Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Tesadüf-i Aşk(One Direction Hikayesidir.)(Kimse istemedi ama ben 1.bölümü koydum.)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
YazarMesaj
yrnsen_ekomm
Deneyimli
Deneyimli
yrnsen_ekomm
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 792
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 800
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : bi satürn bi mars bi uranüs
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Uyu uYu birZ BüyÜ
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Tesadüf-i Aşk(One Direction Hikayesidir.)(Kimse istemedi ama ben 1.bölümü koydum.) Empty
MesajKonu: Tesadüf-i Aşk(One Direction Hikayesidir.)(Kimse istemedi ama ben 1.bölümü koydum.) Tesadüf-i Aşk(One Direction Hikayesidir.)(Kimse istemedi ama ben 1.bölümü koydum.) EmptyC.tesi Mayıs 19, 2012 3:37 am Paylaş

Kızlar!!!
Öncelikle hepinizden özür diliyorum.Çünkü bir senaryom vardı ve gerisini getiremedim.Ama bunun nedeni ben değilim.Derslerim. Artık daha az yoğun olduğum ve yazmaya hevesli olduğum için yepyeni bir senaryoya başlamaya karar verdim.Önce küçük uyarımlarım olacak;
1)Senorya gibi değilde daha çok hikaye gibi yapmayı planlıyorum.
2)One Direction hikayesi olacak.
3)Harry Styles,Zayn Malik,Niall Horan'la ilgili.
Eğer One Direction ile ilgili olduğu için okumak istemezseniz anlarım.Lütfen görüşlerinizi bildirin.Bu arada sizleri yeniden görmek çok güzel:)

En son yrnsen_ekomm tarafından Paz Mayıs 20, 2012 1:24 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ηiℓуу●
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ηiℓуу●
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 8065
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3979
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Petrova Fire.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

Tesadüf-i Aşk(One Direction Hikayesidir.)(Kimse istemedi ama ben 1.bölümü koydum.) Empty
MesajKonu: Geri: Tesadüf-i Aşk(One Direction Hikayesidir.)(Kimse istemedi ama ben 1.bölümü koydum.) Tesadüf-i Aşk(One Direction Hikayesidir.)(Kimse istemedi ama ben 1.bölümü koydum.) EmptyC.tesi Mayıs 19, 2012 5:10 am Paylaş

Ben okurum gardaş. Crying or Very sad
Harry ve Zayn varsa sorun yok, ama babacıkta olaydı iyidi. :hehe:
One Direction hikayesi ha? Bölümleri bekliyorum o halde.(:
yrnsen_ekomm
Deneyimli
Deneyimli
yrnsen_ekomm

MesajKonu: Geri: Tesadüf-i Aşk(One Direction Hikayesidir.)(Kimse istemedi ama ben 1.bölümü koydum.) Tesadüf-i Aşk(One Direction Hikayesidir.)(Kimse istemedi ama ben 1.bölümü koydum.) EmptyC.tesi Mayıs 19, 2012 5:39 am Paylaş

yorumcuğun için sağol:)
canım babacığın sevgilisi var ya:D
hem bence yürümeyecek tabii ben yazarım ki yaklaşık 6 bölüm hazır ama kimse istemiyor.
goktug
Deneyimli
Deneyimli
goktug
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1266
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1263
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: Tesadüf-i Aşk(One Direction Hikayesidir.)(Kimse istemedi ama ben 1.bölümü koydum.) Tesadüf-i Aşk(One Direction Hikayesidir.)(Kimse istemedi ama ben 1.bölümü koydum.) EmptyC.tesi Mayıs 19, 2012 6:00 am Paylaş

hayırlı olsun senaryon bende güzel olacağını düşünüyorum merakla bekliyorum
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5234
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1655
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : binary madness

MesajKonu: Geri: Tesadüf-i Aşk(One Direction Hikayesidir.)(Kimse istemedi ama ben 1.bölümü koydum.) Tesadüf-i Aşk(One Direction Hikayesidir.)(Kimse istemedi ama ben 1.bölümü koydum.) EmptyC.tesi Mayıs 19, 2012 7:16 pm Paylaş

seni yeniden görmek güzel.

bence bu seneryoda güzel.

lisede aşk başkadıra devam et bence.

ilk bölümü bekliyorum
yrnsen_ekomm
Deneyimli
Deneyimli
yrnsen_ekomm

MesajKonu: Geri: Tesadüf-i Aşk(One Direction Hikayesidir.)(Kimse istemedi ama ben 1.bölümü koydum.) Tesadüf-i Aşk(One Direction Hikayesidir.)(Kimse istemedi ama ben 1.bölümü koydum.) EmptyPaz Mayıs 20, 2012 1:23 am Paylaş

İngiltere... Bütün sıkıntılarımdan uzakta,ailemle zaman geçirebileceğim,kendimi dinleyebileceğim,gönlümce gezip tozabileceğim,derslerime kafa yormama gerek kalmayacak olan yer.Belki sonunda Türkiye'ye döneceğim ama boş değil.Güzel hatıralarımla birlikte. Sonsuza kadar benimle kalacak hatıralar.SONSUZA KADAR...

Uçaktan inip,otele geldiğimizde yorguluktan neredeyse ölüyordum.Kendimi yatağa atmak için her ne kadar can atıyor olsamda öncelikle valizleri yerleştirmemiz ve duş alıp akşam yemeğine inmemiz gerekiyordu.Annem otelde Defne ile aynı odada kalacağımızı söylediğinde sevinçten havalara uçtuk.Defne, kardeşim.15 yaşında.Benden bir yaş küçük ama tam benim kafamdan.Onunla aynı odayı paylaşmak demek hayatımın en güzel tatillerinden birini geçirmek demek benim için.Onun içinde durum aynen böyle.Annemler neler olabileceğini biliyor.Mesela bizim yüzümüzden otelde kavga çıkabilir.Müşteriler rahatsız olabilir.Oteli terk edebilir ve otelden atılabiliriz.Veya bunlara benzer küçük şeyler.Annemler sanırım bizim büyüdüğümüz ve artık böyle şeyler yapmayacağız gibi yanlış hemde çok yanlış bir izlenime kapılmış.Veya bu seferlik izinde vermiş olabilir.Tam olarak bilmiyoruz.Sonuçta aynı odada kalıyoruz ve bilin bakalım annemler nerede kalıyor.Boş oda olmadığında 4 kat yukarıdaki başka bir odada.Bu demek oluyorki biz daha çok eğlenebilir,çocukları kesebilir ve geceleri yemek söyleyebiliriz.Odaya girdiğimiz zaman ben direk olarak yatağa yönelince Defne'nin bakışlarıyla karşılaştım.Sevimli bir gülümseme gönderip valizlere yöneldim.
''Duru,biliyorum çok yorgunsun ama öncelikle valizleri yerleştirmeliyiz.''
''Biliyorum Defne'cim.Ama duşa önce ben girerim ona göre:)''
''Ama ablacığım:(''
Defne benden birşey isteyeceği zamanlar bana hep ''ablacığım'' der.En büyük özelliğidir bu onun.Başka zamanlarda direkt olarak bana ismimle hitap eder.Zaten böyle şeylere pek kızmam.Nasıl olsa aramızda sadece 1 yaş var.
''Ama kardeşim:(''dedim onun taklidini yaparak.
''Duru bak aklıma ne geldi:D''
''Ne geldi canım?''
''Hani benim şu öldüğüm grup varya...''
''Hani şu posterlerine bakıp bakıp konuştuğun esmer çocuğun olduğu gruptan mı bahsediyorsun?:D''
''Tam da onlardan bahsediyorum.''
''Ne olmuş onlara?''
''Onlar burada yaşıyor biliyor muydun ablacığım?:D'
'Eyvah!Ablacığım dedi.Kesin birşey isteyecek.Düşünmeye başladım.Defne yabancı yarışmaları ve dizileri takip etmeye bayılır.Bu çocukları gördüğü günden beri onlar için ölüp bitiyor.Hmm..Grubun adının One Direction gibi birşey olması gerekiyor.Favorisi de esmer bir çocuk.Yetenekli ve yakışıklılar ama o kadarda ilgimi çekmemişlerdi.
''Yaşayabilirler kardeşim.Ne olmuş yani?''
''Bende ev adreslerini biliyorum.Bunu biliyor muydun ablacığım?''
''Olabilir kardeşim yani devlet sırrı değ-''
Birden benim köşeli jeton düştü!Ne demek istediğini anladım.Bana resmen,''Gel Duru evlerine baskın yapalım''diyordu.
''Asla Defne!''
''Ama niye ki:(''
''Çok saçma''
''Değil.Anlamıyor musun beni Duru?Ben onlarla yatıp onlarla kalkıyorum.Herşeylerini ezbere biliyorum.Bak,bu bende saplantı haline gelmeden kurtulmalıyım bundan.''
''Bence dahada kötü olacaksın.''
''Evlerine gitmesek bile onları görebileceğim yerleri biliyorum.Oralarda biraz fazla takılsak bir kere fotoğraf çektirsem bile yeter.Yalvarırım.Lütfen.'' Öyle bir bakıyordu ki!Aslında haklı.Onun bu grubu ne kadar önemsediğini biliyorum.
''Söz veremem ama bakarız.''
''Bu bile yeter.Çok teşekkür ederim Duru.''
''Hiç önemli değil.''
Biz bunları konuşurken aynı zamanda da valizleri yerleştirdiğimizden işimiz bitmişti.Ben Defne'nin halini düşünürken o çoktan duşa girmişti.Ben de biraz uzandım ve onun çıkmasını bekledim.Çıktı ve yanıma geldi.
''Duru ben çıktım,istersen gir.''
''Tamam.'' Buz gibi suyun altında düşüncelerimin zihnimden bedenime bedenimden de yerlere düştüğünü hissettim.Tüm düşüncelerim bnei terk edene kadar suyun altında bekledim.Sonunda tüm düşüncelirimden arındım ve duş almaya başladım.
''Duru iyi misin?''
''Evet çıkıyorum şimdi.''
Duştan çıktım.Üstümü giyindim.Defne zaten hazırdı.Annemlerle buluşup yemeğe indik.Konuştuk konuştuk konuştuk...Yarın bir piknik alanına gideceğimizide söylediler.Yemekten sonra da odalara dağıldık.O kadar yorgunduk ki Defne ve ben yataklara resmen atladık.Gözlerimi kapatırken,yarın ki piknik alanını düşündüm.Ve başımıza neler gelebileceğini.Piknik alanı şehirden biraz uzakta kalıyordu.Yolda kalabilirdik,veya piknik alanında sorun çıkarabilirdik.Düşüncelerimi tek tek eledim.Ve uykuya daldım. Ama asla aklıma gelmeyecek olan seçeneği yaşayacağımı bilmiyordum....
ayçin_7510
Deneyimli
Deneyimli
ayçin_7510
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1607
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1618
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 28/08/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cenker

MesajKonu: Geri: Tesadüf-i Aşk(One Direction Hikayesidir.)(Kimse istemedi ama ben 1.bölümü koydum.) Tesadüf-i Aşk(One Direction Hikayesidir.)(Kimse istemedi ama ben 1.bölümü koydum.) EmptyCuma Mayıs 25, 2012 7:01 am Paylaş

çook güzel olmuş ben normalde one direction sevmem pek, yani daha doğrusu tanımam. Ama arada değişiklik iyidir. 2.Bölüm ne zman=? Emeğine sağlık bu arada Very Happy

Tesadüf-i Aşk(One Direction Hikayesidir.)(Kimse istemedi ama ben 1.bölümü koydum.)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası