Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

[color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color]

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
YazarMesaj
dilara
Üye
 Üye
dilara
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 47
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 65
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 04/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : ordan burdan
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

[color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] - Sayfa 3 EmptyPtsi Ekim 11, 2010 4:20 am Paylaş

ya böle acıklı seyler yazmayın ben dayanamıyom aglıyom ya ama gzl olmus Sad
ask_masali_19_07
Deneyimli
Deneyimli
ask_masali_19_07
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1679
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1754
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/09/10

MesajKonu: Geri: [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] - Sayfa 3 EmptyPtsi Ekim 11, 2010 5:37 am Paylaş

EKREM

Nasıl olur ya bunca olana rağmen nasıl onu gördüğüm anda şuana kadar olan nefretim bir anda yok olur. Nasıl her şey bir anda tersine döner. Nasıl onu hala unutamamış olurum. O değil miydi beni bırakıp giden. Beni aldatan.Nasıl olurda ona olan öfkem, ona olannefretim onu görür görmez gitmişti. Ama olmaz artık olmaz. Hayatım da yeni biri var benim, ve ben onu seviyorum, seviyorum, seviyorum, sevmek zorundayım, zorunda onu unutmak için gizemi sevmek zorundayım… o ya o , o beni aldattı. Nasıl yaptı bunu neden yaptı. Bunun cevabını asla ondan duymadım, dinlemedim onu, dinlemek istemedim. Ne söylerse söylesin hepsi bir mazeret onun , beni aldatmış olmasının bizi öyle bırakıp gitmesinin bi açıklaması olmaz, olamaz…… tüm bu sorularla boğuşurken aklımda gizemin sesiyle kendime geldim.

G : Aşkım iyi misn.
E : İyiyim diyebildim sadece. Ama yalan söyledim ona çünkü hiç iyi değildim. Bunca yıl sonra onu görmeye hazır değilmişim.
G : Gidelim mi artık aşkım. Arkadaşlar bizi bekliyo.
E : ( Şuan kimseyi görecek halim yoktu, hatta gizemi bile sadece ylnız kalmak istiyordum. Yalnız…. Kafamı dinlemek. Onunla yaşadıklarımızı hatırlamak beklide. Ondan nefret ettiğim kadar da çok seviyorum hala. Onca şey yapmasına rağmen…… ) gitmesek gizem ben kendimi iyi hissetmiyorum.
G : Tamam olur aşkım. İsterse sahile inip biraz yürüyelim.
E : Gerek yok ya.
G : Bana gel o zaman dinlenirsin biraz. Burada pekte dinlenebildiğin yok…
E : Gerek yok gizem.
G : O zaman…..
E : Gerek yok gizem anlıyo musun gerek yok. Anlamıyo musun ya yalnız kalmak istiyorum sadece yalnız kalmak…..
G : İyide nie bağırıosun ki
E Sende o kadar çok gelmeseydin üstüme.
G : Ben, ben……. Başka bişey söleyemeden uzaklaştı yanımdan . biliyodum kırmıştım onu hemde onun hiç bi suçu yokken…. Tüm suç sevilinken..

Aklımdaki sorularla inmiştim sahile. Çünkü sahilde yürümek, denizi seyretmek her zaman rahatlatmıştır beni, bütün sorunlarımı denizi izlerken ve kokusunu içime çekerken alıp gidiyor benden…

SEVİL

Gerçekten unutmuş muydu beni….. unutabilmiş miydi…. Biliyorum suçluyum, ama o bi kere bile dinlemedi beni.. bi kere bile dinlemedi hemen inandı gördüklerine. Ama aslında işin gerçek yüzü o kadar farklıydı ki. Beni dinleseydi o gün, dinlemiş olsaydı eğer şuan beklide her şey çok farklı olurdu çok farklı…….

Ayçinlere yemeğe gideceğini unutmuştu erkemi birden hiç beklemediği bir anda karşısında görünce.. ayçinin daha fazla gazabına uğramamak için bir taksiye binip ayçinin verdiği adrese gitti ve kapıyı çaldı..

A : Hoş geldin sevil yani sonunda gelebildin.
S : Geldim işte ayçin bak
C : Hoş geldin sevil.
S : Hoş bulduk cenker.
A : sevil cnm sen iyi misin.
S : İyiyim cnm nie sordun
A : Rengin solmuş görünüyo cnm. İyi olduğuna emin misin.
S : Eminim cnm yok bişeyim.
A : İyi öle olsun anlarız nasılsa.
S : Ayçin beni daha kapının önünde ne kadar tutmayı düşünüyosun cnm.
A : Haaa pardon cnm ya geç içeri ya
Cİ : Sevillll
S : Cihan nasılsın der ve sarılırlar birbirlerine. Onca yılın özlemi vardır üzerlerinde….

Yemeklerini yerler, özlemlerini bir nebzede olsa gidermeye çaılışırlar. Gece bittiğinde sevil otele, cihan evine, ayçin ve cenkerse ortalığı toplayıp yatarlar……

Sabaha kadar Ekrem hariç hepsi uyumuştur. Ama erkemin gözüne bir damla uyku girmemiştir. Bir taraftan gizemi düşünmüştür, diğer taraftan sevili…. Sabah olduğunda artık net bir kara vermiştir. Ve vermiş olduğu bu karar gizemin de, sevilin de, kendinin de hayatını çok derinlerden etkileyecektir. Ve vermiş olduğu bu kararı uygulamak için odasından çıkmıştır… sevil de odasında çıkmış ve erkemle konuşmak için erkemin odasına doğru ilerlemektedir. Gizemde erkemin odasına geliyordur….. Ekrem odasından çıkar bir taraftan sevil, diğer taraftan da gizem ona doğru gelmektedir…… Ekrem şimdi tam sırası diye düşünerek verdiği kararı uygulamaya geçer……

Sizce Ekrem ne karar verdi?
Bu karar hayatlarını ne kadar etkileyecek?
Tahminlerinizi bekliyorum……..
Sevil_GBoon08
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
Sevil_GBoon08
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 296
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 306
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Makedonya
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : İnsan Büyüdükçe mi Artıyor DertLeri Yoksa Büyüdükçe mi AnLıyor GerçekLeri ?

MesajKonu: Geri: [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] - Sayfa 3 EmptyPtsi Ekim 11, 2010 5:49 am Paylaş

Sad Agladim Yhaa Sad Devam n Zaman ?
tatlı twiti
Deneyimli
Deneyimli
tatlı twiti
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 780
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 775
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/10/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] - Sayfa 3 EmptyPtsi Ekim 11, 2010 5:58 am Paylaş

devam süper çok duygusal
_MeLiKe_
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
_MeLiKe_
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3662
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3397
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/07/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanBuLLL-BeYoğlu
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Emre aydın'Mmm

MesajKonu: Geri: [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] - Sayfa 3 EmptyPtsi Ekim 11, 2010 6:08 am Paylaş

Devaaammm et Very Happy
mltm
Moderatör
Moderatör
mltm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 11933
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4139
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Özge'm♥

MesajKonu: Geri: [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] - Sayfa 3 EmptyPtsi Ekim 11, 2010 6:40 am Paylaş

kararı ne kararı ne??devam devammmm :D
BeRFe
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
BeRFe
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 218
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 218
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Nerden eserse ordan =)
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Aman maşallah maşallaaahh :D

MesajKonu: Geri: [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] - Sayfa 3 EmptyPtsi Ekim 11, 2010 7:25 am Paylaş

Kesin gizem'in yanına gidicek.
Acaba neler oldu geçmişte.
ama sana bi öneri.
bence sevil ve ekremi çok fazla ayrı tutma.
en azından ben onların ayrı olmasına dayanamam :D
ask_masali_19_07
Deneyimli
Deneyimli
ask_masali_19_07

MesajKonu: Geri: [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] - Sayfa 3 EmptyPtsi Ekim 11, 2010 7:32 am Paylaş

[b]E : gizem aşkım ben ben çok özür dilerim dün, dün haksız yere kırdım seni. Senin hiç bi alakan olmadığı halde sana bağırdım. Beni affedebilecek misin?
G : Aşkım ne affetmesi bende senin üzerine çok geldim. Asıl sen beni affedebilecek misin?
E : Aşkım seni çok seviyorum.

Sevilse tüm yaşananları kenardan sessizce izliyordu.

E : Aşkım.
G : Efendim aşkım.
E : Gizem ben hayatımın sonuna kadar birine koşulsuzca güvenmek istiyorum. Beni yarı yolda bırakmayacağından, her anımda yanımda olacağından, beni koşulsuzca sevecek olmasını istiyorum.
G : Ekrem..
E : Gizem sözümü kesme dinle beni.
G : Tamam anlamında başımı salladım
E : Sn benim en zor anımda çıktın karşıma. O kötü günlerimde sen olmasan yanımda nasıl atlatırdım bilmiyorum. Gizem belki her şey güzel gitmiycek. Çok zor zamanlarımız da olacak, çok güzel zamanlarımız da ama ben senin her zaman yanımda olmanı istiyorum. ( cebimden ona aldığım daha doğrusu yıllar önce sevile evlenme teklifi edeceğim zaman aldığım yüzüğü çıkardım.) Gizem benimle evlenir misin?
G : Be-be-ben ne diyeceğimi bilmiyorum ama seni çok seviyorum ve hayatımın sonuna kadar senin yanında olmak istiyorum. Yani ewet ewt sevgilim sonsuza kadar evet.

SEVİL

Tüm bunlar karşısında napağımı şaşırmıştım. Hızlıca gözlerimden akan yaşları onların görmesini engelleyerek uzaklaştım ordan. Cnm çok yanıyordu. Tüm duygularım alt-üst olmuştu. Peki ben şimdi napacaktım. Onu geri kazanmak için gelmiştim. Ama ama ya şimdi napacaktım. O ona evlenme teklif etti demekki gerçekten unutmuş beni. Demek ki gerçekten aşık olmuş ona. Aşık olmasa ona evlenme teklif etmezdi ki, etmezdi Ekrem etmezdi.

3 AY SONRA

SEVİL

Aradan tam 3 ay geçti. Koskoca 3 ay….. onunla konuşmaya çok çalıştım. Ama olmadı, dinlemedi beni. Hep bi bahaneler uydurup kaçtı yanımdan. Ve bugün, ve bugün düğünü var onun. Ellerimden arasından kayıp gitmesini izliyorum. Ama ama bu sefer buna izin veremem. Onu tekrardan kaybetmeyi göze alamam. Bişey bulamalıyım, ama ne ne

EKREM

Sevile inat evlenme teklif ettim ona. Sırf sevile inat. Biliyorum bu ona haksızlık gibi görünüyor ama değil onu asla üzmüycem. Ve ve bugün bugün benim düğünüm var. Düğünüm…. Sevile birlikte hayalini kurduğum o hayata bu sefer bir başkasıyla gizemle başlıyorum. Beni çok seviyo biliyorum, bende onu çok seviyorum ama, ama işte onun kadar değil. Onu sevdiğim kadar değil, onu sevdiğim kadar sevemiycem kimseyi biliyorum. Konuşmak istedi benimle ama ben ben onunla konuşmaya cesaret edemedim. Ve konuşmadım onunla….

DÜĞÜN YERİ

Gizem hazırlanmıştı. Ve gerçekten de çok güzel görünüyordu. Onu ilk gördüğümde bile aklıma ilk sevil geldi onu böyle gelinlikler içinde görmeyi çok isterdim. Ama olmadı. Gizem arkadaşıyla beraber gelin odasına geçti. Bende cenkerle beraber diğer odaya geldim.

C : Abi süper olmuşun.
E : Saol be kanka.
E : Ayçin nerde cenker.
C : Ayçin sonra gelcek. Sevilin yanına gitti. Yalnız bırakmak istemedi onu.
E : O nasıl
C : Sevil mi?
E : Yok başkası tabi sevil o nasıl
C : O, o nasıl olsun eko. Çok üzgün. Çok mutsuz. Niye yapıyosunuz oğlum bunu birbirinize.
E : Neyi cenko
C : Bunu işte, bunu. Birbirinizi hala deliler gibi seviyorsunuz. Ama hala…
E : Olmaz eko olmaz anladın mı olmaz. Bana yaptıklarını unutamıyorum.
C : Ne yapmış eko ha ne yapmış
E : Aldattı beni anlıyo musun aldattı.
C : Peki hiç konuştun mu onunla, açıklamasına izin verdin mi
E : Ne açıklaması , ha ne açıklaması ben onu yiğitle öpüşürlerken gördüm, anlıyo musun gördüm onları gözlerimle gördüm.
C : Dinledin mi peki onu
E : Hayır asla
C : O zaman beni dinlemek zorundasın.
E : Ne anlatcaksın ki.
C : Bak eko. Senin onları gördüğün o gün sevil son kez konuşmak için gitti onunla.
E : Son kez derken.
C : Lafımı kesmede dinle. Onu dinlemedin madem şimdi beni dinle.
E : Tamam anlat cenko anlat
C : yiğit onu 2 aydır rahatsız ediyordu. Sana zarar vermekle tehdit ediyordu onu. Son kez gitti ona eğer peşlerini bırakmazsa onu polise şikayet edeceğini söylemek için gitti. Ama o sana mesaj attı v sanki sürekli gizli gizli buluşuyolarmış gibi göstermek için sana mesaj attı ve senin geldiğini görüncede sevili zorla kendine çekti ve öptü. Sende onları öpüşürlerken gördün ve anlayıp dinlemeden yargıladın onu. Zaten sen gider gitmez de kendinden iktirdi ve tokat attı ona. Tabi sen gittiğin için bunları görmedin.
E : Ama niye sonra çekip gitti amerikaya.
C : Oğlum sen ona inanmadın, hatta konuşmadın bile onunla. O da artık senin onu sevmediğini, ona güvenmediğini düşündü ve gitti.
E : Cenko oğlum napmışım ben. Ben bunu bize nasıl yaptım. Bunca zaman nasıl acı çektirdim ikimizede . ama , ama olmaz artık cenko olmaz.
C : Neden be Ekrem neden
E : Çünkü artık gizem var ve ben ona da aynı acyı yaşatamam. Onuda yüzüstü bırakamam.

DÜĞÜN

Bütün konuklar gelmiştir. Her şey hazırdır. Ve artık gelinle damatın düğün alanına girme vakti gelmiştir. Gizem ve Ekrem kolkola girmişlerdir salona. Gizemin mutluluğu yüzünden okunuyodur, ama Ekrem hiç mutlu değildir, ama etrafına sahte gülücükler saçmaktadır. Nikah masasına oturmuşlardır. Nikah memuru gelir.
NM : siz can kızı gizem…. ekrem…. İle evlenmeyi kabul ediyor musunuz.
G : Evet Evet sonsuza kadar evet.
NM : siz Mustafa oğlu Ekrem.. gizem…. İle evlenmeyi kabul ediyor musunuz.
E : ?????
NM : siz Mustafa oğlu Ekrem.. gizem…. İle evlenmeyi kabul ediyor musunuz.
E : ?????[/
b]

Ekrem ne cevap verecektir ?
Gerçeği öğrenmesine rağmen hala gizemle evlenmeyi kabul edecek midir?
Sizce sevil ne yapacaktır?
ekrem&cenker
Forumcu
 Forumcu
ekrem&cenker
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 447
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 487
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ( * «αмαη мαşαLLαн м

MesajKonu: Geri: [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] - Sayfa 3 EmptyPtsi Ekim 11, 2010 7:38 am Paylaş

wuuuu dewaamammmmmm !!
aliseda
Deneyimli
Deneyimli
aliseda
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1944
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1924
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ekrem <3 <3

MesajKonu: Geri: [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] - Sayfa 3 EmptyPtsi Ekim 11, 2010 8:59 am Paylaş

harika olmuşş ya Very Happy
sezgi_
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sezgi_
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2101
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3686
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/09/10

MesajKonu: Geri: [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] - Sayfa 3 EmptySalı Ekim 12, 2010 1:09 am Paylaş

süper yazmışsın bence ekremgizemle evlenmiyecek
https://www.facebook.com/sasemeze
Sevil_GBoon08
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
Sevil_GBoon08
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 296
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 306
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Makedonya
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : İnsan Büyüdükçe mi Artıyor DertLeri Yoksa Büyüdükçe mi AnLıyor GerçekLeri ?

MesajKonu: Geri: [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] - Sayfa 3 EmptySalı Ekim 12, 2010 1:13 am Paylaş

Ayyh Super Yha Dun aklim Bu Senaryoda Kaldi Herneyse Devam ne Zaman ?!
esen2946
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
esen2946
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 203
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 189
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 26/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Aman maşallah maşallah :D

MesajKonu: Geri: [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] - Sayfa 3 EmptySalı Ekim 12, 2010 1:25 am Paylaş

canım çok güzel yazıosu süper acaba ekrem ne dicek merak ettim şimdi :D
Bloo
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Bloo
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5159
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2254
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Serdar. ♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cihan

MesajKonu: Geri: [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] - Sayfa 3 EmptySalı Ekim 12, 2010 1:27 am Paylaş

Süper. :D Devam.
mltm
Moderatör
Moderatör
mltm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 11933
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4139
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Özge'm♥

MesajKonu: Geri: [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] - Sayfa 3 EmptySalı Ekim 12, 2010 1:38 am Paylaş

çok duygusal devammm Very Happy
sfem
Deneyimli
Deneyimli
sfem
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 827
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 865
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/08/10

MesajKonu: Geri: [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] - Sayfa 3 EmptySalı Ekim 12, 2010 1:38 am Paylaş

süper olmuş:D dvm dvm Very Happy
sezgi_
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sezgi_
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2101
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3686
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/09/10

MesajKonu: Geri: [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] - Sayfa 3 EmptySalı Ekim 12, 2010 1:39 am Paylaş

yeni bölüm ne zamana acaba?????
https://www.facebook.com/sasemeze
denizperisi
Forumcu
 Forumcu
denizperisi
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 407
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 413
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : hala hayattanım

MesajKonu: Geri: [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] - Sayfa 3 EmptySalı Ekim 12, 2010 3:21 am Paylaş

bence ekrem hayır diyecek yani nolur hayır desin
yeni bölümü ne zaman yazıcaksın
BeRFe
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
BeRFe
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 218
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 218
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Nerden eserse ordan =)
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Aman maşallah maşallaaahh :D

MesajKonu: Geri: [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] - Sayfa 3 EmptySalı Ekim 12, 2010 5:19 am Paylaş

Bence sevil gelicek ekremde hayır diyicek :D
bahar
Forumcu
 Forumcu
bahar
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 378
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 334
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/07/10
<b>Nerden</b> Nerden : türkiye

MesajKonu: Geri: [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] - Sayfa 3 EmptySalı Ekim 12, 2010 5:35 am Paylaş

süper olmuş devam hadiiiiiiii
ask_masali_19_07
Deneyimli
Deneyimli
ask_masali_19_07

MesajKonu: Geri: [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] - Sayfa 3 EmptySalı Ekim 12, 2010 7:01 am Paylaş

öncelikle bölüm tahminlerinizi bekliyorum Very Happy
asikızz
Üye
 Üye
asikızz
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 33
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 34
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : her yerdn xd
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : hayat zor ama bende kolay biri sayılmam;)

MesajKonu: Geri: [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] - Sayfa 3 EmptySalı Ekim 12, 2010 7:25 am Paylaş

bence ekrem bişey demeden masadan kalkıp sevillin yanına otele gidicek ama sevil tekrar amerikaya dönme kadarı alır yolda başına bişey gelir hastanelk olcak ölümden felan dönecek ama yürüyemeyecek bir süre ekrem hep sevilin yanında olacak ama sevil istemiyecek ona acıdığını düşüncek uzak durmaya çalışcak tabi bu arada tedavi felan görecek tabi bu sırada gizemde rahat durmayacak falan filan tahminim bunlar :gulumse:
asikızz
Üye
 Üye
asikızz

MesajKonu: Geri: [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] - Sayfa 3 EmptySalı Ekim 12, 2010 7:31 am Paylaş

aslında şöylede olabilr ayçin sevilide ikna edip düğüne gelirler önde oturr tm m cvp verecekkn sevilden bir damla yaş akar ve ekrem dayanamaz HAYIRRRRRRRRRRRRRRRRR diye bağırr gizem şaşırır sonra ağlar çeker gider ekrem bağırır seni seviyorum sevil sensiz olmaz ekrem memura gelin değişikliği var felan der
asikızz
Üye
 Üye
asikızz

MesajKonu: Geri: [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] - Sayfa 3 EmptySalı Ekim 12, 2010 7:32 am Paylaş

:gulumse: :gulumse: :gulumse: vs vs vs
asikızz
Üye
 Üye
asikızz

MesajKonu: Geri: [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] [color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color] - Sayfa 3 EmptySalı Ekim 12, 2010 7:33 am Paylaş

tahminimi yaptım yeni bçlüm istiyorum xd

[color=red][i][b]AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ????[/b][/i][/color]

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 7 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki