Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20 ... 26  Sonraki
YazarMesaj
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6592
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 5842
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ümitin Yanından ♥
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Kantarcılar♥ Turan
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 14 Empty
MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 14 EmptyCuma Ara. 10, 2010 11:35 am Paylaş

sağol cnm
beyourself
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
beyourself
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4867
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1844
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/11/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Çağatay Ulusoy ~~ Türk erkeğinden taş olmaz kuramını bozan adam <3 <3
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 14 Empty
MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 14 EmptyCuma Ara. 10, 2010 11:50 am Paylaş

NEŞET:AŞKI MEMNU ÇETESİ YOK YOK ARTIK ÖYLE BİR GEÇER ZAMANKİ ÇETESİ DEMEM LAZIM YAPRAK DÖKÜMÜ BİTİYOR NEDE OLSA
AYÇİN:AY HOCAM VALLA ÇOK ZEKİSİNİZ
NEŞET:ZEKİYEMİYİM?
AYÇİN:ZEKİSİNİZ HOCAM burası süper ama sevilimi dövüyo o aptal anıl ekreme bişi olmaz iyiki atladı sevilin önüne hem bu sayede artık barışırlar dimi?
36tugce
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
36tugce
Yarışma Birinciliği : Kupa2

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2727
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 9819
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Berlin
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : KülegeçKantarcilar

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 14 EmptyCuma Ara. 10, 2010 1:34 pm Paylaş

süpersiniz ya yb nezamn gelir :D
http://daghankulegec.forumieren.org/
sevil:D
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sevil:D
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 14 EmptyCuma Ara. 10, 2010 9:16 pm Paylaş

süper devam Very Happy)
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 14 EmptyC.tesi Ara. 11, 2010 12:02 am Paylaş

sağolun canlarım seni bölüm bugun gelecek..
EKREMCİ GENÇLİK
Deneyimli
Deneyimli
EKREMCİ GENÇLİK
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 538
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 535
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : bende bilmiorum....
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Arthur:Hey neşelen b

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 14 EmptyC.tesi Ara. 11, 2010 1:13 am Paylaş

saat kaç gibi gelir meraktan titriyorum şuan ya ekoma bişey yapmayın ha
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 14 EmptyC.tesi Ara. 11, 2010 1:59 am Paylaş

hıım bilmiyorum cnm akşam üstüne doğru gelir süprizlere dolu bi bölüm olcak.
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 15363
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 6817
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 17/11/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ahu.

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 14 EmptyC.tesi Ara. 11, 2010 3:06 am Paylaş

yorumlarınız için çok teşekkür ederiz......
EKREMCİ GENÇLİK
Deneyimli
Deneyimli
EKREMCİ GENÇLİK
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 538
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 535
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : bende bilmiorum....
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Arthur:Hey neşelen b

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 14 EmptyC.tesi Ara. 11, 2010 3:52 am Paylaş

akşam üstü oldu ama yeni bölüm yoqq yeni bölüm gelicekmi
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 14 EmptyC.tesi Ara. 11, 2010 3:53 am Paylaş

gelicek cnm azsonra yazmaya başlarız
++SNS++
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
++SNS++
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 161
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 161
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : AYDAN
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : TÜRKÜMİT<3<3

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 14 EmptyC.tesi Ara. 11, 2010 4:02 am Paylaş

sprr bayıldım harikasınız e
ekrem sevil bişe olmasın Sad Sad Sad
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 14 EmptyC.tesi Ara. 11, 2010 4:05 am Paylaş

sineme oluşamıyorum cnm yorumun için çok sağol
tatli_cadi
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
tatli_cadi
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 159
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 153
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 04/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Çakıl Taşlarım'dann
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : BeNi KaYbEtMeYi SeÇe

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 14 EmptyC.tesi Ara. 11, 2010 4:09 am Paylaş

ne oldu ekrem'e???
dewwaaamm
yyybbb
...
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
...
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2174
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1272
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 14 EmptyC.tesi Ara. 11, 2010 4:11 am Paylaş

ÇOK GÜZELL OLMUŞŞVery Happy KEŞKE CİHAN GEÇSEYDİ SEVİL'İN ÖNÜNE Very Happy
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 14 EmptyC.tesi Ara. 11, 2010 4:11 am Paylaş

dimi dilo ya ama kuzen istiyor Very Happy
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 14 EmptyC.tesi Ara. 11, 2010 4:28 am Paylaş

yazıyoruz şuan isteyen yokmu:?
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 14 EmptyC.tesi Ara. 11, 2010 4:54 am Paylaş

yeni bölüm isteyen varmı?
tatli_cadi
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
tatli_cadi
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 159
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 153
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 04/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Çakıl Taşlarım'dann
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : BeNi KaYbEtMeYi SeÇe

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 14 EmptyC.tesi Ara. 11, 2010 4:55 am Paylaş

bbbbbbeeeeeeeeennnnnnn
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 14 EmptyC.tesi Ara. 11, 2010 4:56 am Paylaş

sağol cnm yazıyoruz
...
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
...
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2174
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1272
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 14 EmptyC.tesi Ara. 11, 2010 4:58 am Paylaş

BEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNN Very Happy
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 14 EmptyC.tesi Ara. 11, 2010 4:59 am Paylaş

yazıyoruz balım
çakıltaşı
Deneyimli
Deneyimli
çakıltaşı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 828
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 852
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ""Ç4KIL T4ŞL4RI""

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 14 EmptyC.tesi Ara. 11, 2010 4:59 am Paylaş

beeen
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 14 EmptyC.tesi Ara. 11, 2010 5:04 am Paylaş

yazıyoruz cnm
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 14 EmptyC.tesi Ara. 11, 2010 6:02 am Paylaş

arkadaşlar çok üzgünüm sineme ulaşamıyorum şuan
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 14 EmptyC.tesi Ara. 11, 2010 9:51 am Paylaş

[img][imghttps://2img.net/r/ihimizer/img149/456/gldennnn.jpg[/img][/img]
gülden dudarık
9..bölüm
***sevil***
Ekrem anıl bi kurşunuyla önünme yılmıştı . ben ekrem diye çığlık atmıştı ama hiç bi tepki vermiyodu.
Ayçin cihan cenker şok olmuştu ayçin ağlıyodu.
Anıl ordan kaçıp gitmişti. Ben bağırırmaya başladım ne duruyosanız yardım etin ve ekremin kısık sesli duydum
Ekrem:s-e-v-i-l
Sevil:ekrem burdayım bitanem..
Ekrem: s-e-v-i-l s-en-i ç-o-k s-e-v-i-y-o-r-u-m
Sevil:ekrem ben sana yalan söyledim s eni çooook seviyorum herşeyden çok…
Ve sevil ağlamaya başlar ekrem gözleri kapanmıştır.
Sevil:ekremmmmmmm beni bırakma..
Ve ambulans gelir ekrem hastaneye gider.
Sevil:yardım edin lütfen..
Doktor:nesi var_
Hemşire:çok fazla kan kaybetmiş acilen kurşun çıkarılması lazım..
Doktor:ozaman hastayı hemen amliyathaneye alın.
Ekrem amliyathaneye alınmıştır vesevil ağlamaktan helak olmuştur.
Sevil:ekrem beni bırakma lütfen … seni çok seviyorum
Ayçin sevili teseli etiyodur.
Ayçin:sevil btnm yapma btnm ekrem güçlü iyleşicek bak görceksin.
Sevil:her şey benim yüzünden oldu benim önüme geçti ayçin ben onu çook seviyorum seviyo
Ayçin:tamam btnm hiçbi şey olmucak..
Ve o sıradaa doktor çıkar hastanın yakınları kim ..
S&c&a<&ci:biz
Sevil:doktor bey ekremin neyi var?
Doktor:hastamızın durumu gayet iyi müşhade altında tutcagız
Sevil:peki onu görebilirmiyiz
D:hastayı yormamak şartıyla
S:peki tamam
Sevil ekremin yanına girer
E:s-e-v-i-l
S:burdayım btnm diyip elini tutar
E:sevil beni gerçekten sevmiyomusun?
S:hayır btnm seni herşeyden çokseviyorum
E:peki ozaman niye öylededin
S:ozaman sana kızgındım
E:peki şimdi beni affetilmi.
S:affettim
E:sevil sevil
S:efendim
E:biz şimdi neyiz
S:bilmem neyiz
E:sevgilimiz
S:bilmem ben hala daha bi teklif göremiyorum
E:benimle çıkarmısın
S:evet
E:seni çok seviyorum herşeyden çook
S:bende seni btnm
E:ozaman sevgilioldugumuza göre iyileşince sana sürpriz yapıcam..
S:peki
E:sevil bi bana yaklaşırmısın.
Sevil yaklaşır ekrem tam öpücekken hemşire içeri dalar.
Hemşire:şey ben ilaç saatiniz geldi
E:peki
S:ben çıkayım artık sonra görüşürüz
E:tamam aşkm sonra gel..
CİHAN KAFETERYAYA İNMİŞTİR ARKADAŞLARINA KAHFE ALMAK İÇİN
O SIRADA BİRİYLE ÇARPIŞIR
MİRAY:ÖNÜNE BAKSANA YA (GÜNDEN DUDALIK)
CİHAN:ASIL SEN ÖNÜNE BAK AZ KALSIN KAHFELERİ DÜŞÜRÜCEKTİM
MİRAY:SEN İLK ÖNCE DÜZ YOLDA YÜRÜMEYİ ÖGREN SONRA ÇIKARSIN İPE
CİHAN:ALLAH ALLAH ÇATTIK AKŞAM AKŞAM
MİRAY:AMA BE UGRAŞAMIYICAM BEN SENLE
CİHAN:UGRAŞMAZSAN HATRIM KALIR
MİRAY ARKASINI DÖNER GİDERKEN AYAGI TAKILIR
CİHAN:AAA
CİHAN YANINA GİDER VE KALDIRIR
CİHAN:NE OLDU İPTEN Mİ DÜŞTÜN
MİRAY:OF TAMAM PARDON NE VAR DÜŞTÜYSEM
CİHAN:E NE VAR ÇARPTIYSAM
(GÜLERLER)
(NEŞET HOCANIDA YARDIMIYLA EKREMİN AİLESİ ONUN VURULDUGUNU BİLMİYOR NEŞETLERDE KONU ÜZERİNE ÇALIŞMA YAPTIGINI ZANNEDİYORLARDIR)
ERTESİ GÜN SEVİL EKREMİ GÖRMEYE GELİR
KAPIYI TIKLATIR
EKREM:GEL HEMŞİREM GEL
SEVİL:HEMŞİREMİ
SEVİL:AHA GELDİ HASTA BAKICI
SEVİL:EKREM!
EKREM:(GÜLMEYE BAŞLAR)TAMAM TAMAM ŞAKA YAPTIM
SEVİL:EE BİZİMKİLER NERDE
EKREM:KAFETARYAYA İNDİ ONLAR
SEVİL:HE TAMAM
EKREM:SEVİL(MUZURCA)
SEVİL:EFENDİM
EKREM:YASTIGIMI DÜZELTİRMİSİN
SEVİL:TAMAM
SEVİL EKREME DOGRU EGİLİR VE EKREM SEVİLİ ÖPER
SEVİL İLK ÖNCE KENDİNE GELEMEZ
SEVİL:EKREM!
EKREM:HASTA BİR İNSANIM BEN NARKOZ VERİYORLAR BANA TA KOLUM KADAR İGNE(MUZURCA)
SEVİL:NE YAPICAM BEN SENLE YA
EKREM:SEV BENİ
SEVİL:SENİ ZATEN HERŞEYDEN ÇOK SEVİYORUM
EKREM:SEN HEP BÖYLE KAL PRENSES HEP BÖYLE

ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
14 sayfadaki 26 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20 ... 26  Sonraki