Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

~♥Yaktın Beni En Derinden♥~ Final Bölümü Sayfa 61 SON

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18  Sonraki

Sizce devam etmelimiyim?
Evet
~♥Yaktın Beni En Derinden♥~  Final Bölümü Sayfa 61   SON - Sayfa 12 I_vote_lcap88%~♥Yaktın Beni En Derinden♥~  Final Bölümü Sayfa 61   SON - Sayfa 12 I_vote_rcap
 88% [ 36 ]
Hayır
~♥Yaktın Beni En Derinden♥~  Final Bölümü Sayfa 61   SON - Sayfa 12 I_vote_lcap12%~♥Yaktın Beni En Derinden♥~  Final Bölümü Sayfa 61   SON - Sayfa 12 I_vote_rcap
 12% [ 5 ]
Toplam Oylar : 41

YazarMesaj
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3164
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2779
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/08/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

~♥Yaktın Beni En Derinden♥~  Final Bölümü Sayfa 61   SON - Sayfa 12 Empty
MesajKonu: Geri: ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~ Final Bölümü Sayfa 61 SON ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~  Final Bölümü Sayfa 61   SON - Sayfa 12 EmptyCuma Ocak 28, 2011 11:34 pm Paylaş

Bekliyoruz =)
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4609
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4069
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : ηoмα∂.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : мιℓкуcσυρℓє'м♔

MesajKonu: Geri: ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~ Final Bölümü Sayfa 61 SON ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~  Final Bölümü Sayfa 61   SON - Sayfa 12 EmptyC.tesi Ocak 29, 2011 1:33 am Paylaş

bekliyoruz(m)
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1462
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1468
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/11/10

MesajKonu: Geri: ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~ Final Bölümü Sayfa 61 SON ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~  Final Bölümü Sayfa 61   SON - Sayfa 12 EmptyC.tesi Ocak 29, 2011 3:08 am Paylaş

yeni bölümü bekliyoruz canım...
_kader_
Deneyimli
Deneyimli
_kader_
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1097
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1139
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 28/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ben sevil ekreme bayılıyorum yaaaa

MesajKonu: Geri: ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~ Final Bölümü Sayfa 61 SON ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~  Final Bölümü Sayfa 61   SON - Sayfa 12 EmptyC.tesi Ocak 29, 2011 5:27 am Paylaş

hadi ama yeni bölüm :D
..Ekrem_Sevil..
Deneyimli
Deneyimli
..Ekrem_Sevil..
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 628
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 635
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 27/10/10

MesajKonu: Geri: ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~ Final Bölümü Sayfa 61 SON ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~  Final Bölümü Sayfa 61   SON - Sayfa 12 EmptyC.tesi Ocak 29, 2011 6:31 am Paylaş

Bekliyrz (:
Egeli09.
Deneyimli
Deneyimli
Egeli09.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 544
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 536
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : є> TwiLight <э
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~ Final Bölümü Sayfa 61 SON ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~  Final Bölümü Sayfa 61   SON - Sayfa 12 EmptyC.tesi Ocak 29, 2011 7:04 am Paylaş

koyuyorum
Egeli09.
Deneyimli
Deneyimli
Egeli09.

MesajKonu: Geri: ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~ Final Bölümü Sayfa 61 SON ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~  Final Bölümü Sayfa 61   SON - Sayfa 12 EmptyC.tesi Ocak 29, 2011 7:17 am Paylaş

7.Bölüm

Başını yerden kaldırmıyor, sımsıkı sarıldığı defterleriyle birlikte hızlıca yürüyordu. Arkasından Ekrem’in geldiğinin farkındaydı ve bu utanç vericiydi!

İrem gittikten sonra sınıftan nasıl çıktığını bilmiyordu Sevil. Tek bildiği tüm tenefüsleri, kızlar tuvaletinde geçirdiğiydi.

Evet, tam anlamıyla bunu yapmıştı. Ekrem’e görünmemek için onun giremeyeceği bir yere saklanmış ve onu kızdırmıştı. Üstelik tüm okul onları konuşuyordu. Kahretsin, böyle olacağını tahmin etmeliydi!

Ekrem okulda ki en popüler çocuktu. Eh, haliyle kendisi de. Çünkü sürekli Ekrem’le yan yanalardı. Bu yüzden sürekli merakla gözler altında incelemeye alınıyor, herkes onların hakkında konuşuyordu. Kimisi onların sevgili olduklarını bile ima etmişti. Ve şimdi böyle düşünen herkes haklı çıkmıştı.

Keşke çıksaydı.

Ah şu durumda bile hala onunla gerçekten sevgili olmayı düşünüyordu. Nasıl bir şeydi bu? Sevil yıllardır çözememişti.

‘’Sevil biraz yavaşlar mısın artık?’’ diyen sese cevap vermeden yoluna devam etti. Bugün utandığı kadar ömründe hiç utanmamıştı. Neredeyse tüm okul onları konuşuyordu.

Aslında tek sorun bu değildi… Sorunların en büyüğü bugün Ekrem’e nasıl davranmış olduğuydu. Onun yanına gitmiş, gerçek bir sevgili gibi davranmıştı ve şimdi onun yüzüne bakacak cesareti kendinden bulamıyordu.

Özelliklede onun bedenine nasıl sıkı sarıldığı düşünülürse…

‘’Sevillll’’

Yine ses yoktu. Ekrem yavaş yavaş sinirlenmeye başladığını hissediyordu.

‘’Bir daha Sevil diye seslenirsem, sonuçlarına katlanırsın.’’ Diyerek bir tehdit savurdu Ekrem. Kızın biraz duraksadığını gördü ama yine yoluna devam ediyordu işte!

Adımlarını hızlandırıp, onu kolundan tuttu. Onun hala kendisine dönmemesi üzerine kolunu biraz daha sıktı. Onun utancını anlamasına rağmen, yüzüne bakmaması canını sıkıyordu.

‘’Bana döner misin?’’ dedi kısık sesiyle ve ekledi.’’Lütfen.’’

Derin bir nefes alıp, sakinleşmeye çalıştı Sevil. Yüzü alev alev yanıyordu. Yanaklarında ki parlaklık utancının en büyük simgesiydi.

Yavaşça arkasını dönmesine rağmen kafasını kaldırıp Ekrem’e bakmamıştı.

Ekrem, parmaklarıyla kızın çenesini kavrayıp, başını kaldırdı. Gözlerinin içine baktı dikkatle. İçinde alışık olmadığı bir şefkat duygusu hissetti. Ona aşıktı ve bu başka duyguları da beraberinde getiriyordu. Onu koruma isteği ise bunların en başındaydı… Masum ve dingin bir görüntüsü vardı. Yanaklarında ki kızarıklık, ona farklı bir hava katıyor, güzelliğini daha da ön plana çıkarıyordu.

‘’Niye kaçıyorsun benden?’’ Cevabını bile bile soruyordu.

Sevil yüzünün daha ne kadar kızarabileceğinin hesabını yapıyordu kafasında.

‘’Kaçmıyorum.’’ Dedi gözlerini yine yere devirirken.

‘’Ah, kaçmayan bir kişinin peşinden koşuyorum o zaman deminden beri.’’ Diyerek iç çekti Ekrem.

Onun bu söylemine elinde olmadan gülümsedi. Her yerde böyle eğlenceli biriydi Ekrem. En kötü durumlarda bile Sevil’i güldürmeye başarıyordu.

‘’Çocukça davranıyorum değil mi? Küçük bir ilkokul çocuğu.’’

Kendini küçük bir çocuğa mı benzetiyordu?

Ekrem şaşkınlıkla gözlerini kıstı. Şuan bir erkeğin aklını başından alacak kadar baştan çıkarı görünüyordu… Az önceki masum görünüyor düşüncesi, bakışlarının Sevil’in gömleğinin açık olan alanına kaydığında hızla şekil değiştirmişti.

Elinde olmadan uzun bir kahkaha attı. Sinirleri bozulmuştu. Bir ilkokul çocuğuna böyle duygular beslenmezdi ki!

Sevil bugün gereğinden fazla duygusal olduğunu hissediyordu. Ekrem’in gülmesini kendiyle dalga geçmesine yormuş, kırılmıştı. Kahretsin, birazdan ona ‘seni kardeşim gibi görüyorum’ dese şaşırmayacaktı!

Yüzünü Ekrem’in ellerinden kurtarıp, az önceki gibi hızla yürümeye başladı. Bir yandan da kendi kendine söyleniyordu.

‘’Sende dalga geç zaten. Ne var yani utanıyorsam… Ben senin o takıldığın kızlar gibi değilim.’’

Ekrem onun kendi kendine söylendiğini duyuyordu ama tam olarak ne söylediğini anlamamıştı. Onun ayağının taşa takıldığını görünce, hızla hareket edip, onu düşmeden yakaladı.

‘’İyi misin?’’ dedi telaşla…

Ekrem’in kollarının arasında ki bedenini öfkeyle geri çekti. Başaramıyordu çünkü Ekrem onu sıkıca kavramıştı.

‘’Bırak beni!’’ diye tısladı dişlerinin arasından. Öfkeli, çılgın bir güzeldi!

‘’Neden öfkelendiğini sorabilir miyim?’’

‘’Öfkeli değilim.’’

‘’Öyle mi ?’’ diyerek alayla gülümsedi Ekrem. ‘’ O zaman neden kolumu bir panter gibi parçalara ayırmaya çalıştığını sorabilir miyim?’’

Sevil o an ne yaptığının farkına vardı. Ekrem kollarından kurtulmak için bu kadar çaba sarf ettiğini fark etmemişti.

‘’Ah...’’ diye bir inilti döküldü dudaklarından. Kollarını hemen gevşetti. ‘’ Acıyor mu?’’ dedi üzgün gözlerle.

Ekrem az önce ki öfkeli kızın nereye gittiğini merak ediyordu. Sevil bugün gerçekten çok farklıydı…

‘’Hayır.’’ Dedi onun daha fazla üzülmesini engellemek için.’’Acımıyor.’’

‘’Çok özür dilerim.’’

‘’Buna gerek yok.’’ Hala birbirlerine az önceki kadar yakındılar. Ekrem’in bakışları biran Sevil’in dudaklarında takılı kaldı. Dudaklarının kenarını hafif hafif dişleriyle ısırıyordu. Kahretsin! Bunu yapmamalıydı.

‘’Sen iyi misin?’’ diye sordu gözlerini onun gözlerinde tutmaya çalışırken… Aklında ki kötü düşüncelere bir son vermek istiyordu.

Ekrem’e bakıp, gözlerini kapattı. Ne yaptığını bilmeden, sokaktan geçen insanları umursamadan kollarını onun boynuna doladı. Kokusunu içine çekerken konuştu.’’ Bilmiyorum.’’dedi fısıltıyla. ‘’Bugün bana ne olduğunu bilmiyorum.’’

Bir eli Sevil’in sırtındayken, diğer eli yavaş yavaş Sevil’in saçlarını okşuyordu.

Endişelenmişti. Onun hasta olmasından korkuyordu… Sık sık hastalanıyordu Sevil ve Ekrem’i tedirgin ediyordu.

‘’Hastaneye gidelim ister misin?’’

Yavaşça Ekrem’in kollarından sıyrıldı Sevil.’’ Hayır, gerek yok.’’

Yan yoldan geçen bir taksiyi gördü Ekrem. Hemen eliyle işaret edip, durmasını sağladı.

‘’O zaman gel, yürüme daha fazla.’’ Diyerek elinden tuttu onun. Aralarında huzurlu bir sessizlik vardı yol boyunca. Ekrem taksiciye parayı öderken, Sevil arabadan indi.

Kapının önüne geldiklerinde konuşmak için kendini zorladı Sevil.

‘’Bugün çok aptalca davrandım değil mi?’’

‘’Hmm.’’ Diyerek düşünüyormuş gibi yaptı Ekrem. Yavaş yavaş yüzüne tatlı bir gülümseme yayıldı. ‘’ İlk baştakiler değil de, sonrakini böyle yorumlayabiliriz.’’

Yumruk yaptığı elini, yavaşça Ekrem’in omzuna vurdu. ‘’Tamam, sadece biraz utandım.’’

‘’Benden mi?’’

‘’Senden ve… okulda ki herkesten. Herkes bizi konuşuyordu Ekrem.’’ Dedi isyan edercesine.

‘’Eh bunun okulda yankı uyandırması normal. Okulun en güzel kızı.’’ Muzipçe ekledi. ’’ Ve en yakışıklı erkeği sevgili olmuş… Bırak da hayranlarımız kıskansın biraz.’’ Dedi kendini beğenmişçe…

‘’ İrem de…’’derken susturdu onu Ekrem.

‘’Boş ver onu.’’ Dedi umursamazca.

Şaşkınlıkla gözleri açıldı Sevil’in… Ne demekti bu? Ekrem ne karıştırıyordu?

‘’Anlamadım, neden boş veriyoruz. Bu oyun onun için değil mi?’’

Sağ eliyle saçlarını karıştırdı Ekrem. Alttan alttan tebessüm ediyordu.

‘’ Artık değil…’’

Öfkeyle gözlerini kıstı Sevil.’’ Bilmece gibi konuşmasana Ekrem!’’

‘’Şöyle demek istiyorum. O kızın bana göre olmadığını anladım. O yüzden boş verdim.’’

‘’Ama…ama ben bugün.’’ Dedi… Sert bir hareketle elini alnına vurdum. ‘’ Tanrım ben tam bir salağım değil mi? Bütün okul bizim sevgili olduğumuzu sanıyor… Ne yapacağız şimdi?’’

‘’Bir şey yapmayacağız.’’ Dedi Ekrem omzunu silkip.

‘’Anlamadım.’’

Gerçekten anlamamıştı. Ekrem’in söyledikleri o kadar saçmaydı ki!

‘’Olan oldu artık diyorum. İnsanların yanında sevgili gibi davranırız.’’

‘’Ama…’’

‘’İtiraz etmeden önce düşün, seninle yine iki arkadaş gibi gözüksek insanlar ne düşünür? Bu benim umurumda değil ama seni bilemiyorum.’’

Yanına kadar gelip, Sevil’in yanağına masum bir öpücük kondurdu. İrem denen o kızı aradan kaldırdığı için kendiyle gurur duyuyordu.

‘’Eve girer girmez yemeğini ye ve yat. Kendini yormanı istemiyorum.’’

Son kez gülümseyip, hızlı adımlarla oradan uzaklaştı… Sevil’i ne halde bıraktığının farkında değildi… Ah belki de farkındaydı ve bu yüzden oradan kaçmıştı. Sevil şoktan çıkmadan önce, onu parçalara ayıracak duruma gelemeden!

Sevil olduğu yerde hala dikiliyordu… Ah Tanrım! Bugünler de Ekrem’e bir şeyler oluyordu…

Ayçin’in söyledikleri geldi aklına… Giderek buna daha da çok inanmaya başlıyor olmasına rağmen umut etmeye korkuyordu. Umut sinsiydi… Sürekli seninle dolaşmasına rağmen bir kere parladı mı içinde, sonrasının hüznü o kadar farklı oluyordu ki!

Anahtarı deliğe sokup, kapıyı yavaşça araladı. Gördüğü kişiyle birlikte çığlık atarken, bayılmamak için sırtını duvara yasladı… Gördüğünün gerçekliğine inanamıyordu…
..Ekrem_Sevil..
Deneyimli
Deneyimli
..Ekrem_Sevil..
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 628
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 635
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 27/10/10

MesajKonu: Geri: ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~ Final Bölümü Sayfa 61 SON ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~  Final Bölümü Sayfa 61   SON - Sayfa 12 EmptyC.tesi Ocak 29, 2011 7:30 am Paylaş

Tek kelimeyle harika olmş cnm devam (:
'-qamze-'
Süper Moderatör
Süper Moderatör
'-qamze-'
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 12376
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 6712
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul

MesajKonu: Geri: ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~ Final Bölümü Sayfa 61 SON ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~  Final Bölümü Sayfa 61   SON - Sayfa 12 EmptyC.tesi Ocak 29, 2011 7:34 am Paylaş

Ama ben bunları yerim...
Ne güzel anlatıyorsun, iliklerime kadar hissedebiliyorum...
Yine muhteşem bir bölümdü.
Emeğine sağlık. (:
perikız
Deneyimli
Deneyimli
perikız
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 733
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 730
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : bulamayacağın bir yerden
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ÖlÜm ÖnCeSi BiR yOrGuNlUk VaR gÖzLeRiMdE...GöLgEm BiLe BoĞmAk İçİn FıRsAt KoLlUyOr....

MesajKonu: Geri: ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~ Final Bölümü Sayfa 61 SON ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~  Final Bölümü Sayfa 61   SON - Sayfa 12 EmptyC.tesi Ocak 29, 2011 8:24 am Paylaş

harika cnm
aliseda
Deneyimli
Deneyimli
aliseda
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1944
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1924
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ekrem <3 <3

MesajKonu: Geri: ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~ Final Bölümü Sayfa 61 SON ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~  Final Bölümü Sayfa 61   SON - Sayfa 12 EmptyC.tesi Ocak 29, 2011 8:50 am Paylaş

yeni bölümü beklyorzz
Egeli09.
Deneyimli
Deneyimli
Egeli09.

MesajKonu: Geri: ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~ Final Bölümü Sayfa 61 SON ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~  Final Bölümü Sayfa 61   SON - Sayfa 12 EmptyC.tesi Ocak 29, 2011 9:38 am Paylaş

teşekkürler..Very Happy
dadlu_seytan
Deneyimli
Deneyimli
dadlu_seytan
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 651
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 655
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : qidén qitmiştir qittiqi qün bitmiştir bén qidéni déqiL qidén béni Kaybétmiştir...!!

MesajKonu: Geri: ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~ Final Bölümü Sayfa 61 SON ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~  Final Bölümü Sayfa 61   SON - Sayfa 12 EmptyC.tesi Ocak 29, 2011 9:50 am Paylaş

ya öle bi yazıysnki sanki o an ordaymış da yaşıyomş gibiyiz ya da kendi adıma konişiim ordaymış gibi oluorum..süper yazıosun..!! bu bölm de harikaydı harika olduqu kadar da uzun bi bölmdü..!! :D
sevil<3
Deneyimli
Deneyimli
sevil<3
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 972
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 975
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/11/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ekO'm

MesajKonu: Geri: ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~ Final Bölümü Sayfa 61 SON ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~  Final Bölümü Sayfa 61   SON - Sayfa 12 EmptyC.tesi Ocak 29, 2011 10:05 am Paylaş

dewmm yaa LÜRFENN Sad
Egeli09.
Deneyimli
Deneyimli
Egeli09.

MesajKonu: Geri: ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~ Final Bölümü Sayfa 61 SON ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~  Final Bölümü Sayfa 61   SON - Sayfa 12 EmptyC.tesi Ocak 29, 2011 10:08 am Paylaş

Teşekkürler..Very Happy
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3164
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2779
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/08/10

MesajKonu: Geri: ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~ Final Bölümü Sayfa 61 SON ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~  Final Bölümü Sayfa 61   SON - Sayfa 12 EmptyC.tesi Ocak 29, 2011 10:12 am Paylaş

Çok güzel devam et canım =)
sevil:D
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sevil:D
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~ Final Bölümü Sayfa 61 SON ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~  Final Bölümü Sayfa 61   SON - Sayfa 12 EmptyC.tesi Ocak 29, 2011 10:21 am Paylaş

dadlu_seytan demiş ki:
ya öle bi yazıysnki sanki o an ordaymış da yaşıyomş gibiyiz ya da kendi adıma konişiim ordaymış gibi oluorum..süper yazıosun..!! bu bölm de harikaydı harika olduqu kadar da uzun bi bölmdü..!! :D

katılıyorum
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1462
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1468
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/11/10

MesajKonu: Geri: ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~ Final Bölümü Sayfa 61 SON ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~  Final Bölümü Sayfa 61   SON - Sayfa 12 EmptyC.tesi Ocak 29, 2011 10:29 am Paylaş

çok güzel olmuş canım devam et lütfen...
~Hande~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Hande~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3800
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3621
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir

MesajKonu: Geri: ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~ Final Bölümü Sayfa 61 SON ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~  Final Bölümü Sayfa 61   SON - Sayfa 12 EmptyC.tesi Ocak 29, 2011 10:42 am Paylaş

Artık Adım Gibi Eminim Sen Kesinlikle Senarist veya Yazar olmalısınn muhteşemsin kızım inanamıyorum bölümleri her okuduğumda bende ordaymışımda yaşıyomusum gibi oluo bitiyorumm bayıldım bu bölümede Zaten senin yazdığın tüm seneryolar çok güzel birtanesini yanlış hatırlamıyosam final yapmıştın oda mükemmeldi =) =) Evet evet eminimm sen yazar veya senarist ol =) =)
Egeli09.
Deneyimli
Deneyimli
Egeli09.

MesajKonu: Geri: ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~ Final Bölümü Sayfa 61 SON ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~  Final Bölümü Sayfa 61   SON - Sayfa 12 EmptyC.tesi Ocak 29, 2011 10:44 am Paylaş

Çok teşekkür ederim.. Very Happy
~Hande~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Hande~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3800
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3621
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir

MesajKonu: Geri: ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~ Final Bölümü Sayfa 61 SON ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~  Final Bölümü Sayfa 61   SON - Sayfa 12 EmptyC.tesi Ocak 29, 2011 10:49 am Paylaş

Önemli Değil cnm valla ben içimden gelenleri söylüorumm =) =)
ask_masali_19_07
Deneyimli
Deneyimli
ask_masali_19_07
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1679
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1754
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/09/10

MesajKonu: Geri: ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~ Final Bölümü Sayfa 61 SON ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~  Final Bölümü Sayfa 61   SON - Sayfa 12 EmptyC.tesi Ocak 29, 2011 11:05 am Paylaş

gerçkten inanılmaz gerecede harika olmuş
yb ne zaman yazarsın Very Happy
vanessa
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
vanessa
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 127
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 125
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : uyan artık uyan bitti rüya!!!!!!!!!!

MesajKonu: Geri: ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~ Final Bölümü Sayfa 61 SON ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~  Final Bölümü Sayfa 61   SON - Sayfa 12 EmptyC.tesi Ocak 29, 2011 11:35 pm Paylaş

spr yazıosun yb ne zaman?
_kader_
Deneyimli
Deneyimli
_kader_
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1097
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1139
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 28/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ben sevil ekreme bayılıyorum yaaaa

MesajKonu: Geri: ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~ Final Bölümü Sayfa 61 SON ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~  Final Bölümü Sayfa 61   SON - Sayfa 12 EmptyC.tesi Ocak 29, 2011 11:41 pm Paylaş

sper olmuş yb nezaman?
Düşler Diyarı
Deneyimli
Deneyimli
Düşler Diyarı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1422
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1323
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 16/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : BestEkrem

MesajKonu: Geri: ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~ Final Bölümü Sayfa 61 SON ~♥Yaktın Beni En Derinden♥~  Final Bölümü Sayfa 61   SON - Sayfa 12 EmptyC.tesi Ocak 29, 2011 11:52 pm Paylaş

Mükemmel olmuşşş...

~♥Yaktın Beni En Derinden♥~ Final Bölümü Sayfa 61 SON

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
12 sayfadaki 18 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18  Sonraki