Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19  Sonraki
YazarMesaj
berilll
Deneyimli
Deneyimli
berilll
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1359
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1311
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : aşkınıza aşığım <3 ES GK BJ AC
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa...   - Sayfa 9 Empty
MesajKonu: Geri: ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa... ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa...   - Sayfa 9 EmptyPaz Şub. 20, 2011 10:58 am Paylaş

elfays demiş ki:
woooooooooooooooooooowww süper olmuş ellerinize sağlık
amasya-_-guzeli
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
amasya-_-guzeli
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 189
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 189
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : biLmemKi neRdeNim?

ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa...   - Sayfa 9 Empty
MesajKonu: Geri: ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa... ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa...   - Sayfa 9 EmptyPtsi Şub. 21, 2011 4:05 am Paylaş

okuRkn bN co$Tm öLe qseL oLmu$ Ki aFFeDn bNi bN yazDıqnZ qN oKuoMıom eRtesi qN deRsaNm vR biRaz geckmeLi oLuor..!
amasya-_-guzeli
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
amasya-_-guzeli

MesajKonu: Geri: ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa... ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa...   - Sayfa 9 EmptyPtsi Şub. 21, 2011 4:08 am Paylaş

okuRkn bN co$Tm öLe qseL oLmu$ Ki aFFeDn bNi bN yazDıqnZ qN oKuoMıom eRtesi qN deRsaNm vR biRaz geckmeLi oLuor..!
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa... ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa...   - Sayfa 9 EmptyPtsi Şub. 21, 2011 7:42 am Paylaş

SaoLuN yorumlar için teşekkürlerr (:
Catlak.
Üye
 Üye
Catlak.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 52
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 54
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/01/11
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : onun bunu bilmemesi
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

MesajKonu: Geri: ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa... ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa...   - Sayfa 9 EmptyPtsi Şub. 21, 2011 8:12 am Paylaş

Wuwwwww....Süper olmuş bitanelerimmmm...Yeni bölüm ne zamana...???
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa... ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa...   - Sayfa 9 EmptySalı Şub. 22, 2011 6:20 am Paylaş

cumartesiye gelicek yeni bölümmm (:
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa... ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa...   - Sayfa 9 EmptySalı Şub. 22, 2011 10:54 am Paylaş

Bu bölüm çok az yorum gelmiş Sad
Esma_Ümit
Üye
 Üye
Esma_Ümit
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 45
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 48
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/02/11
<b>Nerden</b> Nerden : Ankara
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Tek Aşk Ü.İ.K!

MesajKonu: Geri: ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa... ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa...   - Sayfa 9 EmptySalı Şub. 22, 2011 8:44 pm Paylaş

Grupta sölemiştim tekrar söleyeyim.
Mükemmel Ötesii Olmuş.
Yeni bölümü merakla bekliyorum..Very Happy
(*Ümit_Mehtap*)
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
(*Ümit_Mehtap*)
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 102
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 84
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/02/11
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ♥ Ümit İbrahim Kanta

MesajKonu: Geri: ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa... ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa...   - Sayfa 9 EmptySalı Şub. 22, 2011 11:19 pm Paylaş

Grupda bende söylemiştim kızlar ama tekrar söylüyorum harikaaa ! :kalpp: Very Happy
eko97sevil
Yeni Üye
Yeni Üye
eko97sevil
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 15
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 15
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : "ÇaKıL tAşLaRı'M"ailesinden
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : GözLerin fener oLdu ayDınLattı yüreğimi...(ÜmitkoLiK qözDe)

MesajKonu: Geri: ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa... ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa...   - Sayfa 9 EmptyPerş. Şub. 24, 2011 5:52 am Paylaş

çooooook güzel:))))))))
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa... ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa...   - Sayfa 9 EmptyPerş. Şub. 24, 2011 7:22 am Paylaş

Esma_Ümitdemiş ki;
Grupta sölemiştim tekrar söleyeyim.
Mükemmel Ötesii Olmuş.
Yeni bölümü merakla bekliyorum

SaoL teşekürr ederiz kirazımmm...(:
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa... ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa...   - Sayfa 9 EmptyPerş. Şub. 24, 2011 8:48 am Paylaş

(*Ümit_Mehtap*)demiş ki;
Grupda bende söylemiştim kızlar ama tekrar söylüyorum harikaaa ! ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa...   - Sayfa 9 42972 Very Happy
Teşekkür ederiz mehtabımm....(: ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa...   - Sayfa 9 42972

Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa... ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa...   - Sayfa 9 EmptyPerş. Şub. 24, 2011 8:49 am Paylaş

eko97sevildemiş ki;
çooooook güzel:))))))))

Teşekkür ederiz gözdemmm...(:
ÇaKıL tAşLaRı'M
Üye
 Üye
ÇaKıL tAşLaRı'M
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 50
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 60
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/12/10

MesajKonu: Geri: ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa... ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa...   - Sayfa 9 EmptyC.tesi Şub. 26, 2011 10:23 pm Paylaş

ஓ Şaтo∂aкi Dєнşєт ஓ 7. ßöℓüм [Duvaяa кaηℓa çiziℓєη şєкiℓ]

ÖZET:
Ayçin:Cenkeeeeer!
Cenker & Ekrem:Ayçin ne oldu ??
[Ayçin cevap vermiyordu.Sadece ağlıyordu.Hemde hıçkırarak.Elindeki kağıdı çocuklara uzattı.Cenker,Ayçin'nin elindeki kağıdı kapar kapmaz yüksek sesle okumaya başladı.]
-BOŞUNA UĞRAŞMAYIN ARKADAŞINIZI BULAMAYACAKSINIZZ !-
[Bu kez çığlık atma sırası Ekrem'deydi.]
Ekrem:SEVİLLLLLLL !
6.BÖLÜM SONU……

7.BÖLÜM:
Ekrem:SEVİLL..Hayır..!!
(Ekrem kendini kaybetmiştir.Sinir krizi geçiriyordur.Duvarı tekmeleme başlar.Ayçinse korkudan ağlamaya başlamıştır.Ekremin sinirli halini görünce korkusu bi kat daha artmıştır.)
Cenker:Ekrem sakin ol kendine gel.Böyle yaparak Ayçinide korkutuyorsun.
(Ekrem kendine gelmiştir ama gözyaşlarınıda içinde bırakmamıştır.Yavaş bir şekilde yere çömelmiştir.Başını iki elinin arasına alıp başını öne eğmiştir.Sadece tek bir noktaya bakıyordur.)
Ekrem:Olmadı başaramadım.Sevilin peşinden gidemedim.Olmadı onu koruyamadım.Yanında duramadım.Beceremedim.
Cenker:Ekrem kendine gel.Mantıklı ol.Sevile bişi olmadı.Bu kağıda ne kadar güvenebiliriz ki.Söyle bana ne kadar.
Ekrem(Ayağa kalkıp Bağırarak):Cenker bu lanet kağıtlarda yazanların hepsi teker teker çıkıyor.Kahretsin hepsi benim yüzümden.
(Ayçin gözyaşarını elleriyle temizler,sesini düzelterek sinirden kızarmış ekreme döner.Cesaretini toplayarak konuşmaya başlar.)
Ayçin:Evet ekrem cenker haklı bu kağıda ne kadar güvenebiliriz ki ayrıca o adamın dediklerini hatırlamıyormusun.Amacı bizi delirtmek çünkü insan delirince ve sinirlenince aklını kaybeder ne yaptığını anlayamaz.Yanlış kararlar verir.Şimdi sakinleş ayrıca ben sevilin kaybolduğuna inanıyorum.Şato çok büyük.Bizde her yerini gezmedik.
Ekrem:Ayçin sevil kaybolmuştur dimi?Bişi olmamıştır ona.
Ayçin:Hayır Ekrem sevil sapa sağlam.Oda şuanda eminim bizi bulmaya çalışıyordur.Onu çabuk buluruz umarım.Yoksa hiç iyi şeyler olmayabilir.
Ekrem:Nasıl yane ne demeye çalışıyorsun.
Ayçin:Bu şatodaki gizemli ses bizi delirtmeye ve aklımızın örtülmesi için elinden geleni yapıyor.Çünkü bu bizim zayıf noktamız.Bizi zayıf noktamızdan vurmaya çalışıyor.Onun için bizi zayıf noktamızdan vurmaya çalışıyor.Onun için iki şeyi her zamankiden daha çok aklımıza getirmeliyiz.Birincisi sakin olmak.İkincisi mantıklı olmak.(Cihan,Cenker ve Ekrem şaşkın ve ciddi bir şekilde ayçinin söylediklerini dinlemiştir.)
Cihan:Ayçin sen nasıl bu kadar soğukkanlı olabiliyorsun.Ben bile bu kadar soğukkanlı olamıyorum.
Ayçin:Olmamız gerek Cihan.! Çünkü burdan çıktığımızda pisikolojim sağlam şekilde çıkmak istiyorum.Sizde dediklerimi yapsanız iyi olur.Korkmak sızlanmak ve bağırmak korkumuzu azaltmıyor.Bizi panikletiyor ve dahada korkuyoruz.Şimdi her kez.Derin nefes alarak kendine gelsin ve sakin olun.
(Hepsi ayçinin dediğini yapmıştır.Böyle yapmak onlara iyi gelmiştir ve kendilerine gelmişlerdir.)
Ayçin:Her kez sakinledimi tamam mı? Şimdi Sevili aramaya devam edelim zaman kaybediyoruz.Cihan ve Cenker siz bi kaç adım önden gidin.(Rujuda cenkerin eline tutuşturur.)
Ayçin:İşaretleri sen koy.Ben ekremle yalnız bişi konuşma istiyorum.
Cenker:Tamam.Peki.Gel Cihan.(Cihanla cenker önden gider.)
Ayçin:Biraz daha iyimisin.
Ekrem:Evet.
Ayçin:Sakin ve güçlü olmak zorundasın ekrem.Sevil için.
Ekrem:Sakin olamıyorum.Sakin olamıyorum.
Ayçin:Konu sevil olunca sakin olamıyorsun dimi?
Ekrem:Ne alakası var Ayçin.hanginiz kaybolsanız.Korkardım endişelenirdim.
Ayçin:Kendini kandırmaktan vazgeç Ekrem.Asıl gerçeklerimiz korktuğumuz zamanlarda çıkar.Cenker kaybolsa yada ben kaybolsam.Bu kadar endişelenirmiydin.Bu kadar kendini kaybedermiydin? Tabiki hayır.Evet endişelenirdin ama hiç birimiz için sevil kadar korkmazdın.Bize değilse bile kendine dürüst olmalısın Ekrem.Bunu bir düşün.(Ayçin cenkerle cihanın yanına gider.Ekremse düşünceleriyle başbaşa kalır.Galba ayçin söylediği her sözünde kelimesi kelimesine haklıdır.Düşünmeye başlamıştır.Gerçektende hiç kimsede bu kadar fazla tepki veremezdir ama sevil.peki sevilde neden böyle olmuştur neden.Sevil onlardan dahamı değerlidir.Tabikide hayır onlar onun can dostudur.Kankalarıdır ama o zaman neden bu sorunun cevabını veremiyordur Kendine.Neden canı Sevil kaybolunca acımıştır.Peki ayçin.Peki o neyi ima ediyordur.Bunu en iyisi ayçine sormaktır.Ekrem sinirlenmiştir çünkü üstü kapalı konuşmuştur.Ekrem adımlarını hızlandırarak Ayçin cenker ve cihanın yanına varmıştır ve ayçini kolundan çekmiştir.)
Ekrem:Sen ne demek istiyorsun ayçin.
Ayçin:Hala anlayamadın mı?
Ekrem:Neyi hala anlayamadım mı ayçin? Neyiii?
Ayçin:Belli anlamamışsın.
Cenker:Noluyor.Burda.
Ekrem:Neyi.Ayçin neyi deli etme beni.Neyi.?
Cenker:Ekrem sakin ol Ayçine bağırma.
Ayçin:Bırak Cenker bağırsın rahatlasın.Ekrem ben sizin seville yıllardır neden birbirinize laf soktuğunuzu neden anlaşamadığınızı neden kavga ettiğinizi buldum.Daha önceden sezmiştim ama konduramamıştım nedense.Ama şu son bir haftada kesinlikle.Yanılmadığımı anladım.Çokta doğru tahmin ediyormuşum.Bence gerisini sen bul.(Ekrem ayçini kolundan tutup kendine doğru çekmiştir.Kolunu sııkıyordur.)
Ekrem(Bağırarak):Neyi kendim buluyum ayçin.Neyi.!!!
Ayçin:Canımı acıtıyorsun.
Ekrem(Bağırarak):Bana cevap ver.(Cenker ve cihanda şok içinde olanları izliyorlardır.)
Ayçin(Bağırarak):Eeee yeter be.AŞIKSIN sen oğlum Sevile AŞIKSIN.
(Ayçin birden kolunu çekerek kolunu ekremin elinden kurtarmıştır.Cihanla cenkerinse ayçinin son sözünden sonra gözleri fal taşı gibi açılmıştır.)
Cenker:A-ayçin.Sen kendindemisin? Çok sinirli görünüyorsun.
Ayçin:Hayır cenker iyi felan değilim.Sevil ve Ekremin bitmeyen didişmelerinden, laf sokmalarından BIKTIM.Anlıyormusun BIK-TIMM..!! ve bunun cevabı çok basit.İkiside birbirini seviyor ama ikiside birbirine söylemeye korkuyor.
Cenker:Sen yane ayçin:Ciddimisin?
Ayçin:Sana hiç söylemedimi? Sen onun en yakın arkadaşısın halbuki.
Cenker:Biz ekremle hiç bu tür şeylerden konuşmadık ama ekremde söylemedi.Peki Sevil sana bişi dedimi?
Ayçin:Ne dedimi?
Cenker:Yane ekoyu sevdiğini felan.(Ekremin bu cümleden sonra kalp ritmi hızlı atmaya başlamıştır.)
Ayçin:Nasıl söylesin defalarca sıkıştırdım.Defalarca ama kim olduğunu söylemedi.Sadece yook öyle biri dedi bana.Sevilde zaten kendine yediremiyor bence oda farkında değil.Sizde öküzün trene baktığı gibi bana bakmayı kesin.
Ekrem:Ahahahahahh..! (Yapmacık bir gülmeyle.) Ayçin ne güzel seneryo yazdın iki dakikada.Ben ve sevil birbirimizi seviyormuşuzda.Birbirimize söylemiyormuşuzda.Bunu daha kendimize bile yediremiyormuşuzda.Hadi yaa.Başka eklemek istediğin bişi var mı?
Ayçin:Peki madem bir seneryo.Madem ben atıyorum.Neden 3 yıldır hiçbir kızla çıkmadın.9.Sınıfta 6 tane sevgili değiştirdin ama 10.Sınıfta aynı ekrem bulamadık neden.Yoksa 3 yıldırmı seviyorsun.Capon prensesimizi…???
(Ekrem kıpkırmızı olmuştur.Sinirlidir ve kan beynine sıçramıştır.)
Ekrem:Ayçin sen kaşınıyorsun…
Ayçin:Yok yaa.Doğruları söyleyince suç oldu demi? Kaşınıyor oldum demi?
Ekrem:Ayçin kes sesini.!
Ayçin:Ben sesimi kessem ne farkedicek haa.Sen yüreğinin sesini durdurabiliyormusun.Söyle yüreğin kalbin susuyor mu? (Ekrem bu sefer dahada sinirlenmiştir.Elini havaya kaldırmıştır tam ayçine tokat atıcakken Cenker elini yakalamıştır.)
Cenker:Bunu sakın bir daha deneme.(Cenkerle ekrem birbirine ateş püskürten gözlerle bakmaya başlamıştır.)
Cihan:Tamam sakin olun.Kendinize gelin kavga etmenin sırası değil.Sevil kayıp düşünsenize ne kadar korkmuştur.(Ekrem sevilin ismini duyunca yumuşamıştır.)
Ekrem:Hadi devam edelim.(Duvarlara işaret koyarak gidiyorlardır ama nereye gittiklerini onlarda bilmiyordur.İlerledikçe şatonun çevresi dahada ürkütücü korkunç ve karanlık olmaya başlamıştır.)
Ayçin:Geri dönelim sevil buralara gelmiş olamaz.
Ekrem:Zaten son 5 oda kaldı.Oralarada bakalım.
Ayçin:Ben korkuyorum.
Cenker:Tamam ayçin sakin ol. (Son 5 odayada bakmışlardır.Sevil yoktur.)
Ekrem:Yok işte yok.Nerde bu kız.Eğer onu bulursam bi daha didişmiyicem.
Ayçin:İyi edersin.Bende onu bulduğumda ilk bu konuyu konuşucam.
Ekrem:AYÇİN !!
Ayçin:Kes sesini Ekrem !!
Cihan:Öf susun ya.Yeter..!
Ayçin&Ekrem:Sen sus cihan !
Cihan:Ben karışmıyorum.Birbirinizi yiyin ama şunu söylemeden edemiyicem.Bende ayçin gibi düşünüyorum.
Ekrem:Sendemi abi yaa.
Ayçin:Hah.Çok yaşa cihan.
Cenker:Hadi aşağı kata inelim.(Ekrem arkada diğerkiler önde aşağı inmek için merdivenlere doğru yaklaşırlar.Ekremde tam merdivenlerden inmeye başlıyıcakken.Aradaki gizli bölmeli bir kapı görür ve dierkilerinden ayrılıp kapının yanına gider.Dierkiler çoktan inmiştir vede ekremi farketmemiştir.Ekrem kapıyı açmak için elini uzatır kapıyı açınca kendiliğinden kapı ardına kadar açılır.Önüne bir karidor çıkmıştır.En az 20 tane oda vardır.)
Ekrem:Of sevil ya nerdesin…öf.
__SeviL__
(Sevil artık pes etmiştir kapı açılmıyordur.Bağırmaktanda yorulmuştur.Duyan yoktur.Korkudan titremeye başlamıştır. Yere çömelmiştir.Ellerini dizlerinde birleştirmiştir.Korkuyla etrafa bakıyordur.Kaybolalı 3 saatten fazla olmuştur. Eğer yarım saat daha yanlız kalırsa delireceğini hissediyordur.Kendi kendine konuşmaya başlamıştır.)
Sevil:Beni aramaya çıkmadılarmı acaba.Yok çıkmışlardır heralde ama niye hala bulamadılar beni.Öff nasıl bulucaklarki bu şatoda yüzlerce oda var.Öf yaa niye ayrıldım yanlarından.öf.
(Birden şatodan nerden geldiği belirsiz bir ses gelmiştir.)
Şatodaki Ses:Niye bak ayrılman iyi oldu.Ne güzel seni buraya kilitledim güzellik.
Sevil:Sen kimsin.Ya bırak beni ne istiyorsun benden.Bizden.
Şatodaki Ses:Kendi ayaklarınla geldin buraya ben mi zorla getirttim.O kadarda kağıtlarda uyardım ama inatçılığından arkadaşlarını bile dinlemedin.
Sevil:Bırak bizi gidelim.
Şatodaki Ses:Artık çok geç bu şatoya girdiniz ve bu şatodan çıkış yok.Ya ölüceksiniz ya ölüceksiniz.Diğer öğrenciler gibi.(Sevil azından laf almak ister çok korkuyordur ama sakin olmak zorundadır.)
Sevil:Diğer öğrencilermi?
Şatodaki ses:Evet.Onların içindede senin gibi bi tane inatçısı meraklısı çıktı arkadaş grubunu şatoya sürükledi.
Sevil:Yane ilk gelen biz değiliz.
Şatodaki Ses:Hayır sizin gibi.Bir sürü öğrenci geldi.
Sevil:Peki şuan nerdeler.
Şatodaki ses:Burdalar.
Sevil:Nasıl yane.
Şatodaki ses:Öldüler hepsi sonunda dayanamadı akıllarını kaybettiler.Sona kalanda intahar etti.
Sevil:Nasıl yane.Bi insan nasıl şatoda hapis olduğu için mi akıllarını kaybettiler.Çok saçma.
Şatodaki Ses:Tabi ki değil salak.Onlara yaptıklarımı daha size yapmaya başlamadım.Bu ilk haftanız böyle geçsin.Zaten siz kendiliğinizden delirmeye başladınız.
Sevil:Anlamadım.
Şatodaki Ses:Ha tabi senin diğerkilerinden haberin yok.
Sevil:Noldu bişimi oldu onlara.
Şatodaki Ses:Valla sen olmayınca gerildiler.Bitane kızla mavi gözlü çocuk kavga ettiler.Seni biraz daha burda tutarsam o zaten kesin delirir.(bi tane kahkaha patlatır.)
Sevil:O?
Şatodaki ses:Mavi gözlü çocuk.
Sevil:Ya bırak beni burdan aç şu kapıyı.
Şatodaki Ses:Hayır bırakmam.
Sevil:Bak yeter artık saatlerdir burda duruyorum.Bi halt yaptığında yok öldürüceksen öldür yeter ya bişi yap yeter.
(Sevil zaten çok korkuyordur son öğrendikleri iyice korkutmaya başlamıştır.Ses ordadan kaybolmuştur.10 DAKİKA SONRA.Sevil hala oturuyordur.Sonra bir ses gelmiştir.Sevil duvara bakar.Duvara kanlarla bişiler çizilmeye başlamıştır kimin çizdiği görülmüyordur.Sevil korkudan bütün gücüyle çığlık atmıştır.Sesi her yerde yankılanıyordur.Ağlamaya başlamıştır.Duvara kanlarla kuru kafa şekli çizilmiştir.Sevil korkudan geriye doğru gidiyordur.Var gücüyle çığlık atıyordur.O kadar güçlü çığlık atmıştırki.Ayçinler bile farketmiştir.Ama ses nerden geliyordur kimse bilmiyordur.Duvara kanlarla kuru kafa çizilmiştir ve kanlar damlaya damlaya sevile doğru yaklaşıyordur.)
Sevil(Çığlık atarak):Hayır.
Şatodaki Ses:1 dakikan var.Seni buldular buldular bulmadılar ölüceksin. (Kanlar yavaş yavaş damla halinde sevile yaklaşıyordur.Sevilse hiç durmadan çığlık atıyordur.Eli ayağı boşalmıştır.)
__Ekrem__
Ekrem:Bu sevilin çığlığı.Buralardan geliyor.Ekrem son ses bağırarak
Ekrem:SEVİLLL…NERDESİN SEVİL SES VER.SEVİL..Hadi be ses ver sevil.
Sevil(Çığırarak):Ekrem kurtar beni ekremmm…Ekrem yaklaşıyor.
Ekrem:Sevil nerdesin seni bulamıyorum.Sevil bağırmaya devam et.(Ekrem koşarak bütün kapıları hızlı hızlı açıyordur.ama sevili bulamıyordur.)
Sevil:Ekrem.Yaklaşıyoo.Ekremmmm…Ekrem yardım et…!!
(Ekrem sonunda sesin geldiği kapıyı bulmuştur kapıyı zorluyordur açılmıyordur.)
Ekrem:Tamam sevil buldum sakin ol.Bak kapının önündeyim.
(Sevil koşarak kapıya vurmaya başlar.)
Sevil:Ekrem kurtar beni.Aç şu kapıyı.(Tekrardan tutamaz kendini ve hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlar.Kendini tutamıyordur.Sevile doğru gelen damla damla kanlarsa iyicek yaklaşmaya başlamıştır.Ama şatodaki ses sözünü tutmuştur ekrem onu 1 dakikada bulmuştur ve birden damla damla kanlar sevile doğru yaklaşması kesilmiştir.)
Şatodaki Ses:Bu sefer ucuz yırttın.Seni buldu.Bi dahakine bu kadar şanslı olmaya bilirsin.(Ekremde sesi duyuyordur.)
Ekrem:Şatodaki Sesmisin.İnmisin.cinmisin.perimisin.Hayalatmisin.Neysen AÇ LAN ŞU KAPIYI AÇ. !! (Ekrem kapıya tekme atmaya başlamıştır.Sevilse hıçkıra hıçkıra ağlıyordur.
Şatodaki Ses:Hop delikanlı bune şiddet bu celal.Açıcaksın merak etme.Ama ben kapının üstündeki gücü kaldırdıktan sonra.(Ekrem kapıyı tekrardan zorlamıştır açılmıyordur.)
Ekrem:Lan açsana kapıyı.
Şatodaki Ses:Gücü kaldırdım.Gerisi senin gücüne kalmış bişi şuanda kapı sedece kilitli.(Ses ortadan kaybolur.Sevilse kendini durduramıyordur devamlı hıçhıra hıçkıra ağlıyordur.)
Ekrem:Sevil.
Sevil(tiz,titrek ve korkak bir sesle):Ekrem nolur aç kapıyı.
Ekrem:Tamam sevil.Açıcam sakin ol şimdi kapıdan uzaklaşmanı istiyorum.
Sevil:Pe-pe-ki.(Sevil kapıdan uzaklaşmıştır.)
Ekrem:Uzaklaştın mı?
Sevil:E-ev-et.(Ekrem son gücüyle kapıya tekme atmıştır.Kapı kırılmıştır. Sevilse direk ekremin boynuya atlamıştır.Ekrem kollarıyla sevili sımsıkı sarmıştır.Sevili titremesini ve ağlama hıçkırıklarını içinde titremeye başlamıştır.Bu sefer kollarıyla sevili iyice sarar.Sevilin ağlaması ve titremesi durmak bilmiyordur.Ekrem seville sarılırken duvardaki kanla yapılmış kuru kafayı görür.Sonrada damla damla yerdeki kanları gözüyle takip eder.Bi yerde bitmiştir.yüzünü sevilin saçlarına gömer ve gözlerini kapatıp sevilin mükemmel kokusunu vücüdünün her zerresine kadar çekmeye başlar.Ekremde sevil kadar korkmuştur.)
Ekrem:Şşşş..Tamam sakin ol.(Sevil titriyordur.) Tamam bak yanındayım sakin ol.şşş..
Sevil:İyiki geldin.Aklımı yitiriceğimi sandım.Ço-çok korktum.
Ekrem:Bende korktum.Seni bulamıyıcam diye.Yane bulamıyıcaz diye.
Sevil:E-Ek-rem…Ben daha fazla ayakta duramıyıcam.
Ekrem:Tamam hadi sevil çıkalım.(Ekrem elini sevilin omzuna koyar.Sevilde başını ekreme yaslar.Yavaş yavaş yürümeye başlarlar ana koridora çıkmışlardır.)
Sevil:Ekrem ben yürüyemiyorum.Ayaklarım tutmuyor biraz oturalım.
Ekrem:Aşşağı inince otursaydık.
Sevil:Adım atıcak halim yok.
Ekrem:Tamam peki gel şu merdivenlere oturalım.(Seville ekrem merdivenlere otururlar.Sevilin yüzü çok solgundur.Hala korkuyu atlatamamıştır ve titriyordur.)
Ekrem:Gel buraya.(Ekrem elini sevilin omzuna koyup sevilin kendine yaslanmasını sağlamıştır.)
Sevil:Ekrem!
Ekrem:Efendim caponum.
Sevil:Capon mu?
Ekrem:Evet değilmisin?
Sevil:Bilmem.Garibime gitti bana hiç böyle şeyler demezdin.
Ekrem:İçimden geldi.
Sevil:Ekrem sence biz neden didişip laf sokuyoruz birbirimize.?
Ekrem:Bilmiyorum sevil ama ben bulunursan didişmemeye söz verdim.
Sevil:Ya ama olmadı bu simdi.Ben özlerim senle didişmeyi.
Ekrem:Hıı.Demek özlersin.Bakıyorumda kavgalı halimizi daha çok seviyorsun.
Sevil:Yok canım yok.Bazen kırıcı olabiliryorsun.
Ekrem:Biliyorum.Okulda olan perşembe günkü sözüm için özür dilerim.Ya biraz garip olucak ama.(Sevil ne garip olucak anlamında başını sallar.Gözlerine bakıyordur.)
Ekrem:Dediğim çok saçmaydı.Yane sen böyle daha dikkat çekicisin.
Sevil:Ne?
Ekrem:Yane şey.şey.Yane seni diğer kızlardan ayıran sertliğin,sadeliğin, güzelliğin.(Sevil şaşkın bir şekilde ekreme bakıyordur ama bunu duyduğuna gerçekten sevinmiştir.)
Sevil:Ekrem kalk kalk kalk.
Ekrem:Noldu.
Sevil:Bu kadar fazla laf sokmadan güzelce konuşuyoruz.Korkmaya başladım ben.Şimdi kafamıza taş felan yağıcak.(ekrem ayağa kalkmıştır.)
Ekrem:Öf sevil ne güzel konuşuyorduk.
Sevil:Yok yok ben korkmaya başladım.cık.cık.cık.Bu kadar iyi anlaşmak hayra alamet değil.(Sevil merdivenlerden inmeye başlar.Ekremse sevile arkadan çapkınca bakmıştı.Ekrem birden nasıl baktığını fark etti.Çok garipsedi.Çünkü bu bakışı 3 yıldır kullanmıyordu.)
Ekrem(içinden):Kabul et seviyorsun işte.Ayçin haklı seviyorsun sen bu caponu. (Sevil arkasına döner.)
Sevil:Hadi ekrem kaplumbağa kadar yavaşsın.Hatta kaplumbağaya hakaret etmiş olurum.Hiç kıpırdamıyorsun.Hadi ne bakıyorsun ya.Yürüsene.
Ekrem:Ooo.Sevil hanım hemen eski halimize döndük.
Sevil:Napıyım benim yapım öyle.
Ekrem:Yesinler senin yapını.
Sevil:Anlamadım.
Ekrem:Hadi gidelim diyorum.Ayçinler merak etmiştir diyorum.(Sevil birkaç dakikada olsa yaşadığı olayı unutmuştur.Şimdi hatırlamıştır ve tekrardan titremeye başlamıştır.)
Ekrem:Özür dilerim ya tekrardan hatırlattım.
Sevil:Neyse hadi gidelim artık.(Seville Ekrem merdivenlerden inip duvardaki işaretleri takip etmeye başlamışlardır.)
Sevil:Ekrem bu ruj değil mi?
Ekrem:Evet ayçinin ruju.
Sevil:İyide ayçin nasıl izin verdi.
Ekrem:Biraz zor verdi ne kıymetli malı var yaa.(sonunda koridorda karşılaşırlar.)
Ayçin:Sevill..! (Ayçin sevile sarılmıştır.) İyimisin.?
Sevil:Evet iyiyim.yane bişim yok.
Ayçin:Seni ekrem mi? Buldu.
Sevil:Evet.Yane kurtardı demek daha iyi olur.(Daha sonra sevil o dada olanların hepsini detaylıca anlatır ekremde dinlerken şok olmuştur.Ayçin korkmuştur.)
Ayçin:Ya-ya ekrem seni bulamasaydı sen öl-ölücekmiydin.
Sevil:Bilmiyorum.Ama tek bildiğim aklımı yitirmek üzereydim.Yane ölmesem bile delirirdim galba.
Cihan:Bi daha asla birbirimizden ayrılmamalıyız.(Hepsi başıyla onaylar.)
Sevil:Hadi eşyalarımızın olduğu odaya gidelim.
Ayçin:Tamam.(Hepsi yattıkları ve eşyalerını koydukları odaya giderler.Sevil odaya varır varmaz eski kanepenin üstüne oturur.Ayçinde yanına oturmuştur.Erkeklerde ayakta onlara bakıyordur.Birden odanın kapısı sert bir şekilde kapanır ve kilitlenir.
Ayçin:Ğihhhh…Oda neydi.(Cenker panik içinde)
Cenker:Kilitlendik.(Ekrem kapıyı gider ve açmaya çalışır.)
Ekrem:Hay sıvıyayım yaa.Nedir bu kapılardan çektiğim.(Sevilse olanları hatırlamış ve kendini kaybetmiştir.Nefesinin yettiği kadar ve sesinin çıktığı kadar çığırmıştır.Diğerkilerde kulağını kapar.Sevil titremeye başlar.Ekrem yanına koşar.)
Ekrem:Sevil kendine gel.Sevil..!!
Sevil:Ölücez bana olanın aynısı olucak.Ölücez.
Ekrem:Sakin ol sevil.Kimse ölmiyicek bak burda beraberiz.Sakin ol.(Sevil sakinleşir ayçinde korkmuştur.)
Ayçin:Sakin olmamız lazım sakin.(Cenker ayçinin yanına gider elini tutar.)
Cenker:Ayçin asıl sen sakin olmalısın.(Sevil sakindir ana elleri hala titriyordur.Gözleri tek bir noktaya bakıyordur.Ekrem ellerini tutar.)
Ekrem:Sevil tamam kendine gel bak hep beraberiz.İyiyiz.
Sevil:O odada tek olduğumda bütün geçmişim gözümün önünden geçti hiç bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum.Hiç yanlızlığın bu kadar can yakabiliceğini düşünmemiştim.
Ekrem:Sevil sana söz veriyorum.Seni asla yalnız bırakmıyıcam.(Ayçin ekreme döner.)
Ayçin:Hala inkarmı ediyorsun ekrem sabahki söylediklerimi.
Ekrem:Sırası değil ayçin.
Ayçin:Bence tam sırası.
Ekrem:Tamam ayçin sen haklıydım her şeyde dediklerinin hepsi doğruydu kelimesi kelimesine.
Cenker&Cihan:NEE ??
Sevil:Siz neden bahsediyorsunuz.?
Ayçin:Ekrem…
Ekrem:Ayçin kes sesini.
Ayçin:Niyeymiş allahallahh..
Ekrem:Ona bunu sonra ben söylemek istiyorum.Ama gerçekten sırası değil.
Sevil:Biri noldunu anlatabilir mi?
Ayçin:Yok bişi.(Hepsi konuşmaya dalmıştır.Birbirleri dışında hiçbir yere bakmamışlardır.Ama olay tekrardan kendini tekrarlıyordur.Duvara kanlarla kocaman bir şekilde almanca bişiler yazılıyordur yavaş yavaş.Bunu ilk gören sevil olmuştur.)
Sevil:Du-du-du.(Duvara bakarak söylüyordur.)
Ayçin:Du-du-du ne sevil?
Sevil:Duvar.(Hepsi ani bir hareketle duvara bakmıştır.Yazı hala yazılmaya devam ediyordur.Ayçin korkudan çığlık atmıştır.Cenkerde hemen ayçine sarılmıştır.)
Sevil:O-olay kendini tekrarlıyor napıcaz.
Ekrem:Se-sevil ama sana olan kuru kafa şekliydi.Şuan duvara bişiler yazılıyor.Ama anlayamıyorum.Hala yazılıyor.
Sevil:Bende anlamıyorum.
Cihan:Sevil senin anlaman lazım bu bir almanca yazı.(Sevil dikkatlice yazıya bakmıştır.Yazının yazılması tamamlanmıştır.Sevil tecüme etmiştir.)
Sevil:Ama-ama bu…burda şey yazıyor.
Ekrem&Cenker&Ayçin&Cihan:NEYY ????
7.BÖLÜM SONU…!!

YORUM+EN SEVDİĞİNİZ REPLİKLER+TAHMİNLERİNİZİ BEKLİYORUZ…!!
(FERHAN,MELİS,MİRAY,EDA,TUĞBA,ASLI) ORTAK SENERYOSUDUR.!!

Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa... ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa...   - Sayfa 9 EmptyC.tesi Şub. 26, 2011 10:28 pm Paylaş

BU BÖLÜM BENİMDİ.İNŞALLAH BEĞENMİŞSİNİZDİR...(:
berilll
Deneyimli
Deneyimli
berilll
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1359
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1311
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : aşkınıza aşığım <3 ES GK BJ AC

MesajKonu: Geri: ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa... ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa...   - Sayfa 9 EmptyPaz Şub. 27, 2011 1:13 am Paylaş

mükemmel olmuş yeni bölümü nasıl beklicez bilemiyorum
amasya-_-guzeli
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
amasya-_-guzeli

MesajKonu: Geri: ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa... ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa...   - Sayfa 9 EmptyPaz Şub. 27, 2011 2:52 am Paylaş

ßeqeNmek Né keLiMé okRkeN öLdm öLdm dRlDm tM Da yRnDe kesMi$iNis Nası bekLicess Bizzzzz ..!? :D
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa... ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa...   - Sayfa 9 EmptyPaz Şub. 27, 2011 4:34 am Paylaş

amasya-_-guzeli demiş ki;
ßeqeNmek Né keLiMé okRkeN öLdm öLdm dRlDm tM Da yRnDe kesMi$iNis Nası bekLicess Bizzzzz ..!? :D
Çok teşekkür ederim...
Beğenmene çok sevindimm...(:

Catlak.
Üye
 Üye
Catlak.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 52
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 54
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/01/11
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : onun bunu bilmemesi

MesajKonu: Geri: ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa... ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa...   - Sayfa 9 EmptyPtsi Şub. 28, 2011 2:04 am Paylaş

Wuwww....spr dehştt....!!!!
Bayldmm yaaa....
Ellrne sağlkk...(:
ümit ibrahim kantarcı
Deneyimli
Deneyimli
ümit ibrahim kantarcı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1555
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1877
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Seul [güney kore]
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Oppa :)

MesajKonu: Geri: ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa... ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa...   - Sayfa 9 EmptyC.tesi Mart 05, 2011 9:05 am Paylaş

uzun zamandır okuyamıyordum müthiş olmuş yaa çok beğendim
süper yazmışsınız
acaba duvarda ne yazıyor çok merak ettim
yb ne zmaan gelir bakalım çok bekletmeyin bizleri
süpersiniz ya süper....
☺ßLacKßéRRy☺
Üye
 Üye
☺ßLacKßéRRy☺
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 53
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 36
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/02/11

MesajKonu: Geri: ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa... ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa...   - Sayfa 9 EmptyC.tesi Mart 05, 2011 10:48 am Paylaş

çokk güzelll olmuş devmm
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa... ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa...   - Sayfa 9 EmptyPaz Mart 06, 2011 8:09 am Paylaş

ümit ibrahim kantarcı demişki;
uzun zamandır okuyamıyordum müthiş olmuş yaa çok beğendim
süper yazmışsınız
acaba duvarda ne yazıyor çok merak ettim
yb ne zmaan gelir bakalım çok bekletmeyin bizleri
süpersiniz ya süper....

Sağol cnm çok teşkkür ederiz.Biraz ortaklarda sorun yaşıoruz şuan bu hafta y b gelir inş...
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa... ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa...   - Sayfa 9 EmptyPaz Mart 06, 2011 8:13 am Paylaş

☺️ßLacKßéRRy☺️demiş ki;

çokk güzelll olmuş devmm

Sağol teşkkür ederizzz...Very Happy
marazali117
Forumcu
 Forumcu
marazali117
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Erkek
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 441
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 442
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 12/02/11
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cihan

MesajKonu: Geri: ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa... ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa...   - Sayfa 9 EmptyPaz Mart 06, 2011 9:15 am Paylaş

çok gzl bir senaryo dewam
edahilal
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
edahilal
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 216
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 241
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ankara
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ÇaKıL tAşLaRı'M :)

MesajKonu: Geri: ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa... ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa...   - Sayfa 9 EmptySalı Mart 08, 2011 7:31 am Paylaş

marazali117 demiş ki:
çok gzl bir senaryo dewam

Çok teşekkür ederiz..Very Happy

ஓ Şatodaki Dehşet ஓ - Aramızdaki Güçlü "Bağ" - 12.Bölüm - 62.Sayfa...

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
9 sayfadaki 19 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19  Sonraki