Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK….

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Sonraki

SiZCeDeVaM EtMeLi MiyiM ????
EveT
AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 3 I_vote_lcap94%AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 3 I_vote_rcap
 94% [ 34 ]
HaYır
AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 3 I_vote_lcap6%AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 3 I_vote_rcap
 6% [ 2 ]
Toplam Oylar : 36

YazarMesaj
ask_masali_19_07
Deneyimli
Deneyimli
ask_masali_19_07
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1679
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1754
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/09/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 3 EmptyÇarş. Kas. 24, 2010 7:55 am Paylaş

yazmaya başladım
bitirince koyarım cnm
meyve-1903
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
meyve-1903
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4308
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1567
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 03/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ankara.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cenker

AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 3 EmptyÇarş. Kas. 24, 2010 7:56 am Paylaş

bekliyoruz cnmm Very Happy
~│•Özgé•│~
Co-Admin
Co-Admin
~│•Özgé•│~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 13857
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4359
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Eskişehir
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Melo'm ♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 3 EmptyÇarş. Kas. 24, 2010 7:59 am Paylaş

bekliyoruz :D
"Kumsal"
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 3 4394-88
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2349
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1522
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Feronia' ♥♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 3 EmptyÇarş. Kas. 24, 2010 8:10 am Paylaş

Bekliyoruz :D
sefil_şanti_hukuk_cin_kus
Yeni Üye
Yeni Üye
sefil_şanti_hukuk_cin_kus
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 28
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 27
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : malatya / istanbul/antalya /ankara/ samsun 5'bir yerde gezip duruyorum annem ve babamın yüzünden

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 3 EmptyÇarş. Kas. 24, 2010 8:14 am Paylaş

ay çatladım hadi
combo
Deneyimli
Deneyimli
combo
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 994
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 719
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : And all the roads we

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 3 EmptyÇarş. Kas. 24, 2010 8:17 am Paylaş

süpersin balımmm
ask_masali_19_07
Deneyimli
Deneyimli
ask_masali_19_07

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 3 EmptyÇarş. Kas. 24, 2010 8:36 am Paylaş

Yıllar sonra ilk defa bu kadar yakınlardı birbirlerine. Ama henüz hiç biri farkında değildi bunu…

SEVİL

Uçaktan indik ve yola çıktık otele doğru. Antalya gerçekten güzel bir yerdi. Deniz İstanbul’un denizinden farklıydı. Farklı bir havası buranın. Neden bilmiyorum ama burası iyi gelmişti şimdiden bana. Otele gelmiştik. İçimde farklı bir duygu oluştu buraya geldiğimde. Kapıdan girdik ve resepsiyona doğru ilerlemeye başladık. O sırada asansörden birileri indi ve kapıya doğru ilerlerlerken Ayçin’e çarpıyorlardı az kalsın. Her ne kadar Ayçin bağırsa da arkalarından önlerine bile dönmeden pardon deyip gittiler. Bizde daha fazla üstünde durmadık zaten…. Barış’ın sesiyle tekrar kendimize geldik.

B : Hoş geldin hayatım.
S : Hoş bulduk cnm
B : Sen de hoş geldin Ayçincim
A : Hoş bulduk enişte ( Sevil ters ters bakınca ) yani Barış
B : ( Sevilin bu tepkisine anlam veremese de moralini bozmamaya çalışır ) Neyin var cnm iyi görünmüyorsun ?
S : Bişeyim yok Barış yorgunum sadece biraz
B : Hmm sen öyle diyosan öyle olsun cnm.
S : Öyle zaten Barış. ( Her zaman onu üzmemek için gösterdiğim önemi nedense bugün göstermek gelmiyordu içimden ) Evet Barış nerede kalıcaz biz. Çok yorgunuz ve dinlenmek istiyoruz.
B : Benim size kötü bir haberim var aslında. Malum yaz ayındayız ve boş odada bulmak biraz zor oluyor. O yüzden bi benim kaldığım oda ve bi tanede boş oda var. ( Sevilin kendisiyle, Ayçinin ise diğer odada kalacağını düşünüyordu. )
S : Sorun değil cnm. Sen kendi odada kalırsın bizde Ayçinle diğer odada kalırız. Sana da uyar mı Ayçin ?
A : Benim için fark etmez cnm.
B : Ayçinle mi
A : Sevil eğer istersen sen Barışla kalabilirsin. Ben yalnızda kalabilirim yani.
B : ( Ayçinin bu söylediklerine sevinmişti )
S : Hayır ayçin ben seninle kalıcam. ( Barışın kulağına doğru eğilerek ) Barış seninle falan mı kalacağımı düşündün. Eğer böyle düşündüysen beni hiç tanıyamamışsın
B : ( Sevilin bu söylediklerine çok bozulmuştur fakat belli etmemeye çalışıyordur. ) Yok cnm be öle demek istememiştim.
S : Tamam o zaman ( Barış söylediklerime alınmıştı belliydi. Ama onunla aynı odada kalamazdım. Onun bana dokunmasına bile dayanamazken aynı odada onunla beraber yatamazdım. ) Ayçin hadi gidelim cnm.
A : Tamam cnm
B : Sevil bu arada akşam buradan bir arkadaşımın nişanı varmış bizi de davet etti. Gider miyiz ?
S : Şimdi bizim ne işimiz var nişanda ailelerin yanında
B : Aileler olmuycakmış zaten sevil kendi araların da bir bara kutlama yapacaklarmış
S : Hmm bilmiyorum ki. Sen ne dersin Ayçin gidelim mi ?
A : Bilmem ki cnm siz gidin beraber benim cnm istemiyor.
S : Sen gelmezsen bende gitmem cnm
A : Tamam o zaman gidelim cnm
B : Tamam o zaman kızlar 9 da sizi alırım önce bir yerlerde yemek yeriz sonrada onların yana bara gideriz.
S-A : Tamam.

EKREM

Tam otelden çıkarken birisiyle çarpışıyorduk az kalsın. Arkamızdan bağırdı biri, acelemiz olduğu için arkamıza bile dönmeden pardon deyip gittik. Pınar ve aslının yanına geldiğimizde suratları asıktı.

P : Nerede kaldınız be aşkım. Ağaç olduk burada
E : Geldik işte cnm bak buradayız.
C : Nasılsın hayatım.
A : İyiyim aşkım sen nasılsın
C : İyiyim bende. Yengecim sen nasılsın heyecan var mı ?
E : Zevzekliği bırak cenker
P : Hayatım bişey demedi ki cenker ne bu sinir anlamadım.
C : Her zaman ki hali Pınar
E : Sinirli falan değilim ben
C : Belli belli
E : Ee kızlar siz hazırlanmıycakmısınız.
P : Evet hayatım önce kuaföre gidicez. Anca hazırlanırız bizde hadi gel aslı gidelim.
A : Tamam cnm
C : Bu arada önce akşam bi yemek yiyelim sonrada bara gideriz hep beraber.
A : Süper olur hayatım. Ee hadi biz gidelim artık pınar

Akşam Saat 9 olmuştur ve bizimkiler hazırlanmıştır.

Sevil ve Ayçin hazırlanmıştır ve odadan çıkarlar. Barış kızları görünce gözlerini alamaz

B : Çok güzel olmuşsun Ayçin
A : Sağol Barışçım
B : ( gülümser. ) Sende harika Görünüyorsun hayatım
S : Teşekkürler cnm
B : Evet çıkalım o zaman
S : Nereye gidiyoruz cnm
B : Sahilde bi balık restaurantına gidicez cnm
S : Süper o zaman demi Ayçin
A : ( Ayçin daldığı için Sevile tepki vermez )
S : Ayçin, ayçin ( Ayçin hala tepki vermeyince Ayçin’i çimdikler )
A : Ahhh napıyorsun Sevil ya insan öyle çimdikler mi hiç
S : Napayım Ayçin sende dalıp gitmeseydin cevap verseydin bana
A : İyi hadi gidelim balık yemeye.
S : Sen duydun mu ne dediğimi niye cevap vermedin o zaman
A : Of Sevil ya boşver hadi gidelim

Pınar ve Aslı da hazırlanmıştır. Ekrem ve Cenker onları almaya gelmişlerdir.

E : Çok güzel olmuşsun cnm
P : Teşekkürler cnm. Sende çok yakışıklısın
C : Sende çok güzel hayatım
A : Sağol cnm. Ee nereye gidiyoruz aşkım
C : Sahilde ki balık restaurantına…

Sevilin Kıyafeti ; http://4.bp.blogspot.com/_rvfKL1HCBEM/ScgeBq0rCbI/AAAAAAAAMHc/n4DpZBlGsL8/s400/PromGirl-355667309.jpg

Ayçinin Kıyafeti ; http://www.elbisemodelleri.com/2009-balo-ve-ozel-gece-kiyafetleri.html/1-3

Pınarın Kıyafeti ; http://www.elbisemodelleri.com/sik-parti-elbiseleri.html/24155138250-2

Aslının Kıyafeti ; http://www.elbisemodelleri.com/wp-content/uploads/2010/11/Karina-Smirnoff.jpg

Bakalım onları neler bekliyor…..
Yorumlarınızı bekliyorum……
combo
Deneyimli
Deneyimli
combo
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 994
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 719
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : And all the roads we

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 3 EmptyÇarş. Kas. 24, 2010 8:47 am Paylaş

süpersin balım ama çabuk yaz en heyecanlı yerde kesiyosun
meyve-1903
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
meyve-1903

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 3 EmptyÇarş. Kas. 24, 2010 8:48 am Paylaş

ayyy şaka gibi yaa karşılaşacaklar!!!
anammm!!Very Happy çok heyecanlandım..süper olmuş yeni bölümü merakla beklyorum cnm :D
••Aysu••
Deneyimli
Deneyimli
••Aysu••
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 527
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 532
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : Sakarya
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Türkçeyi böyle bulduk, BöHö¥L€ qayp€di0Rush...

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 3 EmptyÇarş. Kas. 24, 2010 8:51 am Paylaş

süper olmuş tatlım. Yeni bölümü şimdi koyarsan çok sveinim(z)
Bu arada ben yeni okuyucunn (:
ask_masali_19_07
Deneyimli
Deneyimli
ask_masali_19_07

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 3 EmptyÇarş. Kas. 24, 2010 9:03 am Paylaş

••Aysu•• demiş ki:
süper olmuş tatlım. Yeni bölümü şimdi koyarsan çok sveinim(z)
Bu arada ben yeni okuyucunn (:

hoşgelidin cnm
yb yarına anca gelir
yorum yapan hrkese çok teşekkürler Very Happy
••Aysu••
Deneyimli
Deneyimli
••Aysu••
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 527
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 532
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : Sakarya
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Türkçeyi böyle bulduk, BöHö¥L€ qayp€di0Rush...

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 3 EmptyÇarş. Kas. 24, 2010 9:05 am Paylaş

tamam beklerim ben (:
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6592
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 5842
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ümitin Yanından ♥
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Kantarcılar♥ Turan

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 3 EmptyÇarş. Kas. 24, 2010 9:08 am Paylaş

spr cnm dwm
zynp ~Tutkun.
Deneyimli
Deneyimli
zynp ~Tutkun.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1728
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 905
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ...

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 3 EmptyÇarş. Kas. 24, 2010 9:10 am Paylaş

sprr olmuş Very Happy
ellerine sağlık
yeni bölümü en kısa zamanda bekliyorum....
denizperisi
Forumcu
 Forumcu
denizperisi
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 407
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 413
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : hala hayattanım

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 3 EmptyÇarş. Kas. 24, 2010 9:35 am Paylaş

süper yazmışsın yeni bölümü dört gözle bekliyorum
αレєcтяσηα
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
αレєcтяσηα
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 7177
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2730
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/11/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : hfk ♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Dogan

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 3 EmptyÇarş. Kas. 24, 2010 9:46 am Paylaş

Çok güzelmiş. Devamını bekliyorum ~
ask_masali_19_07
Deneyimli
Deneyimli
ask_masali_19_07

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 3 EmptyÇarş. Kas. 24, 2010 10:21 am Paylaş

yorum yazan herkese çok teşekkürler arkadaşlar Very Happy
Bloo
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Bloo
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5159
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2254
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Serdar. ♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cihan

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 3 EmptyÇarş. Kas. 24, 2010 10:34 am Paylaş

Süper olmuş. (:
Yarını bekliyorum. :D
aliseda
Deneyimli
Deneyimli
aliseda
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1944
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1924
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ekrem <3 <3

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 3 EmptyÇarş. Kas. 24, 2010 12:22 pm Paylaş

ayy harikaa olmuşş devamm cnm : )
"Kumsal"
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 3 4394-88
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2349
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1522
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Feronia' ♥♥

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 3 EmptyÇarş. Kas. 24, 2010 7:24 pm Paylaş

Süper olmuş :D
Devamını Bekliyorummm..
~│•Özgé•│~
Co-Admin
Co-Admin
~│•Özgé•│~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 13857
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4359
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Eskişehir
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Melo'm ♥

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 3 EmptyPerş. Kas. 25, 2010 12:29 am Paylaş

çok güzel olmuş devam ;)
büşra-ümit
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
büşra-ümit
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 169
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 169
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 04/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ümitttt <3<3

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 3 EmptyPerş. Kas. 25, 2010 12:54 am Paylaş

süper olmuş devam etsen cabuk :D
ask_masali_19_07
Deneyimli
Deneyimli
ask_masali_19_07

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 3 EmptyPerş. Kas. 25, 2010 8:18 am Paylaş

yorum yapan herkesen teşekkürler
yb yazmaya başlayacağım ama yetiştirebilir miyim bilmiyorum. Very Happy
meyve-1903
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
meyve-1903

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 3 EmptyPerş. Kas. 25, 2010 8:21 am Paylaş

inş. yetiştirirsin cnm:)Very HappyVery Happy
çatlıycam şimdi neler olacak acep??
ask_masali_19_07
Deneyimli
Deneyimli
ask_masali_19_07

MesajKonu: Geri: AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK…. - Sayfa 3 EmptyPerş. Kas. 25, 2010 8:25 am Paylaş

Very Happy umarım cnm yetiştimeye çalışacağım biraz kısada olsa Very Happy

AşKTa GuRuR OLuR Mu....? FİNAl Bölümü Geldi Sayfa 58.... MUTLULUK BUYMUŞ DEMEK….

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 17 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Sonraki