Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki
YazarMesaj
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 738
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 735
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Manisa
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) Empty
MesajKonu: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) EmptyÇarş. Haz. 08, 2011 4:10 am Paylaş

AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?
Tanıtım:
Sevil:21 yaşında üniversite 3.sınıf öğrencisi(Edebiyat fakültesi türk dili ve edebiyatı bölümü)de okuyor.Mütevazi,şirin,inatçı,zeki,güzel,aşka karşı ne kadar da inansa bile onun olmasını yine de istemiyor.Ama bakalım onun hayatında aşk nasıl ilerleyecek?
Ekrem:21 yaşında üniversite 3.sınıf öğrencisi(Güzel sanatlar fakültesi konsevatuar tiyatro bölümün)de okuyor.Esprili,inatçı,zeki ama kafasını tiyatroyla bozmuş birisi.Aşka inancı var ama daha tam olarak istediği ve sevdiği bir kız çıkmamıştır karışısına,yakışıklı ama biraz ukala.
Melike:21 yaşında üniversite 3.sınıf öğrencisi(Güzel sanatlar fakültesi konservatuar şan bölümü)de okuyor.Güzel,tuttuğunu koparan,inatçı,biraz tembel,aşka inancı çok var hatta ona göre hayatının beyaz atlı prensi”Ekrem’’Evet yanlış duymadınız melike ekremi seviyor.Üniversite 1.sınıftan beri ama bakalım aradan 2 yıl geçince neler olacak?
Özgün:21 yaşında üniversite 3.sınıf öğrencisi (Fen edebiyat fakültesi matematik bölümü)de okuyor.Çalışkan,heyecanlı,utangaç,yakışıklı,Aşka inanıyor hatta sevdiği bir kız var “Sevil’’ama heyecanına yenik düşüp şu ana kadar açılamamıştır.Bakalım bu yıl onlar için neler yaşanacak?

Arkadaşlar ben bunu siteye giremediğim zamanlar yazmıştım ve bir facebook sayfasında paylaşmıştım.İnşallah bu senaryo mu da diğer senaryom gibi de beğenirsiniz.Bol bol yorumnlardan sonra 1.Bölüm sizlerle olacak.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) 650269930

En son sunny tarafından Salı Haz. 28, 2011 12:01 am tarihinde değiştirildi, toplamda 9 kere değiştirildi
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1679
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1058
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bursa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ''ÜMİT''
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) Empty
MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) EmptyÇarş. Haz. 08, 2011 4:18 am Paylaş

tanıtım çok güzel cnm
Melike Ümit'i,Özgün Sevil'i seviyo demek merak ettim şimdi
1.bölümü bekliyorum =)
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) EmptyÇarş. Haz. 08, 2011 4:19 am Paylaş

Sağol cnm teşekkür ederim evet biraz karışık durumlar bakalım görücez.Very Happy
~│•Özgé•│~
Co-Admin
Co-Admin
~│•Özgé•│~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 13857
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4359
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Eskişehir
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Melo'm ♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) EmptyÇarş. Haz. 08, 2011 4:41 am Paylaş

Tanıtım güzel,ilk bölümü bekliyoruz. (:
Ümitgamze.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Ümitgamze.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4952
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1095
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 16/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) EmptyÇarş. Haz. 08, 2011 6:42 am Paylaş

tanıtım güzel.
bölümü bekliyorum(z)
The Meadow
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
The Meadow
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5298
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4149
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Just Breathe♥

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) EmptyÇarş. Haz. 08, 2011 6:51 am Paylaş

böyle arkadaşının aşkına aşık olma durumu çok fena ya.
bi de o arkadaş sen olunca, bunu yapan arkadaşına güvenin kalmıyo.acayip kötü bir his yani Very Happy
tanıtım çok güzel olmuş.
1. bölümü bekliyorum..
SELCAN
Üye
 Üye
SELCAN
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 70
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 71
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 27/12/10

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) EmptyÇarş. Haz. 08, 2011 6:54 am Paylaş

değişik bi senaro devam et canım =)
zynp ~Tutkun.
Deneyimli
Deneyimli
zynp ~Tutkun.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1728
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 905
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ...

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) EmptyÇarş. Haz. 08, 2011 7:09 am Paylaş

the meadow demiş ki:
böyle arkadaşının aşkına aşık olma durumu çok fena ya.
bi de o arkadaş sen olunca, bunu yapan arkadaşına güvenin kalmıyo.acayip kötü bir his yani Very Happy
tanıtım çok güzel olmuş.
1. bölümü bekliyorum..
ayçinnnnn
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
ayçinnnnn
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2846
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2756

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) EmptyÇarş. Haz. 08, 2011 7:33 am Paylaş

konun hayırLı oLsun iLk böLümü bekLiorum
özgüηüммм~♥
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
özgüηüммм~♥
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4169
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2824
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/01/11
<b>Nerden</b> Nerden : One Direction Konserinden.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : HaryStyles~♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cenker

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) EmptyÇarş. Haz. 08, 2011 10:25 am Paylaş

çook güzel!ilk bölümü bekliyorum!MelÖz'de de güzel şeyler olacağa benziyor!
http://twitter.com
SELCAN
Üye
 Üye
SELCAN
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 70
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 71
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 27/12/10

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) EmptyPerş. Haz. 09, 2011 12:39 am Paylaş

ilk bölümü sabırsızlıkla bekliyorum
özgüηüммм~♥
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
özgüηüммм~♥

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) EmptyPerş. Haz. 09, 2011 12:44 am Paylaş

bende!
ayçinnnnn
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
ayçinnnnn
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2846
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2756

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) EmptyPerş. Haz. 09, 2011 12:45 am Paylaş

yb ne zaman ?
küçük cadı
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
küçük cadı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6593
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4042
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : ANKARA

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) EmptyPerş. Haz. 09, 2011 1:38 am Paylaş

tntm gzl dvm
http://forum.emreaydin.org/
özgüηüммм~♥
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
özgüηüммм~♥

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) EmptyPerş. Haz. 09, 2011 2:01 am Paylaş

hadi!yb gelsin!
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) EmptyPerş. Haz. 09, 2011 3:17 am Paylaş

Çok teşekkür ederim arkadaşlar 1.bölümü paylaşıcağım kimler istiyor?Very Happy
küçük cadı
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
küçük cadı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6593
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4042
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : ANKARA

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) EmptyPerş. Haz. 09, 2011 3:40 am Paylaş

bn
http://forum.emreaydin.org/
özgüηüммм~♥
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
özgüηüммм~♥

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) EmptyPerş. Haz. 09, 2011 3:53 am Paylaş

bennn!
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) EmptyPerş. Haz. 09, 2011 3:57 am Paylaş

Tamam 1.bölüm birazdan geliyor.Very Happy
özgüηüммм~♥
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
özgüηüммм~♥

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) EmptyPerş. Haz. 09, 2011 3:59 am Paylaş

gelsin!
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) EmptyPerş. Haz. 09, 2011 4:16 am Paylaş

1.BÖLÜM

****Üçüncü yılımızın ilk günü!!!

İlk önce sevilden anlatım geliyor.

Sevil:Bu sabah okulun yine ilk günü 2 yıldır gittiğim ama hala doğru düzgün arkadaşımın olmadığı koskoca bir 2 yıl geçti.Bu yılda böyle olucak muhtemelen.Ama üzülmüyorum en azından derslerimin iyi olması beni mutlu eden tek şey.Annem ve babam bu yıl dönüyorlar Ankara’ya.Ama ben onlar olmadan son 2 yılımı nasıl geçireceğimi bilmiyorum.Babam sadece ilk 2 yıl burada seninle kalırız sonra gideriz diyorlardı.Çünkü orada da kalan bir kız kardeşim var adı Buket.Kardeşim bu yıl üniversite sınavına girecek.İnşallah başarılı olur ama ben onun başarabileceğini biliyorum.Çünkü o da benim gibi derslere her şeyden önce önem veren birisi.Ama en azından benim gibi yalnız değil.Neyse annem aşağıya çağırmadan ben ineyim.Very Happy

Ekrem:Of ya yine erken kalkma sorunu niye benim hayatım hep erken kalkmalarla geçiyor?Ya arkadaş ben belki saat 12’de kalkıcam neden sabahın 8’inde uyandırıyorsunuz beni?Yani Allahtan annemler yok onlarda olsa kesin sabahın 6’sında uyanmıştım.:)Neyse bugün okulun ilk günü yine sabah sabah şu selen hocayı görücez o sahne ile ilgili engin tecrübelerini anlatıcak bizde ya aramızda konuşacağız ya da uyuyacağız.:)2 yıl geçti ama ben hala sevebileceğim bir kız bulamadım yani bizim sınıftakilerde tövbe yarabbim zebani gibiler.Hergün tonlarca makyaj malzemelerini yüzlerine bulayıp okula öyle gelmekten ne anlıyorlarsa artık.Tamam bir kızda makyaj güzel bir şey ama aşırısı da sanki boya kalıbına düşmüş gibi.Oysa hem sade hem de bakımlı olmayı deneyebilen yok içlerinde...

Anaaa konuşmaya daldım saat 8 olmuş hatta geçiyor bile 1 saatim kaldı hemen hazırlanmaya başlamam lazım.Very Happy

Melike:Şükür yaz tatili bitti yine maviş gözlü beyaz atlı prensimi görücem.Ne kadar özledim onu anlatamam.Ama o benim farkımda bile değil.Çünkü bu benim hep cesaretsizliğimden kaynaklanıyor.Ama bu yıl ne yapıp edip onunla konuşmam lazım.Yoksa Allah korusun elimden kayıp gidecek.Neyse ben hazırlanayım artık.Very Happy

Özgün:Ahh sevil ahh beni ne hallere düşürdün ya.Ama suç bende sana bir türlü açılamıyorum ki?Ne yapmalıyım onu da bilmiyorum ya seni kırarsam ya seni üzersem ya benden nefret edersen diye çok düşünüyorum.Ama yok benim kesinlikle bu yıl seninle konuşmam lazım olmaz böyle.Benim hazırlanmam lazım çok heyecanlıyım ama hepsi zaten heyecanım yüzünden oluyor.Sevilimi görücem yine uzun bir aradan sonra.Çok özledim onu en azından uzaktanda olsa onu görebilmek benim için büyük bir sevinç kaynağı.Very Happy

Sevillerin evi:

S:Günaydın anneciğim,günaydın babacığım.Very Happy

Se:Günaydın kızım.Very Happy

H:Günaydın fındık surat…Very Happy

S:Anne benim çıkmam lazım geç kalıcam ondan yiyemiyeceğim.Very Happy

Se:Kızım bari çayını iç.

S:Yok geç kalıyorum.Hadi görüşürüz.

H:Görüşürüz kızım.der ve öper.

S:Görüşürüz babacığım.Very Happy

Se:Hadi kızım bak fazla geç kalma olur mu?:)Der ve öper.

S:Olur annelerin bir tanesi.:)Der ve okulun yolunu tutar.

Ekrem ise evden çıkıp arabasının yanına gitmiş bir de bakmış ki şoför kapısı boydan boya çizik.Ekrem çok sinirlenmiş ve sabah ne kadar sinirli uyanmasa bile şimdi sinirleri tepesine çıkmıştır.

E:Bu ne ya resmen arabamı mahfetmişler.Var ya bunu yapanları bir bulsam kendilerine getirmesini çok iyi bilirim ben.:sDer ve maalesef okula taksiyle gitmek zorunda kalır.

Melike ise çoktan okula gelmiş arkadaşları yeliz ve begümün yanında konuşuyorlardır.

M:Ya sizi ne kadar da özledim ben.Very Happy

Y:Aynen ya bende sizi çok özledim.Very Happy

B:Ben de.Very Happy

M:Eee yaz tatilinde neler yaptınız?

B:Valla biz bodruma amcamların yanına gittik bütün bir yaz orada kaldık kuzenlerle.Very Happy

Y:Biz de çeşmedeydik yazlığa gittik işte bizimde kuzenler,yiğenler tüm aile oradaydık.:)Peki sen?

M:Ben de napıyım önce izmire gittik oradan da antalyaya.:/

B:Ama pek iyi geçmedi galiba?

M:Evet çünkü okul bitmişti.:/

Y:Haa ben anladım bunun derdini şu tiyatro bölümündeki, mavi gözlü çocuktan hoşlanıyordu ondan değil mi?

B:Aaa siz ekrem’den mi bahsediyorsunuz?

M:Evet tanıyormusun?

B:Yani benim yakın arkadaşımla aynı sınıftalar biraz ukala bir tip ama yakışıklı çocuk hani?Very Happy

M:Begümmmm:s

B:Tamam ya bişi demedim.Very Happy

Bakalım özgün neredeymiş?Özgün de okula gelmiş ama o bahçede beklemeyi tercih etmiştir.Sevili daha iyi görebilmek için.Very Happy

Sevil ise okula bu sefer arka kapıdan girmiştir.oradan da direk kafeterya ya.Çünkü evden bişi yemeden çıktığı için atıştıracak bişiler alması farz olmuştur.

Kantin görevlisine çay siparişi verip ve büsküvi alıp boş olan bir yere gitmiştir.Ardından ekrem gelmiştir o da bir kahve almak için sipariş verip başka bir masaya oturmuştur.Yanında da aynı bölümden birkaç kişi vardır.Sonra sevilin çayı demlenmiş ve almaya gitmiştir.O sırada ekrem de kahvesini almaya gelirken.İkisi birden çarpışıp sevilin çayı ekrem in koluna dökülmüştür.İkisi de neye uğradığını şaşırmışlar fakat bir aşk kıvılcımının ilk alevlenmesi başlamışta olabilir.

E:Ahh yandım.:sYa biraz dikkat etsene..:s

S:Ben özür dilerim yani görmedim,çok pardon.:s O sırada birbirlerine dikkati bakmayan ikilimiz birden gözgöze gelmişler ve o an ikisi de birbirlerinin gözlerine bakakalmışlardır.Sevil ekremin o masmavi gözlerine ekrem ise sevilin o simsiyah gözlerine bakmaktan kendilerini alamamıştır.Ama bir süre sonra kendilerine gelip;

S:Ya çok özür dilerim çok yanıyor mu kolun?

E:Yoo yok hayır geçti.Very Happy

S:Eminmisin bak bir doktora falan götürelim?:/

E:Yok ya eminim iyiyim hem biraz döküldü.Ondan da bişi olmaz değil mi?Very Happy

S:Peki sen öyle diyorsan neyse tekrar özür dilerim benim derse gitmem lazım hoşça kal.Very Happy

E:Bir şey sorucam?

S:Sor?

E:Hangi fakültedesin?

S:Edebiyat.Very Happy

E:Peki adın ne?

S:Bir soru sorucam dediğine göre o sorunun cevabını veremem üzgünüm.:)Der ve gider.Ekrem ise hem şaşırmış hem de gülmüş bir tavırla:Hayatımda gördüğüm en duru güzellik ve çokta farklı.:)Allah Allah neyse kafam karışmadan ben en iyisi gideyim.Very Happy

Sevil de giderken o an aklına gelmiş ve:Masmavi gözleri vardı.Tıpkı gündüz çok parlak ve güzel bir gökyüzüne bakmış gibi.Çok ta tatlıydı.Aman canım banane ben derslerimle ilgilenicem bu yıl yine.:/Der ve bölümüne doğru gitmeye başlar.O sırada özgün sevili nihayet görmüş ve yine sevinmiştir.Ama sevile bakıcam derken o da biriyle çarpışmıştır…………..

Acaba kim?.Very Happy))))))

En son sunny tarafından Salı Haz. 28, 2011 12:04 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
özgüηüммм~♥
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
özgüηüммм~♥

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) EmptyPerş. Haz. 09, 2011 4:24 am Paylaş

Melikeeeeeeeeeeeeeeeee!ilk yorum!mütiş!yb hemen gelsin canım!
sebahat beyda
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
sebahat beyda
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 226
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 227
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : Paris France french benden sorulur!!!
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Hayat Bir Sınavsa Ka

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) EmptyPerş. Haz. 09, 2011 4:34 am Paylaş

ybybybybybybybybybybybybybybybybyby!!!!!!!!!!!!!!! Very Happy :zaa:
The Meadow
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
The Meadow
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5298
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4149
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Just Breathe♥

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) EmptyPerş. Haz. 09, 2011 9:50 am Paylaş

çook güzel olmuş.emeğine hayalgücüne sağlıkk Very Happy
ama bn ayçin'i tutuyorum şahsen..
devamını bekliyorum...
esmaaa93
Forumcu
 Forumcu
esmaaa93
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 366
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 352
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : antalya
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ümit'mm

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) EmptyPerş. Haz. 09, 2011 10:14 am Paylaş

vay beğendim orjinal bi konusu var devam:d
Very Happy

^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 12 sayfasıSayfaya git : 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki