Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (;

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3 ... 20 ... 38  Sonraki
YazarMesaj
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3164
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2779
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/08/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 2 EmptyPtsi Ara. 13, 2010 12:54 am Paylaş

güzel yeni bölüm ne zamna?
#Gözde
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
#Gözde
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3920
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1595
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Emma Watson ♥

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 2 EmptyPtsi Ara. 13, 2010 1:06 am Paylaş

devam
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2303
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 2 EmptyPtsi Ara. 13, 2010 1:20 am Paylaş

yoksa bu okuyan kişi ekrem mi ? olur mu olur.çok beğendim senaryonu devamını bekliyorum :D
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 496
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 517
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 2 EmptyPtsi Ara. 13, 2010 1:24 am Paylaş

birazdan koyarım :D
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 2 EmptyPtsi Ara. 13, 2010 1:25 am Paylaş

bekliyorum:)
sevilcim
Forumcu
 Forumcu
sevilcim
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 466
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 462
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : ÖNCE BEN ÖĞRENİYİM SONRA SANA SÖYLERİM
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Bİ TUTAM BİLEMMİ ÇAKIL TAŞLARI OLMADAN YAŞANIRMI

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 2 EmptyPtsi Ara. 13, 2010 1:32 am Paylaş

ko koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy ko koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy

ÇOK GÜZEL OLMUŞ
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 2 EmptyPtsi Ara. 13, 2010 1:33 am Paylaş

3.bölüm

O sırada ayçinde arkasını dndü.
A:bnden gzli konuşmamı olurmuş.? Bn ayçin bu arada tanışamamıştık :D
C:Bnde cenker memnun oldum.
Sonra ikimizde önümüze dndük yanımda her zamn taşıdığım bi defterim vardı içine duygualrımı aklımdan geçenleri yazardım.Ayçine uzattım onu….

‘bir kalbim var ki benim sevdiğinden burkulur
Kahreden ziyade sevilenden korkulur…’

n.Fazıl KISAKÜREK

A:vay kanka süpermiş bu :D
-Tabi kzım ne sandın :D
Zaten son dersteydik. Okul bitti evlere dağıldık.Eve geldiğimde çok uykum vardı.Hemen yattım yattığımda saat bir gibiydi beş on dk uyudum uyandığımda saat yediydi.Yemek yedik,kitap okudum harika bi kitaptı okudukça kendimi kaybettim. ‘Yüreğim seni çok sevdi ‘ ( şiddetLe tavsiye ederim harika bi kitap :D :D )Ve o deftere bugün olanları yazdım, içimden geçenleri. Sonra defteri karıştırırken Ayçinle beraber yazdığımız şiiri okudum.Sonrada yattım .Sabah her zmn ki gbi kalktım hazırlandım evden çıktım.Okula gelmiştim sıraya grdim.Sınıfa gLdik.İlk ders her zmn ki gbi sıkıcıydı.Hem de uykum vardı kafamı sıraya uzattım.Ekremi düşündüm…
Ama dün bi karar almıştım onu düşünmiyecektim onu unutacaktım.Olmadı işite yapamıorm unutamıyorum.Benmki ya saplantı yha gerçekten sevmişitm onu ( o yaştayken gerçek sevgiii tuhaf..) sonunda ders bitti… Ayçin bana olanları anlatsada ona inanmak zor geliyordu.Hele de zeynebee… Artık melike ile dolaşıyordum. Bunu iki nedeni vardı: 1.melike biriyle çıkıyordu erkemin arkadaşı doğal olarak erkemle konuşuyorlar geziyorlardı.Bnde bu yzden melikeyle dolaşmaya başladım .( Benm için asrın hatası dedikleri şeydi bu)
2.Ayçin ve Zeynep onlara gvnmekte zorluk çekiyordum.. Tuvalete doğru gittim. Sonra birden aklıma bişey geldi o her şeyi yazdığım defteri başka bir defterle karıştırıp sıranın üstünde unutmuştum. Hızlıca sınıfa girdim bi ne göreyim ark
ası dönük biri benim defterimi okuyoduu…Kimdi ki buuu… Sessizce yaklaştım.Eyvahhhh!!! Cenker ! Ben sana yapacağımı bilirim ddim tam bağıracaktım ki söylediklerini dinlemeye başladım.O kadar dalmıştı ki arkasında olduğumu fark etmedi bile..

C: aa sevilinmiş bu okusam kızarmı acaba aa ne yazıo burda?
C.vayy be acaba kim ki bu? anlaşılan kız çok sevmiş be!!!!!!!!

ondn ne kadar nefret ettiğmi söylesemde içimde çok acayip bi duygu var.Kendimin bile anlamadığı ve kimseye anlatamadığım bir duygu galiba BEN ONU ÇOK SEVİYORUM. O beni sevmesede ben onu sevmeye devam eder miyim…
……..BiLmiyorum……….
Bildiğim tek şeyy ßnm onu çok sevdiğim onun bni sevmemesi……!!!

Kim acaba vayy be..! Ee yeni tanışsakda bnm kankam snuçta.. Ama qsl kzsın :D :D yha :D
-Cenkeeeeer!!!!!!!!!!!! yihh napıosun sen insanların özel şeyleri okunur mu ?
S:ne sanıosun sen kendini yha.. :@
C:yha sevil gerçekten öle grdm meraktn yha valla ltfen..
- ne ya ne ..
C:sende ortalıkta bırakmasaydın o zman ….
- ortalıkta bıraktım diye illa okuman mı lazım cnm Allah Allah. !!
C:canm ?
-:Lafın gelişi… !
C: valla çok özür dilerim kim bu çocuk bi sölesene bak bnde sana senle ilgili çok önmli bişy sölicem hadi be kankaCım ;) (A) :D
-Ya boşver önmsiz… biri unuttum ztn geçmişte kaldı..1
C:kzım sn bni o kadr slak mı sandın tarih yazıo onuda okuduk orda heralde.. dünün tarihi var…
- ısrar etme sölemicem.. Sen ne sölüceksin bna hani çok önmliymş yha..
C:vazgeçtim söölemicem..!!!
-offhhh!!!!! Bilerek mi yapıosun bunu. !
C:neyi ?
-: bni çatlatmayı. Tamam sölicem ama kimseye sölemiceksin tamam mı ? eğilerek sessizce kulağına fısıldadım. ‘ek-rem’…
C:vayyyyy .!!!!!!!
- sen söle şimdi de ?
C:bak şimdi bn cihanla takılıodum yeni çevre ediniyim oratm fln die brilerinn yanına gtrdi cihan bni biri kaan,Ekrem,berk, barış .. Böle konuşuolardı bunlar. Konu senden açıldı….

En son ümitibrahimkolik tarafından Cuma Ara. 17, 2010 3:39 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
sevilcim
Forumcu
 Forumcu
sevilcim
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Bİ TUTAM BİLEMMİ ÇAKIL TAŞLARI OLMADAN YAŞANIRMI

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 2 EmptyPtsi Ara. 13, 2010 1:37 am Paylaş

SEN BİZİ YAKIN ZAMANDA KALPTEN GÖTÜRMEK İSTİOSUN GALİBA YA BURDA BIRAKILIRMI(ÇOK GÜZEL OLMUŞ)
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 2 EmptyPtsi Ara. 13, 2010 1:40 am Paylaş

ayh süper olmuş lütfen devam et çok merak ettim ne konuştular acaba sevil hakkında devamı ne zaman ?
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 2 EmptyPtsi Ara. 13, 2010 1:41 am Paylaş

ayh cnm olur mu öle şey :D
ztn yazıorm yb 1 saate kadr koyarım hemn :D
tuba9191
Deneyimli
Deneyimli
tuba9191
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1342
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1277
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/09/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 2 EmptyPtsi Ara. 13, 2010 1:41 am Paylaş

en heycanlı yerinde kesmişsin yaaaa devamını yazcan mı bugün??????
tuba9191
Deneyimli
Deneyimli
tuba9191

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 2 EmptyPtsi Ara. 13, 2010 1:43 am Paylaş

ümitibrahimkolik demiş ki:
ayh cnm olur mu öle şey :D
ztn yazıorm yb 1 saate kadr koyarım hemn :D
sen çok yaşa yaa=)=)=)=)
sevilcim
Forumcu
 Forumcu
sevilcim

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 2 EmptyPtsi Ara. 13, 2010 1:47 am Paylaş

SENARYO YOLDA BİR SAATE KADAR GELİR DİMİ
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4986
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3284
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Inspiration ~

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 2 EmptyPtsi Ara. 13, 2010 1:51 am Paylaş

Kızımmmmm ! Çabuk yb koy ! İsyan çıkarırım .)
tatlı cadı...
Deneyimli
Deneyimli
tatlı cadı...
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1461
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1477
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/09/10

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 2 EmptyPtsi Ara. 13, 2010 1:53 am Paylaş

ayyy eee nedimşler ki :D
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 2 EmptyPtsi Ara. 13, 2010 1:54 am Paylaş

çabuk yaz çatlıcam meraktan:)
#Gözde
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
#Gözde
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3920
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1595
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Emma Watson ♥

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 2 EmptyPtsi Ara. 13, 2010 1:58 am Paylaş

çok merak ettim şimdi çok güzel yazmışsın yeni bölümü bekliyorum:)
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 2 EmptyPtsi Ara. 13, 2010 2:00 am Paylaş

bekliyorum:)
sevilcim
Forumcu
 Forumcu
sevilcim

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 2 EmptyPtsi Ara. 13, 2010 2:01 am Paylaş

ne demişler sabreden derviş muradına ERMEMİŞ!!!!!! :D
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 2 EmptyPtsi Ara. 13, 2010 2:15 am Paylaş

yeni bölüm isteyen ???? Laughing Laughing
tuba9191
Deneyimli
Deneyimli
tuba9191

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 2 EmptyPtsi Ara. 13, 2010 2:16 am Paylaş

BEEEEEEEEEENNNNNNNNN=)=)=)=)=)=)
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 2 EmptyPtsi Ara. 13, 2010 2:16 am Paylaş

hemen geliyor geldi :D :D

4.bölüm

C:bak şimdi bn cihanla takılıodum yeni çevre ediniyim oratm fln die brilerinn yanına gtrdi cihan bni biri kaan,Ekrem,berk, barış .. Böle konuşuolardı bunlar. Konu senden açıldı….( duraksar)
- ee.vet oğlum susmasana :@
C:dur iki dk konsantre oluyoruz şurda.. nerde kalmıştım en ha buldum..
-ee anlatsana ya…
C:sus bi anlatcam.Bak qene unuttum.
-bu kadr qıcıklık yeter ama gidiyorum bk..
C:tamam tamam anlatıyorum….
-dinlyrm..
C: şimdi Ekrem ddi ki haaa o kız mı blyrm bn onu beni sevio o kız..! dedi.Kaan da ddki bnce çok yanlış bi iş yapıo hem qsL kız.. Ekrem de nesi güsel be salağın teki dedi.Bende dayanamayıp.. Evet haklısın senn gibi biri sevmkle büyük salıklık yapıo snrm senden bulaştı. Ddm. Kaan da boş ver abi sen takma onu m*l m*l konuşur o.
Dedi snra ekreme kapasana oğlum sen çeneni aptal !! ddii (durdu)
-(gzlerim dolmuştu.) vay.. be ekreme bak Allah belasını versin.. pislik…! Bi dk yha nerden biliodu onu sevdiğimi kim sölemişti ki. !! anlamadığım kaanna noluo?
C: bi kesmede sözümü dinle.!!!
-ofh tamam be.!!
C:bni kenara çekti dediki. ‘biliyorum sen onların sınıfına yni gldin ,ama baya bi kanka olmuşsunuz snrm.Ekrem adına ö.dilerim.ya..sey.. Sevilin sevgilisi var mı ?
Ağzım açık kaldı kanı dinliyodum.Yok ddm . Hm ne qsL ddi ve gLdü.sonra bizde cihanla yukarı çıktık.
-ne ne ne ne ? tamam da nie şaşırıyorum bu kadr sorması gayet doğal dimi cenker.
C:efendm doğal direk gelip sna sorsaydı doğal olurduda.Ne doğalı be saçmalama.
-bnce doğal.ddm ve birdn sallanmaya başladım biri kolumdan çekiştiriyordu..
-bu ne hız .Napıosun cihan yha sakin ol yavaş yavaş…!
Ci:bi dur (nefes alır) soluklanıyım (nefes alır.) bişi sölicem..!
-söle bkym Allah’ım buqn herkesin bna ne çok söliyceği var mış.!
Ci: (cenkere dönerek) hani siz kaanla bi ara kayboldunuz ya. Berk,barış,Ekrem konuşmaya başladılar.Dediler ki 6-b ‘den biri sevili sevio.!! ( 6-b Ekrem,berk, kaan, barışların sınıfı) ( 6-d sevil,cenker,ayçin,Zeynep,cihanLarın sınıfı)
C: vay anasını be :D kankama bak :D
-Saçmala cnker.Doğru duyduğuna emin misin .!? heycanlanmıştım acaba Ekrem
Mydi.Off kzım saçmalama sil şu çocuğu aklından cemkerin söyledklerini düşün nut onu.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Biz böyle konuşurken Ayçin ve Zeynep sınıfa hızlıca girdiler bağrışıyorlardı üstelik. “se-viiiiiiiiiiiiiiiil!” ‘ay sevil sevil sevil’
-noldu yha sakin yavaş..!
A:kızım okula geleni grdn mü :D :O
- yoo kim gelmiş ki ?
Melikede koşarak geldi.
M:sevil kim gelmiş biliomusn ?
- haıyır bilmiyorm noluo yha her gelen sevil die bağrıo.Biri daha gelip sevil die bağrırsa hc şaşmam ( ha ilk tenefüstür o zmnlarda bizm ilk tnfslermiz 20 dk olurdu)
X:sevillll… die biri daha bağırdı bu sefer.. Fena sinirlendm .
-offf buda km aynı şeyi söylerse kafasına şişeyi geçiricem.Kim gelmiş,okula bnane herkes nie bunu bna söylüo..!(sesn geldiği tarafa srtım dnktü.. )
X: okula geleni grdn mü .!?
- çıldırcam bu kimse buda aynı şeyi söylüyoo yha yeter. Deyip cenkerin su şişesini aldım karşımdakini km olduğuna bkmadan şişeyi fırlatm.
Eyvah..! ayhh inanmıorm yaa kime atmışım şişeyi.Etrafmdaki herkes glmeye başladı.Cenker kulağıma eğldi.Sessizce……….

4.Bölüm sonu….
İyi okumalar.beğenmenizi umuyorum…

……….5.bölüm…………..

‘Senn gibilerle ilgilenmiyorum.Veteriner değilim’
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 2 EmptyPtsi Ara. 13, 2010 2:17 am Paylaş

harika devam:D
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 2 EmptyPtsi Ara. 13, 2010 2:18 am Paylaş

yorumları alıyım :D
live741:saoL cnm :D
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 2 EmptyPtsi Ara. 13, 2010 2:23 am Paylaş

önemli değil cnm:D
yeni bölüm ne zaman yazarsın bu arada çok merak ettim şimdi kime attı şişeyi Very Happy

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (;

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 38 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3 ... 20 ... 38  Sonraki