Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

okuyamayan vardır diye şey ettim :D

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
YazarMesaj
palyaco_girl
Deneyimli
Deneyimli
palyaco_girl
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1224
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 905
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ankara
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

okuyamayan vardır diye şey ettim :D  Empty
MesajKonu: okuyamayan vardır diye şey ettim :D okuyamayan vardır diye şey ettim :D  EmptyPtsi Ara. 27, 2010 5:45 am Paylaş

Herkes Çakıl Taşları’nın neden bittiğini öğrenmek istiyor. Birde senden öğrenelim.

Son zamanlarda reytingler istediğimiz gibi değildi. Bizde işi tadında bırakalım dedik. Belki devam eder, belki biter diye sezon finali yazdık. Şuan askıda, di...zinin devam edip etmeyeceği ilerleyen zamanlarda belli olacak.

Herkes başka projelere dağılıyor ama...

Evet dağılıyor. Bu dizi yazlık dizi olarak çıktı belki seneye bir yaz dizisi olarak devam eder. Bir 17-20 bölüm ''Çakıl Taşları'' yapabiliriz yine. Belki hiç yapmayız. Bunlar hiç belli olmaz. Şimdi yeni projem var.

Nedir?

Bir dizi projemiz var. Tekrar aynı yapım şirketi yapıyor. Şuanda daha resmi olarak bir şey olmadığı için detayları söylemiyim. Ama şimdilik yeni proje olduğunu müjdeleyebilirim buradan.

Yeni dizdeki rolün bellimi?

Belli gibi ama sürpriz olsun.

Aynı zamanda bir sinema filminde yer alacaksın değil mi?

Evet, bir filmimiz vardı. Film şuanda askıya alındı. Yazın çekimleri başlayacak. Bir sinema filmiyle de gümbür gümbür geleceğim..

''Çakıl Taşları'' nın bitmesi senin bu dizi sektöründen soğumana neden oldu mu?

Bu benim işim. İşim yaparken dizinin ne zaman bitip bitmeyeceğini bilemesiniz. Bu piyasa böyle ilerliyor. Her hafta bir bölüm çekiyorsunuz. Çok uzun sürüyor ve yoğun, yorucu bir dönemden sonra birden düşmek insana garip geliyor. Her gün sete giderdim, şimdi ne oldu diye düşünüyorsunuz. Bu işten soğumam imkansız, ben bunun okulunu okudum ve buna meslek edindim. Bir şeyden de bir dizi bitti diye soğumam. çünkü benim kartvizitimde tiyatrocu yazıyor, dizi oyuncusu değil. Bir dizi bitti diye oyunculuğa küsemem.

Oyunun ne zaman başlayacağı bellimi?

Tarih olarak belli değil ama yakın zamanda başlayacak.

Yeni yıldan beklentilerin neler?

Sağlık, huzur, para, mutluluk, yeni iş, iyi dostluklar dünya barışı, Fenerbahçemi şampiyonlar liginde görmek.

2010 yılı senin için nasıl bir yıldı?

Ümit Kantarcılar'ı Ümit Kantarcılar olarak kendimi tanıttığım bir yıldı. Tiyatro anlamında olsun, dizi anlamında olsun bu sektöre çok emek verdim. Emeklerimin karşılığınıda yavaş yavaş görmeye başladım. Tohumlarımın yeni filizlendiği bir yıl oldu benim için 2010.

Çapkın mı, yoksa sevimli bir karakteri canlandırmak mı sana daha cazip geliyor?

Bana kötü adam oynamak cazip geliyor. Çünkü hep aşık, aptal, karizmatik, delikanlı, kız tavlayan rolleri canlandırdım. Ama şimdiye kadar çok az kötü rol oynadım. Hepsi cazip geliyor, iyi oynadıktan sonra rol roldür, ama kötü adamı oynamak isterim.

Şuan televizyonda yer alan projelerden hangisinde olmak isterdin?

Şuan bir projede olmak istesem yeni bir projede olmak isterdim. Çünkü güzel başlangıçların birkaçı da tekrar sonu hüsranla biten diziler oldu. Şuan dahil olmak istediğim bir şey yok. Bir projede yepyeni bir şey olsun.

Tiyatro çalışmaları nasıl gidiyor?

Tanımadığım adamlar adlı oyunumuz devam ediyor. Stand up gösterim bu ocakta gerçekleşecek. Ayrıca 4 erkek olarak yeni oyun hazırlıyoruz.

Kim bu dört erkek?

Burak Alkaş, Suat Ünaldı, Hakan Bulut ve ben. Şimdilik belli olan kadro bu. Değişebilir de .. Ama 4 erkek olacağız. Trajikomik bir oyun olacak. Ali Poyrazoğlu izin verirse oyunu ben yönetmek istiyorum. Benim içinde çok güzel bir tecrübe olacak .

İyi ve kötü olarak anıların neler?

İyi olarak; hayatımda Çakıl Taşlarıyla ilk başrolüm oldu. Çok fazla iyi sözler duydum. 17 bölüm boyunca hatalarımı gördüm. Fazlasıyla çevre edindim, iyi dostluklar kurdum. Bir yandan da dostumu düşmanımı tanıdım. Kötü olarak ise; dizinin hüsranla bitmesi ve istediğim bazı şeyleri hayatı geçirememem diyebilirim. İnşallah 2011 yılında isteklerimi gerçekleştireceğim.

Milli Piyango bileti aldın mı?

Almadım daha ama alacağım.

Her yıl piyango bileti alır mısın?

Her yıl almam, aklıma geldikçe alırım. Ama o sürecin heyecanını yaşayamıyorum. Ben bilet alıyorum, biletten bir hafta sonra aklıma geliyor. Çıkmış mı diye bakıyorum. Sonra birilerine çıkmıştır deyip kenara atıyorum. Bana çıksa haberim olur her halde. Çünkü o süre içinde hiç kimseye para çıkmamışsa, belli ki biletime ben bakmamışımdır ve bana çıkmıştır.

İkramiye sana çıksa ne yaparsın?

Kendime çok güzel bir yat ve bir ev alırım. Gerçekleştirmek istediğim birkaç hayalim var, onları gerçekleştiririm. Bu hayallerimden biri kendi tiyatromu kurmak, diğeri de bende kalsın. Birkaç tane de kendi iç huzurumu için bir şeyler yapacağım.

Şanslı mısındır şans oyunlarında?

Şanslı olduğuma inanırım. Ben milli piyango bileti alayım, bana çıkmasın. Belki o konuda şans bana gülmez ama başka bir yerden güler. Ben hayatta şanslı olduğuma, şansımı da kendim yarattığıma inanırım.

Yılbaşı kutlamalarını sever misin?

Severim ama pek plan yapmam. Bir kere plan yapalım dedik, adaya gittik orada mahsur kaldık. ertesi günde geri dönemedik. O yüzden plan yapmayı pek sevmiyorum.

En enteresan geçirdiğin yılbaşı adada mahsur kaldığın yılbaşı olsa gerek...

Evet, adada arkadaşlarla ev kiraladık. Herkes saat 11'de sarhoş oldu. Bir ben sarhoş olmadım.''Son vapura yetişeyim'' dedim. Ama onun saatini, vapurun kalkmasına 5 dakika kala öğrendiğim için kaçırdım. Sabah erkenden İstanbul’a dönmek için kalktım ama bu sefer de lodos çıktı, yine orda mahsur kaldım. En sonunda deniz ambulansını aradım. Tekne geldi aldı bizi, iner inmez toğrağı öptüm. Bir daha asla yılbaşında adaya gitmem.

Yılbaşında en çok nerede olmayı seversin?

Sevdiklerimle, ailemle olmayı severim. Her yılbaşında mutlaka yaptığım bir şey yok. Güzel, mutlu eğlenceli, komik bir yılbaşı geçirmeyi isterim.

Trendy okurlarına yeni yıl mesajın nedir?

Trendy okurları; yeni yıl size umarım büyük imkanlar, büyük başarılar yakalamanızı sağlayan fırsatlar sunar. Kurulu düzeli içinde fark yaratacak imkan sağlar, kendi renginizi, kendi sesinizi belli edebileceğiniz bir imkan doğurur. Sağlık mutluluk, para da sizinle birlikte olur inşallah..
Arzu_1907
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Arzu_1907
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4294
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1313
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 17/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : İst/B.evler
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Senin Sevgin Erişilmez,Hiçbirşeye Benzemez,Hiç Bir Takım Ölümüne Desteklemez.Tek Sözcük Herşeye Değer;FENERBAHÇE <3

MesajKonu: Geri: okuyamayan vardır diye şey ettim :D okuyamayan vardır diye şey ettim :D  EmptyPtsi Ara. 27, 2010 5:51 am Paylaş

Aldım (:
Almıyanlar için iyi olmuş (:
Teşekkürler güzellik (:
palyaco_girl
Deneyimli
Deneyimli
palyaco_girl

MesajKonu: Geri: okuyamayan vardır diye şey ettim :D okuyamayan vardır diye şey ettim :D  EmptyPtsi Ara. 27, 2010 5:52 am Paylaş

Ne demek (:
meyve-1903
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
meyve-1903
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4308
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1567
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 03/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ankara.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cenker

MesajKonu: Geri: okuyamayan vardır diye şey ettim :D okuyamayan vardır diye şey ettim :D  EmptyPtsi Ara. 27, 2010 6:52 am Paylaş

ayy çok sağol ya paylaştığın için çok teşekkür ederim bi arkadaş kısa bölümünü paylaşmış sevinmiştim ama şimdi hepsini okudum çok mutlu oldumm:)Very Happy
palyaco_girl
Deneyimli
Deneyimli
palyaco_girl

MesajKonu: Geri: okuyamayan vardır diye şey ettim :D okuyamayan vardır diye şey ettim :D  EmptySalı Ara. 28, 2010 3:05 am Paylaş

önemli değil (:
pozitif.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
pozitif.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 11603
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 10518
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : Türkiye (;
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Ümit♥''

MesajKonu: Geri: okuyamayan vardır diye şey ettim :D okuyamayan vardır diye şey ettim :D  EmptySalı Ara. 28, 2010 3:11 am Paylaş

ya ağlıcam ya ! :S ümitmde bitişine çok üüzlmşş cnmm bnnmm ! Sad

p.için saoL
NesliCbn
Forumcu
 Forumcu
NesliCbn
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 429
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 283
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul

MesajKonu: Geri: okuyamayan vardır diye şey ettim :D okuyamayan vardır diye şey ettim :D  EmptyPerş. Ara. 30, 2010 8:37 am Paylaş

Teşekkür ederim ben alamadım daha Sad
Bulursam alıcam bulamazsan çok kötü olur ya Sad
palyaco_girl
Deneyimli
Deneyimli
palyaco_girl

MesajKonu: Geri: okuyamayan vardır diye şey ettim :D okuyamayan vardır diye şey ettim :D  EmptyPerş. Ara. 30, 2010 8:38 am Paylaş

önemLi değiL Very Happy
asLnda süper marketlerde var (:
ηiℓуу●
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ηiℓуу●
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 8065
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3979
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Petrova Fire.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: okuyamayan vardır diye şey ettim :D okuyamayan vardır diye şey ettim :D  EmptyCuma Eyl. 02, 2011 8:36 am Paylaş

P. için teşekkürler.

okuyamayan vardır diye şey ettim :D

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası