Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

kız arkadaşım ne yapmaya çalışıyor. Lütfen beyler bayanlar bana yardım edin lütfen, kafayı yiyecem artık...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
gold_wolf
Deneyimli
Deneyimli
gold_wolf
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Erkek
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 543
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 328
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 27/07/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ќąяşıчąкą 35½
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Caner Karamukluoğlu... Yaktın beni. :)
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

kız arkadaşım ne yapmaya çalışıyor. Lütfen beyler bayanlar bana yardım edin lütfen, kafayı yiyecem artık... - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: kız arkadaşım ne yapmaya çalışıyor. Lütfen beyler bayanlar bana yardım edin lütfen, kafayı yiyecem artık... kız arkadaşım ne yapmaya çalışıyor. Lütfen beyler bayanlar bana yardım edin lütfen, kafayı yiyecem artık... - Sayfa 3 EmptyPaz Eyl. 19, 2010 4:37 am Paylaş

Ben bu konulardan pek anlamam. Zaten butun forum ogrendi Very Happy Benim bi kankaya olmustu benzeri. Kiz sanirim ayrilmak istio ama soyleyemio. Senin ayrilalim demeni beklio. Benim kanka hemen ayrildi kizdan Very Happy Ama zor bi durum hele bi de gercekten seviosan :S
BURAKBRUCE01
Üye
 Üye
BURAKBRUCE01
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 34
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 6
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 16/09/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

kız arkadaşım ne yapmaya çalışıyor. Lütfen beyler bayanlar bana yardım edin lütfen, kafayı yiyecem artık... - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: kız arkadaşım ne yapmaya çalışıyor. Lütfen beyler bayanlar bana yardım edin lütfen, kafayı yiyecem artık... kız arkadaşım ne yapmaya çalışıyor. Lütfen beyler bayanlar bana yardım edin lütfen, kafayı yiyecem artık... - Sayfa 3 EmptyPaz Eyl. 19, 2010 5:10 am Paylaş

özlem = bein facebooktan sildiği zaman ona facebooktan msj atıyordum sık sık neden sildin diye
silme nedeni ise onu kıskandırıyordum
kıskandırmayıda geç aşırı kıskanıyor beni
kızlarla ilgili bir şey diyorum hemen kıskanıyor
şaka yaptığımı bildiğim halde küsüyor yaaa
ben kız arkdaşımın kalbini kırmam kötü konuşmam öyle huyum yoktur ;)

gold_wolf = öyle olsa kendisi söyler
çünkü kız arkdaşımın huyunu biliyorum da ondan
inş. senin dediğin gib değildir
gerçekten çoooooook seviyorum onu
oda biliyor onu çok sevdiğimi onunla evlenmek istediğimi ve niyetimin ciddiyetini de iyi biliyor ;)
Özlem
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Özlem
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 16361
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 6729
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 17/07/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : xoxo
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Aycin

MesajKonu: Geri: kız arkadaşım ne yapmaya çalışıyor. Lütfen beyler bayanlar bana yardım edin lütfen, kafayı yiyecem artık... kız arkadaşım ne yapmaya çalışıyor. Lütfen beyler bayanlar bana yardım edin lütfen, kafayı yiyecem artık... - Sayfa 3 EmptyPaz Eyl. 19, 2010 5:21 am Paylaş

Hım . O Zaman İyi KarDesim.
AyrıL Gitsin.
BURAKBRUCE01
Üye
 Üye
BURAKBRUCE01

MesajKonu: Geri: kız arkadaşım ne yapmaya çalışıyor. Lütfen beyler bayanlar bana yardım edin lütfen, kafayı yiyecem artık... kız arkadaşım ne yapmaya çalışıyor. Lütfen beyler bayanlar bana yardım edin lütfen, kafayı yiyecem artık... - Sayfa 3 EmptyPaz Eyl. 19, 2010 5:29 am Paylaş

bakacağız...
dilara''caN
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
dilara''caN
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 219
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 71
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : ...BuRsA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ....Glow of the black nighT....
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Zeynep

MesajKonu: Geri: kız arkadaşım ne yapmaya çalışıyor. Lütfen beyler bayanlar bana yardım edin lütfen, kafayı yiyecem artık... kız arkadaşım ne yapmaya çalışıyor. Lütfen beyler bayanlar bana yardım edin lütfen, kafayı yiyecem artık... - Sayfa 3 EmptyPaz Eyl. 19, 2010 9:40 am Paylaş

Kardeş ben ce bu kız biraz gelgit fln...
Ya delıcesıne sevio ya da nefret ediyor ...
Yaa ben ce ona senın ona aşık olduunu kanıtla ve SİNİR etme ...
Romantik ol biraz....
Tuqßækrem
Deneyimli
Deneyimli
Tuqßækrem
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1922
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1367
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 07/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Antalya
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Acılara gem vura vura Direniyorum Yokluğuna... ÜMit<3<3

MesajKonu: Geri: kız arkadaşım ne yapmaya çalışıyor. Lütfen beyler bayanlar bana yardım edin lütfen, kafayı yiyecem artık... kız arkadaşım ne yapmaya çalışıyor. Lütfen beyler bayanlar bana yardım edin lütfen, kafayı yiyecem artık... - Sayfa 3 EmptyPaz Eyl. 19, 2010 10:04 am Paylaş

Ludacris demiş ki:
Kardeş..

Kızı O kadar yüceLtmişsin ki sevgiLin oLmana rağmen seni msn'den face'den siLebiLiyor..
Sana göre sanırım basit geLiyo bu siLme işLeri
Kız seninLe oynuyor kardeş!!

Kızı unut. bu kızdan sana hayır geLmez..
Ne m.L gibi peşinden koşuyosun kız seni defaLarca siLmiş..
O sana yazsa biLe yoLda görse biLe sen tanımamazLıktan geL. Konuşmaya biLe gerek yok !
Seviyosun anLıyorum ama Kız sende ne gurur bırakmış ne haysiyet.BöLeLerine yüz verme

DedikLerimi yanLış anLama. Sadece Tavsiye.

katılıyorum
Fazla sürünme peşinde kızlar fazla ilgiden şımarır ki şımarmış seninki Bencede Ouz'un dedikleri uygula yüz verme fazla ben senin yerinde olsam yoktu benim için o kız
olumlu olumsuz demişsin benimde fikrim böyle.
http://www.handesoral.org
BURAKBRUCE01
Üye
 Üye
BURAKBRUCE01

MesajKonu: Geri: kız arkadaşım ne yapmaya çalışıyor. Lütfen beyler bayanlar bana yardım edin lütfen, kafayı yiyecem artık... kız arkadaşım ne yapmaya çalışıyor. Lütfen beyler bayanlar bana yardım edin lütfen, kafayı yiyecem artık... - Sayfa 3 EmptyPaz Eyl. 19, 2010 10:44 am Paylaş

dilara CAN = beni gerçekten çok seviyor
nefret etmiyor benden neden etsin ki...
aşık olduğumu ona kanıtladığımı biliyor onun için bu yüzden beni silip duruyor fazla değer verince burnu kalkıyor herhalde...

tuğbaekrem = yorumun için sağol
eskisi igib olmaycağım zaten
yüz vermeyecem bakında görün...
gold_wolf
Deneyimli
Deneyimli
gold_wolf
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 543
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 328
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 27/07/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ќąяşıчąкą 35½
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Caner Karamukluoğlu... Yaktın beni. :)

MesajKonu: Geri: kız arkadaşım ne yapmaya çalışıyor. Lütfen beyler bayanlar bana yardım edin lütfen, kafayı yiyecem artık... kız arkadaşım ne yapmaya çalışıyor. Lütfen beyler bayanlar bana yardım edin lütfen, kafayı yiyecem artık... - Sayfa 3 EmptyPtsi Eyl. 20, 2010 11:39 pm Paylaş

Sen bilirsin kizi cok iyi tanimadigim icin bilmiyorum. Biuze kiz arkadasinin ne yapiyor olabilecegini sordun. Bizde sana tahminlerimizi soyledik. Gerisi sana kalmis bisey. Kizi cok iyi taniyamadigimiz icin gunahini almayalim die ileri gidip haddimi asmiorum Very Happy Kizi cok iyi taniyan sensin. Ya kizin kendisine sor sebebini ya da kendin cozmeye bak Very Happy
BURAKBRUCE01
Üye
 Üye
BURAKBRUCE01

MesajKonu: Geri: kız arkadaşım ne yapmaya çalışıyor. Lütfen beyler bayanlar bana yardım edin lütfen, kafayı yiyecem artık... kız arkadaşım ne yapmaya çalışıyor. Lütfen beyler bayanlar bana yardım edin lütfen, kafayı yiyecem artık... - Sayfa 3 EmptySalı Eyl. 21, 2010 4:07 am Paylaş

sorup çözecem inş.
dediğim gibi zamanı var
palyaco_girl
Deneyimli
Deneyimli
palyaco_girl
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1224
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 905
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ankara

MesajKonu: Geri: kız arkadaşım ne yapmaya çalışıyor. Lütfen beyler bayanlar bana yardım edin lütfen, kafayı yiyecem artık... kız arkadaşım ne yapmaya çalışıyor. Lütfen beyler bayanlar bana yardım edin lütfen, kafayı yiyecem artık... - Sayfa 3 EmptyC.tesi Ara. 11, 2010 10:03 am Paylaş

Bence hayatında başka biri var ..
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4986
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3284
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Inspiration ~

MesajKonu: Geri: kız arkadaşım ne yapmaya çalışıyor. Lütfen beyler bayanlar bana yardım edin lütfen, kafayı yiyecem artık... kız arkadaşım ne yapmaya çalışıyor. Lütfen beyler bayanlar bana yardım edin lütfen, kafayı yiyecem artık... - Sayfa 3 EmptyPaz Ara. 12, 2010 1:21 am Paylaş

Ayrılmanı tavsiye ediyorum Very Happy İnsanın yaşamını sömürür bunlar bee .) Uğrasma ayrıl .)
Tekrar beraber olmak istersede kabul etme .. Tabi sen cok asık deilsen yani vazgecebiliorsan ..
Dreαм Fαirу
Deneyimli
Deneyimli
Dreαм Fαirу
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1412
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 946
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul

MesajKonu: Geri: kız arkadaşım ne yapmaya çalışıyor. Lütfen beyler bayanlar bana yardım edin lütfen, kafayı yiyecem artık... kız arkadaşım ne yapmaya çalışıyor. Lütfen beyler bayanlar bana yardım edin lütfen, kafayı yiyecem artık... - Sayfa 3 EmptyPaz Ara. 12, 2010 8:32 am Paylaş

Sana güvenmiyordur.
Boşver.
Bi bırak akışına.
Ayrılsanız bile eminim pişman olur döner sana geri.
Ama sana güvenmediği kesin bence.
~CerenMelisa~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~CerenMelisa~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4910
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4478
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/07/10
<b>Nerden</b> Nerden : Denizli
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cenker

MesajKonu: Geri: kız arkadaşım ne yapmaya çalışıyor. Lütfen beyler bayanlar bana yardım edin lütfen, kafayı yiyecem artık... kız arkadaşım ne yapmaya çalışıyor. Lütfen beyler bayanlar bana yardım edin lütfen, kafayı yiyecem artık... - Sayfa 3 EmptyPaz Ara. 12, 2010 9:07 pm Paylaş

bi süre ara ver. Değerini anlasın. Eğer anlamassa ayrıl gitsin.
YA_SE_MIN
Üye
 Üye
YA_SE_MIN
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 50
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 18
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 07/03/11
<b>Nerden</b> Nerden : Washington, USA, Amerika
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cenker

MesajKonu: Geri: kız arkadaşım ne yapmaya çalışıyor. Lütfen beyler bayanlar bana yardım edin lütfen, kafayı yiyecem artık... kız arkadaşım ne yapmaya çalışıyor. Lütfen beyler bayanlar bana yardım edin lütfen, kafayı yiyecem artık... - Sayfa 3 EmptyC.tesi Mart 12, 2011 9:25 am Paylaş

ayy kader arkadasim ayni sorunu paylasiyoru (paylasiyoduk )

ama iyi tarafindan bak.kiz seni cok sevyo ki kisaniyo biraz ara verelim de iki gün arayip sorma havasi kacar meraak etme
sakin ayrilayim fallan da deme yani...
Jack`DaNieLsSs'~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Jack`DaNieLsSs'~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3055
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1694
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Katy Perry yi Beni.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: kız arkadaşım ne yapmaya çalışıyor. Lütfen beyler bayanlar bana yardım edin lütfen, kafayı yiyecem artık... kız arkadaşım ne yapmaya çalışıyor. Lütfen beyler bayanlar bana yardım edin lütfen, kafayı yiyecem artık... - Sayfa 3 EmptyPerş. Tem. 14, 2011 6:01 am Paylaş

Ben bu kadar şeyi okuyamam nan.

O yüzden sana yarımcı olamam üzgünüm
http://katyperryyibeni.tumblr.com
#Gözde
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
#Gözde
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3920
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1595
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Emma Watson ♥

MesajKonu: Geri: kız arkadaşım ne yapmaya çalışıyor. Lütfen beyler bayanlar bana yardım edin lütfen, kafayı yiyecem artık... kız arkadaşım ne yapmaya çalışıyor. Lütfen beyler bayanlar bana yardım edin lütfen, kafayı yiyecem artık... - Sayfa 3 EmptyPerş. Tem. 14, 2011 7:32 am Paylaş

ayrıl bence eğer seviyorsa zaten ayrılmak istemez
isterse de zaten seni sevmemiş demektir.
#Melis
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3624
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 909
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 07/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : MY <3

MesajKonu: Geri: kız arkadaşım ne yapmaya çalışıyor. Lütfen beyler bayanlar bana yardım edin lütfen, kafayı yiyecem artık... kız arkadaşım ne yapmaya çalışıyor. Lütfen beyler bayanlar bana yardım edin lütfen, kafayı yiyecem artık... - Sayfa 3 EmptyPerş. Tem. 14, 2011 7:40 am Paylaş

Kıskançlık güzel birşey seven kıskanır ama Dozunda olmalı kız arkadaşının yaptığı çok abartı kızla konuş değiştirmesse bu halini tavrını o zaman ayrıl bence
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5842
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2961
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Los Angeles Kızı

MesajKonu: Geri: kız arkadaşım ne yapmaya çalışıyor. Lütfen beyler bayanlar bana yardım edin lütfen, kafayı yiyecem artık... kız arkadaşım ne yapmaya çalışıyor. Lütfen beyler bayanlar bana yardım edin lütfen, kafayı yiyecem artık... - Sayfa 3 EmptyPaz Ağus. 21, 2011 5:36 am Paylaş

Yani Bence Gerçekten Ayrılmak İstiyorsa neden bu kadar kıskansınki ?
Ozaman Seni kendi haline bırakır ?
Bence.
küçük cadı
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
küçük cadı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6593
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4042
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : ANKARA

MesajKonu: Geri: kız arkadaşım ne yapmaya çalışıyor. Lütfen beyler bayanlar bana yardım edin lütfen, kafayı yiyecem artık... kız arkadaşım ne yapmaya çalışıyor. Lütfen beyler bayanlar bana yardım edin lütfen, kafayı yiyecem artık... - Sayfa 3 EmptyPaz Ağus. 21, 2011 10:39 pm Paylaş

hocam bu ilşki çoktan bitmiş allah yardımcın olsun walla bence ayrıl gitsin sen değil o kaybeder
http://forum.emreaydin.org/

kız arkadaşım ne yapmaya çalışıyor. Lütfen beyler bayanlar bana yardım edin lütfen, kafayı yiyecem artık...

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3