Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥ [46.Bölüm Sayfa 76]

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 24  Sonraki
YazarMesaj
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5001
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3934
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Malik.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥  [46.Bölüm Sayfa 76] - Sayfa 11 Empty
MesajKonu: Geri: ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥ [46.Bölüm Sayfa 76]  ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥  [46.Bölüm Sayfa 76] - Sayfa 11 EmptyC.tesi Mart 05, 2011 6:07 am Paylaş

Ayy yaz yaz hızlı hızlı yaz
kadırgalı_dünyagüzeli
Üye
 Üye
kadırgalı_dünyagüzeli
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 58
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 56
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ''GİRAY SONGÜL''

MesajKonu: Geri: ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥ [46.Bölüm Sayfa 76]  ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥  [46.Bölüm Sayfa 76] - Sayfa 11 EmptyC.tesi Mart 05, 2011 6:14 am Paylaş

lütfen hızlı yaz meraktan çatlıycam şimdi !!! :D
sevil:D
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥ [46.Bölüm Sayfa 76]  ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥  [46.Bölüm Sayfa 76] - Sayfa 11 EmptyC.tesi Mart 05, 2011 6:18 am Paylaş

bekliyoruz cnm Very Happy
goktug
Deneyimli
Deneyimli
goktug
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1266
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1263
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10

MesajKonu: Geri: ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥ [46.Bölüm Sayfa 76]  ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥  [46.Bölüm Sayfa 76] - Sayfa 11 EmptyC.tesi Mart 05, 2011 6:48 am Paylaş

ewet cnm bende bekliyorum
TZAC
Deneyimli
Deneyimli
TZAC
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 900
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 898
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11

MesajKonu: Geri: ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥ [46.Bölüm Sayfa 76]  ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥  [46.Bölüm Sayfa 76] - Sayfa 11 EmptyC.tesi Mart 05, 2011 7:07 am Paylaş

yeni bölüm hazır mı cnm??
ask_masali_19_07
Deneyimli
Deneyimli
ask_masali_19_07
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1679
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1754
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/09/10

MesajKonu: Geri: ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥ [46.Bölüm Sayfa 76]  ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥  [46.Bölüm Sayfa 76] - Sayfa 11 EmptyC.tesi Mart 05, 2011 7:11 am Paylaş

yb bekliyorum cnm Very Happy
berilll
Deneyimli
Deneyimli
berilll
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1359
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1311
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : aşkınıza aşığım <3 ES GK BJ AC

MesajKonu: Geri: ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥ [46.Bölüm Sayfa 76]  ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥  [46.Bölüm Sayfa 76] - Sayfa 11 EmptyC.tesi Mart 05, 2011 7:16 am Paylaş

yb bitti mi acaba?
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3164
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2779
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/08/10

MesajKonu: Geri: ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥ [46.Bölüm Sayfa 76]  ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥  [46.Bölüm Sayfa 76] - Sayfa 11 EmptyC.tesi Mart 05, 2011 7:22 am Paylaş

birazdan koyucam canlarım =)
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5001
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3934
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Malik.

MesajKonu: Geri: ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥ [46.Bölüm Sayfa 76]  ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥  [46.Bölüm Sayfa 76] - Sayfa 11 EmptyC.tesi Mart 05, 2011 7:24 am Paylaş

beklemeye devam =)
TZAC
Deneyimli
Deneyimli
TZAC

MesajKonu: Geri: ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥ [46.Bölüm Sayfa 76]  ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥  [46.Bölüm Sayfa 76] - Sayfa 11 EmptyC.tesi Mart 05, 2011 7:26 am Paylaş

Bekliyorummm Very Happy
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple

MesajKonu: Geri: ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥ [46.Bölüm Sayfa 76]  ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥  [46.Bölüm Sayfa 76] - Sayfa 11 EmptyC.tesi Mart 05, 2011 7:32 am Paylaş

41.BÖLÜM

Ekrem’den;

Sanki hava, benim ruh halimi yansıtmak istercesine dünkünün tam tersine açık ve güneşliydi.

Ayçin yerdeki çimlerden bir tutam kopardı ve havaya doğru üfledi. Dudaklarında kendinden, olanlardan hoşnut bir ifade vardı. İtirafım onu fazlasıyla keyiflendirmiş gibiydi. Sevil’i odasında sıkıştırdıktan sonra yalnız kaldığımız ilk anda beni sorguya çekmişti.

‘’Sonunda bunun olacağını biliyordum.’’

‘’Evet evet, sen her şeyi bilirsin zaten.’’ Onunla alay etmem bile moralini bozamamışa benziyordu. Mutlu mutlu gülümsemekle yetindi.

Bakışlarımı, bizim oturduğumuz ağaç gölgesinden uzakta, deniz kenarında güneşe doğru başlarını kaldırmış biçimde oturan Sevil ve Ecrin’e çevirdim. İkisinin de yüzünde huzurlu bir ifade vardı, çok güzellerdi. Ayçin fotoğraf makinesini çıkarıp resimlerini çekti, aynı benim gibi fotoğraf çekmeye bayılırdı.

Bir süre, yere yaydığımız örtünün üzerinde dinlendikten sonra yeniden konuştu. ‘’Sen çok mutlusun.’’

‘’Evet, her şey tahmin ettiğimden daha güzel gidiyor.’’ Yüzümü buruşturdum. ‘’Ama bana yardım etmen lazım.’’ Yerlere saçtığı otlardan birini parmaklarımın arasında döndürüyordum.

Kaşlarını çattı. ‘’Ne konuda?’’

‘’Sevil konusunda.’’

Kıkırdayıp diziyle bacağıma vurdu. ‘’Bensiz de gayet iyi idare ettiğinizi düşünüyordum, ama çok ısrar ediyorsan..’’ Omuzlarını silkti.

‘’Ayçin, ben..’’ Kotumun kumaşı üzerinde şekiller çizerken yanaklarımın yandığını hissettim. ‘’Ben ilişkiler konusunda hiçbir şey bilmiyorum.Ayçin ben şuana kadar hiç doğru dürüst ilişki yaşamadım. Nasıl davranmalıyım, ne yaparsam Sevil’i korkuturum, ne hızda ilerlemeliyim..’’ Ellerimi saçlarımın arasından geçirdim, onunla bu konuşmayı yaptığıma inanamıyordum.

‘’Ben yanında kendim gibi davranıyorum ve bundan ikimizde memnun gibiyiz ama o, saçmasapan bir ilişkiden yeni çıktı. Yanlış bir şey yapıp onu incitmekten.. Onu..’’ Yutkundum. ‘’Kaybetmekten korkuyorum.’’

Sevgiyle ve hoşgörüyle başını salladı. ‘’Anladım ama zaten sen onu incitemezsin ki Ekrem. Onunla ilgili konuşurken sesinin tonundan bile belli oluyor bu.’’ Gözlerini gökyüzüne dikti. ‘’Ama artık resmi olarak bir ilişki yaşadığınızı belli etmek için Sevil’i yemeğe çıkarabilirisin, bunun bir buluşma olduğunun altını çizerek.Sevil çiçekleri sever ama onun için böyle şeyler pek önemli değildir. Sevil için yemek yapman gibi minik şeylerin bile daha büyük değeri vardır.’’

‘’Bunları yapmazsan onu kaybedersin demiyorum; seni bırakacak gibi görünmüyor.’’ Gülümseyerek yeniden bana baktı. ‘’Ama ona değer verdiğini de bilmesi gerek Ekrem.’’

Her ne kadar sözleri kulağa –çok saçma gelse de- resmi mi? O da ne demek?- dediklerini aklımın bir köşesine yazdım.

Tam bir cevap verecektim ki Sevil, kucağında Ecrin ile yanımıza geldi, bizim gibi çimlerin üzerinde bağdaş kurarak oturdu. Sevil, sitem eder gibi bir ifadeyle yüzüme baktı. ‘’Ekrem, neden bana gitar çaldığını söylemedin?’’

Ecrin’e bakıp gözlerimi kıstım. ‘’Sen söyledin değil mi?’’ Ecrin hevesle başını salladı, utanmış gibi bir hali yoktu. Bazen bana inanılmaz derecede Ayçin’i hatırlatıyordu. ‘’Muhteşem yeteneklerimle övünmek istemediğim için söylemedim.’’ Sevil’e göz kırparak sırıttım.

‘’Ukala.’’ Gülümsedi. ‘’Bunun karşılığında bana bir şeyler çalacaksın.’’

Gerindim ve tembelce boynumu kaşıdım. ‘’Bunun karşılığında olması şart değil, istediğinde çalarım.’’

‘’Hey!’’ Ayçin çimlere uzanırken tek gözünü açıp bize baktı. ‘’Dedikleriniz gayet rahat duyuluyor!’’

Eve geri döndüğümüz zaman annem ve anneannem yemek yemek için bizi bekliyorlardı. Sevil ile benim el ele geldiğimizi gördüğünde yüzlerini alan ifadeyi daha önce gördüğümü sanmıyordum. O kadar mutlu ve hoşnutlardı ki bu durumdan, tüm yemek boyunca ikimize de gurur dolu ve onaylayan bakışlar attılar..

Annem’in Sevil’e sıkıca sarılıp kulağına bir şeyler söylediğini gördüğüm zaman kendi kendime gülümsedim. Ben çok şanslı olmalıydım..

Bunca yıldan sonra, kader ilk kez benim tarafımda gibiydi..

~*~

Konuşamam hiç senle
Konuşsana sen benle
Belki bi' ahenk gelir ah şu solgun yüzüme

Engel kalabalıklar
Nedir benim gururum bu kadar
Engel kalabalıklar
Neden korkuyorum ben bu kadar

Ver o güzel gözlerinden birini takayım gönlüme
Bak o zaman konuşmadan da görünür yüreğim gözüne

Umut Kaya – Ver o güzel gözlerinden birini

Sevil üzerinde pijamalarıyla yanımda oturuyordu. Gözleri benim üzerimden bir saniye bile ayrılmıyordu. Parmaklarım gitarın telleri üzerinde dolaşır ve şarkıyı bu zamana kadar söylediklerimden çok daha içten bir şekilde söylerken büyülenmişçesine hafif hafif sallanıyordu.

Yüzünde tatlı bir gülümseme vardı, üstten dağınık bir topuzla topladığı saçlarının bir tutamı yüzüme düşmüştü.

Gözlerinin içine baktım ve sesim daha da yükseldi, notalara daha da güçlü basıyordum. Daha söylemeye cesareti bulamadığım sözleri şarkıyla iletmeye çalışıyordum belki..

Son notaları da çalıp şarkıyı bitirdim. Sevil’in gözünden bir damla yaş akıp yanağından aşağı yuvarlandı, aceleyle gitarı yatağın yanına koyup yüzünü ellerimin arasına aldım. ‘’Hey.’’ Fısıldadım. ‘’Neden ağlıyorsun.’’

‘’İnanılmaz bir sesin var.’’ Ellerinden birini benimkinin üzerine koydu, yanağına daha da sıkı bastırdı. ‘’Sanki.. Şarkıyı yaşıyormuş gibi söyledin. Daha önce bu kadar çok etkilendiğimi hatırlamıyorum bir sesten. ‘’ Duraksadı. ‘’Bir insandan.’’

‘’Evet şarkıyı yaşıyorum doğru bildin.’’ Ellerini kendiminkilerle sardım ve dudaklarıma götürüp parmak boğumlarındaki yaralara öpücük kondurdum. ‘’Senin sayende yaşıyorum hem de.’’ Dudağımı avucunun içine yasladım.

Zarifçe ürperdi ama gözlerini kaçırmadı. ‘’Beni gözünde büyütüyorsun.’’

‘’Hayır, sen kendinin ne kadar mükemmel olduğunu görmüyorsun.’’ Sevil inanmazcasına gözlerini devirdi. ‘’Kendini tanımıyor gibisin. Bir gün sana layık olmadığımı anlayacaksın.’’

‘’Asıl sen kendini tanımıyorsun.’’

Yatağa uzanıp yorganı üzerimize çekmiştik ki kapının tıklatıldığını duyduk. Sevil başucu lambasını yaktı. ‘’Evet?’’

Kapı açıldı ve küçük baş aralıktan içeri uzandı. ‘’Ben de yanınıza gelebilir miyim?’’ Ecrin sevimli bir bakışla bizi süzüyordu. ‘’Bu akşam son akşamınız..’’ Ona hiçbir zaman hayır diyemeyeceğimizi biliyordu, elbette.

‘’Tabi ki de bitanem.’’ Sevil yorganı açıp yatağı işaret etti, Ecrin sevinçle yatağı tırmanıp ortamıza yerleşti.

Hepimizin üzerini örterken Ecrin Sevil’e yaklaştı ve sarıldı ona. ‘’Teşekkür ederim. İyi geceler.’’

‘’İyi geceler.’’ Sevil sevgiyle Ecrin’e baktı, sonra bana dönüp göz kırptı.

Onları izlerken aklıma bugün tekneye bindiklerindeki halleri, birbirleriyle şakalaşmaları, gülüşmeleri geldi.. Şimdiyse sarılmış uykuya dalmak üzerelerdi ve o kadar güzellerdi ki.. İki melek.

Ve ikisi de benim yanımdalardı, burada, benimleydiler..

Zihnim, bir anlığına olası bir geleceğe kaydı. Olursa beni belki de dünyanın en mutlu adamı yapacak geleceğe.. Yine üç kişiydik; Sevil, ben ve bu sefer Ecrin değil, başka biri.. Başka bir çocuk.. Bizim..

Gözlerimi kapatıp başka şeyler düşündüm. Umut hala içimdeydi ve gün geçtikçe büyüyordu ama daha bu kadar büyük hayaller kuramazdım..Daha değil..

~*~

Daha ne kadar uyuduğumu kestiremiyorken, telefonun yakınımdan gelen yüksek sesli melodisiyle uyandım. Güneş daha doğmamıştı bile; arayan Cihan’dı.

‘’Alo?’’

‘’Ekrem.’’ Sesi ruhsuz gibiydi. ‘’Çok kötü bir şey oldu..’’

~*~

Söz verdiğim gibi upuzun bir bölüm yazdım. Yorumlarınızı ve tahminlerinizi bekliyorum. Sizce ne oldu? Cihan neden o saatte aradı?
perikız
Deneyimli
Deneyimli
perikız
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 733
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 730
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : bulamayacağın bir yerden
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ÖlÜm ÖnCeSi BiR yOrGuNlUk VaR gÖzLeRiMdE...GöLgEm BiLe BoĞmAk İçİn FıRsAt KoLlUyOr....

MesajKonu: Geri: ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥ [46.Bölüm Sayfa 76]  ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥  [46.Bölüm Sayfa 76] - Sayfa 11 EmptyC.tesi Mart 05, 2011 7:37 am Paylaş

çok güzel olmuşş
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple

MesajKonu: Geri: ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥ [46.Bölüm Sayfa 76]  ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥  [46.Bölüm Sayfa 76] - Sayfa 11 EmptyC.tesi Mart 05, 2011 7:39 am Paylaş

Teşekkürler tatlım =)
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥ [46.Bölüm Sayfa 76]  ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥  [46.Bölüm Sayfa 76] - Sayfa 11 EmptyC.tesi Mart 05, 2011 7:39 am Paylaş

harika olmuş cnm Very Happy
TZAC
Deneyimli
Deneyimli
TZAC

MesajKonu: Geri: ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥ [46.Bölüm Sayfa 76]  ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥  [46.Bölüm Sayfa 76] - Sayfa 11 EmptyC.tesi Mart 05, 2011 7:40 am Paylaş

Harika olmuş cnm ellerine saglık :D bence işle ilgili bı sorundann dolayı aradı cihan Very Happy
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple

MesajKonu: Geri: ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥ [46.Bölüm Sayfa 76]  ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥  [46.Bölüm Sayfa 76] - Sayfa 11 EmptyC.tesi Mart 05, 2011 7:42 am Paylaş

Saolun canlarım =)
ask_masali_19_07
Deneyimli
Deneyimli
ask_masali_19_07
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1679
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1754
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/09/10

MesajKonu: Geri: ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥ [46.Bölüm Sayfa 76]  ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥  [46.Bölüm Sayfa 76] - Sayfa 11 EmptyC.tesi Mart 05, 2011 7:45 am Paylaş

harika olmuş tatlım Very Happy
yb merakla bekliyorum gelecek bölüm hakkında da hiçbişey düşünemiyrum tatlım Very Happy
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple

MesajKonu: Geri: ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥ [46.Bölüm Sayfa 76]  ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥  [46.Bölüm Sayfa 76] - Sayfa 11 EmptyC.tesi Mart 05, 2011 7:47 am Paylaş

Saol bitanem =)
berilll
Deneyimli
Deneyimli
berilll
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1359
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1311
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : aşkınıza aşığım <3 ES GK BJ AC

MesajKonu: Geri: ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥ [46.Bölüm Sayfa 76]  ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥  [46.Bölüm Sayfa 76] - Sayfa 11 EmptyC.tesi Mart 05, 2011 7:56 am Paylaş

muhteşem olmuş
meraktan çatlamazsam yeni bölümleride okurum inşallah
kadırgalı_dünyagüzeli
Üye
 Üye
kadırgalı_dünyagüzeli
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 58
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 56
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/11/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ''GİRAY SONGÜL''

MesajKonu: Geri: ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥ [46.Bölüm Sayfa 76]  ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥  [46.Bölüm Sayfa 76] - Sayfa 11 EmptyC.tesi Mart 05, 2011 7:59 am Paylaş

tam anlamıyla süper olmuş bayıldımm:D allahım okurken içimde bişeyler oluyo tebrik ederim:D
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1627
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1644
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/12/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Ümit (:

MesajKonu: Geri: ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥ [46.Bölüm Sayfa 76]  ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥  [46.Bölüm Sayfa 76] - Sayfa 11 EmptyC.tesi Mart 05, 2011 8:12 am Paylaş

Ahan da gene muhteşem..
İş ile ilgili bişey olmuş olabilir.
Şirket batıyor olabilir..
Daha fazla tahmin edemiyorum..
:D :D :D Yb beklioreee...
BusEkrem*
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
BusEkrem*
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 138
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 152
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 17/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ümit'imin olduğu yerden <3
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : - / - <3 Ümit İ. Kantarcılar <3 - / - Love Youu ~

MesajKonu: Geri: ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥ [46.Bölüm Sayfa 76]  ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥  [46.Bölüm Sayfa 76] - Sayfa 11 EmptyC.tesi Mart 05, 2011 8:27 am Paylaş

Çok güzel olmuş devaaam . Yb ne zmn ?
http://umitkantarcilarlove.blogcu.com/
nesrin başaran
Deneyimli
Deneyimli
nesrin başaran
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 660
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 683
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/07/10

MesajKonu: Geri: ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥ [46.Bölüm Sayfa 76]  ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥  [46.Bölüm Sayfa 76] - Sayfa 11 EmptyC.tesi Mart 05, 2011 8:33 am Paylaş

harikaydı noldu çok merak ediyorum devam
36tugce
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
36tugce
Yarışma Birinciliği : Kupa2

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2727
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 9819
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Berlin
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : KülegeçKantarcilar

MesajKonu: Geri: ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥ [46.Bölüm Sayfa 76]  ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥  [46.Bölüm Sayfa 76] - Sayfa 11 EmptyC.tesi Mart 05, 2011 8:55 am Paylaş

ay canim ya süper süper olmud devma nlur :D
http://daghankulegec.forumieren.org/
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2303
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10

MesajKonu: Geri: ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥ [46.Bölüm Sayfa 76]  ♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥  [46.Bölüm Sayfa 76] - Sayfa 11 EmptyC.tesi Mart 05, 2011 8:59 am Paylaş

Çok güzel ve UZUN olmuş bu yüzden daha da çok bayıldım xD
Bence de işle ilgili bir sorun oldu Very Happy)

♥♥ KADERİN ELLERİ ♥♥ [46.Bölüm Sayfa 76]

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
11 sayfadaki 24 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 24  Sonraki