Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2303
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) - Sayfa 2 EmptyPaz Eyl. 04, 2011 8:39 am Paylaş

Sabah uyandım kahvaltımı falan etmiştim ama Melike'yle buluşmamıza daha vardı.Melike'nin sabahtan işi varmış bu yüzden 1'de buluşacakık.Emre akşam gelecekti.Face'e girmeye karar verdim.3 gün önce temizlememe rağmen arkadaşlık istekleri 100ü aşmıştı.Bazıları belkide çoğu tanımadığım kişiler oluyor onları ekliyorum başkasıyla ortak arkadaş oluyor sonra yenisi geliyor.Sanırsam bu zinciri kırmamamalıyım.Belirli ortak arkadaş sayısına ulaşmış istekleri kabul ettikten sonra emre'nin duvarında gezindim.Arkadaşları açıktı.Dünki çocuklara bakmaya karar verdim.4 tane Ümit isminde arkadaşı.Tipini tam hatırlayamasamda ki bu kaçmaktan yüzüne dikkatli bakamamamdandır sarıya yakın kumral saçları ve renkli gözlerini hatırlıyorum.Benzer bir hesap vardı.Buralı olmasam da 15 ortak arkadaşım vardı.Duvarı kapalıydı ama resimleri açıktı.Aslında bu kadar hoş bir çocuktan serseri olmasını bekleyemezsin ama olmuştu.Beğeniler 150-200 arası.Anlaşılan buranın famelerindendi (fame-ünlü adı bilinen popülerler). Resimlerde ilerlemeye devam ettim.Kardeşlerim cenker ve cihan bir açıklama ve 8 kıza for.Sonraki resim hayır olamaz resmen ergen ya nargile dumanı ile resim mi ? beni tiksindiren davranışlardan biriydi.Resimlerden sıkılıp bilgilerine bakmaya devam ettim siyas görüşünde ATATÜRK yazıyordu.İşte bu çok hoştu.Bilgisayarı kapattıtan sonra telefonumdan popüler oyun angry birds oynamaya başldım.17'ye kdar gelmiştim.Bu oyun kesinlikle çok eğelenceli :D Tabi sürekli emre ile mesajlaşıyorduk.
Saat 12:30'du kapı çaldı.Babannem mutfakta yemek yapıyordu dedemde balkondaydı kapıyı açan ben oldum.Gelen Melike'ydi...

M:İşim erken bitti canım hadi hazırlan çıkalım.Gökhan'lar gelecek tanıyosun zaten

T:Bilmem mi sarı kafa :D

M:Aynen öyle :D Onun kuzeni geldi Bodrum'dan Tunç.Gökhan Tunç sen ben takılacaz Very Happy

T:Daha üstümü değiştirmedim.İçeri gelsene hem kıyafet seçmeme yardım edersin.

M: Tabi olur.

Babanneme selam verdikten sonra bana verilen odaya gittik.Bavulum bir taraftaydı.Hemen içinden giyilebilecek bir şeyler çıkarttım.Melike ile seçimimiz yine şort tişört uyumundan olmuştu.Hemen üstümü giyindim ve Melike ile banyoya koştuk.Ben makyajımı hallettim ve melike'de rimelini tazeledi.İşlerimiz hallolmuş ve rahatlıkla dışarı çıktık.

T:Biliyor musun bu akşam Emre'den faceinin şifresini isticem.

M:Eskilerini araştırmak iyidir iyi.Hatta birlikte bakarız.

T:Bilmem olabilir.Meşhur Nil ne zaman geliyordu ?

M:Yarın sabah 8'de uçağa binecek.10'da burda olur.Dinlenir falan belki yarın ama kendisine bağlı deli doludur yani sağı solu belli olmaz :D

T:O kadar çok met ettinki şu kızı bende acayip bir merak uyandırdı.

Hafif bir gülümsemeden sonra Melike
-Emin ol sende çok seversin.dedi Emre'den mesaj geldi

"hayatım afedersin bu akşam gelemiyorum çok acil işim çıktı" haliyle hemen yüzüm düştü.Bunu melike fark etti ve endişelendi.Bir dakika dedim;

"Ne işin var hayatım"
bekle bekle bekle Melike dahada meraklandı Emre gelemiyormuş dedim hımm dedi.Bu sanki ben bir şeyler biliyorum demekti.

T:Nasıl hıım ?

M:Bak canım emre'nin geçmişini benim kadar sende biliyorsun.Bu iş öyle normal bir iş olmayabilir.

T: (biraz sinirli biraz şaşkın biraz da üzgün) çıklar mısın ?

M:Yani bu işi başka bir kız olabilir.

Biraz düşündüm.Olabilir miydi ? Çok çabuk mu güvenmiştim ona ? Bir ilişkinin sağlıklı yürümesi için güven şarttı.Tam olamasada bu daha mesajımı cevaplamasından güvenim ona vardı ve bunu herkes bilmeliydi

T:Ben ona güveniyorum Melike.Benim arkamdan böyle bir adilik yapmaz.

M:Bir günde ona nasıl bu kadar güvenebildin ?

T: Bilmiyorum belkide gerçekten birni sevdim. (ama içim içimi yiyiyordu.hala cevap yoktu)

O sırada demirlerden yine birisi çıktı tahmin etmek zor değildi biz bu çardakta oldukça onlar bizim yakamızdan düşmeyecekti.Melike'ye endişeli bekış attım ve tam kakmaya yelteniyordum ki Melike ve beni birileri omuzlarımdan tuttu ve oturtmaya devam etti.Ümit'te ikimizin arasında ve biraz geride bir sandalyeye oturup

Ü:Niyetimiz sizi korkutmak değil arkadaş olmak istiyoruz...Şimdilik.

T:Ama biz sizle arkadaş olmak istemiyoruz

Ü: A a a a aaa küçük bayan çok ayıp sen bizi tanımıyorsun herhalde.(Küstah bir gülüşle) tanısaydın böyle davranamazdın

T: Emin ki sen kim olursan ol ben yine böyle davranırdım.

Bu sırada Melike bana yapma dercesine bir bakış attı.Evet haklıydı.Dik kafalı Türkü olmanın sırası değildi

Ü: A-a-a kendine çok güveniyorsun güzelim.Hem bizim niyetimiz sadece özür dilemekti. ve o sırada gökhanlar geldi.

Ü:Vaaay sarı kafa bu güzeller sizin arkadaşınız mı ?

G:(zoraki bir gülümsemeyle) evet !

Ü: (yanağımı okşayıp) neden bu kadar güzel arkadaşların olduğundan bahsetmdin ? elini hemen ittirdim.Kaşlarım çatılmış pis bakışlarım üzerindeydi.Herkes bana bulaşma dercesine yalvaran gözlerle bakıyordu.Özür dilediler.Gökhanlarla birlikte günümüz rezil olmuştu.Akşama kadar onlarla muhabbet etmek zorunda kalmıştık.Arada nefes almak için sahte arama yapıp babaannem arıyor deyip kaçmıştık.5 dk ama rahattık.Ümit'in ilgisi benim üzerimdeydi.Birkaç arkadaşları daha gelmişti.Onlarında ilgisibendeydi ama yüzümden çok bacakalrımda ve bu beni çok rahatsız etmişti.Ümit'te fark etmiş olacak ki onları köşeye çekip uyardı.Aslında konuşurken hiç serseri demezsin.Muhabbetleri çok iyi komikler ve bize iyi davranıyorlar.Koruma duygularıda cabası.Olay olursa bize haber verin dediler.Melike'de memnundu sanırım o genelde Özgün adındaki çocukla birlikte Gökhan falan sohbet etti.Ümit ve ben onlarla aynı ortamda ikimiz konuşuyorduk.Ne zaman gelecek diye bekliyordum ki konu Emre'ye geldi.Onunla 2 senelik arkadaşlığımdan güvenimden faln bahsettim.Ve o beni arkadaşça Emre konusunda uyardı.Dua ediyorum ki tanıdık kimse geçmemişti bulunduğumuz çardaktan.Arkada olduğu için kimse uğramazdı.Görselerdi başıma iş almıştım.Muhabbetimiz ilginçtir güzel bir şekilde devam etti.Taaa ki o sigara içmeye kalkana kadar.

Ü: Kullanıyor musun ?

T: Ben mi hayatta...Aslında şu an çok rahatsız oldum.Bizim yanımızda bunları yapmasanız.

Ü: (Sigarasında bir kere daha alıp) tamam bir daha dikkat ederim dedi.

Vay Türkü vay.Sen annene babana yanında sigara içirtmezsin bu çocuk yanında içti bir şey demedin sadece korku mu bu ? Hayır değil elbette belki de aranız yeni düzeldi ve bozulsun istemiyorsun yani bir ihtimal...
Fark ettim ki biri geliyordu ilerden.Baktığımda elinde bir tane kırmızı gülle Emre'yi gördüm.Haaah tam sırasıydı.Onlarda yanımızdayken.O kadar erkeğin içinde iki kız.Şimdi neler düşünür benim hakkımda.Bu kadar yeniyken bu olmamalıydı.Off off Üzülsem miii ? Sevinsem mi...
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4609
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4069
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : ηoмα∂.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : мιℓкуcσυρℓє'м♔

Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) - Sayfa 2 EmptyPaz Eyl. 04, 2011 9:52 am Paylaş

Hmm güzel olmuş.
Cidden yaşadınmı bunları ya romantikmiş hikayen gerçekten (:
Devam Beril.
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) - Sayfa 2 EmptyPaz Eyl. 04, 2011 10:10 am Paylaş

Tamamen doğru değil ama çoğu yeri Very Happy Teşekkürler
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1679
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1058
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bursa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ''ÜMİT''

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) - Sayfa 2 EmptyPtsi Eyl. 05, 2011 12:36 am Paylaş

süper olmuş cnm Very Happyçok beğendim ((:
türkü.
Deneyimli
Deneyimli
türkü.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 909
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 907
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/06/11

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) - Sayfa 2 EmptyPtsi Eyl. 05, 2011 12:38 am Paylaş

çok güzel olmuş cnm Very Happy devam....
özgüηüммм~♥
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
özgüηüммм~♥
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4169
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2824
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/01/11
<b>Nerden</b> Nerden : One Direction Konserinden.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : HaryStyles~♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cenker

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) - Sayfa 2 EmptyPtsi Eyl. 05, 2011 7:58 am Paylaş

Çok güzel olmuş,ellerine sağlık. Very Happy
http://twitter.com
~Masal~
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
~Masal~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2000
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2050
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/02/11
<b>Nerden</b> Nerden : DÖNGELLİ CEZAEVİNDEN ''SuSkUnLaR''
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : emre aydınn

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) - Sayfa 2 EmptySalı Eyl. 06, 2011 2:49 am Paylaş

çookkk güzel olmuş ellerine sağlıkkk
yb bekliyorumm
Ümit_İdiil
Deneyimli
Deneyimli
Ümit_İdiil
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 821
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 339
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/06/11
<b>Nerden</b> Nerden : Ankaraa :)
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Gülümsee :*

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) - Sayfa 2 EmptySalı Eyl. 06, 2011 3:25 am Paylaş

çok güzeel yb ne zaman Very Happy
Eda~
Deneyimli
Deneyimli
Eda~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1547
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1588
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 04/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Öğrenipte napcan ?
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) - Sayfa 2 EmptySalı Eyl. 06, 2011 8:21 am Paylaş

#Beril demiş ki:
Eda~ demiş ki:
#Beril demiş ki:
Eda~ demiş ki:
Yeni Konun hayırlı olsun (:
Sanki Yaren'in 'Birden Bire Hayatımın Tümü Oldun Gecelerime Gün Gibi Doğdun' Senaryosunu andırıyor gibi(: Hatta bir çok yeri de benziyor (:
Neyse uzun lafın kısası umarım bol yorumlu bol bölümlü olur (: Devamını bekliyor olacağım..

anlamadım şu zamana kadar kimsenin senaryosunu çalmadım çalmam burdan senaryo bile okumuyorum arada sırda da sevdiğim kişilerin senaryolarını okuyorum bunu yazarken kendi hayatım diye de belirttim !

Canım Ben Sana Zaten Çaldın Demedim ki, Benziyor dedim. Ayrıca Kusura bakma Belirttiğin yazıyı görmemiştim. Ha bir de bu kadar çok sinirlenicek bir şey yok bence Benim de yazdığım senaryoların başka senaryolara benzediği yönleri oluyor o zaman ben çalmış mı oluyorum ! İyi kötü her yoruma açık değil misin, ben de düşüncemi belirttim..

Bunun iyi veya kötü yoruma açıklıkla alakası yok beğenmedim desen anlayışla karşılarım ama "hatta birçok yeri benziyor" demek sanki konuyu ondan almışım demek ki bu benim yapacağım bir iş değil ve bu yazıyı okuduktan sonra ne kadar üzüldüğümü anlatamam yazmaya heves bile kalmadı.

Seni Üzmek İstemezdim.. Dediğim gibi içimden gelen yorumumu yaptım. Burda Seninle tartışmak istemem. Senaryon güzel devamını beklerim. En başta da dediğim gibi Yorumumu söyledim sadece.. Üzdüysem Kusura bakma . :[
pozitif.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
pozitif.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 11603
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 10518
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : Türkiye (;
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Ümit♥''

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) - Sayfa 2 EmptyÇarş. Eyl. 07, 2011 12:22 am Paylaş

ÇOk güzel olmuş ellerine sağlık (:
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) - Sayfa 2 EmptyÇarş. Eyl. 07, 2011 10:10 am Paylaş

Yeni bölüm bu akşam gelir Very Happy Herkese teşekkürler
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) - Sayfa 2 EmptyÇarş. Eyl. 07, 2011 10:45 am Paylaş

Vay Türkü vay.Sen annene babana yanında sigara içirtmezsin bu çocuk yanında içti bir şey demedin sadece korku mu bu ? Hayır değil elbette belki de aranız yeni düzeldi ve bozulsun istemiyorsun yani bir ihtimal...
Fark ettim ki biri geliyordu ilerden.Baktığımda elinde bir tane kırmızı gülle Emre'yi gördüm.Haaah tam sırasıydı.Onlarda yanımızdayken.O kadar erkeğin içinde iki kız.Şimdi neler düşünür benim hakkımda.Bu kadar yeniyken bu olmamalıydı.Off off Üzülsem miii ? Sevinsem mi....

T:E...emre sen hani bugün gelmeyecektin ?

E:Evet gelmeyecektim am süpriz yapayım dedim.Asıl süpizi ben yaşadım.Senin farklı olduğunu sanmıştım ama yanılmşım.Sende diğerleri gibisin....

Gözlerimden yaşlar geliyordu.Bunlar bana yakışan davranışlar bana söylenmesi gereken hakaretler değildi.Ne olduda ben bu duruma düşmüştüm.Ne olduda be hala buradaydım ?

T: Emre lütfen beni dinle

E:Neyi dinlemem gerekiyor ? Eğer gelmeseydim bana konuştuğunuzu anlatacak mıydın ?

T:....... (haklıydı...anlatmayacaktım)

E: Hiç sanmıyorum dedi ve elinden düşen gülün üzerine basıp yürümeye başladı.Ağlamaktan konuşamıyordum bile.Ordaki herkes benim gibi güçlü bir kızın çöküşünü izlemişti.Melike arkamdan sarıldı.Bense ağlayarak onun peşinden gitmiştim ama o gitmişti...

2 hafta sonra...

O gün annemlere beni almalarını söyledim bir şey mi oldu dediler yalanlar attım.Emre'ye bir hafta boyunca mesaj attım cevap vermedi.sonraki hafta Melike'den yeni bir sevgilisi olduğunu öğrendim.Aslında ben diğer kızlar gibi değildim.O diğer erkekler gibiydi.

Sonraki gün tekrar babannemlerde kalmaya gittim ama sorun yoktu.Kendimi toparlamıştım.Geçen gece saat dokuzda siteye geldim bütün gece Melikelerde oturduk.Bugün Melike beni Nil ile tanıştıracak.

Melike beni evden aldı.Nillere doğru yürümeye başladık.Sonra ön bahçesi dar arka bahçesi geniş pembe dış cepheli apartmanın önünde durduk.Önündeki dut ağacından bir dut kopartıp girişteki merdivenlerden indik.Melike en üst katın ziline bastı.Apartman 4 katlıydı.Diafondan bizim yaşlarımızda bir kızın sesi geldi

N:Kimooo

M:Benim Melike

N:Tamam canım geliyorum siz arkada oturun

Melike tamam dedi ve arkaya doğru ilerledik ben hemen ordaki salıncağa oturdum melikede yanıma bir sandalye çekti.5 dk sonra dizinden baya üstünde beyaz bir elbise ve madalya şeklinde bir kolye ile Nil indi.Gerçekten çok hoş bir kızdı.En azından Melike'nin anlattığı kadar vardı.Melike ile uzun bir sarılmadan sonra büyük bir sıcak kanlılıkla elini bana uzattı.Tanışma faslını atlattıktan sonra Melike'nin bizi birbirimize anlattığı kadar tanışmışlığımızı ilerlettik.Gerçektende tam benlik kafa bir kızdı.Melike'nin arkadaş seçimine güvenirim zaten.Bizim başımızdan geçenler biliyormuş Nil zaten kız geleli nerdeyse 2 hafta oldu Melike anlatmıştır :D ve Melike bunu bana şimdi anlatıyor onlar her gece beni sormuşlar.Melike vermek istemesede telefon numarasını almışlar ama benimkini vermemiş.Melike ile Nil burda oturmuşlar hep.Sadece bir kere o çardakta oturmuşlar ama onlar yine benim hakkımda Melike'yi sıkıştırınca burda oturmaya başlamışlar.

T:Off gerçekr-ten bıktım onlarla konuşmak istemiyorum

N: Anladığım kadarıyla onlar sana fazlasıyla değer veriyor ve onlar değer verdikleri kişilere bir şey yapmazlar

T: Bir şey yapacaklarından değil onca yaşanan şeyden sonra onlarla tekrar karşılaşmak ve.. ve E..Emre hakkında konuşmak istemiyorum

M:Tamam canım anlıyorum ama onlarla konuşmazsan ne bundan sonra biz ne de sen burda rahat takılabilirsin.Baksana parka bile adım atamıyoruz öğlenleri onlarla karşılaşırız diye.Sesimizi duyuyorlar kim var orda diye soruyorlar bu yüzden çardaktada oturamıyoruz.Anlayacağın bizde kapana kısıldık.

T: Hepsi benim yüzümden neden ben ya off (yüzümü ellerimin arasına gömdüm)

M: Merak etme canım bu kadar güzel olmak suç değil

Melike'nin yüzüne bir bakış attım Nil gülmeye başladı.Melike zaten hazırda bekliyor o da kahkaha atmaya başladı..Bende büründüğüm melankolik havadan çıkıp gülmeye başladım.O kadar çok ses çıkarttık ki birileri camlara kadar çıktı...... iyi bir üçlü olmuştuk Very Happy)

T: Off çok güldüm :D

M:Aynen ya karnım ağrıyor :D

N:İkiniz çok komiksiniz ya :D

Melike ile birbirimize baktık bir kahkaha patlaması daha.Sonra kendimi zor da olsa durdurup.

T:Tamam yeter şimdi ben diyorum ki bu gece çardakta oturalım

M: Hani onlarla konuşmak istemiyordun

T: Ama senin başınıda belaya sokmak istemiyorum.Nil ? Senin için de uygun mu ?

Bir 5-6 saniye konuşmadı sonra karar vermiş gibi başını sallayarak kabul etti.Biraz daha sohbet ettikten sonra Melike ile siteye gittik

Hızlı bir yemek yeme faslından sonra yine birbirimizi çağırdık.Ben sonra numarayı engellerim düşüncesiyle Ümit'in numarasını Melike'den alıp aradım.Saat 8'di.9:30'da parkın orda buluşacaktık.Fazla tanımadığım insanların yanına gece parka ilk kaçışımdı.Tek umudumsa tanıdık kimseye yakalanmamak...

Sonra Nil'i aradık.Herkesin dizileri olduğu için bu gece öndeki çardak boştu.Orada toplandık.Neler yapacağımız yakalanırsak ne yalan söyleriz diye bütün detayları konuştuk.Basitti.Yalanımız onlar melike'nin anaokulundan arkadaşı.Birkaç kişi onun arkadaşı o onun abisi falan.Kesinlikle yanımızda sigara içmeycekler küfür ve kavga yok.Normalde bu kadar hapis ortamında yaşamam ama babannem emanetsin sana zarar gelir diye üstüme çok titriyor.Evdeyken bu kurallar geçerli değil biraz serbest bir ailem var 2 veya 3'te eve gelsem onlar için sorun olmaz.Neden bu kadar heyecanlıyım peki.Bu heyecan değil aslında yaşanacakların korkusu...

Saat 9:20 gibiydi.Erken gitmekten bir şey olmazdı.İlk önce arkadaki oturduğumuz (benim tabirimle lanetli yerden) onları izledik.Bizim hakkımızda acaba ne konuşacaklar diye tartışıyorlardı.Yoldayken Ümit'e mesaj attım geliyoruz diye.Birazda yavaş adımlarla yanlarına geldik.Benim gözümdeki korku ve onların gözlerindeki merak tek bir bakışda belliydi.

Ü:Aslında bizde senle konuşm.....

T: İlk ben konuşsam

Elini başla gib haftada gibisinden gösterdi.

-Aslında size teşekkür etmem gerekir Emre'nin gerçek yüzünü gördüm.Ben onu gerçekten sevsem bir insan sevdiği kişiyi 1 haftada unutamaz ama o beni unuttu.(gözlerimden yaşlar gelmeye başladı Melike arkamdan sarıldı bende elini tuttum) ama büyük bir kısmını atlattım.Kendinizi suçlamanızı istemem.Her şey için teşekkür ederim.Artık fazla görüşmesek ?
Ümit: o_O (neden acabaaa
?)
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4609
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4069
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : ηoмα∂.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : мιℓкуcσυρℓє'м♔

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) - Sayfa 2 EmptyÇarş. Eyl. 07, 2011 11:09 am Paylaş

Hmm güzel olmuş ya ama keşke önce bi Ümit'i konuştursaydın şekerim.
Sayende ne diyeceğini öğrenemicez kanımca
Devam Beril'cim (:
masmavi970
Deneyimli
Deneyimli
masmavi970
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1264
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1307
<b>Nerden</b> Nerden : evden

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) - Sayfa 2 EmptyÇarş. Eyl. 07, 2011 8:41 pm Paylaş

süper olmuş
Ümit_İdiil
Deneyimli
Deneyimli
Ümit_İdiil
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 821
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 339
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/06/11
<b>Nerden</b> Nerden : Ankaraa :)
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Gülümsee :*

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) - Sayfa 2 EmptyPerş. Eyl. 08, 2011 12:18 am Paylaş

Çok güzeeel Very Happy)
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1679
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1058
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bursa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ''ÜMİT''

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) - Sayfa 2 EmptyPerş. Eyl. 08, 2011 5:31 am Paylaş

süper olmuş cnm :)devam.
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) - Sayfa 2 EmptyPerş. Eyl. 08, 2011 10:37 am Paylaş

Teşekkürler Very Happy)
özgüηüммм~♥
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
özgüηüммм~♥

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) - Sayfa 2 EmptyPerş. Eyl. 08, 2011 12:03 pm Paylaş

Çok güzel ellerine sağlık. Very Happy
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) - Sayfa 2 EmptyPaz Eyl. 11, 2011 8:39 am Paylaş

Yorumlar çok az...
mltm
Moderatör
Moderatör
mltm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 11933
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4139
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Özge'm♥

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) - Sayfa 2 EmptyPaz Eyl. 11, 2011 8:41 am Paylaş

Güzel olmuş bölümün.
Devamını dilerim (:
özgüηüммм~♥
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
özgüηüммм~♥

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) - Sayfa 2 EmptyPaz Eyl. 11, 2011 8:49 am Paylaş

Bölümünü bekliyoruz.Bölümler gelsin yorumlar artar.
türkü.
Deneyimli
Deneyimli
türkü.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 909
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 907

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) - Sayfa 2 EmptyPaz Eyl. 11, 2011 10:18 am Paylaş

çok güzel olmuş cnm Very Happy devam...
-Damla-
Üye
 Üye
-Damla-
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 79
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 77
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 26/06/11
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) - Sayfa 2 EmptyC.tesi Eyl. 17, 2011 12:04 am Paylaş

spr olmus dvm
-Damla-
Üye
 Üye
-Damla-
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 79
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 77
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 26/06/11

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) - Sayfa 2 EmptyC.tesi Eyl. 17, 2011 12:28 am Paylaş

Süper Devam Et
TürkÜmit Kantarcılar
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
TürkÜmit Kantarcılar
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 261
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 274
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : TürkÜmit Pelİbo

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) - Sayfa 2 EmptyC.tesi Eyl. 17, 2011 8:48 am Paylaş

Süperrr Devamm
https://www.facebook.com/pages/%C3%87AkIl-tA%C5%9FLaR%C4%B1/15048

Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki