Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 22 ... 26  Sonraki
YazarMesaj
ÜmiTürkü<3<3
Deneyimli
Deneyimli
ÜmiTürkü<3<3
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 666
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 643
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : izmir
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Melodiyi Dinle ~#
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 19 Empty
MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 19 EmptyCuma Ara. 17, 2010 8:14 am Paylaş

çok gzl yazıosun cnm dewam
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 15363
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 6817
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 17/11/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ahu.

ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 19 Empty
MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 19 EmptyCuma Ara. 17, 2010 8:15 am Paylaş

çok sağol cnm teşekkür ederiz:)
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6592
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 5842
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ümitin Yanından ♥
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Kantarcılar♥ Turan
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 19 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 5:50 am Paylaş

[img]ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 19 Cats2m[/img]
1.ay sonra..
****sevil***
Herşey okadar zor geliyoki hayatım 1.aydır mahvoldu .SEVDİĞİM ERKEK BANA İHANET ETTİ RESMEN BENİ ALTATI VE ARTIK EKREMİ TAMEMEN UNUTMAM GEREK ÇÜNKÜ EVLENİYO BEN BERKLE ÇIKIYORUM ASLINDA ONU SEVMİYORUM SEVİYORUM AMA ERKEMGİBİ DEĞİL ONU ASLA UNUTMUCAM.
***EKREM***
BEN RESMEN YAŞAYAN Bİ ÖLÜYÜM TEK GERÇEK AŞKIMI KAYBETTİM.. YA BEN BU HATAYI NASI YAPTIM YA NASI
ERTESİ SABAH
İLK ÖNCE SEVİL GELMİŞTİR ARDINDANDA EKREM HİÇ KONUŞMAZLAR EKREM SEVİLİ BERKLE ÇIKTIGINI BİLE BİLMİYODUR VE ARDINDAN BERK GELİR
-GÜNAYDIN AŞKIMM
S:GÜNAYDIN BTNM
O ANDA EKREM BEYİNDEN VURNMUŞA DÖNMÜŞTÜR VE ARDINDAN AYÇİNE CENKER GELİR
EKREM:AYÇİN SEVİL BERKLEMİ ÇIKIYO?
A:EWT ÇOK MUTLULAR
OSIRADA ZEYNEP GELİR
-AŞKIM GELİNLİK BAKMAYA GİDELİMMİ
FON MÜZİK:HAYDUT:ARAF
EKREM:BAKARIZ Bİ ARA
VE DERSE GİRİP DERS BİTMİŞTİR
BERK SEVİLE
-AŞKIM Bİ ŞEYLER YAPALIMMI?
S:NE MESALA
BUARADA EKREM KIŞKANÇLIKLA İZLİYODUR
B:BİLMEM MESALA SAHİLE İNBİLİRZ
S:PEKİ TAMAM PAMUK ŞEKERDE ALCAGIZ AMA ?
B:TAMAM SEN İSDTERSİNDE ALMAZMIYIZ
OSIRADA ZEYNEP ÇIKAR
AŞKIM HADİ GELİNLİK BAKMAYA GİDELİMMİ
E:OF SEN HALLET İŞTE
z:YA OLURMU GELİNLİGİMİN ÇOK GÜZEL OLMASI LAZIM
E:SENİN GELİNLİGİN BENİM KEFENİM OLUCAK O YÜZDEN HEVESLENEMİYORUM
ZEYNEP ÖZÜR DİLERİM
Z:EKREM BENİM SEVİLDEN NEYİM EKSİK SÖYLE ONDAN DAHA BİLE GÜZELİM NİYE EKREM NİE
E:NİYE Mİ SEVİL BENİM İÇİN BU DÜNYADAKİ HERKEZDEN DAHA GÜZEL SEN SEVİLİN TIRNAGI BİLE
OLAMAZSIN!
Z:YETER YETER BİR GÖLGEYLE RAKABET ETMEKTAN YORULDUM
AGLAMAYA BAŞLAR
E:TAMAM ZEYNEP SAKİN OL
ZEYNEP BİRDEN EKREME SARILIR
EKREM :TAMAM ZEYNEP HADİ BEN SENİ EVİNE BIRAKIYIM
ZEYNEP:TAMAM AŞKIM
2 HAFTA SONRA
VE O GÜN GELMİŞTİR BU GÜN HEPSİNİN KADER GÜNÜDÜR ZEYNEP VE EKREM EVLENİYORDUR
SEVİL OGÜN EVDEN ÇIKMAZ ODASINA KAPANIR VE DURMADAN AGLAR AYÇİN CENKER VE
İSTEMESELERDE DÜGÜNE GELİR ZEYNEP ÇOK MUTLUDUR EKREM İSE ZEYNEBİN KENDİNE HAZIRLADIGI
OYUNDAN HABERSİZ MECBURİYETTEN EVLENECEKTİR BUGÜN ZEYNEPLE......
IŞIK VE ZEYNEP GELİN ODASINDALARDIR(IŞIK ZEYNEBİN ŞAHİDİDİR AYNI ZAMANDA)
IŞIK:ALLEM ETTİN KALLEM ETİN KAPTIN EKREMİ
ZEYNEP:BU GÜNDEN SONRA HERŞEY FARKLI OLCAK EKREM BEN VE BEBEGİMİZ ONU ÇOK SEVİYORUM
IŞIK:NEYSEKİ EKREM BEBEGİN ALİ'DEN OLDUGUNU ANLAMADI
ZEYNEP:ANLAMADI ANLAMIYICAKTA EVLENİYORUZ ÇOK MUTLUYUM ÇOK
VE ZEYNEP SOLANA GİRER
CENKER:ALLAH ALLAH EKREM NERDE YA
AYÇİN:GELİR ŞİMDİ MERAK ETME
ZEYNEP:EKREM ŞİMDİ BURDAYDI NERDE YA
IŞIK:OF YA
O SIRADA EKREM GELİR VE MASAYA OTURUR
CENKER:GELDİ
AYÇİN:EVET CENKER GELDİ
ZEYNEP:BAŞLAYA BİLİRİZ
NİKAH M:SİZ ZEYNEP YILMAZ EKREM TERZİOGLUNU KOCALIGA KABUL EDİYORMUSUNUZ
ZEYNEP:EVET(ÇOK MUTLU BİR ŞEKİLDE)
NİKAH M:EVET SİZ EKREM TERZİOĞLU ZEYNEP YILMAZI KARILIGA KABUL EDİYORMUSUNUZ
EKREM:?
ACABA EKREM NE DİYİCEK HEPSİ VE DAHA FAZLASI YB TAHMİN EN BEGENDİGİNİZ REPLİK NELER:)
EKREMCİ GENÇLİK
Deneyimli
Deneyimli
EKREMCİ GENÇLİK
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 538
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 535
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : bende bilmiorum....
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Arthur:Hey neşelen b

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 19 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 5:54 am Paylaş

çok güzel olmuş dewam dewam dewam
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 19 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 5:55 am Paylaş

sağol cnm
beyourself
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
beyourself
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4867
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1844
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/11/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Çağatay Ulusoy ~~ Türk erkeğinden taş olmaz kuramını bozan adam <3 <3
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 19 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 5:59 am Paylaş

elinize sağlık çok güzel olmuş bence ekrem zeynebin ışığa sölediklerini duydu bu yüzdn hayır dicek?inşallah
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 19 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 6:00 am Paylaş

sağol btnm
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 19 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 6:01 am Paylaş

çok sağol tugçecim sinem sen acık gitsene annemin yanına sen:)
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5001
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3934
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Malik.

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 19 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 6:02 am Paylaş

ayy eko yapma gözünü seviyim sakın kabul etme gebertirim seni
süpersin bitanem devaamm
mltm
Moderatör
Moderatör
mltm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 11933
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4139
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Özge'm♥

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 19 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 6:02 am Paylaş

yani okudum.kaçırmıştım bunu.d
Süper devam aşkitomlar.d.d
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 19 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 6:03 am Paylaş

sağol:ecem
sağol aşkitom..
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 19 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 6:04 am Paylaş

çok sağolun teşekkür ederiz:)
tunc
Deneyimli
Deneyimli
tunc
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 643
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 645
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bursaaa!..
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ßu kadar tatLı oLmak zorunda mısın Ümit'im..♥

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 19 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 6:11 am Paylaş

ellerinize sağlık cok güzel devam
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 19 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 6:13 am Paylaş

çok sağol cnm en begendigin replik tahmin varmıVery Happy
sevil:D
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 19 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 6:36 am Paylaş

süper olmuş devam bence ekrem zeyneple ışığı duydu hayır dicek yani inş hayır der
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 19 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 6:37 am Paylaş

çok sağol cnm benim teşekkür ederiz:)
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 19 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 7:57 am Paylaş

begenmedinizmi bizde yb yazıcaktık Sad
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 19 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 8:43 am Paylaş

yeni bölümü yazalımmıVery Happy
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 19 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 8:53 am Paylaş

evettt yazın yazın :D :D
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 19 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 8:54 am Paylaş

çok sağol cnm
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 19 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 9:57 am Paylaş

[img]ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 19 Cats4j[/img]

15.bölüm
‘’gizli oyunlar’’
***sevil***
Bugün hiç dışarı çıkmadım bugun benim ölüm günümdü sevdiğim adam evleniyodu
Resmen ama ne olursa olsun güçlü durcam..
***ekrem**
Bugun ölüm imzamı atıcamse vmediğim bi hayata sürgün gitiyorum nası yapatım ama sevil hep kalpimde olcak..
20dk önce
IŞIK VE ZEYNEP GELİN ODASINDALARDIR(IŞIK ZEYNEBİN ŞAHİDİDİR AYNI ZAMANDA)
IŞIK:ALLEM ETTİN KALLEM ETİN KAPTIN EKREMİ
ZEYNEP:BU GÜNDEN SONRA HERŞEY FARKLI OLCAK EKREM BEN VE BEBEGİMİZ ONU ÇOK SEVİYORUM
IŞIK:NEYSEKİ EKREM BEBEGİN ALİ'DEN OLDUGUNU ANLAMADI
ZEYNEP:ANLAMADI ANLAMIYICAKTA EVLENİYORUZ ÇOK MUTLUYUM ÇOK
Işık:peki aliye ne dicen ?
Zeynep:hiçbi şey sende ağızını sıkı tut
Işık.peki zeynep bi şey sorcam?
Zeynep:sor
Işık:siz ekremle gerçektente birlikte oldunuzmu?
Zeynep:yok be kızım SADECE ÜSTÜMÜ ÇIKARIP YANINA YATTIM gerçekten birlikte olmadık..
Işık.neyse boşver geç kalcagız
Bu sıradaayçin hepsini duymuştur kendikendine sen görsün zeynep hanım !!!
20dk sonra
O SIRADA EKREM GELİR VE MASAYA OTURUR
CENKER:GELDİ
AYÇİN:EVET CENKER GELDİ
ZEYNEP:BAŞLAYA BİLİRİZ
NİKAH M:SİZ ZEYNEP YILMAZ EKREM TERZİOGLUNU KOCALIGA KABUL EDİYORMUSUNUZ
ZEYNEP:EVET(ÇOK MUTLU BİR ŞEKİLDE)
NİKAH M:EVET SİZ EKREM TERZİOĞLU ZEYNEP YILMAZI KARILIGA KABUL EDİYORMUSUNUZ
EKREM:?
Osırda ayçin bağır
Durrrrrr
Herkes ayçine bakar
Ekrem bu ş*l*ık seni kandırıyo hepsi oyunu seni birlikte bile olmamış
e.ayçin sen ne diyosun
a:diyorum ki ekrem seni kandırmış hamile ama senden değil ve hiç birlikte olmamışsınız
e:doğrumu bu zeynep
z:….
E:doğrumu dedim..
Z:doğru
E:sen nası bi şeysin ya benim hayatımı mahvettin sevgim kadını senin yüzünden kaybettim defol git hayatımız dan
Zeynep ağlayarak odaya çıkar..
Ayçin :hadi ekremlere gidelimm
C&m.&ci:tamam
C:eko hadi toparla kendini sevile arar düzelecek
Semarayla hüseyinde dügündedir
S:hüseyin hadi bizde gitelimm sevil evde yalnız
H:tamam hadi gidelim
Osırada sevil
Artık dayanamıyorum yaşatıgım olaylar bana acı veriyo kimseye yaraım dokunmuyo ve eline jileti alır ve bileklerinden kanlar fışkırmaya başlar.
Ve aradan yarım saat geçmiştir
Hüseyinle semara gelmiştir
S:ben bi sevile bakayımmm ,
Semara odaya girdiğinde heryer kan içindedir
Ekremler
A:ya nası hepimizi oyuna getiti yılan ya sevil onun yüzünden ne hallerde
E:sevil beni çok seviyomuş hemen berkle çıkmaya başladı ,
A:sevilin seni halla çok seviyo ve osırada ayçin bi telefon gelir
A:aa semara teyze arıyo
Efendim semra teyze
S:kızım sevil
A:neoldu seviHlle
S:inthar etmiş
A:NE
E:NE OLUYA YA
AYÇİN TELEFONU DÜŞÜRÜR
C:AYÇİN NE OLUYO YA
A:SEVİL
E:NE OLDU SEVİLE AYÇİN!
A:SEVİL İNTİHAR ETMİŞ
E:NE
C:AYÇİN NE DİYOSUN SEN
E:SEVİL
DER VE BİRDEN KOŞMAYA BAŞLAR
A:EKREM DUR
EKREM HIZLI HIZLI KOŞUYORDUR
AYÇİN:EKREM DUR(AVAZI ÇIKTIGI KADAR BAGIRIR)
HEPSŞİ TAKSİYE BİNER
VE HASTANEYE GİDERLER
SEVİLİN ANNESİ VE BABASI PERİŞAN HALDEDİR
AYÇİN:SEMRA TEYZEM
S:KIZIM
E:SEVİL NERDE
S:BİLMİYORUM YOGUN BAKIMDA
E:KİMSE BİRŞEY SÖYLEMİYOMU NERDE SEVİL SEVİL
BİRDEN ÇILDIRIR
EKREM:BİRİ BİŞEY SÖYLESİN SEVİL NASIL
C:EKREM SAKİN OL
A:EKREM KENDİ NE GEL
DER VE KENDİNE GELMESİ İÇİN TOKAT ATAR
O SIRADA ZEYNEP GELİR
A:SENİN BURDA NE İŞİN VAR YÜZSÜZ
Z:BEN SADECE NASIL OLDU DİYE
A:ALLAHIN BELASI HAYATIMIZA GİRDİGİN İLK GÜNDEN BERİ ZEHRİNİ SAÇTIN DURDUN
GEBERTİCEM L*N BEN SENİ
C:AYÇİN DUR DEYMEZ
EKREM ÖYLECE DURUYORDUR VE KALKAR VE ZEYNEBİN YANINA GİDER
VE TOKAT ATAR
HERKEZ ŞAŞIRIR
Z:EKREM (DER VE AGLAMAYA BAŞLAR HEMEN KOŞARAK ÇIKAR)
O SIRADA DOKTOR ÇIKAR
SE:DOKTOR
E:SEVİL NASIL NOLUR İYİ DEGİL BİTANEM NASIL O NASIL
DOKTOR:BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK AMA MALESEF
E:NE
A:OLAMAZ
SE:KIZIM
FON MÜZİK:seksendört dört duvar
SEVİLE NE OLDU YOKSA ÖLDÜMÜ HEPSİ VE DAHA FAZLASI YB DE
EN BEGENDİNİZ REPLİK TAHMİN
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 19 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 10:06 am Paylaş

yorum yokmu..
kırmızı_gül
Deneyimli
Deneyimli
kırmızı_gül
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 948
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 949
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Evden
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : 'O'

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 19 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 10:14 am Paylaş

spr dvm
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 19 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 10:14 am Paylaş

sağol cnm
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 19 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 10:36 am Paylaş

begenmediniz mi arkadaşlar Sad

ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
19 sayfadaki 26 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 22 ... 26  Sonraki