Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Paylaş|

İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5001
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3934
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Malik.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) - Sayfa 2 EmptyÇarş. Ocak 05, 2011 4:25 am Paylaş

harikasın ebrum devaamm
ebru222
Üye
 Üye
ebru222
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 70
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 81
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) - Sayfa 2 EmptyÇarş. Ocak 05, 2011 6:21 am Paylaş

>>papatyam18 saol Very Happy
>>brl.e(l)s Very Happy öle oldu ama daha da tuhaf şeyler var Very Happy teşekkürler Very Happy
>>(=ekrem&sevil=) saol Very Happy)
>>kübü- eko saol birazdan Very Happy)
>> saol ecem Very Happy)
ebru222
Üye
 Üye
ebru222

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) - Sayfa 2 EmptyÇarş. Ocak 05, 2011 6:26 am Paylaş

Umarım beğenirsiniz Very Happy)

3.Bölüm
Ekrem:Bende.
Karsmdaki sandalyeye oturdu. Sey seninle cay bahcesinde ve sabahta burda karslastm dimi.d.d
-Im sey evet sanrsam yani olabilir.
Ne kadar sacmalamstm. Ilk defa bu kadar sacma sapan konustm diyebilirim. Kelimeler birbirine girdi. Ne demeye calistigimi ben bile anlamamstm. Iste capknca srtarak bakyordu bana. Sükür ki Ayçin araya girdi de kurtuldum bu bakslardan. . .
Ayçin:A bak ne diycem Ekrem biz burdan cikip bisiler yapalm diyoduk. Sen de bize katlmak ister misin?
Of ayçin ya oldu mu simdi bu iki dk nasl rezil oldum. Beraber bisiler yaparsak ne yapcm ben. . .
Ekrem:A unutmusum aslnda cok iyi olurdu da benim bi ism var baska bi zaman yaparz artk?
Ben sevincle atldm.
-Tabiki .d
A:Nese baska bi zaman yaparz artk.
E:Kzlar benim artk gtmem lazm. Yarn görüsürüz kendinize iyi bakn. (:
A ve ben:Görüsürüz. Sende kendine iyi bak (:
evet gtmsti. Cok mutluydm. Aramzda en azndan tansklk olmustu. Ve en önemlisi beni ta o günden beri unutmamst.
Aycin=Pist! Sevil. . Duymuyo musun beni?
-Efendm.
A=Noldu nutkun mu tutuldu :D
-Of dalga gecme ya.Neyse bende kactm. Ders notlarma falan calsmam lazm. Görüsürüz. Bb
A=Bb
Sirf aycinin sorularna maruz kalmamak icin kacmstm. Daha bi büyümüstü ekreme olan sevgim. Ne bilim böle konustukca daha bi sevdm sanki. . .Cok iyi davranmst. . Ssst sevil kendine gel! Noluyo sana.? Unutmaaa ona inanmycaksn. Sevginide unutcaksn. Of ama cok zor. Bu düsüncelerle eve dogru yürüyodum. Arkadan bi ses duydum. .
E=Sevil?
Dalmstm. Of sevil iyice kaptrdn kendini. Yok daha neler. . Komsu teyzenin biri seslenmistir. Arkama dönmemle duydugum sesin gercekten ekreme ait oldugunu anlamstm.
-E.e.ekrem. . E=Cok sasirdn :D
-Yani. . . Komsunun biri falan sesleniyo zannettim. Hayrdr? Yoksa buralarda falan m oturuyosun?
E:Asl ben sana sorcaktm. Sen erken davrandn. Su iki sokak öteye tasndm arkadasmla. Ya sen?
-A ne gü. Yani bende burda oturuyorum.
E=) Ne güzel. Artk komsuyuz da öyle mi.d
-Óyle gibi.d Senin isin bu muydu?
E=Evet.d o arada teli cald.
E:Tamam cnm tamam geliyorum.
Oda ne "cnm" ve telefondan az da olsa szan kadn sesi. . . Ekrem bana bisiler söyleyip gitmisti. Ne söyldgni duymadm. Dnlemiyordum ki. Sanrm ism ckti kusra bkma gtmeliym gibi seylerdi. . . Döndüm yoluma. Agr agr admlarla eve yaklastm. Üzerimde karamsarlik üzüntü pismanlik. . Annemde bisiler söylüyordu. Onu hic duymadm. Montmu atkmi ve cantam askya asp hzla odama cktm. Düsünmek istemiyordum. Hicbirseyi. . . Kendimi uykuya verip uyandgmda herseyi unutmak. . Naslda inandrmstm kendimi benden hoslandgna . . APTAL SEVIL! bütün sinirim kendimeydi. Bu sonuca bile bile gelmistim. Yasl gözlerim uykuya yenik düstü. Uyku suanda en azndan en huzurlu seydi benim icin. . .
Sabah telimin sesiyle uyandm. Kimin aradgna falan bakmadan direk actm.
-Alo?
X=Alo meraba sevil naslsn?
-Pardon tanyamadm?
X=Tabi tel nomda yok sende. Ben ekrem.
-Ekrem mi? Nerden buldun ki nomu?
E=I i sey bu gün derslermz ayn saatteyse seni okula brakym m?
-(icmdn:Allah allah nie gecistirdi ki?) Olur peki. Benim dersim 2 saat sonra senin ki?
E=Benimde öyle. Tamam o zaman iki saat sonra ordaym.
-Tamam görüsürüz. Icimi tarifsiz bir mutluluk kaplamst. Aslnda sorumu gecistirmesi beni süphelendirdi ama umrumda degildi su an . . . Icim pir pirdi. Tipki bir kus gibiydim. Birden bir telas sard. NE GIYECEKTIM ?.D
Yarm saat dolabimi alt üst ettim. Sonunda bisiyler giymistim. Ama hosuma gitmemisti.
Tk tk. .
-Gir.
Annem=Sevil kahvalti haz. Aa bu ne güzellik?
-Güzel olmus mu ki .d ama ben acktm hadi inelim.d
Annem=Hadi bakalm. Gecistir sen lafmi.d
Mutfaga indik. . . .
Annem=Ee sevil hanim. Hayrdr? Kime borcluyuz bu mutlulugunu?.d
-Hi? Sey anne ben gec kalcm bb.
Yanagna bi öpücük kondurup konusmasina firsat birakmadan odama cktm. Sacma bi tac taktm. Gözlerime hafif göz kalemi...
"Kapnn önündym (:"
Ay bi hazrlanamadm ya. . . Agac olmadan ckym.
EKREM. . . .
Ilk askm. . . Ona bir arkadasmn partisinde ask oldum. 5 yldr takip ediyorum adm adm. . . Sonunda üniverstemizn ayni olmasn sagldm. E az m calstm. Ama o cay bahcesindeki karslasma tamamen tesadüf. . . Sasirmstm sevnmstm. . . Belli etmemeye clstm. Masaya bi not braktm. Cktm. Daha dogrusu kapnn önünde bekledm. Notu gördü. Tereddüt etti. Ama orda sadece o ben ve 1 aile vard. Bi umut banadr surat ifadesiyle acti notu. . . Okudu ve yüzü smsck bi gülümsemeyle aydnland.
Sanki birden günes buraya dogmustu. . Allahm. . . Bir daha ask oldum. Artk tanisacaktm. Daha fazla dayanamazdm. Okula gttm. Karsmda o. . . Evet ekrem tam sirasi ddm. Kostum o oturmadan oturdum. Müziplikti amacm ona sempatik görünmekti. Iste bir ask olma sebebm daha. . . Normalde bska bi kza yapsam icime düserdi. Ama o. . . . . Sert bir bks atp bska bi masaya oturdu. Ona her gecen gün askm büyüyodu. . . Ama ya krldysa kzdysa. . . Nasl telafi edicem. Tabi ya not. . Hem pek de kimse yok. Hemen bir not yazdm. Ders saati gelyodu. Bu ünv. De kalmalydm. Kosarak derslige gttm. Okudu mu bilmiyorum. Ama ders cksi arkadasnn gelip beni masalarina davet etmesi onunda bana bos olmadgna anlamama yetti. Ama o zor kzd. Tamam zaten bend bu yüzdn seviyorum onu. Sevgimi görünce nasl yumusamazd. . . . . .
Simdi kapsnn önünde onu bekliyorum. Beraber bi ortamda bulunmak onun bana karsi duygularni anlamama yardmc olurdu. Hadi be sevilim agac oldum. Ins sormaz gene nomu nerdn aldn die. Seni yllardr takip edyorum nasl derim ki (:
Sevil. . . .
Oh sükür hazrm. Bi 5 dk daha bekletmemeliym. Apar topar cktm. Rüzgardan sacm yüzüme geldi. Zaten aceleyle ckmstm. Nasl komik oldugumu anlamak icin gözlerine bakmak yeterliydi. Kahkaha atmamak icin kendini tutuyor gibiydi. Utangac bi sekilde.
-Meraba.
E=Meraba (: bi dk böle durduk.
E=Ee gtmiyck myz?
-Ah pardon dalmsm. Cok sersemim bugün.
E=sessizce. Böyle daha tatlsn.
-Efendim?
E=I araba surda diyorum. (hemen arabaya yanast ve benim kapmi acti.) buyur.d
-Tesekkürler (:
( Sonra hzla kendiside oturdu. Ünv. E dogru yolculugumuz baslamst.)
E=E kendinden bahset biraz. Ailendn. Hang lisdn mezunsun falan. Tanyalm birbirimizi. (:
-Aa tabi. Annemle yasyorum. Bi de ablam var. Ablam evli. Annem hemsire. . . . Lisesindn mezunum. Ilk okulumu da söylym mi ?(:
E=Söyle merak ettim.
-Ahah.d .... Iöo.
E=Aa bend 1. Snfta biraz orda okumusum. Babamn isi icn sehr dgstrmsz. Acaba ayn snftamydk. Gerci hatrlamayz kücktük. Hem ben cok az kaldm. Suben yanls hatrlamyosam A yd.d
-A m ? Bende. Aa yoksa sen. . .
O mu o mu simdi. . . Adlar da tutuyo. . Ne yani ilk askm. Cocukluk askm karsmda m? Bu nasl bi tesadüf. . . . Inanamyorum. . .
E=Sevil? Burda msn? Noldu ? Ben ne?
-I sey aa okula geldik. Derse cok az kalms. Hadi ben kactm.. .
Sen benim ilk askmdn nasl derim ben?. . . .
E=Se se sevil ne bu acele yaw? Ben ne ki simdi? Of noldu ki simdi? Ona kötü mü davranmstm acaba? Naptm lan ben? Of ders. . . Hemen arabayi park edip kosmalym. . . . . . . . . . . .
……………….3.BÖLÜM SONU…………………..
YORUM TAHMİN VE BEĞENDİĞİNİZ YERLERİ YAZARSANIZ SEVİNİRİM Very Happy
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) - Sayfa 2 EmptyÇarş. Ocak 05, 2011 6:31 am Paylaş

şimdi ben tahmin yaparsam kötü olur bütün sürprizi kaçar dimi ebrum devamını hatta 5 bölümünü merakla bekliyorum devam bitanem
(=ekrem&sevil=)
Deneyimli
Deneyimli
(=ekrem&sevil=)
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 512
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 510
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : - Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim. Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti..!!

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) - Sayfa 2 EmptyÇarş. Ocak 05, 2011 9:23 am Paylaş

yaaa çoookkk güzel olmuşşşş ellerine sağlıkkk
loss_girl
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
loss_girl
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2003
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1737
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 28/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : mars=)) f@ŧm@ nur
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : hayatta hep birileri
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) - Sayfa 2 EmptyÇarş. Ocak 05, 2011 10:28 am Paylaş

süper cnm dewam
cerenmoray
Deneyimli
Deneyimli
cerenmoray
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1649
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1649
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : kır\lül...
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : türküMM ümitiMM

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) - Sayfa 2 EmptyÇarş. Ocak 05, 2011 11:40 am Paylaş

devamm
ebru222
Üye
 Üye
ebru222

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) - Sayfa 2 EmptyPerş. Ocak 06, 2011 5:39 am Paylaş

> Saol ecem Very Happy)
>>>(=ekrem&sevil=) Saol Very Happy
>>loss_girl Saol Very Happy
ebru222
Üye
 Üye
ebru222

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) - Sayfa 2 EmptyPerş. Ocak 06, 2011 5:41 am Paylaş

Evettt !!

Umarım beğenirsiniz... Very Happy

4.BÖLÜM
E=Se se sevil ne bu acele yaw? Ben ne ki simdi? Of noldu ki simdi? Ona kötü mü davranmstm acaba? Naptm lan ben? Of ders. . . Hemen arabayi park edip kosmalym. . . . . .

Kosarak ünvn kapsndan grdm.
A=Sst sevil? Noldu ki gene buna?
Kolumdan cekti. Yüregme iniyodu ekremdir die.
-Oh aycin sen mydn?
A=Ne o kimi bekliyodun hanfendi? Bu ne hal sapsari olmussun. Anlat cabuk.
. . . . . . .
Olanlari anlattm. Artk derse grmlydk.
-Tenefüste konusuruz. Hadi kos!
A=Tamam.
Derse kafami veremiyodum. Cok saskn bi o kadar da mutlu. . Acaba o beni unutmusmuydu? Unutmus olabilir canimm erkek sonucta. Peki ya benim hakkmda ne düsünyo acaba? Gözlerimi kapadm. . . . . ve bir actmki aycin önümde beni cekistiriyo.
-of ne var? A=Sevil? Ne bu asık surat ? Ya bu o kadar büyütülcek bisi dgl ki. Ne var bunda? .
Evet ne vard ki bunda.herkesin Cocukluk aski olmustur. Benim ki de tesadüf ki o. . . Napym yani? Birdn kendime geldm. Aycinin bu sözleri beni kendime getirmeye cesaretlendirmeye yetmisti.
-Of haklsn. Keske o zaman söyleseydm. Simdi hala asgm falan zannetcek.
A=Ahahah hala asgm falan mi? Falan fazla sanki ha?
-Uf kapa ceneni. A ekrem gelyo. Baksana burya m gelyo?
A=Evet.d anlat bitsn. Gülersin cocukluk iste. Sasirdm bi an ondan öle kaldm falan dersin. Hadi ben kactm.d.d sizi yalnz brakmak gerek.
-Aycin!
E= Meraba :D
-Meraba :D
E=E ders nasld? (bisiler anlamscasna göz krpt ve agzi kulaklarndayd)
-Neselisin. Hayrdr?
E=Hcc. . Sen su sabah ki olayi anlatsana bakim napmstm ki ben sana öle kirec gibi olmustn. (:
-Tamam anlatcm. Ama gülmiycen. Ne kireci ya biraz sasirdm o kadar yani.
E=Eh öle olsun. Tamam tamam gülmycm.d
-Kime diyorum acaba. Daha anlatmadan. Anlatmycm tamam ya.
E=Ohö öhó. Tamam ciddi oldum anlat hadi merak ettim.
-Ahahahahah
E=Ne gülyn kz. Sn istdn.d
-.d tamam tamam ama azck srt alsmamsm böyle.d
E:Iyi hadi anlat bkalm.
-Ya bk sen o zamanlar benim ilk askmdn. Her cocugun olmustur. Normal olarak benimde olmustu. Ve sendin. Bi an cok sasrdm. Böyle biseyi hc beklemiyodum.d olay bu.d
E=Way be! Cocukken bile ne canlar yakmsm.d
Karnına bi dirsek gecirdim.
E=Aaah naptn kz.( -
(pisman oldum sanrm cok sert vurmustm of naptm ben)
-Ay bisi oldu mu? Ya cok özür dilerim. Hay kolum kralsayd da vurmasaydm. Of sevil of!
E=Tamam tamam bi sakin sakayd. Hey dur bu gercek olblr. Elin cok agr yaw .d.d.d
-Pislik (:
E=Teveccünüz kücük hanm. Sn nasl unutmadn ya.d bi düsnym ben hatrlyo muyum acaba?.d
-Unutmam.d yani hafzm iyidr. Düsün bakalm. Ama pek sanmyorum.d
E=Hıh benim hafzm süperdir. Dur bk smdi hatrlycm.
-Tabi tabi. Gel bari suraya oturalm da yorulmayalm. Sen hatrlayana kadar burdaysak.
E=Gec otur. Ama pisman olcaksn. Sac tokani falan tarif edersem görürsün.d
-Hahaha görcez bakalm. A idaaya var msn?
E=Olmaz mym nesine?
-I ne olblr. A bu sali mac var.Fenerbahce mac biletine. Ha sen bu arada hangi takmlydn?
E=Ahahah bend fenerliyim. Ecele kadar.d o zaman kim kazanrsa kaznsn beraber maca gidicez ok?
-Ya inanamadım senin gibi biri ve fenerbahce.d neyse tmdr bana uyar. Kaybdn maliyeti öder. D
E=Tamam banada uyar. Sen simdiden cüzdanini ckart.d bana 5 dk ver bklm.
-5 dk? Emin misin. Tamam hadi 5 dk bklyorum.
E=(icindn:Aslnda hatrladm. Abartsz tokasna kadar.d ama dur biraz sinir olsun )

Hatrlama seen. Hatrlama zaten. Of ne dyorum ben ne gzl maca gdcm bu bahaneyle. Ama nie hatrlamyo ki. Dur dur yüzüm düsmesin yanls anlyck. Buldm telimle oynayp gülücükler atym etrafa.d güzel fkr. . .
-Ahahah
E=Sst nlyo kz?
-Sen isine baksana.
E=of tm (Kime gülyo bu simdi puf. Umrundaym sanki söylym d bdvadan maca gdym) Hatırladımmm!
-Söyle bakalm.d (Naslda ise yaramst.d)
E=Siyah zeytin gözlü. Yastlarndan hafif uzun ince. Baliksrti örülmüs zarif bir sac. Cok seker bi pembedn tac. . Saskn bakslar. . . Beni görünce gözünün ici gülen sevil ?
-Nerdn blym bu kisinin ben oldugumu?
E=Hic mi kücüklük foton yok. Yetmedi mi bu bilgiler. En yakn arkadasn aycindi. Ben ögretmenle snfa girdim ve biz hic konusmadk. Gözlerimiz yetti.d Olmad m hala? Anlasld sen kaybettgn icn yapysn.d
-Ne alaka ya. Tm ya hatrldn (: alrz alt üstü bi mac bilet değil mi ?
-ben bisi merak ettm.
E=Neymis o?
-Sana olan bakslarma kadar nasl hatrladn. Yoksa senind ilk askn?
E=(Zor soru aslnda sensin ama cockluk dgldi. Simdi biraz üzüleceksn ama sana askm itiraf ederken söylerim. Ay bitanem nasl yüzü düscek simdi. Of ama simdi sirasi degil. Üzgnm bitanem.) Hayr. Ben sadce bi kere 5 yl önce ask oldum. . . . . .

Of nasl kücük düstüm önünde. . Ben dglmsm. Oysa ki ben sanmstm ki. . . of tm kendne gel. Zor da olsa gülümsedim.
-Kimmis bu sarisn?.d
E=Sarisn? Nerdn ckt.d neyse kapatalm bu konuyu.
-Peki. Ama bisi daha sorcam. Seni terk mi etti?
E=Açılamadım ki.d ama umarm bi gn açılıcam.d
-(: haha. Nese aa saat de bya gecmis. Hadi o zaman ben kalkym.
E=Be ben. Bu ne hz. Sst sevil ben braksaydm.
-Yok ben eve gtmycm. Aycine ugrycm. Saol yinede.d
E:Peki yarn görüsürüz. Maç isini unutma!
- unutmaaam.d bb
Hzla cktm. Ben degildim ve karssnda kücük düsmüstüm. Acaba kimdi? Bunu ögrenmek canimi yakabilirdi ama merak da ediyordum. Bi taksi cevirdim. Aycini aradm.
-Alo aycin?
A=Efendim (: -Evd msn?
A=Evet. Noldu ki?
–Gelyorum. Seninle konusmam lazm…
…………………………..4.BÖLÜM SONU……………………………………..
YORUM+TAHMİN+BEĞENDİĞİNİZ YERLERİ YAZARSANIZ SEVİNİRİM Very Happy
(=ekrem&sevil=)
Deneyimli
Deneyimli
(=ekrem&sevil=)
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : - Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim. Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti..!!

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) - Sayfa 2 EmptyPerş. Ocak 06, 2011 5:45 am Paylaş

tek kelime ile muhteşemm
ebru222
Üye
 Üye
ebru222

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) - Sayfa 2 EmptyPerş. Ocak 06, 2011 5:49 am Paylaş

(=ekrem&sevil=) Teşekkürlerrr Very Happy)
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) - Sayfa 2 EmptyPerş. Ocak 06, 2011 6:12 am Paylaş

tekrardan okudum bitanem yine süper diyim ben devaammm
ebru222
Üye
 Üye
ebru222

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) - Sayfa 2 EmptyPerş. Ocak 06, 2011 6:20 am Paylaş

Saol cnm Very Happy
..Ekrem_Sevil..
Deneyimli
Deneyimli
..Ekrem_Sevil..
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 628
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 635
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 27/10/10

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) - Sayfa 2 EmptyPerş. Ocak 06, 2011 6:33 am Paylaş

Yeni Okuyucu

Senaryon süpermiş cnm bu bölümde tek kelimeyle harikaydı devam (:
[...C€R€N...]
Deneyimli
Deneyimli
[...C€R€N...]
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1444
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1438
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : ank.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : KırıLacak ßir KaLp Daha kaLmaDı ßεnDε.. Sana Son ßir tavSiyε ; [ VεdaLar Soğuk oLur... Sıkı qiyin , üŞütMε..! ]

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) - Sayfa 2 EmptyPerş. Ocak 06, 2011 8:54 am Paylaş

mukemmeldı cnm benım :D
eskiAcik
Site Sahibi
Site Sahibi
eskiAcik
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Erkek
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 11490
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 7689
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/06/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Aycin

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) - Sayfa 2 EmptyCuma Ocak 07, 2011 6:37 am Paylaş

evet yeni bolumu ne zaman eklyiosun ?
(=ekrem&sevil=)
Deneyimli
Deneyimli
(=ekrem&sevil=)

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) - Sayfa 2 EmptyC.tesi Ocak 08, 2011 9:13 am Paylaş

yeni bölümü ne zaman ekliycenn :oops: 😢
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2303
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) - Sayfa 2 EmptyC.tesi Ocak 08, 2011 9:45 am Paylaş

Yeni Bölüm Ne zman ?
cerenmoray
Deneyimli
Deneyimli
cerenmoray
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1649
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1649
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : kır\lül...
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : türküMM ümitiMM

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) - Sayfa 2 EmptyC.tesi Ocak 08, 2011 11:00 pm Paylaş

ne zaman?
ebru222
Üye
 Üye
ebru222

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) - Sayfa 2 EmptyPtsi Ocak 10, 2011 8:31 am Paylaş

>>..Ekrem_Sevil.. Yeni okuyucum çookk saol Very Happy
>>[...C€R€N...] Saol cnm Very Happy

Yeni bölüm hazır düzenlemeler kaldı... Sınav haftam olduğu için zorlanıyorum. en kısa zamanda koymaya çalışıcam . İlginiz için teşekkürler Very Happy))
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) - Sayfa 2 EmptySalı Ocak 11, 2011 5:11 am Paylaş

vişnem hadi ama yhaa
..Ekrem_Sevil..
Deneyimli
Deneyimli
..Ekrem_Sevil..
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 628
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 635
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 27/10/10

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) - Sayfa 2 EmptySalı Ocak 11, 2011 5:23 am Paylaş

Yeni bölüm ?
ebru222
Üye
 Üye
ebru222

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) - Sayfa 2 EmptySalı Ocak 11, 2011 8:57 am Paylaş

5.BÖLÜM
-Alo aycin?
A=Efendim (: -Evd msn?
A=Evet. Noldu ki?
–Gelyorum. Seninle konusmam lazm…
Hzla okuldan cktm. Bi taksi cevirdim... Unutmalym... Unutmalym... Onu kalbi baskasnda... Unutmalym.... ! ( Sanırım çok bağırmıştım )
T=Iyi msnz ?
-e sey pardn. Iyym. Sorun yok. Surda ineym ben.
T=Peki buyrun...
Erkndn inmistim. Biraz hava almak iyi gelebilirdi... Ne yapmalydm ? O o ....... ( Ayçinlerin evinin önüne gelmiştim. Birden kapı açıldı )
A=Ah sevil. Nerd kaldn merak ettim. ?
-H ? Burdaym...
A=Hadi iceri gecsene... Bi sorun mu var ? Cok durgunsun ?
-Yo yok ne olabilir ki ?
A=Bilmem. Gel odamda knusalm. Annem brzdn ckarsa ineriz...
…………………………………….
Ay icim bayld. Sorun ne tatlm. Anlat artk ?
... Ben asktm. Buna emindim. Artk... Cnm cnm cok yanyodu. Bi baskasni sevdgni duydum. Bunca yl snra bu duyguyu tatmstm. Ama karslikszca... Acaba vaz m gecmeliydim ? Unutmali mydm ? Yoo.. Hayr. Bn güclüyüm. Kendine gel sevil. Sn bu musun ? Hem bunca yl snra... Ne kadar özlemisim ask olmayi... Birinin gözlerinde kaybolmayi... Yüzüne baknca erimeyi... Ayazda kalmscasna titremiyi... Bir ilkbahar nesesini... Bn bn bunca yldr ilkbaharmi yasamamsm. Yasadgmi snmsm... Gönlüm yenidn yeseriyo sanki... Icmd tarifsiz duygularr. O o kuskusuz asklarinn en güzeli...
A=Sevil korkutuyosun beni simdi de durup dururken srtyosun ? Hey !
Birden sarst beni. Cnm benim icin korkmustu sanrm. Onunla paylasmak beni rahatlatacakti. Bu duygularn dsa vurumu onu süphelendirmisti. Bi yandan gülüp bi yandan aglyordum. Ona skca sarldm.
-Vazgecmiycem !
A=Sevil ? Skca sarld sonra elyle göz yaslarmi sildi.
A=Anlat artk ha ?
-Tamam. Aycin o... Baska birine askms .( ama ama ben asktmdan vazgecmiycem. Biliyo musun ? Yllar sonra tam anlamyla yasadgmi hssdyorum. O kadar mutluyum ki ...
A=Belli (: gözlerinin ici gülüyo... Üzülme... Bence bu ask karslikli... Keske bende senin gbi olabilsem.
-Hey bana diyene bak. Sulu göz ! Very Happy
A=Pis... Yaptgni begendin mi ? Su makyajmn haline bak ! Hortlak gibi olmusum.:D
-Begendiiiim...
A=Yaaaa cok mu begendin. Kskancndan yaptn dimi ?
-Ahahah .d Hicte bile.. sen böyle daha güzelsin. (:
A=Hadi ordan :D of acktm ben ya... Hadi sana ceza . Kos mutfaga sandvic hazrla. Bende makyajmi düzeltiyim. A bak aslnda film almaya gidelim.Olmaz m ? Kafa dagtms oluruz biraz. Sinemadan snra alsveriste yapabilirz ?
-Tamam. Ama film alp evd izleyelim ?
A=Sinemaya gtseydik. Neysee hdi gt sadvcleri hzrla yiyp ckalm. Karnm zil calio.
-Tamam. Deli kz... Cnm arkadasm. Her an yanmda olmustur. Üzüntümü yok etmis. Sevincimi arttrmstr. Deli dolu coook iyi kalpli arkadasmm... Keske bnd yasasaydm dedigi an bi kötü oldum. Bogazm dügümlendi. Cook ama cook sevdgi ilk defa aski tattg insan. Onu brakp gtmsti... Ölmüstü... 2 ay kendine gelememsti. Onu ölesiye sevmisti. Hayatn ona yaptg bu seye karsi o daha bi güclenmisti. Daha mutlu bakmayi ögrenmisti. Her seye ragmen icten gülmese de her an gülmüs , etrafndakilere mutluluk aslamst. O bana cok iyi bi örnekti... Aslnda bende öyleydm zaten. Hep aclara karsi gülmüstüm. Inatla... Ama ölümm... Aycin zayf görünse de benden coook daha güclüydü.. Bu gün tekrar o aski hssttm. Hala ilk günki gibi... Ona yeni bi ask lazm. Tpki benim gibi... Umarm bu gün ikimize de yeni kapilar acar. Canm arkadasm... Umarm...
A=Sevil ! Nasl olmus bu elbise ?
-Hmm. Dön bi bakym. Harika ♥️ .d
A=Saol :D gel sanada baska bisiler bakalm. Ha bu arada sandvicler hazr mi bakalm.
-Ya hic süslenesim yok kiii. Tabiki de hazr. Taze sklms portakal suyumuzda ha-zr. Evet :D
A=Iyi o halde. Ama itiraz istemiyorum. Yürü bakalm yukarya. Biraz süsleyelim seni de. Ee yanmda sönük kalma. Istemem ben öyle arkadas... :D
-Hh. Hadi öyle olsun. :D
A=Hmm. Bu nasl ? Dur bi üstüne tutalm. Yok bu olmad. Su nasll ? Hmm. Yok ya bu da olmaz. Bu ? Hah tamamdr. Bak bu güzel oldu. Sey hatta harika :D
- :D ya ya sorma.
A=Gel bakalm. Sal su saclarn da ... su taci da takalm. Tamamdr :D aslnda biraz makyajda güzel olurdu ama... Sn huysuzlanrsn. Böyle de oldu zaten :D
-:D Senin karnn isyan ckarmadn inelim artk ha ?
A=Hah bende acktm demiyo da .d hadi inelm. ......................
…………………………………….
.-Of kararszlgm tuttu. Sn sec bari ?
A=Bende karar veremedim ki simdi... Aa !
-Hayrdr noldu ?
A=Su ekrem degil mi ?
-Ekrem mi ? Birdn dóndüm. Evet oydu... Icm bi anda kpr kpr olmustu...
A=Dur bi seslenym. Ekrem !
E=Aa sevil , aycin . Nbr ?
A=Iyidir. Ya ekrem bi film secemedik sorma gitsin. Bi yardm etsene ?
C=Meraba. E=A tanstrym sizi. Ev arkadasm cenker. Cenker bu aycin bu da sevil...
C=Yaaa demek s. (ekrem dürtmüstür ) aah !
A=Iyi msnz ? C=D iyiyim tesekkûrler. Tanstgma memnun oldumm.
-Bende (:
A=Bende. Ee sz napyodunuz burda ?
E=Oyun almaya geldik. Canmz skld otura otura :D
A=Hmm. Sey yapsak beraber sinemaya gitsek ?
C=Bilmem ki. Napalm eko ? Siznd programza engel olmayalm ?
-Olur mu ? Tabi isnz yoksa cok memnun oluruz (:
E=Olurdu da benim biraz ism vard. Cenko sen gt ckst beraber kafede bulusur bisiler daha yaparz ?
C=Bilmem ki nasl olur.
A=Öyle yapalm. Hem cenkerle de tansms oluruz ?
C=Tamam. E=Tamam.
A=Cksta biz sana nerd oldugumuzu mesaj atarz oraya gelirsin ?
E=Olur (: -Hadi o zaman ckalm biz.
E=Iyi eglenceler....
Neydi ki isi ? Of ne güzel sinemaya gdecektik. Nolurdu gelseydiii .(
………………………..5.BÖLÜMÜN SONU…………………………….
YORUM+TAHMIN VE BEGENDIGINIZ YERLERI YAZARSANZ SEVINIRIM :D
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2303
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) - Sayfa 2 EmptySalı Ocak 11, 2011 9:03 am Paylaş

Off niye gitmiyo ki ne işmiş bu ?
ebru222
Üye
 Üye
ebru222

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) - Sayfa 2 EmptySalı Ocak 11, 2011 9:14 am Paylaş

Bakalım ... Ne işler karıştıryo bu ekrem Very Happy

İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 4 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki