Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Paylaş|

_-_-_ANLADIM HERŞEY SENSİN_-_-_

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
YazarMesaj
mirayümit
Üye
 Üye
mirayümit
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 42
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 44
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 28/11/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

_-_-_ANLADIM HERŞEY SENSİN_-_-_ Empty
MesajKonu: _-_-_ANLADIM HERŞEY SENSİN_-_-_ _-_-_ANLADIM HERŞEY SENSİN_-_-_ EmptyCuma Mart 18, 2011 5:19 am Paylaş

BusEkrem* VE mirayümit ' ten severej okuyacağınız yepyeni bir senaryo.

ANLADIM HERŞEY SENSİN TANITIM
Ekrem:şu anda ortaokulda.cenker en iyi arkadaşı.haşarımı haşarı.yakışıklımı yakışklı bir çocuk.okulda ne zaman br kavga olsa ekrem adı kesin geçertam bir kazanva.bir kızdan ayrılıp öbürüyle oluyor.okulun gözdesi.tembel ama bu
onun için sorun değil.nasıl olsa bütünlemeden geçer.:Dsevile aşık.ama bunu hep gizledi.

sevil:oda ortaokulda.ekremle aynı sınıfta.ayçin en iyi arkadaşı.oda çok haşarı.umursamaz.rahat bir kız.okulda ne zaman bir kavga olsa mutalaka içinde.çalışkan.çok güzel.okulun en güzel kızı diyebilirz.kimseyle çıkmadı.öyle aşk meşklede hiç işi olmadı.
sadece şu son yıllarda ekremden hoşlanıyor okadar. :D

ayçin:süsülümü süslüüü cazgrımı cazgır bir kız.bu kızımıda ekrem sevil ve cenkerle aynı sınıfta.birsürü erkekle çıktı.sevilden sonra okulun en güzel kızı.derslerle arası olmasada hiç bütünlemeye kalmadı.
cenkerden hoşlandığı halde yılardır başkalarıyla çıkıyor.

cenker:ekrem sevil ve ayçinle aynı sınıfta.oda ekremle birlikte geze geze ekrem kadar olmasa haşarılaşmış.dersleri ekremin aksine iyi.çok yakışıklı.kızlar gülümsemesine hasta.saedece birkaç kızla çıktı.hiçbirinide sevmedi.ayçinden hoşlanıyor.hatta aşık diyebilirz.

cihan:okulun en inek öğrencisi.öğretmenlerin gözdesi.oldukça yakışıklı.hiçbir kızla çıkmadı.asosyal.sadece ekrem sevil ayçin ve cenkerle arada muhabbet edyor.ama arada sırada konuşması hep öyle kalcağı anlamına gelmez.belkide ileride açılır :D

Ekrem 6.sınıftan beri sevile aşık.ama hep başkalarıyla çıktı.çünkü sevili unutmak istiyordu.bugüne kadar kimseyle çıkmamış bir kız benimlemi çıakcak diye.hem nasıl açılacaktıki.sonra kendi kendine düşündü.neden ilki olmiyim diye. ve sevile gizli gizli hp mektuplar yolladı.sevil yıllardır mektupların kimden geldiğni çözemesede ekremden geldiğini umarak hepsini biriktirdi.ekreme aşık çünkü.ekrem ne zmaan bir kızla çıksa kalbi acıyor.
üzülüyr.ve gitgide içine kapanıyor.ekrem bu durumun farkında olsada nedenini çözemiyor.
cenker 6.sınıftan beri ayçine aşık.sadece birkaç kızla çıktı.aklı ayçinde olduğundan hepsini bıraktı.buda sevilin durumunda.ne zaman ayçin biriyle çıksa üzülüyor.canı yanıyor.ama ne yapsın.çocukcagız saf aşık.ayçinde cenkerden hoşlanmasına karşın hep bşkalarıyla çıktı.
hiçbiriylede mutlu olmadı.

ANLADIM HERŞEY SENSİN ADLI SENARYOMUZ İLK BÖLÜMÜYLE YAKINDA SİZLERLE Very Happy

_-_-_ANLADIM HERŞEY SENSİN_-_-_

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası