Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5234
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1655
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : binary madness
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) Empty
MesajKonu: Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) EmptyCuma Ara. 30, 2011 3:08 am Paylaş

-tanıtm-
Sevil:20 yaşında kendi halinde hareketli birisiysi fakat geçmişte yaşadıkları onu ürkütüryor üniversitede okuyor ve burslu ablası pınar ile yaşıyor (ablası pınar fahriye evcen).
Ekrem:20 yaşında çocuk ruhlu birisi Seville aynı üniversitede baba paradı ile okuyor onu çözmek imkansız gibi birşey bazen çok anlayışlıyken bazen zalim olabiliyor kafasına hiçbirşeyi takmayan eğlenceli biri.
Ayçin:Sevilin arkadaşı sevil ile beraber kalıyor. 20 yaşında avukatlık okuyor.
Cihan:Sevilin kuzeni aynı üniversitede doktorluk okuyor seville kalıyor.
Cenker:Ekremin çocukluk arkadaşı ekrem gibi zengin bir aileden gelmiyor sakin durmayı tercih ediyor ekremin zıddı denilebilir.
Karakter tanıtımı bu kadar şimdi 2. tanıtım geliyor.

Dışarı attı sevil kendini.Kurtulmak istiyordu yalnızlığından.Onu hatırlamaktan kutulmak istiyordu.Yüzünün rengi solmuştu.Onu düşündüğünde böyle oluyordu.Ama kendine hakim olamıyordu.Karanlık ve dar sokaklarda ilerlemeye başladı.Karşıdan bir adam geliyor gibiydi.Uzun boylu birisiydi. Yüzünü göremiyordu.Yaklaştığında kim olduğunu anladı.Yatapından fırladı bu kabus onu çok sarstı. Bir bardak su içti ve pencerenin önüne geldi.Rüyanın etkisiyle onu düşünüyordu.Gülüşünü,o mavi mi yeşil mi ayırt edemediği gözlerini,ve o sesi geldi aklına.Ona şiir okuyan sesi geldi aklına.Bu düşünceler yıpratıyordu onu.Gözlerini karanlık sokağa dikti.Herşeyi kendisi yapmıştı.Mutluluğunu o sağlamıştı ve bozmuştu.Mahvetmişti hayatını.Aklına o şiir geldi gene:
Ağlama, gözleri kızarmış çocuk!
Tek damla yaşın düşmesin yere.
Bak, tek güzelliğimiz yokluk,
Sana bir öğüt; ağlama boş yere.

Ne olursa olsun hiçbir şey değmez,
Senin bir damla gözyaşına.
Ağlayana kimse boyun eğmez.
Kimse bakmaz kimsenin yaşına.

Ne kadar kötülük, pislik varsa;
Sen herşeyi tertemiz öğren.
Eğer yüzüne gözyaşı yağarsa;
Seni garip sanır her gören.

Ağlama sakın çocuk, ağlama!
Korkmayana zarar gelmez, bunu bil.
Sevgini hep söyle, sakın saklama.
Aklından korkuyu, gözünden yaşı sil.

En çokta son kıta tesir ediyordu:
Ağlama sakın çocuk, ağlama!
Korkmayana zarar gelmez, bunu bil.
Sevgini hep söyle, sakın saklama.
Aklından korkuyu, gözünden yaşı sil.

Şair sanki ağla diyordu.Sevdiğini söylemedin o zaman ağlayabilrisin ağla. Sevil kendi tutamadı ve hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı. Pınar yatağından onu izliyordu.Teselli etmek istiyordu ama boşunaydı.Yüreğindeki sancyı hiçbir söz dindiremezdi. Kardeşinin bu hali ona çok tesir etti.Ama yapacak hiçbir şey yoktu !

En son fatime tarafından Cuma Ocak 13, 2012 11:52 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) Empty
MesajKonu: Geri: Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) EmptyCuma Ara. 30, 2011 3:10 am Paylaş

beğenmezseniz lütfen söyleyin devam etmeyeyim çünkü acemiyim ama devam et diyorsanız söyleyeyim bölümler kısa kısa olur büyük ihtimalle
goktug
Deneyimli
Deneyimli
goktug
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1266
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1263
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) EmptyCuma Ara. 30, 2011 6:15 am Paylaş

ben beğendim hayırlı olsun yeni bölümleri bekliyorum
The Meadow
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
The Meadow
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5298
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4149
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Just Breathe♥

MesajKonu: Geri: Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) EmptyCuma Ara. 30, 2011 6:54 am Paylaş

güzel bence,yavaş yavaş ilerletirsin zaten (:
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) EmptyC.tesi Ara. 31, 2011 5:30 am Paylaş

herkese çok tşekkür edrim hasta olduğum için yazamıcam
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) EmptyPaz Ocak 01, 2012 9:54 pm Paylaş

Saatinin alarmı ile uyandı genç kız.Yüzü askındı kafasına dün geceki rüya takılmıştı.Acele ederek üstünü giyindi.Evdekilere yakalanmak istemiyordu.Okula geldi.Herşey boş gözüküyordu gözüne.Arkadaşı Cansu ile oturuyorlardı kantinde.Cansu birşeyler anlatıyordu fakat dinleyemiyordu.Telefonun sesi ile irkildi.Telefonunu isteksizce açtı ''Efendim abla'' Pınar konuşamıyordu üzgündü.Genç kız kendini toparlayarak söze başladı:''Sevil bir an önce iş bulmalıyız. Bulamazsak eve haciz gelebilir''Pınar konuşmaya devam ediyordu Sevil bu ilk cümleden sonra onu dinlemedi.Dinlemek istemedi.Neden herşey üstüne geliyordu sanki.Ablasına aceleci bir sesle:''Tamam abla ben bakacağım''dedi ve telefonu kapattı.Cansu merakla:''Sevil ne oldu'' Sevil durgun bir tavırla:''İş bulmam gerek.''Cansu gülümseyerek:''Sen bilgisayar kullanmayı çok iyi biliyorsun . Benim dayımın holdinginde çalış''Sevil alaycı bir gülümseme ile:''Cansu ben yarım gün çalışabilirim farkında mısın?''Cansu ilk önce Sevilin taklidini yaptı daha sonra ciddileşerek:''Farkındaysan dayımın şirketinden bahsediyorum.Dayım beni kıramaz.''Sevil gözleri parlayarak:''Sağol Cansu sen olmasan ben 3 aya iş bulamazdım.''Cansu Sevile baktı ve ''Hadi git cola al içelim''Sevil yerinden kalktı.Cola alacaktıki karşısında............

yeni bölüm yorumlara bağlı olacak
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) EmptyPaz Ocak 01, 2012 10:06 pm Paylaş

biraz kısa oldu arkadaşlar yeni iyileştimde
goktug
Deneyimli
Deneyimli
goktug

MesajKonu: Geri: Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) EmptyPtsi Ocak 02, 2012 6:25 am Paylaş

güzel olmuş Exclamation yeni bölümü bekliyorum
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) EmptySalı Ocak 03, 2012 4:54 am Paylaş

saol tatlım ama niye hiç yorum yok!!!
The Meadow
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
The Meadow
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5298
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4149
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Just Breathe♥

MesajKonu: Geri: Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) EmptySalı Ocak 03, 2012 5:33 am Paylaş

okul olduğu için gün içinde foruma girenler olsa bile pek fazla senaryo okumaya girmiyorlar,ondandır.
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) EmptySalı Ocak 03, 2012 5:48 am Paylaş

doğru bende pek fazla giremiyorum ama hergün 15-20 dakka burda olduğum kesin
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) EmptyÇarş. Ocak 04, 2012 2:24 am Paylaş

Karşısında Ayçin vardı.Şimdi soru yağmuru başlayacaktı.Ayçin neşeli bir sesle ''Günaydın''dedi.Sevil Ayçin ne kadar neşeli söylemişse o kadar bitkin bir şekilde''Günaydın''Ayçin durumu anlamıştı Sevilin keyfi yoktu ve bugün ona dokunursa bağırabilirdi.Bu yüzden oradan uzaklaştı.Sevil colaları aldı.Cansunun yanına donerken birsine çarptı.Genç adam sinirli bir sesle''Önüne baksana be!''diye bağırdı.Sevil onu takmıyordu.Düşen colalara üzülüyordu ve''Afedersiniz yanlışlıkla oldu.Bu kadar abartacak ne var anlamadım.Ama birilerini kırmak istiyorsanız bilemem''dedi ve gitti.Konuşurken adamın yüzüne bile bakmamıştı.Cansu olayları gördü ve Sevili yanına çağırdı''Beceriksiz bir cola getiremedin''dedi.Genç kız onun sözlerini duymamış gibi konuyu değiştirerek''Ben eve gidip üstüme uygun bişeyler giyicem sende bize gelirsin oradan dayının holdingine gideriz''dedi.Cansu''Tamam hadi yürü o zman .

Sevil eve geldi.Üstünü değişti.Sevilin elbisesi:
http://www.elbisemodelleri.com/2010-bayan-takim-elbise-modelleri.html
ilk resim.

Cansu ile birlikte şirkete gidiyorlardı.Sevil arabanın camından dışarıyı seyrediyordu.İstanbulda hissetnişti üzerindeki bitkinliği.Anlamıştı onu özlediğini sadece bir kere daha görmek istediğini.Sadece onu sevdiğini bir kere söylemek istiyordu onun yüzüne karşı.Fakat herşeyin için çok geçti artık.Bitmişti Ekrem yoktu.O böyle düşünüyordu ama herşey daha yeni başlıyor.Genç kız Cansunun sesi ile irkildi''Sevil hadi geldik''dedi.Şirkete girdiler ve 10. kata çıktılar.Cansu bir saniye beklemesini söyledi.Sevil beklerken normal insanlar gibi hiç bir şeyi merak edip de incelemedi.Gerek duymadı.5 dk sonra odaya çağırıldı.İçeri girdi.Patronuyla beraber sıkıcı bir konuşma yaptılar.Oğlu üniversitede okuyormuş ama şirkette babadan sonra söz onunmuş onun asistanlığını yapacakmış o Sırada kapı çaldı .İçeri bügün kavga ettiği çocuk girdi.Gözleri fal taşı gibi açıldı.Ama çocuk onu tanımamıştı.Genç adam söze başladı''Bababeni kiminle tanıştıracaksın''
dedi.Babası(cemil)Sevili gösterderdi.Ekrem ukala bir şekilde''Meraba ben Ekrem yeni patronun.Hemen işe başlasan iyi olacak bence.''Sevil gözlerine inanamıyordu bu oydu EKREMDİ.İnanamıyoru yıllar sonra çok özlediği sevgili.Adamın eli havada kalmıştı Sevil bunu fark etti ve hemen elini uzattı.''Bende Sevil''diyebildi sadece.Sevil ve Ekram odadan çıktılar.Ekrem Sevilin başına bir sürü iş yığdı.Daha ilk günden sabrınımı sınıyordu böyle.Sevilin gözlerinde hem neşe hem hüzün sevgilisini bulmuştu gözlerine baktığı an tanımıştı oysa o tanımamıştı.Yıllarca özlem duyduğu değer verdiği insan ona bir parça değer vermiyormuydu
ekrem<3 sevil
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
ekrem<3 sevil
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 107
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 178
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/07/11
<b>Nerden</b> Nerden : Umıtın gozlerınden
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : SEVIL EKREM ASKINA A

MesajKonu: Geri: Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) EmptyPerş. Ocak 05, 2012 11:04 am Paylaş

Guzel olmus devamnı beklyrm
yrnsen_ekomm
Deneyimli
Deneyimli
yrnsen_ekomm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 792
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 800
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : bi satürn bi mars bi uranüs
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Uyu uYu birZ BüyÜ

MesajKonu: Geri: Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) EmptyCuma Ocak 06, 2012 12:56 am Paylaş

bnde çok beğendim cnm dvmı ne zman?
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) EmptyCuma Ocak 06, 2012 9:51 pm Paylaş

arkadaşlar yorumlarınız için teşekür edrim işte yeni bölüm

Genç adam odasına çıktı.Dışarıyı seyretmeye başladı.Bugün gelen kız ne kadar da ona benziyordu.Ama bir farklılık vardı.Genç adam daraldığını hissetti.Gnç kız aklına geldikçe daralıyordu.Gecenin karanlığı üstüne geliyordu.Hep böyle oluyordu onu düşündüğünde.Birlikte geçirdikleri o güzel günlerin sonunda yok yere sevgilisinden uzaklaşması.Onu ebediyen kaybetmesi.Yaşadıklarını düşündü Ekrem.Ne kadar güzel geçiyordu onun yanında günler.Gözüne boş görünen bu anlamsız günler onun yanında ne kadar anlamlıydı.Ne kadar dolu doluydu.O gittikten sonra mı nu kadar körelmişti gözleri.Yaptıkları aklına geldi.Kaç kişiyi işten çıkarmıştı,kaç kişiyle berabar olamuştı,babasıyla kaç kere kavga etmişti.Oysa o yanındayken böyle olmuyordu.Sevil onun kalbini yumuşatıyordu.Genç adam bir anda silkindi.O böyle biri değildi.Onu terk etmiş biri için kendini üzemezdi.

Evdekiler dışarı çıkmıştı.Yalnız kalmayı sevdiği için o evde kalmayı tercih etti.Kahvesini aldı ve camın önüne geçti.Gökyüzünü izliyordu.Karanlık hoşuna gidiyordu.Çok sevdiği bir şarkıyı açtı:
Tenin sinmiş yastığıma

Dün gece terk etmeden önce

İçimde bıraktığın acıyla

Kokunla uyudum bu gece

Pembe bir mezarlık gördüm rüyamda

Aşık cesetler şekerden tabutta

Gezinirken ciğerim doldu bir anda

Çürük çilek kokusuyla

Kalbi atan ölü bedenlerdi hepsi

Hepsinin başında birer ölüm perisi

Soluk birer pembe gül kokluyorlar

Karanlıkta

Affet bu gece ölmek istedim

Pembe bir mezarlık olmak istedim

Karanlığı elimle bölmek istedim

Seni çok özledim

Çok istedim bu gece kendimi asmak

Ellerimle kendi mezarımı kazmak

Elimden gelen oturup evimde

Sana şarkılar yazmak

Bu şarkıyı dinlerken kendi hayatı geliyordu aklına.Her yer onun kokusuysu,onu özlemişti,içinde bir acı bırakmıştı ,aşık cesetler doluydu heryeriçünkü ona göre aşık olanlar yaşayan birer ölü oluyordu.Genç kız bu gece değil hergün kendini öldürmek istiyordu.İki kişininde hayatını mahvetmişti.Sevil şarkıyı kapattı.Kahvesinden bir yudum aldıve gene gecenin karanlığına baktı.Onuda gözleri gece olunca rengi biraz kararırdı.Onula birlikte izlerlerlerdi bu eşsiz gökyüzünü.Ama çok geçti artık.Sevil yatağına girdi uyumak istiyordu ama ne mümkün.Aklına o geldiğinde uyuyabilir miydi?

Sabah oldu.Okula gitti.Herşey gözüne o kadar anlamsız gözüküyorduki.İşe gitmek onu görmek istiyordu.Aklına girdimi çıkmak bilmiyordu.Dün gecenin etkisi altında hala.Cansu ile biraz konuştu.Ama Cansu arkadaşının nasıl bir gelgit yaşadığının farkında bile değildiki.Nihayet derslari bittide işe gidebiliyor.İş yerine gitti.Ekrem le beraber birkaç dosya incelediler.Ekrem birşeyler anlatıyordu ama Sevil onu dinleyemiyordu.Onu izlemek hoşuna gidiyordu.Ekrem Sevile dönüp''Beni dinliyor musunuz?''diye sordu.Sevil şaşalamıştı kendini toplayarak''Tabiki dinliyorum''diyebildi.Eğer böyle giderse işten atılabilirdi.Ailesinide düşünmesi lazımdı.Eve haciz gelse ne yapardı.Ekrem Sevile döndü ve''Bu akşam bir iş yemeği var seninde gelmen lazım.Akşam saat 8de seni gelir alırım.''Dedi.Sevil bu cümleyi sanki Ekrem başbaşa yemek yiyelim der gibi anlamıştı içinden sevinç çığlıkları atıyordu.Ekreme dönerek''Siz benim evimin adresini biliyor musunuz?''Sevil eğer biraz daha arkadaşı gibi konuşsa işten atılması yakındır.Ekrem Sevilin bu saflığına bir tebessüm ile karşılık verdi ve''Çlışanlarımızla ilgili her türlü bilgi elimizde''diye karşılık verdi.Sevil izin alarak çıktı.Ayçinin yanına gidiyordu alışveriş yapması lazımdı.
•Gökhan Özen'ci
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
•Gökhan Özen'ci
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 8503
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 5069
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/01/11
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) EmptyC.tesi Ocak 07, 2012 2:35 am Paylaş

Çok güzel yazmışsın ellerine sağlık. (:
yrnsen_ekomm
Deneyimli
Deneyimli
yrnsen_ekomm

MesajKonu: Geri: Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) EmptyC.tesi Ocak 07, 2012 6:56 am Paylaş

süper olmuş yeni bölüm ne zman ttlım?
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) EmptyC.tesi Ocak 07, 2012 9:09 am Paylaş

çok teşekkür edrim arkadaşlar yeni bölümü yarın yazmaya çalışacağım
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) EmptyC.tesi Ocak 07, 2012 10:18 pm Paylaş

-5.Bölüm-
Genç kız Ayçini aradı.Ayçin hemen yanına geldi ve alışveriş merkezine gittiler.Sevil Ayçine olanı biteni anlatıyordu.Ekremin yanında çalıştığını,ona karşı hislerini,ve akşam yemeğini.Ayçin aklından''Başbaşa bir yemek değil neden bu kadar seviniyorki acaba''diye düşündü.Ama genç kızı üzmemek için hiç bir şey söylemedi.Bir sürü kıyafet denedi Sevil ama hiç biri onu etkilememişti.Sonunda bir kıyafet buldu iş yemeğine pek uygun değil gibi gözüküyordu ama Ekremin başını aklından alabilirdi.
Sevil elbisesi:
http://www.google.com.tr/imgres?q=mini+abiye+k%C4%B1yafetler+2012&hl=tr&gbv=2&biw=1360&bih=622&tbm=isch&tbnid=eImcQJLP1YOihM:&imgrefurl=http://saglik.posterous.com/&docid=VmYeaRjYM5xiSM&imgurl=http://3.bp.blogspot.com/_9YRwjzlbruM/TPKV2-i35fI/AAAAAAAAAF8/QAs35ygRu_k/s640/bordo%252Bstraplez%252Babiye%252Belbise.jpg&w=427&h=640&ei=DFIJT-KIEpG7hAeC4oCyCQ&zoom=1&iact=hc&vpx=417&vpy=234&dur=664&hovh=275&hovw=183&tx=89&ty=199&sig=114141525853984636940&page=3&tbnh=117&tbnw=89&start=59&ndsp=28&ved=1t:429,r:21,s:59

Ekrem ve Cenker alışveriş merkezinin en üst katında bir cafe de oturuyorlardı.Ekrem Cenkere anlatmaya başladı.''Yeni birini işe aldık.Ona o kadar benziyorki.Dış görünüşü aynı onunki gibi,onun gibi saf bir güzelliği var,huyu desen aynı,en önemlisi adı Sevil.''Cenker bu son cümleden sonra Ekreme bakıp sırıttı.''Sakın bu kız Sevil olmasın.Belkide hasretine dayanamamıştır.''Cenkerin şakayla söylediği bu sözler Ekreme tesir etmişti.Belkide sevgiliside onu özlemiştide gelmişti.Ama öyle kolay olmayacaktı onu terk edip gitmişti.Bu kadar kolay affetmeyecekti onu.Onlar böyle konuşurken Sevil ve Ayçin o taraftan geçiyordu.Ayçin genç adamı görür görmez olduğu yerde sanki çivilenmiş gibi dikildi.Anlayamıyordu.Aşk bu muydu?Tüm bedenini sarıp sarmalayan bir ateş miydi?Genç adamın ona doğru döndüğünü gördü ve kendini toparladı.Sevili çakiştirerek alışveriş merkezinden çıktılar.

Ekrem kendine takım elbise alma gereği duymamıştı.Zaten önemsemediği bir yemekti.Aklı hala Sevildeydi.Bu kız onu nasıl böyle büyülemişti.Nasıl böyle içine girmişti.Nasıl duygularının derinliğine girmişti.İmkansız gibi görünen bir aşk hikayesi mi başlayacaktı acaba?Ekrem silkelendi ve saçmalama demeye başladı.Bir daha aşık olmak acı çekmek yoktu.Böylede acı çeksede böyle olmak işine geliyordu.Aşık olduda niye ona benzeyen birine aşık oldu.

Genç kızın heyecandan yüreği çıkacakmış gibiydi.Saçları dalgalı fönlüydü.Göz makyajı simsiyahtı ama abartılı değidi.Parlak pembe bir ruj sürdü.İşte hazırdı.Saat 8 'i 10 geçiyordu ve zil çaldı.Hmen aşağı indi.Genç adam karşısında melekler kadar güzel birini görünce öyle kaldı.Büyülenmişti adeta.Genç kızın yanına doğru yaklamaşmasıyla kendine geldi.Araba kullanmak onun için en zor işti şuan.Yanında büyülendiği ve bir o kadar da güzel biri vardı ve ona benziyordu.O ise araba kullanıyordu.Adaletmiydi bu.Kendini tutamadı ve Sevile dönerek''Çok güzel olmuşsun''diyebildi ve derin bir nefes aldı.Sevil gülmemek için dudaklarını ısırıyordu ve sonunda ona dönerek''Teşekkür edrim''dedi.Araba durdu ve Ekrem Sevilin yanına geldi.Kol kola girmişlerdi.Geldiler ve kendileri için ayrılan masaya oturdular.Uzun süre beklediler ne gelen var ne giden.Sevil dayanamadı Ekreme dönerek''İş yapacağımız adamlar niye hala gelmedi''Ekrem sinir bozucu bir gülümsemeile Sevile karşılık verdi''Sna küçük bir oyun oynadım.''Sevil duyduklarını anlıyordu ama beyni algılamak istemiyordu.''Ekrem ne diyorsunuz acaba.Siz iyimisiniz.''Ekrem genç kızı yeterince sinirlendiğini anlayınca söze başladı''Sevil Hanım ben sadece sizi çok merak ettiğim için böyle bir oyun oynadım.Diğerlerinden çok farklısınız.Şirkete makyaj yapmadan ve salaş giyinerek geliyorsunuz.Diğerleri gibi ağzınızı tuhaf şekillere sokarak konuşmuyorsunuz.Bana çok değer verdiğim birini hatırlatıyorsunuz.''Ekrem herşeyi söylemenin rahatlığı ile Sevilin vereceği yanıtı bekliyordu.''Ekrem bey tüm bu saydıklarınızın sebebi ben artık bunlara gerek duymuyorum.Geçmişte bu söylediğiniz şeylere özenirdim herkes gibi ama öyle şeyler yaşadım ki bunların ne kadar boş olduğunu anladım.''Ekrem genç kızın yarasına bastığını anladı.Ve ensevdiği şarkı olan celine dion my heart will go on çalınca Sevili dansa kaldırmak istedi''Dans edlim mi?''Sevil rüya görüyor gibirdi.Ağzını açamadı.Başını olur şeklinde salladı.
Every night in my dreams
Her gece Rüyamda
I see you, I feel you
Seni görüyorum, seni hissediyorum
That is how I know you go on
Bu şekilde devam ettiğini biliyorum
Far across the distance and spaces between us
aramızdaki uzak mesafe ve boşluklardan
You have come to show you go on
Devam ettiğini göstermek için geldin
Near, far, wherever you are
Yakın, uzak, nerede olursan ol
I believe that the heart does go on
İnanıyorum ki kalp devam eder
Once more you open the door
Bir kez daha, kapıyı açıyorsun
And youˊre here in my heart
Ve kalbimdesin
And my heart will go on and on
Ve kalbim devam edecek ve edecek
Love can touch us one time
Aşk bize bir Gün dokunabilir
And last for a lifetime
Ve bir ömür sürer
And never let go till weˊre one
Ve bir olduğumuz sürece gitmesine izin vermeyiz
Love was when I loved you
Aşk seni sevdiğim zamandı
One true time I hold to
Seni bir kere gerçekten sardığım zaman
In my life weˊll always go on
Hayatımda hep devam edeceğiz
Near, far, wherever you are
Yakın, uzak, nerede olursan ol
I believe that the heart does go on
İnanıyorum ki kalp devam eder
Once more you open the door
Bir kez daha, kapıyı açıyorsun
And youˊre here in my heart
Ve kalbimdesin
There is some love that will not go away
Asla terketmeyecek bir sevgi var
Youˊre here, thereˊs nothing I fear
Sen burdasın, korktuğum hiçbir şey yok
And I know that my heart will go on
Ve biliyorum ki kalbim devam edecek
Weˊll stay forever this way
Sonsuza dek bu şekilde kalacağız
You are safe in my heart
Kalbimde güvendesin
Birden bu sözleri Sevilinde tekrarladığı duydu.Sevile sordu''Bu şarkıyı seviyor musun?''Sevil bu şarkının Ekremle kendisini şarkısı oladuğunu hatırladı.Gözleri doldu ama kendini toparladı.''Evet çok severim bu şarkıyı.Sözleri bence çok anlamlı.''Ekrem Seville aynı şeyi düşündüğü için mutlu oldu.Sevil ne kadar da nazlı dans ediyordu.Vücudunu muhteşem gibi kullanıyordu.Şarkı bitti ve yerlerine geçtiler.Ekrem yüzüne yapmacık bir üzüntünü ifadesi aldı ve Sevile döndü''Bugün seni kırmadım İnşallah.''Dedi.Sevil içinden haykırıyordu''Değişik bir kadın gördüğünde böyle yamulduğun için çok kırıldım''Tabii ki bunu Ekreme söylemedi.Yüzüne yepmacık bir gülümseme yerleştirdi ve''Yok öyla bir şey düşünmeyin lütfen.Benim için sürpriz oldu.Hemde çok ilginç bir sürpriz.''Ekrem Sevilin saklamaya çalışsada na kırgın olduğunu anladı.Sevile gözlerini dikti.Sevil bundan ne kadar rahatsız oluyorsa Ekrem o kadar zevk alıyordu.Sevil Ekreme bakmaya cesaret edrek''Ekrem bunu yapmak hoşunuza mı gidiyor.''Ekrem alaycı bir ifade ile''Doğru tahminin korkunç bir zevk veriyor.''Alayla Sevile baktı Sevil içinden''Ekrem işte huylu huyundan vazgeçermi?''Diye düşünüyordu bir yandan da ayaklandı ve''Ekrem bey beni evime bırakırmısınız geç oldu ablam çok merak etmiştir.''Ekrem Sevilin bu alycı zulümden kurtulmak için ablasını bahane etmesini büyük bir zevkle izledi ve ona dönerek''Lütfen otur sana birşeysorucam''dedi.Sevil birkaç tereddüttne sonra oturdu.Ekrem söze başladı''Sevil ben senin ile arkdaş olamk istiyorum.Senin bir sıkıntın olduğunda bana söyle ben de sana.''Sevil sinir krizi geçirmek üzereydi.Sevgilisi ne kadar çabukta bir kadına yakınlaşa biliyordu.''Tabi neden olmasın.''Ekrem ona baktı ve''O zman birbirimize hanım bey gibi kelimelerle hitap etmiyeceğiz.''dedi.Sevil başını salladı''Tamam o zman hadi beni evime bırak''Ekrem''Hayhay''dedi ve bir kahkaha attı.Bu sefer Sevilde kahkahasına eşlik etti ve Sevili evine bıraktı.

Arkadaşlar biraz uzun oldu ama yazdıkça yazasım geldi.
yrnsen_ekomm
Deneyimli
Deneyimli
yrnsen_ekomm

MesajKonu: Geri: Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) EmptyPaz Ocak 08, 2012 6:01 am Paylaş

çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık yb ne zamn?:D
goktug
Deneyimli
Deneyimli
goktug

MesajKonu: Geri: Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) EmptyPaz Ocak 08, 2012 6:40 am Paylaş

harika olmuş bölümler Exclamation devamını bekliyorum
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) EmptyPaz Ocak 08, 2012 9:22 am Paylaş

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür edrim hafta içi olduğu için kısakısa olasada bölüm ekmeye çalışacağım
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) EmptyÇarş. Ocak 11, 2012 9:14 am Paylaş

6. Bölüm Fragman
İçinde bir burukluk vardı anlamıyordu.Neden herşeyi kafasına takardı ki!
Ah!Aklına geldikçe kalbi yerinden fırlayacakmış gibi oluyordu.
Sevil durdu ve ona dönerek''Nasıl böyle kalpsiz olabiliyorsun.O adamın ailesinin halini düşünmüyor musun?''Ekrem Sevilin söylediklerini pek umursamadan''Pardon ama bu iş yerinin patronu benim!Burada benim dediğim,benim istediğim olur.''Sevil olduğu yerde öyle kaldı.Bu adam tek kelimeyle kalpsizdi!
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) EmptyPerş. Ocak 12, 2012 12:12 am Paylaş

6.Bölüm
Eve geldiğinde Ayçinin ve Pınarın bakışları ile karşı karşıya geldi.Ayçine Ekremden bahsetmişti ama ablasına bahsetmemişti.
Sevil odasına geçmek istedi fakat Ayçin engelledi.İçeri geçtiler.
Sevile heyecan dolu dolu gözlerle bakıyorlardı.Pınar Sevilin kafdasına yastık attı.
''Ayçinin haberi var Ekremden benim yok öylemi''
Sevil gerçekten ablasından korkmaya başladı ve olayları en başından anlatmaya başladı.
Ayçin bir kahkaha attı ve''Eskiden daha açık sözlüydü''
Sevil soru soran bakışlarını gizleyemedi ve''Ne demek istiyorsun''
Ayçin ayğa kalktı ve''Biraz düşün bakalım''Dedi ve odasına gitti.
Yatağına uzandı.Genç adamı düşündü.Ne kadar güzel gözleri vardı öyle.
Başkaları gibi mavi ve yeşil gözleri beğenmezdi sadece.Onun gözleri o kadar
anlamlıydı ki.İnsan büyüsüne kapılıyordu.Aklını başından almıştı.
Aşk berbat birşey.İnsanların dengesini altüst ediyor.Acaba onun
dikkatını nasıl çekebilirdi.Düşüncelerin derinliğine daldı ve uykuya geçti.
Yolda ilerliyordu.Kulaklarında onun gülüşü kalmıştı.
İkide bir o kahkanın sesi.Çıldıracaktı.Nasıl kurtulacaktı.
Telefonu çaldı.''Efendim''Dedi genç adam.Karşısındaki ses biraz çekinerek
''Ekrem Bey iş yerinde bir işçi kasanızdan para almaya çalışırken yakalandı.
Ekrem telefonu kapattı.Aklı almıyordu.Onca güvenlik vardı.Hapse girebilme
olanağı varken o kişi nasıl buna cesaret etmişti.Ekrem havanın büyüsüne kapıldı ve yürümeye başladı yeniden.Bu havaları sevmezdi.Ama bugün herşey
gözüne çok başka gözüküyordu.Çok farklı gözüküyordu.
Tozlar geliyordu gözüne genç kızın.Ama o bu havaya bayılıyordu.
Biraz karamsardı ama seviyordu.Rüzgarın yüzüne çarpması çok hoşuna gidiyordu.
birden bir şarkı mırıldanmaya başladı:
gelse bile son günüm koluna alsa ölüm
gözlerimin önünde seninle geçen günüm
senden sonra kalbimi sevgilere kapattım
ben seninle o günü bin yıl gibi yaşadım
son arzun nedir diye gelipte bana sorsalar
gözlerime bakıpta herşeyi anlasalar

açık gitmez gözlerim ölsem bile sevgilim
kulaklarımda çınlıyor beni anlatan sözlerin
aşkıma hiç dokunma bırak öylece kalsın
gerçek sevgi neymiş bilmeyenler anlasın

gelse bile son günüm koluna alsa ölüm
gözlerimin önünde seninle geçen günüm
senden sonra kalbimi sevgilere kapattım
ben seninle o günü bin yıl gibi yaşadım
Ne kadar güzel bir şarkıydı ona göre.Evet Ekrem gözlerine bakıpta herşeyi anlasan ne geüzel olurdu.
Aklını başından alan şarkıdaki gibi kalbini sevgilere kapattıran
bu adam neden Sevili tanımamıştı.Neden gözlerine baktığında
o duyguyu hissetmemişti.Sevilin kaıkandığı iki kişi vardır.
Bunlar roman karakterleri:Feride ve Aslı.
Ne kadar şansdıydı o ikisi.Çalıkuşu'nda Feride gibi olamk istemiştir hep.
Onun gibi daima gülmek istemiştir.Onun gibi sevilmek istemiştir.
Kamran Ferideyi nasıl seviyorsa Ekreminde onu öyle sevmesini istemişti.
Aslı o kadar bencil olmasına rağmen Murat onu hep sevmişti.
Bu hikaye daha çok uyuyordu hayatına.O ad Alı gibi bencilce davranmıştı.
Acaba Ekrem onu seviyor muydu?Yoksa unutmuşmuydu!
Genç kız şirkete girdi.Nurcan Hanım''Ekrem Bey sizi çağırıyor''Demesiyle
hemen yukarı çıktı.Kapıyı tıklatıp odaya girdi.Gördüğü manzara onu
çok şaşırtmıştı.Odadaki adam dışarı çıkınca Sevil söze başladı
''O adam ne yaptı.Bu kadar sert davranmanı gerektirecek.''
Ekrem Sevilin cesaretine hayran kaldı.Kim patronuna hesap sorabilirdiki
''Kasamdan para çalmaya çalışmış.''
Sevil ona uzun uzun baktı.''Böyle birşey yapması çok kötü birşey tamam.
Ama onun ailesine ne olacak''Ekrem Sevilin söylediklerini pek umursamadan
''Burada patron benim!Ben ne dersem o olur!''Sevil bu sözlerin ardından olduğu yerde çivilendi.
''Haddimi aştım kusura bakmayın.''Öyle bir ses tonuyla söylemişti ki

bu cümleyi Ekrem söylediklerinde pişman oldu.Ama özür dilemezdi asla.
''Neyse bu konuyu kapatalım.Şu dosyaları inceliyip rapor çıkarman gerek.''
''Emredersiniz.''Ekrem içinden''Ya sabır''Diye geçirdi.Ona deönerek
''Tabiki emrederim.Rica etmemi düşünmüyorsun herhalde.''
Bu sözleri Sevili kızdırmıştı.''Anlaşılan ikimizde birbirimize katlanamıyacağız.
Ben istifa ediyorum.''Ekrem olduğu yerde kala kaldı.Onu birdaha görememek.
Korkunç bir düşünceydi.''Sevil lütfen dur bir dakika.Tamam seni kırdım.
Ama ben kendimi sinirlendiğimde kontrol edmiyorum.Ayrıca patronuna
bu cümleleri söyleten ilk kişisin.''Sevil gülmeye başladı.Kendini tutamadı ve

yüksek sesle kahkaha attı.Ekrem onun bu halini küçük bir tebessüm
ile izliyordu.Ne kadar farklıydı gerçekten.Artık kendide kabul etti bu kıza aşık olmuştu.
Sevil kahkahasını kesti ve''O zaman ben dosyaları inceliyip rapor çıkarıyım.''
Ekremi öyle tek başına duygularıyla yalnız bıraktı ve gitti.
Eve geldi gözlerini tavana dikti.Aklına geldikçe çıldıracak gibi oluyordu.
Nasılda duygularını altüst etmişti?
Genç adam kararını vermişti.Yarın yani pazar günü Sevile ondan hoşlandığını

söyleyecekti.Kabul etmezse ne yapacaktı.İşten çıkarmakla
tehdit edemezdi çünkü hem onun üzülmesine dayanamazdı
hemde bu kızda deli cesareti olduğu için işe yaramazdı.
Bölü sonu arkadaşlar beğenmeye bilirsiniz ama bir

dahaki bölümde telafi edicem.
yrnsen_ekomm
Deneyimli
Deneyimli
yrnsen_ekomm

MesajKonu: Geri: Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar) EmptyPerş. Ocak 12, 2012 7:11 am Paylaş

bn çok beğendim cnm yb istiyorum hemen ne zman koyabilirsin?Lütfen çabuk koyy!!!:D

Seni sevdiğimi ne zaman fark etmeyi düşünüyorsun(7.bölüm geldi iyi okumalar)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki