Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın]

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
sezgi_
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sezgi_
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2101
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3686
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/09/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] Empty
MesajKonu: ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] EmptySalı Ocak 18, 2011 5:00 am Paylaş

TANITIM=

SEVİL=Kitap kurdu olan çalışkan bir kişi.
Casus olacağı aklının ucundan bile geçmezdi.
Annesi de eskiden çok iyi bir casustu.
Ama bir kaza sonucu belleği silinmiştir.
Sevil ise bir olay sonucu casus olmak için bir adım atacaktır.

AYÇİN=Modayı takip eden,süslü[kokoş]çeşit çeşit kıyafetleri ve makyaj eşyaları olan çok hassas bir kişidir.
Annesi eskiden sevilin annesiyle beraber çok iyi bir casustular.
Birbirlerini çok severlerdi.
Ama ikisininde belleği silinince her şeyi unuturlar.
Sevilin çantasının kaybolmasıyla casusluğa bir adım atarlar.

EKREM=Kendisi çok iyi bir casus ve çok iyi bir eğitmendir.
Cenker'le sevil ve ayçini eğitmek için görevlendirilmişlerdir.
Kura çekilecektir.
Ama başına gelecek olan belalardan habersizdir.

CENKER=Utangaç,biraz da şaşkın ama tatlı biridir.
Ekrem'le iyi bir dosttur.
Güzel bir casustur.
Eğitmendir.
Başına zor bir bela yok! ya da tatlı bir bela geleceğinden haberi yoktur.

ECE=Sevilin annesidir.Çok tatlı ve sevecen biridir.Ayçinin annesiyle bir kaza sonucunda belleğini[hafızasını]silinmiştir.Tek hatırladığı sevilin ayçinle bebekliğinde çok iyi arkadaş olmalarıdır.Casus olduğunu bilmiyordur.

ELA=Ayçinin annesidir.Espirili ve tatlı biridir.Sevilin annesiyle çok iyi arkadaşdır.Ama eceyle kaza geçirir ve belleği silinir.Ayçinin casus olmasını istemez.Ayçin çok zorlanacaktır.

1.bölüm benim yorum gelirse yazabilirim.
Diğer yani ortağım cuma,cumartesi ve pazar günleri yazacaktır.
Yorumlarınızı bekliyoruz....

En son sezgi_ tarafından Salı Ocak 18, 2011 5:03 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
https://www.facebook.com/sasemeze
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2303
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] Empty
MesajKonu: Geri: ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] EmptySalı Ocak 18, 2011 5:03 am Paylaş

Güzel konu aşklar kim kim
Yani E-S/A-C ???
sezgi_
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sezgi_

MesajKonu: Geri: ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] EmptySalı Ocak 18, 2011 5:04 am Paylaş

AŞKLAR:

Sevil-Ekrem
Ayçin-Cenker
olacaktır.
yrnsen_ekomm
Deneyimli
Deneyimli
yrnsen_ekomm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 792
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 800
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : bi satürn bi mars bi uranüs
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Uyu uYu birZ BüyÜ

MesajKonu: Geri: ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] EmptySalı Ocak 18, 2011 5:08 am Paylaş

dwmını bekliyorum cnm
ayçinnnnn
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
ayçinnnnn
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2846
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2756
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/11/10

MesajKonu: Geri: ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] EmptySalı Ocak 18, 2011 5:08 am Paylaş

konun hayırlı olsun cnm 1.bölümü bekliyorum =)
sezgi_
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sezgi_

MesajKonu: Geri: ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] EmptySalı Ocak 18, 2011 5:10 am Paylaş

biraz daha yorum gelirse yazarım
sezgi_
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sezgi_

MesajKonu: Geri: ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] EmptySalı Ocak 18, 2011 5:18 am Paylaş

RESİM:

http://www.cicicee.com/images/UserFiles/Image/Buyut/film-casus-kizlar-1600-2.jpg

SARIŞIN=Ayçin
TURUNCU SAÇLI=Sevil
sezgi_
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sezgi_

MesajKonu: Geri: ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] EmptyÇarş. Ocak 19, 2011 6:06 am Paylaş

1.BÖLÜM

1. gün=

SEVİL:

off hava ne kadar da sıcak şu istanul'a geldim geleli bir kere bile kitapçıya uğramadım en iyisi şu kitaçya giriyim.aaa burada hiç bir şey yok hıh şu adama soruyum bari...

-bir bakar mısınız
-buyurun
-kitaplarınız nerede acaba ?
-biz artık kitap satmıyoruz zorlama ve baskı müşterilerimizi kaçırıyor.hem onlar eskide kaldı
-hı
-ama onlar yerine son moda 24 ayar kitap ayracı , küçük kitaplık ve muhteşem okuma yerimiz var
-saolun ben almıyım hhııhıı

öhh burası ne değişik bir yer hiç bir şey yok en iyisi başka bir yere bakıyım bulacağımdan da pek emin değilim ama

AYÇİN:

istanbula yeni geldim hiç elbisem onuda geçtim makyaj malzemelerim de yok napıcam ben şimdi of ayyy yanlış görmüyorumdur inşallah orada son moda ayakkabı mı var ayy bunu almam lazım bunlardan bizim orada yok.

-bir bakar mısınız
-buyurun
-bunların otuz yedisi var mı?
-onu boşver senin tek bilmen gereken şey bunların çok pahalı olduğu
-bu ne cürret ama çok şıksınız

İSTANBUL'U SEVİYORUM

EKREM - CENKER

EKREM:Kura çekimine geldik inşallah o sevil cadısı çıkmaz.çünkü çok bilmiş,çok konuşuyo ve ona aşık olmaktan korkuyorum
CENKER:Bu kadar korkak olma sadece 1 yıl eğiticez gerisi onlara kalmış
EKREM:sen bir yılın bile beni zorlayacağını biliyor musun
CENKER:yok bilmiyordum hatırlattığın iyi oldu
EKREM:hahah çok komik gıdıklada güliyim
CENKER:bak ben ayçin bana çıkacak diye korkuyor muyum
EKREM:kesin korkuyosundur ama belli etmiyorsun için içini yiyor ayçin bana çıkmaz inşallah diye
CENKER:sen casus değil bir cadı olmalıydın içimden geçen herşeyi biliyorsun üstelik bu tek bzen de değilim
EKREM:ahahah]
CENKER:doğru diyorsun aslında ende korkuyorum ama tek korkum bana çıkanı eğitememekEKREM:sen onu külahıma anlatsana yasen ayçine aşık olmaktan korkuyorsunCENKER:ekrem!

SEVİL:

ay şu kız ne kadar tatlı ah sevil onun kadar olamadın bir haltı beceremiyorsun bir yandan da iyiki benzememişsin baksan cama aşık olmuş gibi nasılda yapışmış.tabi süsüne çok önem veriyordur baksana şimdi gidip ağzının suyunu sil diyeceğim ama tanımıyorum off ama çok GÜZEL!

AYÇİN:

ayyy şu kıza bak ne güzel çokda güzel kokuyor acaba parfümünün markası ne çok güzel.çilek ve soğuk kokuyor yani bunaltıcı değil koklarsan tekrar koklayasın geliyo.saçlarıda çok güzel acaba neden bana bakıp duruyo tabi bakar salak cama yapıştırılmışsın gibi duruyorsun.ayyyy ama ya o kızla tanışacağım ya da bu çantyayı alacağım ayçin hemen karar ver

EKREM - CENKER

EKREM:sevil çıktı
CENKER:ayçin çıktı
EKREM:ilk planımız sevilin çantasını çalmak
CENKER:nasıl yani
EKREM:sevilin çantasını çalarak hem ilk eğitimi vercez hemde onları buraya getircezCENKER:buraya gelceklerinden emin misin
EKREM:adım gibi eminim...

2. BÖLÜM ŞADİYENİN YANİ ÇILGINKIZ99'UN İNŞALLAH SEVERSİNİZ YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ....
Çılgınkız99
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
Çılgınkız99
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 213
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 225
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : ATV KIZIM NEREDE? DEYİM :D
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ÖZGE GÜREL'İMM (ZEYNEP)(KIZIM NEREDE?)
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Aycin

MesajKonu: Geri: ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] EmptyPerş. Ocak 20, 2011 1:47 am Paylaş

2.bölüm

CENKER:Hadi yolla adamı Sevilin çantasına yönelet.
EKREM:Tamam.

ADAMI YOLLARLAR KOLUNU ÇEKİP SONRADA ÇANTASINI ALIR VE KAÇAR.AYÇİN SEVİL E BAKTIĞI İÇİN GÖRÜR.

SEVİL:Aaa imdat çantam qel buraya ben sana gösteririm şimdi çabuk qel buraya.
AYÇİN:Aaa o da kim çantasını aldı kaçtı. tmm kız adın ne bilmiyorum ama ben bu işi becericem

SEVİL'İN ÇANTASIYLA BERABER AADAM KAÇAR.AYÇİN ARKASINDAN TOPUKLA AYAKKABIYLA KOŞMAYA BAŞLAR AMA ZORLANIR EN SONUNDA TOPUKLU AYAKKABISINI ÇIKARIR ADAMIN KAFASINA TAM İSBET YAPAR ADAM DAYANAMAZ DÜŞER ÇANTA ELİNDE HAVAYA UÇAR.SEVİL DE TUTAR.ADAM BİRDEN KAYBOLUR ÇÜNKÜ EKRM IŞINLAR.

AYÇİN:Of bee ne maceraydı adam iyi düşdü aa ayakkabımın topu kırılmış salak adma ya nerde oo?
SEVİL:Yaa çok teşekkür ederim çok önemli bilgiler vardı içinde sayende kurtuldu çok ama çok saol.
AYÇİN:Önemli değil iyi nişancıyımdır ben.
SEVİL:ha bu arad ben sevil
AYÇİN:Bende ayçin
SEVİL:TANIŞTIĞIMIZA MEMNUN OLDUM

AYÇİN VE SEVİL ÇANTADAN DÜŞENLERİ TOPLAMAYA BAŞLAR VE KENDİ OKULUNUN KKARTINI GÖRÜR.

AYÇİN:Aaa bu benim okulumun kartı sendemi oraya gidiyosun?
SEVİL:Evet annem oraya gönderdi yoksa orda değildim nasıl bir okul bahsetsene biraz?
AYÇİN:Bir kere çok havalı kızlar vardır.hele cemre ve gurubu ıyyy hiç çekilmezler onlar...
SEVİL:Hıı bende çok qördüm öle kızları ama bana bulaşmazlar.
AYÇİN:Hahahah Very Happy

TAM O SIRADA BİR UZAY ARABASI GİBİ BİR UÇAK KIZLARI IŞINLAR VE HAVAYA ÇEKER.KIZLAR BAĞIRMAYA BAŞLAR.AYÇİN SEVİLİN ELİNİ TUTAR.BİR SÜRE SONRA UÇAĞN İÇİNE GİRERLER.AYÇİN VE SEVİL 'İMDAT BİZİ KURTARIN 'DİYE BAĞIRIRLAR AMA KİMSE DUYMAZ.SESLER DUYULUR 'SUNUN KIZLAR ÇOK FAZLA SES ÇIKARIYORSUNUZ' DİYE KIZLAR KORKMAYA BAŞLAR TAM O SIRADA HER YERİ DUMAN KAPLAR VE KAPI AÇILIR.İÇRERİ İKİ TANE UZUN BOYLU ZAYIF İNCE İKİ ADAM GİRER.BİRİ MAVİ GÖZLÜ SAÇLAR HAVADA YAKIŞIKLI , ÖBÜRÜ İSE SİYAH GÖZLÜ KARİZMATİK BİRİDİR.
MAVİ GÖZLÜ:Ben ekrem
KARİZMATİK:Bende cenker.
SEVİL:Bende sevil.
AYÇİN:Bende ayçin.

AYÇİN SONRA CENKERE BAKARAK :İşde ilk bakışda aşk bu demekdir.,der.

CENKERLE EKMREM BİRBİRİNE SEVİLDE AYÇİNE BAKAR KALIR.

2.BÖLÜMÜN SONU....

YORUMLARDAN SONRA SEZGİ_ 3. BÖLÜMÜ YAZACAKTIR.
Çılgınkız99
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
Çılgınkız99

MesajKonu: Geri: ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] EmptyPerş. Ocak 20, 2011 7:45 am Paylaş

off kızlar hiç mi yorum yoq lütfen yapın yoksa final olurr:(((((((
sezgi_
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sezgi_

MesajKonu: Geri: ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] EmptyPerş. Ocak 20, 2011 7:55 am Paylaş

aman boşver kanka bu senaryoyu açmamız bile suçtu yorum istemek ne haddimize
loss_girl
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
loss_girl
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2003
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1737
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 28/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : mars=)) f@ŧm@ nur
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : hayatta hep birileri

MesajKonu: Geri: ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] EmptyPerş. Ocak 20, 2011 8:04 am Paylaş

coook güsel yazmışsınız dewammm
Walla ne yalan söliyim casus kızları bende izliyorum cok seviyorum ii ki böle bi senaryoya baslamışsınız cok hosuma gitti yb bekliyorum =)
sezgi_
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sezgi_

MesajKonu: Geri: ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] EmptyPerş. Ocak 20, 2011 8:06 am Paylaş

hiç kimse yok ki ne bir okuyucu tek sen varsın oda ümüdimiz bitiyor.yazasımız gelmiyor
Çılgınkız99
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
Çılgınkız99

MesajKonu: Geri: ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] EmptyPerş. Ocak 20, 2011 8:19 am Paylaş

qelecek sen hafta sonu qör bide qanqaaa
Çılgınkız99
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
Çılgınkız99

MesajKonu: Geri: ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] EmptyPerş. Ocak 20, 2011 8:19 am Paylaş

qelecek sen hafta sonu qör bide qanqaaa
loss_girl
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
loss_girl

MesajKonu: Geri: ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] EmptyPerş. Ocak 20, 2011 8:22 am Paylaş

yha ama bn 10kişiye bedelim nolur yazın
Okumayan kaybeder =)bu kadar güsel bi senaryo okunmamı
Çılgınkız99
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
Çılgınkız99

MesajKonu: Geri: ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] EmptyPerş. Ocak 20, 2011 8:25 am Paylaş

AYY CANMSIN ÇOK SAOLL:D
Düşler Diyarı
Deneyimli
Deneyimli
Düşler Diyarı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1422
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1323
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 16/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : BestEkrem

MesajKonu: Geri: ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] EmptyPerş. Ocak 20, 2011 8:26 am Paylaş

Süper olmuşşş...
Heyecana pek dayananmam ama senaryoyu merak ediyorummm...
loss_girl
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
loss_girl

MesajKonu: Geri: ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] EmptyPerş. Ocak 20, 2011 8:27 am Paylaş

RİCA EDERİM CNM =)
Çılgınkız99
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
Çılgınkız99

MesajKonu: Geri: ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] EmptyPerş. Ocak 20, 2011 8:28 am Paylaş

yha bişi sorcam loss_girl imzaya resim nasıl ekliyosun yapamıyorum ben lütfen bir söylermisin
Çılgınkız99
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
Çılgınkız99

MesajKonu: Geri: ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] EmptyPerş. Ocak 20, 2011 8:28 am Paylaş

teşkür düşler diyarı
loss_girl
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
loss_girl

MesajKonu: Geri: ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] EmptyPerş. Ocak 20, 2011 8:43 am Paylaş

İLK ÖNCE PROFİLİNE GİR CNM İMZAYA GİR DÜZENEDE SU İŞARET VAR ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] Switch_wysiwyg
ONA TIKLA ONDAN SONRA KOPYALA YAPIŞTIR YAP (BU KOLAY YÖNTEMİ) Very Happy
asi melel
Üye
 Üye
asi melel
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 39
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 39
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : adana

MesajKonu: Geri: ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] EmptyPerş. Ocak 20, 2011 11:08 pm Paylaş

çok güzel olmuş devamını istiyorum
sezgi_
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sezgi_

MesajKonu: Geri: ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] EmptyPerş. Ocak 20, 2011 11:42 pm Paylaş

yorumlar için saolun bu arada loss_girl denedim ama olmadı
Çılgınkız99
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
Çılgınkız99

MesajKonu: Geri: ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] ₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın] EmptyCuma Ocak 21, 2011 12:40 am Paylaş

saol

₪ ßïžïм cάŝυŝłάя ₪{sezgi_ & Çılgınkız99 ortak senaryosudur}[Heyecana dayanamayanlar okumasın]

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki