Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Paylaş|

Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM]

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
YazarMesaj
Merve_mb
Deneyimli
Deneyimli
Merve_mb
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 917
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 672
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : G.Antep
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : FanLar HakLı CenKo FarkLı
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] Empty
MesajKonu: Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] EmptyPaz Kas. 28, 2010 8:29 am Paylaş

EVET CANLAR CİĞERLER KUŞLAR BİTANELERRR Very Happy YEPYENİİ SENARYOMLAAA SAHNELERDEYİMMM :D Korku VE ADRENALİN MANYAĞI OLDUMUU BİLMEYEENN YOKTURRRR HEP BAŞKALARINDANN KORKU FİLMİ SENARYOSU BEKLERKENN YAA BEN NİYE YAZMIYORUMKİ BÖYLE ŞEYLERR DEDİM GERÇEKTENN DUYGUYU VERECEĞİME VE TÜYLERİNİZİ ÜRPERTECEĞİME İNANIYORUMM BU SENARYOM GERÇEKTEN BAMBAŞKAAA ''AŞK KATİLİ'' ADINI ÇOK DÜŞÜNDÜM ZATEN KAFAMDA TASARLADIĞIM BİŞEYLER VARDI VE ESAS OĞLANIN ESAS KIZ ÖLMESİN DİYE UĞRUNA YAPTIĞI FEDAKARLIKLAR ÇILGINLIKLAR VE AYNI ZAMANDA SİZİ GÜLDÜRECEK HALLERİ OLUCAK...HERŞEY BİR FİLMLE BAŞLIYCAKK KARAKTERLER AYNI AMA ROLLER BAMBAŞKAA....

Ekrem:Esas oğlan... Sevile sırılsıklam aşık iki yıldır peşinden koşmasına rağmen ikna edememiştir..lise son sınıf öğrencisidir cenker ve cihan onun herşeyidir..aynı evde yaşıyorlardır..

Sevil:Esas kız....oda ekreme sırılsıklam aşık hemde ekrem gibi 2 yıldır değil 3 yıldır aşık...ama büyük bi sırrı var ve bunu asla kimse bilmemeli...! oda lise son sınıf öğrencisi ekremin ön sırasında oturuyor..

Cenker:Esas Oğlan 2...Ekremin ve cihanın kankası yediği içtiği ayrı gitmez onlarlaa ayçinle sözlüler evlenmek için önce liseyi bitirmeleri ve üniversiteyi kazanıp iç güç sahibi olması gerekmektedir paniktir heyecanlı ama ayçin için canını bile verir...ekremin sıra arkadaşıdır aynı zamanda...

Ayçin:Esas Kız 2...sevilin bitanesiii ayçinin sözlüsü sınıfın süslüsüü Very Happy onu sevemiycek insan yoktur saflığı ve şirinliği dillere destandır sevilin ev arkadaşıdırr ona gerçekten bi kardeş gibi bağlıdır..cenkeri herşeyden çok seviyodurr...sevilin sıra arkadaşıdırr...ve sevilin büyük sırrının başrolündendir...aynı evde yaşıyolardır...

Cihan:Zeka küpü..namı diğer çok bilmiş abi...herşeyi bilirr çünkü hayatın çemberinden geçmiştir...hayatta arkadaşlarından başka hiçkimsesi yoktur cenker ve ekremle aynı evde yaşıyodur...aynı zamanda ayçin sevil ekrem ve cenkerle aynı sınıftadır...

KARAKTERLER BUKADAR...

''KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK''

GÜZEl yorumlar gelirse...bu büyük sırrı birlikte ortaya çıkartıcaz...umarım beğenirsiniz...

En son Merve_mb tarafından C.tesi Ocak 29, 2011 3:25 am tarihinde değiştirildi, toplamda 10 kere değiştirildi
ayçin_7510
Deneyimli
Deneyimli
ayçin_7510
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1607
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1618
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 28/08/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cenker

Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] Empty
MesajKonu: Geri: Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] EmptyPaz Kas. 28, 2010 8:39 am Paylaş

Çok güzeLmiş tatLım..

Dewamı Ne Zaman Acaba??
Merve_mb
Deneyimli
Deneyimli
Merve_mb

MesajKonu: Geri: Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] EmptyPaz Kas. 28, 2010 8:40 am Paylaş

ayçin_7510 demiş ki:
Çok güzeLmiş tatLım..

Dewamı Ne Zaman Acaba??

cnm vlla :D büyük ihtimalle yarın okula gitmeden önce olayların meydana geleceği ilk bölümü yazıcamm...ama tabi olaylar 2 ve 3. bölümlerde başlıycakk Very Happy
ayçin_7510
Deneyimli
Deneyimli
ayçin_7510

MesajKonu: Geri: Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] EmptyPaz Kas. 28, 2010 8:42 am Paylaş

Merve_mb demiş ki:
ayçin_7510 demiş ki:
Çok güzeLmiş tatLım..

Dewamı Ne Zaman Acaba??

cnm vlla :D büyük ihtimalle yarın okula gitmeden önce olayların meydana geleceği ilk bölümü yazıcamm...ama tabi olaylar 2 ve 3. bölümlerde başlıycakk Very Happy
Öğlencisin heralde..Ben de sabahçıyım ama okula gitmeyecektim yarın..Yuppii!!Okuyabileceğim büyük ihtimal..Merakla bekliyorum..
göksu
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
göksu
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2405
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 700
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/07/10
<b>Nerden</b> Nerden : ank/sincan
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : sєviĿmєdєnSevmek
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] EmptyPaz Kas. 28, 2010 8:57 am Paylaş

güzel olck gibi sevilin sırrını çk merak eddm yaa :roll:
Merve_mb
Deneyimli
Deneyimli
Merve_mb

MesajKonu: Geri: Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] EmptyPaz Kas. 28, 2010 9:06 am Paylaş

:D vlla bnde merak ediorm :hehe: amaa fenaaaa :D
10_hatice_30
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
10_hatice_30
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2457
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2251
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : UnuttuM DemeK BilE HatırlamaktıR...

MesajKonu: Geri: Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] EmptyPaz Kas. 28, 2010 10:44 am Paylaş

guzele benziyor cnm Very Happy
1. bolumu bekliyorum..
ilknur.
Deneyimli
Deneyimli
ilknur.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1508
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1295
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : allons-y. ♥

MesajKonu: Geri: Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] EmptyPaz Kas. 28, 2010 6:45 pm Paylaş

bence spr olcak hemn yaaazz 12.bölümü :D
ilknur.
Deneyimli
Deneyimli
ilknur.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1508
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1295
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : allons-y. ♥

MesajKonu: Geri: Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] EmptyPaz Kas. 28, 2010 6:45 pm Paylaş

bence spr olcak hemn yaaazz 1.bölümü :D
Merve_mb
Deneyimli
Deneyimli
Merve_mb

MesajKonu: Geri: Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] EmptyPaz Kas. 28, 2010 11:27 pm Paylaş

:D 1.bölümü yazıyorummmm....

Aşk KatiLiyim-KaLp TutuLması....1.BÖLÜM...

HERŞEYİN BİR BEDELİ VARDIR İNSANLAR BAZEN BU BEDELİ CANLARIYLA BAZENDE HAYATTA KAYBETMEYİ İSTEMEDİĞİ İNSANLARIN CANLARINA KARŞILIK ACI ÇEKTİREREK ALINIR..İNTİKAM SOĞUK YENEN BİR YEMEKTİR...ZAMANLA İÇİNDEKİ NEFRET BÜYÜR VE BİR VOLKAN HALİNİ ALIR SOĞUDUKÇA İÇİNDEKİ VOLKAN KATLANAMAZSIN ACISINAA...İHANETİN BEDELİNİ İŞTE OZAMAN ÖDETİRSİN ONA..!!!

(sevil ve ayçin gece tatlı sohbetin üzerine derin uykulara dalmışlardı ama uykusunda rahat olmayan biri vardı...)

Sevil:Sen sen sen nasıllll hayır hayırr bu bi kabus olmalıııı sen beni nasıl buldunnnnn!!! sen ölmüştünnn!!!
X:Ben seni hiç unutmadım hayatımın en güzel yıllarını bana zindan ettin şimdi oyun sırası bende bütün sevdiklerinin canını tek tek alıcamm...ama bi anda değil teker teker kanlarını emerekk!!(üzerine yürüyordu sevilin sevilse çaresizdi çığlık çığlığaa ama onu duyan kimse yok...!!)
Sevil:Allahımmmmm hayırrrr olamazzzzzzzzzzzzz hayırrrrrrrr imdaatttttttt ekremmm kurtar beniii ekreeeeeemmmm!!!!
Ayçin:Sevilll sevil uyannn sevilll şşşş kendineee gell!! Sevilll(bikaçkez uyandırıcak deerecede tokatlar)Sevill uyannn
Sevil:Aaaaaa(çığlık çığlığa başını yastıktan birden kaldırırr ter içinde kalmıştır)
Ayçin:Ayyy sevill yüreğime indiricektinn noluyoooo rüyamı gördünnn ayy sapsarı kesildinn dur ben sana su getiriyimm
Sevil:Aa a ayçin o o nu gögögördümm beni öldürürcekkk ayçinn!!
Ayçin:Kızımm dur şu suyu iççç kendine gell kimi gördünn
Sevil:O o onuu gördümmm
Ayçin:Tamamm sadecee bi kabustu geçtii tamam akşam şakalaştık senle etkisinde kalmışsın belliki
Sevil:Gerçek gibiydiii beni öldürüceğinii söylediii(sevil bi anda hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlar) sadece beni değil bütün sevdiklerimii hepimizii ayçinn hepimiziii!!
Ayçin:(sarılır sevilee)tamam bebeğimm tamam bak geçti varmı öyle bişey yokk hadii okula geç kalmadan kahvaltı edelimm hadiii
Sevil:(ayçinin tesellisi üzerine sevil biraz kendine gelmiştir...ama bu kabusun sonu varmı bilinmez...
Ayçin:İç bakıyımmm sütüünüü :D afferimm benim kuşumaaa
Sevil:Ayyy tamam ayçin tıkıştırma ağzımaa dozer gibi olucam sonraa
Ayçin:Sonra ekrem seni beğenmiycek :hehe:
Sevil:Ne alakası var ben sağlığım için diyorum
Ayçin:Tabi tabi :D

(keyifli ama tedirgin bir kavhaltının üstüne okul vaktidir...kapıda herzamanki haylazlar beklemektedirr...)

Sevil:Bigünde şu kapıya gelmeseniz olmaz dimii
Ekrem:Aaa sevil niye öyle diyosunn hırsızı var hırlısı var katili var sapığı var..allah korusun bişey olursaa naparım ben(katili var lafı sevilin beynine bir hançer gibi saplanmıştır..bembeyaz kesilmiştir oracıkta..)
Sevil:ayyy tamam bi susun hadi gidelimm
Ekrem:Senin rengin niye böyle yaa
Sevil:Hiiiçç yanii makyaj yaptım ondannn
Ekrem:Hiç yakışmamış :D şaka şaka çok güzelsinn...

Cenker:Ayçin nerde sevill
Sevil:ojesini saç kurutma makinasıyla kurutuyoo :D
Cenker: :hehe: tamam seslende çıkalım geç kalıcazz
Sevil:Tamam cihan nerdee
Ekrem:O bugün biyere uğrayıp gelicekk
Ayçin:Beeeenn geldimmm :D
Sevil:Hele şükür geldinn :D
Cenker:hele şükürr ayçinn kurudumu ojen :D
Ayçin:Ehh az bişey ama yolda sakın elimi tutma bozulursa hepsini asetonla sana temizletirimm
Cenker:Allah korusun tamam tamam :D

(keyifli sohbetin ve yolda eğlenceli geçen diyalogların sonucu okula varmışlardır)

Ekrem:Sevil kııızz benle otursana bugünnn
Sevil:Hayır ekremm ayçini satamamm
Ekrem:Off ama sen ona git cenkerle otur desen koşa koşa gider
Sevil:Ayçin yapmaz öyle bişeyyy
Ekrem:Öylemii tamam yarın kanıtlarım sanaa
Sevil:Beklerrm :D
(sevil tam sırasına oturacakken bi zarf bulur üzerinde adres isim numara hiç bişey yazmıyordur sevil ürperir birden ama kimden olduğunu anlaması için açması şarttır..)
Sevil:Halla halla yaaa bune şimdi isim yok bişey yok ekrememi söylesem yok yok en iyisi ben açıyımm hem açmadan nerden bilicem kim olduğunuuu belki ekrem uyuzu şaka yapıyodur...
(zarfın içinde simsiyah bi kağıt ve üzerinde kan kırmızıyla yazılı tek bir cümle....)

''SADECE KABUS OLARAK KALICAĞINIMI SANDIN''

***1.BÖLÜM SONU****

:D umarım beğenirsinizz tabi herşy burda başlamıyoo :D herşeyy o büüyük patlamadan sonra meydana geliyoo sevili tehdit eden kişi kim..! sevil geçmişte ona nasıl bi zarar verdii...ve bu kişi sevilden intikamını nasıl alıcak...yorumlarınızı bekliyorum....
ÜmiTürkü<3<3
Deneyimli
Deneyimli
ÜmiTürkü<3<3
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 666
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 643
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : izmir
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Melodiyi Dinle ~#
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] EmptyPtsi Kas. 29, 2010 12:25 am Paylaş

way be sprmiş bu bn çok beğendim cnm yeni bölüm ne zmn :?:
ayçin_7510
Deneyimli
Deneyimli
ayçin_7510

MesajKonu: Geri: Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] EmptyPtsi Kas. 29, 2010 5:12 am Paylaş

Ayh meraklandım bak şimdi dewaaamm!!
10_hatice_30
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
10_hatice_30
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2457
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2251
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : UnuttuM DemeK BilE HatırlamaktıR...

MesajKonu: Geri: Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] EmptyPtsi Kas. 29, 2010 5:24 am Paylaş

gercekten supeeer yazmissin Very Happy
devaaam
loss_girl
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
loss_girl
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2003
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1737
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 28/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : mars=)) f@ŧm@ nur
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : hayatta hep birileri

MesajKonu: Geri: Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] EmptyPtsi Kas. 29, 2010 5:33 am Paylaş

mükemmel cnm

dewamın merakla BEKLİORUM

dewam cnmmm
soğuk düş
Forumcu
 Forumcu
soğuk düş
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 389
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 382
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/11/10

MesajKonu: Geri: Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] EmptyPtsi Kas. 29, 2010 5:38 am Paylaş

Merhaba. (:
Ben Gözde. (:
Senaryonun konusunu sevdim. (:
Umarım;

Bol okuyuculu,

Bol yorumlu,

Bol bölümlü,

Bol heyecanlı,

Senaryonun ömrü uzun olur.

2. bölümü bekliyorum. (: (:
Eda~
Deneyimli
Deneyimli
Eda~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1547
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1588
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 04/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Öğrenipte napcan ?
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] EmptyPtsi Kas. 29, 2010 5:41 am Paylaş

ayy hemen yaAAZZZZ....Acayip merak ettim şincikk..
DEVAM...deavm..DEVAM...devam...DEVAM...
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4609
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4069
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : ηoмα∂.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : мιℓкуcσυρℓє'м♔

MesajKonu: Geri: Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] EmptyPtsi Kas. 29, 2010 5:45 am Paylaş

AY BEN KORKTUM :korku:
PEKİ Bİ İPUCU VERSEN BU KİŞİ BİZİMKİLERE ZARAR VERİCEKMİ??
sanem </3
Üye
 Üye
sanem </3
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 37
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 37
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10

MesajKonu: Geri: Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] EmptyPtsi Kas. 29, 2010 5:59 am Paylaş

vouvv çok hoşuma gitti Very Happy

yaz yaz yaz :D
_kader_
Deneyimli
Deneyimli
_kader_
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1097
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1139
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ben sevil ekreme bayılıyorum yaaaa

MesajKonu: Geri: Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] EmptyPtsi Kas. 29, 2010 6:04 am Paylaş

wowwwsss bayıldm hayatımm
anammm noliyi yaaaaa Shocked
Merve_mb
Deneyimli
Deneyimli
Merve_mb

MesajKonu: Geri: Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] EmptyPtsi Kas. 29, 2010 6:41 am Paylaş

nolyoooo :D bi bilsemm :D yeni bölüm sabah erkndn Very Happy
Merve_mb
Deneyimli
Deneyimli
Merve_mb

MesajKonu: Geri: Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] EmptyPtsi Kas. 29, 2010 10:26 pm Paylaş

Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku,Komedi)

2.BÖLÜM

[OYUN BAŞLADI]

Sevil:Allahımmmm buneeee yaaaa buneeee yaaa o yıllar önce öldüü..!!bunu bana kim yapıyo ozaman...! ayçinden başka hiçkimse bilmiyoo offfff(sevil bi anda sırasına oturup donar kalırrr rengi okadar bembeyazdır ki onu görenler şok oluyodur)

Ayçin:Sevil nolduuu şşşş sevil baksanaa banaaa heyyyy şşşş
Ekrem:nOluyooo
Ayçin:Konuşmuyo dondu kaldı renge baksanaa!!
Ekrem:(hemen onların sırasına geçer)sevilll sevilll nolduu sevil banaa bakkk şşşşş sevilll yaaa kızım konuş korkutma benii!

(sevil birden gözlerinden ateş çıkarcasına ekreme bakar)
Ekrem:Sevil bakma öylee nolduuu cevap verrr
Sevil:Senn yaptın dimiii(birden ekremin omuzlarını itmeye başlar)
Ekrem:Neyi ben yaptım ne diyosun sen yaaa
Sevil:Sennn yaptınnn korkutmak için yaptın dimiii hayvannnn ölücektim korkudannn!!! neden yaptın bunuu nedennnnn
Ayçin:Sevilll saçmalamaaa ne diyosunn yaa sen şu zarfı versene banaaa
Sevil:Hayır ayçinnn ekremm benim yüreğime indirmeye çalışıyoo
Ekrem:Yaaa saçmalamaa yaaa napmışım ben bi söylesenee!!
Sevil:Bu zarfı sen sırama koydun o iğrenç yazıyıda sen yazdın dimi
Ekrem:Yaa ne yazısı ne zarfı sen ver şunu bana çabukkk şimdi anlarız kimin yazdığınııı!!
Ayçin:Verr dedim kızımmmm(ayçin zarfı sevilin elinden zorla alır sevil titriyodur...havale olan bir bebek misalii buz gibidir...)
Ekrem:Ne yazıyo ayçinn
Ayçin:Dur okuycammmm(işte o an ayçin herşeyi anlamıştırr sevil kadar olmasadaa oda büyük bir şok içerisindedirrr bi an yutkunup )
Ayçin:Ama ama bu imkansızzzz nasıl olur böyle bişeyyy
Sevil:Böyle bişey yokk ekrem yapmış bunuuu
Ayçin:Saçmalamaa sevil ekremin dün geceki kabustan haberi varmıydıı!!
Ekrem:Yaaa sizz neden bahsediyosunuzzz ne yazıyo o kağıttaa
Sevil:Ayyy evet biz ekreme söylememiştikkk yaaa ekrem çok özür dilerimmm
Ekrem:Özüre gerek yok kağıdıı verinn bana çabukk!! siz bişeyler çeviriyosunuzz ve benim haberim yokk!!
Sevil:Ekrem kağıtta bişey yazmıyo ben gece kabus gördüm sabahta bu notu görünce sen benle şakalaşıyosun sandımm
Ekrem:Offf verin şu kağıdıı dedimm!!
Ayçin:Yaa bişey yazmıyoo all bakk
Sevil:Ayçinnn!!
Ekrem:Sadece bir kabusla kalıcağınımı sandın bune yaaa kim bıraktı ozaman bunuuu
Sevil:Bilmiyorummm
Ekrem:Sen dün gece rüyanda ne gördünn
Sevil:Önemli bişey değil şuan tek düşündüğüm bu kağıdıı kim yolladı
Ekrem:Şimdi anlarızz (ekrem sıranın üstünde ayağa kalkıp bağırmaya başlar)
Ekrem:Buu zarfııı sevilinnn sırasınaaa kim bıraktııı bu aptal şakayı kim yaptıı!!
Sevil:Ekrem sınıftan biri yapmış olamazzzz
Ekrem:Sonn kezzz soruyorummm bu zarfff kime aittt yoksaaa ben defterlerinizeee bakıp yazınızlamı karşılaştırıyımmm

Öğrenci:Eko saçmalamaaa sevile böyle bi şakayı biz niye yapalımmm
Ekrem:Yaaa bi allahın kulu görmedimi bunu sıraya bırakanııı
Sevil:Tamam ekrem belliki onlar yapmamışş in artıkkk
Ekrem:Öğrenirim ben bunu peşini bırakıcağımı sanıyosanız yanılıyosunuzz hadi sevil sende bi su içn kendine gell
Cenker-Cihan:(sınıfıfa girer)noldu yaa burdaaa
Cenker:Hayırdır herkes sevilin başına toplanmışş
Ayçin:Öfff bide size anlatamıycazzzz hadi hoca geliyo oturunnn!!!
Cihan:İyiii
Neşet:Günaydınnn çöpçü güzellerii
Sınıf:Günaydınnn hocammm

(normal bir fizik dersinin üstüne sevil biraz kendine gelmiştir ama derse bi türlü kafasını verememiştirr tabi bu durumm ekremin gözünden kaçmamıştır ders bitmiştir herkes bahçeye inmiştir sevil herkesten önce yapayanlız bir banka oturuyodur..)

Sevil(düşünüyodur): Yaa aklım almıyoo yaa beni bulduysaa yaa eğeerr sevdiklerime bişey yaparsaa offff bunu çözmem gerek..!!
(sevil düşüncelere dalmışkenn bi anda omzuna bi ağırlık çökmüştürr birinin elidir buu!! sevilinnn nefesi kesilmiş kalbi deli gibi atıyodurr..)
Sevil:Yeterrrr bana bi zarar vermeee tamammı yada ver ama sevdiklerimee dokunmaaaa
Ekrem:Kızzz delii ne diyosun :D
Sevil:Ekrem allah belanı vermesinn bende sandımkii
Ekrem:Sandınki?
Sevil:Ne öylee hortlak gibi geliyosunn yaa öfff ödüm koptuu!!
Ekrem:Eee napım ama senle şakalaşmayınca okulun tadı yokki hoca derste sabahtan beri seni izliyo pencereden bütün okul derste sen burda oturuyosun
Sevil:Ciddimisin(başını yukarı kaldırır ve neşeti görür) eyvahh neşet beni turşu yapıp yiyicekkk!!
Ekrem:Korkma korkmaaa hadi gidelim bize bi süprizi varmışş
Sevil:Ne süprizii
Ekrem:karnıbahar almış bizeee
Sevil:Ne karnıbaharı yaa ıyyyy
Ekrem:Iyyyy ne karnıbaharıymışş ne bilim ben süpriz iştee :D
Sevil:Çok kötüüsünnn

Neşet:Sonunda teşrif ettiniz biber dolmalarııı
Ekrem:Pardon hocamm
Sevil:Özür dilerim hocamm ben zili duymadımm
Neşet:Hadi geçin yerinize söyliyceğimi söyleyip kurtuluiyim sizdenn
Ayçin:Hocam meraktan öldükk yaaa söyleyin artıkkk
Cenker:Evettt yaaa
Neşet:Bombayı patlatıyorummm
Ayçin:Nee bombamıı hocam nolur kıyamayın bizee bakın biz cenkerle yeni sözlendik muradımıza ermeden öldürmeyin bizi ama diğerlerini öldürebilirsiniz :hehe: (bütün sınıf kahkaha atar)
Cenker:Ayçinn hoca bomba derken yani süprizi açıklıyorum demek istedi :D
Ayçin:Ayyyy öfff tamam hemende gülünn hıhhhh

Neşet:Neyseee şimdi ben söylemessem bidaha hiç söyletmezsinizz 1 haftalığına kamp gezisi düzenliyoruz 10 lu grup olarakk sizleri ormana göndericezzz!!
Ekrem:Hocam hangi ormana belgrad mı :D
Neşet:Hayır canım akbabaların olduğu ormana :D
Ekrem:Neyyyyy ben gelmiorm ozaman :D yer onlar benii
Neşet:Offf behlül sus iki dakikada cümlemi bitiriyimm herkes farklı yerlere gidicek arkadaşlarınızı kendiniz ayarlıycaksınızz çadırınızı falan okul vericekk her grubun yanında bi öğretmen bulunucakk..! 1 hafta sonrada geri dönüceksinizz
Sevil:Peki hocam orda aç susuz napıcaz bizz
Neşet:Sefilciğimmm sen zaten bi deri bi kemiksin yesende bi işe yaramıyo belliki yeme en iyisi senn
Ayçin:Hocam peki bizz naparız aç
Neşet:Sen zaten bugüne kadar yemişsin ayı yogi gibi olmuşsun çinçin artık bi hafta yemezsen manken gibi olursun yaniii
(YİNE BÜTÜün sınıf gülerr)
Ayçin:Gülmeyinnn beee eeee hocam nasıl grup olucazz ben sevil cenker ekrem cihan zaten 5 kişiyiz biz 5 kişi gitsek olmazmıı grubu bozmasakk
Neşet:Hııı peki idare edebilicekmisinizzz
Ekrem:Ederizz hocamm hatta gözetmen olarakta siz gelinn

(sevil bi anda neşet hocanın gözlerinin içine bakar ve onu görür birden ayağı fırlayarak bağırırr)
Sevil:Olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!

*******2.BÖLÜM SONU********

Yorumlarınızıı eksik etmeyinnn ve kampla ilgili görüşlerinizi yazın lütfen Very Happy
ÜmiTürkü<3<3
Deneyimli
Deneyimli
ÜmiTürkü<3<3
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 666
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 643
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : izmir
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Melodiyi Dinle ~#

MesajKonu: Geri: Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] EmptySalı Kas. 30, 2010 12:32 am Paylaş

ayy ne oldu ki şimdi merak ettim bu arada yeni bölüm ne zmn :?:
REYHANNN
Forumcu
 Forumcu
REYHANNN
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 353
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 348
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 07/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : ÇAKIL TAŞLARI SETİNDEN :D
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : al sen bunu tak..taktıkça beni düşün benim mücevhere ihtiyacım yok.. çünküüü aradım taradım gözlerin gibisi yokkk.......biranda vuruldum O YEŞİL GÖZZLERİNEE.... senin gözlerin bir baŞka be AYÇİNİMMM.. .......AYÇİN<3CENKER ...AŞKK BÖCEKLERİM TATLI ÇİFTLERİMM BÜYÜKKK AŞK ... <3 AYCEN <3 only one
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Aycin

MesajKonu: Geri: Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] EmptySalı Kas. 30, 2010 4:15 am Paylaş

hadiiii ama yb lütfennn
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4609
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4069
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : ηoмα∂.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : мιℓкуcσυρℓє'м♔

MesajKonu: Geri: Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] EmptySalı Kas. 30, 2010 6:08 am Paylaş

NEŞET KATİLMİ?
meyve-1903
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
meyve-1903
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4308
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1567
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 03/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ankara.

MesajKonu: Geri: Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM] EmptySalı Kas. 30, 2010 6:22 am Paylaş

ya ben yeni okudum 2 bölümü ayy değişik heyecanlı bişiye benziyo...
çok güsel olmuş bu arada ellerine sağlık:)

ya ben çok merak ettim sevil ne yaptı önceden kime yaptı? çatlıycam meraktan.. ne zaman öğreniriz bunu??Very Happy
ay bide bu bölümde nasıl ya anlamadım neşet mi işin içinde Shocked
yoksa sevilmi öyle gördü..??
ayy ben çok merak ettim şimdi yaa yeni bölümü hemen yazz nolurr...Very Happy

Aşk KatiLiyim-Kalp TutuLması....(Adrenalin,Korku)[9.Bölüm Sayfa 25 MADEM KARDEŞİZBİRLİKTE NEFES ALIR BİRLİKTE YENİLİRİZ..DEHŞET BÖLÜM]

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 8 sayfasıSayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki