Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (;

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31 ... 38  Sonraki
YazarMesaj
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 496
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 517
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 25 Empty
MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 25 EmptyÇarş. Ocak 12, 2011 9:31 am Paylaş

askikizi: saoL cnm sanaDa ii şansLar. :D
teşkkr ederm arkadaşlar. :D
brl.e(l)s: SaoL kanka oLsn vaLLa :D eğlenceLi ve komik böLümler gelcek yaknda :D
' Ekrem feci kıskanır bir erkekle bu kadar ilgiye (diye tahmin ediyorum) ' bLmm kıskanır mı ?
Esra.!
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
Esra.!
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 168
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 164
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 27/11/10

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 25 Empty
MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 25 EmptyÇarş. Ocak 12, 2011 9:40 am Paylaş

Tatlım gene cok beğendmm (:
Yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum (:
https://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1314340728
Düşler Diyarı
Deneyimli
Deneyimli
Düşler Diyarı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1422
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1323
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 16/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : BestEkrem
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 25 EmptyPerş. Ocak 13, 2011 12:55 am Paylaş

süper olmuşşş...
#Beyza.
Haftanın Üyesi
Haftanın Üyesi
#Beyza.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2799
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : - kervan ♥

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 25 EmptyPerş. Ocak 13, 2011 1:17 am Paylaş

Haytım kankam bitanm Very Happy
Süper olmuş Very Happy
Devam Devammm (:
(=ekrem&sevil=)
Deneyimli
Deneyimli
(=ekrem&sevil=)
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 512
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 510
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : - Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim. Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti..!!

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 25 EmptyPerş. Ocak 13, 2011 1:46 am Paylaş

süper olmuşş..
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 25 EmptyCuma Ocak 14, 2011 12:36 am Paylaş

ÇakıL. : dosTCan teşkkrler .d Buqnde cuma yeni böLümü yazıym. MutLuyumda.Sınavlarda biTTi :D

SaoLun arkadaşLar :D yb yazmaya başlıyrm .d
#Beyza.
Haftanın Üyesi
Haftanın Üyesi
#Beyza.

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 25 EmptyCuma Ocak 14, 2011 12:45 am Paylaş

Ay iyi iyi sen mutlu ben mutlu
mutlu mutlu takılırık dostCan (:
yrnsen_ekomm
Deneyimli
Deneyimli
yrnsen_ekomm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 792
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 800
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : bi satürn bi mars bi uranüs
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Uyu uYu birZ BüyÜ

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 25 EmptyCuma Ocak 14, 2011 12:53 am Paylaş

yb bekliyorummmmmm
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 25 EmptyCuma Ocak 14, 2011 2:19 am Paylaş

44.ßöLüm

B: temzliktn bahsediyo..
An: yok öyle yağma..
- kanka yandk. Tmzlik yapcz.
A: ayh bn çk severm..
- Öğğ.. yha seversn annmle temzlik yapmadım ama sen hc. Otobüs hareket etti.4 saate ordaymışz. Biz ayçnle konuştuk. Mzik dnledk.. Falan filan işte..

arabalarda hep midem bulanırdı benim.! SAat 9'da hareket etmişti otobüs öğlen 1de orada olacaktık. Saat şuan 12'ydi. 1 saat daha kaldı. çok sıkıldım ayçin çoktan uyumuştu. Bnde msjlaşıyım barii.. Toplu msj attım herkese. Konuştuk öyle ekreme atmadım tabi ama snra ondan bi msj geldi.. Onlar dün geceden gtmşler. oradalarmış, Bİde bi süprizi varmış bna çok ısrar ettm ama söylemedi. Cenkerlerde 2 önceden gtmşler. Yeni ev mağlum düzenlenmesi uzun sürer btrmşler ama. Hakana küsütm bn çok ısrar etmştm ekremlere geldn diye ama nuh diyo peygamber demiyo.. Ayçini uyandırdım birzdn incektk arabadan.

6 SaaT sonra........
Ev 3 katLıydı... İlk ,Katı oturma odası işte bilndik yerler.. 2 katında 3 oda vardı. 1'i annemlern diğeride gelen olursa diye.. 3 kat çatı.. Benm yerm..huhu. 3 oda vardı bu kattada. ayçinle ayrı odalarda kalıcaktık. Bn her zmnki konaklama yerime geçtm odama yanii.. Odamda bi balkon vardı... Gecelri oraya çıkrdm bazn annemlerde glrdi. Bz genllikle yazlıkta yalnız olmazdık.Halamlar, teyzmler kuzenler :D Semih sayesnde gitar çamayı öğrenmiştim. Bana bi gitar hediye etmişti. Aslnda kendi gitarıydı Üsütnde graffiti ile semih yazıyordu.. Onu çalardım. Eşyalarımı odama yerleştrdm. Tabi önce güzelce temzledm. Bnm odamın işi bitmişti. Üstümü değiştrdm. Annme yardm ettk. Snnda ev bitti bizde bttk.. ßabam kendi yapacağı işleri yaptı. Gelrken yanımızda getrdklerimizden yemek hazırladı annm. Çok yorulmuştuk. Saat 10 olunca yattık.

Saat 10 olmuş.. Gözlerimi açtım tepemde ayçin dikiliyodu...
A: y*h be kızım 40 saattir tepemde dikiliyorum. Uynmadın gitti. nermin teyze çağırıo kahvaltı hazırmış.
- bağırma be..! tmam sen gt gelrm bn.
A: kalk Ln..!
- oufff.. zor da olsa kalktım. Lavaboya gttm. aşağı indim.
- günaydııın..! :D
Ba: gnydn kızm.
A-An: gnydn. :D
Ba: halan aradı çiğdemle özlem geliyormuş.
A: yaşasın. !!
An-ba: ???
- çiğdem ablamla ii anlaşırlaşmışlrdı onlar o yzdn :D
An-Ba: hmm...

Kendimi denize atmak için çıldırıyodum. Ama deniz buqnde yok malesef daha tam yrleşmedik. babam bn ayçin çiğdem ablaları almk için. Otobüslerin durup kalktığı yere gttk.. Tm zmnnda gtmşz. Çiğdem ablamlar otobüsten inmşti bizm oraya vardığımzda. Hep beraber eve gttk. Öyleydi böyleyddi.Buqnde btti..
Bu sfer kmse uyndrmadn kendm kalktm byk başarı. Aşağı indim.Yine en sona bn kalmışım. Hrkes uynmış. Kahvaltı ettk ve heme gyndk. Sahile gttik. Bi yere oturduk. Snra bn ayçini alarak bizm yazlık arkadaşlarının yanına gttk Very Happy tek tek tanıştırdım ayçni yazlık arkadşlarımla. Bn ve ekrem ile beraber 6 kişiydi bu grup...

Zehra: TatLı,hoş sevecen bi kız. sıcak kanlı. Kafadengi iyi anlaştığım arkadşlarımdan biri :D Abisiyle srkli dlaşır.
Bora: Zehranın ikizi ama zehradan 3sn önce doğmuş. Yakışıklı mı yakışıklı. Brad pittini küçüklük hali nerdyse. Şakacı. Fırat ve ekrem karışımı..
Damla: her şeyi mantıkla ilşkilerndiren biri. MAntıklı düşünerek yapar. Hatta eğer bi iş yapcksa önce düşünür.. beğenmedyse yapmz. Ama bi o kadr da saf. Seviyrm bu kzı :D
Mert: Yakışıklı. Nasl anlatsam aynı fathi gibi biri. Ama çapkın. HER önne gelene asılır.Yolda dişi sinek bile görse laf atar hani.. :D

M: uzun bi ıslık öttürdü... HAyt sevil hanım nolmuşsunuz sz böyle.. :D
- nolmuşm mert bey..
M: ahh bu güzellik karşısında ne diyeceğimi milemyrm. ( türk filmi kıvamında) Şuan o kadar mesudum ki..
- ahh beni şımartıyorsnz küçük bey. Bu sözlernz üzerne çok bahtiyar oldum.
M:Ne kadr mütevazisiniz?
- Demek öyle..
D: ofhh ama yetr. Snra yaparsınız napcksnz özledm kzım seni. :D
- bndde haytm yah deyip sarldm damlaya.
Z: ßnde..
- gel buraya ßorazede :D
:B Bk ya gelr gelmz ne diyo :D
- Seni bile özlmş bora :D diyp ona da srıldm.
M: beni unutuyrsunuz galiba küçük hanım..
- yanılıyrsunuz küçük bey siz unutulurmusunuz. :D
M: Kuzu yha :D dyip saıldı. Özlemş onu be.!!
- Bkn bu yaz size yeni bi arkadaş gtrdm. Bu ayçin en yakın arkdaşm. Bnlarda bora,zhra, damla.. tam mert dicktm ki..
M: bnde mert ama sen bna kısaca...
- mert sus. SEvgili var.
M: hay sıvıym yha. Tm nese. Mmnun oldm bacım.
- krolaşma be.
A: bnde memnun oldm :D Çok eğlenceli birilerine benziosnuz. :D
D: öyleyzdr .d snra telefonuma msj geldi. Erkemden onlarda sahile geliyomuş. Cenkerle. Nerdsiniz diye soruyrlr.Her zmnki yerdeyiz diye msj attm bzmkilern yannda diye de ekremden. yarm saat snra ekrmin sesini duydum. sese arkam dnktü. Arkamı dndm. Ekrem cenker. Cnkern ablası meltm abla, ekremn abisi can abi. vee...
bi anda çığlığ bastım. Ve ona sarıldım...

44.ßöLüm sonu..?

ACaba sevil kimigrnce çığlık attı ve kme srıldı baştn söylym ekrem değil.! Bİ snraki böLmde bir şey olcak.! Ne acaba ?
Hepsi ve dha fazlası 45. ßöLümde... İYİ okumaLar
yrnsen_ekomm
Deneyimli
Deneyimli
yrnsen_ekomm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 792
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 800
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : bi satürn bi mars bi uranüs
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Uyu uYu birZ BüyÜ

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 25 EmptyCuma Ocak 14, 2011 2:26 am Paylaş

anammmmmmmmmmmm kime sarılıyo yhaaaaaaa
çok marak ettim şimdi
yb ne zamn
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 25 EmptyCuma Ocak 14, 2011 2:31 am Paylaş

Akşama doğru gelr herhalde yb (:
#Beyza.
Haftanın Üyesi
Haftanın Üyesi
#Beyza.

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 25 EmptyCuma Ocak 14, 2011 2:32 am Paylaş

Ama kuzu böyle kesilir mi ? :D
Yb koysana hemne :D
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 25 EmptyCuma Ocak 14, 2011 2:42 am Paylaş

yazmaDm ki ? brz senaryo okuym diorm ama brzdn yazmaya başlarım (:
#Beyza.
Haftanın Üyesi
Haftanın Üyesi
#Beyza.

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 25 EmptyCuma Ocak 14, 2011 2:42 am Paylaş

İyi oku sen :D
papatyam18
Deneyimli
Deneyimli
papatyam18
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 595
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 601
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/09/10

bence hakan
#Beyza.
Haftanın Üyesi
Haftanın Üyesi
#Beyza.

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 25 EmptyCuma Ocak 14, 2011 2:48 am Paylaş

Olabilir hiç bunu düşünmemiştim (:
dadlu_seytan
Deneyimli
Deneyimli
dadlu_seytan
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 651
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 655
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : qidén qitmiştir qittiqi qün bitmiştir bén qidéni déqiL qidén béni Kaybétmiştir...!!

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 25 EmptyCuma Ocak 14, 2011 2:51 am Paylaş

bncede hakan..!! :D :D
Esra.!
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
Esra.!

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 25 EmptyCuma Ocak 14, 2011 3:22 am Paylaş

Bnce ya Hakan yada Samet (:
Yeni bölümü bekliyorum canım.
Esra.!
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
Esra.!

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 25 EmptyCuma Ocak 14, 2011 3:24 am Paylaş

Samet nerden çıktı Semih (:
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 25 EmptyCuma Ocak 14, 2011 4:28 am Paylaş

45.ßöLüm
Her zmnki yerdeyiz diye msj attm bzmkilern yannda diye de ekremden. yarm saat snra ekrmin sesini duydum. sese arkam dnktü. Arkamı dndm. Ekrem cenker. Cnkern ablası meltm abla, ekremn abisi can abi. vee...
bi anda çığlığ bastım. Ve ona sarıldım...

-pislik hani gelmcktn. o kadr yalvardım sna dimi.
H: süpriz ypalım dedk kanka ii yapmışsz dimi ?
- yha çk ii ypmışsınz..
A: aah hakan bzim kadroda tm oldu :D
E: hha evet. :D
C: bncede.d
- Hayt be can abi takmıyo bizi. ?
Ca: Muahbbetinizi bozmıym dedm fıstık. deyip yanğmdan makas aldı.? Snra bn
- Cenker bizi ayçinin görmcesiyle tanıştrsana..
A: sevil..!!
C:SE-viL..!
- ne var be? Offh sanki bilmıo.. :D
M: merhaba canm bn meltem :D bnden bahsediodn snrm :D
- haha :D evT (: memnun oldm meltem abla (: bnde sevil :D
A: bnde ayçin :D
M: blyrm cnm :D
A: Sevil meltem ablayı çiğdem ablaların yanına götrelm arkdş bulmş olur (:
M: aa evt (: de çiğdem ?
- bn kuznlerm senn yaşlarnda .d
Ca: Özlemler mi ?
- evT (:
Meltem ablayı ve can ablayı özlm ablalmların yanna gtrdm. Tanıştırdım kaynaştrdım. Can abiyi tanıyolardı ztn. Meltem ablalaylada hemcecik kaynaşıverdiler. (:
Snra bn bzmkilrn yanına qTTm. denize grdk güneşlednk faln. aradan saatler geçTi. Çiğdem ablamlar geldi gidymuşz. Kalktık,Eve gttk banyoydu ymkti falandı. Akşam oldu. Konuştuk konuşmalarla gece 2'de yattık.

Rüyamda smhi gördm. Bİ yere gdydk beraber snra semih bna sevil sevil fıstık? kalk..! diyrdu. Gözlerimi bi açtım semih karşmda. Ama hala rüyann etkisindym. Ynmda bir tane dha yastk vardı aldm ve semihe vurmaya başladm.

S: ahh vurmasan m*l ne vuruyon.!
- yattığım yerdn kalktm daha doğrusu zıpladım. Semihh..!!! deyip sarıldım..
S: dur deli kzı dur. Very Happy
- Snnda geldn yha huuh (: aLi amcalarda geldi mi ?
S: Önce bi dur.! sakin ol. Kalk üsütünü değiştrdn saat 12 olmuş sen hala uyuosn?
- ç*ş 12 mi ?
S: evT küçük hanım..
Kalktım yüzümü fLn yıkadm. Semih aşağı inmşti üsütmü değiştrp bnde indim. Herkes kalkmış. Semih ali amca ile değil Hlamla gelmş. (Hlam ddiysm yaşlı dğiL babmlarn en küçük kardeşi ztn 3 kardeşler en küçüğü 25 yasnda bekar ).
Buqn sahil arkadaşlar yok aileck vakit geçrcez. BBm biz gezdrdi. Yorulduk ama değdi bri sürü şey aldık. Akşm yemek ydk annm bbm ve halam komşuya gtti biz evde kaldık. Bn özlem ablm çiğdem ablam ayçin semih.Tek erkek oydu.D Gİtar çaldık, cipsdi kolaydı dondurmaydı öyle abur cuburla yedik. Dondurma almaya semih ile birlkte gttik, bisikletle market yakndı zTn. Bisikletn üztünde konuşa konuşa gttk. Karnlıktı ama yinede yarış yptık o yendi. Ekremlern evnn önnden geçtk. Erkemler bahçedeydi.. Gçerken bağırdım.

- Yha bkle semih..!!
S: Hadi fıstık eridi dondurmalar (:

erkem bnm sesimi duynca kafasını çevrdi bize bktı. Hkan seLam verdi. snra semihn sesini duydum.

S: Fıstık hadi..
- qeLdm qeLdm.. Erkemin suratı kıskanç bi ifade almıştı. Semhi kimse tanımıyrdu. Ayçinden başka..
dndurmalarıda gtrmiştk. Snra yattık..

3 gn snra...

Ba: Alo.. Ne. Noldu ne zmn..
An: noldu..?
babam telefonu kapattı.
Ba: Sakin olun nermn geç otur şöyle.?
An: Noldu ?
Ba: Oğuz kaza geçrmş. Hemn ist. dnmemiz lazm. ?
An:Ne..!!!!!

Bn bunları duymamıştm. DAyımın kaza geçtdiğinden habermde yoktu. Annmler ist. dndü. Çiğdem abla ile brlkte biz halam özlem ablayla kaldık. Annmlrn gttiği gnn akşamı söylediler bna dyımın kaza gçrdiğini....

- Hala annmler nedn dndü ?
Ha: HÇ bi işi halletmeleri gerekiyomuşda.. !
- ne işi .?? snra telfnm çaldı cansu arıyodu.
C: Alo
- eFndm kuzen ?
C: Kuzn dayım kaza geçrdi yha durumu nasl sen blio musun ?
- neeee..!! telefon elmden düşmştü.. ağlamaya başladım telefonu halam aldı.

Ha: alo cansu ?
C: Ya blmio muydu bn bilio snmıştım ?
Ha: söylememiştik biz neyse hadi grsrz.

DAyım. bn dayımı çok sevrdm. Cnmdan çok..!! Durmaksızn ağlıyordum. Semihe sarıldm ağladm ağladım ağladım... Snra susma k geldi içimden ağlamayı kesmelrydm artık..!!!

Bahçemzde kahve içip otuduğumu yemek yediğimiz yern boşluğunda bi hamak vardı. Oraya oturdum. Hrkes yatmıştı. Çok ısrar ettiler ama bn yatmak istemedm. saat 3 oldu ama bn hla uyumuyodum.Snra semih geldi..

-niye geldn sen. ? uyusana
S: sen nye hla uyumuosn?
- uykm yk..
S: o zmn bnmde uykm yk.
- pki..
S: kççkn yaptığımız şeyi hatılıo musun ?
Bİz kçkken bn 8 o 10 yaşlarnda falanken uyumamak için direndiğimizde annelemz biiz hamaka koyrdı orda yatardk.
Bbm yazlığa glr gelemz kurmuitu hamağı.
- taşır mı artık bizi ?
S: Ayçinle seni taşıdqna göer bizi nedn taşımasn ?
- zorda olsa gldm. (:
Bİrlkte hamağa uzndk. Göğsüne yattım onn elide omzmdydı. hamağı sallamaya başladı tek elyle..
S: taşıyomuş bk.
- taşıomuş...

Snra uyumuşuz ztn..SAbah oldu uyndm ama gözlerimi açmadım konuşmaları dnlyrdm. Semihte hala yatıydu ztn..

E: erken mi geldk.
Ö.a: yok birz moralli bouk. uyusun geçyattı dn onlar..
Halam: ( içerdn) Özlem bksana biii. diye seslendi.
Seslernden anladığım kadaryla ekrem hakan cenkr ayçn konuşuyrlardı.

H: çok üzüldm..
C: kmbilir sevil ne kdr üzlmştr.
A: sorma aşkm ağlamaktan helak oldu. Semih vardıda sustu. Gece 5 ta yatmışlar özlem ablannn dediğne göre..
E: Ayçin.! şu seviln ynnda uyuyan çocuk km. ?
A: o mu semih..
Semihte uynmış., yanndakiin bile zor duyacağı bir ses tonuyla konuştu.
S: se-vil.. Uyandn mı ?
- evt. ama konşaları dnlyrm.
S:bnde..
Hamakta uyumak güzel ama nasL yattıysak öle kalmışz her yerm ağırıo.. bn semih göğsüne yatmışm ekrm bunu srdu ayçine ?

45.ßöLüm sonu
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2303
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 25 EmptyCuma Ocak 14, 2011 4:37 am Paylaş

Kanka seviyorum seni
Ohh hakan'da geldi semih'te
Çatlasın ekrem orta yerinden =)
yaa bugün 2 bölüm koysan lütfen =?
Düşler Diyarı
Deneyimli
Deneyimli
Düşler Diyarı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1422
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1323
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 16/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : BestEkrem

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 25 EmptyCuma Ocak 14, 2011 4:46 am Paylaş

Süper olmuşşş...
dadlu_seytan
Deneyimli
Deneyimli
dadlu_seytan
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 651
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 655
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : qidén qitmiştir qittiqi qün bitmiştir bén qidéni déqiL qidén béni Kaybétmiştir...!!

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 25 EmptyCuma Ocak 14, 2011 4:52 am Paylaş

tek keLimeyLe muhteşem ama en qüzeL yernde kesmişsin..!!
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5001
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3934
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Malik.

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 25 EmptyCuma Ocak 14, 2011 5:32 am Paylaş

Ben yine geldiimmm
Yha ben senaryonun ismini unutmuşum görüyordumda takip etmiyorum falan diyordum meğersem bu seninkiyimş yani anca çaktım ben benim jeotn on köşeli filanda neysee
Var yha sayfa 5 ten bşladım okumaya film gibi geldi yha kaç saattir burdayım sadede geleyim
HA-Rİ-KA! süper ötesi muhteşem eğer bu gün bir bölüm daha koymazsan seni yolarım!!!
~Hande~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Hande~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3800
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3621
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 25 EmptyCuma Ocak 14, 2011 5:39 am Paylaş

Çoooook Güzelll yaaaa bayılldımmm
Ekremdee kıskanıoo hnii xD xd =) Sevilde sevio bu çocuğu yaa =) =)

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (;

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
25 sayfadaki 38 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31 ... 38  Sonraki