Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Poyrazoğlu bu sefer ağlatacak !

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
YazarMesaj
pozitif.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
pozitif.
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 11603
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 10518
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : Türkiye (;
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Ümit♥''
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Poyrazoğlu bu sefer ağlatacak ! Empty
MesajKonu: Poyrazoğlu bu sefer ağlatacak ! Poyrazoğlu bu sefer ağlatacak ! EmptyCuma Nis. 22, 2011 10:09 pm Paylaş

Ali Poyrazoğlu bir Alzheimer hastasının ve ailesinin; hastalığın başlangıcından en son evresine kadar yaşadıklarını anlatan 'Alzheimer Sahnede' isimli Oyunu sahneliyor. Önceki gün ilk kez Kenter Tiyatrosu'nda sahnelenen Oyun, sadece üç kez daha; İzmir, Ankara ve 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü nedeniyle tekrar İstanbul'da oynanacak.

YAKIN ÇEKİM YAPMAYIN

İlk Oyun öncesi, Türkiye Alzheimer Derneği Başkanı Murat Emre ve Novartis Uzmanlık İlaçları Bölüm Direktörü Yalçın Çöl ile basın toplantısı düzenleyen Ali Poyrazoğlu; Alzheimer dışında tiyatro Oyunları, rol arkadaşı Deniz Akkaya ve Afife Ödülleri ile ilgili soruları da yanıtladı. Bu arada kameramanları "Çok yakına girmeyin. Boya yok, saç baş dağınık, koşa koşa geldim" diyerek uyarmayı da ihmal etmedi.

HASTALIK KORKUM VAR

Alzheimer hepimizin içinde yatan, bomba gibi patlayacak bir hastalıktır. Ne zaman bu hastalıkla karşı karşıya kalacağını insanlar bilmiyor. Bütün anılar gidiyor, beyin sıfırlanıyor ve hastanın çevresi de zor durumda kalıyor. Biz bu Oyunda bu hastalığın orta ve ileri evrelerini, ailenin yaşadıkları zorlukları anlatıyoruz. Çok acıklı ve çok ağlatacak bir Oyun.

Alzheimer'ı ben de gördüm. Birisi akrabamdı, birisi çok yakın dostumun babasıydı. Birisi de tiyatro hocamdı. Üçünün de ağır hastalıktan etkilenerek, yavaş yavaş ayakta öldüğüne tanıklık ettik.

Benim bütün baba tarafı eczacı, anne tarafı ise doktor. İlaçların içinde büyüdüm. Her insanda olduğu kadar bende de hastalık korkusu var.

O ÖDÜLÜ ÜÇ DEFA ALDIM

Her akşam sahnede olduğum için Afife Ödülleri'ni izleyemedim. Ben daha önce o ödülü üç defa aldım. Bu sene tiyatroyu da pek takip edemedim. Oyunları izleyemediğim için yorum yapamam. Listeye baktığın zaman, çok başarılı isimler var.

Dizilerde olduğu gibi tiyatroda da öpüşme sahneleri olacaktır tabii. Dizi, sinema, tiyatro, roman, hatta televizyonda, insan ne yapıyorsa onlar gösterilir. Sanat insana bakmak için vardır. İnsanın bir kısmını görüp bir kısmını görmezseniz, o zaman başka bir şey olur.
'-qamze-'
Süper Moderatör
Süper Moderatör
'-qamze-'
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 12376
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 6712
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: Poyrazoğlu bu sefer ağlatacak ! Poyrazoğlu bu sefer ağlatacak ! EmptyC.tesi Nis. 23, 2011 4:35 am Paylaş

Keşke biraz daha uzun sürseymiş..
Teşekkürler. (:
mltm
Moderatör
Moderatör
mltm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 11933
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4139
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Özge'm♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

MesajKonu: Geri: Poyrazoğlu bu sefer ağlatacak ! Poyrazoğlu bu sefer ağlatacak ! EmptyC.tesi Nis. 23, 2011 5:41 am Paylaş

Teşekkürler.(:

Poyrazoğlu bu sefer ağlatacak !

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası