Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur]

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

senaryomuzu nasıl buldunuz
güzel
~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] - Sayfa 8 I_vote_lcap91%~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] - Sayfa 8 I_vote_rcap
 91% [ 20 ]
kötü
~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] - Sayfa 8 I_vote_lcap5%~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] - Sayfa 8 I_vote_rcap
 5% [ 1 ]
eh işte
~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] - Sayfa 8 I_vote_lcap0%~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] - Sayfa 8 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
idare eder
~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] - Sayfa 8 I_vote_lcap4%~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] - Sayfa 8 I_vote_rcap
 4% [ 1 ]
Toplam Oylar : 22

YazarMesaj
kübü- eko
Deneyimli
Deneyimli
kübü- eko
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 580
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 548
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : bilmem nerdeyim ben?
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] - Sayfa 8 Empty
MesajKonu: Geri: ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] - Sayfa 8 EmptyCuma Ocak 21, 2011 2:48 am Paylaş

yeni okuyucu
harikasınız süpersiniz korku filmlerine bayılırım ama korkarım ve buna da bayıldım ve korktumm
eda_beyza
Deneyimli
Deneyimli
eda_beyza
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 534
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 534
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/08/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] - Sayfa 8 Empty
MesajKonu: Geri: ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] - Sayfa 8 EmptyCuma Ocak 21, 2011 6:36 am Paylaş

hoş geldin yeni okuyucumuz hoşgeldin
arkadaşlar yb yazmaya başlıyorum
perikız
Deneyimli
Deneyimli
perikız
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 733
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 730
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : bulamayacağın bir yerden
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ÖlÜm ÖnCeSi BiR yOrGuNlUk VaR gÖzLeRiMdE...GöLgEm BiLe BoĞmAk İçİn FıRsAt KoLlUyOr....

MesajKonu: Geri: ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] - Sayfa 8 EmptyCuma Ocak 21, 2011 6:42 am Paylaş

bekliyoruz o zaman
eda_beyza
Deneyimli
Deneyimli
eda_beyza

MesajKonu: Geri: ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] - Sayfa 8 EmptyC.tesi Ocak 22, 2011 11:55 pm Paylaş

yaaaa arkadaşlar çok pardon yaa dün erzurumda 25 üniversteler arası yarışma varya hah onun için bilet almaya gittik ki 1 tane kalmış çok şanslıyım neyse o yüzden bölümü yazamadım pardon şimdide dershaneye gidecem o yüzden bir fregman koyayım didim
13.bölüm fergmanı
e:seeeeeeeeviiiiiiil bırakma beni
a:yaaa bırak beni yalvarırım nolur
b:bana yardım etmen LAZIM ŞADİYE
e:berat nolur kurtar sevili
d:niye bırakayım seni
ş:tamam cerrah çocuğuyuz berat bırakrta yapabilelim
ARKİLER YB EN YAKIN ZAMANDA GERÇEKTEN ÇOK ÖZÜR DİLERİM
perikız
Deneyimli
Deneyimli
perikız
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ÖlÜm ÖnCeSi BiR yOrGuNlUk VaR gÖzLeRiMdE...GöLgEm BiLe BoĞmAk İçİn FıRsAt KoLlUyOr....

MesajKonu: Geri: ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] - Sayfa 8 EmptyPaz Ocak 23, 2011 12:12 am Paylaş

önemli değil canım gelince yazarsın fragmanın ayrıca çok heyecanlı.....
~Hande~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Hande~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3800
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3621
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir

MesajKonu: Geri: ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] - Sayfa 8 EmptyPaz Ocak 23, 2011 12:18 am Paylaş

Önemli deil bklerizz =)
eda_beyza
Deneyimli
Deneyimli
eda_beyza

MesajKonu: Geri: ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] - Sayfa 8 EmptyPaz Ocak 23, 2011 9:09 am Paylaş

yaa arkadaşlar gerçekten çooooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederim hemen yb başlıyorum çoook uzun zaman oldu ama cidden pardon bu arada parikızı resimin süper
13.bölüm
SES AYÇİNDEN GELİYODUR DEMİR AYÇİNİ BİR ODAYA KAPATMIŞ (SÖYLEMEK İSTEMİYORUM AMA)TECAVÜZ ETMEYE ÇALIŞIYODUR
a:yaaa bırak beni yalvarırım nolur
FAKAT DEMİR AYÇİNİ DİNLEMİYODUR AYÇİN BAĞIRMAYA DEVAM EDİYODUR FAKAT KİMSE AYÇİNİN SESİNİ DUYAN YOKTUR ÇÜNKÜ Ş-B-E-C BANYODADIR DİĞERLERİNİN İSE UMRUNDA DEİLDİR.
a:aaaaaaaaaaaaa bırak beni pislik herif yardım edin nolur biri yardım etsin
d:niye bıakayım seni?
a:ya bak ne istersen yaparım bıııııııııııııııııııraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
---------------------------------------------------------------------------------
O SIRADA EKREM BAĞIRIYODUR.
e:seeeeeeeeviiiiiiiil bırakma beni
b:noldu ekrem (EKREMİN SESİNİ DUYMUŞTUR VE SESE GELMİŞTİR)
e:berat nolur kurtar sevili yalvarırım sana nolursun
b:tamam tamam
b:bana yardım etmen lazım şadiye
ş:benmi?
b:evet sen kalp masajı yapabilirsin demi
ş:tamam cerrah çocuğuyuz berat bırakrta yapabilelim
ş:ne diyorum ben yaaaa tamam berat
b:tamam o zaman başlıyoruz
ş:1-2-3
BERAT İSE SEVİLE SÜNİ TENEFÜS YAPIYODUR(YANLIŞ YAZDIYSAM DÜZELTİN)
Ş:1-2-3
BERAT GENE İŞİNE DEVAM EDİYODUR SON KEZ YAPTIKTAN SONRA SEVİLİN NABZINI KONTROL EDER FAKAT BİR GELİŞME YOKTUR.
b:Şadiye son bir kez daha deniyelim sonra…
ş:ama ama neyse tamam 1-2-3
BERAT SON BİR KEZ DAHA DENER VE SEVİLİN NABZINI KONTROL EDER SEVİLİN NABZI ATIYODUR.
e:berat çok saol abi yemin ediyorum hakkını ödiyemem
b:önemli deil Ekrem ama bunu bitek ben yapmadım şadiyede yardım etti
e:seninde hakkını ödiyemem Şadiye çok saol
ş:önemli deil
c:yav şimdi teşekkürü meşekkürü bırakında ayçin nerde yaaaa
e-b-ş:bilmiyorum
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
a:demir bırak beni bırakkkkk
AYÇİN ANİ BİR HAREKETLE DEMİRDEN KURTULUŞTUR VE ELİNE ALDIĞI VAZOYU DEMİRİN BAŞINA GEÇİRMİŞTİR KAPIYI AÇMAYA ÇALIŞMIŞTIR AMA BECEREMEMİŞTİR DEMİRDE ORDAN KIS KIS GÜLÜYORDUR AYÇİN BAĞIRMAYA BAŞLAMIŞTIR CENKER AYÇİNİN SESİNİ DUYMUŞTUR VE HEMEN AŞAĞI İNMİŞTİR NEREDE OLDUKLDRINI ANLAMAYA ÇALIŞMIŞTIR VE AYÇİNİN SESİNE DOĞRU GİTMİŞTİR AYÇİN ‘CEEEEEENKEEEEEEEER’ DİYE BAĞIRIYODUR.
a:cenker kimse yokmu biri bana yardım etsin yalvarırım
CENKER KAPIYI KIRAR VE İÇERİ GİRER AYÇİN CENKERE SARILIR VE OLANLARI 1 DK ANLATIR TABİ CENKER KÜPLERE BİNMİŞTİR VE DEMİRİN AĞZINI BURNUNU DAĞITIYODUR ZEYNEP AYÇİNİ SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞIYORDUR FAKAT BECEREMİYORDUR
O sırada bi ses gelir
Acaba o ses kimden geliyodur
14. bölüm sezgiden iyi beklemeler
Yapanlar
eda_beyza
sezgi_
özür dilerim kısa olmuş olabilir pardon cidden çook pardon
perikız
Deneyimli
Deneyimli
perikız

MesajKonu: Geri: ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] - Sayfa 8 EmptyPaz Ocak 23, 2011 9:13 am Paylaş

harika yazmışsın cnm
SüMüŞ
Deneyimli
Deneyimli
SüMüŞ
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 723
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 723
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bursa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Her gün herkese hep aynı yalan....BEN İYİYİM...

MesajKonu: Geri: ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] - Sayfa 8 EmptyPaz Ocak 23, 2011 9:58 am Paylaş

harika yazmışın cm devamını beklioruz :D
delicik
Deneyimli
Deneyimli
delicik
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1265
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1267
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bulgaristan Balchik

MesajKonu: Geri: ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] - Sayfa 8 EmptyPaz Ocak 23, 2011 10:02 am Paylaş

super olmus beyza'm ellerine salik
eda_beyza
Deneyimli
Deneyimli
eda_beyza

MesajKonu: Geri: ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] - Sayfa 8 EmptyPaz Ocak 23, 2011 8:53 pm Paylaş

perikız=)çook teşekkür ederim cnm bölümüm beğendiğin için ayrıcada beni anladığın için
sümüş=)çok sağol canm bnm
delicik=)teşekkür ederim bulgar güzeleim bnm
derya_şule
Üye
 Üye
derya_şule
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 41
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 25
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/01/11
<b>Nerden</b> Nerden : bilmem
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : bulutlar ağlamasa çimenler nasıl güler

MesajKonu: Geri: ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] - Sayfa 8 EmptyPaz Ocak 23, 2011 10:13 pm Paylaş

çok güzel yazmışsın cnm bnm
yb de sezgiden galiba sezgicim yb sabırsızlıkla bekliyorum fakat biraz uzun yazarmısınız
eda_beyza
Deneyimli
Deneyimli
eda_beyza

MesajKonu: Geri: ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] - Sayfa 8 EmptyPaz Ocak 23, 2011 10:23 pm Paylaş

teşekkürler cnm bnm sezgi gelincede yb yazar artık
bu arada bizim senaryoyu çok mu seviyosunböyle imzaya yazmalar falanlar filanlar millete tavsiye etmeler çok mu güzel bizim senaryo (benimkide sorumu tabi güzel)
zeki doktor
Forumcu
 Forumcu
zeki doktor
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 498
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 513
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : gaziantep
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : hadi kalk gel bul bir bhane birazcık heves biraz cesaret ilk günkü gibi duruyor hala kalbin ömürlük bende EMANET..
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Aycin

MesajKonu: Geri: ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] - Sayfa 8 EmptyPaz Ocak 23, 2011 11:24 pm Paylaş

süper senaryo yeni bölüm lütfennn=))
zeynepzeyzey
Deneyimli
Deneyimli
zeynepzeyzey
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 574
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 589
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/10/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Aycin

MesajKonu: Geri: ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] - Sayfa 8 EmptyPtsi Ocak 24, 2011 1:44 am Paylaş

cok gzl bir senaryo tafi ederim cilgin cakilar
fatma nur
Üye
 Üye
fatma nur
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 92
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 96
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/07/10

MesajKonu: Geri: ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] - Sayfa 8 EmptyPtsi Ocak 24, 2011 5:23 am Paylaş

yeni okuyucu çokk güzel olmuş Very Happy tırsdım Very Happy
merve98
Deneyimli
Deneyimli
merve98
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1071
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1079
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 04/12/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Ümit KαntαrcıLαr ♥ Türkü Turan

MesajKonu: Geri: ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] - Sayfa 8 EmptyPtsi Ocak 24, 2011 7:56 am Paylaş

uzun zamandır acamıyordum hpsini okudum süper oLmus :D...dewammını beKLioruzZm :D
eda_beyza
Deneyimli
Deneyimli
eda_beyza

MesajKonu: Geri: ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] - Sayfa 8 EmptyÇarş. Ocak 26, 2011 10:36 pm Paylaş

hepinize çook teşekkür ederiz
sezgi_
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sezgi_
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2101
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3686
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/09/10

MesajKonu: Geri: ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] - Sayfa 8 EmptyPerş. Ocak 27, 2011 1:28 am Paylaş

çooook güzel olmuş bu arada yeni bölümü kimler istiyor?
https://www.facebook.com/sasemeze
~Hande~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Hande~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3800
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3621
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir

MesajKonu: Geri: ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] - Sayfa 8 EmptyPerş. Ocak 27, 2011 1:29 am Paylaş

Ben Ben Ben Ben Ben
eda_beyza
Deneyimli
Deneyimli
eda_beyza

MesajKonu: Geri: ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] - Sayfa 8 EmptyPerş. Ocak 27, 2011 4:03 am Paylaş

ben de istiyorum çünkü bir ana önce yb yazmak istiyoruuuuuuuum
delicik
Deneyimli
Deneyimli
delicik
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1265
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1267
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bulgaristan Balchik

MesajKonu: Geri: ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] - Sayfa 8 EmptyPerş. Ocak 27, 2011 5:59 am Paylaş

beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen de istiyorummmm Very Happy
perikız
Deneyimli
Deneyimli
perikız

MesajKonu: Geri: ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] - Sayfa 8 EmptyPerş. Ocak 27, 2011 6:07 am Paylaş

bennnn
eda_beyza
Deneyimli
Deneyimli
eda_beyza

MesajKonu: Geri: ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] - Sayfa 8 EmptyPerş. Ocak 27, 2011 8:59 pm Paylaş

arkadaşlar çooook özür dileriz sezgi cankuşumuzun ilham perileri kaçmış o yüzden yb yazmadı çook pardon yanii
bu arda arkadaşlar biz sezgiyle yeni bi senaryo açtık hepinizi bekleriz
asĸ dєℓısıчĸєи ĸoяĸu ıcıиє dusтuм •
SüMüŞ
Deneyimli
Deneyimli
SüMüŞ
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 723
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 723
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bursa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Her gün herkese hep aynı yalan....BEN İYİYİM...

MesajKonu: Geri: ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] ~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur] - Sayfa 8 EmptyCuma Ocak 28, 2011 6:55 am Paylaş

bende istiyorum

~Bir tatil macerası--korku filmi tadında~[sezgi_ & eda_beyza ortak senaryosudur]

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
8 sayfadaki 9 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki