Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

~нαуαт αѕℓıη∂α ηє кα∂αя ∂α α¢ıмαѕızмış~ 1.Bölüm Geldi.Sy:2 (UZUN) Lütfn yorum yapın.Tanıtım bi de ilk bölümü okuyup yorum :/

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
YazarMesaj
#Sєlin.
Deneyimli
Deneyimli
#Sєlin.
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1983
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1167
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : Jüpiter'den :)
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Ümit'aşk' ♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

~нαуαт αѕℓıη∂α ηє кα∂αя ∂α α¢ıмαѕızмış~  1.Bölüm Geldi.Sy:2 (UZUN) Lütfn yorum yapın.Tanıtım bi de ilk bölümü okuyup yorum :/ Empty
MesajKonu: ~нαуαт αѕℓıη∂α ηє кα∂αя ∂α α¢ıмαѕızмış~ 1.Bölüm Geldi.Sy:2 (UZUN) Lütfn yorum yapın.Tanıtım bi de ilk bölümü okuyup yorum :/ ~нαуαт αѕℓıη∂α ηє кα∂αя ∂α α¢ıмαѕızмış~  1.Bölüm Geldi.Sy:2 (UZUN) Lütfn yorum yapın.Tanıtım bi de ilk bölümü okuyup yorum :/ EmptyPtsi Nis. 04, 2011 6:57 am Paylaş

Ayçin-Sevil-Ekrem-İrem-Zeynep-Elif-Gizem-Şeyma-Yaren-Cenker-Cihan-Merve-Kaan
Aynı sınıftaydılar ve henüz 13 yaşındaydılar.Hayat onlar için neler gösterecek kim bilebilir?
Öğretmenleri zamanla tanıyacaksınız.Karma olayı okul sorunlarından dolayı 6. sınıf yerine 7. sınıfta olmuştur.
Bundan önceki sınıf dağılımı ise şöyledir:
Ayçin-Ekrem-İrem-Zeynep-Merve-Gizem-Cenker-Cihan.
Elif-Şeyma-Kaan.
Sevil-Yaren.
Hikayeyi belirleyecek durum ise şudur:
Ayçin-Ekrem-İrem-Zeynep-Merve kankalardır.
Sevil-Elif çok iyi arkadaşlardır.Aynı zamanda Sevil-Şeyma da.Sevil,Gizem'le de arada görüşmektedir.
Kankalar sınıfın en başarılılarıdır fakat nedenini ilerleyen bölümlerde göreceğiz.Yaren'le Sevil de birbirlerine sır vermekten çekinmezler.Ben bu senaryoyu Sevil'in ağzından anlatacağım..Bazen diğerlerinin de anlatabilirim Very Happy

Yorumları beklerim.

En son selin_sevil tarafından Perş. Nis. 14, 2011 5:25 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 15363
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 6817
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 17/11/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ahu.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

~нαуαт αѕℓıη∂α ηє кα∂αя ∂α α¢ıмαѕızмış~  1.Bölüm Geldi.Sy:2 (UZUN) Lütfn yorum yapın.Tanıtım bi de ilk bölümü okuyup yorum :/ Empty
MesajKonu: Geri: ~нαуαт αѕℓıη∂α ηє кα∂αя ∂α α¢ıмαѕızмış~ 1.Bölüm Geldi.Sy:2 (UZUN) Lütfn yorum yapın.Tanıtım bi de ilk bölümü okuyup yorum :/ ~нαуαт αѕℓıη∂α ηє кα∂αя ∂α α¢ıмαѕızмış~  1.Bölüm Geldi.Sy:2 (UZUN) Lütfn yorum yapın.Tanıtım bi de ilk bölümü okuyup yorum :/ EmptyPtsi Nis. 04, 2011 7:03 am Paylaş

senaryon hayırlı olsun
tanıtım çok güzel olmuş ilk bölümü bekliyorum:)
#Sєlin.
Deneyimli
Deneyimli
#Sєlin.

MesajKonu: Geri: ~нαуαт αѕℓıη∂α ηє кα∂αя ∂α α¢ıмαѕızмış~ 1.Bölüm Geldi.Sy:2 (UZUN) Lütfn yorum yapın.Tanıtım bi de ilk bölümü okuyup yorum :/ ~нαуαт αѕℓıη∂α ηє кα∂αя ∂α α¢ıмαѕızмış~  1.Bölüm Geldi.Sy:2 (UZUN) Lütfn yorum yapın.Tanıtım bi de ilk bölümü okuyup yorum :/ EmptyPtsi Nis. 04, 2011 8:24 am Paylaş

turku'm demiş ki:
senaryon hayırlı olsun
tanıtım çok güzel olmuş ilk bölümü bekliyorum:)
çok teşekkürler canım :D
#Sєlin.
Deneyimli
Deneyimli
#Sєlin.

MesajKonu: Geri: ~нαуαт αѕℓıη∂α ηє кα∂αя ∂α α¢ıмαѕızмış~ 1.Bölüm Geldi.Sy:2 (UZUN) Lütfn yorum yapın.Tanıtım bi de ilk bölümü okuyup yorum :/ ~нαуαт αѕℓıη∂α ηє кα∂αя ∂α α¢ıмαѕızмış~  1.Bölüm Geldi.Sy:2 (UZUN) Lütfn yorum yapın.Tanıtım bi de ilk bölümü okuyup yorum :/ EmptyÇarş. Nis. 06, 2011 5:13 am Paylaş

ilk bölüm 3 yorum sonra..
~Hümeyra~
Süper Moderatör
Süper Moderatör
~Hümeyra~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 10527
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3942
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbuL
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Aslı Enver ♥

MesajKonu: Geri: ~нαуαт αѕℓıη∂α ηє кα∂αя ∂α α¢ıмαѕızмış~ 1.Bölüm Geldi.Sy:2 (UZUN) Lütfn yorum yapın.Tanıtım bi de ilk bölümü okuyup yorum :/ ~нαуαт αѕℓıη∂α ηє кα∂αя ∂α α¢ıмαѕızмış~  1.Bölüm Geldi.Sy:2 (UZUN) Lütfn yorum yapın.Tanıtım bi de ilk bölümü okuyup yorum :/ EmptyÇarş. Nis. 06, 2011 5:19 am Paylaş

tanıtımı beğendim canım
ilk bölümü bekliyorum(:
#Sєlin.
Deneyimli
Deneyimli
#Sєlin.

MesajKonu: Geri: ~нαуαт αѕℓıη∂α ηє кα∂αя ∂α α¢ıмαѕızмış~ 1.Bölüm Geldi.Sy:2 (UZUN) Lütfn yorum yapın.Tanıtım bi de ilk bölümü okuyup yorum :/ ~нαуαт αѕℓıη∂α ηє кα∂αя ∂α α¢ıмαѕızмış~  1.Bölüm Geldi.Sy:2 (UZUN) Lütfn yorum yapın.Tanıtım bi de ilk bölümü okuyup yorum :/ EmptyÇarş. Nis. 06, 2011 5:21 am Paylaş

sağol canım =)
'-qamze-'
Süper Moderatör
Süper Moderatör
'-qamze-'
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 12376
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 6712
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul

MesajKonu: Geri: ~нαуαт αѕℓıη∂α ηє кα∂αя ∂α α¢ıмαѕızмış~ 1.Bölüm Geldi.Sy:2 (UZUN) Lütfn yorum yapın.Tanıtım bi de ilk bölümü okuyup yorum :/ ~нαуαт αѕℓıη∂α ηє кα∂αя ∂α α¢ıмαѕızмış~  1.Bölüm Geldi.Sy:2 (UZUN) Lütfn yorum yapın.Tanıtım bi de ilk bölümü okuyup yorum :/ EmptyÇarş. Nis. 06, 2011 12:45 pm Paylaş

Senaryon hayırlı olsun. (:
İlk bölümü bekliyorum. (:
#Sєlin.
Deneyimli
Deneyimli
#Sєlin.

MesajKonu: Geri: ~нαуαт αѕℓıη∂α ηє кα∂αя ∂α α¢ıмαѕızмış~ 1.Bölüm Geldi.Sy:2 (UZUN) Lütfn yorum yapın.Tanıtım bi de ilk bölümü okuyup yorum :/ ~нαуαт αѕℓıη∂α ηє кα∂αя ∂α α¢ıмαѕızмış~  1.Bölüm Geldi.Sy:2 (UZUN) Lütfn yorum yapın.Tanıtım bi de ilk bölümü okuyup yorum :/ EmptyPerş. Nis. 07, 2011 7:52 am Paylaş

Teşekkür eederim Very Happy
sena'm
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
sena'm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 235
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 248
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/03/11
<b>Nerden</b> Nerden : öĞrEnİpTe NaPcAn yHa?_?_?
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : AylArCa kAhRoLsAk Si
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cenker

MesajKonu: Geri: ~нαуαт αѕℓıη∂α ηє кα∂αя ∂α α¢ıмαѕızмış~ 1.Bölüm Geldi.Sy:2 (UZUN) Lütfn yorum yapın.Tanıtım bi de ilk bölümü okuyup yorum :/ ~нαуαт αѕℓıη∂α ηє кα∂αя ∂α α¢ıмαѕızмış~  1.Bölüm Geldi.Sy:2 (UZUN) Lütfn yorum yapın.Tanıtım bi de ilk bölümü okuyup yorum :/ EmptyPerş. Nis. 07, 2011 8:40 pm Paylaş

çoooq qüsell olmuş tanıtım dewamını bekliyorum....
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5842
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2961
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Los Angeles Kızı

MesajKonu: Geri: ~нαуαт αѕℓıη∂α ηє кα∂αя ∂α α¢ıмαѕızмış~ 1.Bölüm Geldi.Sy:2 (UZUN) Lütfn yorum yapın.Tanıtım bi de ilk bölümü okuyup yorum :/ ~нαуαт αѕℓıη∂α ηє кα∂αя ∂α α¢ıмαѕızмış~  1.Bölüm Geldi.Sy:2 (UZUN) Lütfn yorum yapın.Tanıtım bi de ilk bölümü okuyup yorum :/ EmptyPerş. Nis. 07, 2011 11:02 pm Paylaş

Tanıtım güzeL.
1. bölümü bekliyorum cnm Very Happy
#Sєlin.
Deneyimli
Deneyimli
#Sєlin.

MesajKonu: Geri: ~нαуαт αѕℓıη∂α ηє кα∂αя ∂α α¢ıмαѕızмış~ 1.Bölüm Geldi.Sy:2 (UZUN) Lütfn yorum yapın.Tanıtım bi de ilk bölümü okuyup yorum :/ ~нαуαт αѕℓıη∂α ηє кα∂αя ∂α α¢ıмαѕızмış~  1.Bölüm Geldi.Sy:2 (UZUN) Lütfn yorum yapın.Tanıtım bi de ilk bölümü okuyup yorum :/ EmptyPerş. Nis. 14, 2011 4:18 am Paylaş

1.BöLüm
Çok çok heyecanlıyım.Bu sene acaba hangi sınıfa denk geleceğim?Off,çok merak ediyorum.Bu müdür de bir susmadı.Of hdi sussana...Ha sustu.Şimdi herkes sınıfına.Bir tek sınıfları değişecek kişiler [bizler] bekliyoruz.Evet evet!Adım okundu. 7/D'ymiş.Hmm.Babamn yanağına ufacık bir öpücük kondurup sınıfımı aramaya başladım.Sonunda buldum ve en ön sıraya geçtim.Yanıma bir kız oturdu.Konuşmamız şöyle oldu:
Sevil:Merhaba,
X:Merhaba ben Şeyma.
Sevil:Memnun oldum.Ben de Sevill.
Şeyma:Ben de memnun oldum.
Yaren:Ooo kanka,hemen sattın bizi.Aşkolsun.
Sevil:Aa yapma kankacığım.Senin yerin ayrı.Zaten oturma planı olacaktır.
Yaren:Öyle olsun.Beni yalnız bırak senn.
Sevil:Yanın doldu bile şekerim.
Yaren:Anam bu kim!
X:Selam,Elif ben.
Yaren:Hıı,ben de Yaren.
Elif:Memnun oldum.
Yaren :[içinden oldum diyemem]ben de..

Bir adam geldi.Yaşlı sanki.Neyse bakalım ne öğretmeni..Türkçeci gibi.Ay konuşmaya başladı.Aa,sınıf öğretmenimizmiş.Fen ve Teknoloji dersi öğretmeni.Ay ama ben Türkçe bekliyordum Sad Neyse n'apalım?
Öğretmen:İsmim Şakir.
Şimdi sizi tanıyalm.Şu önden tanıtın kendinizi.

-Sevil Çetin demekle yetindim.
Şakir Hoca:Eee ,bu kadar mı,tanıt bize kendini.
Sevil:Hocam beni bilen bilir.Çalışkan değilimdir ama zekiyimdir.90'dan aşağı notum olmaz.Yaren'le kankayımdır vs. vs.
Şakir Hoca:Pekala.Sıradaki.
Şeyma:Şeyma Boyar.Annem terzi,babam işadamı,2 kardeşim var.Daha doğrusu 1 ablam 1 küçük kız kardeşim.

Of herkes tanıttı.2 ders boş boş oturdum resmen.Etrafıma bakayım biraz.Hmmsiyah upuzun saçlı bir kız var.Yanında tpsiz bir çocuk oturuyor.Çocuk salak gibi ama hadi bakalım :hehe:
En arkada bir kız ve erkek oturuyor.Çocuğun gözleri masmavi ya.Çok güzel gözleri ama Kesin ukalanın tekidir bu.Adı neydi yaa,Erdem -ee yok. Kerim ,hayır yaa.Kerem? yok o da değil.Neydi bu çocuğun adı?Hee hatırladım Valla.Babası holding sahibi olan Ekrem bu.Yanındaki de Ayçin.Ayçin çok cıvıl cıvıl.Kesin cadı bu.Bundan çekeceğim var gibi.Onun önünde Merve bir de Zeynep oturuyor.Bir önlerinde ise tekk başına İrem.Zil çaldı.Bir masaya toplandı beşi..Önceden beri arkadaş olmalılar.Aman banane.Benim onlarla işim yok.
Şeyma koşarak geldi.

Şeyma:Sevilcim şu 5liyi görüyor musun?
Sevil:Kör olmadığıma göre.
Şeyma:İşte onlar -
Sevil:Ee ne olmuş onlara?
Şeyma:Okulun en çalışkanlarından.
Sevil:Ben kendime güveniyorum şekerim.Benim zekam onlarının beyninin toplamıından büyük.Sen pek güvensizsin galiba? :hehe:
Şeyma:Yoo,ben de pek çalışkanımdır.Ama onlara karşı bir meydan okuma başlatmalıyız.Yoksa bunlar seneye de okulun çalışkanları olarak bilinecek!
Sevil:As-la!Onlara yakın davranıp aralarına sızmalıyız.
Şeyma:Saçmalama.
Sevil:Onlara yakın olmak bize kazandıracak.
Şeyma:Ben yokum bu işte.
Sevil:Sen bilirsin.Karışmıyorum
Şeyma:Oyunun anlaşılırsa?
Sevil:Ya hayr,onlara çok sevecen davranmayacağım ki.Normal davransam severler beni.
Şeyma:..
Sevil:Hem bazen düşünüyorum da ;beni sevmeyen ölsün diye.Ama yok-korkuyorum dünyada kimse kalmaz diye.
Şeyma:Sen varya seen!
Sevil:Zekiyim dimi? :hehe:
Şeyma:Kurnazın tekisin Very Happy
Sevil:Tamam canım..

Zil çaldı.Bir hafta tanışmakla geçti.Tabii öğretmenlerle.
İkinci haftanın ilk günü.
Okulun girişi.

Yaren:Seviil!Naber kanka?
Sevil:İyidir kanka senden?
Yaren:İyii.Ya şu Türkçe öğretmeni çok sert değil mi?
Sevil:Kaderimizde o da varmış,ne yapabiliriz ki?
Yaren:Maalesef.Aaa bugün oturma planı yapacak Bay Şakira.
Sevil:Şakira mı?! Evil or Very Mad
Yaren:E kanka niye kızdın ki?Güzel lakap.
Sevil:Kanım ısındı o öğretmene.Lakap takma cnaım.
Yaren:İyi öyle olsun.Hadi sınıfa girelim.

Türkçeci geldi.
Türkçeci:Şu soruyu kim yapar?
Of yine şu beşli parmak kaldırıyor.Şeyma da onlara karşı çıkamadığı için parmak kaldırmıyor.Banane be.Bu ne?Sanki sınıfa hükmediyor bunlar!Hemen parmak kaldırıyorum.Ama önce bir işim vaar'!Şeymanın parmağını kaldırmasını sağlamak..Sessizce onunla konuşmaya çalışıyorum.
Sevil:Şeyma kaldır şu parmağını.
Şeyma:Kaldıramam.
Sevil:Bak çok fena olcak.
Şeyma:Üzgünüm parmak kaldıramam.
Türkçeci:Ekrem gel bakalım.

Ekrem doğru çözdü.Sinir olmaya şimdiden başladım!Gıcıklar Çetesi koydum isimleri.Cidden..Şeymaya da bunu ödeteceğim.
Sevil:Niye parmak kaldırmadın salak!
Şeyma:Onların okulun en iyileri olduğunu öğrenince korktum.
Sevil:Senden iyi değiller.Güven bana.
Türkçeci:Bu soruyu çözebilen varsa konuyu anlatmama gerek yok.
Sevil:Hadi canıım.Ben çözebilsem çıkardım da.Hayatımda bir bu soruyu çözemedim.
Şeyma:Olmaaz.
Sevil:Hadi ama sen çözersin biliyorum.

Gıcıklar çetesi yine parmak kaldırıyor.Of sinir oldum!
Sevil:Ne olursun!Senden iyi değiller dedim!Tahtaya kalkmazsan ömür boyu düşmanım olacaksın.
Şeyma:Of Sevil,tamam!

Şeyma parmak kaldırdı.Oh be.Cesaretini bir toplatamamıştım.Sonunda oldu.
Türkçeci:Seda mıydı?
Şeyma:Hayır Şeyma.
Türkçeci:Peki canım,gel bakayım!

Şeyma doğru çözmüş.Şu gıcıklar çetesine bakıyyorum çaktırmadan.Çatlıyorlar ve öfkeyle bakıyorlar.Oh olsun onlara.Gı-cık-lar-çe-te-si!
Sevil:Şeyma!Hayatım harikasın.
Şeyma:Bana kızgın gibiler.
Sevil:Aman ne olacak canım?
Şeyma:Bilmiyorum ama..cesaretimi toplamama yardımcı olduğun için-
Sevil:Teşekküre gerek yok.
Ekrem$anti^^Sefil.
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
Ekrem$anti^^Sefil.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 181
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 194
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 04/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : yalova
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ÜMİT ABİ DUY SESİMİİ

MesajKonu: Geri: ~нαуαт αѕℓıη∂α ηє кα∂αя ∂α α¢ıмαѕızмış~ 1.Bölüm Geldi.Sy:2 (UZUN) Lütfn yorum yapın.Tanıtım bi de ilk bölümü okuyup yorum :/ ~нαуαт αѕℓıη∂α ηє кα∂αя ∂α α¢ıмαѕızмış~  1.Bölüm Geldi.Sy:2 (UZUN) Lütfn yorum yapın.Tanıtım bi de ilk bölümü okuyup yorum :/ EmptyCuma Nis. 15, 2011 12:16 am Paylaş

süper dwam et cnmm Very Happy
ayçin_7510
Deneyimli
Deneyimli
ayçin_7510
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1607
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1618
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 28/08/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cenker

MesajKonu: Geri: ~нαуαт αѕℓıη∂α ηє кα∂αя ∂α α¢ıмαѕızмış~ 1.Bölüm Geldi.Sy:2 (UZUN) Lütfn yorum yapın.Tanıtım bi de ilk bölümü okuyup yorum :/ ~нαуαт αѕℓıη∂α ηє кα∂αя ∂α α¢ıмαѕızмış~  1.Bölüm Geldi.Sy:2 (UZUN) Lütfn yorum yapın.Tanıtım bi de ilk bölümü okuyup yorum :/ EmptyPtsi Mayıs 02, 2011 2:22 am Paylaş

güzel olmuş tatlım devamı ne zamanaa?
#Sєlin.
Deneyimli
Deneyimli
#Sєlin.

MesajKonu: Geri: ~нαуαт αѕℓıη∂α ηє кα∂αя ∂α α¢ıмαѕızмış~ 1.Bölüm Geldi.Sy:2 (UZUN) Lütfn yorum yapın.Tanıtım bi de ilk bölümü okuyup yorum :/ ~нαуαт αѕℓıη∂α ηє кα∂αя ∂α α¢ıмαѕızмış~  1.Bölüm Geldi.Sy:2 (UZUN) Lütfn yorum yapın.Tanıtım bi de ilk bölümü okuyup yorum :/ EmptyPtsi Mayıs 02, 2011 2:37 am Paylaş

çok teşekkürler arkadaşlar =]
devam 4.sayfaya inş.
tabi 4. sayfa olursa :hehe:
seln^mm
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
seln^mm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 191
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 193
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 28/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Antalya

MesajKonu: Geri: ~нαуαт αѕℓıη∂α ηє кα∂αя ∂α α¢ıмαѕızмış~ 1.Bölüm Geldi.Sy:2 (UZUN) Lütfn yorum yapın.Tanıtım bi de ilk bölümü okuyup yorum :/ ~нαуαт αѕℓıη∂α ηє кα∂αя ∂α α¢ıмαѕızмış~  1.Bölüm Geldi.Sy:2 (UZUN) Lütfn yorum yapın.Tanıtım bi de ilk bölümü okuyup yorum :/ EmptyPtsi Mayıs 02, 2011 2:51 am Paylaş

Yeni okuyucuuu!!
Çok güzel yazıyosun (:
Devamını bekliyorum! (:
#Sєlin.
Deneyimli
Deneyimli
#Sєlin.

MesajKonu: Geri: ~нαуαт αѕℓıη∂α ηє кα∂αя ∂α α¢ıмαѕızмış~ 1.Bölüm Geldi.Sy:2 (UZUN) Lütfn yorum yapın.Tanıtım bi de ilk bölümü okuyup yorum :/ ~нαуαт αѕℓıη∂α ηє кα∂αя ∂α α¢ıмαѕızмış~  1.Bölüm Geldi.Sy:2 (UZUN) Lütfn yorum yapın.Tanıtım bi de ilk bölümü okuyup yorum :/ EmptyPtsi Mayıs 02, 2011 5:36 am Paylaş

Çok teşekkürler cnıım :gulumse:
zynp ~Tutkun.
Deneyimli
Deneyimli
zynp ~Tutkun.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1728
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 905
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ...

MesajKonu: Geri: ~нαуαт αѕℓıη∂α ηє кα∂αя ∂α α¢ıмαѕızмış~ 1.Bölüm Geldi.Sy:2 (UZUN) Lütfn yorum yapın.Tanıtım bi de ilk bölümü okuyup yorum :/ ~нαуαт αѕℓıη∂α ηє кα∂αя ∂α α¢ıмαѕızмış~  1.Bölüm Geldi.Sy:2 (UZUN) Lütfn yorum yapın.Tanıtım bi de ilk bölümü okuyup yorum :/ EmptyPtsi Mayıs 02, 2011 6:02 am Paylaş

İlk Bölüm Güzel...
Devamını Beklerim (:
#Sєlin.
Deneyimli
Deneyimli
#Sєlin.

MesajKonu: Geri: ~нαуαт αѕℓıη∂α ηє кα∂αя ∂α α¢ıмαѕızмış~ 1.Bölüm Geldi.Sy:2 (UZUN) Lütfn yorum yapın.Tanıtım bi de ilk bölümü okuyup yorum :/ ~нαуαт αѕℓıη∂α ηє кα∂αя ∂α α¢ıмαѕızмış~  1.Bölüm Geldi.Sy:2 (UZUN) Lütfn yorum yapın.Tanıtım bi de ilk bölümü okuyup yorum :/ EmptyPtsi Mayıs 02, 2011 6:06 am Paylaş

Teşekkür ediyorum :cook:

~нαуαт αѕℓıη∂α ηє кα∂αя ∂α α¢ıмαѕızмış~ 1.Bölüm Geldi.Sy:2 (UZUN) Lütfn yorum yapın.Tanıtım bi de ilk bölümü okuyup yorum :/

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası