Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
YazarMesaj
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5001
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3934
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Malik.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa - Sayfa 3 EmptyPtsi Kas. 15, 2010 10:21 pm Paylaş

yazıyorum çok beklettim sizi dün yazarım demiştim ama yazamadım

ertesi sabah
melike-özgün
melike
sabah erkenden stüdyoya gittim hay allahım yha insan bir güncük tatil verir dimi ama anlayan kim ha özügne söylüyorum ha oduna odun işte odun ahh ah abiyeciğimi çok iyi anlıyorum yazık çok çekiyor ermandan içeri girdim müzik koymak için cd ye yöneldim cd yi taktım müzik başladı arkamda birisini hissettim nefesini hissedebiliyordum arkama dönmemle özgünle burun burun gelmem bir oldu anam ne biçim bakıyor o bana melike kendine gel hocan osenin ona aşık olamazsın hayır daha kaç gündür tanıyorsun ki yani ama çok yakışıklı beni ona çeken bişi var ve çekiyo çekiyo oda bana yaklaşıyor gözümü kapatıyorum ve dudaklarımda bi sıcaklık hissediyorum anam!!!

özgün
öptüm onu ama niye yok artık aşıkmıyım ben şimdi daha neler özgün karaman ıssız adamım lan ben ne aşık olması özgün karaman aşık olamaz ve kendimi geri çektim ağzımdan şunlar dökülüyor
ö;ben,,ben,,şey ö,özür dilerim,şey bir anda oldu afedersin
hiç bişi demedi direk dışarıya çıktı aptalım ben aptal aptal bal gibi aşık oldum kıza işte neymiş bir anda olmuşmuş salak özgün!!!!

melike
kendimi dışarıya attım tabiikide bir anda olucaK !!!!YOK BİDE PLANLASAYDIN HASPİNALLAH DÜŞÜNDÜKÇE YÜZÜME Bİ GÜLÜMSEME YAYILIYOR ODA NE KAPI AÇILIOR ÖZGÜN YANIMA GELİYOR GELMESENE OĞLUM GELME GLME!!

ÜMİT-TÜRKÜ
ÜMİT
sabah sabah erkenden stüdyoya geldim kapı aralıktı baktım türkü içeride bi andalyede oturuyor elinde bi dergi bakıyım anam ne güzel olmuş dar paça kot pantalon şık bir bluz ve şalı boynuna dolamış makyajda yapmış benim geldğimi fark etti gözleri bana kaydı
ü;günaydın da sen
t;sanada günaydın ben böyle giyindim çünkü bu gün tatil
ü;hadi canım eminmisin
t;evet sanada bunu söylemek için geldim buraya
ü;hmm o zaman ey beraer bişilermi yapsak ki
t;her gün beraberiz ümit
ü;hıı iyi o zaman sıkıldın yani benden
t;yokcanım öyle demedim ben
ü;nasıl dedin peki neyse o zaman ben gidiyim iyi tatiller
kırıldım ona benden hemencicik sıkılmış oysa i ben onu her ügn görebilirim
t;ümit
ü;efendim
t;tamam nereye gidiyoruz
ü; :D
ayçin_7510
Deneyimli
Deneyimli
ayçin_7510
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1607
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1618
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 28/08/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cenker

Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa - Sayfa 3 EmptyPtsi Kas. 15, 2010 11:04 pm Paylaş

öptüm onu ama niye yok artık aşıkmıyım ben şimdi daha neler özgün karaman ıssız adamım lan ben ne aşık olması özgün karaman aşık olamaz ve kendimi geri çektim ağzımdan şunlar dökülüyor
ö;ben,,ben,,şey ö,özür dilerim,şey bir anda oldu afedersin

Yaa Özgün sen ne saçmalıyosun yha..Olursun tabi aşıık..Aşk biz insanLara sunuLan bir ayrıcaLıktır..Aşk hayatın anLamıdır yaww..Bırak unut kuraLLarı..Bırak ıssız adam ayakLarını!!

melike
kendimi dışarıya attım tabiikide bir anda olucaK !!!!YOK BİDE PLANLASAYDIN HASPİNALLAH DÜŞÜNDÜKÇE YÜZÜME Bİ GÜLÜMSEME YAYILIYOR ODA NE KAPI AÇILIOR ÖZGÜN YANIMA GELİYOR GELMESENE OĞLUM GELME GLME!!

Ayy buraya güLdüm yaLnız :D Gelsin kız geLsin..Ayy çok heyecanLandım şimdi..Dewamı ne zamana acaba??Kısada oLsa geLemezmi bugün??

mltm
Moderatör
Moderatör
mltm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 11933
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4139
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Özge'm♥

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa - Sayfa 3 EmptyPtsi Kas. 15, 2010 11:26 pm Paylaş

süper canım devam...
Dilosh~CA
Deneyimli
Deneyimli
Dilosh~CA
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 690
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1887
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Lahoooyyytt!
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Aycin

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa - Sayfa 3 EmptyPtsi Kas. 15, 2010 11:45 pm Paylaş

Ayyy Özgün-Melike çiftine eridim bittim şu dakikaaaa :kalpp:
Harika ollmuuşş.
Ayy en heyecanlı yerde bırakmışsın devamı ne zamaaaan :D
dadlu_seytan
Deneyimli
Deneyimli
dadlu_seytan
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 651
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 655
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : qidén qitmiştir qittiqi qün bitmiştir bén qidéni déqiL qidén béni Kaybétmiştir...!!

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa - Sayfa 3 EmptySalı Kas. 16, 2010 1:55 am Paylaş

süpersin..........
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5842
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2961
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Los Angeles Kızı

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa - Sayfa 3 EmptySalı Kas. 16, 2010 2:04 am Paylaş

Heyy Senaristim sana bişi söLicem ama inanmıycaksın

Çok güzeL yazmışsın Biliyomusun sayın senaristimm ynei böLümü nezaman eklersinnn kuzumm çok güzeL yavv allhm anlatılmaz bişi Very Happy :klp:
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa - Sayfa 3 EmptySalı Kas. 16, 2010 2:07 am Paylaş

devamını çok kısa yazıyorum ümit-türkücüler gelmemiş daha sdece meltemim var o yüzden özgün-melikeden bi parça koyuyorum

melike
ne geliyosun yha yürü git işin yok mu senin
ö;yha ben tekrardan özür dilerim
m;önemli değil kapıya doğru ilerledim

özgün
ayh bak işte kız senden kaçıyor ay yok ben tutamıcam kendimi ve kızgın bi şekilde seslendim(hani parkta cenker ayçini öpmeye çalışıyorken yanından kalktıda cenker arkasından ayçin diye bağırdı yha o ses tonuyla süper anlattım be)
ö;melike!
arkasını döndü
m;efendim(hafif gülümsemeye çalıştı)
ö;sana bişi söylemem gerekiyor
m;söyleee
ö;yha ben ben şey
m;sen ney özgün
ö;bi susarsan dicem
m;ne bağrıyosun yha ben sana ne dedim of
arkasını döndü tam gidiyordu söyledim oh be
ö;ben seni seviyorum

melike
işte bunu demese nolurdu yha öylece kalakaldım napıcağımı bilmiyorum acaba bendemi desem yoksa kaçsammı anlamadım
ö;eeee
m;ne eeee
ö;hasbinallah yok bişi melike ok
m;özgün
ö;efendim
m;bende
ö;ne bende
m;hay yarabbim bide bana diosun odun kafalısın olum sen
ö;banamı dedin sen kendine bak be abiye kuzu kılıklı
m;ay kendisi ermanın kopyası bana ne diyo
ö;çok konuşmada geç içeri
m;töbe töbe yok senin kafa yerinde değil valla gidp gelio
ö;niye?
m;evet kesinlikle odunsun sen
ö;melike yeter
m;ya bende dedim özgün bendeeee
ö;sendeee ne sende ne
m;anloama özgün anlama,anladığın zaman gel tamam mı

töbe yarabbim yha valla odun billa kereste yha

özgün
bendeymiş bende neki ben bişimi kaçırdım aceba off bende bende bende bende!!!! dur bkim ben ne dedimki oda bende dedi anam!!!ben dedim oda bende dedi ah özgün ah bişiyide unutma yha hemen içeriye girdim
ö;melike
m;ne var erman
ö;yha afedersin ben yine odunluk ettim dimi
m;evet fazlasıyla
ö;şeyy sen ciddimisin
m;yoooo şaka canım yalancıktan seviyorum seni
ö;ne ne ne
m;hayır özgün şaka değil şimdi şakayaptım sana anladınmı
ö;onu anladımda sen ne dedin
m;şaka dedim
ö;sonra
m;yalancıktan dedim
ö;sonra
m;seviyorum seni dedim
ö;bende seni
sarılıp kucağımda döndürdüm ağırmış haa olsun yerim kız seni
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5842
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2961
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Los Angeles Kızı

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa - Sayfa 3 EmptySalı Kas. 16, 2010 2:16 am Paylaş

ama öLürüm kiii Burdaa Ümit Türkücüde Varr Öğneğin bnn Çok güzel yazmışsınn Cnmmmmm Kzuumm Bitanem Razz :klp:
EKREMCİ GENÇLİK
Deneyimli
Deneyimli
EKREMCİ GENÇLİK
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 538
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 535
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : bende bilmiorum....
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Arthur:Hey neşelen b

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa - Sayfa 3 EmptySalı Kas. 16, 2010 2:18 am Paylaş

ümit ve türkücülerde burdada belli etmiolar deme
mltm
Moderatör
Moderatör
mltm

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa - Sayfa 3 EmptySalı Kas. 16, 2010 2:18 am Paylaş

aaaa hani ümitürkü ece???
güzel devamm
yesim_286
Üye
 Üye
yesim_286
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 47
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 49
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : DüNYaDaN xD
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Hayat bu işte; kanat

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa - Sayfa 3 EmptySalı Kas. 16, 2010 2:37 am Paylaş

süper yazıyosun jnm eğer başlamadıysan türkü ümit ağırlıklı olursa sevinirim
ayçin_7510
Deneyimli
Deneyimli
ayçin_7510

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa - Sayfa 3 EmptySalı Kas. 16, 2010 2:42 am Paylaş

Ayy çok güzeL oLmuş tatLım!!

özgün
bendeymiş bende neki ben bişimi kaçırdım aceba off bende bende bende bende!!!! dur bkim ben ne dedimki oda bende dedi anam!!!ben dedim oda bende dedi ah özgün ah bişiyide unutma yha hemen içeriye girdim..

Bunak prensim benim :kalpp:

özgün
ayh bak işte kız senden kaçıyor ay yok ben tutamıcam kendimi ve kızgın bi şekilde seslendim(hani parkta cenker ayçini öpmeye çalışıyorken yanından kalktıda cenker arkasından ayçin diye bağırdı yha o ses tonuyla süper anlattım be)
ö;melike!
arkasını döndü
m;efendim(hafif gülümsemeye çalıştı)
ö;sana bişi söylemem gerekiyor
m;söyleee
ö;yha ben ben şey
m;sen ney özgün
ö;bi susarsan dicem
m;ne bağrıyosun yha ben sana ne dedim of
arkasını döndü tam gidiyordu söyledim oh be
ö;ben seni seviyorum

O da bişemi ben her ikinizi de seviyorumm.. :kalpp:

Dewamını merakla bekliyorum canım..Ellerine sağlık!! ;111:
EkremŞanti_SefiL
Deneyimli
Deneyimli
EkremŞanti_SefiL
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 769
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 698
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : Sen nerde ben orda =)
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : OKUL---> Nefretim
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa - Sayfa 3 EmptySalı Kas. 16, 2010 3:08 am Paylaş

umıt-turkuculer burda (yenı okuyucu) dewam super yazıosn Very Happy
sevil:D
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sevil:D
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa - Sayfa 3 EmptySalı Kas. 16, 2010 3:11 am Paylaş

yeni okuyucu cnm çok güzel olmuş devam
sbuket
Üye
 Üye
sbuket
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 63
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 51
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : baskın mı yapıcan:D
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : kişisel neyim kaldıki bir iletim olsun:)

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa - Sayfa 3 EmptySalı Kas. 16, 2010 4:13 am Paylaş

Bir yeni okuyucu daha :D

Belki hatırlarsın beni sürekli takipçinim Very Happy

Uzun zamandır girmiyodum siteye malum final olayı bozdu kafamı :D

her neyse yine herzaman ki gibi harikaydın.d

devaaaaaaaam Very Happy
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa - Sayfa 3 EmptySalı Kas. 16, 2010 5:13 am Paylaş

ohhh yeni okuyucularımda gelmiş hemen bi yb koyuyorum ama kısa olabilir çünkü evden girmiyorum malum bayram ziyareti filan gamzem gitti zaten köye haber alamıyorum

ümit-türkü
hı istinye parka gittik bi güzel restorant buldum o salata sipariş etti bende ona uymak için salata istedim salatalarımız geldi o yiyor ben onu izliyorum
ü;türkü
kafasını kaldırmadı aadece başını evet biçiminde salladı ama ben onun bana bakmasını istiyorum
ü;türkü

türkü
t:efendim?
İlla ona bakıcam ama ben ona baktıkça böyle içide bişiler uçuşuyor onun gözlerine bakmak istemiyorum ama zorla baktırıyor.
ü;SEn hiç aşık oldun mu?
t;Ben mi?
Ü:Evet
T;Oldum
ü;kime?
hı sor sor hiç çekinme ben şimdi buna sana dersem nlur çocuğa inme iner sus türkü açma ağzını
t;napıcaksın
ü:ben şey aşık oldumda senden bişi isticektim
t;istee
hı bak aşık olmuş işte kaptırdın kızım çocuğu zaten o sana bakmaz ki onun havalanması için gözleri yeter ama çocuk hem yakışıklı,karizmatik,tatlı,sempatik,oyuncu ve ben ona aşığım neyse türkü kendine gel yiyosun resmen çocuğu hmmm nerdeydik hı evet
t;e hadi söyle
ü;ben şimdi bu kıza açılmak istiyorum sence ona nasıl söylemeliyim
t;bence anı geldiği zaman dürüstçe söylemelisin yani saklamamlısın
ü;peki onuda böyle bir yemeğe çıkarsam?
t;olur gayet uygun yani
ü;hmm şey onu şaşırtsam yani ona sanki başkasına aşık olmuşumda ondan tavsiye istiyormuşum gibi konuşsam güzel olurmu
t;şaşırtmak hmm olur bence yani bir nevi sürpriz
tekrar tabağıma döndüm
ü;türkü
çatalımı tabağa bi kaç kez batırdıktan sonra güzel güzel yeşillikleri ağzıma soktum bi kez çiğnedim
ü;ben seni seviyorum
hepsi boğazımda kaldı nefes alamıyorum zank diye söylenirmi bu
t;öhö öhö öhö
ü;iyimisin su su iç
t;tamam saol içtim içtim
ü;iyimisin
t;iyiyim
ü;ani oldu dimi korkuttum seni
t;yok ya ne anisi alışığım yha ben her gün tam marul yiyecekken bir anda ilanı aşk aldığım için no problem
ü;türkü
t;efendim
ü;ben ciddiyim seviyorum seni
elimi tuttu eli sımsıcaktı gözlerime bakıyor ayhh ölürüm sana ben(bendeee)
ü;benimle çıkarmısın
sesim çıkmıyor iyimi
t(kısık bi sesle);evet
ü;efendim
t;evet
ü;anlamıyorum
t(bağırarak);evet!!!
kırmızı_gül
Deneyimli
Deneyimli
kırmızı_gül
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 948
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 949
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Evden
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : 'O'

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa - Sayfa 3 EmptySalı Kas. 16, 2010 5:15 am Paylaş

spr olmuş dvm :yupii:
kırmızı_gül
Deneyimli
Deneyimli
kırmızı_gül
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 948
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 949
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Evden
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : 'O'

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa - Sayfa 3 EmptySalı Kas. 16, 2010 5:15 am Paylaş

:yupii: :yupii:
mltm
Moderatör
Moderatör
mltm

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa - Sayfa 3 EmptySalı Kas. 16, 2010 5:17 am Paylaş

süperrrrrr ececimm!!
çok güzel yazıyosun yaa!devamm:)
EkremŞanti_SefiL
Deneyimli
Deneyimli
EkremŞanti_SefiL
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 769
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 698
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : Sen nerde ben orda =)
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : OKUL---> Nefretim

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa - Sayfa 3 EmptySalı Kas. 16, 2010 5:29 am Paylaş

super ıdıyosun cnm ozellıkle surayı beğenmdmm xD

çatalımı tabağa bi kaç kez batırdıktan sonra güzel güzel yeşillikleri ağzıma soktum bi kez çiğnedim
ü;ben seni seviyorum
hepsi boğazımda kaldı nefes alamıyorum zank diye söylenirmi bu

olurum ben sızee (umıt turku melıke ozun)

sECa=sewıl ekrem cenker aycın Very Happy
EKREMCİ GENÇLİK
Deneyimli
Deneyimli
EKREMCİ GENÇLİK
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 538
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 535
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : bende bilmiorum....
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Arthur:Hey neşelen b

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa - Sayfa 3 EmptySalı Kas. 16, 2010 5:43 am Paylaş

ayyyy süper olmuş dewam dewam eğer dewamını yazmassan olacakları sen düşün :mutlulu
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa - Sayfa 3 EmptySalı Kas. 16, 2010 5:44 am Paylaş

saolun çok teşekkür ederim kırmızı_gül lütfen flood yapma tamam mı
ayçin_7510
Deneyimli
Deneyimli
ayçin_7510

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa - Sayfa 3 EmptySalı Kas. 16, 2010 6:06 am Paylaş

Dewamı ne zamana acaba.**
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa - Sayfa 3 EmptySalı Kas. 16, 2010 6:49 am Paylaş

devamı büyük ihtimale yarın şu an bir külkedisi masalına yb yazmaya çalışıyorum
prettty
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
prettty
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 189
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 208
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : ANKARA

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa - Sayfa 3 EmptySalı Kas. 16, 2010 7:03 am Paylaş

arkadaşım ne alaka

Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 7 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki