Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Paylaş|

Dersler...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
YazarMesaj
The Meadow
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
The Meadow
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5298
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4149
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Just Breathe♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Dersler... Empty
MesajKonu: Dersler... Dersler... EmptyCuma Kas. 04, 2011 7:26 am Paylaş

Derste ne kadar iyiysem,sınavda o kadar kötüyüm.
test çözerken gayet iyi,sınava girince herşey tersine dönüyor.
hatta hoca fende çok iyisin demişti,sınavdan da 90'larda birşey bekliyordum.ve sonuç:54!!
sadece fen için geçerli değil bu.şu ana kadar sonuçları açıklanan hiçbir derste 65'in üstüne çıkamadım.
matematikte çok iyi değilimdir ama yine de 50'nin altına daha önce sadece 1 kez düşmüştüm.
açıkçası matematikten pek hoşlanmıyorum.hoca da fendeki o soruları yapıyorsun kareköklere gelince neden böyle oluyor demişti.matematikte başarısız olman önyargından dedi ama tek matematik değil ki düşük not aldığım.öyle çok stres yapanlardan da değilimdir.
zaten yazdan beri mutlu olduğumu söyleyemiycem.notlarım da böyle olunca iyice çöktüm.
hayır yani derste yaptığım şeyler,bildiğim şeyler olmasa üzülmem ama beynime kazınmış şeyler ya...
#Beyza.
Haftanın Üyesi
Haftanın Üyesi
#Beyza.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2799
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : - kervan ♥

Dersler... Empty
MesajKonu: Geri: Dersler... Dersler... EmptyCuma Kas. 18, 2011 12:10 am Paylaş

Evet Aynısı Benimde Başıma Geliyor Bildiğim Halde Sınavda donuyorum kalıyorum .

Üzücü..
JoliSun
Deneyimli
Deneyimli
JoliSun
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1971
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1138
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 27/07/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Faith!

Dersler... Empty
MesajKonu: Geri: Dersler... Dersler... EmptyPaz Kas. 20, 2011 3:06 am Paylaş

Aynısı geçen sene 8.sınıfta benimde başıma geldi. Klasik şeyler, kendini biraz zorlayacaksın. belki yapıyorsundur ama yazarak çalışmak cidden çok işe yarıyor.
Ayrıca odanın duvarlarına formülleri yazmak da -yani kağıda yazıp yapıştırmak, ama istiyosan duvara da yazabilirsin canım- işe yarar. Renkli renkli falan. Hatta karekök'le ilgili şeyleri bir karta yaz kenarlarına çok sevdiğin bi ünlünün resmini yapıştır, ünlüye bakarken gözün kayıverir kareköklere, baktıkça ezberlersin.
Ya da soruları yanlış yorumluyor olabilirsin. Misal ben, geçen sene sıvıların kaldırma kuvvetini yanlış yorumluyormuşum haberim yok. Sene sonunda bi hayırsever söyledi saolsun ama iş işten geçti bi kere..

Ben dersane sınavında 350'lere düşmüştüm de 420-450'lere çıkana kadar canım çıkmıştı. Ama tüm bunların yanında bütün SBS seminerlerine katılmıştım, eğlenceli bütün aktivitelerle ilgilenmiştim mesela. Rahatlamak da gerek biraz.

-Ama asıl beni toparlayan bir site olmuştu. İstersen özel mesajdan linkini verebilirim.
"Müzikli telkin" diye bir şey var. ilgilenirsen anlatabilirim ama "yok ben telkinlere inanmam" dersen sen bilirsin.

not: seni ders çalışmayla ilgili, dersler, rahatlama teknikleri vs. her türlü konuda bilgilendirecek dergileri de öneririm. örn: Beyin Gücü, Genç Beyin, Her Şey Seninle Başlar diye bir kitap var, yazarı Mümin Sekman.
http://www.wix.com/jsweb2011/gallery
The Meadow
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
The Meadow

Dersler... Empty
MesajKonu: Geri: Dersler... Dersler... EmptySalı Kas. 29, 2011 6:13 am Paylaş

JoliSun demiş ki:
Aynısı geçen sene 8.sınıfta benimde başıma geldi. Klasik şeyler, kendini biraz zorlayacaksın. belki yapıyorsundur ama yazarak çalışmak cidden çok işe yarıyor.
Ayrıca odanın duvarlarına formülleri yazmak da -yani kağıda yazıp yapıştırmak, ama istiyosan duvara da yazabilirsin canım- işe yarar. Renkli renkli falan. Hatta karekök'le ilgili şeyleri bir karta yaz kenarlarına çok sevdiğin bi ünlünün resmini yapıştır, ünlüye bakarken gözün kayıverir kareköklere, baktıkça ezberlersin.
Ya da soruları yanlış yorumluyor olabilirsin. Misal ben, geçen sene sıvıların kaldırma kuvvetini yanlış yorumluyormuşum haberim yok. Sene sonunda bi hayırsever söyledi saolsun ama iş işten geçti bi kere..

Ben dersane sınavında 350'lere düşmüştüm de 420-450'lere çıkana kadar canım çıkmıştı. Ama tüm bunların yanında bütün SBS seminerlerine katılmıştım, eğlenceli bütün aktivitelerle ilgilenmiştim mesela. Rahatlamak da gerek biraz.

-Ama asıl beni toparlayan bir site olmuştu. İstersen özel mesajdan linkini verebilirim.
"Müzikli telkin" diye bir şey var. ilgilenirsen anlatabilirim ama "yok ben telkinlere inanmam" dersen sen bilirsin.

not: seni ders çalışmayla ilgili, dersler, rahatlama teknikleri vs. her türlü konuda bilgilendirecek dergileri de öneririm. örn: Beyin Gücü, Genç Beyin, Her Şey Seninle Başlar diye bir kitap var, yazarı Mümin Sekman.

kitabın bir kısmını okumuştum.dergiyi de almak istiyordum ama rastlamadım.
olur valla link mink ne varsa.zaten uyku düzeni denen birşey de kalmadı.çok fazla uyuyorum ki uykuyu da hiç sevmem.
teşekkürler canım,kitaba devam edicem kesinlikle.
meyve-1903
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
meyve-1903
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4308
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1567
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 03/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ankara.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cenker

Dersler... Empty
MesajKonu: Geri: Dersler... Dersler... EmptySalı Kas. 29, 2011 8:53 am Paylaş

yazdan beri mutlu olduğum söylenemez demişsin işte bu çok etkiler bence.
ne kadar çalışırsan çalış kafanı kurcalayan birşeyler varsa düşünmemeye çalışsan bile çok etkiliyor insanı. bence önce bunu çözmeye çalış çünkü mutlu olmak yada olmamak derslere çok çok olumlu yada olumsuz biçimde yansıyor.

ayrıca okul sınavlarını bu kadar kafana takma bence geçen sene 8. sınıfta benimde öyle çöküntülerim oluyordu. herkes için farklıdır belki ama genelde dikkatsizlikten kaybediyoruz hep.
bildiğin adın gibi emin olduğun soruları bile çok çok ufak bir dalgınlıktan kaybediyorsn.
ama zamanla düzeliyor hocan seni biliyorsa oda senin için elinden geleni yapar zaten. zamanlada düzeltirsin.
ve bu sorunlarını rehberlik hocanla paylaş bence, mesela benim çok çok 360-370'lere düştüğüm sınavlarım oluyordu denemede ama dersane hocam sağolsun onun yardımlarıyla toparladım yükselttim 450'lere ulaştm. yani yetkili kişilerinde çok yardımı oluyor.

sinemadır tiyatrodur sosyal etkinliklere katılmakta kafa dağıtmaya yararlı oluyor baya.

ve JoliSun'a çok katılıyorum duvarlara formül bilgi v.s yapıştırmak çok işe yarıyor farkında olmadan gördükce beynine kazınıyor insanın.

ve şundan emin ol SBS sınavı genelde normal sınavlardan daha iyi geçer, sen moralini yüksek tutmaya çalış henüz senenin başından kendine çok yüklenip üzme pozitif düşün..

umarım iyi sonuçlar elde edersin.. (:
The Meadow
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
The Meadow

Dersler... Empty
MesajKonu: Geri: Dersler... Dersler... EmptyÇarş. Kas. 30, 2011 7:10 am Paylaş

sorunu çözebilsem çözücem de...
daha doğrusu tek bir tane olsa neyse de...
önerileriniz için teşekkürler.
rehber hocaya gidicem mutlaka.
özgüηüммм~♥
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
özgüηüммм~♥
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4169
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2824
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/01/11
<b>Nerden</b> Nerden : One Direction Konserinden.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : HaryStyles~♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cenker

Dersler... Empty
MesajKonu: Geri: Dersler... Dersler... EmptyPerş. Ara. 15, 2011 10:31 am Paylaş

Aynı sorun.
Ders içi perfomsım 100 üzerinden 500 falandır herhalde.Sınavda ama..
Özellikle yapılan seviye belirleme sınavlarında..
Nasıl oluyor anlamıyorum.Sınıfın en çalışkanlarındanım ama..olmuyor.

-Üzüldüm,sana da. Sad
http://twitter.com

Dersler...

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası