Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Sonraki
YazarMesaj
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5234
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1655
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : binary madness
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 EmptyC.tesi Mart 24, 2012 4:53 am Paylaş

delicik demiş ki:
bekliyorum ....

Yeni bölüm biraz gecikebilir.Zaten senden başka yb isteyen yok sanırım
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 EmptyC.tesi Mart 24, 2012 7:55 am Paylaş

Seneryoyu bitirmemi ister misiniz?(yorum yok diye soruyorum)
delicik
Deneyimli
Deneyimli
delicik
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1265
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1267
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bulgaristan Balchik

MesajKonu: Geri: İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 EmptyC.tesi Mart 24, 2012 9:17 pm Paylaş

ne bitirmesi yya sakin ha super gidiyosun devam et ...
ask_cicegi
Yeni Üye
Yeni Üye
ask_cicegi
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 29
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 29
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 16/01/11

MesajKonu: Geri: İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 EmptyC.tesi Mart 24, 2012 9:24 pm Paylaş

kuzenimin tavsiyesi üzerine geldim siteye uzun zamandir girmiyodum ama kuzencigim öyle ballandira ballandira anlatinca dayanamadim okumak istedim gercekten cok güzel yaziyosuun saknin bitirme devamini bekliyorum ... Very Happy
delicik
Deneyimli
Deneyimli
delicik

MesajKonu: Geri: İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 EmptyC.tesi Mart 24, 2012 9:35 pm Paylaş

geldinmi kuzishko ya nezamandir bekliyodum Very Happy
ask_cicegi
Yeni Üye
Yeni Üye
ask_cicegi

MesajKonu: Geri: İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 EmptyC.tesi Mart 24, 2012 9:39 pm Paylaş

sifreyi unutmusum ya o yuzden gec oldu Very Happy
delicik
Deneyimli
Deneyimli
delicik

MesajKonu: Geri: İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 EmptyC.tesi Mart 24, 2012 9:40 pm Paylaş

ha tmm neyse sen özele gel burasini cete cevirdik zaten
ask_cicegi
Yeni Üye
Yeni Üye
ask_cicegi

MesajKonu: Geri: İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 EmptyC.tesi Mart 24, 2012 9:41 pm Paylaş

yok özele degil skype ye gel benim siteden cikmam gerekiyor Very Happy
delicik
Deneyimli
Deneyimli
delicik

MesajKonu: Geri: İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 EmptyC.tesi Mart 24, 2012 9:43 pm Paylaş

tmm kuzisko Very Happy
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 EmptyPaz Mart 25, 2012 2:06 am Paylaş

delicik demiş ki:
ne bitirmesi yya sakin ha super gidiyosun devam et ...

Saol cnm İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 650269930
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 EmptyPaz Mart 25, 2012 2:07 am Paylaş

ask_cicegi demiş ki:
kuzenimin tavsiyesi üzerine geldim siteye uzun zamandir girmiyodum ama kuzencigim öyle ballandira ballandira anlatinca dayanamadim okumak istedim gercekten cok güzel yaziyosuun saknin bitirme devamini bekliyorum ... İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 650269930

Hoşgeldin!Beğenmene sevindim İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 650269930
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 EmptyPaz Mart 25, 2012 2:08 am Paylaş

Yb müsait olduğum bir zaman gelicek arkadaşlar İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 650269930
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 EmptyPaz Mart 25, 2012 5:17 am Paylaş

Yb gelsin mi?
masmavi970
Deneyimli
Deneyimli
masmavi970
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1264
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1307
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/06/11
<b>Nerden</b> Nerden : evden

MesajKonu: Geri: İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 EmptyPaz Mart 25, 2012 8:13 pm Paylaş

gelsin
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 EmptyPaz Mart 25, 2012 8:40 pm Paylaş

5.Bölüm
Türkü evinde oturuyordu.En sevdiği dizi Doctor Who çıkmuştı.Heyecanla izlerken kapı çaldı.Türkü sızlana sızlana kapıyı açtı.Karşısında hayatındaki en değerli iki insan duruyordu.Deniz(Bradley James) ve Melike gelmişti.İkisinede sarıldı.Deniz gülerek:
-Tamam Türkü beni bu kadar özlediğini bilseydim daha önce gelirdim.
-Sus be zevzek.Hadi geçin içeriye.İçeri geçtiler.Türkü kahve ve atıştırmalık birşeyler getirdi.Oturdular.Deniz hayranlıkla:
-Kanka evin çok güzel ve büyükmüş.
-Boşver şimdi evi.Hadi anlatın biraz.Siz nasıl buluştunuz da geldiniz.15 yaşında dağılmıştık hepimiz.Melike olayı kısaca özetledi:
-Türkü ben öğretmen oldum.Deniz'de doktor oldu.Ben bir gece çok ateşlendim ve telefonu elime alrak zar zor hastaneyi aradım.Evime geldiler ve beni hastaneye götürdüler.Deniz de beni hastanede görünce tanıdı hemen.Biz bir aydır Deniz le konuşuyoruz.Deniz i biliyorsun biraz delilik yapmayı seviyor.''Türkü de ynımızda olsaydı keşke''dedi.O anda televizyonda seni gördük.Ümit İbrahim Kantarcılar ile ortak olmuştunuz.
-Ne ballısın kanka ya,dedi Deniz muzurlukla.
-Deniz sözümü kesme de anlatayım.Neyse ne diyordum ben.Hıh işte senin holdingine gittik.
-Kanka o kacaman yeri sen tek başına nasıl yönetiyorsun?
-Denizzzzzzzz İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 2000664365.
-Tamam ya anlat sen. İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 572718.
-İşte ordan senin çocukluk arkadaşların olduğumuzu söyledik.
-Orada bir sekreter vardı bana sarktı biraz. İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 650269930
-Deniz bir daha lafımı bölersen boğucam seni.
Türkü onları o halde görünce kahkahalarına engel olamadı.Yüksek sesle kahkaha atıyordu.Deniz de Türkü ye katılmıştı.Melike neredeyse sinir krizi geçiriyordu.İkisine de bir yastık attı.
-Kesin gülmeyi de anlatayım.
-Tamam anlat biz seni pür dikkat dinliyorzu,dedi Deniz.Melike bir''Ya sabır''çekti ve devam etti:
-İşte söyledik biz ona senin arkadaşın olduğumuzu ve evinin adresini istedik o da verdi.Bizde geldik.Oh bitti be.
-Hmm.Hoşgeldiniz ama gitmeyeceksiniz dimi.Hep beraber burada yaşarız işte.
-Muhteşem bir fikir, diye atıldı Deniz.Melike ise ciddi bir tavırla:
-Saçmalamayın lütfen bizim evimiz var.
-İyide birbirimize yakın olmayazı ki o zaman .Yıllar sonra birbirimizi bulmuşuz bence keyfini çıkartalım.
-Katılıyorum.
-Of tamam ya o zaman biz eşyalarımızı getirelim.
-Ok.
-Türkü ergenleşmesen diyorum.
-Tamam ya 1 saat içindfe buradasınız ona göre.
2 saat geçmişti aradan ve Türkü nün evinin karşısına iki araba geldi.Melike ile Deniz gelmişti.Eşyelerını yerleştirdiler ve salona geçtiler.Türkü Denizle Melike ye Ümit i anlattı.Kuzen olduklarını ve ona yapmak istediği şeyi.Türkü sözünü bitirnce Deniz in gözleri sinirden kığkırmızı olmuştu:
-Ya insan kuzenine aşık olabilir tamam da insan kuzenine böyle birşey yapmak ister mi ya?!Şimdi Türkü cüm sen hiç endişelenme yarın holdinge beraber gideriz ben bu harife kafa göz dalarım.Ok mu?
-Ya Deniz saçmalama kıyamam ben ona birisinin vurmasına .İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 958454Senden sadece üstün bir oyunculuk bekliyorum.Melike bir kahkaha attı. ve Türkü ye:
-Sen çocukken de böyle kurnazdın ya.
-Bir dakika olayı bir tek ben mi anlamadım?Deniz bunu söyledikten sonra Türkü ile Melike bir kahkaha attı.Deniz kahkahalarını kessinler diye biraz yüksek bir sesle:
-Arkadaşım gülmeyi kesin de bana da anlatın olayı.
-Ya anlamayacak ne var.Kız sana diyor ki yarın benimle şirkete gel Ümit i kıskandıralım.
-Hı tamam ya kolay iş.
Saat gecenin 2:30'u olmuştu.Ancak yataklarına gidebildiler.Yarın olmuştu.Türkü kaktı üstünü giydi ve kahvaltıyı hazırladı.Melike de kalkmıştı.Ama Deniz i uyndırmak bir işkence olmuştu:
-Deniz hadi kalk,dedi Türkü.
-.....
-Deniz kalksana ya.
-.....
-Bak sabrım taşıyor hea.
-.....
-Kendin kaşındın,dedi Türkü ve mutfağa gidip bir bardak su alıp Deniz in sırtından döktü.
-Aaaaaa
-Hah hah ha.Sana kalk demişti Deniz cim.
-İntikamım acı olacak biliyorsun değil mi?
-Sen bana kıyamazsın ki
-O küçükkendi canım şimdi devir değişti.O küçük çocuk gitti.
-Hadi hadi fazla konuşma çıkalım artık.
Deniz üstünü giyindi ve kahvaltı yaptıktan sonra şirkete gittiler.Türkü odasına gidecekken arkasından birisi onu kendine çekti:
-Günaydın sevgilim,bu cümleyi söyleyen Ümit ten başkası değildi.
-Günyadın aşkım.
-Arkadaş kim Türkü?
-Hı o mu?İçerde tanıştırırım.
İçeri geçtiler.Ümit içten içe sinirlenmişti.Bu adamın sevgilisnin yanında ne işi vardı.Üstelik bir de Türkü nün yanından ayrılmıyordu.Biraz sinirli bir sesle:
-Türkü tanıştırmayacak mısın?!
-Türkü cüm sen zahmet etme ben tanışrım,dedi Deniz.Türkü gülmemek için kendini zor tutuyordu.Ümit için ise durm tam tersiydi.Sinir krizi geçirebilirdi şu an.Veya bu adamı boğabilirdi.Deniz ise gayet rahat bir sesle:
-Merhaba ben Deniz.Türkü mün yakın bir arkadaşı.
''Türkü mün'' mü? Ne saçmalıyordu bu adam böyle!?Kimin sevgilisine asılıyordu böyle!Eninde sonunda onu tek başına yakalyacaktı.Öfkesini gizlemeye çalışarak:
-Bende Ümit.Türkü nün sevgilisi.El sıkışıyorlardı yarım saattir.Türkü dayanamadı ve:
-Aaa yter ama bırakın tokalaşmayı.
-Neyse ben gidiyordum zaten.Görüşürüz Türkü.Türkü nün yanına geldi ve kulağına fısıldadı:
-Nasılım?
-Oscarlık performans kanka.
Deniz çıktı.Ümit ile Türkü baş başa kalmışlardı.Ümit Türkü ye:
-Ben bir lavaboya gidip geleyim.
-Tamam canım.
Ümit çıktı ve Deniz in peşinden koştu.Deniz şirketten gidecekken yanına geldi ve yalancı bir dostlukla:
-Bir saniye benimle gelir misin?Sana çok önemli birşey göstermem gerek.Türkü ile ilgili.
-Tamam göster.
-Gel benimle.
Ümit Deniz i otoparka götürdü.Otoparka girer girmez Deniz in yüzüne bir yumruk attı ve yere yapıştırdı:
-Lan bana bak Türkü den uzak duracaksın anladın mı!!!???Bunalrı söylerken Deniz e hala yumruk atıyordu.
-Duydun mu lan!
-Duydum,dedi Deniz.Yutkunmuştu bunu söylerken.Her yerinden kalnlar akıyordu.Ümit hırsını aldıktan sonra adamlarını çağırdı ve onu şirketten çıkarmalarını söyledi.Elini yıkayıp Türkü nün yanına geldi:
-Ümit hiç gelmeyeceksin sandım.
-Geldim işte.
-Senin gömleğindeki iz ne?
-Birşey değil ya.
-Benim biraz alışveriş yapmam gerk ben çıkıyorum.By.
Yine öpmeden gitmişti!Türkü alışveriş yaptı ve evinin yolunu tuttu.Eve girdiği zaman bir dakikalık şok geçirdi.Deniz ve Melike kanepede oturmuşlardı.Melike Deniz in yaralarına buz tutuyordu.Türkü hemen yanlarına geldi ve telaşlı bir sesle:
-Ne oldu sana?
-Sevgilin ve kuzenin olacak o adam yapmış,dedi Melike.
-Nasıl ya ne zaman.
-Deniz holdingden çıkacakken arkasından gelmiş.Otoparka götürmüş ve Dövmüş işte.
Türkü sinirlerine hakim olamıyordu.Nasıl yapabilirdi böyle birşey?Çantasnı aldı vev hemen Ümit in evine giiti.Türkü nün geldiğini görünce Ümit hiç şaşırmadı hatta geç kaldığını bile düşündü:
-Hoş geldin sevgilim.
-Hiç hoş gelmedim.Sennasıl böyle birşey yapabilin?
-Kendisi kaşındı.Benim yanımda benim sevgilime asılmasaydı.
İçeri geçmişlerdi nihayet.Türkü kendini tutamadı ve söylememesi gereken bir cümle söyledi:
-Sen neden beni kıskanıyorsun ki?Telefonda kiminle konuştuysan artık,beni kullanıp atacağını söylememiştiydin.
Türkü bu cümleyi söylediği an pişman oldu.Ümit ise sırıtıyordu.Türkü iyice yaklaştı ve onu duvara yapıştırdı.Dalga geçer gibi:
-Benim melek sevgilimin herşeyden haberi var demekki.Trükünü kollarından tutup sıkıyordu.Türkü korkuyordu keşke buraya hiç gelmeseydi bu eve.Ümit bu sefer ciddileşti:
-Böyle masum masum bakarak beni yatıştırabileceğini sanıyorsan yanılıyorsun Türkü Turan.Demek herşeyi biliyorsun o zaman ciddi bir şekilde konuşalım.
-Canımı acıtıyorsun,dedi ve Ümit e bir tekme attı.Ümit in canı acımıştı ama bu Türkü yü bırakmasına yetmedi:
-Bana bak eğer işi bozmaya kalkarsan,eğer bir daha o herifi senin yanında görürsem yapacaklarımdan kork Türkü.Sen bana aitsin!
-Eşya mıyım ben be?
-Olabilir,kolunu biraz daha sıktı.
-Çekil be üstümden.
Ümit bu sefer Türkü nün çenesinden sıktı:
-Bana bak ben isteyene kadar ayrılmayacağız ve benim söylediklerimin dışına çıkmayacaksın.Duydun mu?!
-Çıkarsam ne yaparsın?
-Deniz ile bir konuşma daha yapabilrim mesela.
-Hayvan herif.
-Ben de seni seviyorum bitanem.Şimdi doğru eve git saat geç oldu.
Türkü evden çıktı karanlık sokaklarda öylece yürüyordu.Omuzları düşmüştü,gözleri ise ifadesiz...Aşıkl olduğu adam onu tehdit etmişti.Eğer istese Ümit ten hemen kurtulabilrdi ama öyle olmuyordu işte.Aşıktı ona.Kopamıyordu...Alışmıştı artık acı çekmeye.İhanete uğramaya.Güvendiği insanların arkasından vurmasına.Alışmıştı artıkm hayallerinin yıkılmasına.Kalp kırıklıklarının içinde boğulmaya.Zoruna gidiyordu böyle yaşamak.Alışmıştı acı çekerek nefes almaya.Alışmıtı arık mutsuz olmaya.Artık anlamıştı şans ona hiç bir zaman güler yüzünü göstermeyecekti.Her zaman solgun yüzlü Türkü olacaktı.Pes etmişti artık.Uğraşmaya gücü yoktu.Kendine veriği sözü unuttu ve ağlamaya başladı.Yıllardır içinde sakladığı gözyaşları bir anda su yüzüne çıkmıştı.Acıları,hayal kırıklıkları...Hepsi akıyordu gözlerinde.Hepsi..Çok sevdiği bir şarkı aklına geldi ve mırıldandı:
Yaram ne kanar ne kabuk bağlar giden unutur kalan hep yanar
Kaçsam kaçamam her yerde kokun var
Sensiz uyandığım kaçıncı günüm
Aynada gördüğüm yorgun yüzüm
Bana hiç tanıdık gelmiyor inan
Ne kadar oldu gideli bilmiyorum geçen zamanı.
Zamandan saymadım zaten sensiz geçen her anımı
Hevesim kırık yüreğim buruk ne olacaktık bak ne olduk
Canım istemiyor zoruma gidiyor böyle yaşamak bana ölüm geliyor
Senden sonra arasamda öncesini
Alıştım acı çekerek almaya nefesimi
Yaram ne kanar ne kabuk bağlar giden unutur,kalan hep yanar
Ne kadar oldu gideli bilmiyorum geçen zamanı
Zamandan saymadım zaten sensiz geçen her anımı
Hevesim kırık, yüreğim buruk,ne olacaktık bak ne olduk
Canım istemiyor zoruma gidiyor böyle yaşamak bana ölüm geliyor
Senden sonra arasamda öncesini
Alıştım acı çekerek almaya nefesimi
Kaçsam kaçamam her yerde kokun var.
Sensiz uyandığım kaçıncı günüm,
Aynada gördüğüm yorgun yüzüm,
Bana hiç tanıdık gelmiyor inan.
Eve gelmişti.Bahçedeki salıncağa otudu ve sallanmaya başladı..
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 EmptyPaz Mart 25, 2012 8:40 pm Paylaş

masmavi970 demiş ki:
gelsin

Geldi İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 650269930
masmavi970
Deneyimli
Deneyimli
masmavi970
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1264
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1307
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/06/11
<b>Nerden</b> Nerden : evden

MesajKonu: Geri: İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 EmptyPtsi Mart 26, 2012 5:11 am Paylaş

süperrrrr
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 EmptyPtsi Mart 26, 2012 5:13 am Paylaş

masmavi970 demiş ki:
süperrrrr

Teşekkürler İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 650269930
buketsevil
Deneyimli
Deneyimli
buketsevil
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1374
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1387
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : 'ES' A$K 'AC'
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 EmptySalı Mart 27, 2012 12:33 am Paylaş

masmavi970 demiş ki:
süperrrrr
ask_cicegi
Yeni Üye
Yeni Üye
ask_cicegi

MesajKonu: Geri: İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 EmptySalı Mart 27, 2012 12:34 am Paylaş

super okumaya simdi firsatim oldu devamini bekliyorum
delicik
Deneyimli
Deneyimli
delicik

MesajKonu: Geri: İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 EmptySalı Mart 27, 2012 12:37 am Paylaş

yeni bolumu simdi okudum süper olmush devamini bekliyoree Very Happy Very Happy Very Happy Laughing
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 EmptySalı Mart 27, 2012 1:00 am Paylaş

buketsevil demiş ki:
masmavi970 demiş ki:
süperrrrr

Teşekkürler İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 650269930
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 EmptySalı Mart 27, 2012 1:00 am Paylaş

ask_cicegi demiş ki:
super okumaya simdi firsatim oldu devamini bekliyorum

fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 EmptySalı Mart 27, 2012 1:01 am Paylaş

delicik demiş ki:
yeni bolumu simdi okudum süper olmush devamini bekliyoree İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 650269930 İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 650269930 İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 650269930 İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 277638789

Devamı büyük ihtimalle haftasonu geliyoree İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 650269930 İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 650269930 İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 650269930 İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 277638789
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 EmptyÇarş. Mart 28, 2012 1:19 am Paylaş

Yb isteyen yok mu? İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53) - Sayfa 3 3268751438

İKİ CAMBAZ BİR İPTE OYNAMAZ!(17.Bölüm ''Final'' sayfa53)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 16 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Sonraki