Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥
Üye
 Üye
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 34
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 25
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 26/08/11
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD  Empty
MesajKonu: selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD  EmptyCuma Eyl. 02, 2011 5:11 am Paylaş

saygı değer pıtırcık taşları görüldüğü gibi yeni üyeyimmmm =) fazla geç kaldım sayfaya üye olmak için ama olsun yane hep buradydım benim tüm gelişmlerden haberim var merak etmeyin burda beni tanıyan vardır vardır dimi? xD
adım reyhanda kısaca rey deseniz yeter xD şimdi kendimi tanıtmam gerekiyo ben deli ara sıra geri çakıl taşalrı tutkulusu ümit hastası(hacı bu ümit kanatarcılar ha başka türlü anlaşılmasın xD) böyle insnaım işte xD 14 yaşındayım liseli olduk hacı xD böyle heycanlıyım tabi yeni ortam yeni panplar ne bilim yane xD çok glerim çok eğlenciliyim çok fenomenim (bune bilmiyom ama iyi bişeydir heralde xD) gııbk etme ustasıyım amam benle konuşmyaı çok sevrler bi konuş tüm hayt hikayemi bilirisniz ımm ha bu arada çakıl taşlarım ailesine burdan slmlar (bu çt sayfası facede .ordada yeniyimde insnaalrı hayttan soğuttum xD) orda profiterol de ilk akla geln benim xD şimddi ne alaka diceksiniz boşverin çok uzun meselsele xD yane çok sevilen biriymdir xD okulda muhteşem drtlü diye anılırız okadar havalı değilim dir olurumda yane istemiyorum hıh pabucumun terlikleri xD yane aNIlırız demişim ama anılırdık liseli oldum yha baakalım nolcak yeni adrenalin yeni ekşınlı haytlar şimdi hayatımı anlatırıdmda küüçk aşıklar diye bi senaryo var oku analrsın hacı ilk başlarda böyle eziğimde devamını oku anlarsın xD arkadaşalr bana rey rey der bende ney ney derim xD orto okul da hergün bi oaly olurduda lise yi bilmiyorum ha biizm liseyi görüceksiniz beyaz saray, bi obama eksik(bu beyaz sarray abd de var ya o xD) obamada ben olucam xD sakın beni siyah tenli sanamyın böyle esmer im gerçi esmer sarışın karışık gibi bişey ortaya karışık havya göre değişiyo xD böyle yağmur yağınca hülya koç yiğit, kar yağınca türkan şoray, güneşliyken merli morlu (adı başkaydı ama neyse banne elin gavurundan xD)şua nda dinlediğim şarkı umut kaya mor yazma xD şu sözleri sizlere gelsin ;
kaldım şehirlerde siz bana kızmayın hep haber veremezsem moreliniiz bozmayın işte geldim burdayım mor yazmada elimde xD bu size ithaf edilmiş moddeli gerçi çok salakça oldu ama neyse iyiyi işte xD çakıl t. sayesinde tanıştığım en yakın arkdaşım latidir yane onu burda tanıyanlar çokturda forumda o yok beni o sayın ikiz gibiiyz ben yetmişyodum bide ikizim var xD baya yazmışım hacı neyse benimkide el yazık xD sizin kide boğaz düdük tarfosu değil xD öyle yane tam olarak kendiim tanıtamdım zamnla anlarsınız xD
#Sєlin.
Deneyimli
Deneyimli
#Sєlin.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1983
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1167
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : Jüpiter'den :)
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Ümit'aşk' ♥

selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD  Empty
MesajKonu: Geri: selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD  EmptyC.tesi Eyl. 03, 2011 8:50 am Paylaş

hoşgeldin canım Very Happy
iyi forumlar Very Happy
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥
Üye
 Üye
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥

MesajKonu: Geri: selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD  EmptyPaz Eyl. 04, 2011 12:36 am Paylaş

#Sєlin. demiş ki:
hoşgeldin canım selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD  650269930
iyi forumlar selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD  650269930

Very Happy hoşbulduk =)
#Sєlin.
Deneyimli
Deneyimli
#Sєlin.

MesajKonu: Geri: selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD  EmptyPaz Eyl. 04, 2011 12:37 am Paylaş

istersen forumda senı yonlendırıcı falan olabılırım :D
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4986
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3284
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Inspiration ~

MesajKonu: Geri: selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD  EmptyPaz Eyl. 04, 2011 1:36 am Paylaş

Hoşgeldin canım.

İyi forumlar.
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4609
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4069
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : ηoмα∂.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : мιℓкуcσυρℓє'м♔

MesajKonu: Geri: selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD  EmptyPaz Eyl. 04, 2011 1:53 am Paylaş

Başlık çok ilgi çekiciydi bi bakıyım dedim Crying or Very sad
Hoşgeldin Rey. İyi Forumlar Dilerim Canım (:
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5842
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2961
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Los Angeles Kızı

MesajKonu: Geri: selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD  EmptyPaz Eyl. 04, 2011 2:03 am Paylaş

HoşgeLdin Canım Very Happy
İyi forumlar Very Happy
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥
Üye
 Üye
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥

MesajKonu: Geri: selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD  EmptyPaz Eyl. 04, 2011 2:40 am Paylaş

#Sєlin. demiş ki:
istersen forumda senı yonlendırıcı falan olabılırım :D

yane iyi olur hiç bişey anlamdım zaten xD tanıdıklara soruyorum onlarda aynı durumda forumda bi sorun olmucana göre bizde bi sorun var xD
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥
Üye
 Üye
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥

MesajKonu: Geri: selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD  EmptyPaz Eyl. 04, 2011 2:43 am Paylaş

~yaRen demiş ki:
Hoşgeldin canım.

İyi forumlar.

hoşbulduk =)e şu smililermi ne var onları öğrensem çok ii forumlar olucak xD
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥
Üye
 Üye
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥

MesajKonu: Geri: selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD  EmptyPaz Eyl. 04, 2011 2:46 am Paylaş

Dilαrα~ demiş ki:
Başlık çok ilgi çekiciydi bi bakıyım dedim selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD  3268751438
Hoşgeldin Rey. İyi Forumlar Dilerim Canım (:

xD zaten ilgi çeksin beni tanısınlar diye yzmıştım demkki başarılı olmuşum xD bu arada hoşbulduk ilk rey diyen sen oldun xD
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥
Üye
 Üye
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥

MesajKonu: Geri: selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD  EmptyPaz Eyl. 04, 2011 2:49 am Paylaş

CanseL~ demiş ki:
HoşgeLdin Canım selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD  650269930
İyi forumlar selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD  650269930

Hoşbuldukk (=
#Sєlin.
Deneyimli
Deneyimli
#Sєlin.

MesajKonu: Geri: selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD  EmptyPaz Eyl. 04, 2011 2:50 am Paylaş

smileylerde anlamadığın ne var anlamadım Laughing
xD yerine şu renklerin yanında gülen ifade varya,ona tıklayıp istediğin smileyi seçebilirsin mesela Very Happy
ama ben burda anlatmayayım,sohbet olmasın modlar kızar sonra . Smile
Avi€
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Avi€
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 10457
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1990
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : sanane:P
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD  EmptyPaz Eyl. 04, 2011 3:51 am Paylaş

Hoşgeldin Reyhan (:
eskiAcik
Site Sahibi
Site Sahibi
eskiAcik
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Erkek
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 11490
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 7689
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/06/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Aycin

MesajKonu: Geri: selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD  EmptyPaz Eyl. 04, 2011 1:58 pm Paylaş

merhaba hosgeldiniz
zynp ~Tutkun.
Deneyimli
Deneyimli
zynp ~Tutkun.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1728
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 905
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ...
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD  EmptyPaz Eyl. 04, 2011 4:34 pm Paylaş

Avi€ demiş ki:
Hoşgeldin Reyhan (:
Ümitgamze.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Ümitgamze.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4952
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1095
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 16/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul

MesajKonu: Geri: selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD  EmptyPaz Eyl. 04, 2011 8:57 pm Paylaş

Hoşgeldin Reyhan -Rey-.
zey.
Ozel Uye
Ozel Uye
zey.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 9373
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3586
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 17/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ankara
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Allâme ♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cihan

MesajKonu: Geri: selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD  EmptyPaz Eyl. 04, 2011 10:26 pm Paylaş

Hoşgeldin Reyhan iyi forumlar (:
The Meadow
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
The Meadow
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5298
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4149
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Just Breathe♥

MesajKonu: Geri: selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD  EmptyPaz Eyl. 04, 2011 11:29 pm Paylaş

hoşgeldin Rey.
iyi forumlar (:
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥
Üye
 Üye
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥

MesajKonu: Geri: selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD  EmptyPtsi Eyl. 05, 2011 8:31 am Paylaş

[quote="#Sєlin."]smileylerde anlamadığın ne var anlamadım selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD  277638789
xD yerine şu renklerin yanında gülen ifade varya,ona tıklayıp istediğin smileyi seçebilirsin mesela selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD  650269930
ama ben burda anlatmayayım,sohbet olmasın modlar kızar sonra . selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD  650269930 [

anladığım bişey yok desem xD renkler yokki gülen ifadeler var ama tıklayınca bişey olmuyo bilgisayarı kırıcam şimdi xD
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥
Üye
 Üye
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥

MesajKonu: Geri: selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD  EmptyPtsi Eyl. 05, 2011 8:33 am Paylaş

Avi€ demiş ki:
Hoşgeldin Reyhan (:

HOŞBULDUK =)
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥
Üye
 Üye
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥

MesajKonu: Geri: selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD  EmptyPtsi Eyl. 05, 2011 8:36 am Paylaş

eskiAcik demiş ki:
merhaba hosgeldiniz

MERABA HOŞBULDUK =)
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥
Üye
 Üye
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥

MesajKonu: Geri: selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD  EmptyPtsi Eyl. 05, 2011 8:38 am Paylaş

zynp ~Tutkun. demiş ki:
Avi€ demiş ki:
Hoşgeldin Reyhan (:

hoşbuldukk (=
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥
Üye
 Üye
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥

MesajKonu: Geri: selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD  EmptyPtsi Eyl. 05, 2011 8:42 am Paylaş

Ümitgamze. demiş ki:
Hoşgeldin Reyhan -Rey-.

hoşbuldukk=) rey desen yeter^^
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥
Üye
 Üye
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥

MesajKonu: Geri: selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD  EmptyPtsi Eyl. 05, 2011 8:43 am Paylaş

zey. demiş ki:
Hoşgeldin Reyhan iyi forumlar (:

hoşbuldum =)
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥
Üye
 Üye
♥ Ʀɛϒнẳᴨ Ɠȍƙҏιɳȧɼ♥

MesajKonu: Geri: selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD  EmptyPtsi Eyl. 05, 2011 8:45 am Paylaş

The Meadow demiş ki:
hoşgeldin Rey.
iyi forumlar (:

hoşbuldukk=)

selaminkooo pıtırcık taşları bende yeni üyeyim başlıkta gel tanışlaım yazıyodu bende tanışıyim dedim xD

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki