Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15  Sonraki
YazarMesaj
ekrem-ceren
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
ekrem-ceren
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 284
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 287
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Çakıl Taşları Setinden :)
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : EkReM ♥ CeReN ♥ SeViL
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 9 Empty
MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 9 EmptySalı Eyl. 07, 2010 8:20 am Paylaş

yaREnce demiş ki:
ya ben en çok ekrem sevil yarini merak ediom .. annesi artık sana fikirlerini sormuoruz dio bence sevili evlendirmek isteyebilirler sevilde ekremi arar çünkü fRaqmanın bi bölümünde dkkat ederseniz ekrem telefonu açıo ve nee ! dio .. öle olursada ikiside üzqün olurla ekremin sevili öpme yeride orasıdır

ama sevilin ailesi ayçinin ailesi gibi geri kafalı düşünmez yani evlendirme gibi dawranış olarak daha medeniler ama sölediğin mantıklı gelior yada annesi ve babası boşanıo olabilir sevil itiraz ederkende artık fikirlerini sormuoruz dio olabilir
cemre12
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
cemre12
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 221
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 222
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 07/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : ekremim nerde ben orda
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ask cesaret ister

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 9 EmptySalı Eyl. 07, 2010 8:30 am Paylaş

ya arkadaşlar fragmana bakdımş güzel yerleri de varş kötü yerleride. izleyip görüceksiniz
LawaqirL
Forumcu
 Forumcu
LawaqirL
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 330
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 350
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 27/07/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbuL
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Yooook :D

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 9 EmptySalı Eyl. 07, 2010 8:35 am Paylaş

Rüya değiLmiş :D O zaman yeni tahmin :D
Şimdi SeviL'e annesi sana soran yok gibi bişi diyodu fragmanda .S
Evlendirebililme fikri olabilir Sevil'in annesinin .S
Çünkü ilk bölümlerde ablası onun yaşındayken evlenmişti diyodu .S
Ondan sonracığıma Ekrem'e söylüyor olabilir.Ekrem o sırada onu öpmüş olabilir diyorum :D
tugcea
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
tugcea
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 169
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 16/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : IstanbuL
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cihan

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 9 EmptySalı Eyl. 07, 2010 9:51 am Paylaş

ya soyle birsey var sonuna kadar gizli devam edemezlerdi ...
Durmadan kacamazlardi.
Bir yerde hersey yeniden basliyor...
Yeniden gorusmek icin cabalari , ailelere ragmen okuma istegi felan filan...
E simdi Neset`in kizida geLecek .
Her olaylari ailelerinden kacmakti artik yepyeni seyler olacak...
https://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Edebiyat-Adina-3/13215
fb-spn
Deneyimli
Deneyimli
fb-spn
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 630
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 644
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : konya

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 9 EmptySalı Eyl. 07, 2010 10:20 am Paylaş

ben evlendirme işine ihtimal vermiyorum ama boşanma olabilir
telde ne derken de ekrem buna demiş olabilirr bnce offff daha 10 gun var:S
topalsolucan1905
Üye
 Üye
topalsolucan1905
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Erkek
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 42
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 40
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 04/09/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 9 EmptySalı Eyl. 07, 2010 11:11 am Paylaş

Bende tahminimi yazayım.Bu tahmini kimse yaptımı bilmiyorum ama ben yazayım yinede.

Ekremin babası ölmedi. :D Nerden cıkardın diye soracak olursanız 2.Fragmanda Nisanur dedesine aynen şöyle diyor' Siz hiç ekreme yalan söylemedinizmi' diyor dedesi felan şaşırıyor.Ufakda olsa Ekremin anneside' Benim oğlum babası gibi olmayacak'diyor bana göre bu babasının yaşadıgının kanıtı.

Biraz abarttım gibi olayı.İzleyip görecez.

nurfatma
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
nurfatma
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 121
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 128
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/07/10
<b>Nerden</b> Nerden : !!..adana..!!

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 9 EmptySalı Eyl. 07, 2010 11:15 pm Paylaş

ben fragmanı izledim hem üzüldüm hem sevindim..
fragmanın başlarına bakılırsa bazı yerlerde bizi güldürebileceğini görüyoruz Very Happy
ama ekrem in bnde babam gibi ölsem herkes sevinir mi deyişi.. Sad
cnm ya kıyamam bn ona..bncede ekrem in babası ölmedi çünkü bi arkadaşın da dediği gibi evde babasının tk bir resmi bile yokk..bnce onları terketmiş...
cihan ın abisinin öğrenmesi de şöyle olmuştur..ayçin in babası öğrenip ona söylemiştir diye düşünüyorum..
ama bnce sevil in ailesi öğrenmedi..artık sana sormuyoruz sözü bnce boşanmalarıyla ilgili bişi..ama annesi neden sevil e kızıo onu da anlamış diilim..onların babasına karşı müttefik oldklarını sanıodm ama..
ekremle sevil in olayına gelince..ekrem in ben okumuş kızlardan hoşlanmam zaten demesi sevil i avutmak için de olabilir kızdırmak için de..
avutmak için şöyle..annesi ve babası sevil i okutmayacakları için ekrem avutmak için sölüo
ya da seville tartışıolar..sevil ekrem e bn senn gibilerden hoşlanmam dio olabilir..ekrem de bnde zaten okumuş kızlardan hoşlanmam diye cevap vermiş olabilir..cenker annesinin sözünü dinleyecekmiş gibi duruodu..daha dorusu dinlemek zorunda..
süleyman efendiye gelince ekrem e bu kadar yüklenmesi çok saçma çocuğun gözünü o kdr korkutmuş ki ekrem korkusundan söleyememiş..biraz da kendine baksın bnce..ekrem kendisi için o kadar ağır sözler söyleyebiliosa (bnde babam gibi ölsem herkes sevinir mi? gibi) demek ki kendisnin o kadr sevimediğini düşünüo..dedesi seviosa göstersin sevdiini o zmn..
nisanur un tokat yemesi de çok saçma doğruları söyledikleri için hep tokat yiolar..ekrem e yalan sölediklerini sölüo anneside tokat atıo..ekrem in annesinden hiç beklemezdim açıkçası..
ayçin in durumu kritik..annesi babasına söler mi sölemez mi? sölerse ayçin biter çünkü..ama ayçin in annesi biraz yumuşak huylu bi kadın..belki ayçin in sölediklernden sora kendinde hata arayabilir..ama babası aynı anlayışı göstermeyecektir..o yüzden umarım onun haberi olmaz..
ekrem in sevil i öpmesi..evt dediğiniz gibi veda öpücüğüne benzio ama çok içten bir öpücük..o yüzden aralarında bişi oluo galiba yeni bölümde yani sevgili oluo olabilirler..
bnm fragmanda anlamadığım yer: neşet i arabayla kim kovalıyodu? ve çocuklar ne yapmış ta karakola düşmüş? ekrem le sevil sevgili mi? bunları merak ediorm.. Very Happy

ekrem-ceren
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
ekrem-ceren

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 9 EmptySalı Eyl. 07, 2010 11:50 pm Paylaş

nurfatma demiş ki:
ben fragmanı izledim hem üzüldüm hem sevindim..
fragmanın başlarına bakılırsa bazı yerlerde bizi güldürebileceğini görüyoruz Very Happy
ama ekrem in bnde babam gibi ölsem herkes sevinir mi deyişi.. Sad
cnm ya kıyamam bn ona..bncede ekrem in babası ölmedi çünkü bi arkadaşın da dediği gibi evde babasının tk bir resmi bile yokk..bnce onları terketmiş...
cihan ın abisinin öğrenmesi de şöyle olmuştur..ayçin in babası öğrenip ona söylemiştir diye düşünüyorum..
ama bnce sevil in ailesi öğrenmedi..artık sana sormuyoruz sözü bnce boşanmalarıyla ilgili bişi..ama annesi neden sevil e kızıo onu da anlamış diilim..onların babasına karşı müttefik oldklarını sanıodm ama..
ekremle sevil in olayına gelince..ekrem in ben okumuş kızlardan hoşlanmam zaten demesi sevil i avutmak için de olabilir kızdırmak için de..
avutmak için şöyle..annesi ve babası sevil i okutmayacakları için ekrem avutmak için sölüo
ya da seville tartışıolar..sevil ekrem e bn senn gibilerden hoşlanmam dio olabilir..ekrem de bnde zaten okumuş kızlardan hoşlanmam diye cevap vermiş olabilir..cenker annesinin sözünü dinleyecekmiş gibi duruodu..daha dorusu dinlemek zorunda..
süleyman efendiye gelince ekrem e bu kadar yüklenmesi çok saçma çocuğun gözünü o kdr korkutmuş ki ekrem korkusundan söleyememiş..biraz da kendine baksın bnce..ekrem kendisi için o kadar ağır sözler söyleyebiliosa (bnde babam gibi ölsem herkes sevinir mi? gibi) demek ki kendisnin o kadr sevimediğini düşünüo..dedesi seviosa göstersin sevdiini o zmn..
nisanur un tokat yemesi de çok saçma doğruları söyledikleri için hep tokat yiolar..ekrem e yalan sölediklerini sölüo anneside tokat atıo..ekrem in annesinden hiç beklemezdim açıkçası..
ayçin in durumu kritik..annesi babasına söler mi sölemez mi? sölerse ayçin biter çünkü..ama ayçin in annesi biraz yumuşak huylu bi kadın..belki ayçin in sölediklernden sora kendinde hata arayabilir..ama babası aynı anlayışı göstermeyecektir..o yüzden umarım onun haberi olmaz..
ekrem in sevil i öpmesi..evt dediğiniz gibi veda öpücüğüne benzio ama çok içten bir öpücük..o yüzden aralarında bişi oluo galiba yeni bölümde yani sevgili oluo olabilirler..
bnm fragmanda anlamadığım yer: neşet i arabayla kim kovalıyodu? ve çocuklar ne yapmış ta karakola düşmüş? ekrem le sevil sevgili mi? bunları merak ediorm.. Very Happy

ama fragmanda bn okumuş kızlardan hoşlanmam demio bn okumuş kızlardan hoşlanırım dio bide bnce neşeti durdurmak için kamyonu almış olabilirler kamyonun sahipleride onlardan şikayetçi olmus olabilirler bnce Very Happy
cavill
Deneyimli
Deneyimli
cavill
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1414
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1184
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/07/10
<b>Nerden</b> Nerden : İZMİR

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 9 EmptyÇarş. Eyl. 08, 2010 2:09 am Paylaş

bence sevil dahil herkes artık ders yapılamayacağını düşünüyorlar üniversiteyi kazanma yolunda tek başına kaldıklarını zannediyorlar o yüzden sevil ne yapıp edip üniversiteyi kazanmam lazım derse ekremde bende zaten okumuş kızlardan hoşlanırım demiş olabilir Very Happy
molita
Forumcu
 Forumcu
molita
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 465
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 478
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/08/10

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 9 EmptyÇarş. Eyl. 08, 2010 6:26 am Paylaş

cavill demiş ki:
bence sevil dahil herkes artık ders yapılamayacağını düşünüyorlar üniversiteyi kazanma yolunda tek başına kaldıklarını zannediyorlar o yüzden sevil ne yapıp edip üniversiteyi kazanmam lazım derse ekremde bende zaten okumuş kızlardan hoşlanırım demiş olabilir Very Happy

Mantıklı.Olabilir.

Ben Ekremle Sevil'in nasıl bir araya geldiklerini merak ettim. Öpüşme olayından sonra konuşmamışlardı hiç.

Hüzün ve komedi bir arada olacak gibi...
sultan
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
sultan
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 238
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 323
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : SANANE:)
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : EKREM....SEVİL...EKREM..SEVİL..

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 9 EmptyÇarş. Eyl. 08, 2010 7:05 am Paylaş

bence sevilin annesi ve babsı boşanmaya karar verdi sevilde bunun hakında bişey diyincede annesi''senin fikrini artık almıyoruz kızım'' dedi sonra sevil ekremi aradı durumu söledi ve ekremde buyüzden ''neyy'' diye bağırdı,,sonra buluşmuş olabilirler..benim tahminim bu..
ösnur_006
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
ösnur_006
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 108
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 114
<b>Nerden</b> Nerden : ankara/çankaya

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 9 EmptyÇarş. Eyl. 08, 2010 7:25 am Paylaş

sultan demiş ki:
bence sevilin annesi ve babsı boşanmaya karar verdi sevilde bunun hakında bişey diyincede annesi''senin fikrini artık almıyoruz kızım'' dedi sonra sevil ekremi aradı durumu söledi ve ekremde buyüzden ''neyy'' diye bağırdı,,sonra buluşmuş olabilirler..benim tahminim bu..
olabilir aslında çok mantıklı
sevil_ekrem
Deneyimli
Deneyimli
sevil_ekrem
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1820
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2053
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/07/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ÜMİTÜRKÜ SEVİLEKREM

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 9 EmptyÇarş. Eyl. 08, 2010 7:43 am Paylaş

ösnur_006 demiş ki:
sultan demiş ki:
olabilir aslında çok mantıklı

evet aslında mantıklı
CAKİLTASLARİ12
Üye
 Üye
CAKİLTASLARİ12
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 71
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 77
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 26/07/10

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 9 EmptyÇarş. Eyl. 08, 2010 7:58 am Paylaş

böyle olsa nasıl olur sizce sevil ailesi tarafından akrabaların yanına yollama kararı alırlar bunu sevil öğrenince ekremi arar ve buluşurlar ve ekrem veda öpücüğü verir ancak ikiside mutsuzdur daha sonraki günde ekrem dayanamaz neşet hocayla birlikte sevilin annesiyle... konuşmaya ikna eder eve gelirler ancak sevil onlar gelmeden gitmiştir ve sevilin annesinin kararı değişir ve ekrem ve diğerleri sevilin kalktığı otobüs yerine gelirler ancak otobüs onlar gelmeden kalkmıştır ama ekrem ve diğerleri arabaya binip otobüsü bulmaya kararlıdırlar ve bulurlar neşette sevili olayı anlatır ve hepsi mutluluk içinde oradan ayrılıp ekremin dedesinin yanına giderler ama onları küçük bir sürpriz bekliyordu o da mügeydi ama ekremle sevil yakınlaştılar yine spr olur bnce...ndn böle düşünüyorsun derseniz eğer rüyamda böle gördüm...
sultan
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
sultan
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 238
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 323
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : SANANE:)
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : EKREM....SEVİL...EKREM..SEVİL..

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 9 EmptyÇarş. Eyl. 08, 2010 8:03 am Paylaş

[quote="CAKİLTASLARİ12"]böyle olsa nasıl olur sizce sevil ailesi tarafından akrabaların yanına yollama kararı alırlar bunu sevil öğrenince ekremi arar ve buluşurlar ve ekrem veda öpücüğü verir ancak ikiside mutsuzdur daha sonraki günde ekrem dayanamaz neşet hocayla birlikte sevilin annesiyle... konuşmaya ikna eder eve gelirler ancak sevil onlar gelmeden gitmiştir ve sevilin annesinin kararı değişir ve ekrem ve diğerleri sevilin kalktığı otobüs yerine gelirler ancak otobüs onlar gelmeden kalkmıştır ama ekrem ve diğerleri arabaya binip otobüsü bulmaya kararlıdırlar ve bulurlar neşette sevili olayı anlatır ve hepsi mutluluk içinde oradan ayrılıp ekremin dedesinin yanına giderler ama onları küçük bir sürpriz bekliyordu o da mügeydi ama ekremle sevil yakınlaştılar yine spr olur bnce...ndn böle düşünüyorsun derseniz eğer rüyamda böle gördüm...[/quote
tam bir eski türk filmi gibi olmuşş :D
_aLeyna_
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
_aLeyna_
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 114
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 112
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Tekirdağ

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 9 EmptyÇarş. Eyl. 08, 2010 9:14 pm Paylaş

Ben Ekreme ne olucağını çok merak ediyorum 2. frgamanda babası hakkında ona yalan söylemişler belki Ekrem'in babası ölmemiş olabilir diye düşünüyorum 2.fragmanda sanki Cenker'in hiç suçu yokmuş gibi ailesi Ekrem'le görüşmesini istemio Ekrem Seville vedalaşıyomuş gibi geldi bana bilemiyorum belki evi terk ediyodur çok heycanlı ya çok merak ediyorum bir haftayı zor bekliyodum şimdi 2 hafta yaptılar arayı of yaa 8 gün kaldı başlamasına sabırsızlıkla bekliyorumm
ekrem-ceren
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
ekrem-ceren

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 9 EmptyÇarş. Eyl. 08, 2010 9:16 pm Paylaş

ya rüyamda nisanurla cenker sewqili oluodu ALLAH KORUSUN YA bide rüyamda bile ekremle sevil birbirlerini gıcık ediolardı sprdi :D
_aLeyna_
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
_aLeyna_
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 114
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 112
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Tekirdağ

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 9 EmptyÇarş. Eyl. 08, 2010 9:32 pm Paylaş

Rüyan çok acaipmiş :D ama öyle bişi hayatta olamaz :DD
naz95
Deneyimli
Deneyimli
naz95
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 707
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 114
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 07/09/10

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 9 EmptyÇarş. Eyl. 08, 2010 9:35 pm Paylaş

yasayip gorecegiz
ekrem-ceren
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
ekrem-ceren

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 9 EmptyPerş. Eyl. 09, 2010 12:45 am Paylaş

_aLeyna_ demiş ki:
Rüyan çok acaipmiş :D ama öyle bişi hayatta olamaz :DD

ewt çok acyip :D :D iiiiki olamaz ya imkansızı gömüşüm :D
molita
Forumcu
 Forumcu
molita
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 465
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 478

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 9 EmptyPerş. Eyl. 09, 2010 1:36 am Paylaş

Ekrem Seville vedalaşsa bile ayrılamaz ki ondan. Artık Sevil'de de duygular gün yüzüne çıkıyor bence. Sıra Ayçin ve Cenker de hadi hayırlısı.

Kötü karakter Müge iş başında. Eğer kızıda böyleyse gelmeyiversin Zeynep.

Fragman yine bir bilmece çöz çözebilirsen. Ama Neşet bir şeyler yapıp aileleri ikna edecektir. Yine ders verecektir.
asi seker
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
asi seker
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3113
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2952
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Land of Fire
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : TURKU VE UMIT bir numara Eko&Sevo

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 9 EmptyPerş. Eyl. 09, 2010 3:49 am Paylaş

yalanlari ortaya cikiyo tabi bide her kes Ekreme patliyo...Sevil Ekreme yumshicak digerleriyse aksine)
sevil_ekrem
Deneyimli
Deneyimli
sevil_ekrem
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1820
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2053
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/07/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ÜMİTÜRKÜ SEVİLEKREM

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 9 EmptyPerş. Eyl. 09, 2010 4:10 am Paylaş

özeti verseler daha iyi anlıcaz
abukprenses_juju
Deneyimli
Deneyimli
abukprenses_juju
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 859
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 847
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/07/10
<b>Nerden</b> Nerden : mars :D
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Hayat güzeldir yaşamayı bilirsen sevgi bir faldır bakmayı bilirsen mutluluk özlemektir çekmeyi bilirsen ben bir baş belasıyım kurtul kurtulabilirsen!

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 9 EmptyPerş. Eyl. 09, 2010 8:28 am Paylaş

ikinci fragmanın sonunda ekrem sevili öpüyodu bence çıkıyolar Very Happy hadi inşallah hayırlısıyla... :D
ekremciğime de çok yükleniyolar, keşke babam gibi ölseydim diyo yaaa.... kıyamam yazık.... :D
ama ekremle sevil vedalaşıyo da olabilirler (allah korusun)...
cavill
Deneyimli
Deneyimli
cavill
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1414
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1184
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/07/10
<b>Nerden</b> Nerden : İZMİR

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 9 EmptyPerş. Eyl. 09, 2010 8:56 am Paylaş

off off ekremi hüzünlü görmek istemiyorum ya ona gülmek çok yakışıyor hep gülsün canım benim ya :D seville ekrem sahnelerini acayip merak ediyorum...hadi özet gel artık gel...

Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
9 sayfadaki 15 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15  Sonraki