürekli kaçmak istiyorsun..
anlıyorum seni.
katılıyorum ergenlik!
kübra_07
Forumcu
 Forumcu
kübra_07
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 376
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 209
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : antalya

MesajKonu: Geri: Okunmasanda Olur... Okunmasanda Olur...  EmptySalı Kas. 16, 2010 2:50 am Paylaş

Aynı ben annem sanki benim düşmanım gibi davranıyor...beni sevdiğini biliyorum ama bunu hiç belli etmiyor.bazen dünyada en sevmediğim kişi olabiliyor 😢
MécHul~
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
MécHul~

MesajKonu: Geri: Okunmasanda Olur... Okunmasanda Olur...  EmptySalı Kas. 16, 2010 6:15 am Paylaş

Ergenliğin biraz etkisi var yalnızca.Büyüdüğümde bu dönemi atlattığımda yaşadıklarımı unutacağımı sanmıyorum...Kolay affeden biri değilim

Teşekkür ederim...
sevil_ekrem 12
Deneyimli
Deneyimli
sevil_ekrem 12
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 844
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 883
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/07/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : DANİEL&JAMES&

MesajKonu: Geri: Okunmasanda Olur... Okunmasanda Olur...  EmptyPerş. Kas. 25, 2010 7:30 am Paylaş

evet bende 12 yaşındayım ve biraz deliyorum ama annenzden ve babanızdan neferet etmeyin çünkü bi yerlerde izlemiştim bi gece 30 tyaşındaki adamın annesi arar adam korkar annesine bişey mi oldu diye düşünür annesi:nasılsın oğlum adam:iyim anne asıl siz nasılsınız diye soar anne:iyiyim oğlum sadece sesini duymak için ardaım rahatsızmı etim diye sorar adam:evet anne etin bunun için gecenin bu saatinde armana gerke yoktu yarın konuşabilirdik anne:sende beni 3o yıl önce bu saate uyandırmıştın oğlum DOĞUM GÜNÜN KUTLU LSUN OĞLUM (arkadaşlar ailenizden nefret etmeyin çünkü benim abim üvey abim annemiz aynı babamız farklı şimdi bi düşünün ben bunu arkadaşımdan 10 yaşında öğrendim )
●Liѕѕ'яє
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
●Liѕѕ'яє
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 8284
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2225
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Üzlem'imi yerim.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cihan

MesajKonu: Geri: Okunmasanda Olur... Okunmasanda Olur...  EmptyPerş. Kas. 25, 2010 7:54 am Paylaş

Evet...
Çok iyi anlıyorum.
Bunlar normal şeyler..
Bende bi zamanlar nefret ederdim-Dışlandığımı düşünürdüm...
Ama şimdi diyorumki-Keşke yanımda olsalar,Keşke biri bana Kalk şu bilgisayarın başından dese...
Keşke Baba-Kız atışmalarımızı yapsak yine...
Keşke annemle tartışsak-Annem bana terlik atsa...
***...яσчαʟмıƨƨ...***
Forumcu
 Forumcu
***...яσчαʟмıƨƨ...***
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 498
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 318
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/09/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Neset Hoca

MesajKonu: Geri: Okunmasanda Olur... Okunmasanda Olur...  EmptyPerş. Kas. 25, 2010 8:10 am Paylaş

Aynı Ben =)
12/13 YaşLarımda Bende ÖyLe Düşünürdm Aynı Snn Gibi Büyüsem De KurtuLsm Die...(
'Nefret Ettm ArtıK Snden' DeniLnce Tabii İnsan OLur OLmz BLe DüşünebiLio =(
Şimdi Dönüp BaKtıqımda Hiçte HaKsız DeiLmsm Pişmn DeiLm ÖLe Düşündüüm İçn. =)
BüyüdüKçe Geçio.)
Kötü ÖrneK OLmiym Ama Bana KaLırsa ÇoK Doqru Düşünüosn
OnLrı Hiç Kafaya TaKmazdm Ben Hep YüzLerine Vurardm HataLrını
BöLe Yapnca KendiLernde Hata BLuoLr Bence İyi Yntemdi Bnm İçn ;)
Tabi Yap Demiorm Ama =)
cmrrnsd
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
cmrrnsd
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 224
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 195
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : dünya dar geldi ayda gezer oldum...

MesajKonu: Geri: Okunmasanda Olur... Okunmasanda Olur...  EmptyPerş. Kas. 25, 2010 8:14 am Paylaş

MécHul~ demiş ki:
Galiba başka çarem kalmadı.Şuan konuşacak kimsem yok, ama eğer birilerine derdimi anlatmazsam bir yerlerden atlayıp intihar edicem!

Aile meseleleri...12 yaşındayım, ve delirmek üzereyim.Bir an önce büyüyüp, liseye geçip, bir kız yurduna yerleşmek ve bu bana hapishane gibi gelen evden uzaklaşmak istiyorum! Anne ve babama "Anne", "Baba" demek içimden bile gelmiyor... Sevilmediğimi bu kadar belli etmeleri çok canımı yakmaya başladı.Ters ters cevapları, durup durup kızmaları canıma tak etti. Çığlık çığlığa ağlayıp tüm içimdekileri kusmak istiyorum (!) ama onu bile yapamıyorum

Yaptığım şey çok saçma biliyorum, burda kimseyi tanımıyorum bile.Ama kimsenin cevap yazmaması bile umurumda değil... En azından bir nebze de olsun rhatladım
Böyle düşünmemelisiN elbet hepsi gecer birgün bu kadar olumsuzluğun sebebi nedir?
MécHul~
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
MécHul~

MesajKonu: Geri: Okunmasanda Olur... Okunmasanda Olur...  EmptyCuma Kas. 26, 2010 2:07 am Paylaş

Anlamıyorsunuz.. sevil_ekrem 12 ve xxxgüneşxxx. Her aile farklıdır, ve her 12 yaşındaki kızın istedikleri farklıdır.Özgür olabilmeyi, çocukluğunu yaşabilmeyi ister herkes.Ben olmadım! Şimdi anladınız mı? Çocukluğumu aldılar diyorum, bundan ötesi var mı?

***...яσчαʟмıƨƨ...***: Güzel yöntem =)

cmrrnsd: Geçmiyor işte, geçmiyor.Her gün sözde "babam"ın lafları, bakışları,imaları canıma tak etti.Ben ölmeyi istedim ya, ölmeyi! Düşünebiliyo musun? Düzelmiyr, düzelmeyecek.Kıyafetlerime, sözlerime, davranışlarıma, herşeyime karışıyorlar.Ev,ev değil hapishane benim için.Çocukluk diyorum, insan çocukluğuna bir daha geri dönemez, ve herkes yaşamak ister o zamanları.Ben yaşayamadım! Hep bir engel yaptılar bana, hep bir zorlama.. Neyse, daha fazla konuşmayayım, sözlerim kötü yerlere gidiyor.
NesliCbn
Forumcu
 Forumcu
NesliCbn
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 429
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 283
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/10/10

MesajKonu: Geri: Okunmasanda Olur... Okunmasanda Olur...  EmptyPtsi Kas. 29, 2010 5:05 am Paylaş

Bence o kadar kötü düşünme.Belki annenle baban seni sevmediklerinden değilde bi yanlışını görmüşlerdir.Genelde bizim doğru olarak düşünüp yaptığımız şeyi onlar yanlış olduğunu savunurlar .Senin yanlışını görüp bu kadar tepki vermişlerdir.Bence iyice düşün ailen sen ne yapmış olabilirsinde bu kadar tepki vermiş olabilir?!
~Her anne ve baba çocuğunmu sever bunuda unutma .
~Sakın ama sakın intihar etmeyede kalkma.
#Nese#
Deneyimli
Deneyimli
#Nese#
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1407
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 317
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/11/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Seni Unutmaya Ömrüm

MesajKonu: Geri: Okunmasanda Olur... Okunmasanda Olur...  EmptyPtsi Kas. 29, 2010 5:19 am Paylaş

birak naparlar sa yapsin lar sen oku iyi meslek sahibi ol sonra sen ezer sin onlarin basinii
MécHul~
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
MécHul~

MesajKonu: Geri: Okunmasanda Olur... Okunmasanda Olur...  EmptyPerş. Ara. 02, 2010 5:17 am Paylaş

Küçüklüğümden beri bu böyle NesliCbn, o kadar küçük yaşta ne hata yapabilirim ben? Tek şey doğru, o da doğru olduğunu düşündüklerini yapıyor olmaları.Ama bu davranışlarının yanında beni hergün öldüren davranışları da var.Seviyolar belki evet, ama tek istediğim sevdiklerini bana hissettirmeleri..

endoplazmik uzaylı
Üye
 Üye
endoplazmik uzaylı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 92
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 81
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 04/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : dünyadan
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : AdAm mı? SON ADAM 1938de ÖLDÜ!

MesajKonu: Geri: Okunmasanda Olur... Okunmasanda Olur...  EmptyPerş. Ara. 02, 2010 10:28 am Paylaş

ben şimdi 16 yaşındayım senin yaşındayken bende hep öyle olduğunu beni sevmediklerini sanırdım şimdi bu düşüncelerim değiştimi tam olarak kestiremiyorum ama insanları onlar beni sevmeselerde sevmeyi öğrendim kendi kendime bunu nasıl başardım bende bilmiyorum aslında senin ailen nasıl bir aile tam olarak tabii ki bilemem ama blkide bu düşünclerin ergenlikten kaynaklanıyordur -umarım öyledir- aslında tam olarak bilemiyorum düzgün bir aile düzgün ebeveynler nasıl olur -çünkü benim ailem hep problemliydi ve bugün bile aynı-ama ailen nasıl olursa olsun sana nasıl davranırlarsa davransınlar görmezden gelmeye çalış kendin onları sevmek için bahaneler uydur eminim böyle daha kolay olucaktır senin için mesela ben annemin beni sevmediğini düşündüğümde hep olsun bu kadın beni dünyaya getirdi vb derdim kendi kendime keşke sana daha fazla yardımcı olabilsem umarım bu hislerin geçicidir..
elfays
Deneyimli
Deneyimli
elfays
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1238
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 746
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/11/10

MesajKonu: Geri: Okunmasanda Olur... Okunmasanda Olur...  EmptyPerş. Ara. 02, 2010 11:11 am Paylaş

umarım geçicidir bunlar
ağla dök içini içine atma
içine attıkça hastalanırsın
sen sadece okumana iyi bi meslek sahibi olmana bak
üzülme bu kadar karamsar da olma
umarım bi gün seni anlicaklardır
kendine dikkat et

Okunmasanda Olur...

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki