Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5001
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3934
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Malik.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa Empty
MesajKonu: Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa EmptyPtsi Ekim 10, 2011 5:20 am Paylaş

Bir Yaz Tatili
Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa 3l65z6t6

Özge Öztürk;
Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa 24lmudt

18'ine yeni girmiş, girer girmez Ehliyet alan hanım hanımcık, güzel, olgun kızımız. Yaşına göre fazlasıyla olgun vede dik başlı olmasıyla dikkat çeker. Tabii ela gözleri ve sarı saçlarıda işin cabası. Sessiz ve sakin bir karaktere sahip. Onun farkedilmesini sağlayan güzelliğidir. Konuşması gereken yerde konuşur, hakkını savunur ve yapması gerekeni yapar. Düşünmeden karar vermez.
Babası komiser ,disiplinli , katı bir adam. Ama kızına çok düşkün , bu yüzden de onu korumak için elinden geleni yapıyor. Annesi ise eski bir terzi. Eskiden bir dükkanı varmış ama daha sonradan kapatmış ve ev hanımı olmuş. Artık sadece ailesi için giysiler dikiyor.
Özge Anadolu Lisesi mezunu. İstanbul'da yaşıyor. Tüm sene gösterdiği üstün başarı için ailesi onun yalnız bir tatile çıkmasına izin vermiş.
Özge şimdi bavulunu topladı ve arabasına atladı. Yazını geçireceği tatil köyüne doğru yola çıktı.

Meltem Sert;
Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa Tumblrlsuxugtbc01r0h1tj

Dolu dolu 19 yaşında. Motor düşkünü , kıpır kıpır, enerjik bir kız. Kahverengi saçları ve kahverengi gözleri büyük uyum içinde. Özgürlüğüne düşkün, maceraperest bir kişiliği var.
Babası mimar. İşine bağımlı bir adam. İşi olduğu sürece gözü ne kızını görür ne de karısını. 7/24 işi de vardır. Annesi ev hanımı. Babasından alamadığı sevgiyi Annesinden almış Meltem. En zor günlerinde , yanı başında Annesi vamış. Her zaman ona sığınmış. Annesi ile arasında bambaşka bir bağ var. Annesi de kızı için herşeyi yapabilir.
Bu yaz Meltem zorla bir tatil köyüne gönderiliyor. Meltem Annesi ile birlikte tatil yapmak isterken , Annesi onu zorla tek başına gönderiyor.
Meltem şimdi tüm eşyalarını motoruna yerleştirdi. Uzun bir yolculuğa çıkacağı için, bol bol uyumuş kendine enerji depolamıştı bile. Yola çıkma vakti gelmişti.

Deniz Çoker;
Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa Boydamondamonsalvatoreh

20 yaşında. İstanbul'da ailesi ile birlikte yaşıyor. İsminin anlamanı taşıyan gözleri her baktığını etkileyebilecek nitelikte. Siyah uzun saçları ve mavi gözleri birbirini tamamlıyor. Yüksek bir genel kültüre sahip , çok okuyan , çok bilen biridir. Şımarıklığı yoktur ama haylazlıkları vardır. 20 yaşında olmasına rağmen arkadaşı Özgür sayesinde 16 yaşında gibi davranır.Özgür'ün zorlamalarıyla bu yazı tatil köyünde geçirecek.

Özgür Yakın;
Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa Tumblrlciep7fqep1qzjiyg

İsminin tam anlamıyla Özgür Oğlan. 20 yaşında. Ailesini küçükken bir trafik kazasında kaybetmiş. Velayeti Teyzesine geçince 1 dediği 2 edilmemiş. Bu yüzden her istediğini yapabilen , özgür bir kişiliğe bürünmüş. Üniversiteyi kazanamamış , bu pekde umrunda değil. Arabalara düşkün , küçük bir koleksiyonu var. (oyuncak araba)
Havasından dolayı herkes onunla arkadaş olmak için can atar. Ama o tek hakiki dostundan başkasına güvenmez. Deniz ile 6 yaşında tanışmış, o zamandan beri hiç kopmamışlar. Aynı okullara gidip , her günlerini beraber geçirmişler. Binbir türlü yaramazlıklari haylazlıkların ardından bu yaz beraber harika bir tatil yapmayı planlıyorlar. Bakalım evdeki hesap çarşıya uyacak mı?

~~~~~

"Ne içtin lan sen?" Diye dalga geçti Özgür. Arkadaşına takılmayı seviyordu.

"Bütün gün beraberdik Özgür." Deniz gözlerini yoldan ayırmıyordu. Direksiyonu daha sıkı kavradı ve bangır bangır çalan radyonun sesini kıstı.

"Hey! Ben onu dinliyordum." Diyerek çıkıştı Özgür.

"Onu kısık seslede dinleyebildiğinin farkındasın değil mi?"

---

"Öküüüzzz!" Bu cırlama Meltem'e aitti. O öküz arabasıyla tüm yolu kapamış geçecek yer bırakmamıştı çünkü. Motorundan çevik bir hareketle indi ve Öküz'e doğru ilerledi.

"Merhaba. Yedek araba lastiğin var mı?"

"Ya, evet. Motorumda yedek araba lastiği taşıyorum. Çek şu hurdanı yoldan."

"Lastik yokken nasıl çekebileceğimi söyler misin lütfen?"

---

"Oha!" dedi Özgür.

"Hayvan." Diye bağırdı Meltem.

"Çüş!" diyerek daldı Deniz.

"Aranızda Türkçe konuşan biri yok mu?" Bu ses Özge'den gelmişti.

Nevet yine ben :D
Bu senaryomu zevk için yazıyorum Crying or Very sad
Gırgırına Crying or Very sad
Neysem.
Bundan kimsenin haberi yoktu!
Telif hakkı filan istemeyin , vermem ona göre :D

Tanıtım budur. Budur ama nasıl zorlandım bir bilseniz! Hele Özge'nin en beğendiği erkek ünlüyü bulmak beni en çok zorlayan şeydi Crying or Very sad
En beğendin erkek ünlü diyorum.
Bilmem ki şimdi diyor Crying or Very sad
Veee tabiiside Blend'imizi hazırlayan biricik Ergen Ötesi Tuğçe'ciğime sevgilerimi iletirim. :mutluluk:
Mucuk sana Cool
Şimdilik karakterler bunlar efendim.
Kim bilir bakarsanız sizde bir anda tatil köyüne gelmişsiniz :zaa:
Elimden geldiğince karakter eklemeye çalışacağım (:
Yazımı kısa tutuyorum yoksa Özge meraktan çatlıcak Crying or Very sad
Mucuklar mucuklar Cool

En son ~Ness~ tarafından Çarş. Ekim 12, 2011 7:27 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
~│•Özgé•│~
Co-Admin
Co-Admin
~│•Özgé•│~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 13857
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4359
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Eskişehir
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Melo'm ♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa Empty
MesajKonu: Geri: Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa EmptyPtsi Ekim 10, 2011 5:36 am Paylaş

Aman yarabbi!.
Ecooo süpersin kızım sen. :zaa:
Şok ettin beni :D
Ah Deniz vah Deniz. :zaa:
Şimdiden sevdim bu karakteri. :D
Çatladım patladım ama değmiş bebeğim :zaa:
Çok hoşuma gitti konusu,karakterleri. Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa 3268751438
Yine süper bir senaryo,alışılagelmiş bir durum bu. :hehe:
Bakalım başımıza ne işler açacaksın? Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa 3268751438
Beni düşünüp de yazını kısa tuttuğun için ayrıca teşekkür ediyorum Eco. Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa 3268751438
Yeterince meraklanmıştım zaten. Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa 3268751438
Neyse bakalım,bekliyorum ilk bölümü.
Mümkünse hemen şimdi olsun. Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa 3268751438
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa EmptyPtsi Ekim 10, 2011 5:41 am Paylaş

Değdi mi bari?
Hayır kendi kendine çatlasan tamam diyeceğimde, birde benim başımın etini yiyorsun Crying or Very sad
Eh, anlatabildiğim kadarıyla anlattım işte :D
Deniiizzz, Deniz sevilmeyecek gibi değil zaten :mutluluk.
Aman , yanlış anlama :zaa:
Neysem.
İlk bölüme daha var :D
"Uzun aralıklarla uzun bölümler koyarsın" diyen sendin Crying or Very sad
Öptüm meleğim Cool
~│•Özgé•│~
Co-Admin
Co-Admin
~│•Özgé•│~

MesajKonu: Geri: Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa EmptyPtsi Ekim 10, 2011 5:44 am Paylaş

~Ness~ demiş ki:
Değdi mi bari?
Hayır kendi kendine çatlasan tamam diyeceğimde, birde benim başımın etini yiyorsun Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa 3268751438
Eh, anlatabildiğim kadarıyla anlattım işte :D
Deniiizzz, Deniz sevilmeyecek gibi değil zaten :mutluluk.
Aman , yanlış anlama Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa 795560
Neysem.
İlk bölüme daha var :D
"Uzun aralıklarla uzun bölümler koyarsın" diyen sendin Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa 3268751438
Öptüm meleğim Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa 675700275

Değdi tabi,değmez mi? :zaa:
Ben demiştim değil mi öyle diye?Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa 3268751438
Ama o zaman bilmiyordum ki konunun bu olacağını :D
Neyse Eco'm,sen ekle de biz bekleriz seni.Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa 675700275
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa EmptyPtsi Ekim 10, 2011 5:46 am Paylaş

Kısa bölümler sık eklemek bencek daha iyi Ergenim Crying or Very sad
Haydi hayırlı olsun senaryon :hehe:
mltm
Moderatör
Moderatör
mltm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 11933
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4139
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Özge'm♥

MesajKonu: Geri: Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa EmptyPtsi Ekim 10, 2011 5:51 am Paylaş

Huh kanka bu ne ? Crying or Very sad
Başrolde ben, ay çok heyecanlı. Crying or Very sad
Resmim de çok güzel ama. :zaa:
Vee Özgür. :zaa:
Benimki olacak diye düşünüyorum, Adam'ım benim. Crying or Very sad
Müthiş bebeğim müthiş.
İlk bölümü beklerim, hayırlı olsun. :zaa:
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa EmptyPtsi Ekim 10, 2011 5:53 am Paylaş

Ha gelin üstüme, gelin üstüme hiç yazmayayım :D
Teşekkür ederim Tuğçe'm (:
Özo kurban olduğum, yapma böyle Crying or Very sad

Veee Mel!
Kanka bu boru , ne işe yarar biliyorsundur herhalde Crying or Very sad
Teşekkür ederim hayatım (:
Bakalım ne 'Öküz'lükler yapacaksın Crying or Very sad
Adam enişteye sevgiler , sagyılar :hehe:
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa EmptyPtsi Ekim 10, 2011 5:59 am Paylaş

Hım... İyiymiş...
Çakıl taşlarım grubunun delileri bir araya gelirsenin...
İkili kişili versiyonu tuttum...
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4609
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4069
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : ηoмα∂.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : мιℓкуcσυρℓє'м♔

MesajKonu: Geri: Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa EmptyPtsi Ekim 10, 2011 7:38 am Paylaş

Özge ve Meltem Crying or Very sad
Bu ikilinin maceralarını düşündükçe..
Ayy ayy Nesli harbiden süper gırgır olmuş.
Yardır bölümlerii anacıım. Crying or Very sad
goktug
Deneyimli
Deneyimli
goktug
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1266
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1263
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa EmptyPtsi Ekim 10, 2011 8:06 am Paylaş

çok eğlenceli bir senaryo olacak hayırlı olsun ilk bölümü bekliyorum
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa EmptySalı Ekim 11, 2011 3:00 am Paylaş

Teşekkür ederim (:
Bu gün gelir gibi :D
cσηтєѕѕ.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
cσηтєѕѕ.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 9426
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2229
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Tuğçe'm.

MesajKonu: Geri: Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa EmptySalı Ekim 11, 2011 3:15 am Paylaş

Ohaa Ness'lim aşmışız kuzuuum Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa 795560

Blendinize , karakterlerinize , resimlerinize , yazarınıza biterim amaa ! Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa 672978

Bölüm bencek'de sık sık konulsun Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa 687388

Ellerine Sağlık Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa 961935
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa EmptySalı Ekim 11, 2011 3:39 am Paylaş

cσηтєѕѕ. demiş ki:
Ohaa Ness'lim aşmışız kuzuuum Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa 795560

Blendinize , karakterlerinize , resimlerinize , yazarınıza biterim amaa ! Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa 672978

Bölüm bencek'de sık sık konulsun Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa 687388

Ellerine Sağlık Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa 961935

Coşkun'um sana çok önemli bir teklif yapacağım :zaa:
Neysem.
Teşekkür ederim kuzum (:
Bakalım , sık sık koymaya çalışırım Smile
Blend'imiz , sponsorumuz Spring'e aittir efendim , elleri dert görmesin Crying or Very sad
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa EmptySalı Ekim 11, 2011 3:43 am Paylaş

Bölümü bekliyorum , ayrıca rica ediyorum.
Katkım olduysa ne mutlu :hehe:
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa EmptySalı Ekim 11, 2011 5:17 am Paylaş

ÖNEMLİ!
Artık Meris(contess.) ile birlikte yazacağız bu senaryomuzu (:
İlk bölüm bu gün değilde , yarına gelir (:
cσηтєѕѕ.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
cσηтєѕѕ.

MesajKonu: Geri: Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa EmptyÇarş. Ekim 12, 2011 3:40 am Paylaş

Teklifin için çok teşekkür ederim Coşkun'um (:

Umarım güzel iş çıkarırız ortaak Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa 675700275
~│•Özgé•│~
Co-Admin
Co-Admin
~│•Özgé•│~

MesajKonu: Geri: Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa EmptyÇarş. Ekim 12, 2011 3:50 am Paylaş

Size güveniyorum canlar.
Biliyorum ki çok iyi bir iş çıkaracaksınız :zaa:
Bugün eklersiniz artık ilk bölümü? :zaa: :D
cσηтєѕѕ.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
cσηтєѕѕ.

MesajKonu: Geri: Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa EmptyÇarş. Ekim 12, 2011 3:54 am Paylaş

Coşkuncan gelsin başlarız yazmaya Öz'm Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa 821217
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa EmptyÇarş. Ekim 12, 2011 5:05 am Paylaş

İşte geldim burdayım :zaa:
Bu gün gelicek Özge'm (:
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa EmptyÇarş. Ekim 12, 2011 7:26 am Paylaş

Bir Yaz Tatili
-Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin-
1. Bölüm 'Lastik.'

"Biraz daha yavaş kullan istersen. Yıl sonunda varırız Deniz." Diye söylendi Özgür.
Deniz her zaman arabayı dikkatli kullanırdı. Ama Özgür tezcanlı ruhuna yenik düşüyor , daha fazla gaza yükleniyordu.

"Ehliyetini kaptırmamış olsaydın kendin kullanırdın. ama gördüğün gibi direksiyon bende."
Özgür aşırı hız ve alkol yüzünden ehliyetine 6 aylık elveda demişti. Arabasıda bağlanmıştı. Güzelim Porche'ye yazık
olmuştu... Deniz yine aynı hızda gitmeye devam ediyordu. Uzun , düz , tenha bir yolda ilerliyorlardu. Bu araba Deniz'e aitti.
Range Rover'ını çok severdi , ama asla Özgür'e vermezdi. Arabasının bağlanmasını istemiyordu tabiiki de.
Deniz radyoya uzandı ve sesini kıstı. Yolun başından beri müzik son ses açıktı. Radyonun sesini kısmasıyla , Özgür tekrar açtı.

"Onu kısık seslede dinleyebildiğinin farkında mısın Özgür?"

"Sağırım ben abicim, tamam mı! Karışma bana ya , karışma!"

"Tamam. Sen rus kızlarla basıldığında karışmam. yemekhaneden yemek çadlığında suçu üstlenmem. okulda kızların üniformalarını sakladığında karışmam."

Özgür manidar bir gülümseme ile arkadaşına baktı. Bütün bunları yapmıştı. Her zaman onu korumuştu,
gerektiğinde suçu üstüne almıştı. Çok iyi bir arkadaştı. İşte bu yüzden ondan başkasına asla güvenemiyordu.

"Sağol kardeşim" Kelimeleri döküldü ağzından.

Deniz şaşkınlıkla Özgür'e döndü.

"Önemli değil de , ne oldu?"

"Boşver."
Özgür önüne döndüğünde aniden bağırdı.

"Deniz dur , hemen dur!"

Deniz aniden fren yaptı ve araba durdu. Önüne döndüğünde gördüğü manzara ciden kafa karıştırıcıydı.

Bir motor, yolu kapyan bir araba , ve birbirini yiyen 2 kız.
Özgür'ün yüzünü geniş bir gülümseme kaplamıştı.

"Beleşe kız kavgası" ve ardından bir kahkaha attı.

"Kapa çeneni Özgür! Ben ne olduğuna bakmaya gidiyorum."
Deniz arabadan fırlarken Özgür peşinden indi.

"Ben de geliyorum ,kaçmaz bu eğlence."

- - - -

Meltem kaskının arkasından 'üf'ledi. Uzun yolculukları hiç sevmezdi. Hele bir de tek başınaysa katlanılmaz olurdu onun için.
Gözü yanıp sönen kırmızı ışığa takıldı. Benzini bitmek üzereydi. Böyle bir yolda nerede benzinci bulacağını bilmiyordu.
Yola odaklandı , ileride bir benzin istastonu görmüştü. En azından şimdilik yolda kalmayacaktı. Benzin istasyonuna doğru sürdü ve durdu.
Motorundan inerken kaskınıda çıkarmıştı. Benzincide çalışan elaman dikkatle onu süzüyordu. Meltem'in üzerinde koyu mavi dar bir jean, ince askılı beyaz bluz ve siyah deri ceket vardı.
Dikkat çekmemesi imkansızdı.
"30 Liralık." dedi.
Kız kendisine doğru gelen bakışları umursamadan markete girdi. Soğuk, içeceklerin bulunduğu dolaptan RedBull'unu aldı ve kasaya yürüdü.
Kasada ki adam muhtemelen marketin de sahibi olmalıydı.
"30 Liralık." dedi Meltem.
Adam hesaplama konusunda iyi değildi , hesap makinesinde sayıları topladı.
"35 Lira."
Meltem parayı ödeyip çıktı.
Çalışan motoruna benzin koymuştu. Kaskını tekrar taktı ve motoruna binip hızla uzaklaştı. Diline bir şarkı dolanmış içinden onu söylüyordu. Aslında bunu hiç sevmezdi.
Şarkı dinlemeyi severdi , söylemekten nefret ederdi. İçinden 'Araba mı alsaydım?' diye düşündü. Ama hemen bu düşüncelerden kurtuldu. Motorsikletleri her zaman çok sevmişti.
Küçüklüğünden beri bir Motoru olsun istiyordu. Bunu başarmıştı. Arabalarla işi yoktu. İçinden şarkısını söylemeye devam etti.

Bir kaç kilometre daha gitmişti ki yolda bir karartı gördü. Gözlerini kırpıştırdı yanlış görmüyordu yolda siyah bir araba vardı. Şaşırıyordu çünkü araba yolda ilerlemiyordu. Aksine yolda yan bir şekilde
durmuş tüm yolu kaplıyordu. Meltem yavaşladı ve iyice yaklaştığında durdu. Derin bir nefes vererek indi motorundan. Böyle giderse şu tatil köyüne asla ulaşamayacaktı. Kaskını çıkartırken kendi kendine bağırdı.
Aslında bunu sürücününde duymasını istiyordu.

"Öküüüüz!"
Şoförün erkek olduğuna emindi. Böyle bir öküzlüğü ancak bir hayvan yapabilirdi. Araba siyah bir minicooper'dı. Zengin züppe diye geçirdi içinden. Arabaya doğru daha çok yaklaştı. Camdan görebildiği
sarı uzun saçlı bir kızın direksiyonu yumrukladığıydı. Şaşkınlıkla gözlerini irileştirdi. Cama doğru yaklaşıp parmağıyla iki kez tıklattı. Sarı salı kız kafsını dayadığı direksiyondan kaldırdı.

"Açsana şu camı!" diye bağırdı Meltem. Sesini kıza duyurmaya çalışıyordu.
Kız soğukkanlılıkla camı açtı.

"Ne var?" dedi soğuk bir şekilde.

"Ah , harika!" diyerek inledi Meltem. Tamda kişisne denk gelmişti. Bela çeken bir ynü olduğunu biliyordu, ve bir kez daha doğrulamıştı bunu.

- - - -

Özge en sevdiği albümü dinliyordu yine. Arabasının konforlu koltuğunda gerindi. Tatil köyüne az kalmıştı vede yorulmaya başlıyordu. Dalgın bir şekilde yolu izliyor ve dinlediği şarkıyı mırıldanıyordu.
Birden sarsılmaya başladı. Direksiyonu sabit tutamıyordu sola doğru kırdı ve frene bastı. Derin bir kaç nefes aldı ve verdi. Ne olmuştu? Neden kontrolünü kaybetmişti? En önemlisi bu arabada neden
yamuk duruyordu? Kapıyı açtı ve arabadan indi. Araba gayet normal görünüyordu. Daha sonru yamukluğu ilgisini çekti. Eğilip baktığında bir küfür savurdu. Arabanın ön lastiklerinden biri patlamıştı.
Dönüp bagaja doğru yürüdü ve bagajı açtı. Yedek lastik yoktu. Oysa ki çıkmadan önce bagaja yerleştirmesi gerekiyordu. Arabanın her yerine baktı , hatta kaputu açıp içindse olup olmadığına bile
bakmıştı. Tek yapabileceği bekleyip birinin yardım etmesini ummaktı. Tekrar şoför koltuğuna yerleşti ve müziği kapattı. Anahtarı çekti yan koltuğa fırlattı. başını ve kollarını direksiyona yasladı.
Bu olandan Babasının haberi olmamalıydı. Yoksa tüm tatili zehir olurdu. 3 ay boşa kül olabilirdi.

Bir kaç dakika geçmişti daha , motor egzozunun sesini duymaya başladı. Bir gelen vardı. Hiç kıpırdamadı. Camının tıklatıldığını farkedince başını kaldırdı.
Bu bir kızdı. Kahverengi saçları rüzgar yüzünden yüzünü kapatıyordu. Ona camını açmasını söylüyordu. Arkada siyah bir motor ve motora yüklü çantalar vardı. Bu kızdan yardım bekleyemezdi.
Camını açtı.

"Ne var?"

"Ah , harika!" diye inledi kız.

Özge kapısını açtı arabadan indi.

"Bak , üzgünüm tamam mı?! Yolu bilerek kapatmadım , lastiğim patladı ve birden direksiyonu kırdım. Yeni bir lastik olmadan yoldan çekilemem. Geçebilirsen geç , ama geçebilceğini pek sanmıyorum.
Neyse, sende araba lastiği yoktur değil mi?"

"İyi , güzel , hoş konuşuyorsunda bir nefes al be!"
Meltem kıkırdadı ve ilerleyip havası inmiş lastiğe baktı.

"Kötü görünüyor."

Özge'de derin bir iç çekti ve kendini Minicooper'ına yasladı. Tatili baştan kötü başlıyordu , gerisi malum...

Yaklaşık yarım saat kadar beklediler. Meltem motorunun üstüne oturmuştu , Özge hala aynı yerde hiç kıpırdamadan dikiliyordu. Meltem sinirlenmeye başlıyordu ve bu hiçde güzel bir şey olmazdı.
Hızlı adımlarla Özge'ye yaklaştı ve tıslarcasına konuşmaya başladı.

"Kızım senin yüzünden yarım sattir buraya kök saldım! sadece daha dikkatli olsaydın sende bende bu kahrolasıca yerden kurtulurduk! Şu kafanı bir kez olsun şu kafanı kullan!"

Özge doğruldu ve tek kaşını kaldırarak küçümser bir şekilde baktı Meltem'e.
"Neden sen o kafanı kullanıp bir çıkış yolu bulmuyorsun peki?"

Meltem sinirle soludu. Canı kavga istiyordu , vede malzemelerini bulmuştu. Dövülecek biri, dövmesi için bir hakaret, vede uygun bir alan.
"Sen çok oluyorsun ama! Kes sesini yoksa ben kesmesini bilirim!"

Özge yan bir gülümseme ile karşılık verdi.
"Çok eminsin kendinden. Ben o kadarda emin değilim ama. Yani senden!"

Meltem tokat atacağı elini kaldırmıştı ki bir fren sesi duyuldu. Her ikiside arkalarına doğru döndüler. Siyah bir RangeRover durmuştu. Meltem'in gözleri parladı. Sonunda buradan kurtulabilecekti.
Arabadan inen oğlan ile birlikte Özge'nin de gözleri parlamıştı.

Masmavi gözler merakla karşısındakini inceliyordu. Deniz bir an tüm vücudunun kasıldığını hissetti. Sarı saçlı kızdan gözlerini çekemiyordu. Başının hafifçe salladı ve arabanın kapısını kapattı.
"Neler oluyor?" diye seslendi.

"Yedek lastiğinin olup olmadığını söyle bana!" Dedi kahverengi saçlı kız.
Deniz onu daha yeni fark ediyordu. Görünümüyle , motorun onun olduğunu anlamıştı. O halde araba sarı saçlı kıza aitti ve onun bir sorunu vardı.

"Evet , var." dedi Özgür. Sanki 'Bende buradayım' diye bağırıyordu.
Meltem aldığı cevaba sevinmişti. Kıvırcık saçlı oğlanla kısa bir göz teması kurmuştu.
"Eee, nerede?" dedi.

"Ah, bagajda. Getireyim."
Özgür bir an dalıp gitmişti kahverengi gözlerde. Hemen toparlandı ve bagaja doğru ilerledi. Bavulların ardından lastiği bulup çıkarttı. Kucaklayarak Minicooper'ın yanına kadar taşıdı.

"Teşekkür ederim. Lastiğim patladı da, bende yedeklemeyi unutmuşum. Çok sağolun."
Diye minnetlerini dile getirdi Özge.

Deniz ona can alıcı gülümsemesiyle baktı.
"Ne demek. Hemen değiştiririz biz."

Özgür kaşları çatık bir şekilde baktı arkadaşına. Deniz kaşlarıyla lastiği işaret etti ve gülümsemesine devam etti.

"Hiç gerek yok ben hallederim." Desede pek mani olamamıştı Özge. Deniz ve Özgür lastiği değiştirdiler.
Meltem sadece motorunda oturmuş onları izliyordu. Özge ise yardım etmek için can atıyor ama bir işe yaramıyordu.

Deniz işi bitince kalktı ve pantolonun silkelemeye başladı.
"İşte bitti." dedi gülerek.
Özgür ise her tarafı kirlenmiş bir şekilde kafasını kaldırıp ölümcül bakışlar fırlatmıştı Deniz'e. Özge görmesede, Meltem farketmiş ve kıkırdamaya başlamıştı.
"Ben yapardım, ama sağolun."

"Önemli değil demiştim sanırım."

Özge , Deniz'in gülümsemesine dayanamıyordu. Üstüne atlayıp yiyesi geliyordu , bir yamyam gibi. Ama kendini dizginledi. Yoksa hiçde katil olmak istemiyordu.

"Peki o zaman." dedi.

"Bu arada ben Deniz." Elini uzattı.

Ne kadar doğru bir seçim diye düşündü Özge. İsmi tamamiyle kendisini yansıtıyordu. Uzattığı eli yavaşça tuttu.

"Ben de Özge. Memnun oldum."

"Öhö - öhö! 45 dakikadır bekliyorum , ve biraz daha beklersem çok kötü şeyler yapabilirim!" Diye cırladı Meltem.

"Oha!" dedi Özgür. 45 dakika nasıl beklediklerine şaşırmıştı.

"Hayvan!" diye bağırdı Meltem. Böylelerine dayanamazdı.

"Çüş" diyerek araya girdi Deniz. İkiside bunu haketmişti.

"Aranızda Türkçe konuşan biri yok mu?" Bu ses Özge'den gelmişti.
3ü beraber Özge'ye baktılar ve kahkahalarını tutamadılar.

contess&~Ness~
Meris&Ece

Meltem
Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa Tumblrlsyfx9jpld1qmcl3e

Özge
Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa 23105515167196156977014

Özgür
Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa Tumblrlswguzbeld1qa9ecy

Deniz
Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa Tumblrlsyqhmmems1r351c2

mltm
Moderatör
Moderatör
mltm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 11933
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4139
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Özge'm♥

MesajKonu: Geri: Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa EmptyÇarş. Ekim 12, 2011 8:36 am Paylaş

Okurken çok eğlendim kızlar, müthiş olmuş. :hehe:
Yeni bölümü dört gözle bekliyorum.
Ellerinize sağlık. Cool
~│•Özgé•│~
Co-Admin
Co-Admin
~│•Özgé•│~

MesajKonu: Geri: Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa EmptyÇarş. Ekim 12, 2011 10:55 pm Paylaş

Özge , Deniz'in gülümsemesine dayanamıyordu. Üstüne atlayıp yiyesi geliyordu , bir yamyam gibi.

Ah şu cümle.. Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa 3268751438
Neyse, süper olmuş kızlar. :zaa:
Aksini düşünmek çok yanlış olurdu zaten.
Kısa ya da uzun fark etmez,yakın bir zamanda bölüm ekleyin yeter. :D
Bekliyor olacağım. Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa 62342
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5842
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2961
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Los Angeles Kızı

MesajKonu: Geri: Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa EmptyÇarş. Ekim 12, 2011 11:09 pm Paylaş

mltm demiş ki:
Okurken çok eğlendim kızlar, müthiş olmuş. Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa 347122
Yeni bölümü dört gözle bekliyorum.
Ellerinize sağlık. Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa 675700275
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4609
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4069
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : ηoмα∂.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : мιℓкуcσυρℓє'м♔

MesajKonu: Geri: Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa EmptyPerş. Ekim 13, 2011 1:59 am Paylaş

Çok güzel bir bölüm olmuş.
Bayıldım Meltem ve Özgür'ün maceraları çok eğlendiricek gibime geliyo bizi :D
Ellerinize Sağlık canlarım (:
goktug
Deneyimli
Deneyimli
goktug
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1266
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1263
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa EmptyPerş. Ekim 13, 2011 2:15 am Paylaş

süper olmuş cnm Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa 3726834481 denize hayran olmamak imkansız gibi bi şey devamını merakla bekliyorum

Bir Yaz Tatili -Sadece 3 Ayları Vardı, Herşeyi Yaşamak İçin- 1. Bölüm 'Lastik.' 3.Sayfa

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki