Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
YazarMesaj
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5001
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3934
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Malik.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Empty
MesajKonu: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa EmptyPaz Kas. 14, 2010 3:35 am Paylaş

ay yine ben beni tanımayan varmdıır acaba ben ece daha önce final verdiğim iki tane senaryom vardı şu an Bir Külkedisi Masalı devam ediyor 13,5 yaşındayım bakmayın 12 yazıyor

Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yokbyledans2

yok böyle dans yarışmasını biliyorsunuzdur heralde ben şmidi düşündümki bizimkiler katılırsa neler olur e yarışma formatından çıkar acaip bişi olur
ümit;yarışmaya acun tarafından davet edildi danscı eğitmeninin kim olduğunu bilmiyor öğrenicek oyuncu 24 yaşında
melike;yarışmaya acun tarafından davet edildi oyuncu danscı partnerii çok merak ediyor 23 yaşında
türkü;yarışmaya acun tarafından davet edilen profesyonel dansçılardan biri ve partnerinin durgun,olgun birisinin olmasını sitiyor ve dua ediyor 23 yaşında
özgün;yarışmaya acn tarafından davet edilen profesyonul dansçı ve partnerinin enerjik yerinde duramayan birsi olmasını istiyor

acunu herkes biliyor sunucu,jüride sait,tan sağtürk,ve lillia var
diğer yarışmacılar;azra akın,burcu esmersoy,burcu güneş,nilgün belgün,defne joy foster,pascal nouma,derya büyükuncu,güneri civaoğlu,ragga oktay,metin oralat,bedük(eda taşpınar ile sevgilsini çıkardım çünkü onlara gıcık oluyorum)

ilk gün herkes partneri ile tanışıcak

ümit
heyecandan yrimde duramıyorum kalkıyorum geziniyorum şu hocada bir an önce gelemedi iyimi dur bakıyım biri bana doğru yaklaşıyor çok güzel ama kısa aman kısaysa kısa ama çok güzel görmedim ben böyle bişi sanırım hocam

türkü
off geç kaldım yok artık biliyordum yha bana düzgün birini vermezlerki verselerdi güneri civaoğlunu o bile daha iyiydi ya Ümit İbrahim Kantacılar benim tam zıtım biri yani galiba
t;meraba ben türkü
ü;bende ümit memnun oldum
t;bende

En son Ümi[T]ürükÜ tarafından Paz Ara. 05, 2010 3:57 am tarihinde değiştirildi, toplamda 14 kere değiştirildi
ümitkolik_beren
Üye
 Üye
ümitkolik_beren
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 62
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 67
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 16/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Queen B. Blair&Serena :-*

Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Empty
MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa EmptyPaz Kas. 14, 2010 3:38 am Paylaş

:D :D güzele benziyor
Yanlız Türkünün gerçek adının Türük Olduğunu ilk kez duydum :D
Merakla bekliyorum :D
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa EmptyPaz Kas. 14, 2010 3:39 am Paylaş

ya yanlışlıkla yazmışım düzelttim ama
ümitkolik_beren
Üye
 Üye
ümitkolik_beren
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 62
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 67
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 16/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Queen B. Blair&Serena :-*

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa EmptyPaz Kas. 14, 2010 3:40 am Paylaş

Ümi[T]ürükÜ demiş ki:
ya yanlışlıkla yazmışım düzelttim ama

Biliyorum cnm şaka yapıyorum ilk bölüm ne zaman ?
10_hatice_30
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
10_hatice_30
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2457
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2251
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : UnuttuM DemeK BilE HatırlamaktıR...

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa EmptyPaz Kas. 14, 2010 3:42 am Paylaş

guzele benziyor ilk bolumu bekliyorum Very Happy
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa EmptyPaz Kas. 14, 2010 3:43 am Paylaş

benim cicişlerim gelsin heralde gelirler gamzem ve yarenim bi bakıyım online değillerse birazdan koyarım
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4986
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3284
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Inspiration ~

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa EmptyPaz Kas. 14, 2010 3:57 am Paylaş

aşkımmm ben geldmmm yb isteomm manyak bişi yazmışın yinee Very Happy
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6592
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 5842
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ümitin Yanından ♥
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Kantarcılar♥ Turan

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa EmptyPaz Kas. 14, 2010 3:59 am Paylaş

spr cnm dwm
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa EmptyPaz Kas. 14, 2010 4:25 am Paylaş

devam ediyoum saolun cicişlerim

ümit
el sıkıştık yanıma oturdu biraz sohbet ettik gözleri ne kadarda güzel ben hiç böye göz görmemiştim
ü;aslında ben fazlasıyla heyecanlyım umarım kıvıra bilirim
t;kıvırabilirim?
ü;kalçayı
t;ha bakıca artık
ü;kalkalım mı
t;hıhı siz stüdyoyu dans stüdyosunu biliyormuydunuz
ü;1 biliyorum 2 bana sen diyebilirsin
t;peki o zaman gidelim mi
ü;tamam

türkü
arabsıda pek güzelmiş tam bir canavar yani bana ne onun arabsından neyse stüdyoya geldik ben idip üstümü değiştiriyim en iyisi
t;ben üstümü değiştirip geliyorum
ü;tamam ben burdayım
bi tayt bide askılı bady giyip girdim içeriye bizimkisi aynada kendini süzüyor gözleri bana bakıyor aynadan bakışıyoruz gözlerne hiç bakmamıştım maviymiş hemde çok güzel allah sahibine bağışlasın ne diyim yakışıklı çocuk kesin vardsır bi kırığı bu seferde beni süzdü bana döndü
ü;bendemi giyinsem acaba
t;şimdilik küçük adım alıştırmaları yapıcaz gerek yok ama yarın giyinp geliceksin tabi
ü;hıhı
bi kaç tane adım öğrettim ilk dans çaça allhım kıvırabiliyor inanmıyorum alkışladım
t;bravo kıvırabiliyormuşsun
ü;bende farkında değilmişim
güldük gülüncede gözlerinin içi parlıyor aman neyse kendine gel türkü evet adımlar
t;1-2-1-2-3-1-2-1-2-3
ü;ha bumudur yani
t;evet doğru harika çok güzel bu günlük bu kadar yarın 8 de burdasın tamam mı
ü;emredersiniz hocam
t;görüşürz
ü;hoşçakal

melike-özgün
melike
bekle bekle ağaç oldum bi kız bu kadar bekletilmezki anam buda ne böyle bu bu özgün karaman değil mi dünyaca ünlü dansçı ayrıcada çok yakışıklı ay partnerim geliyor
ö;meraba özgün
m;bende melike memnun oldum
ö;bende
sohbet filan derken stüdyoya geldik
ö;evet bi kaç adımla başlayalım sitersen
m;tabi
ö;ilk dansımız vals olduğu için şu tür ayakkabılay giymni istiyorum
m;tamam şimdi provalardada bunu giyiyim dimi
ö;evet 1-2-3
m;ayh hı tamam
ö;hadi bakalım 1-2-3
şimdilik sarılmadan dans dımlarını öğretti yarın ikli olarak çalışıcakmışız ve ders bitti

özgün
allahım sen bana nden böyle yapıyorsu bu kız enerjiğin karşıtı sözlükte bak enerjiğe en son çıkacak kavram melike emiroğlu olurdu heralde ama güzel kız napar ne eder ben buna valsı öğretirim inşallah

ertesi sabah ümit-türkü
ümit
geç kaldım iymi kapıyı açıyorum türkü dansa başlamış bile ama bu çaça değil doğaçlama ypyor sanırım hazırlanıyor hiç ses çıkarmıyorum onu izliyorum allahım sen neler yaratıyorsunda bize göstermiyorsun bu ne güzelliktir böyle durdu alkışlıyorum beni fark ediyor arkasına hızlıca dönüyor saçları yüzüne çarpıyor
ü;süperdin
t;sen ne zaman geldin
ü;pek olmadı aslında
t;hadi geç kaldın bide bekliyorsun orda
ü;bozmayayım deim çok güzel dans ediyordun
t;teşekkür ederim başlayalım mı
ü;tamam
elimden tutup beline koydu
t;elini sırtıma koy
elimi yukarıya çıkardım
ü;böylemi
t;evet
elini omzuma koydu elimi tuttu bi elektirki geldi noluyor bana ve adımları saymaya başladı kendimi onun gözlerine kaptırmışken sesiyle irkildim
t;ümit adımı kaçırdın
ü;ha afedersin tamam
t;kalçayı unutma :D ;)
ü;şüphen olmasın
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa EmptyPaz Kas. 14, 2010 4:27 am Paylaş

SPR CNM DWM
sevil ile ekrem
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
sevil ile ekrem
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 298
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 299
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa EmptyPaz Kas. 14, 2010 4:51 am Paylaş

guzel olmus devam
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa EmptyPaz Kas. 14, 2010 4:55 am Paylaş

saolun devamı yarına artık
sevil_ekrem_forever
Deneyimli
Deneyimli
sevil_ekrem_forever
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1581
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1525
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 18/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa EmptyPaz Kas. 14, 2010 4:59 am Paylaş

süper olmuş bitanem devam
asi seker
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
asi seker
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3113
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2952
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Land of Fire
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : TURKU VE UMIT bir numara Eko&Sevo
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa EmptyPaz Kas. 14, 2010 5:07 am Paylaş

ya ben Umiti Turkuyle dans ederken hayal edemiyorum:))ne hinzirlik yapradiyaaa)cok guzel senaryo cok begendim devam,ellerine saglik
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa EmptyPaz Kas. 14, 2010 5:11 am Paylaş

çok teşekkürler gamzem çok saol hayatım
EKREMCİ GENÇLİK
Deneyimli
Deneyimli
EKREMCİ GENÇLİK
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 538
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 535
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : bende bilmiorum....
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Arthur:Hey neşelen b

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa EmptyPaz Kas. 14, 2010 5:37 am Paylaş

ovvv sper yazıosun cnm yha bnde bişeyler yazdım ama bu kadar süper olmamıştır heralde
***ÇaKiL tAsLaRı***
Deneyimli
Deneyimli
***ÇaKiL tAsLaRı***
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 513
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 545
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : denizli
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : oh lala oh lala:D

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa EmptyPaz Kas. 14, 2010 7:00 am Paylaş

yeni bölümmm yeni bölümmmmm :!: :!: :!: süper yazıosun cnm yeni bölüm nezamn gelir hemn simdi gelse olmazmı :?: :?: :?:
mltm
Moderatör
Moderatör
mltm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 11933
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4139
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Özge'm♥

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa EmptyPaz Kas. 14, 2010 7:29 am Paylaş

süpersin canımmm!!!!!
devam !!!!!!!! :D
aRzU : )
Deneyimli
Deneyimli
aRzU : )
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1321
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 868
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 17/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Antalya
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : SiLgİ KuLLaNmAdAn ReSiM YapMa SanaTına HaYaT DeniLmeKteDir....

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa EmptyPaz Kas. 14, 2010 7:43 am Paylaş

Çok beğendim bu seneryonuda devam
ayçin_7510
Deneyimli
Deneyimli
ayçin_7510
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1607
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1618
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 28/08/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cenker

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa EmptyPaz Kas. 14, 2010 8:58 am Paylaş

Çok güzeLmiş tatLım dewamı ne zaman?? ;)
10_hatice_30
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
10_hatice_30
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2457
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2251
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : UnuttuM DemeK BilE HatırlamaktıR...

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa EmptyPaz Kas. 14, 2010 10:11 am Paylaş

supeeer olmus cnm Very Happy
devaaam
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa EmptyPtsi Kas. 15, 2010 1:36 am Paylaş

evet gençlik devam ediyorum

melike-özgün(bunlar daha çabuk kaynaşıyorlar)
özgün
sabah erken saatlerde stüdyoya geldim şok geçirebilirim melikede gelmiş iyide benim ona verdiğim saate daha çok var neyse
ö;günaydın erkencisin
m;günaydın sende öyle
ö;o zaman başlayalım mı
m;tamam olur
dansımız vals olduğu için iki hızlı adım bir yavaş adım atmamız lazım ve melikede bunu çabucak kavradı bir kaç adımı karıştırıyor ama bu kadarda olsun buda olmasaydı gerçekten dansçı olmak için yaratılmı diyebilirdim biraz daha çalıştık ve toptan bir prova yapalım dedim o da kabul etti şovumuza başladık her şey güzel gidiyor harika dans bitti ona çok yakınım nefesini yüzümde hissedebiliyorum kendime hakim olmam lazım o benim öğrencim ve arkadaşım sadece arkadaşım arkadaş!!!!kendimi hemen geri çektim

ümit-türkü
türkü
t;eh tamamdır adımlar bitti şimdi şova çalışmaya başlayalım
ü;ne yani bide ona çalışıcaz öylemi
t;yok ümit n çalışması orda doğaçlama yapıcaz sen hani profesyonelsin yha doğaçlama yapabilirsin ya
ü;offf iyi tamam yapalım bakalım
ilk önce bi konsept belirlememiz lazım ve müzik
ü;dur dur müziği ben bulim mi nolurrr
t;iyi neymiş bulduğun müzik
ü;tarkan-sevdanın son vuruşu remix nasıl(cd yi cd çalara takar ve müzik başlar)

ümit
türkü müziği dinlemeye başladı daha sonra ayağıyla ritim tutmaya başladı ve dans etmeye başlıyor bana doğru geliyor elimden tutuyor ve kendimi ona kaptırıyorum bi süre sonra dansımız bitmiş şovu yapmışız bile
ü;bumudur
t;evet gayet güzel
ü;güzel

bir kaç gün sonra
türkü
t;ümit bak bu ügn büyük bün hazırmısın
ü;hazırım yaw merak etme
t;iyi adımlar aklında
ü;aklımda çıkalım mı artık kanla gidicez daha
t;tamam çıkalım
arabsıyla kanala geldik herkes ordaydı işte muhabbet filan hazırlanmaya başladık ben mor eteği fırfırlı ama kabarık değil sırtı açık bi elbisse giydim ümitte göğüs dekolteli ay çok gülüyorum ona baktıkça gülesim geliyo neyse bi üst ve pantolon giydi üsütnde mor kuşaklar var biz hazırız saçımda hazır makyajım sade

ümit
resmen afet gibi bişi oldu yani harika ötesiya ben bunu giyicek adammıydım ya ama benden başka bi kaç kişicik böyle giyinmiş of ne vardı bende gömlek giysem nolurdu
ü;ah türkü yakıtn beni
t;ne var ya çok güzel oldu merak etme
hem kıkırdıyor hemde çok güzel oldu diyor ve yayın başladı

gösterilerinin videolarını koyucağım öbür bölüme tabii yok böyle danstan başka kişilerin şovlarını koyucam sanki onlar yapmış gibi hayal edin artık şimdi videoları indirip uploadlıyorum hadi yorum zamanı
ayçin_7510
Deneyimli
Deneyimli
ayçin_7510
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1607
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1618
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 28/08/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cenker

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa EmptyPtsi Kas. 15, 2010 1:45 am Paylaş

Çok güzeL tatLım..

Özgün:Dansımız vals olduğu için iki hızlı adım bir yavaş adım atmamız lazım ve melikede bunu çabucak kavradı bir kaç adımı karıştırıyor ama bu kadarda olsun buda olmasaydı gerçekten dansçı olmak için yaratılmı diyebilirdim biraz daha çalıştık ve toptan bir prova yapalım dedim o da kabul etti şovumuza başladık her şey güzel gidiyor harika dans bitti ona çok yakınım nefesini yüzümde hissedebiliyorum kendime hakim olmam lazım o benim öğrencim ve arkadaşım sadece arkadaşım arkadaş!!!!kendimi hemen geri çektim..

Pardon çok güzeL değiL..MükkemmeL!!
Bu arada Özgüün!!Ne öğrncisi ne arkadaşı yahu saLLaaa!! :D
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5842
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2961
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Los Angeles Kızı

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa EmptyPtsi Kas. 15, 2010 1:47 am Paylaş

Devammm et cnmm SÜperr Very Happy
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry

MesajKonu: Geri: Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa EmptyPtsi Kas. 15, 2010 1:51 am Paylaş

spr cnm dwm

Yok Böyle Dans(Bizimkiler katılısa yarışma yarışma olur mu?) Yeni Bölüm Geldi 23 Sayfa

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 7 sayfasıSayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki