Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26  Sonraki
YazarMesaj
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 15363
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 6817
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 17/11/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ahu.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 21 Empty
MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 21 EmptySalı Ara. 21, 2010 6:45 am Paylaş

evet arkadaşlar yeni bölümü koyduk tahmin en begendiginiz replik:)
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6592
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 5842
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ümitin Yanından ♥
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Kantarcılar♥ Turan
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 21 Empty
MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 21 EmptySalı Ara. 21, 2010 6:50 am Paylaş

YORUM YOKMU :uuu: :uuu: :uuu:
sevil:D
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sevil:D
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 21 EmptySalı Ara. 21, 2010 7:11 am Paylaş

süperrrr olmuş Very Happy devamm

Ce: sen benim hem sevdigim kadının kardeşi hemde en yakın arkadaşımın herşeyisin bırakma bizi kardeşim
A:bitanecik kardeşim benimm lütfen boncukl göllerini açç seni herşyden çok seviyorummm
Ekremgirer..
E:sevglim btnm her şeyim capon gözlüm neolur beni bırakma ne olur her şey o Zeynep pisliği yüzünden her şeyi o planmışşşş eğer sen bbıraksınsan bende yanına gelirim bitanecik aşkım herşeyimsinnnnnn ne olur bırakma beni diye bagırmaya başlarrr ve sevil elini oynatır
Bölümmm sonu…
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 21 EmptySalı Ara. 21, 2010 7:12 am Paylaş

çok sağol cnm benim teşşekür ederiz
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 21 EmptySalı Ara. 21, 2010 7:18 am Paylaş

begenmedinizmi
diloos34
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
diloos34
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 270
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 253
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbuL
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Öyle tuhafdır kii . . Bir insana vazqéçiLméz oLduqunu hisséttirdiqiniz dé iLk vazqéçecéqi kişi siz oLursunuz . . . !

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 21 EmptySalı Ara. 21, 2010 7:27 am Paylaş

wuuu süper bir böLüm oLmus .
devam et canım : )
36tugce
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
36tugce
Yarışma Birinciliği : Kupa2

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2727
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 9819
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Berlin
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : KülegeçKantarcilar

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 21 EmptySalı Ara. 21, 2010 7:56 am Paylaş

süper olmus ya gercekten devam devam lütfen final falan yapmayin :D
http://daghankulegec.forumieren.org/
...
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
...
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2174
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1272
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 21 EmptyÇarş. Ara. 22, 2010 1:24 am Paylaş

EN BEĞENDİĞİM REPLİK:

C:sevilll btanem seni çok sevdiğim aşıktım sana ama sen ekrem deli gibi aşıktı seni çoook seviyorumm

ÇOOOOOOOOOOOOKKK GÜZLLLL OLMUŞŞŞŞ Very Happy Very Happy Very Happy
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 21 EmptyÇarş. Ara. 22, 2010 2:07 am Paylaş

çok teşekkür ederiz canlarım ama çok az yorum geliyor:)
berilll
Deneyimli
Deneyimli
berilll
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1359
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1311
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : aşkınıza aşığım <3 ES GK BJ AC

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 21 EmptyÇarş. Ara. 22, 2010 10:23 am Paylaş

diloos34 demiş ki:
wuuu süper bir böLüm oLmus .
devam et canım : )
Bihter
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
Bihter
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2265
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1356
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 27/07/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : .........

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 21 EmptyÇarş. Ara. 22, 2010 10:29 am Paylaş

ama ya..........devam et........
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 21 EmptyCuma Ara. 24, 2010 5:17 am Paylaş

Çok güzel olmuş bitanem ellerine sağlıkkk Very Happy
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 21 EmptyC.tesi Ara. 25, 2010 6:04 am Paylaş

evet arkadaşlar harika bir bölüm yazdık geliyor:)
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 21 EmptyC.tesi Ara. 25, 2010 6:15 am Paylaş

[img]ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 21 Blm2[/img]

17.BÖLÜM
****EKREM**(2 AYSONRA )
HERŞEY ESKİSİ GİBİ SEVLİMLE DUNYA GUZELİYLE TEKRAR SEVGİLİYİZ SUAN ULUDAGAYA GİDİYORUZZ VE AKŞAMADA YILBAŞI PARTİSİ, VAR VE JAPON BALIĞIMLA İLK YILBAŞIMIŞ SÜPER OLUCAK
Sevlim hasatnedeyken çok korktum ona bi şey olcak onu kaybetterserm yaşayamamm
Neyse şimdi yanımda
Ve okadar güzel okadar masum ki ona deli gibi aşğıyımm
***sevil***
Bitanem tek gerçek aşkım yanımda kendimi çok iyi istetiyorumm onun mavi gözlerinde huzuru isteyorum ve aşkıı
Ona deliler gibi aşğım onu çok seviyorummm onada bana aşık bunu istetiyorumm
Ve çakıl taşlarımız uludağaya gelir
Neşet hoca :hadi bakılım tembel tenekeler odalara sonrada yemeye akşama bizsürü işlerimiz var
E:SEVLİM JAPON BALIĞIM VER BAKALIM SEN VALİZLERİ
S:AMA AŞKIM SEN TAŞIYABİLCEKMİSİNN ??
E:aa senin bu sevgilin senin savaşta mermi taşıdı sen biliyonmu??
A:atma ekrem yaa sen savaşa gitmedinki
E:KIZ SEN BİLMİYORMUSUN BEN ASKERLİGİMİ NERDE YAPTIM
A:NERDE YAPTIM
E:BEN DAHA ASKERE GİTMEDİN AYÇİN!
A:EFENDİM
S:YÜRÜ AYÇİN YÜRÜ
C:DUR MİRAY BEN TAŞIRIM
M:YA BİRDE SENİNKİLER VAR OLMAZ AGIR GELİR
C:HEM BEN ASKERLİGİ NERDE YAPTIM BİLİYORMUSUN
M&C:(GÜLERLER)
M:TAMAM AMA BİR ŞARTLA
C:NEYMİŞ BAKALIM O ŞARTIN
M:KAHVELER BENDEN
C:BU BİRAZ AGIR BİR CEZA OLDU AMA BAŞA GELEN ÇEKİLİR
M:YAAA ÖYLEMİ TAMAM O ZAMAN CEZANIZ YARINA ERTELENDİ
C:AMA ŞİMDİDE OLA BİLİRDİ YANİ
MİRAY GİDER
C:OF YA ŞAKA YAPMIŞTIM BEN YA
AYÇİN VE SEVİL ODALARINDAYKEN
A:SEVİL BURDA KUAFÖR VARMIDIR
S:BİLMİYORUM
A:GÜZELLİK SALONU
A:SIPHA
S:SIPHALICAM ŞİMDİ SENİ YA
A:AY TAMAM NE DEDİMKİ ŞİMDİ BEN
S:NEYSE HADİ KALKTA HAZIRLANALIM
A:AY SEVİL BAK BU AKŞAM NE GÜZEL OLUCAZ
S:ÇOKTA ABARTMA
A:SEN KENDİNİ BIRAK BANA
S:EYVAH YANDIM ŞİMDİ
A:kızım Ekrem sana bayılcakk o halini sonra
S:bak ayçin lik defa sana katılıyorum Ekrem bayılır doğru
A:dimi ama
S:ayçin Ekrem ondan bayılmaz beni öyle boya kpü görürse bayılır
A:ay sen ne zevksiz şeyin yaa
S:ay tamam ayçin bugunlük sırf sen in dilinde n kurtulşmak için
A:yaşasınnnnnn
S:bağırma yürü
Ve parti saati gelmiştir
Ayçin sevile dalgalı bi şaç modeli yapmıştır ve kısa ve sade bir elbise giymiştir ve hafif makajj yapmıştır
Ve erkemle cenker kızları almaya gider
Kapıyı ayçin açar
A:hoş geldiniz canlar
c&e :hoş bulduk
A:CİHAN YOKMU??
C:AŞKM O MİRAYA ALMAYA GİTTİ
A:HIMM TMM
E:SEVİLİM NERDE
A:AY SEVİL YUKARDA HAZIRLANIYOO
OSIRADA AYAKABI SESLERİDUYUR
A:AH GELDİ İŞTE SEVLİNN
EKREM SEVİLİ GÖRÜR GÖRMEZ ŞOK OLMUŞTURR
E:HAR HAR Rİ Rİ KAA
A:HARİKA OLMUŞ DEMEK İSTİYO HERHALDE
CENKER EKREME Bİ TANE GEÇİRİİ
E:NE VURUYON LANN
VE PARTİ YARINE GELMİŞLERDİR
HEPİ DANS ETTİP EĞLENİRLER
ŞARKILAR SÖYLENİRR MECARALAR ANLATILIR
VE SAAT 12 OLURR
VE HEPSİ
10,9,8,7,6,5,4,3,2,1,0000000
VE HEPSİ YENİ YIL DERLER
BU ARADA SEVİL ÇOK FAZLA İÇMİŞTİRR
A:EKREM CENNKER BİZİM ODADA KALCAK SEVİLDE SİZİN ODA KALSN
E:TAMAM OLUR BENİM İÇİN FARKETMEZ
SEVİL:HADİ AŞKM GİDELİMM
EKREM:TMM BEBEGİM HADİİ
VE EKREMLERİN ODASINA GELİRLER SEVİL KAPIYI KİLİTLER
EKREM :NİYE KAPIYI KLİTLEDİNN
SEVİLEKREMİ ÖPMEYE BAŞLAR
Bİ SÜRE SONRA EKREM GERİ ÇEKLİR
SEVİL NE OLUYO??
SEVİL:SENİ İSTİYORUM EKREM SONSUZA KADAR
VE SEVİL EKREMİN GÖMLEGİNİ DÜĞMELERİN AÇMAYA BAŞLAR
EKREM:SEVİL ŞARHOŞSUN
SEVİL:EKREM BENİ İSTEMİYOMUSUN?
EKREM:SEVİL SEVİLİM SENİ SON SUZA KADAR İSTİYORUMM AMA EMİNMİSİN
SEVİL:HİÇ OLMADIĞIM KADAR
VE EKREMİ ÖPMEYE VE EKREM KARŞILIK VEREMEYE BAŞLAR HER SANİYE DAHA TUTKULU ÖPMEYE BAŞLAR
• VE SEVİL EKREMİN GÖMLEGİNİ ÇIKARMIŞTIR VE EKREMDE SEVİLİN ELBİSESİNİ FERMANINI AÇAR VE ELBİSEYİ YERE İNDİRLİR GERİSİNİ ANLATMAYIM SİZ ANLARSINI ZATEN XD VE OGECE BERBER OLURLAR

***SEVİL***
EWT HAYATIM TEK AŞKIYILA BERBER OLDUM KENDİ İSTEĞİMLE BEN BU İLKİ ONULA YAŞADIĞIM İÇİNN ÇOK MUTLUYUM ONU ÇOK SEVİYORUM DELİ GİBİ AŞĞIMMM HAYATIMIN EN MÜKAMELL GECEYDİİ ..

***EKREM***
EWT SEVİL LE İLK VE TEK AŞKIMLŞA BERBER OLDUM ÇOK MUTLUYUMM ONU ÇOK SEVİYORUM HAYATIM İLK VE SONSUZ AŞKIM BİS SÜRÜ KIZLA ÇIKTIM AMA
HİÇBİRİ SEVİL GİBİ DEĞİLDİ NE BENİ SEVİL GİBİ SEVDİ NEDE BEN ONLARI HAYYATIM EN GÜZEL İLKİNİ BEN ONULLA YAŞADIMM HAYATTIM DA GEÇİRDİĞİM EN HARİKA YILBAŞIYDI..

BÖLÜM SONU.

• BU BEREBERLİK SEVİLLE EKREMİN BAŞINA NE GETİRE CEK??
• BU BERBERLİKTEN SONRA HAYATLARINDA NE GİBİ DEĞİŞİKLER OLCAK?
• HEPSİ VE DAHA FAZLASI İÇİN YORUM ATMANIZ YETERLİ…

SEVİL KIYAFETİ: https://2img.net/r/ihimizer/i/sevill.jpg/
AYÇİN KIYAFETTİ: https://2img.net/r/ihimizer/i/2ayb.jpg/

MİRAYIN KIYAFETİ: https://2img.net/r/ihimizer/i/mirayy.jpg/

En son sinem demir tarafından C.tesi Ara. 25, 2010 6:50 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
perikız
Deneyimli
Deneyimli
perikız
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 733
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 730
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : bulamayacağın bir yerden
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ÖlÜm ÖnCeSi BiR yOrGuNlUk VaR gÖzLeRiMdE...GöLgEm BiLe BoĞmAk İçİn FıRsAt KoLlUyOr....

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 21 EmptyC.tesi Ara. 25, 2010 6:21 am Paylaş

yeni okuyucu :D
süper olmuş devam ett.senaryonuz çook güzel
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 21 EmptyC.tesi Ara. 25, 2010 6:23 am Paylaş

çok sağol cnm teşekkür ederiz tehminleriniz veya en begendiginiz replikler varmıVery Happy
perikız
Deneyimli
Deneyimli
perikız
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ÖlÜm ÖnCeSi BiR yOrGuNlUk VaR gÖzLeRiMdE...GöLgEm BiLe BoĞmAk İçİn FıRsAt KoLlUyOr....

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 21 EmptyC.tesi Ara. 25, 2010 6:25 am Paylaş

A:SEVİL BURDA KUAFÖR VARMIDIR
A:GÜZELLİK SALONU
A:SIPHA
S:SIPHALICAM ŞİMDİ SENİ YA
A:AY TAMAM NE DEDİMKİ ŞİMDİ BEN
S:NEYSE HADİ KALKTA HAZIRLANALIM
A:AY SEVİL BAK BU AKŞAM NE GÜZEL OLUCAZ
S:ÇOKTA ABARTMA
A:SEN KENDİNİ BIRAK BANA
S:EYVAH YANDIM ŞİMDİ
A:kızım Ekrem sana bayılcakk o halini sonra
S:bak ayçin lik defa sana katılıyorum Ekrem bayılır doğru
A:dimi ama
S:ayçin Ekrem ondan bayılmaz beni öyle boya kpü görürse bayılır
A:ay sen ne zevksiz şeyin yaa
S:ay tamam ayçin bugunlük sırf sen in dilinde n kurtulşmak için
A:yaşasınnnnnn
S:bağırma yürü
beğendiğim replikler bunlar cnm ama tahminim hiç yok şuanda
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 21 EmptyC.tesi Ara. 25, 2010 6:28 am Paylaş

çok sağol cnm keşke yorumlarda gelse çok sağol cnm
perikız
Deneyimli
Deneyimli
perikız

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 21 EmptyC.tesi Ara. 25, 2010 6:34 am Paylaş

önemli değil
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2303
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 21 EmptyC.tesi Ara. 25, 2010 6:40 am Paylaş

Ayy yapmayın kız hamile falan mı .) çok merka ettim yb ne zaman ?
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 21 EmptyC.tesi Ara. 25, 2010 6:44 am Paylaş

bilemeyiz cnm ama çok fena seyler olcakk
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 21 EmptyC.tesi Ara. 25, 2010 6:44 am Paylaş

çok sağol cnm yb bilmiyorum ama yorumlar çok az geliyor final bile yapabiliriz
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 21 EmptyC.tesi Ara. 25, 2010 6:46 am Paylaş

ewt bak bu doğru yani çok az yorum geliyo
tunc
Deneyimli
Deneyimli
tunc
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 643
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 645
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bursaaa!..
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ßu kadar tatLı oLmak zorunda mısın Ümit'im..♥

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 21 EmptyC.tesi Ara. 25, 2010 6:52 am Paylaş

dehşet olmuş devam et lütfen final yapma
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 21 EmptyC.tesi Ara. 25, 2010 6:53 am Paylaş

çok sağol cnm yorumlara baglı teşekkür ederiz:)

ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
21 sayfadaki 26 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26  Sonraki