Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
YazarMesaj
ZaShLeY
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
ZaShLeY
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 288
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 293
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Belcika
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : We Could Be The Same No Matter What They Say <3
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Neset Hoca

A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) Empty
MesajKonu: A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) EmptySalı Ağus. 24, 2010 11:20 am Paylaş

PART 1

Sevil Konusuyo

Bugun cumartesi ve Neset hoca bize ders vermemisti. Bugunluk sadece bir sey cozmek istiyorum o da babamin ve annemin barismasi. Hemen kalkar kalkmaz odami usten toparlayip, tam cikacaktim o sirada telfonum caldi. Ekrem ariyodu, of cekip actim

Sevil: Ne var Ekrem ?
Ekrem: Vallah bende cok iyim seni sormali? ya kizim sen hakkaten cok degisiksin
Sevil: Niyemis o ?
Ekrem: Ya bir gun gelip benimle dalga gecip simariyorsun, bir gun omuzuma gelip dertleniyorsun ve simdi birsey olmamis gibi acar acmaz bagiriyorsun tamam ya benden artik bu kadar ha bu ara neden aradigimi sorarsan sal*k gibi merak etmistim ailen icin ondan ve simdi gule gule !
Sevil: Ya ekrem bi d...

Yuzume kapatmisti ve tam o sirada kendimden nefret ediyordum. Ekremin soyledigi butun cumleler dogru idi. Bir problem bitmeden baskasi cikiyordu; sinir olmustum. Bu is boyle bitemezdi hemen giyinip cikmistim annem zaten yok babamda calisiyordu yani farketmez benim evde olmadigimi. Kapimi kitleyip Nisanuru ariyordum. Nerde oturdugunu bilip, Ekrem'le konusmak istiyorum. 10 dakikalik yoldan sonra zile basiyorum.

Ekrem: Anne, Abla KAPI !!
Nisanur: Ekrem, sen bakarmisin benim mutfakta isim var annemde Cenkerlere ugradi
Ekrem: Yetmemis gibi, kapici olduk ! pff

Arkadaslar simdilik bu kadaR. Yorumlarinizi bekliyorum, ona gore devam edip veya etmicem. Bu arada belki fazla begenmezsiniz cunku cumlelerim fazla guzel degildir gayet normal cunku ben yurt disindan yani Belcikadanim ondan fazla turkceyi konusmuyorum =S

____________________________________________________________________________________________

PART 2

Ekrem Konusuyo

Tam kapiyi acicaktim

Ekrem: Efen...dim!
Sevil: Konusabilirmiyiz ?
Ekrem: Vallah ben diyecegimi dedim az once
Sevil: Ekrem ya, cocuklasma ! Aramizi cozmeden hic biyere gitmicem girebilirmiyim ?
Ekrem: Hayir!
Sevil: Neden ?
Ekrem: Cunku... euuh misafir var! Evet misafir var ve giremezsin

O sirada tam kapiyi ortecektim ablam geldi

Nisanur: Hayirdir Ekrem kim geldi ? Haa Sevil naber ! Gel buyur
Sevil: Yok ya ben rahatsiz etmeyim hem misafir varmis
Nisanur: Ne misafiri?
Sevil: Ekrem bana misafir var dedi ?

Ablam ve Sevil bana bakiyorlardi. Ne yapacagimi bilmiyordum, agizimdan hemen bos seyler cikti

Ekrem: Ya misafir var derken KENDIMI bahsetmistim. Yani...
Nisanur: Ayy bu cocuk ben oldurecek sen onu dinleme Sevil sen gir kusuruma bakma perisan haldeyim ee tabi ev isi hic kolay degil
Sevil: Anliyorum nereye gecim ?
Nisanur:Ekreme bakarak Siz isterseniz Ekremin odasina cikin cunku ben mutfagi bitirip salonu baslamak istiyordum.
Sevil: Tamam bana uyar.
Ekrem: Bana uymaz !
Nisanur: Of Ekrem seni dinlegen mi var ? Allah Askina . Sevilciim merdivenden cikip ilk sag odaya giriyorsun orasi Ekrem odasi oluyo simdi bu akilsiz seni baska odaya sokup gitler falan Allah korusun
Sevil: Ok cok sagol

Evet Arkadaslar 2 part nasiil ? Bu arada mesajlariniz icin cok cook ama cooook sevindim asla boyle msj lar beklemezdim cok iyi kalplisiniz ;) xoxo

____________________________________________________________________________________________

PART 3

Ekrem konusuyo

Ablam mutfaka gitmisti. Sevil bana ben Sevile bakiyordum. Ona el isareti ile merdivenleri gosterip o onden , cikiyorduk. Nihayet odaya geldik ve ben hic kimse yokmus gibi ugrasiyordum.
Sevil konusuyo

Ekrem beni sinir etmeye baslamisti. 6 yasinda cocuk bile boyle bir seyi yapmazdi ! Magdem o konusmuyo hedef bana kalmisti[/color]

Sevil : Ekrem !
Ekrem : Efendim Sefil
Sevil : Bak Behlul haddini acma istersen
Ekrem : Suna bak , hem suclu hem guclu
Sevil : Ya sen bana telefon etmeden once sinirliydim ve sen arayinca sana patladim
Ekrem : Kesin oyledir
Sevil : Tamam, ozur dilerim
Ekrem : Ozur diledinde ne oldu ? Yine ayni olucaz sen benden nefret ediceksin bende senden
Sevil : Sen o tuzagi kurdundan beri sana oyle davraniyorum. Napim seni gorunce o imaj var aklimda
Ekrem : Cenkere niye boyle davranmiyorsun, hee ? Sonucta oda benimle tuzak kurdu
Sevil : Cunku… ya simdi o… aslinda…
Ekrem : Tahmin etmistim tamam Sevil uzatma ben seni anladim
Sevil : Yaaa Ekrem dur lutfen
Ekrem : Yag agisada var Ablama soyle o verir
Sevil Konusuyo

Kapiyi carpip gitmisti. Bu durum benim kalbimi cok kiriyordu. Aklimda sadece bir soru donuyordu : Niye ben Ekremle boyleyim ? …

HEEEEEEEEEEEEEEEEyyyt arkadaslar kusuruma heec bakmayiiin biraz kisa Razz Evi falan temizlediiim misafir gelecekmis :S boyle iste haaaaaaa bu aradaa Umit Ibrahime mail attim ve bana saat 00h11 msj geldi ondaaaaaaaaann A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) 502352 Havalara ucmusttttttttuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum xD neyse kib ;)

PART 4

Sevil konusuyo

Simdiden sonra ne yapacagimi hic bilmiyordum. Ailem yetmemis gibi Ekremin problemide cikmisti. ooff, Allahim sen bana yardim et. Nisanurun yanina inmistim

Sevil: Neyse Nisanur ben cikiyorum
Nisanur: aah aaaaa niye ki ne cabuk ?
Sevil: Isim ciktida... ona yetismem lazim
Nisanur: Tamam o zaman sen bilirsin gorusuruz
Sevil: Gule gule

Hazirlanip cikmistim ve Ekremin nereye gittigini cok merak ediyordum. Telefonumu cikartip ariyordum

???: Su anda aradiginiz kisiye olasilmiyor , lutfen tekrar arayin

Yine bu cocugun inatciligi tuttu. Telefonumda 7 cevapsiz arama vardi ve 3cu annem 4du babamdandi. Geri barismislar ?!!!???? Hemen eve gitmeliyiim. Otubusle yetisip eve geldim kapinin onunda anahtarlari cikarip hemen girdim. Cantami odama atip, salona gectim.

Sevil: Anne ? Baba ? aaay cok uzulmustum iyiki baristiniz

Aslinda, moralleri bozuktu ikisininde yuzu gulmuyordu

S. Babasi : Gel kizim, otur soyle

Babamin bu sinir sesinden hoslanmazdim

Sevil: Ef... efendim baba
S. Babasi: Bugun okuluna gittim,... ziyaret icin ama ben iceri almadilar.
Sevil: Ni.. niiye ki ?
S. Babasi: Bir suru aile giriyordu ve beni girdirmediler cunku... ismin kayitli degilmis

Benim icin dunyanin sonu gelmisti. Tamam arkadas yaa, ben bitmistim. Allahim sen bana guc ver...

HEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYYTTTT NABEEEERR ? senaryomu birakacaktim ama sizin sayenizde geri aldiiim ;) cok sagolun iyi "okumalar" :D

PART 5

Sevil konusuyo

Ne yapicam ben yaaa =S allahim ...

Sevil: Yanlislik falan olmasin
S. babasi: Sevil ! Kizim ! Yalan soylemeyi birak artik niye o okulda yoksun neler oluyor ?
Sevil: Tamam baba kizma ... anlaticam herseyi
S. Annesi: Iyi olur

Herseyi anlatmistim ama tam dogru deyildi.

S. Babasi: Eh kizim sen evden cikinca okul yerine nereye gidiyordun ?
Sevil: Okul yerine... Hic oyle dolasiyordum
S. Babasi: Tamam o zaman. Sen bize yalan soyledin ve simdi biz sana ceza vericez. Magdem okulun yok, evde 1 hafta boyunca hic bir yere cikmak yok. Nasil olsa baya bi gezmissin.

Bu durum beni olduruyordu. Nasil yapicaktim ?

S. Babasi: Ah bu arada, telefonda yok simdi alabilirim

YARIN SABAH

Basim cok agriyordu, gec kalktiyim icin heralde. Evde kimse yoktu ve ben gizlice disari cikacaktim. Hazirlanip kapiyi acim derken, babam akillik yaparak kitleyip gitmis. Inanilmaz bir sey ya ... Nasil yapabilir ? Geri odaya girip sinirli sinirli uzanmistim.

???: SEVIL, SEVIL burdamisin ?

Birden gozumu actim. Uykuya dagilmissim ve zile basiliyordu ama kapi kitli nasil yapicam ? Ve bu ses ... Ekremin sesiydi

BITTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII tabikide simdilik. Biliyorum cok az ama acelem var =S yarin devami gelecek hatta yarin Sevil Ekrem sahneleri booooool xD Heralde yarin aksam yazarim cunku okulumu 4'de bitiriyorum ve okuldan sonra ailemi havalanina goturucez Istanbula gidiyorlar :D neyse arkadaslar yarin insallah gorusuruuuz Optuuum

PART 6

Sevil Konusuyo

Nasil yapicam ? Hemen kalkip odamin caminin kapisini acmistim.

Sevil: Ekrem burdayim
Ekrem: Hele sukur. Napiyorsun camda ? Yoksa beni iceriye almak istemiyormusun ?
Sevil: Ya... o degi...
Ekrem: Zaten banane ki, artik umrunda degilim ya ... Niye buraya geldim diyorsan derslerini getirmek icindi. Neset hoca benim vermemi istedi, cok yardim severim 'de ondanmis. Neyse ben kapinin onune birakiyorum ve ben gittikten sonra acabilirsin magdem burda olmam ya...
Sevil: Ekrem duuur !!

Beni dinlemeden gidiyordu. Sandaliye alip camdan hizli iniyordum ve BAM !!

Ekrem konusuyo

Arkama bakmadan gidiyordum ve o sirada kotu bir ses duydum. Arkami dondum ve Sevil dusmusdu =S

Ekrem: SEVIIIIL !!!!

Yanisina kosarak belisinden tutup kaldirmaya calistim.

Ekrem: Ya Sevil sen ne yaptiin ?
Sevil: Ekr...em ayagim cok pis agriyo
Ekrem: Tamam, tamam hemen hastaneye goturum
Sevil: Hayir hayir sakin !!
Ekrem: Neden sacmalama !!!
Sevil: Ba... babam disariya ciktigimi ogrenirse ben bittim. Ekrem, babam herseyi ogrendi
Ekrem: NEEEEEEE ?
Sevil: Me.. merak etme size bisey demedim sadece kendimi suya attim Sad
Ekrem: Sevil...

Sadece kendisine soyledigini inanamiyordum, o kadar cok iyi biriymis ki, gerçek yuzusunu simdi anladim ...

Sevil: Lutfen, senden sadece bisey rica etmek istiyorum, beni geri odama sokarmisin
Ekrem: Tamam hemen

Sag elim belisine ve sol elim bacaklarini kaldirarak dikkatlice odaya sokuyordum. Onu indirip sonra kendim inip, yatagisina uzattim.

Ekrem: Buz varmi ?
Sevil: Olmasi gerek. Bak istersen

Sevill konusuyo

Zor gunlerde kotuler karsina derler ya... bende Ekremi kotu gorup yanilmissim =S Bu kadar iyi bir cocuk oldugunu bilmiyordum

Ekrem: Getirdim. Dikkat et !
Sevil: Ekrem !

Ekrem kafasini cevirip bana bakiyordu

Ekrem: Efen...dim

Ekrem konusuyo

Kim bilir kac dakika boyle bakisiyorduk. Gittikce yakinlasiyorduk ve hizli calan kalbisini duyabiliyordum...

