Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Lemonad Mouth **BİRDEN BİRE HAYATLARI DEĞİŞEN 5 GENCİN HİKAYESİ**

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
YazarMesaj
sevil_ekrem 12
Deneyimli
Deneyimli
sevil_ekrem 12
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 844
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 883
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/07/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : DANİEL&JAMES&
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Lemonad Mouth **BİRDEN BİRE HAYATLARI DEĞİŞEN 5 GENCİN HİKAYESİ** Empty
MesajKonu: Lemonad Mouth **BİRDEN BİRE HAYATLARI DEĞİŞEN 5 GENCİN HİKAYESİ** Lemonad Mouth **BİRDEN BİRE HAYATLARI DEĞİŞEN 5 GENCİN HİKAYESİ** EmptyPaz Kas. 06, 2011 7:23 am Paylaş

[strike] TANITIM(OLİVİA)
Kapıyı hızla açtım ve aynı hızla ayakabılarımı giydim.Kafamı kaldırdım karşımda ev sahibim Zac Bey vardı.Nefesimi tutum.Eyvah kirayı yatırmamıştım.Ne yapacaktım şimdi.Zac Bey gözlüğünü düzelti ve konuşmaya başladı."Yine kirayı yatır..."sözünü kestim."Zac Bey acelem var."Apartmanın kapısından çıkarken bağırdım."Elektrik faturasını yatırıp okula gitmem gerek."Zac Bey"Ah şu gençler."gibisinden birşeyler mırıldanarak merdivenlere yöneldi.
"Elektrik faturası ödeyeceğim."dedi birisi.Kafamı çevirdim.Önce ben gelmiştim ama.Benim yaşlarımda bir çocuk zafer kazanmış gibi gülümdüyordu.Ama bu iş daha bitmemişti.Gözlerimi kıstım.Tıslar gibi konuştum."Önce ben geldim."Sırıtı.Elindeki kağıt parayı saladı."Ama önce ben parayı ben verdim."dedi.Parayı kadına uzatı."önce ben geldimin nersinden anlamıyorsun den."dedim.O ise umursamaz bir tavırla yanımdan geçip gitti.Arkasından bağırdım."Salak.Odun!"Döndü."Sizinde pek ince olduğunuz söylenemz."Kendini ne sanıyor bu züppe.Sinirle elimdeki suyu kafasından aşağı boşaltım.Şaşkın şaşkın bana baktı."Seb!Sen ne yaptığını sanıyorsun?Herkes bie bakıyordu.Ufak bir kız çocuğu kahka atı."Artık paranı ödeyebilirsin."dedim ve boşalan kasaya geçtim.O çocuk ise sinirle dışarı çıktı.
"Hı!Hı!"merdivenleri koşarak çıktım.Tamda geç kalınacak gündü.Bu gün çok önemli bir sunumum vardı.Ve bu sunumu ilk derste yapmam lazımdı.Ama eminim ilk ders çoktan bitmişti.
Kapıyı hızla açtım."Geç kaldığım için üzgünüm hocam."dedim ve uzun süredir tutuğum nefesi verdim."oh yo yine mi sen?"dedim."Bende seni gördüğüme sevindim!"Hayır hayır!Olamaz!

W
E
N
http://www.glogster.com/media/14/38/2/82/38028289.jpg
Merhaba ben Wen.Grubun klavyecisiyim.Rap söylerim.Kızlar bana hasta ahaha ow yeah.xPOlivia ile tanışmamız pek iyi değildi ama şuan yi anlaşıyoruz.LiMoNoTa içerken hayranlarıma imza dağıtmaya gidiyorum.Sonra göürüşürüz.

O İ İ
L V A
http://d35pkeb05qrns1.cloudfront.net/preset_4/gallery/25730/lemonade-mouth-cast-disney-05.jpg
Selam.Grubun solisti sarışın "tatlı" kızı Olivia.İşte o benim.:PStella ile tanışmam(ız)dan sonra hayatım(ız) değişti.Ve sanırım en sevdiğim içiçek artık LiMoNaTa.

S*T*E*L*L*A
http://d35pkeb05qrns1.cloudfront.net/preset_4/gallery/25730/lemonade-mouth-cast-disney-06.jpg
Selam ben grubun çılgın kızı Stella.Grubun gitaristiyim.Okula ilk gitiğim gün pekte iyi geçmemişti.Herkes tarafından dışlanmıştım.Ama şimdi herkes bizim için çıldırıyor.
Bir LiMoNaTa istermisiniz. Very Happy

M
O
http://www.disneychannelmedianet.com/showcontent/DC/programming/lemonademouth/lemonademouth_i/scott.jpg
Selam ben Mohini.Ama arkadaşlarım bana Mo der.Grubun bas gitaristiyim.Lemonade Mouth hayatımı değiştirdi ve tabiki LiMoNoTa!

CHARİLİE
http://jimhillmedia.com/cfs-filesystemfile.ashx/__key/CommunityServer-Components-ImageFileViewer/CommunityServer-Blogs-Components-WeblogFiles-00-00-00-00-03/3531.DMC_2D00_3.jpg_2D00_500x0.jpg
Selam.Charilie.Yani ben Charili'yim. xDBateri benim işim.Ailem her ne kadarda abim gibi Tomi gibi futbolcu olmamı istesede ne yapabilirim ben bateristim.Oh bu LiMoNaTada çok iyi geldi.

http://www.disneydreaming.com/wp-content/uploads/2011/01/Lemonade-Mouth-1.jpg

Bazen en iyi dostluklar bir tesadüfle başlar.Ve bir ceza herşeyi değiştirir.Ve tabiki LiMoNaTa Very Happy

L M
E O
M U
O T
N H
A
D OLİVİA&WEN&STELLA&MO&CHARİLİE...

NOT:ÜZGÜNÜM ÇAKIL TAŞLARI HİKAYESİ DEĞİL.
2.NOT:LEMONADE MOUTH'U FİLMİNİ GÖRMÜŞSÜNÜZDÜR KONU AYNI AMA TANIŞMALARI BİRAZ DAHA FARKLI VE TABİKİ TIPATIP AYNISI DEĞİL.UMARIM BEĞENİRSİNİZ.
DİP NOT:BAZEN FİLMDEN KESİTLER FİLMİN ŞARKILARINI KOYACAĞIM İZLEMENİZİ İSTERİM TABİ KENDİNİZ BİLİRSİNİ...
2.DİP NOT:)EĞER 2 KİŞİ YORUM YAPARSA 1.BÖLÜMDE GELECEK.HAZIRLAMIŞTIMDA Smile
sevil_ekrem 12
Deneyimli
Deneyimli
sevil_ekrem 12

MesajKonu: Geri: Lemonad Mouth **BİRDEN BİRE HAYATLARI DEĞİŞEN 5 GENCİN HİKAYESİ** Lemonad Mouth **BİRDEN BİRE HAYATLARI DEĞİŞEN 5 GENCİN HİKAYESİ** EmptyPaz Kas. 06, 2011 8:00 am Paylaş

hiçmi yorum yok ama :/ ben bunu yazmak için 2 saat uğraştım ve sadece bu iki saat bigisayrda geçti Sad salak pc kapandı 2 defa yazdım.ayrıca bunun oluşturulması da var :/ Sad :hyr:
delicik
Deneyimli
Deneyimli
delicik
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1265
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1267
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bulgaristan Balchik

MesajKonu: Geri: Lemonad Mouth **BİRDEN BİRE HAYATLARI DEĞİŞEN 5 GENCİN HİKAYESİ** Lemonad Mouth **BİRDEN BİRE HAYATLARI DEĞİŞEN 5 GENCİN HİKAYESİ** EmptyPaz Kas. 06, 2011 12:16 pm Paylaş

lemonade mouth filmine bayiliyorum... ayda ortalama 15 kez izliyorum....
konun hayirli olsun devamini bekliyorum...
_' TürkÜmit ' _
Deneyimli
Deneyimli
_' TürkÜmit ' _
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 698
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2702
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/01/11
<b>Nerden</b> Nerden : Bursa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Kantarcılar ♥

MesajKonu: Geri: Lemonad Mouth **BİRDEN BİRE HAYATLARI DEĞİŞEN 5 GENCİN HİKAYESİ** Lemonad Mouth **BİRDEN BİRE HAYATLARI DEĞİŞEN 5 GENCİN HİKAYESİ** EmptyPaz Kas. 06, 2011 9:36 pm Paylaş

Filmi izlemiyorum.
Tanıtım güzel olmuş,karakterlerin resimleride güzel.
Ama burası çakıl taşları sitesi olduğu için çakıl taşlarıyla ilgili senaryo yazman daha doğru tabii ben böyle düşünüyorum.Diğer arkadaşlar ne der bilmem.
Ben yinede ilk bölümü bekliyorum Lemonad Mouth **BİRDEN BİRE HAYATLARI DEĞİŞEN 5 GENCİN HİKAYESİ** 650269930
https://www.facebook.com/profile.php?id=100002168061621#!/profile
sevil_ekrem 12
Deneyimli
Deneyimli
sevil_ekrem 12

MesajKonu: Geri: Lemonad Mouth **BİRDEN BİRE HAYATLARI DEĞİŞEN 5 GENCİN HİKAYESİ** Lemonad Mouth **BİRDEN BİRE HAYATLARI DEĞİŞEN 5 GENCİN HİKAYESİ** EmptyPtsi Kas. 07, 2011 5:42 am Paylaş

_' TürkÜmit ' _ demiş ki:
Filmi izlemiyorum.
Tanıtım güzel olmuş,karakterlerin resimleride güzel.
Ama burası çakıl taşları sitesi olduğu için çakıl taşlarıyla ilgili senaryo yazman daha doğru tabii ben böyle düşünüyorum.Diğer arkadaşlar ne der bilmem.
Ben yinede ilk bölümü bekliyorum Lemonad Mouth **BİRDEN BİRE HAYATLARI DEĞİŞEN 5 GENCİN HİKAYESİ** 650269930

birkaçtane daha açkıl taşları ile ilgili olmayan senaryo var bü yüzden sorun olcağını düşümnmedim Very Happy ve delicik bende çok sevdim hele Wen'e bayılıyorum Very Happy
delicik
Deneyimli
Deneyimli
delicik

MesajKonu: Geri: Lemonad Mouth **BİRDEN BİRE HAYATLARI DEĞİŞEN 5 GENCİN HİKAYESİ** Lemonad Mouth **BİRDEN BİRE HAYATLARI DEĞİŞEN 5 GENCİN HİKAYESİ** EmptyPtsi Kas. 07, 2011 9:54 am Paylaş

aynen WEN&OLİVİA cok yakisiyolar... Very Happy
sevil_ekrem 12
Deneyimli
Deneyimli
sevil_ekrem 12

MesajKonu: Geri: Lemonad Mouth **BİRDEN BİRE HAYATLARI DEĞİŞEN 5 GENCİN HİKAYESİ** Lemonad Mouth **BİRDEN BİRE HAYATLARI DEĞİŞEN 5 GENCİN HİKAYESİ** EmptyPtsi Kas. 07, 2011 12:23 pm Paylaş

evet Very Happy inşalah filmin 2.sinde çıkar Very Happy Wen'in rap söyleyişi çok tatlı ya Very Happy başlarda grubun adının Wen olmasına karar verdik dediği sahnede çok tatlıydı Very Happy
delicik
Deneyimli
Deneyimli
delicik

MesajKonu: Geri: Lemonad Mouth **BİRDEN BİRE HAYATLARI DEĞİŞEN 5 GENCİN HİKAYESİ** Lemonad Mouth **BİRDEN BİRE HAYATLARI DEĞİŞEN 5 GENCİN HİKAYESİ** EmptySalı Kas. 08, 2011 5:53 am Paylaş

eee 1 bölüm nezaman geliyo? ...
sevil_ekrem 12
Deneyimli
Deneyimli
sevil_ekrem 12

MesajKonu: Geri: Lemonad Mouth **BİRDEN BİRE HAYATLARI DEĞİŞEN 5 GENCİN HİKAYESİ** Lemonad Mouth **BİRDEN BİRE HAYATLARI DEĞİŞEN 5 GENCİN HİKAYESİ** EmptySalı Kas. 08, 2011 6:30 am Paylaş

59 kişi baktığı halde 7 yorum (zaten onların 3 tanesi benim yorumum Very Happy olunca insanın yazası gelmiyo eğere 1 kişi(farklı birisi)yorum yaparsa gelir
#Beyza.
Haftanın Üyesi
Haftanın Üyesi
#Beyza.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2799
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : - kervan ♥

MesajKonu: Geri: Lemonad Mouth **BİRDEN BİRE HAYATLARI DEĞİŞEN 5 GENCİN HİKAYESİ** Lemonad Mouth **BİRDEN BİRE HAYATLARI DEĞİŞEN 5 GENCİN HİKAYESİ** EmptyPerş. Kas. 10, 2011 1:55 am Paylaş

Vay be Lemonade Mouth 'un senaryosu ha ? :D
Bende böyle bir şey düşünyordum ama sen hızlı davrandın Very Happy
Neyse bol yorumlu olsun :D
papalina
Yeni Üye
Yeni Üye
papalina
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 7
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 10
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 12/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Ali atay <3<3

MesajKonu: Geri: Lemonad Mouth **BİRDEN BİRE HAYATLARI DEĞİŞEN 5 GENCİN HİKAYESİ** Lemonad Mouth **BİRDEN BİRE HAYATLARI DEĞİŞEN 5 GENCİN HİKAYESİ** EmptyC.tesi Ara. 31, 2011 3:16 am Paylaş

Lemonad mouth 'u severim (fazla) :kalpp: Merakla yeni bölümü bekliyorum Very Happy

Lemonad Mouth **BİRDEN BİRE HAYATLARI DEĞİŞEN 5 GENCİN HİKAYESİ**

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası