Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 26  Sonraki
YazarMesaj
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 15363
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 6817
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 17/11/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ahu.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 16 Empty
MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 16 EmptyPaz Ara. 12, 2010 4:46 am Paylaş

çok sağol berilim:)en begendiniz replik tanmin filan varsa lütfen yazın:)
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 16 Empty
MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 16 EmptyPaz Ara. 12, 2010 4:50 am Paylaş

begenmedinizmi 😢
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2303
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 16 EmptyPaz Ara. 12, 2010 4:52 am Paylaş

Ekrem:yenge sevil nerde ?
Ayçin:şimdi gelir
osırada odadan sevil çıkar ve topuklu ayakabı sesleri duyur..
ayçin:geldi işte..
ekrem sevili görünce şok olmuştur..
Sevil &ayçin: hadi gidelim
Sevil:hadi ekrem
Ekrem duymaz
Sevil:ekremmmm
Ekrem:efendim
Sevil:daldın gittin
Ekrem:aşkım sen çom güzel olmuşsun btnm
Sevil:sağol aşkm
Ekrem:ama sen beni katil etmeye uğrasıyon herhalde
Sevil:of ekrem kısknçlıgın sırası değil..

Burası güzeldi :D
sevil:D
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sevil:D
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 16 EmptyPaz Ara. 12, 2010 4:52 am Paylaş

çok güzel olmuş devamm
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 16 EmptyPaz Ara. 12, 2010 4:55 am Paylaş

çok teşekkür ederiz cnm sağol en begendigin replik tanhmin?
berilll
Deneyimli
Deneyimli
berilll
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1359
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1311
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : aşkınıza aşığım <3 ES GK BJ AC

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 16 EmptyPaz Ara. 12, 2010 4:55 am Paylaş

Ekrem:yenge sevil nerde ?
Ayçin:şimdi gelir
osırada odadan sevil çıkar ve topuklu ayakabı sesleri duyur..
ayçin:geldi işte..
ekrem sevili görünce şok olmuştur..
Sevil &ayçin: hadi gidelim
Sevil:hadi ekrem
Ekrem duymaz
Sevil:ekremmmm
Ekrem:efendim
Sevil:daldın gittin
Ekrem:aşkım sen çom güzel olmuşsun btnm
Sevil:sağol aşkm
Ekrem:ama sen beni katil etmeye uğrasıyon herhalde
Sevil:of ekrem kısknçlıgın sırası değil..
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4609
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4069
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : ηoмα∂.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : мιℓкуcσυρℓє'м♔

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 16 EmptyPaz Ara. 12, 2010 4:56 am Paylaş

bu miray zeynep gibi cadı değil galiba cihan'a yazıcak yani :D
devam canlarım..
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6592
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 5842
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ümitin Yanından ♥
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Kantarcılar♥ Turan

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 16 EmptyPaz Ara. 12, 2010 4:57 am Paylaş

sağol cnm
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 16 EmptyPaz Ara. 12, 2010 4:58 am Paylaş

çok teşekkür ederiz berilcim
çok teşekkür ederiz dadlucadııı

evet miray iyi biri sevil cihan yapamayınca cihana gelen kızın adı miray benim ismim:))))
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5001
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3934
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Malik.

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 16 EmptyPaz Ara. 12, 2010 6:10 am Paylaş

9 bölümü kaçırmışım şimdi ikisinide okudum süper ötesi olmuşlar sonunda barıştı bizim çifte kumrular sevilin elbisesine bittim yha süpermiş
devamını bekliyorum
36tugce
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
36tugce
Yarışma Birinciliği : Kupa2

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2727
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 9819
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Berlin
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : KülegeçKantarcilar

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 16 EmptyPaz Ara. 12, 2010 8:13 am Paylaş

süperrrrrrr ya devam devmammm :D
http://daghankulegec.forumieren.org/
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 16 EmptySalı Ara. 14, 2010 3:35 am Paylaş

SAĞOL CNM
KİMLER YENİ BÖLÜM İSTİYO....
EKREMCİ GENÇLİK
Deneyimli
Deneyimli
EKREMCİ GENÇLİK
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 538
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 535
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : bende bilmiorum....
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Arthur:Hey neşelen b

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 16 EmptySalı Ara. 14, 2010 4:14 am Paylaş

ben bene ben 100 kişinin yerine koy beni
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 16 EmptySalı Ara. 14, 2010 4:14 am Paylaş

TMM CNM YAZIYORUZ..
EKREMCİ GENÇLİK
Deneyimli
Deneyimli
EKREMCİ GENÇLİK

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 16 EmptySalı Ara. 14, 2010 4:15 am Paylaş

:yupii: :yupii: :yupii: :yupii: :yupii:
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 16 EmptySalı Ara. 14, 2010 4:45 am Paylaş

11. BÖLÜM
EKREM SEVİL ÖYLE GÖRÜNCE RESMEN SEVİLE Bİ DAHA AŞIK OLMUŞTUR..
VE SONUNDA YEMEK YERİNE GELMİŞTİRLER..
OTURUŞ SIRASI:EKREM KARŞINA SEVİL CENKER KARŞISINA AYÇİN CİHANIN KARŞINA MİRAY OTURMUŞTUR..
VE YEMEK YENDİKDEN SONRA MEVSİMLER GEÇERKEN ÇALAR..
EKREM:AŞKIM DANS ETELİMMİ?
SEVİL:TAMAM BTNM
SEVİL EKREM DANS ETMEYE BAŞLAMIŞTIR OSIRADA ZEYNEP ONLAR ÖYLE GÖRÜR VE ÇİLEDEN ÇIKAR SEN GÖRCEKSİN EKREM SONUNDA BENİM OLACAKSIN..

EKREMLE&SEVİL
EKREM:AŞKIM İYİKİ BENİM SEVGİLİMSİN İYİKİ SANA AŞIK OLMUŞUM BTNM ..
SEVİL:BENDE BTNM VE EKREMİN OMUZUNA YASNALIR..
EKREM:AŞKIM DIŞARI ÇIKALIMMI SANA Bİ SÜPRİZİM VAR DER..
SEVİL:TAMAM AMA 5 DK
EKREM:TMM AŞKM
VE BAHÇEYE ÇIKARAR EKREM SEVİL GÖZLERİNİ KAPATIR
EKREM:HAZIRMISIN
SEVİL:HAZIRIM BTNM
VE GÖZLERİNİ AÇAR GÖRDÜKLERİ KARŞISINDA ŞOKOLURBAHÇENİN HER TARAFI GÜLLE KAPLI VE KIRMIZI ŞARAP
SEVİL DAYANAMAYIM EKREMİ ÖPER..
VE EKREM ŞARAPLARI KOYAR VE SEVİLE MEVSİMLER GEÇERKENİ SÖYLEMEYE BAŞLAR..
EKREMELİNİ SEVİLİN BELİNE DOLAR
EKREM:SENİ ÇOOK SEVİYORUM AŞKIM NE OLURSA OLSUN SENİ HEP SEVİCEM
VE EKREM SEVİLİN DUDAKLARINA DOĞRU YÖNELMEYE BAŞLAR ARALARINDA 5 CM KALMIŞTIR VE DUDAKLARI BİRİNİ BULUR VE AYIRLIKTIKLARINDA İSE NEFES NEFES EKALMIŞTIR.. İLK ÖPÜCÜKLERİ DEĞİLDİR BELKİ AMA İLK ÖPÜŞMELERİDİR…
VE SONRA İKİSİ BİRDEN SARAP İÇMEYE BAŞLAR EKREM SARAPI FAZLA KAÇIRMIŞTIR
SEVİL:EKREM YETER ARTIK İÇME
EKREM:JAPAN BALIGIM BENİM BEN SARHOŞ DEĞİLİM
SEVİL:EKREM HADİ KALKALIMMI
EKREM:HI DAHA OTURSAYDIK
SEVİL:OTURALIM EKREM BABAMDA BENİ EVDE OTURTMA YAPAR
EKREM:SEVERMİSİN
SEVİL:NEYİ
EKREM:OTURTMA
SEVİL:EFENDİM
EKREM:YEMEK YEMEK
SEVİL:AY EKREM İYİCE SARHOŞ OLDUN SEN KALK
SEVİL:ARKADAŞLAR BİZ KALKIYORUZ
AYÇİN:TAMAM SEVİLCİM BİZDE KALKICAZ AZ SONRA
SEVİL:HADİ BY BY ÖNCE EKREMİ EVE BIRAKIYIM AYAKTA DURAMIYOR
AYÇİN:SEVİL
SEVİL:EFENDİM
AYÇİN:DOGRU EVE HE ÖYLE ARKA SOKAKLARDAN GİTMEK YOK CADDEDEN GEÇİN
SEVİL:AYÇİN!
ZEYNEP:NEREYE GİDİYORLAR Kİ KOLAY DEGİL O KADAR KOLAY DEGİL(KENDİ KENDİNE BUNLARI SÖYLER)
SEVİL &EKREM
SEVİL:EVET GELDİK EKREM BEY SERVİSİMİZ BU KADARDI
EKREM:ÖPİYİM
SEVİL:AY SEN BU GECE ÇOK ÖPTÜN ZATEN
EKREM:ÇEKİR YANAGINI
SEVİLİ YANAGINDAN ÖPER
EKREM:(SARHOŞTUR GÜLEREK) EE ŞİMDİ SEN KIZSIN SEN BENİ BIRAKTIN NASIL GİCEN GECE GECE
SEVİL:DOGAN ABİ
EKREM:EFENDİM
TAKSİYLE DOĞAN GELİR
DOGAN:EVET GENÇLER NASIL GEÇTİ
SEVİL:İYİ GEÇTİ DOĞAN ABİ CİHANLARDA GELİR AZ SONRA
ERKEM:HE SENİ DOĞAN ABİ BIRAKICAK EVE
SEVİL:AY HADİ EKREM GİR EVE
EKREM:DOĞAN ABİ JOPAN BALILIGI SANA EMANET
DOGAN:HADİ İYİ GECELER
DOGAN VE SEVİL GİDERLER
O SIRADA ZEYNEP GELİR
bölüm sonu
zeynep neden geldi?
EKREMCİ GENÇLİK
Deneyimli
Deneyimli
EKREMCİ GENÇLİK

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 16 EmptySalı Ara. 14, 2010 4:48 am Paylaş

sper olmuş döktürmüşsünüz
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 16 EmptySalı Ara. 14, 2010 4:50 am Paylaş

sağol cnm
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 16 EmptySalı Ara. 14, 2010 4:55 am Paylaş

SAĞOL CNM TEŞEKKÜR EDERİZ
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2303
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 16 EmptySalı Ara. 14, 2010 4:56 am Paylaş

Pis zeynep Pislik Zeynep Pislikten öte bişeysin sen zeynep.hele boz sen ekremle sevilin arasını seni ......... :D
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 16 EmptySalı Ara. 14, 2010 4:57 am Paylaş

çok sağol cnm benim bir tüyo bozmak ne kelime neler yapıcak neler:)
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5001
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3934
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Malik.

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 16 EmptySalı Ara. 14, 2010 5:02 am Paylaş

şimdi bu eko sarhoş yha bu zeynepte durumdan istifade,,,
yok düşünmek bile istemiyorum
süper olmuş devam
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 16 EmptySalı Ara. 14, 2010 5:03 am Paylaş

çok sağol cnm benim teşekkür ederiz bu arada profiline bayıldım:)en sevdiginiz replik tahmin:)
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 16 EmptySalı Ara. 14, 2010 5:19 am Paylaş

BEGENMEDİNİZMİ ARKADAŞLAR
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 16 EmptySalı Ara. 14, 2010 5:28 am Paylaş

Btanem ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 16 42972 süper olmuş ellerinize klavyenize yüreğinize sağlıkkk :D

ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
16 sayfadaki 26 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 26  Sonraki