THE EEENNDDD xD
Heeeeeeeeyyyttt guuuyysss how are youu ? :D bu bolumu yazmakla zevk aldiim tabi EkremSevil olunca :D ... Ha bu arada hepimize yani butun turklere hayirli olsun Basket icin Finaldeyiiiiz A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) 42972 Herkeze yaksamlar ;)

Ekrem konusuyo

Kim bilir kac dakika boyle bakisiyorduk. Gittikce yakinlasiyorduk ve hizli calan kalbisini duyabiliyordum. Benim kalbim ise, 100% kut kut atiyordu; sanki yuz metre kosmussum gibi atiyordu.

Sevil konusuyo

Ekrem neden bana yaklasiyordu ? Karnim cok agiriyordu heralde heyecandan ama niye heyecanlaniyordum ki ? ... Hayir, olamaz ben Ekremi sevemem zaten aramizda asla bisey olamaz !!

Sevil: Sey...

Hemen uzaklasmisti

Sevil: Cok sagol diyecektim. Nasil iyi bir arkadas oldugunu en cok bugun anladim

Ekrem konusuyo

Onun bana arkadas demesi olduruyodu Sad

Ekrem: Bisey degil ya. Lafimi olur. Neyse ben kalkayim
Sevil: Dur !
Ekrem: Ne oldu ?
Sevil: Ehh, ben 1 hafta boyunca disariya cikamadigim icin belki bir daha gorusemeyiz
Ekrem: Ne diyosun ? Sacmalama ben dersten cikinca gelirim sana
Sevil: HAYIR !! bir daha beni gormeni istemiyorum !
Ekrem: Niye yaa ? Ne yaptim ki ben sana ?
Sevil: Hic bir sey soyleme, ne oluur...
Ekrem: Tamam, hoscakal ! Memnun olmusutm tanismamiza bu kadar olaydan sonra bile, iyi idik
Sevil: Ekrem !

Ustume kosup bana sim siki sarilip, agliyordu. Bende ona sarilip, sacini oksaliyordum. Nefesi tam kalbimin onunde idi. Hayatimin sonuna kadar keske boyle kalabilseydik ama o beni istemiyordu kendime gelmem lazimdi.

Ekrem: Sevil tamam birak beni ben gidiyorum Allaha Emanet ol !

Son bir bakis, bir veda ve son bir ruya.

5 YIL SONRA

Speaker

Ekrem 25 Sevil ise 23 yasinda idi. Sevil artik arkadaslarindan haber alamayinca, cok uzulup zengin bir cocukla evlenmeye gittiydi. Ekrem ise, aileri her dogruyu ogrendikten sonra onun dedesi, askeriye goturdukten sonra biriyle nisanlandi. Ekrem ve Sevil artik hersey bittiyini saniyorlar ama aslinda, hersey simdi basliyor...

YAZDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMM AMA az yazdim biliyorum oncekinde dedigim gibi cok yorgunum 8 parti yarin koyarim insallah, bir aksilik cikmazsa !! Gule Guleee :D

PART 8

Speaker

Ekrem 25 Sevil ise 23 yasinda idi. Sevil artik arkadaslarindan haber alamayinca, cok uzulup zengin bir cocukla evlenmeye gittiydi. Ekrem ise, aileri her dogruyu ogrendikten sonra onun dedesi, askeriye goturdukten sonra biriyle nisanlandi. Ekrem ve Sevil artik hersey bittiyini saniyorlar ama aslinda, hersey simdi basliyor...

Sevil speaker

Bugun cumartesiydi ve kocamin isi yoktu. Nihayet beraber vakit gecirebilecektik Very Happy Yatagima oturdum ona baktim ve optum ve malesef benim opmemle uyanmisti.

Tolga: Gunaydin Very Happy
Sevil: Gunaydin bebegim nasilsin ?
Tolga: Vallah cok memnunum bugun.
Tolga: Butun gun seninle olacagim icin ;)
Sevil: Ay, yeriiim Neyse kahvaltimizi yepip cikalim o zaman
Tolga: Wokey :D

Ekrem Speaker

Telefonum caliyo ama cevap vermek istemiyordum cunku yatiyordum.

Ekrem: OF YAAAA! Rahat birak beni artik arayan kimse !

Henuz telefon durmuyordu. Daha cok sinirlenip aldim ve actim

Ekrem: NE VAR !!
???: E... Ekrem ? Askiim ?
Ekrem: Gamze ?? senmiydin... Sey kusuruma bakma =S
Gamze: Bisey mi yaptim ? Bisey mi oldu ?
Ekrem: Yok, hic birsey olacagi yok sadece yatiyordum !
Gamze: Hm, anladim ve ben arayinca cevap vermek istemiyordun cunku yatiyordun dogru mu ?
Ekrem: Evet biraz oyle oldu... Affedebilecekmisin ?
Gamze: Ne demek ya :D Cok iyi anliyorum seni uykuda bende boyleyim

Ve ikimiz gulmeye baslamistik. 5 dakika konusup kapattim. Gamzenin sayesinde cok iyi oldum. Hemen hazirlanip evden cikacaktim. Gamzeyle bulusmam lazimdi.

COOOOOOOOOOOOOOOOK KISAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA biliyorum cunku fazla iyi degilim ve orucluyum :D neyse bu part boyle iste Sevil ve Tolga evli. Gamze ve Ekrem nisanli. Anlayamadiginiz sorular varsa soyleyin cevap vermeye calisirim. Devamini 25 sayfada yazmayi dusunuyorum ;) IYI AKSAMLAR !!!

PART 9

Ekrem konusuyo

Ve ikimiz gulmeye baslamistik. 5 dakika konusup kapattim. Gamzenin sayesinde cok iyi oldum. Hemen hazirlanip evden cikacaktim. Gamzeyle bulusmam lazimdi.

Sevil konusuyo

Aceba bugun nerlere gidebiliriz ? Bir Starbucks icirek gezeriz biraz shopping yapmam lazim.

Sevil: Gidelimmi ?
Tolga: Tamam ama fazla gecikmeyelim
Sevil: Tamam

Ekrem konusuyo

Yaklasiyordum ona dogru. Yumsacik yanagindan optum ve elini elime aldim

Ekrem: Soyle bakalim dunyalarin en guzeli ne yapmak istiyorsun ?
Gamze: Ya ben bugun shopping yapmak istiyorum. Kiyafetlerim eksik =S
Ekrem: Tamam No problem o zaman hemen gidelim ne bekliyoruz :D

Sevil konusuyo

Nihayet gelmistik ve ben hemen baslamistim. Yazik kocama arkamdan kosturupp duruyordu ve tabikide saklarimla ilgileniyordu :D

Sevil: Eh hadi ama ne yavassin :D
Tolga: Kizlar ! Baska ne olucak !

Ekrem konusuyo

Ekrem: Evet, basla simdi nerden baslamak isti

Cumlemi bitirmeden Zara dukkanina girmisti. Bu kizlar sporlarda 0 ama shopping'de erkekleri bile geciyorlar :O

Sevil konusuyo

Tolga: Gidelim mi ?
Sevil: Dur bekle Zara 'ya girmem lazim elbiseler icin
Tolga: Sevilciim ben cok yoruldum sura oturayim sende ne alacaksan alda gel hemen
Sevil: Tamam askim sen hic merak etme ;)

Ekrem konusuyo

Ekrem: Giyindinmi ? Bakabilirmiyim

Gamze bana kabinden konusuyo (sirt deneme kabinde)

Gamze: Ay... Ekremciim bu bana olmadi cok sikti bi beden daha buyuk getirirmisin ?
Ekrem: Of Gamze OF !!
Gamze: Biliyorum bende seni cok seviyorum :D

Saklari ona birakip geri donmustum sirtlarin oraya. Pantalona baktim ve bi beden daha buyuk aldim. Bunalmaya basliyordum ve hemen gitmek istiyordum burdan, ondan biraz hizlicana yuruyordum tam o sirada ... BAM

Sevil: .yerde. Aie !
Ekrem: .yerde. Ay cok ozur dilerim bilerek yapmadim !
Sevil: Onemli degil, heralde sizinde benim gibi acele isiniz var

derken ona baktim ve o'da o sirada bana bakti. Bu , bu O olamaz !!!!!!

Heyyyt nasiil ? beyendiniz mii yorumlarinizi beklerim bu kez 10 parti 25 sayfaya gelince koyucam ;) iyi geceler

PART 10

Saklari ona birakip geri donmustum sirtlarin oraya. Pantalona baktim ve bi beden daha buyuk aldim. Bunalmaya basliyordum ve hemen gitmek istiyordum burdan, ondan biraz hizlicana yuruyordum tam o sirada ... BAM

Sevil: .yerde. Aie !
Ekrem: .yerde. Ay cok ozur dilerim bilerek yapmadim !
Sevil: Onemli degil, heralde sizinde benim gibi acele isiniz var

derken ona baktim ve o'da o sirada bana bakti. Bu , bu O olamaz !!!!!!

Ekrem: Siz...
Sevil: Efendim ?
Ekrem: Siz seysiniz
Sevil: Kusura bakmayin ama hemen gitmem lazim. Kocam bekliyor
Ekrem: Ya iki dakika beklermisiniz
Sevil: Cabuk olun o zaman

Gamze konusuyo

Ya bu cocuk nerde kaldi ? En iyisi ben almayim zaten fazla beyenmemistim. Giyindikten sonra cikmistim ve Ekremi ariyordum

Sevil: Hayir... Olamaz !
Ekrem: Bence oldu Very Happy
Sevil: E... Ekrem sin !
Ekrem: Evet ... sende Sevil ;)
Sevil: Ekrem... Ben seni ozlemissim yaa

Sevil konusuyo

O sirada birbirimize sarilmistik. Ne cok ozlemissim, "fazla" arkadas olmasaydik bile cok iyi biriydi

Ekrem konusuyo

Kokusu degismemisti. En son onu gordugumde bile boyle sarilmistik. O sirada bir ses Ekrem diye bir ses duydum.

Ekrem: Gamze !
Gamze: Evet, benim ne oldu ? Iki dakika icinde uzaklasip bulmussun birini. O biride guzel olsa HIH !
Sevil: Bana Bak !
Ekrem: Kizlar, kizlar durun ne oluyoz boyle ?
Gamze: EKREM! beni delirtme niye bu erkek yapili kiza sariliyorsun yaaa?
Sevil: Erkek yapili diyo yaa . Kizim ben seni ...
Tolga: Sevil dur, Sevil !
Sevil: Ben seni gebertirim tamammi ? Aptal sarisin
Gamze: Duzgun konus !
Sevil: Konusmazsam ne oluur ?
Tolga: Kizlar durun ne oldu bi anlatin ve cozelim !
Gamze: Sizin kiz !
Tolga: Karim evet
Gamze: Herneyse gelmis benim Askima sariliyo
Tolga: NEEE ?
Ekrem: Bakin, biz birbirimizi
Tolga: Sen ne haltla benim karima sariliyorsun. Seni doveyim mi ?!?!
Sevil: Tolga! Ya biz sadece arkadasiz !
Gamze: Ayyy ne tatli birsey. Ben gelmeseydim kim bilir daha neler yapicaktiniz
Ekrem: Tovbeeee Gamze abarttin ama sende NE kiskancsiin boyle
Gamze: Hmm Demek oyle heiin Tamam o zaman

Gamzeye aldigim nisan yuzlugunu cikarip elime koyup agliyordu

Ekrem: Gamze yapma bunu bana ! =S
Gamze: EKREM ! Hic birsey duymak istemiyorum
Ekrem: Gamze bekle !
Gamze: agliyarak Sakin pesimden gelim deme !

Bir sarilmayla hersey nasil degisebilirdi yaaaa Sad Sevil yaklasiyordu ve omuzuma elliyordu

Sevil: Ekrem...

SUKUUURRR YAZABILDIIIIM :D simdiye kadar senaryomu okuyan herkeze tesekkurler ediyorum. Ve insallah daha daha okuyan oluuuuur ;) Bugun Cakil Taslari Var sakin kacirmayin ben bakamiyorum cunku Belcikada yok =S Fox Tv kaldirmislar =/ Iyi seyirler :D

En son ZaShLeY tarafından Cuma Ekim 01, 2010 4:03 am tarihinde değiştirildi, toplamda 13 kere değiştirildi
http://zashley-rares-photos.skyrock.com
sevil_ekrem 12
Deneyimli
Deneyimli
sevil_ekrem 12
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 844
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 883
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/07/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : DANİEL&JAMES&
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

MesajKonu: Geri: A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) EmptySalı Ağus. 24, 2010 11:24 am Paylaş

devam et bence ben yeni senryolara bayılırım çünkü okuayacağım senaryo kalmadı.
namicha
Deneyimli
Deneyimli
namicha
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1034
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1009
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/07/10
<b>Nerden</b> Nerden : Nerdeyim Ben Ya?
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ¿

MesajKonu: Geri: A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) EmptySalı Ağus. 24, 2010 11:36 am Paylaş

çok güzel ya merak ettim Very Happy
devam et canım
SweetLine
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
SweetLine
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4349
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2025
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 18/07/10
<b>Nerden</b> Nerden : Yüreqimin Götürdüğü Yerden ;)
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ~ kırıLıp ‘ döküLüчorum

MesajKonu: Geri: A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) EmptySalı Ağus. 24, 2010 11:36 am Paylaş

süpr olmuş ((: ((=
sevil_ekrem_forever
Deneyimli
Deneyimli
sevil_ekrem_forever
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1581
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1525
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 18/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul

MesajKonu: Geri: A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) EmptySalı Ağus. 24, 2010 1:12 pm Paylaş

devam et çok güzel olmuş
oktamze
Forumcu
 Forumcu
oktamze
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 316
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 323
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 18/08/10

MesajKonu: Geri: A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) EmptySalı Ağus. 24, 2010 1:22 pm Paylaş

devam etmelisin bence çokk güzel
ZaShLeY
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
ZaShLeY
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : We Could Be The Same No Matter What They Say <3

MesajKonu: Geri: A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) EmptySalı Ağus. 24, 2010 2:50 pm Paylaş

HERKEZIN MESAJLARI ICIN COOOOOOOOOOOK SAGOOOOOOOOOOLUN COK SEVINDIM ARTIK YARIN 2 PART KOYARIM HEM DAHA UZUN OLACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK :D :D :D :D
ekosevil
Forumcu
 Forumcu
ekosevil
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 432
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 440
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10

MesajKonu: Geri: A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) EmptySalı Ağus. 24, 2010 7:35 pm Paylaş

devamm
TüRKüMiT <3
Deneyimli
Deneyimli
TüRKüMiT <3
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 940
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 820
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ♥ Çağatay Ulusoy ♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) EmptySalı Ağus. 24, 2010 7:39 pm Paylaş

devamm ;)
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6592
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 5842
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ümitin Yanından ♥
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Kantarcılar♥ Turan

MesajKonu: Geri: A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) EmptySalı Ağus. 24, 2010 9:41 pm Paylaş

dewam
_selly_
Deneyimli
Deneyimli
_selly_
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1405
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1326
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/07/10
<b>Nerden</b> Nerden : ~İstanbuL~
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Kendimi şanslı hissediyorum(:

MesajKonu: Geri: A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) EmptySalı Ağus. 24, 2010 9:52 pm Paylaş

devam ett
|ecem|
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
|ecem|
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 235
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 213
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 17/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : anKara.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : üMit <3

MesajKonu: Geri: A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) EmptySalı Ağus. 24, 2010 9:58 pm Paylaş

Devaam :D
Gzl olmuş .d
eko_selin
Deneyimli
Deneyimli
eko_selin
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 564
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 575
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 27/07/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ;)) éKréM<3SévİL<3SéLin

MesajKonu: Geri: A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) EmptySalı Ağus. 24, 2010 10:40 pm Paylaş

süper devam Very Happy
GayeEekrem_
Forumcu
 Forumcu
GayeEekrem_
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 438
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 399
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 16/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ♥ QUARESMA [ Q7] =

MesajKonu: Geri: A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) EmptySalı Ağus. 24, 2010 11:30 pm Paylaş

Fevkaledenin fevkinde ama sadece ekrem sevil olmasın ya da nese ben susuyorum Very Happy
xxMeLeqxx
Üye
 Üye
xxMeLeqxx
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 46
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 45
<b>Nerden</b> Nerden : Ankara
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : SevilEkrem

MesajKonu: Geri: A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) EmptySalı Ağus. 24, 2010 11:43 pm Paylaş

dewm et çok qüzel olmuşş Very Happy
kısçemm
Forumcu
 Forumcu
kısçemm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 479
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 290
<b>Nerden</b> Nerden : Balıkesir
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Gözyaşlarım içime içime akardı,o buna aldırmadan keyfine bakardı...

MesajKonu: Geri: A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) EmptySalı Ağus. 24, 2010 11:54 pm Paylaş

devam etmelisin Very Happy
Closed_box
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
Closed_box
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 260
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 243
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : You appear just like a dream to me ..!

MesajKonu: Geri: A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) EmptyÇarş. Ağus. 25, 2010 12:18 am Paylaş

cnm bence türkçen güzel devam et bekliyoruz devamınıVery Happy
büşra
Forumcu
 Forumcu
büşra
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 325
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 341
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/07/10
<b>Nerden</b> Nerden : napcan??
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : gülecek ağlanılacak çok şey vrdı tims ve fox onu elimizden aldı

MesajKonu: Geri: A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) EmptyÇarş. Ağus. 25, 2010 12:39 am Paylaş

devamm
TüRKüMiT <3
Deneyimli
Deneyimli
TüRKüMiT <3
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 940
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 820
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ♥ Çağatay Ulusoy ♥

MesajKonu: Geri: A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) EmptyÇarş. Ağus. 25, 2010 12:42 am Paylaş

devam et süpr ;)
ZaShLeY
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
ZaShLeY

MesajKonu: A Story About SevilEkrem <3 PART 2 A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) EmptyÇarş. Ağus. 25, 2010 1:59 am Paylaş

PART 2

Ekrem Konusuyo

Tam kapiyi acicaktim

Ekrem: Efen...dim!
Sevil: Konusabilirmiyiz ?
Ekrem: Vallah ben diyecegimi dedim az once
Sevil: Ekrem ya, cocuklasma ! Aramizi cozmeden hic biyere gitmicem girebilirmiyim ?
Ekrem: Hayir!
Ekrem: Cunku... euuh misafir var! Evet misafir var ve giremezsin

O sirada tam kapiyi ortecektim ablam geldi

Nisanur: Hayirdir Ekrem kim geldi ? Haa Sevil naber ! Gel buyur
Sevil: Yok ya ben rahatsiz etmeyim hem misafir varmis
Nisanur: Ne misafiri?
Sevil: Ekrem bana misafir var dedi ?

Ablam ve Sevil bana bakiyorlardi. Ne yapacagimi bilmiyordum, agizimdan hemen bos seyler cikti

Ekrem: Ya misafir var derken KENDIMI bahsetmistim. Yani...
Nisanur: Ayy bu cocuk ben oldurecek sen onu dinleme Sevil sen gir kusuruma bakma perisan haldeyim ee tabi ev isi hic kolay degil
Sevil: Anliyorum nereye gecim ?
Nisanur:Ekreme bakarak Siz isterseniz Ekremin odasina cikin cunku ben mutfagi bitirip salonu baslamak istiyordum.
Sevil: Tamam bana uyar.
Ekrem: Bana uymaz !
Nisanur: Of Ekrem seni dinlegen mi var ? Allah Askina . Sevilciim merdivenden cikip ilk sag odaya giriyorsun orasi Ekrem odasi oluyo simdi bu akilsiz seni baska odaya sokup gitler falan Allah korusun
Sevil: Ok cok sagol

Evet Arkadaslar 2 part nasiil ? Bu arada mesajlariniz icin cok cook ama cooook sevindim asla boyle msj lar beklemezdim cok iyi kalplisiniz ;) xoxo
ekosevil
Forumcu
 Forumcu
ekosevil
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 432
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 440

MesajKonu: Geri: A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) EmptyÇarş. Ağus. 25, 2010 2:01 am Paylaş

çok güzel olmuş devam :yupii:
namicha
Deneyimli
Deneyimli
namicha
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1034
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1009
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/07/10
<b>Nerden</b> Nerden : Nerdeyim Ben Ya?
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ¿

MesajKonu: Geri: A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) EmptyÇarş. Ağus. 25, 2010 2:05 am Paylaş

süper cnm devam :D
özlem özgül
Yeni Üye
Yeni Üye
özlem özgül
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/08/10

MesajKonu: Geri: A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) EmptyÇarş. Ağus. 25, 2010 2:07 am Paylaş

çok qzl olmşş ;)
ada<3ümit
Deneyimli
Deneyimli
ada<3ümit
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1938
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1162
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : izmir
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : =]

MesajKonu: Geri: A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) EmptyÇarş. Ağus. 25, 2010 2:08 am Paylaş

cok qzl cnm dewam ett :yupii:
Cornelia
Deneyimli
Deneyimli
Cornelia
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1397
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1279
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 27/07/10
<b>Nerden</b> Nerden : Blmm sen söle ?
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Eko-Sevo <3

MesajKonu: Geri: A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;) EmptyÇarş. Ağus. 25, 2010 2:12 am Paylaş

dwmmmmmmmm ekooooo naz yapmaaaaaa xD

A Story About SevilEkrem <3 10 PART 24 SAYFADA ;)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 7 sayfasıSayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki