Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ?

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
'-qamze-'
Süper Moderatör
Süper Moderatör
'-qamze-'
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 12376
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 6712
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? Empty
MesajKonu: Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? EmptyCuma Ekim 22, 2010 9:05 am Paylaş

Şahsen ben memnun değilim. Bu senaryo yazarları her bölüm farklı bir konuyu işliyor ve bi kopukluk hissettiriyor dizide. Sizinde bu konuda ki görüşlerinizi gerçekten merak ediyorum arkadaşlar.. Yoksa ben mi yanlış bakıyorum..

Yanlış anlaşılmasın saygısızlık etmek istemem sadece benim görüşüm böyle (:

Bu konuyu açma sebebim şunun sahnesi az bunun sahnesi fazla meselesi değildir.İlk bölümlere göre dizinin akşının değiştiğini, daha farklı bi akışa geçtiğini dile getirmektir.

En son '-qamze-' tarafından C.tesi Ekim 23, 2010 7:35 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
ada<3ümit
Deneyimli
Deneyimli
ada<3ümit
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1938
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1162
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : izmir
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : =]
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

MesajKonu: Geri: Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? EmptyCuma Ekim 22, 2010 9:10 am Paylaş

Bazıları gerçekten de çok gereksiz olabiliyor..Ve aynı şeyler sürekli sürekli yazılıyor.Ama herkesin emeğine sayqı duymak lazım =)
SevilEkrem***
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 100
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 96
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 03/10/10

MesajKonu: Geri: Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? EmptyCuma Ekim 22, 2010 9:19 am Paylaş

Açıkçası eski tadı bende almak istiyorum ...Eski sıcaklık yok sizide artık ..

Yani Zeynep diye biri geldi diziye ama ne için entrika için mi ? ama bu dizinin bu tarz şeylere ihtiyacı yok ki ..

Biz bu diziyi 5ibiyerde ile sevdik onların sınıftaki halleri vs..ama her yerden Zeynep çıkıyor ders sahnelerinde bile Zeynep var ..Ekrem ile Cenker dostluğu nereye gitti allah aşkına ? Ekrem neden Cenker ile değilde sürekli Zeynep ile ...Sevil ile Ekrem sahneleri bile azaldı ..

Yani kısacası eski eğlenceli 5i bi yerdeyi geri istiyoruz ...Sınıfta Zeynep değil Ayçin olsun lütfen ...
cmrrnsd
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
cmrrnsd
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 224
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 195
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : dünya dar geldi ayda gezer oldum...

MesajKonu: Geri: Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? EmptyCuma Ekim 22, 2010 9:23 am Paylaş

SevilEkrem*** demiş ki:

Yani Zeynep diye biri geldi diziye ama ne için entrika için mi ? ama bu dizinin bu tarz şeylere ihtiyacı yok ki ..

Biz bu diziyi 5ibiyerde ile sevdik onların sınıftaki halleri vs..ama her yerden Zeynep çıkıyor ders sahnelerinde bile Zeynep var ..Ekrem ile Cenker dostluğu nereye gitti allah aşkına ? Ekrem neden Cenker ile değilde sürekli Zeynep ile ...Sevil ile Ekrem sahneleri bile azaldı ..

Yani kısacası eski eğlenceli 5i bi yerdeyi geri istiyoruz ...Sınıfta Zeynep değil Ayçin olsun lütfen ...
YHA Bİ İNSAN BUKADAR MI GUZEL SYLER SOLER YHA KATILDIM ARKADSIM :D BEN O 5 İ BİYERDEYİ İSTİYORUM HAKSIZMIYIM YHHAAAAA
'-qamze-'
Süper Moderatör
Süper Moderatör
'-qamze-'

MesajKonu: Geri: Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? EmptyCuma Ekim 22, 2010 9:25 am Paylaş

İşte benim değinmek istediğim konuda bu.
Yoksa asla saygısızlık etmek istemem kimsenin emeğine.
Ama eski senaryo yazarları konuyu daha akıcı, zevkli ve farklı işliyordu.
TüRKüMiT <3
Deneyimli
Deneyimli
TüRKüMiT <3
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 940
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 820
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ♥ Çağatay Ulusoy ♥

MesajKonu: Geri: Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? EmptyCuma Ekim 22, 2010 9:27 am Paylaş

aynen bende hiç memnun değilim dizimiz tamemen değişti...eski tadı kalmadı Sad
ekrem-merve
Deneyimli
Deneyimli
ekrem-merve
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1361
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1089
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : jensen ackles<3

MesajKonu: Geri: Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? EmptyCuma Ekim 22, 2010 9:29 am Paylaş

SevilEkrem*** demiş ki:

derslerde hem zeynep hem ayçin olucak yakında merak etmeyin.şu an zeynebe herkes gıcık oluyo bunun farkındayım ama 5ibiyerdeyle bi dostluk kursun dizinin eski tadı yerine gelir.yani en azından ben öle umuyorum
cmrrnsd
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
cmrrnsd
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 224
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 195
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : dünya dar geldi ayda gezer oldum...

MesajKonu: Geri: Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? EmptyCuma Ekim 22, 2010 9:30 am Paylaş

BİŞEY SÖYLEMEK İSTİYORUM:
İLK OLARAK BEN BU SENARYOLARI PEK BEGENMEDİM,BEGENMEDİM,HİÇ BEGENMEDİM,NEFRET ETTİM :DBİZ DİZİMİZİ 5İ BİYERDEYLE ONLARLA ONLARIN ENTRİKASIZ HAYATLARIYLA EĞLENCELERİYLE SEVDİK BU DİZİ TAM BİZLİKTİ NE GERİLİYODUK NE SİNİRLENIODK HERSEY 4/4 LÜKTÜ AMA DİZİMİZİN KONUSUNU SAPITTIRTITTILAR :DBU BENİM FİKRİM BENCE SOLE OLMALI ZEYNEP ÖLSN:D KÖTÜLERE TAHHAMMÜLÜM YOKTURRR:D EKREMLE SEVİL CENKERLE AYCN CIKSIN ARTIK YHANIIII:D
GENE ESKI SENSAKRAKLIKLAR OLSUN DİZİDE BİZ DİZİMİZİ BÖYLE SEVDK CUNKU ....
AH NERDE O ESKİ GÜNLER DERDİMİ ANLAYAN BİRİ GELSİNNNNN.....
.................:D

BU ARADA EKOMMM SİNİRLENMESİN ÜZÜLMESİN KIYAMAM
SEVİLİMİDE ÜZMESİNNN............................................:D
molita
Forumcu
 Forumcu
molita
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 465
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 478
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/08/10

MesajKonu: Geri: Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? EmptyCuma Ekim 22, 2010 9:31 am Paylaş

genel senaryo değil de bu bölümden pek memnun değilim. Çünkü gereksiz entrikalar dönmeye başladı. Bu Zeynep niye geldi entrikaya mı tamam her şey dört dörtlük olacak diye bir şey yok ama diziye yakışmadığını düşünüyorum ve ona değil 5 i bir yerdeye ağırlık verilmesini istiyorum.
'-qamze-'
Süper Moderatör
Süper Moderatör
'-qamze-'

MesajKonu: Geri: Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? EmptyCuma Ekim 22, 2010 9:36 am Paylaş

ekrem-merve demiş ki:
SevilEkrem*** demiş ki:

derslerde hem zeynep hem ayçin olucak yakında merak etmeyin.şu an zeynebe herkes gıcık oluyo bunun farkındayım ama 5ibiyerdeyle bi dostluk kursun dizinin eski tadı yerine gelir.yani en azından ben öle umuyorum
Şahsen ben değil Zeynep beşliye katılsın, dizide görmek bile istemiyorum.
Neden bilmiyorum ama sevemedim o kızı.
Yanlış anlaşılmakta istemem tabii..
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? EmptyCuma Ekim 22, 2010 10:02 am Paylaş

Ben de eski sıcaklığı yakalayamadım sanki . Ben hala erken öğrenmelerinde kaldım bile diyebilirim . Şöyle bişey , dolandırmaları çok çabuk unutuldu yani . Cenker Ekrem yok bile zaten . Ekrem'in Cenker'den haberi yok . Ama bunlar bi kaç bölüm önce Cihan'ı da aralarına alıp ne kadar güzel bir gruplardı . Kızlar didişiyolardı ama güzeldi . Biz onları öyle sevmiştik. Ya da Cenker'in Ayçin'e bakışları . Ekrem Sevil didişmeleri devam ediyo ama öyle ucundan gibi . Eski sıcaklık yok . Nil eline ne verilirse yapılıyo ama ona hep isyankar roller veriliyo yani . Bir insan dakika sıcak olup 3.dakikada isyan edemez .. Biraz kopukluk bence de var yani ..
Tüm bunlar rating içinse gereksiz diye düşünüyorum ..
sfem
Deneyimli
Deneyimli
sfem
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 827
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 865
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/08/10

MesajKonu: Geri: Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? EmptyCuma Ekim 22, 2010 6:59 pm Paylaş

SevilEkrem*** demiş ki:

söylediklerine kelimesi kelimesine katılıorum kopukluk var ve dersteki halleri eskisi kdr komik ve sıcak dil:(Sad
Çakıl_Taşları5858
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
Çakıl_Taşları5858
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 189
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 186
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/08/10

MesajKonu: Geri: Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? EmptyCuma Ekim 22, 2010 7:34 pm Paylaş

of eski beşi biyerdeyi istiyorum ben burdan timur savcıya duyurulur lütfen herşey eskiisi gibi olsun ekrem sevili kıskansın hepsi biyerde toplanıp çay içsin
cavill
Deneyimli
Deneyimli
cavill
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1414
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1184
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/07/10
<b>Nerden</b> Nerden : İZMİR

MesajKonu: Geri: Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? EmptyCuma Ekim 22, 2010 9:05 pm Paylaş

SevilEkrem*** demiş ki:

katılıyorumm
asi seker
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
asi seker
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3113
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2952
<b>Nerden</b> Nerden : Land of Fire
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : TURKU VE UMIT bir numara Eko&Sevo

MesajKonu: Geri: Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? EmptyCuma Ekim 22, 2010 10:39 pm Paylaş

aynen arkadaslar...ben Aycini heryerde gormek istiyorum Sevili sevdigim gibi onuda cok seviyorum vee gormek istedigim zeynep gicigi degil Aycin!!!ben bol bol 5ibiyerde gormek istiyorum!bol bol CihanDogan,CenkerEkrem,SevilAycin,SevilEkrem,CenkerAycin,DoganNisanur gormek istiyorum ama aslaaaaa zeynep gormek istemiyorum igrennnnncccccc bi karakter kendi babasina bile tuzak kuran bi karakter evet belki zeynep nil degil ama yinede nil bu diziye gelemden ukala ukala konusuyodu yok beni cok sevicek seyirci ornek olucam hani nerde?boyle entrikalar bizim dizimiz icin degil kessinlikle!!!bu dizi Kucuk Sirla degil!!!esi benzeri olmayan hayatda kalmaya calisanlarin hikayesi bir grup shimarigin hikayesi degil!!Cakil Taslarinda entrika yaratmayin shu zeynepmidir nedir cbauk uyum saglasin yemisim uyumunu!
mltm
Moderatör
Moderatör
mltm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 11933
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4139
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Özge'm♥

MesajKonu: Geri: Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? EmptyCuma Ekim 22, 2010 11:39 pm Paylaş

ben memnun değilim.çünkü çok az ekrem&sevil koyuyolar artık ve sıkılmaya başladım yanii :x
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4986
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3284
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Inspiration ~

MesajKonu: Geri: Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? EmptyCuma Ekim 22, 2010 11:50 pm Paylaş

Bende böle bir konu açmayı düşünüyordum iyi oldu ..
Birde şöyle bir konu var.. Dostluğun aşkın.. saflığın içine yılan koydular zehir koydular hasetlik yalancılık koydular nerde eski sevil ekrem .. nerde eski ekrem cenker..
Birde ayçin ve cenker mutlular ama senarist sadist midir onun için mi yapıyor yoksa sevil ekreme gıcık mı.. yoksa zeyneple ekremi yakıştırıyorda onların arasını yapıp sevilimi ortada mı bırakacak bilmiyorum ama ben bu konudada rahatsızım.. Ayçin ve cenkerin böyle olmasına mutluyum ama .. sevil ekrem sahnesi iyice azaldı.. Araya hapis koydular .. Falan filan .. Bir arkadaş yazmış ona katılıyorum NERDE O ESKİ SICAKLIK ..!
---aslı---
Yeni Üye
Yeni Üye
---aslı---
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 14
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 15
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/09/10

MesajKonu: Geri: Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? EmptyCuma Ekim 22, 2010 11:53 pm Paylaş

bnde hç memnun değilim sevil ve ekrem sahneleri nerdeyse yok denicelek kadar az! zeynepibde hiç sevmiyorum :x
kRisTéN*
Forumcu
 Forumcu
kRisTéN*
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 401
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 380
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ankara
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Ć н é q ц Э ш д Я д .

MesajKonu: Geri: Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? EmptyCuma Ekim 22, 2010 11:54 pm Paylaş

Aynn bnde m. deılm .

Ne Sevıl ~ Ekrem sahnesı wr ne de nese .

Iyıce sıktı bu dızı Zeynp gelınce <
kRisTéN*
Forumcu
 Forumcu
kRisTéN*
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 401
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 380
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ankara
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Ć н é q ц Э ш д Я д .

MesajKonu: Geri: Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? EmptyCuma Ekim 22, 2010 11:56 pm Paylaş

Aynn bnde m. deılm .

Ne Sevıl ~ Ekrem sahnesı wr ne de nese .

Iyıce sıktı bu dızı Zeynp gelınce <
pelin_johnny
Forumcu
 Forumcu
pelin_johnny
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 363
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 358

MesajKonu: Geri: Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? EmptyC.tesi Ekim 23, 2010 12:11 am Paylaş

bence de...
eskiden bi tatlılık vardı, daha fazla komedi olurdu, harika bi bölüm olurdu...
şimdi de öyle ama eskisi kadar değil...
eski senaristler işin hakkını veriyolardı... (diğer senaristlerin kötü olduğu anlamını çıkarmayın sakın, ama biri başladığı işi bıraktığında ve bi başkası o işi devam ettirdiğinde eskisi gibi olmuyo)
rreyhhann
Üye
 Üye
rreyhhann
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 43
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 40
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 16/08/10

MesajKonu: Geri: Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? EmptyC.tesi Ekim 23, 2010 4:05 am Paylaş

ya bencede gerilim doldu dizi ya eskiden çok eğlnceliydi şimdi baymaya bşladı espride olmuo eskisi kdr çok üzücü sanki başka bi dizi izliorum Sad
aygun
Deneyimli
Deneyimli
aygun
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 761
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 785
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 28/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : azerbaycan
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Hepim!Ze gecmis olsun!!!Kazigi iste boyle yerler!Fox ve Tims Kafaniza Tas dussun!

MesajKonu: Geri: Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? EmptyC.tesi Ekim 23, 2010 4:11 am Paylaş

ya Helal olsun Sana.Bende boyle 1konu acacakdim.Bu ne???Bizim fikirlerimizi saya alan bile yok.Dizimizi sevdigimiz icin boyle diyoruz,sanki 1seyler eskik oldu.O Zeynepi tum Dizi gorucegimize,Cihani,Sevil Ekremin tatli atismalarini,Aycin Cenker i gormek istiyoruz.Eglence dolu dostluklar istiyoruz.Yoksa 1i geliyor,1i gidiyor.Simdide Ekremin babasi cikti.Sanki Dram.Hani nerde onlarin Unv te hazirligi???Nesetin onlara test yaptirmalari,Ekrem Cenker dostlugu,Cihanin artisliyi???Aycinin kendine ozen gostermesi.Lutfen Dizimize eski tadi verin
http://aygun_nezereliyeva@mail.ru
mltm
Moderatör
Moderatör
mltm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 11933
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4139
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Özge'm♥

MesajKonu: Geri: Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? EmptyC.tesi Ekim 23, 2010 4:30 am Paylaş

keşke bu yorumlarımızı okusalar da dikkate alsalar.arkadaşlarım eskiden çt izliyolardı.neden izlemeyi bıraktın diye sorduğumda eski tadı yok dediler.ben de katılıyorum.eskiye dönsün ve şu sevgili meselesini çok uzattılar.artık sevgili olmalılar yani :|
'-qamze-'
Süper Moderatör
Süper Moderatör
'-qamze-'

MesajKonu: Geri: Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ? EmptyC.tesi Ekim 23, 2010 5:38 am Paylaş

Reytingler her geçen gün daha fazla düşüyor..
Şu an tek ilgiyle izlediğim dizi bu..
Yapmayın bunu bana ya, yapmayın bize !

Yeni senaryo yazarlarından memnun olmayanlar ?

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki