Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Paylaş|

♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN kaleminden =)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
YazarMesaj
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥
Üye
 Üye
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 34
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 25
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 26/08/11
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN  kaleminden =) Empty
MesajKonu: ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN kaleminden =)              ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN  kaleminden =) EmptyC.tesi Ağus. 27, 2011 3:29 am Paylaş

offfff hayattan bıktımm bune ya hep ders hep test at giibi yarışırılıcakmıyız biz yha.bezdim artık keşke arkdaşlarım olsa benimde ama bu bi hayal sanırım çünü kim ben le 'seville' arkdaş olmak isterki hım sen kimsinn diceksiniz şimdi ben sevil çokçetin 14 yaşındayım düşündüğün giib 8.sınıfa geçtim.hayatım kukla gibi ev okul ve dershane eklenicek bide bu üçlü hayatımı bitiricekmiş giibi geliyo bu yıl bi bitsinn sanırım film çeviricem sbs cehnnemi diye. bide benim hiç arkdaşım yok var ama sıkı fıkı değiliz öyle tekim hep okulda ne gelişir en son duyarım bide hayatta en nefret eettiğim kişi ekrem dir o ne ukala ne gıcık biridir ya öyle sınıfın en yakışıklıısı diyolar görende yakışıklı görmedik zannedicek tüm kızlar peşinde resmen ben hariç tabi arkdaşlarımda bu arada 'arkadaşım olmayan arkdaşlarım' da öyle diyo yok tipli felan çıkmayız ama yalan ekrem göz kırpsa içlerinde hemen bi düşünce olur.ekrem beni seviyo hıh sevse nolur pabucumun tiplisi.bide anneler var annemelr için hayat hem ii meslek sahiibi olmak tamam anladım ama artık çok bayıldımm bu ev dışında başka bi hayatta var demek istiyorum onlar hep ayrımcılık yaprlar kız erkek ayrımcılığı yani ben öyle düşünüyorum. o erkek yapar o kız yapmaz keşke erkek doğsaydım diyeism geliyo bazen ama onlar çok emek veriyolar bunu kabul etmem gerek.ama bazen ölsem kimsenin umrunda değilim diye düşünürm öyle ama ağlıcaklarını bile düşünmem tamamaannemler ağlar ama ya arkdaşlarımmm 'olmayan arkdaşlarım'bu hayattan bezdim keşke bi şey olsaa hayatımda maceralar olsa adrenalin olsa arkdaşlarım olsa offff offfffff :/

ARKADAŞALR BU BENİM İKİNCİ SENARYOM VE KENDİ HAYATIM OLUCAK YORUMLARINIZI BEKLİYORUM =)

En son ♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥ tarafından C.tesi Ekim 29, 2011 2:59 am tarihinde değiştirildi, toplamda 7 kere değiştirildi
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5842
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2961
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Los Angeles Kızı

♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN  kaleminden =) Empty
MesajKonu: Geri: ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN kaleminden =)              ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN  kaleminden =) EmptyC.tesi Ağus. 27, 2011 3:39 am Paylaş

hmm.
Tanıtım GüzeL olmuş Very Happy
1. ölümü bekliyorum Very Happy
The Meadow
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
The Meadow
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5298
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4149
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Just Breathe♥

MesajKonu: Geri: ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN kaleminden =)              ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN  kaleminden =) EmptyC.tesi Ağus. 27, 2011 4:06 am Paylaş

tanıtım güzel,ilk bölümü bekliyorum.
yalnız ben başlığı okuyamadım söyliyim.
senaryonun ismini yazarsan?
küçük aşıklar gibi bişey sanırım.yani olasılıklara göre :D
masmavi970
Deneyimli
Deneyimli
masmavi970
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1264
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1307
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/06/11
<b>Nerden</b> Nerden : evden

MesajKonu: Geri: ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN kaleminden =)              ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN  kaleminden =) EmptyC.tesi Ağus. 27, 2011 4:15 am Paylaş

tanıtım güzel 1.bölümü bekliyorum
zey.
Ozel Uye
Ozel Uye
zey.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 9373
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3586
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 17/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ankara
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Allâme ♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cihan

MesajKonu: Geri: ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN kaleminden =)              ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN  kaleminden =) EmptyC.tesi Ağus. 27, 2011 7:44 am Paylaş

öncelikle siteye hoşgeldin , senaryon hayırlı olsun Very Happy
tanıtımı çok beğendim yeni bölümü bekliyorum.
bir de başlık okunmuyor ya.
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥
Üye
 Üye
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥

MesajKonu: Geri: ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN kaleminden =)              ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN  kaleminden =) EmptyC.tesi Ağus. 27, 2011 7:57 am Paylaş

CanseL~ demiş ki:
hmm.
Tanıtım GüzeL olmuş              ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN  kaleminden =) 650269930
1. ölümü bekliyorum              ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN  kaleminden =) 650269930

1.bölüm hazır ama daha 2. tanıtım var bu arada beğenmene sevindim =)
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥
Üye
 Üye
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥

MesajKonu: Geri: ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN kaleminden =)              ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN  kaleminden =) EmptyC.tesi Ağus. 27, 2011 8:15 am Paylaş

tanıtım güzel,ilk bölümü bekliyorum.
yalnız ben başlığı okuyamadım söyliyim.
senaryonun ismini yazarsan?
küçük aşıklar gibi bişey sanırım.yani olasılıklara göre :D

The Meadow BEğenmene çok sevindim ama dediğim gibi birnici bölüm hazır ama 2.tanıtım gelicek daha oda yorumlara bağlı zaten kimse okuyamamış ismi =D doğru tahmin etmin etmissin küçük aşıklar =)
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥
Üye
 Üye
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥

MesajKonu: Geri: ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN kaleminden =)              ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN  kaleminden =) EmptyC.tesi Ağus. 27, 2011 8:17 am Paylaş

masmavi970 çok teşekkürler 2.tanıtımdan sonra 1.bölüm gelicekk =)
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥
Üye
 Üye
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥

MesajKonu: Geri: ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN kaleminden =)              ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN  kaleminden =) EmptyC.tesi Ağus. 27, 2011 8:19 am Paylaş

öncelikle siteye hoşgeldin , senaryon hayırlı olsun
tanıtımı çok beğendim yeni bölümü bekliyorum.
bir de başlık okunmuyor ya.
zey teşekkürler başlığı değiştiricem bu arada hoşbulduk =) yeni bölüm yorumlardan sonra =)
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥
Üye
 Üye
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥

MesajKonu: Geri: ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN kaleminden =)              ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN  kaleminden =) EmptyPtsi Ağus. 29, 2011 3:27 am Paylaş

arkadaşlar 2 tanıtım koymayı düşünüyodum vazgeçtim 1 .bölüm ya bayramdan sonra yada bi kaç yorum geldikten sonra gelir =)
masmavi970
Deneyimli
Deneyimli
masmavi970

MesajKonu: Geri: ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN kaleminden =)              ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN  kaleminden =) EmptyPtsi Ağus. 29, 2011 3:32 am Paylaş

şimdi koyamaz mısın yeni bölüm
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥
Üye
 Üye
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥

MesajKonu: Geri: ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN kaleminden =)              ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN  kaleminden =) EmptyPerş. Eyl. 01, 2011 7:54 am Paylaş

[quote="masmavi970"]şimdi koyamaz mısın yeni bölüm
bayram teleşından yazamadım pek ümit vermek istemem ama yarın gelebilir.
~│•Özgé•│~
Co-Admin
Co-Admin
~│•Özgé•│~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 13857
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4359
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Eskişehir
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Melo'm ♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN kaleminden =)              ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN  kaleminden =) EmptyPtsi Eyl. 05, 2011 9:19 pm Paylaş

Bölümü bekliyoruz.
*Flood yapma canım (:
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥
Üye
 Üye
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥

MesajKonu: Geri: ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN kaleminden =)              ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN  kaleminden =) EmptySalı Eyl. 06, 2011 3:43 am Paylaş

~│•Özgé•│~ demiş ki:
Bölümü bekliyoruz.
*Flood yapma canım (:

bölüm geliyo şimdi =) flood?
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥
Üye
 Üye
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥

MesajKonu: ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 1.ßÖLÜM(KÜLKEDİSİNDEN SİNDRELLAYA)              ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN  kaleminden =) EmptySalı Eyl. 06, 2011 3:47 am Paylaş

Yine aynı bir sabah, Bu babam hep kurulmuş saat gibimi olmak zorunda?Her sabah saat tam 7'de kalkar, nasıl böyle dakik oluyo anlamıyorum.Kendimi bildim bileli hep aynı her sabah peynir zeytin,reçel,yumurta haaaaaa bide sütümüz var tabi bunların hepsi mecburimiş.Bizim evin anayasasında değiştirilmesi bile teklif edilmeyecek maddelerdendir.Canım babam tek beni düşünür Hem anne hem baba oldu bana.Nerdemiyim ben yatağımın üstünde oturmuş bunları düşünüyorum.♥♥Annemmmm♥♥ o kadar özlüyorum ki onu gerçi hiç görülmemiş bi şey özlenirmiki?Keşke.....keşke bi kerecik görsem annem desem sarılsam ona...babam annemin melek gibi olduğunu söylerdi zaten adıda melekmiş.Ama kötü kader bi kerecik bile melek yüzlü annemi göstermedi bana.Ben 7 aylıkmışım annemin karnında hız tutkunu zengin bi züppe çarpıp kaçmış anneme ben yaşamışım amaaaa annemmmm ölmüş........
Annemin ağzından son çıkan cümle "SEVİLİMİZE İYİ BAK" olmuş.O an koymuş benimn adımı "Sevil" .Ama beni Osman amca ,neriman teyze ve en kıymetli hazinem olan babamdan başka kimse sevmedi.Bense insanları sadece yağmur yağdığında seviyorum; çünkü ozaman boyunları eğik,yüzleri ıslak olur.herkes benim hep olduğum şekle bürünür.Aslında sevmelerini beklemiyorum kim "DİŞTELLİ,GÖZLÜKLÜ,ŞİŞKO" biriyle arkadaş olmak isterki?Ha bide inekliğim var okul birincisiyimdir de.Sınıfın en çirkini en yanlızı en dalga geçilen insanıda benimdir.hiç biri koymuyoda şu yanlızlık okadar çok kötü ediyoki.Yakut var sadece bana dayanan oda çalışkanım diye ve arkadaşı onu bırakıp sadece benim yanım boş olduğu için oturmuştu yanıma.bi dakka yha ne yanlızlığı benim koskoca osman amcam var hıh olooom sizin hiç biriniz yanına gidip konuşamazsınız bile, sonuçta koskaca okul müdürü ama onu tanıdığımı kim biliyo hiç kimse =/bide sbs faktorimiz var zaten ne zaman benim hayatımda testten dersten başka bişey olduki?Tamam ekşın falan istemiyorum ama adrenalin denen bişey olmazmı yha?bide şu ekrem var tabi yeni okul yılın ikinci günüde gerçi benim için birnci gün dün kalp hastası olduğum için kontrole gittik.Fark ettimde orda hayat showdaki doktorlar gibi değil xDEkrem 2011 cehennem okuluunun ilk dönemiin ilk dalga operosyonuna başlar!
Bu çocuktan nefret ediyorum insanların ne olduğuunu kim olduğunu bilmeden her şeyi sayması....piskolojik sorunu var desem o sorununun olduğu kesin.kimsinki sen? Cem yılmaz felan mı?Ama artık roller değişicek o gözlüklü şişman diştelli sevil yok!!!!!O dalga geçirilip küçük düşürülen ,inek damgası yiyen sevil yokk!!!!!!Elmi yaman sevilmi yaman görücez!!!!!!Bu güzelleşme olayıda neriman teyzenin başının altından çıktı teyze diyorum ama 35 yaşında falan ,annem ,babam nermin teyze ve osman amca çok ii arkadaşlarmış.Anlıcan yakın olduğumuz için teyze diyorum.Tek tedavi yolu bulamadığımız yol kalp hastalığım.O kadar bıktımki kollarımın mosmor olmasından heryerimde bi iğne izi olmasından. Tek çare bu,yoksa ameliyatta var ama kurtulma ihtimali "%5" hayatıım sadece bir iğneye bağlı.Neyse duygusala bağlamıyım zaten tam zamanı geldi neyin diceksin babamın kapıya vurmasının.(Tık tık tık)
(Sevil)=kim o? (Murat)(sevilin babası)=Ben kurt baba.Ne istersin?(Sevil)=uyumakkkk (Murat)=ses geldiğine göre uyandın=D
(Sevil)=yok uyanmadım rüyamda konuşuyorum :D(babam içeri girdi gıdıklıcana yüzde beşyüz bin eminim :D )(Murat)=Ben seni şimdi uyandırım. (Sevil)=ahahahahah =D Baba yhaaaa tamam tamam gıdıklanmaktan ölücem şimdi ahahah =D(Murat)=Neymiş?
(Sevil)=babayla dalga geçilmicekmiş =D(Murat)=Eşek prensesi =)(Sevil)=baba?(Murat)=tamam tamam babalarda dalga geçmicekmiş =D(Seivl)=o çok ii fikirde ben onu demicektim.(Murat)=Ne dicektin?(Sevil)=Bazen düşünüyorumda ya sen olmasan?O zaman dünya ykılmış ben olmamışım çokmu?Sen yoksan baba!Hayat ne olur,gülümsemek ne demek,bilebilirmiyim ozaman?Benim için acı olur hayatın diğer adı,çırpınırım,kalkamam ayağa,hissedemem güneşi,göremem yıldızları......
(CANIM babam benim bunlar az bile ona bu sözlerden son ra sarılmamak mümkünmü)
(Murat)=Canım kızım benim ben seni bırakıp nereye giderim hem sen bu sözleri nerden buldun Atilla İlhan falan mı ? =D(Sevil)=yok orhan pamuk =D dalga geçme baba ağazımdan döküldü işte.Hem o kimmiş pabucumun terliği xD(Murat)=Biraz daha saçmalarsan osman kafana atcak pabuçla terliği =D
(ahhaah osman amca bana kıymaz bikerem tamam müdür falnda bi nevi amcam hatat amcamdan öte )
(Sevil)=ahahah =D baba bu yaz sana yaradı dicemde (babam beni öldürücek o nası bakışdır xD)neyse ben osmanlı dayağına girmeden üstümü giyiniyim xD
Ah şu babam sabah sabah yine güldürmeyi başardı beni =) tamam her şey iyi hoşta ben bu şekilde okula nası gidicem ya dalga
geçerlerse ?hııh gerçelerse cevabınıda oturttururum kimmiş onlar ben 2.murat sultanın kızyım xD tamam abartmıyım ama yani Babam da bi nevi sultandır.Bizim formayı anlatırsam beyaz gömlek,şortlu etekli bişey adını daha çözemediğim bi etek cinsi bi =D üstünede hırka yada süveter.Yeni formaymış bu bu ne yha sıcakta gömlek olurmu ki? ama tarz yaparsak olur kollar katlansın tozluklar giiyilsin saçlar düzleştirilsin sevil sultan okula doğru yol alsın.saçlarıma bak yha alendelon gibi iiyiki osman amcanın hediyesi var yoksaaa oo böyle giderdim.hediyesi çok ii bi düşleştirici artı yanında maşa zaten o her şeyin tam takım alır.para cepte tabi =D şaka şaka yane bizde aynı durumdayız beni kızı gibi gördüğü için hep ii şeyler alır.Annem bu güzelliğimi görse napardı acaba? tabi güzellikten anneden laf sokma babadan =D al sana merlin morlu =D son rütuşlarımızda son buldu.Her şey bitti şimdi kahvaltı zamanıı babamın sesini duyar gibiyim.
(Murat)=süslenmeniz bittiyse yemek soframıza çağırıyoruz sizi.(Sevil)=kuş sütüm hazırmı ?ha bide kaz ciğeri ? =D (murat)=yok bizde sadece sevil böreği var murat usta tarafından hazırlandı.oooo bu arada külkediisinden prensese dönmüssün =D (SEVİL)=ben her zaman güzeldim siz fark edememissiniz mösyö.
konuşmamızı böyle ilerledi gitti şimdi kapıdan çıkıyorum
(Murat)=çantanı aldınmı ?kalemliğin defterlerin?(Sevil)=hepsini aldım baba (murat)=harçlık? (Sevil)=onu almadım işte =D baba şu murat bankadan hafralık değilde günlük alsak =D haftalığa talimim baksana çocukların ellerinde paralar sevil onları izliyor benim nie param yok diyor =D (Murat)=bu sene çok çenen açıldı valla geçen sen suspustun.(SEVİL)=sbs nin yarattığı stresten dolayı baba yoksa oo ben hiç konuşurmuyum =Dneyse ikinci murat selim ben gidiyorum sende işe gEç kalma bbb =)
Asıl şimdi başladı her şey şimdi ben nası gidicem noluyo yha daha okula gitmeden bana bakıolar bişey derdimde terbiyem bozulur bişey var sanki =D çirkinken çirkin diye bakarlar güzelken güzel diye bu güzellik başa bela oldu =D şimdi yanıma doluşurlar daha kitap alınıcak yer bulunucak of offffff ...Heleşükür okula giriyorumda her kes girmişş işallah ders başlamamıştır.müdür yrdımcısı orda.
M.yardımcısı=sevil kıızım ne kadar çok değişmissin (sevil)=yok hocam sadece dış görünüş yoksa içim aynı yine okul birinciliğimi korucam merak etmeyin şey bide ben dün gelmedim billiyosunuz doktora gidiyoruz onun için kitapları alamadım.(murat)=aşağı in ordan alıcaksın.(sevil)=tamam teşekkürler hocam (gülümsedi ve gitti bu hocayla gülmeden nası konuşuyorum anlamıyorum öyle ciddi oluyorumki neyse inelim alalım kitaplarımızı bu ne yha gören görene şimdide yakutu görür gibiyim görür giibi değilim tam karşımda ağzıda yarım metre açık eminim güzelleştiğimi söylücek hemen yanaşmaya çalışıcak bu kızdan nefret ediyorum ama onla oturucam offf..offf......
(yakut)=se-ee-vi-l?(Sevil)=(yalancı bi gülümsemeyle )aaaa yakut sendemi burdaydın ?(Yakut)=(beni süzüp)=hıhhı kantinden tost alıcaktımda sen ne kadar değişmissin?(Sevil)=ne gibi ha dışımı söylüyosun kötümü olmuş?(konuşmaya bak yha soruya soruyla cevap veriyoruz xD )(Yakut)=ha--yı-r çok güzel olmussun hala şoktayım.Okulun gözdesi olucana eminim.(gözdelikmi hep öyleydim xD yalakalık yapıyo kendi çapında )(Sevil)=saçmalama yane benden güzeller var hem öyle şeylerde gözüm yok bilirsin!!(nası bilicekki arkadaş bile değiliz gerçi ben kimseyle değildim dim diyorum çünkü neler olucanı kim bilebilirki?)birden böyle mavi gözlü siyah saçlı zayıf bi hoca geldi yeni gelmişti yoksa biz tanırdık yane cansuyla ben.ama afetül devran olduğu kesin holivittten felan gelmiş heralde =D abartmıyorum çok güzeldi. Birden bize dönüp.(hoca)=kızlar kitapmı alıcaktınız?(Sevil)=arkadaşım kantine gelmişti sadece ben alıcam.(arkadşaım hiç gülesim yoktu!)(hoca)=tamam ozaman şimdi dağıtıyoruz.(içeri girdim bu ne yha e dekiler buraya doluşmuş e dekiler serseri tipli maymun cinsi insanalar bide b deki a daki ve c deki kızlar vardı.hoca odadan çıkarken(hoca)=çocuklar siz kitapları alın şunlar 8 lerin hepiiniz 8 siniz dimi?(herkes birden)=evet (sanki koro çalıştırıyoruz xD)sıra bana geldi tam kitabı aldım arkadan bi ses (hoca)=hangi sınıf?(X)=8/D (8/D Mİ? yani biizm sınıftan kim bu ya sesi okadar güzelki.birden arkama döndüm .ama gözleri okadar güzeldiki sanki rüyayı gerçeği her şeyi gösteriyodu hemde her şeyi insan gözleriinnde kaybola bilirdi sevil kendine gel diyip birden yüzüne baktım oydu .....inanmıyorum oydu !!)

evet arkdaşlarr kendi hayatımı yazıcaktım gerçekte annemde babamda var ama daha güzel olsun diye latifeyle beraber böyle bişey düşündük işallah beğenmissiinzdir.ekremle sevilin yaşadıkları benim kendi hayatım olucak.biraz geç geldi farkındayım ama bu bayramdan dolayı oldu 2. bölüm yorumlardan sonra.yorumlarınıız bekliyorum-z =)))) ^^
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥
Üye
 Üye
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥

MesajKonu: Geri: ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN kaleminden =)              ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN  kaleminden =) EmptyÇarş. Eyl. 07, 2011 5:47 am Paylaş

arkadaşlar birinci bölüme hiç bi yorum gelmemiş beğnemsenizde dahi yorum yapın sonuçta emek var eğer yorum gelmezse senaryonun yeni bölümleri gelmicek.+5 de yeni bölüm
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥
Üye
 Üye
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥

MesajKonu: Geri: ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN kaleminden =)              ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN  kaleminden =) EmptyPaz Eyl. 11, 2011 4:04 am Paylaş

♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 2.BÖLÜM(GEÇMİŞTEN KALAN İZLER)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN kaleminden =)
sıra bana geldi tam kitabı aldım arkadan bi ses (hoca)=hangi sınıf?(X)=8/D (8/D Mİ? yani biizm sınıftan kim bu ya sesi okadar güzelki.birden arkama döndüm .ama gözleri okadar güzeldiki sanki rüyayı gerçeği her şeyi gösteriyodu hemde her şeyi insan gözleriinnde kaybola bilirdi sevil kendine gel diyip birden yüzüne baktım oydu .....inanmıyorum oydu!!!Ekremdi!tabi öyle bakışıcak halim yok kitabı aldım geçtim az önce durduğum yere.Ama okadar güzeldiki gözleri puff ne güzeli be aynı gözler işte..Hem dalga operasyonuna başlar şimdi..güzellik gerçekten başa belaymış şu yandaki çocuklar niye bakıyolar bana ...allahım tip tip bana bakıyolar birden yanımdaki bonus kafalı kız)bonus=siz nie bize bakıyosunuz yha?(hıh sana bakıyodu sanki? xD )çocuk=belki başkasına bakıyoruz senin bakılcak yanınmı var be xD(tabi kız bu lafın altında kalınca ben atladım devreye xD)
(sevil)=kime bakrsan bak rahatsız olmuş olmazmı?(çok cidDi oldu be =D)(çocuk1)=eğer sen rahatsız oluyosan bakmayız seni hiç bu okulda görmedik yeni geldin heralde.(şimdi okul birinciis sevil çokçetin dicem malın ağzı trafo giibi açılıcak =D)(çocuk2)=eğer görsek böyle birini unutmazdık hangi sınıf?(sevil)=abazalardan nefret edenler sınıfı.(çocuk1)=biizde alsınlar ozaman(sevil)=abazlar alınmıyo(AHHAHA apışıp kaldırdılar o anda xD ekremde güldü birden xD şaşkınlıkta cabası =D)biraz sesizlikten sonra (çocuk1)=sadece adını söylesen (ben sana bişey dicmde bünyen kaldırmaz =D)(sevil)=hüsamettin oldumu?(O anda müdür yardımcısı geldi)m.ysrdımcısı=ekrem terzioğlu 8/D (ekrem)=evet hocam.(m.yardımcısı)sevil çokçetin 8/D adı okunanalr gidebilir sevil sende gidebilirsin.(o çocukların yüzünü görmek isterdim ama arkası dönük nası görünürki?kapıdan çıktım birden karşımda yakut tabi bu halimi gördü yha yalakalık yapıyo,"yemezler" bide yanında akın.sanırım ekremin yanında gelmiş.)sevil)=yakut?sen nie gitmedin?(niye gitmediği belli değilmi niye soruyosam.)(yakut)=seni bekliyim dedim(çok beklersin=D)(sevil)=ii ozman hadi gidelim (ama ben öyle hızlı gidiyorumki gören koşu olimpiyatlarına katılıcam sanır.)(yakut)=sevil bi yavaşla arkandan kovalayanmı var hem ekremleride bekliyelim(senin derdin başka,git bekle ozaman ekremini)(sevil)=yolu bilmiyolarmı gelsinler işte.hem derse geç kalıcaz.(yakut)=dersmi kaldı hoca girmiş derse banada bi kitap ver kitabım eksikti derim.(beklemeseydin allahallah.tam sınıf kapısına geldik ekremler geldi o anda)(akın)=durun açmayın 5 dakka kaldı bitmesine(sevil)=beş dakka beş dakkadır ben derse giriyorum.(Akın)=sen girersen biizde görür derse alır.bu arada evrimmi geçirdin?(sevil)=ben geçirmedim ama seni geçiricem odunluktan öküzlüğe.(ekrem)=way külkediisi ne zaman prensese döndün?(sevil)=kırmızı kar yağdığında.(ekrem)=sen geçen sene ineklere taş çıkartcak cinstendin nolduda değişe uğradın?(ben sana bi değişim yaşatıcam!!(sevil)=dedilerki eğer sen güzelleşirsen tüm ergenler mallığı bırakıcak dediler kıyamadım güzelleştim.ama görüyorum ki bazılarını unutmuşlar.(o anda kurtarıcım olan zil çaldı ikiisde tip tip bakıp sınıfa girdiler bense kendimi koridorun sonudaki pencerede buldum..kalbimde öyle bi çarpındı vardı ki tamam kalp hastasıydım ama öyle bi şey değildi çok başkaydı bambaşkaydı...Denizzzz...sanki dalgaları boğuyodu beni.birden birinin sesiyle irkildim.)(ayçin)=oww külkedisi?(ayçinmiş ne çok dalmışım,tek değişen ben değilmişim ayçine bak kumral saçlarına yaptığı maşa annını çepeçevre saran kahkülleri ve yemyeşil gözleriyle adeta parlıyodu....)(sevil)=aa kusura bakma dalmışım,bu arada herkes bana külkedisi demek zorundamı?(ayçin)=bütün okul seni konuşuyo ayrıca yakut senle ekremi görmüş ne iş?(aman alalhım ne yapışkan kız....nasısa rahatım bişe yok aramızda.)(sevil)=görmedi!yanımızdaydı!kitap alıcaktık değişmem ile ilgili gereksiz yorumlarda bulundu vatandaş.sadece tartıştık size gelip başka şeyler mi söyledi asıl ekreme yapışan (gerçi yapışmaktan çok mayışmaktı!)oydu adımı çıkarmaya çalışmasın!(ayçin)=sevil tamam tamam eminim öyledir de şey dicektik ben dicektim yane, biz bugün kızlarla toplanıcaz sende gelebilirmisin?(tipli kızı bulunxD havanızı arttırcaksınız dimi?)(sevil)=kızlar?(ayçin)=sen,ben,buse,merve,zeynep falan(çok az kişiymiş !)(sevil)=ayçin ben babamı yanlız bırakamam (ayçin)=ee annen yokmu ki o durur yanında hem nie yanlız bırakamazsın ki?(birden gözlerim dolmuştu hayır benim bi annem var ve her zaman yanında diyebilmeyi o kadar çok isterdimki!=(başımı yere eğip göz yaşlarımı saklamaya çalıştım)(ayçin)=sevil seni üzücek bişey mi söyledim(hala başım eğik durumdaydı nası diyebilirdim ki okadar zorduki! göz yaşlarımı silip)(sevil)=yok sen bişey söylemedin sadece bazı şeyler aklıma geldi bu arada siz bize gelseniz?hem sen ve diğerleri bizde kalabilirsiniz.ama kalabilmeniz için babamla konuşmam gerek.(ayçin)=way sevill hanım ilk günden dikkatleri üzerinize çekiyosunuz=)tamam bu gece sizdeyiz=)hadi sınıfa girelim.(sevil)=hadi =)(ayçini havalı bulsamda bugün çok ii davrandığı kesin.beraber sınıfa girdik ben gelmeden değişimmim duyulmuş böyle tip tip bakmalar imalı sözler falan ama bi kişi dikkatimi çekti simsiyah çekik gözleri .gözleriyle aynı renkte olan saçları ve bembeyaz teni vardı giiynişi çok tarzdı böyle gömlek dışarı kravat aşağıda tam liseli gibiydi ama daha ortaokuldayız ve tipli olmadığını söylemeK mümkün değildi.(sevil)=ayçin şu çocuk kim?(ayçin)=daha dün geldi sınıfa ama gelmesiyle tüm 8.sınıftaki kız öğrenciler sınıfa doluştu.ama baya yakışıklı olduğu kesin.(çocuk dikkatimi baya çekmişti okadar tipli olduğu halde suskun olması acaip gelmişti.)(sevil)=peki yha adı?(ayçin)=bu çocuğu nie bukadar merak ediyosun?(sevil)=ekremden sonra bide bumu çıktı?tamam sormadım say.(ayçin)=tamma tamam kızma adı vurgun.(vurgun baya değişik bi ismidi kendisi gibi,ona baktığımı gören ekremde birden o çocuğa baktı bakış sebebi beni kıskanması değildi hem kıskansada nolurduki?O, o çocuğu kıskanıyodu tüm gözler onun üstündeydi gerçi benim gelmemden büütn gözler banna çevrilmişti.hatta erkkeler -sevil yanımız boş oturabilirsin faln dediler ama ben sevil çokçetindim onlara pabuç bırakıcak değildim lafları soktum zaten bi söz bile söyleyemiyolardı.Diğer sınıflardan gelenler falan ,sanki çeyiz sunuyoruz.-aaa şurası çok güzel-kıızm saçalrı gördünüzmü?falan gibiisnden.ayçin yanına oturmmamı istedi ama hiç merveyi çekemem -sen biizi ayçinle ayırmayamı çalışıyosun der bende sen lezmisin kıızım hıhı ayırmaya çalışıyorum beni kendin sanma derim.sonra saç baş girişiriz 3.dünya savaşı sonucu mosmor bişekilde yol alır onun için acıyorum yoksaa oo o kim?Zaten o zeynep tip tip bakıyo hani sınıfın en güzeliydi yha yeri kapıldı çekemiyo bi uydu alıcı göndericem o olucak.=D valal bayıldım gülmeyi özledim resmen bbam olsa şimdi kakkaha bombardımanına dönüşürdük =D helelüşükür kurtulup evime gelebildim.Babamın halini düşünebiliyorum tipik baba sendromu elinde kumandası telvizyon izliyodur xD tam tahmin ettiği gibi ben malımı biliyorum =Dher zaman olduğu gibi çantayı bi kenara fırlattım,kızların gelmesi için yalakalık yapmak gerekiyo)(sevil)=ben geldim romeolara taş çıkartan biricik babacım ♥(murat)=ooo benim liseye hazırlanan ergen mösyömde burdaymış =D(ergen hıh ben ergen değilim baba =D)buyrun asilzadem ne isterdiniz...(bu babam şıp diye her şeyi nasıl anlıyo anlamıyorum izin demeden izni anladı kesin bişey yaptılar babama xD)(sevil)=ımm...düşüniyim..izin mesela?(murat)=gece gezmesi 1 karış topuklularla parti weya parti gibi istekler değildir umarım =D (Sevil)=ahhah xD hıhı taksimide turlucaz sonra beyoğlu xDaman baba yha pek öenmli bişey değil hemen izin verirsin sen verirsin yane(hemen iizin verirsin =D babamın kabul etmesi için hep uyguladığım taktik =D)(murat)=küçük cadı söylesen iizn vericekmiyim vermicekmiyim belli olur?(sevil)=sey...ayçin buse ve merve bu gece bizde kalabilirmi dicektim(en masum halimle eğer bi tabir olsa süt bekleyen üşümüş kedi gibi bakmak denilebilir =D)(murat)=ımmm...(gözleriim babama doğru çevirip hadi baba manasında hımm? dedim)(murat)=gelsinler bakalım =D(sevil)=biricik babam benim sen romeolara değil bred pittlere taş çıkartırsın hem ona öyle pitmiş bit gibi xD[murat sevili kucaklar ve aklına melek gelir>
15 yıl önce==>
sahil kenarında dolaşıyolardır
murat=melek...
melek=efendim ?
murat=şu denizi görüyomusun?
melek=evet hayatım
murat=peki dünyanın 4/3'ünün sularla kaplı olduğunu biliyomusun?
melek=evet...
Murat=benim kalbimde sen denizsin ufacık ama sık dalgalarıyla kalbimi inleten içinde sevdiklerimi daha yükseklerde tutanımsın
melek=peki 4/1'i
murat=oda kızımız orman gibi gün geçtikce büyüyo ve
güzelleşiyo♥♥
(babam birden dalmıştı gözleri dolmuştu dokunsan ağlıcaktı nolmuştuki?benmi bişey yapmıştım?)(sevil)=baba daha devam edicekmisin beni döndürmeye=) (murat)=pardon kızım misafir gelcek ya dalmışım=)(sevil)=baba sen çok yaşa canım feda olsun sana =D (bi gülümseme belirlemişti yüzünde)baba ee şey bide...(murat)=dur tahmin edeyim(sevil)=et et =(Murat)=sabah verdiğim harçlıkların suyunu çıkardın yenisini istiyosun=)(sevil)=amanda aman benim babam aynştayna mı özeniyomuş=)(murat)=ne kadar?(sevil)=6posyon profitrol 6 teneke kola ve meyve alacak kadar.(murat)=kızım napıcaksın 6 profiterolü xD(sevil)=bide bu senaryoyu yazan iki guzel kız Var baba onları napıcaz onlarda profiterol tutkulusu=)(murat)=haa bide onlar var dimi xD(sevil)=nası unutursunxD
(murat)=tamam cadı tamam=D(sevil)=aaa!(murat)=noldu?
(sevil)=ben zeynebi unuttum!(murat)=anladm buda 7 kisilik profitErol oluyo =D(sevil)=ha şunu bileydin dur ben ayçini arayayımm=)oda buseye haber verir.Allahım bu gece başka bi güzel olcak.(Murat)=manyak kızım benim...
sevil=alo bayan kokona ilemi görüşüyorum=)
aycin=burdaki"bayan kokona"benmi oluyorum?...
sevil=yok babam =D Dur tahmin edeyim şu anda parmaklarının arasndan fışkıran pamuklar isyan ediyo ve sen o iğrenç ojeleri parmağına sürmekte ısrar ediosun=) sana en yakın zamanda mide nakli yapmak istiyorum =D
ayçin=seviil abartma istersen ayrıca sen yoksa doktorlarımı izliyosun xD(sevil)=eveet.Niye şaşırdın ki bu kadar =Dayrıca konumuz bu değil bu akşam picimalaranı al bizdesiniz=)(ayçin)=ay muhteşem=)kim kim?(sevil)=çinçincim senin bukadar salak olduğunu bilmiyodum =D?sen saymadınmı kimlerin geliceğini?ben zeynebe haber veririm sende buse ile merveye haber verirsin=)(ayçin)=tamam hemen arzunuz yerine getirilecektir=)(sevil)=evet bayan kokona size iyi gunler diler en kisa dakikada beklerim=)(ayçin)=peki hanım efendi hürmetler=)(ahaha xD ayçinn böyle konuşcamızı rüyamda görsem inanmazdım =Dsıra kimde zeynep.bu kızdan nefret ettiğimi söyleyebilirim ama kim arıcak benn....)
............
(zeynep)=alo buyrun=)(sevil)=oouvv!bune resmiyet bilseydim aramadan önce döpiyes giyerdim=)(zeynep)=bizimki gene iğneleme derdinde kızım ya sen en iyisi söyle incik boncuk kurslarına gitsene iğne oyası falan hem iğneleyecek insan degil birsürü başörtü tülbent havlu falan bulursun=D(sevil)=gel birlikte gidelim seninde benden aşagi kalır yanın yok yani!(zeynep)=tamam tamam=)(sevil)=sayın bakanlar kurulu üyesini acaba bu gece icin programları warmı picimalarını alıp bize bi gelse!(zeynep)=tamam gelirim sen yeterki iste.("Sen yeterki iste"benim çeyiz hazırlmam merasimi yok erkek peşinde koşanlar uğrassın.neyse şu evi toplayalım şu babmın odasına bak yha içime böyle bi toplama hevesi geldi hayrına burayıda topliyim =D birden çok güzel bi defter gördüm günlüğe benzerdi ama babamın bi günlüğü yoktuki kesin hesap mesap işledir de ne yazıyo acaba içinde ben bi bakiyim şuna diiyp defteri aldım elime)
1 temmuz 1997
-adını daha koyamadığımız bebeğimizn doğmasına 1 aydan az kaldı
2 temmuz 1997
-bugün is yerinde arabamın anahtarınını unutmuşum...yorgunum...kendimi unutmadığıma şükür ediyorum...
3 temmuz 1997
-buda kızımın ultarasondaki resmi
4 temmuz 1997
-içimde bi his var eve dönmeliym...
5 temmuz1997
arkasından sessiz çığlıklar atdım...
koştum...
yanımda sadece biricik ortağım mikail wardı...
koluma girmisti...
beni daha nefes bile alamayan bebegimizle yanlız bırakamazdı...
neden konuşamıyorum...
sadece susuyorum...
ama ağlamıyorum...
yada aglıyorum ama hissetmiyorum...
yüzüm adeta nasır tutmuş...
son bi kez öpüyorum soğuk teninden...
son...
ben naparım onsuz...
tek düşüncem şuydu...
geri gelme ihtimali varmı...
artık onu düşünmicekti....
artık o -melek- degildi...
sokağın köşesinden arkasına bakmadan döndü...
tek kelime etmeden...
elveda demeden...
Onu unutmalıyım...
kendimi kızım icin toparlamalıyım o küvezde yatarken kendimi düşünmemeliyim...
hayır bunun zamanı degil...
sevil artık benim tek hayatım...
peşinden koştum durmıyacak gibi koştum bindi arabaya gitdi...
ama gitsin...
onun adına seviniyorum...
gitdigi yer rahat...
ÖYLE YA...
TABUTUN İÇİNDE GİDEN GERİ NASIL GELEBİLİRKİ...

2.BÖLÜM SONU

Arakdaşlar dün gelicekti ama bazı nedenlrden dolayı gelemedi ama bu bölümü baya bi uzun yazdık yorumlarınız en beğendiğiniz replik gelsin =)ha bu arada son baya bi acıklı oldu ;) siz bide 3 .bölüm başlangıcını görün =)
-Damla-
Üye
 Üye
-Damla-
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 79
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 77
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 26/06/11
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN kaleminden =)              ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN  kaleminden =) EmptyC.tesi Eyl. 17, 2011 12:20 am Paylaş

Süper Devam Et
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥
Üye
 Üye
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥

MesajKonu: Geri: ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN kaleminden =)              ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN  kaleminden =) EmptyCuma Ekim 28, 2011 3:27 am Paylaş

tek sen yorum atmıssın yazdım ama yayınlamıcam okuyan olsa yorum yazardı
masmavi970
Deneyimli
Deneyimli
masmavi970

MesajKonu: Geri: ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN kaleminden =)              ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN  kaleminden =) EmptyCuma Ekim 28, 2011 4:41 am Paylaş

süper devam et yeni gördüm ilk bölümü iki bölümden süper olmuş
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥
Üye
 Üye
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥

MesajKonu: Geri: ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN kaleminden =)              ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN  kaleminden =) EmptyC.tesi Ekim 29, 2011 2:59 am Paylaş

♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN kaleminden =)

[2.bölümün başından hatırlatalım =) ]

neyse şu evi toplayalım şu babmın odasına bak yha içime böyle bi toplama hevesi geldi hayrına burayıda topliyim =D birden çok güzel bi defter gördüm günlüğe benzerdi ama babamın bi günlüğü yoktuki kesin hesap mesap işledir de ne yazıyo acaba içinde ben bi bakiyim şuna diiyp defteri aldım elime)
1 temmuz 1997
-adını daha koyamadığımız bebeğimizn doğmasına 1 aydan az kaldı
2 temmuz 1997
-bugün is yerinde arabamın anahtarınını unutmuşum...yorgunum...kendimi unutmadığıma şükür ediyorum...
3 temmuz 1997
-buda kızımın ultarasondaki resmi
4 temmuz 1997
-içimde bi his var eve dönmeliym...
5 temmuz1997
arkasından sessiz çığlıklar atdım...
koştum...
yanımda sadece biricik ortağım mikail wardı...
koluma girmisti...
beni daha nefes bile alamayan bebegimizle yanlız bırakamazdı...
neden konuşamıyorum...
sadece susuyorum...
ama ağlamıyorum...
yada aglıyorum ama hissetmiyorum...
yüzüm adeta nasır tutmuş...
son bi kez öpüyorum soğuk teninden...
son...
ben naparım onsuz...
tek düşüncem şuydu...
geri gelme ihtimali varmı...
artık onu düşünmicektim....
artık o -melek- degildi...
sokağın köşesinden arkasına bakmadan döndü...
tek kelime etmeden...
elveda demeden...
....Onu unutmalıyım...
kendimi kızım icin toparlamalıyım o küvezde yatarken kendimi düşünmemeliyim...
hayır bunun zamanı degil...
sevil artık benim tek hayatım...
peşinden koştum durmıyacak gibi koştum bindi arabaya gitdi...
ama gitsin...
onun adına seviniyorum...
gitdigi yer rahat...
ÖYLE YA...
TABUTUN İÇİNDE GİDEN GERİ NASIL GELEBİLİRKİ...
Elmacıklarımdan süzülen yaşlar adeta yüzümde yol çiziyodu.Damlalar çenemin altından inip boynuma ulaştığında çığlık attığımı hissettim......sessiz çığlıklar......Damlalrım adedeta hızlanan yağmur gibi ardı ardına geliyodu.Kapıya yaslanıp yavaşça aşağıya kaydığımı hisettim.....Kapının altından gelen soğuk içime işlemiş olmalıydı....♥♥♥ANNEM ♥♥♥....Sanki kokunu duyar gibiyim...Uzun saçlarımı örermisin?...Hep böyle şeylere heveslendim...anne kızının saçını örüyo kızı iki yandan olan örüklerini salllaya sallaya gidiyo...İçim sızlıyo annneeeee....Sanki hiç görmediğim yüzünle karşımdasın....Beyaz elbise ne de yakışmış..Melek gibi olmussun anne..Sana sarılmak seni koklamak ve sana sarılırken bütün kalbimde "ANNE" demek istiyorum...Nereye gidiyorsun anne?...Beni burda yanlız bıraktığın yetmedimi...gitme annneee.gitme..........
(Bunları düşünürken babmın kapı açma sesini duydum.Hemen aynı düzende defteri yerine koydum.Ama hala üşüyorum..Hemen banyoya koştum eğer babam beni böyle görse niye ağladığımı sorucaktı nasıl cevap vericektim...Suyu açtım ve su ile iliklerime kadar ısındığımı hissettim.Birazdan ayçinler burda olur hemen hazırlanırım şimdi bunlar böyle ayyyy sevil ne rüküş olmusssun?aaaa?derler bende dalarım babamın başı belaya girer yoksa =D ooooo bi yumruk bi tekme Al sana rambo xD Şu bizim redgit tarkana soralım bakalım nar çiçeği spor atletimi yoksa beyaz süslü püslü şu tşörttümü?(sevil)=heleloloy loy kibar babam beyazım =Dımmm baba diyorumki şu nar çiçeği mi şu kokoş beyazmı?ne diyosun?(murat)=kırmızıyı giy.(sevil)=babaaaa:D kırmızı yok ama xDBumu bumu?(murat)=ımm meclisede sorup geliyimmi ben bi.sevil kızım giy işte birini ha bak şu nar çiçeğini giy o daha bi sportmen durur(ahah =D laf sokmam kesin babamdan gelmiş meclismiş =D artık seçim yaparlar -hey ahali sevil kızımıza beyaz kokoş tşörtümü.yoksaaa spor nar çiçeği rengi atletmiiii =D(sevil)=offff(murat)=babaya of denmez.(sevil)=offfffffff!burda karşına geçmiş soruyoruz bumu bumu diye sen dalgaya vur, ya kızınla dalga geçseler napardın -aaaa şuna bak mal gibi giyinmiş deseler?(murat)=prenses sen şimdi şu nar çiçeğini giy altına bi şey bul çok yakışır hadi her eve bitane lazım senden yorgunluk makinesi.(sevil)=offf tamam baba tamam (murat)=hala of diyo =D (babam benim hayatta yaşama sebebim =) aslında yine ben nar çiçeğini giycektimde uyuzluk işte =Dhemen odama giidip o nar çiçeği spor atleti ve beyaz şortumu giyinip adidasları geçirdim ayağıma.Birden aklıma kolye takmak geldi annemin çok güzel bi kolyesi vardı kalpli ,ikisinin fotoğrafı vardı içinde.hemen onuda bir çırpıda takıp hazırlandım babamın karşısına geçip)(sevil)=daddanadammm nası olmuşum dağların yüce kartalı tarkan babam.(murat)=(ıslık çalıp)=mütiş mütiş ama o şort ne öyle kıpkısa eşotman meşortman giy.(Sevil)=baba bi yeremi gidiyoruz sanki ,evdeyiz nolcak?hem dışarda giyinsem nolcak dimi yane*=D(Murat)=töbe töbe =D o zaman iş değişirde beni katil
edersin valla =D (sevil)=uhhhh baba görende hadise gibi 1
santimlik giydim sancak, yaz yaz eşotmanı nası giyim ben hem
ha zile bastılar.tedirginlik ve korkuyla kapıyı açtım(sevil)=buyrun hoşgeldiniz=)(ayçin,zeynep,buse,merve)=hoşbulduk..(zeynep=eviniz ne kadar güzelmiş..(buse)=evet evet =)(merve)=ben çok rüküş buldum(sen kendine bak be paçoz altına giyimş bi kot
üstüne giymiş bi ceket sokağa çıkar gibi gelmiş.gitmişmi renkleri?heehhh pabucumun modacısıı..Sen ömrü hayatında görmemisindirlan böyle evi bide beğenmiyo.. çok fazla bak bi daha göremicen için.içinde bi burukluk kalmasın valla dalıcam şimdi alendelon kılıklı xDxD)(ayçin)=mervee.ayıp ama (ayıpmı o kız ayıbın ne olduğunu bilmiyodur ayı desen dayı anlar mal=D)(sevil)=kızlar havuz başınamı odamamı?(hah havamıda attım =D)(ayçin)=odanı görelim sonra belki gideriz havuz başına.(zeynep)=işallah odanda sen kadar güzeldir..(aman allahım nediyo bu kız üste saksı falan var ama düştü desek yooo yerinde =D)(Sevil)=hadi buyrun geçelim=)(odam ben kadar güzel olmasın çok güzeldir =D duvarları beyaz renkte yatak örtüm fuşya renginde ve üsütne yerleştirdiğim toz pembe nar çiçeği ve lila yastıklarda çok hoş duruyo..yatağım penceremin az ilersinde..yere 75 cm yüksekliğinde cam var ve camın önünde 3 armut koltuk var.pembe,lila ve beyaz....çalışma masam sade beyaz ve kitaplığım bi duvarı kaplıcak derecede.Baya bi genç kız odası birden şifonyer mervenin dikkatini çekti.sanırım makyaj malzemesinden çok fotoğraf olduğu için...)(merve)=sevil?senin hiç annenle çekilen fotoğrafın yokmu hep babanlamı çekilirsin?(buse)=evet annenide görmedik..(allahım beynimden vurulmuşa döndüm bu nası soru?nası dicektim ki."benim annem yok bi züppe vuurp kaçtı"?Hiç annemi görmedimm?hiç bi kişiye anne demedimmi dicektim....Göz yaşlarım akmamalıydı ten rengim sapsarı kesilmişti sanki buztutmuştum.sanırım ayçin durumu anladı.)(ayçin)=aaa kızlar..boşverin sevil ayrıca kolyen çok güzelmiş ne kadarda yakışmış(offff bu böyle olmucak....Boğazım düğümlenmişti.aynı zamanda yüreğimde hiç dinmicek gibi acıyodu...kabuk bağlayan yaramı koparıyolardı..bu seferde zeynep anlamış olmalıydı)(zeynep)=kızlar onu bunu bırakında hadi oturalım böyle konuşalım falan nedersiniz?(ilk defa doğru bişey söyledin =D)(sevil)=başlamadan profiteroller geliyo bekleyin..)(zeynep)=bende yardım edicem.(ooo bu kızda bugün baya bi değişim olmuş böyle beni övmeler telefon konuşması ve şimdi .cin çarpmış herhalde =D)(Sevil)=tamam nası istersen =)(beraber mutfağa gittik.birden zeynep ağzını açıp)(zeynep)=sevilll mutfağınız kanuninn harem odası kadar var be =D(sevil)=kanuni burayı iştemiş babam vermemiş =D)(zeynep)=ahha =D yardım etmeye geldim hepsini sen yapıyosun =D (sevil)=misafir iş yapmazmış öyle diyolar ben demiyorum =D (zeynep)=ahhah =D iyimiş kim söylediyse tuttuğu gümüş olsun =D bu arada sevil bugün seni orda öyle gördüm yha şoka girdim okadar güzelleşmissinki tüm okul bizim sınıfa geliyo falan lakabını duydunmu?(sevil)=duymaz olurmuyum külkedisiymşi.ben herkese sinir oldum böyle imalı konuşmalar tip tip bakmalar falan.tamam profiterollar hazır kolalarr hazır meyvelerde var ama az sonra yeriz okadar yersek alimallah mide felci geçiririz =DHadi gidelim(tamam dercesine kafasını salladı.Giderken babamı gördüm.Canımmmm babam benimmmm biiz rahatsız etmmek için televiyonun bile sesini kısmış =(OFFF.offf şimdi onla kahkalarla konuşmak vardı oysa o orda tek başına ve gönlüm onun öyle kalmasına razı değil...zeyneple benim odama heleşükür gelebildik)(sevil)=kızlar beş dakka beklermisiniz siz isterseniz başlayın yemeğe benim bi işim var?(ayçin)=sevil alemsin yha git işte soruyomusun?(sevil)=beş dakkaya yanınızdayım (babamın yanına gittm )(sevil)=öhhhöhöh baba?(murat)=sevil noldu ?(sevil)=hiç napıyosun diye bak maya geldim (murat)=hiç öyle televizyon izliyodum ha ben az sonra osman amcanlara gidiyorum neriman hastaymış.(sevil)=aaaa?nolmuş kötümüymüş durumu?(murat)yok hayır sadece soğuk algınlığı bende gidiyim bakim dedim(sevil)=redgitlerin redgiti mösyöm canım bbam herkezi düşünürmüş gerçi neride herkez değil yane =D benim için çok çok şifalar diliyomuş de (murat)=tamam söylerim yanlız bırakma arkadaşlarını hadi yürü sıpa =D(Sevil)=baba ben sıpaysam sende eşeksin =D (murat)=herşeyede bi cevabı varmış(sevil)=genlerden baba genlerden =D hadi ben gidiyorum yoksa sen geberticen beni osmana amcayada söyle sevil çok çok slmlar söylüyomuş yarın en kısa dakkada geliyomuş yanınada de.(babamın yanından ayrılıp kızların yanına geldim.)(merve)=heleşükür gelebildin ne işi bu(seni geberme operasyonuna başlıyorumda malzemeleri hazırlıyim dedim geri.)(sevil)=hiç babamın yanına gittim osman amcalara gidiyomuş.(zeynep)=osman amca?(sevil)=biizim müdür yokmu o(merve)=siz?müdürü tanıyomusunuz?(sevil)=tanımakmı o benim babamdan farksızdır.(merve)=ee nie hocam diyosun?(sevil)=halamı dicem ?(merve)=o manada değil sonuçta tanıyosun artı bi havan olurdu.(hava bende bol merak etme eğer bu kız biraz daha konuşursa evdeki dehşet diye gazeteye manşet açıcaklar.(ayçin)=kızım ne havasından bahsediyosun kız tüm okulun gözdesi olsu sen hala ufak tefek şeylerden bahsediyosun(buse)(hıhı katılıyorum okula geldim birden herkez külkedisini gördünüzmü falan tüm okul çalkalanıyo.(tabi çalkalanıcak koskoca sevil çokçetin var karşılarında hıh =D)(sevil)=abartmayın yha konuyu değiştirin iyice sıkıldım okulda baydılar zaten.(ayçin)=tamam ozaman yeni konu ekrem olsunmu?(buse-merve-zeynep)=evet evet evet evet (noluyo lan ne çok ekrem meraklısı bunlar.)(buse)=çocuk okadar yakışıklıkiiiiiii (hıhı çok yakışıklıdır=P by ukalayı nie bu kadar büyütüyolarsa görende kıvanç tatlıtuğ falan zannedicek hıh )(merve)=evetttt yhhhhhaaaaaa (emo emo konuşmayın yha xD şimdi biri seviyorum dicek yere yapışıcam =P)(Ayçin)=aslında seville çok yakıştıkları söylenebilir.(yuhhh>ohaaaaa!çüşünüz!ben onamı kaldım?)(sevil)=ayçin sabahki meseleyi söylüyosan yakutun işi.çocuğa mayıştı resmen.(merve)=zaten yakut onu seviyo böyle bakmalar flan (bakmakmı içine düşücek resmen.!offf banane yane iki birbirinden gııcık salak öküz dangolazlar çok yakışırlar biribirine.)(zeynep)=peki yha yeni gelen?(sevil)=vurgunmu?(ayçin)=ahhaha =D=D(buse)=nie gülüyosun be?(sevil)=ayçin!!sadece ne bilim farklı geldi böyle suspus oturmalar konuşmamalar(merve)=biiri doğru düzgün şu meseleyi anlatabilirmi?(ayçin)=varyyyyyyaaaaa sevillll(merve-zeynep-buse)(heycanla)=eeeee?(sevil)=offf ayçin yha ee noldu seviyomu diceksin hayır ben sadece böyle değişik buldum çocuk tipli ama hiç sükse yapmaması sus pus oturması ve biri konuşmadan cevap vermemesi çok acaip geldi.en çok sevindiğimde şu ekreme bi rakip çıktıya ona seviniyorum artık en yakışıklıyım diye hava atmaz ortalığa.gerçi yakışıklı değil sadece mal =D (zeynep)=o senin düşüncen. sizce enes tiplimi?(birden ayçinib yüzü düştü böyle yutkunamaz hale geldi gibi bişey ama benden başkası anlamadı.)(merve)=soruyomusun??yemyeşil gözleri parlak ve kumral saçları tam bi holewıddan gelme giibi...(bu ayçine noluyo yha ?ekrem hakkında sayan kız enese bişey bile söylemiyo)(buse)=ekrem kadar olmasada baya tip var.(zeynep)=kızlar profiterolleri yediyseniz verin ben götiriyim(buse)=merve gel bizde yardım edelim(mervenin birden yüzü düştü biraz kalksan olmuyomu ye ye sonra kaldırmaya üşen.tabakları alıp götürdüler)(sevil)=ayçin?noldu yha enes diyince yüzün düştü?(ayçin)=yooo nie düşsünki?sadece bişeyler geldi aklıma.yane enesle alakası yok hem o kim yha allahın dangolozu.kala kala onamı kaldım.(sevil)=ne bilim bana böyle kokular geliyo ?(ayçin)=parfüm sıkmıştım odur=D(sevil)=zaten burnumun direği kırlıdı parfüm kutusunun hepsinimi döktün =D ama onun yanında başka bişeyde var böyle ...(dicekken ayçin ayağıma vurdu.yuh incecik kızın içinde taş gibi kemik var kırlıdı bacamm.bende nie vurdu diyorum zeynepler gelmiş.)(sevil)=aaaaaaa!(zeynep)=noldu yha?nie bağırıyosun?(sevil)=ne bağırması be? biizim yan dükkan oyuncakcı dükkanı aslan kükremesi falndır.(merve)=vay be teknoloji nası gelişmiş adamlar gerçek aslan sesi giib ses çıkarıyolar(valla dalcam yha şimdide sesime laf.)(zeynep)=aaa kızlar saaat kaç olmuş benim eve gitmem lazımm.(sevil)=ya siz kalmıcakmısınız bugün?(buse)=bende giidicem sevil formalarım evde kaldı hem babam gel dedi zaten evlerimiz 4 müzünde yakın değilmi?hemen gideriz.(merve)=bende gitmek zorundayım(sana söylicek lafım yok anca kapıyı açarım xD)(sevil)kızlar babam götürüsn dicem babam osman amcalara gitmişmiidir ki gidip bakim.ayçin sende gidiyorum deme kalıyosun dimi?(ayçin)hıhı ben kalıyorum babamlar iizn verdi.(babama baktım tam çıkıcaktı)(sevil)=şeyyy babaların babası tarkanların tarkanı mösyelerin .(dicekken aynştayna özenen babam hemen anladı =D)(murat)=yine ne istiyosun yumurcak?(sevil)=şey baba şimdi hani kızlar bizdeler yha ayçin hariç hepsi eve giidiceklermiş bu saate de gidemezler sen götürürmüüsn dicektim?(murat)=emriniz olur küçük hanımefendi gelsinler bakalım.(sevil)=oleyyyyyyy cin con con çatlasın kızlar benim hep bir redgitim var xD(murat)=tamam tamam yalaklığa gerek yok =D(kızların yanına gitim)(Sevil)=kızlar babam evde sizi bekliyo (merve)=aaa babanlada tanışmış oluruz.(babamda seni sevmez hiç umutlanma =D)(sevil)=hadi gelin ozaman (berbaer babamın yanına gitik(sevil)=evet babaların babası mösyö babam bu =)(murat)=sevil kızım senin tanıştırmana gerk yoktu tanışmayı biliyorum(sevil)=olsun baba bu benim tanıştırma şeklim neyse işte bu kokoş ayçinimiz (ahaha kokoş =D ayçinin bakışa bak herkez giidince öldürücek beni =D)(Ayçin)=sevill ben kokoş değilim sadece modaya uyuyorum bu arda tanıştığıma memnun oldum =)(sevil)=ımm bu zeynep bu buse buda merve(hepsi beraber)=tanıştığımıza memnun olduk =)(murat)=bende sevilin bbası murat=)bende memnun oldum (ahha babamın surat gitti konuşmaya bak çok ciddi oldu xD)(zynep)=şey biizi götürüceğiniz için teşekkürler =)(murat)=anneleriniz babanız güvenip göndermiş tek başına göndermek olmaz.)(merve)=sevil çok ii zaman geçirdik yarın görüşürüz(eğer laf sokup sokup durmasan daha iyi olcaktıda.mümkünse görüşmeyelim =D)(Sevil)=görüşürüz=)(zeynep)=(birden sarılıp)(sevil gerçekten çok ii zaman geçirdik ve çok ii ağırladın bizi yarın görüşürüz =)(bu kızda ruhsal bi değişim olduğu kesin sarılmalar falan )(buse)=sevil şunu diyebilirimki profiterol muhteşemdi =)yarın görüşürüz.(herkez ayrı bi değişik =D profiterolalr güzelmiş=D tabi güzel olcak)sevil=görüşürüz=)(hepsi gittiler kapıyı kapatıp odama geçtik.)(sevil)=eee napalım?(ayçin)=konuşalım(sevil)=ekremdeme dalarım xD(ayçin)=yok bu başka?(sevil)=otur otur anlat baklım neymiş(ayçin)=hiç kimse bilmiyo şu anda sadece sen biliceksin ama kimseye söylemek yok sözmü?(sevil)=ayçin ben kimsenin sırrını kimseye söylemem bunu böyle bil hadi anlat anlat meraktan çatlıcam.(ayçin)=bennnn birini seviyorum (birden başını eğdi)(sevil)=bu belli de kim peki?(ayçin)=tahmin et?(sevil)=(teleşla gerçi nedne telaşlandıysm)ekremmi?(ayçin)hayır tamam tiplide hatta çok tipli ama o değil.(sevil)=yeni gelen?(ayçin)=oda çok tipli ama o değil(sevil)=yuh kızam sümüklü hasanmı? =D dicem şimdi yoksa enesmiiiii?(ayçin)=hıhıhıh(sevil)=neeeeeeeee?peki yha zeyneppppp?(ayçin) sevil ben onu zeynepten daha çok seviyorumm oysa ooo zeynbi seviyo biliyorum.bazen onu düşünmekten uyumadığım geceler oluyo hayaller kuruyorumm..ama hiç bi zaman gerçekleşmicek hayallerrr...o kadar zorki onun başkasını sevdiğini bile bile onu düşünmekk...küçük kalbimde ona dair okadar çok sevgi varki....bugün naber kanka dedi...."kanka"....ssevilll ben onu okadar sevrken o beni kankası olarak görüyoo....her gece rüyalarımda görüyorum onu ...rüyalar...okadar güzel rüyaalr görüyorum ki bazen gerçeek zannediyoruum ...sevil...keşke rüyalar gerçek olsa.....hep yarını düşlüyorum oysa bugünler dünlerin yarınları değilmi...offfff...offfff(birden gözlerinden yaşlar süzüldü..ayçin...okadar üzüldümki ona söyledikleri okadar derinden etkileyiciydiki..sarıldımm.o bana söylemişti sadece bana...)(sevil)=ayçin..senn okadar çok seviyosun demekki nolur ağlama...belki..belki bi gün..(ayçin)=bi günmü hiç bi zaman olmıcak tamamı olmıcakkkkkkkk(sevil)=ayçin keendine gel sen yine başkasını sevbilirsinnnn peki yha ben peki yha ben ayçin...(ayçin)=sennnn kimi seviyosun ki.(sevil)=ayçin hani bugün annemi her soruşunuzda cevap veremedim....çünkü benim annem yok ayçin...annem yokk...sen annesizliği bilirmisin?ona öpüp sarılamamak en önemiside "ANNE" diyememekk......senin bi umudun var ya benim.....ya benim ayçin......
3.BÖLÜM SONU
evet küçük aşıklar okuyucuları bu bölümü zorla yazdığımı söyleyebilirim hiç içimden yazma hissi gelmedi ama size yetiştirmek için yazdık.beğeniler gelsin ona göre.sonra ilham perileri gelmiyo =)işallah beğnirsiniz=)4.bölüm beğeni sayısı fazla olursa yarın geliyo=)
masmavi970
Deneyimli
Deneyimli
masmavi970

MesajKonu: Geri: ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN kaleminden =)              ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN  kaleminden =) EmptyC.tesi Ekim 29, 2011 3:01 am Paylaş

güzel olmuş bir solukta okudum bayıldım
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥
Üye
 Üye
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥

MesajKonu: Geri: ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN kaleminden =)              ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN  kaleminden =) EmptyC.tesi Ekim 29, 2011 3:03 am Paylaş

teşekkürler =) bu ne hız yha =D bi bölüm daha hazır oda gelir bugün yarın =D
masmavi970
Deneyimli
Deneyimli
masmavi970

MesajKonu: Geri: ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN kaleminden =)              ♥♥Кűçűĸ AşᵼᴋLaƦ♥♥ 3.BÖLÜM(İÇİMİZDEKİ SIRLAR)Latife GÜL and Reyhan GÖKPINARIN  kaleminden =) EmptyC.tesi Ekim 29, 2011 3:18 am Paylaş

ooooo süpersiniz

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası