Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK….

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Sonraki

SiZCeDeVaM EtMeLi MiyiM ????
EveT
AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 13 I_vote_lcap94%AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 13 I_vote_rcap
 94% [ 34 ]
HaYır
AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 13 I_vote_lcap6%AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 13 I_vote_rcap
 6% [ 2 ]
Toplam Oylar : 36

YazarMesaj
ask_masali_19_07
Deneyimli
Deneyimli
ask_masali_19_07
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1679
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1754
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/09/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 13 Empty
MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 13 EmptyC.tesi Ara. 11, 2010 9:16 am Paylaş

eğer yorum gelirse yarın yazarım devamını Very Happy
ask_masali_19_07
Deneyimli
Deneyimli
ask_masali_19_07

AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 13 Empty
MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 13 EmptyC.tesi Ara. 11, 2010 10:37 am Paylaş

ya niye hiç yorum gelmiyo
final yapmak zorunda kalıcam ama böle giderse Sad
aliseda
Deneyimli
Deneyimli
aliseda
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1944
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1924
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ekrem <3 <3

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 13 EmptyC.tesi Ara. 11, 2010 11:45 am Paylaş

çokk güzeell olmuşş Very Happy) devam tatlım..
36tugce
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
36tugce
Yarışma Birinciliği : Kupa2

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2727
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 9819
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Berlin
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : KülegeçKantarcilar

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 13 EmptyC.tesi Ara. 11, 2010 3:16 pm Paylaş

S : Ekrem
E : Efendim Sevil
S : Hiç, yok bişey
E : Sevil
S : Efendim Ekrem
E : Seni seviyorum
S : ---------

süpersin cnm devammmmmmm :D
http://daghankulegec.forumieren.org/
berilll
Deneyimli
Deneyimli
berilll
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1359
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1311
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : aşkınıza aşığım <3 ES GK BJ AC
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 13 EmptyPaz Ara. 12, 2010 4:16 am Paylaş

dadlucadııı demiş ki:
spr devamm cnm.
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2303
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 13 EmptyPaz Ara. 12, 2010 4:22 am Paylaş

Süpersin devam. kavuşmaları çok seviyorum yaa :D
"Kumsal"
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 13 4394-88
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2349
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1522
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Feronia' ♥♥

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 13 EmptyPaz Ara. 12, 2010 4:28 am Paylaş

Süper olmuş ya eline sağlık final yapma çok güzel gidiyosn :D
Devammm :D
36tugce
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
36tugce

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 13 EmptyPaz Ara. 12, 2010 4:57 am Paylaş

yb nezaman gelir canim ? :D
ask_masali_19_07
Deneyimli
Deneyimli
ask_masali_19_07

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 13 EmptyPaz Ara. 12, 2010 6:05 am Paylaş

yorumlar artarsa bu akşam yazmaya çalışırım yb
ama önce yorumların artması lazım Very Happy
"Kumsal"
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 13 4394-88

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 13 EmptyPaz Ara. 12, 2010 6:18 am Paylaş

Artmaz mı ya çok merak ediyrm yeni bölümü :D
Bu akşam gelebilme ihtimalini okuynca koştm geldmm :D
İnş. bu akşam gelir :D [Amin]
ask_masali_19_07
Deneyimli
Deneyimli
ask_masali_19_07

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 13 EmptyPaz Ara. 12, 2010 6:21 am Paylaş

yorum gelirse yazmaya başlarım birazdan Very Happy
..Ekrem_Sevil..
Deneyimli
Deneyimli
..Ekrem_Sevil..
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 628
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 635
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 27/10/10

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 13 EmptyPaz Ara. 12, 2010 6:23 am Paylaş

Hadi cnm biz burdayız yaz yeni bölümü :D
"Kumsal"
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 13 EmptyPaz Ara. 12, 2010 6:28 am Paylaş

Evet burdayz :D
ask_masali_19_07
Deneyimli
Deneyimli
ask_masali_19_07

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 13 EmptyPaz Ara. 12, 2010 7:27 am Paylaş

yb yazmaya başladım arkadaşlar
kimler burda Very Happy
..Ekrem_Sevil..
Deneyimli
Deneyimli
..Ekrem_Sevil..

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 13 EmptyPaz Ara. 12, 2010 7:38 am Paylaş

Bekliyoruz.
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6592
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 5842
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ümitin Yanından ♥
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Kantarcılar♥ Turan

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 13 EmptyPaz Ara. 12, 2010 7:43 am Paylaş

spr cnm dwm
36tugce
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
36tugce

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 13 EmptyPaz Ara. 12, 2010 8:05 am Paylaş

bekliyoruzz :D
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1462
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1468
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/11/10

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 13 EmptyPaz Ara. 12, 2010 8:09 am Paylaş

evet bekliyoruz yeni bölümü...
ask_masali_19_07
Deneyimli
Deneyimli
ask_masali_19_07

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 13 EmptyPaz Ara. 12, 2010 8:34 am Paylaş

Hala bir Şansımız Var mı Bu hayatta Mutlu olmaya Dair……………..

“ Cenker Ayçine onu sevdiğini söylemiş fakat Ayçin bir cevap vermemiştir. ”

C : Ayçin, bi şey söylemeyecek misin ?
A : Ben ne diyeceğimi bilmiyorum Cenker
C : Beni sevmiyor musun Ayçin, Bana karşı bişey hissetmiyor musun ?
A : Evet Cenker seni çok seviyorum, hatta ilk gün ki kadar çok seviyorum ama
C : Ama sı ne Ayçin
A : Sana tekrar güvenebilir miyim bilmiyorum Cenker
C : Neden böyle düşünüyorsun ki ?
A : Cenker şuan bana beni sevdiğini söylüyorsun ama daha düne kadar Aslıyla birlikteydin. Sana nasıl inanmamı bekliyorsun Cenker
C : Ben onunla birlikteyken bile hep seni seviyordum Ayçin.
A : Eğer beni seviyor olsaydın Cenker, sende benim gibi hiç kimseyle birlikte olamazdın Cenker
C : Ama
A : Aması ne Cenker aması ne
C : Ben seni seviyorum, hayatım boyunca da sadece seni sevdim Ayçin sadece seni ( Der ve Ayçinin dudaklarına masum ama bir o kadarda anlamlı bir öpücük bırakır. )
A : Gözlerini kapatır ve birkaç dakikada olsa kendini bırakır sevdiğinin kollarına
C :Ayçin
A : ( Ellerini Cenker’in dudaklarına götürür ve konuşmasını engeller ) Cenker lütfen bi kaç dakikada olsa bu anın tadını çıkartalım.
C : Peki der ve Sımsıkı sarılır Ayçine

“ Ekremde sonunda söylemiş dans ederken Sevile sevdiğini, Sevilin bişey söylemesini bekliyordur. Sevilinse Ekremin koluna girip onu partinin yapıldığı alandan uzaklaştırır. ”

E : Neden dışarı çıktık Sevil
S : Burada daha rahat konuşuruz çünkü
E : Peki

“ Bir süre ikisi de hiç bişey konuşmaz ve ekrem daha fazla dayanamaz ve başlar konuşmaya ”

E : Sevil bişey söylemiycek misin ?
S : Ne söylim Ekrem
E : Ne demek ne söylim Sevil ya sana seni seviyorum diyorum sen daha ne söylim diyosun Sevil
S : Korkuyorum Ekrem
E : Neden korkuyorsun Sevil, neden
S : Sana tekrar bağlanıp sonrada kaybetmekten korkuyorum Ekrem
E : Öyle bişey olmuycak Sevil
S : Seni seviyorum der Ekremin dudağının kenarına küçük bir öpücük bırakır ve sımsıkı sarılır ona
E : ( Ekremde Sevile sımsıkı sarılır ve onu kucağına alıp döndürmeye başlar ) Seni seviyorum Sevil, hemde çok seviyorum.

“ Ayçin ve Cenker Cephesindeyse ”

C : Ayçin hala hiç bişey söylemedin bana.
A : Cenker seni çok seviyorum ama ben sana artık güvenebilir miyim bilmiyorum ?
C : Ayçin bizim sevgimiz herşeyin üstesinden gelir bence
A : Cenker ben sırf seni sevdiğim ve seni unutamadığım için senden sonra hiç kimse olmadı hayatımda. Ama, ama sen beni unutmuş olmalısın ki bir başkasıyla birlikteydin Cenker o yüzden bana biraz zaman ver olur mu benim biraz düşünmem lazım
C : Peki ayçin sen nasıl istersen ama şunu unutma olur mu ben sadece seni sevdim bu hayatta, ve artık sen istesende kolay kolay bırakmıycam seni
A : ( Gülümser ve Cenkerin koluna girer. ) artık gidelim mi
C : Gülümser ve olur hadi gidelim

“ Sevil ve Ekremlerdeyse ”

E : Sevilin gözlerinin içine bakarak seni seviyorum sevil, bu hayatta hiç kimseyi seni sevdiğim gibi sevmedim ben, benim hayatımda yalnızca sen vardın sevil sen benimle değilken bile yalnızca sen vardın.
S : ( Gözlerimden iki damla yaş süzüldü yanaklarıma ) Bende seni çok seviyorum sevil
E : Sevil ağlama senin ağlama dayanamam artık ben
S : ( Yanaklarıma süzülen damlaları eliyle yavaşça sildi ) Artık gidelim mi

“ Ayçin ve Cenker, Sevil ve Ekrem partinin yapıldığı alana gelmişlerdir. Sevil ekremle yaşadıklarını anlatmıştır Ayçin ve İpek’e; ekremde Cenker ve Cihana. Sonra Cenker başlamıştır anlatmaya Ayçinin söylediklerin; Tabi Ayçin de Sevil ve İpek’e. Hepsi partide çok eğlenirler ve gecenin sonunda hepsi çadırlarına gidip yataklarına artalar kendilerini. ”

“ Hepsi sabah kalktığında mutlulukla kalkmıştır yataklarından. Sevil’in aklında Ekremi ne çok sevdiği, Ayçinin aklında Cenkere tekrar güvenip güvenemeyeceği vardır. ”

“ Erkeklerse çoktan uyanmış ve hazırlanmıştır. Kızların çadırlarının oraya giderler ve kahvaltıya gitmek için kızların yanına gelirler. Kızlarsa hazırlanmaya çalışıyordur. Ekrem bağırmaya başlayana kadar. ”

E : Aşkım hazırlanamadınız mı hala ?
S : azırız cnm geldik.
E : Günaydın der ve sevilin yanağına küçük bir öpücük kondurur.

C : Günaydın Ayçin
A : Günaydın Cenker.

“ Hep birlikte kahvaltıya giderler. Kampın sonuna kadar her şey yolunda ve muhteşem gider. Ve artık kampın sonuna gelmişlerdir. Hep birlikte evlerine geri dönerler. Ekrem ve cenker, Ayçin ve Sevili evlerine bırakmak için Sevillerin evinin önüne gelmişlerdir. Kapının önüne konmuş bir zarf vardır.

S : (Sevil zarfı elin alır, açar ve okumaya başlar. ) Gerçek hayat masallarda ki kadar kolay değil, ve ben senin hayatını cehenneme çevireceğim.

S-A-E-C : Nasıl yani ?
En beğendiğiniz replik :
En beğendiğiniz bölüm :
Gelecek bölüm tahminleriniz :

Sevilin kıyafeti : http://www.bayanlar.biz/resimler/Gunluk-Uzun-Elbise-Modelleri.jpg

Ayçinin kıyafeti : https://2img.net/r/ihimizer/i/phocathumblgunlukelbise.jpg/sr=1
..Ekrem_Sevil..
Deneyimli
Deneyimli
..Ekrem_Sevil..

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 13 EmptyPaz Ara. 12, 2010 8:48 am Paylaş

Süper olmş devam :D
ask_masali_19_07
Deneyimli
Deneyimli
ask_masali_19_07

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 13 EmptyPaz Ara. 12, 2010 9:11 am Paylaş

bi tanecik mi yorum var sadece Sad
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1462
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1468
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/11/10

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 13 EmptyPaz Ara. 12, 2010 9:59 am Paylaş

çok güzel olmuş cnm
harika...
ask_masali_19_07
Deneyimli
Deneyimli
ask_masali_19_07

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 13 EmptyPtsi Ara. 13, 2010 1:30 am Paylaş

bu kadarcık mı yorum var Sad
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2303
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 13 EmptyPtsi Ara. 13, 2010 1:56 am Paylaş

Çok Güzel olmuş
ask_masali_19_07
Deneyimli
Deneyimli
ask_masali_19_07

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 13 EmptyPtsi Ara. 13, 2010 2:14 am Paylaş

hiç yorum yok ama ya Sad

AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK….

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
13 sayfadaki 17 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Sonraki