Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19 ... 26  Sonraki
YazarMesaj
36tugce
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
36tugce
Yarışma Birinciliği : Kupa2

<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2727
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 9819
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Berlin
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : KülegeçKantarcilar
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 13 Empty
MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 13 EmptyÇarş. Ara. 08, 2010 2:30 pm Paylaş

yeni okuyucu :D süpersiniz ama ES barissin artik ya 😢
http://daghankulegec.forumieren.org/
sevil_ekrem_forever
Deneyimli
Deneyimli
sevil_ekrem_forever
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1581
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1525
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 18/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul

ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 13 Empty
MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 13 EmptyPerş. Ara. 09, 2010 3:53 am Paylaş

süper olmuş süpersiniz harika yazıyorsunuz
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6592
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 5842
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ümitin Yanından ♥
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Kantarcılar♥ Turan

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 13 EmptyPerş. Ara. 09, 2010 3:54 am Paylaş

sağol btnm senin kadar olmazsa yazıyoruz işte..
sevil_ekrem_forever
Deneyimli
Deneyimli
sevil_ekrem_forever

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 13 EmptyPerş. Ara. 09, 2010 4:12 am Paylaş

sinem demir demiş ki:
sağol btnm senin kadar olmazsa yazıyoruz işte..
saol ablacım sizde çok güzel yazıyorsunuz
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 15363
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 6817
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 17/11/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ahu.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 13 EmptyPerş. Ara. 09, 2010 5:11 am Paylaş

süper olmuş süpersiniz harika yazıyorsunuz
çok teşekkür ederiz cnm
beyourself
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
beyourself
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4867
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1844
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/11/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Çağatay Ulusoy ~~ Türk erkeğinden taş olmaz kuramını bozan adam <3 <3
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 13 EmptyPerş. Ara. 09, 2010 5:14 am Paylaş

yb ne zamn geliyo kızlar?
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 13 EmptyPerş. Ara. 09, 2010 5:15 am Paylaş

bu gün ikimiz çok üzüldük agladık yeni geldim eve üzgünüz biraz
beyourself
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
beyourself
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Çağatay Ulusoy ~~ Türk erkeğinden taş olmaz kuramını bozan adam <3 <3

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 13 EmptyPerş. Ara. 09, 2010 5:16 am Paylaş

noğuldu ya?tabi özel değilse
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 13 EmptyPerş. Ara. 09, 2010 5:22 am Paylaş

sinemin yakın bir arkadaşının babası öldü cenazemiz vardı
beyourself
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
beyourself

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 13 EmptyPerş. Ara. 09, 2010 5:23 am Paylaş

hm başınız sağolsun canlarım.
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 13 EmptyPerş. Ara. 09, 2010 5:27 am Paylaş

sağol
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6592
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 5842
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ümitin Yanından ♥
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Kantarcılar♥ Turan

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 13 EmptyCuma Ara. 10, 2010 9:06 am Paylaş

8.bölüm
Akşam olmuştur herkes evlerine dağılmıştır.
ERTESİ SABAH
NEŞET HOCANIN EVİNE İLK GELEN SEVİLDİR
EKREMDE ARKASINDAN
EKREM:GÜNAYDIN SEVİL
SEVİL:(SEVİLDEN SES YOK)
EKREM:(EKREM SEVİLİN KOLUNDAN TUTAR)
SEVİL:NAPIYOSUN BE
EKREM:SÖYLE
SEVİL:NEYİ
EKREM:BENİ SEVMEDİGİNİ İŞTE O ZAMAN İNANIRIM BENİ SEVMEDİGİNE O ZAMAN VAZ GEÇERİM SENDEN KENDİMDEN HERŞEYDEN
SEVİL:EKREM!
EKREM:SEVİL
SEVİL:SENİ
EKREM:SEVİL YAPMA BİZE BUNU BENİ VAR EDEN GÖZLERİNİ SİLME KALBİMDEN YAPMA SEVİL YAPMA...
SEVİL:EKREM BIRAK
EKREM:SEVİL
SEVİL:(BAGIRARAK)SENİ SEVMİYORUM!
EKREM:(YIKILMIŞTIR AGLAMAMK İÇİN KENDİNİ ZOR TUTAR)ŞİMDİ SENDEN VAZGEÇİYORUM SENDEN VAZGEÇİYORUM SENİ SEVMEKTEN ASLA
AYÇİN VE CENKER GELİR
AYÇİN:GÜNAYDIN
SEVİL:GÜNAYDIN
AYÇİN:SEVİL BİRŞEY Mİ OLDU
SEVİL:YOK BİRŞEY AYÇİN
CENKER:EKREM YÜZÜN KREÇ GİBİ İYİMİSİN?
EKREM:İYİM CENKER
CİHANDA GELİR
CİHAN:GÜNAYDIN
CENKER:GÜNAYDIN
CİHAN:DAHA GİRMİYORMUYUZ?
SEVİL:NEŞET DAHA AÇMADI KAPIYI
NEŞET AÇAR KAPIYI
NEŞET:AŞKI MEMNU ÇETESİ YOK YOK ARTIK ÖYLE BİR GEÇER ZAMANKİ ÇETESİ DEMEM LAZIM YAPRAK DÖKÜMÜ BİTİYOR NEDE OLSA
AYÇİN:AY HOCAM VALLA ÇOK ZEKİSİNİZ
NEŞET:ZEKİYEMİYİM?
AYÇİN:ZEKİSİNİZ HOCAM
NEŞET:NEYSE ÇOCUKLAR SİZ GİRİN BEN MARKETE GİDİP GELİCEM ZEYNEP BU GÜN YOK
(SESİZCE)
SEVİL:İSABET OLMUŞ
AYÇİN:BENCEDE
BEŞİ BİRYERDE İÇERİ GİRER VE SEVİLE MESAJ GELİR
SEVİL:TANIŞMA ZAMANI GELDİ BU GÜN HERŞEYİN SONU BURDAYIM!
AYÇİN:SEVİL YÜZÜN KREÇ GİBİ NE OLDU
SİLAL SESİ GELİR
EKREM:NE OLUYA BE
SEVİL:O GELDİ O
EKREM:KİM
SEVİL:BANA MESAJ VE BANA TECAVÜZ ETMEYE KALKKIŞAN ADAM
EKREM:SEVİL SEN NEDİYOSUN
SEVİL:BANA MESAJ ATMIŞTI BUGUN YÜZÜMÜ GÖRECEKSİNİZ DİYE VE SEVİL AĞLAMAYA BAŞLAR.
EKREM:BU OMU BUTUN MESAJLAR ATAN SANA LAN TUTMAYIN BENİ GÖSTERCEM BU HERİF E GÜNÜNÜ.
SEVİL:EKREM DUR SAKİN OL TAMAM SİLAH GÖRMÜYOMUSUN
O SIRADA ADAMLAR KAPIYI İNDİRMİŞTİR. ADAMLAR 5 KİŞİLERDİRHEPSİNDE SİLAH VARDIR.
1X:EWT SİZ SUNLARIN ELLERİNİ BAĞLAYIN .
VE ADAMLARDAN SONRA BUTUN HERŞEYİ YAPAN KİŞİ GELİR.
X:SELAM BEYLER BAYANLAR BANA YAPTIKLARINIZIN CEZASINIÇEKMEYE HAZIRMISINIZ?
SEVİL EKREM AYÇİN CENKER CİHAN HEPSİ ŞOK OLMUŞ VAZİYETTE
A&E&S&C&Cİ:SEN
X:EWT BEN
AYÇİN:ALLAH BELANI VERSİN SENİN PİSLİK HAYATIMI MAHVETTİN.
X:ŞTT İNSAN NİŞANLIYIZLA BÖYLE KONUŞURUMU
AYÇİN&CENKER:NE NİŞANILISI BİZ CENKERLE SEVGİLİZLE BÖYLE KONUŞURMU.
EKREM:ANIL SEN NASI ÇIKTIN LAN HAPİSENEDEN ..
ANIL:MAVİ GÖZ KAÇTIM İŞİMİ HALLETİM GERİ DÖNCEM
ANIL İLK ÖNCE SEVİLİ SAÇINDAN TUTAR
AYÇİN:BIRAK ONLARI SEN İŞİN BENLE
ANIL:AYÇİN KURTARMAK İÇİN HANGİNİZ GELMEK İSTERSİNİZ..
HEPSİ BİRBİRİNE BAKAR
SEVİL:BEN GELİRİM
EKREM :ŞAÇMALAMA DER VE TARTIŞMAYA BAŞLARLAR
ANIL:YETER BE SİZİMİ DİNLİYCEGİZ SEVİL SEN GELİYOSUN
EKREM :HAYIR ONU BIRAK..
ANIL SEVİLİ Bİ ODAYA KAPTIP DÖVMEYE BAŞLAR
SEVİL ÇILĞIK ATTIKÇA EKREMİN YÜREGİ SİZLİYODUR.
VE ANIL SONUNDA SEVİLİ DÖVMEYİ BIRAKIR VE ONU DİĞERLERİN YANINA GETİR SEVİL YÜZÜ ÇOK KÖTÜDÜR.
EKREM:LAN NAPTIN SEVİLİME LAN SÖYLE KÖPEK NAPTIN
AYÇİN:NİYE BUNU YAPTIN ARKADAŞIMA NE İSTİYOSUN
ANIL:SENİLE EVLENMEYİ
SEVİL ZORLA KONUŞUYODUR:AYÇİN DEDĞİNİ YAPMA..
AYÇİN :SEVİL TAMAM YORMA KENDİNİ ANIL HAYIR TEKLİFİNİ KABUL ETMİYORUM
ANIL:OZAMAN İLK SEVİLDEN BAŞLIYIM
AYÇİN:HAYIR DUR
SEVİL AYAKTA ZOR DURUYODUR
ANIL TAM VURACEKKEN EKREM ÖNÜNE GEÇER
SEVİL:EKREMMMMMMMMMMMMMMMM…
EKREME NEOLDU ?
TAHMİN+EN SEVDİĞİNİ REPLİK
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 13 EmptyCuma Ara. 10, 2010 9:06 am Paylaş

evet arkadaşlar yeni bölümü koyduk:)
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 13 EmptyCuma Ara. 10, 2010 9:12 am Paylaş

begenmedinizmi arkadaşlar?
sevil_ekrem_forever
Deneyimli
Deneyimli
sevil_ekrem_forever

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 13 EmptyCuma Ara. 10, 2010 9:21 am Paylaş

siz nasıl kıydınızda Sevil(imi) dövdürdünüz anıl itine ya ben varya o anılı tek başına bi yakalayayım ben ona yapacağımı bilirim
anıl pisliğinin sevil'i dövmesi dışında güzel olmuş
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 13 EmptyCuma Ara. 10, 2010 9:22 am Paylaş

çok teşekkür ederiz cnm sağol birde yorum gelse
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5001
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3934
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Malik.

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 13 EmptyCuma Ara. 10, 2010 9:26 am Paylaş

sevil_ekrem_forever demiş ki:
siz nasıl kıydınızda Sevil(imi) dövdürdünüz anıl itine ya ben varya o anılı tek başına bi yakalayayım ben ona yapacağımı bilirim

bitanem bende varım yanında köşede sıkıştıralım anılı pislikkk

süper olmuş harika olmuş müthiş olmuş devamm
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 13 EmptyCuma Ara. 10, 2010 9:27 am Paylaş

çok sağol cnm benim en begendigin replik tahmin alayım cnm
loss_girl
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
loss_girl
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2003
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1737
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 28/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : mars=)) f@ŧm@ nur
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : hayatta hep birileri

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 13 EmptyCuma Ara. 10, 2010 9:42 am Paylaş

[en sewdiğim replik

HEPSİİİİİ

tahmin:

ekrem vuruldu we durumu ciddi(klasik)eko iyilesince seville aralarıda yavas yavas

düzelcek we cihan dışında herkez mutlu ((tabi sizin ne yazcagınız bilinmez ah su

senaristler hiç anlamıyorum )) belki cihanada baska birini yazarsınızda mutlu olur onla

yorum:

süper canlarım harikaaa

lütfen dewammm
sevil_ekrem_forever
Deneyimli
Deneyimli
sevil_ekrem_forever

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 13 EmptyCuma Ara. 10, 2010 9:43 am Paylaş

Ümi[T]ürükÜ demiş ki:
sevil_ekrem_forever demiş ki:

sıkıştıralım bir güzel benzetelim o anıl pisliğini daha gelecek varsa gelsin topluca daha güzel benzetiriz bizimkilerle uğraşmak neymiş özelliklede sevil(imizi) dövmek neymiş görsün pislik(aslında pislik yerine başka bişeyler yazmak geliyor içimden ama o pislik yüzünden ban yemek istemiyorum)
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 13 EmptyCuma Ara. 10, 2010 9:44 am Paylaş

anladım cnm çok sağol
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 13 EmptyCuma Ara. 10, 2010 9:47 am Paylaş

loss_girl
çok teşekkür ederiz cnm çok sağol:)
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4609
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4069
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : ηoмα∂.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : мιℓкуcσυρℓє'м♔

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 13 EmptyCuma Ara. 10, 2010 9:50 am Paylaş

bennn o anılın sülalesini soyunu sopunu töbe töbe sevilm ekremim noldu size?
yeni bölüm please..
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 13 EmptyCuma Ara. 10, 2010 9:53 am Paylaş

çok sağol cnm en begen digin replik tahmin varmı?
sevil ile ekrem
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
sevil ile ekrem
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 298
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 299
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 13 EmptyCuma Ara. 10, 2010 11:32 am Paylaş

super olmus devam

ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
13 sayfadaki 26 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19 ... 26  Sonraki