Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26  Sonraki
YazarMesaj
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6592
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 5842
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ümitin Yanından ♥
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Kantarcılar♥ Turan
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 23 Empty
MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 23 EmptyÇarş. Ara. 29, 2010 5:16 am Paylaş

[img]ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 23 Qwertyuiopx[/img]
18 BÖLÜM
ERTESİ SABAH
EKREM ERKENDEN KALKMIŞTI SEVİLİN YANINDAN ÖPÜP ONA KAHVALTI HAZIRLAKMAK İÇİN BÜFEYE İNİN MİŞTİRR VE SEVİL UYANMIŞTIR EKREMİ YANINDA GÖREMEYİNCE TELAŞANMIŞTIR EKREM DİYE BAĞIRMAYA BAŞLAMIŞTIRR AMA SES ALMAYINCA DIŞARI ÇIKTIGI DÜŞÜNMÜŞTÜRR VE TEKRA UYKUYA DALMIŞTIRR
EKREM SPR Bİ KAHVALTI HAZIRLAYIM BİDE TEYBE SARKILARA VER O GÜZEL GÖZLERİNDEN BİRİNİ KOYMUŞTURR VE SEVİLİN YANINA GİTERR VE SEVİLİN DUDAGIN KENARINA ÖPÜCÜK KONDURUR
E:SEVİLM BİTANECİKSEVGLİADİKALK
S:EKREM SEN NERDESİN
E:AŞAGI İNDİP SANA KAHVALTI HAZIRLADIMM
S:E BU ŞARKI NERDEN ÇALIYOO
E:ONUNDA BEN YAPTIM BU ŞARKI SANA HİÇBİŞEY İFADE ETMİYOMUU
S:E ŞİMDİ HATIRLADIM BU BİZİM ŞARKIMIZZ EKREM SEVİLLE KAHVALTI TEPSİNİ VERİR
E:AL BAKYIP JAOPAN BALIGIM BENİM
S:EKREM BU SPRR AŞKIM SENİ SEVİYORUM KAHVALTILAR BİTMİŞTİR TAM ÜSTÜNÜ GİYMEK İÇİNN YATAKTAN KALICAKTI O SIRADA EKREM SEVİLİ BİLEGİNDEN TUTU
E:OP NEREYE YA
S:AŞKIM ODAMA GİTİCEM
E:OLMAZ SALMIYORUMM HEM AKŞAMKİ İŞİMİZ DEWAM ETELİM DİYİP ÇAPKINCA GÜLÜŞ ATTI
S:EKREM SACMALA DEMEYE KALMADIN EKREM SEVİLİN DUDAKLARINA YAPMIŞTII
OSIRADA CENKER İÇERİ GİRER
CENKER:OHA ÇÜŞÜNÜZ
E:LAN SENİN NE İŞİN VAR BURDA
C:YA EKO ÜSTÜME DEĞİŞTİRCEKTİMM
S::BEN ÇIKAYIM EKREM SONRA GÖRÜŞÜRÜZZ
VE SEVİL ODASINA GİDER AYÇİN ONU SORU BOBMANDIRAMINA TUTMUŞTUR
A:SEVİL AKŞAM NE OLDU ÖYLEE
S:AYÇİN ANLATICAM AMA KİMSEYE SÖYLEMİCENNN SÖZMÜÜ
A:ANLAT MERAK ETTİMM
S:AYÇİN BAK ÇOK ÖZEL BU
A:TAMAM SEN KANKALIGIMA GÜVENMİYOSUNN
S:BİZ DÜN GECE EKREMLE BİRLİKTE OLDUK
A:NEEEEEEEEEEEE
S:BAĞIRMA AYÇİN YAA
A:KIZIM ÇÜŞÜNÜZ YA ÇOK HIZLI İLEREMİŞSİNZ
S:AYÇİN ONA DELİ GİBİ AŞIGIM
A:PEKİ TAMAM AMA KORUNDUNMU?
S:NE KORUNMASI AYÇİNN
A:SEVİL KIZIM YA HAMİLE KALIRSANN
S:SACMALAMA AYÇİN YÜRÜÜ
VE NEŞET HOCA ÇIKAR
N:BUGUN DÖNÜYORUZ
HEPSİ BİRDEN YA HOCAM
İTARAZ İSTEMİYORUMM
NE KADAR DİL DÖKSELERDE NEŞET HOCAYI İKNA EDEMEZLER VE SEVİL VE EKREMİN HAYATLARININ DÖNÜM NOKTASI OLAN YERDEN AYRILMAK ZORUNDA KALIRLAR
2 GÜN SONRA
CENKER VE AYÇİN GELMİŞLERDİR
A:AY VALLA TADI DAMAGIMDA KALDI VALLA
C:YENİN AYÇİN ACIKTIN MI
A:AY CENKER BEN ÇOK MU YİYORUM ONU MU DEMEK İSTİYORSUN!
C:HAYIR AYÇİNCİM OLURMU BEN TADI DAMAGIMDA KALDI DEYİNCE
A:TATİLİN CENKER TATİLİN!
C:NE SEN ONU DİYOSUN
A:EVET CANIM ONU DİYORUM!
O SIRADA EKREM VE SEVİL GELİRLER
C:HOŞGELDİNİZ EKO
S:HOŞBULDUKTA NE OLUYO YİNE
A:SEVİL CENKER BENİ BEGENMİYOR
C:YA OLURMU ÖYLE ŞEY AYÇİN
S:EH SENİN GİBİ BİR KIZI BEGENMİYİCEK BİR ERKEK ÖNCE GİDİP AYNAYA BAKSIN NE DİYİM
C:SEVİL SENDEMİ
EKREM VE SEVİL GÜLERLER
A:AY ŞAKLABANLAR
C:VARYA SİZ HİÇ AZ DEGİLSİNİZ
Cİ:SLM NASILSINIZ
E:İYİLİK KARDEŞİM NE OLSUN
N:BUYRUN YAPRAK DÖKÜMÜ ÇETESİ NE OLDU AKŞAM FİNAL VAR DİYE ÜZÜLDÜNÜZMÜ
E:ÇOK GÜLDÜM HOCAM
SEVİLE DEÖNER VE FISILTIYLA
E:ANAM HER GEÇEN GÜN ESPİRİLER SOĞUYOR BUNUYOMUKİ
S:AA EKREM ÇOK AYIP
VE BİRDEN SEVİLİN MİDESİ BULANIR
S:ÖH
A:SEVİL
BİRDEN TUVALE KOŞAR
AYÇİNDE PEŞİNDEN
E:SEVİL
C:NE OLDU YA
S BİRAZ KUSAR
A:İYİMİSİN CANIMYA NİYE BÖYLE OLDUKİ
S:YA DÜN YEDİKYA SOKAKTA MİDYE ONDANDIR
A:AYNI ŞEYİ BENDE YEDİM CANIM YA HERALDE SENİN BÜNYEN ZAYIF
S:HERALDE CNM
VE İÇERİ GEÇERLER
E:SEVİL İYİMİSİN BAK RENGİN FİLAN ATMIŞ HADİ Bİ HASTANEYE GİDELİM
S:İYİYİM BİŞEY YOK
E:EMİNMİSİN
S:EMİNİM
N:EH HADİ O ZAMAN OTURUN
SEVİL TAM OTURUCAKKEN BAŞI DÖNER VE BİRDEN BAYILIR
E:SEVİL!

SEVİL NEDEN BAYILDI?
BU BAYGINLIKK SEVİLLE EKREMİN BAŞINA İŞ AÇICAKMI??
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry

ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 23 Empty
MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 23 EmptyÇarş. Ara. 29, 2010 5:27 am Paylaş

YORUM YOKMU.
perikız
Deneyimli
Deneyimli
perikız
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 733
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 730
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : bulamayacağın bir yerden
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ÖlÜm ÖnCeSi BiR yOrGuNlUk VaR gÖzLeRiMdE...GöLgEm BiLe BoĞmAk İçİn FıRsAt KoLlUyOr....
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 23 EmptyÇarş. Ara. 29, 2010 5:33 am Paylaş

çok güzel olmuş cnm devam et
ekremin başına işler açılabilir bence ......
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 15363
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 6817
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 17/11/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ahu.

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 23 EmptyÇarş. Ara. 29, 2010 5:35 am Paylaş

çok sağol cnm benim teşekkür ederiz en begendigin replik tahmin filan varmıVery Happy
berilll
Deneyimli
Deneyimli
berilll
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1359
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1311
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : aşkınıza aşığım <3 ES GK BJ AC

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 23 EmptyÇarş. Ara. 29, 2010 5:43 am Paylaş

ayy çekilin yoldan minnak bebek geliiii
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 23 EmptyÇarş. Ara. 29, 2010 5:45 am Paylaş

çok sağol cnm benim tahmin en begendigin replik filan varmı cnm benim
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 23 EmptyÇarş. Ara. 29, 2010 6:13 am Paylaş

begenmediniz mi arkadaşlar Sad
Düşler Diyarı
Deneyimli
Deneyimli
Düşler Diyarı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1422
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1323
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 16/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : BestEkrem

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 23 EmptyÇarş. Ara. 29, 2010 6:31 am Paylaş

Çok güzel olmuşşş...
Yaşasın bebek geliyor...
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 23 EmptyÇarş. Ara. 29, 2010 6:31 am Paylaş

çok sağol cnm benim tahminin en begendigin replik filan varmıVery Happy
müge
Deneyimli
Deneyimli
müge
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1700
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1671
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : İSTANBUL
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : sevmek kolay aşk zor
MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 23 EmptyÇarş. Ara. 29, 2010 6:36 am Paylaş

çok güzel olmuş birtanem
Düşler Diyarı
Deneyimli
Deneyimli
Düşler Diyarı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1422
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1323
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 16/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : BestEkrem

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 23 EmptyÇarş. Ara. 29, 2010 6:41 am Paylaş

Her yerini beğendim...
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 23 EmptyÇarş. Ara. 29, 2010 6:42 am Paylaş

çok sağol cnm benim:)
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 23 EmptyÇarş. Ara. 29, 2010 6:43 am Paylaş

çok güzel olmuş birtanem
çok sağol mügem
36tugce
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
36tugce
Yarışma Birinciliği : Kupa2

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2727
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 9819
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Berlin
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : KülegeçKantarcilar

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 23 EmptyÇarş. Ara. 29, 2010 7:30 am Paylaş

SÜPERRRRRRRRRR OLMUS CANIM SAKIN FINAL YAPA YA NOLUR SEVIL HAMILE ISTE :D ANLASILDI
http://daghankulegec.forumieren.org/
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 23 EmptyPerş. Ara. 30, 2010 1:12 am Paylaş

çok sağol tugçem teşekkür ederiz ama çok az yorum geliyor:(
küçük cadı
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
küçük cadı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6593
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4042
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : ANKARA

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 23 EmptyPerş. Ara. 30, 2010 1:22 am Paylaş

sevil hamile galiba arkadaşım sene biraz daha erken yazarmısın
http://forum.emreaydin.org/
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 23 EmptyPerş. Ara. 30, 2010 1:24 am Paylaş

çok sağol cnmda hemen hemen her zaman günde bir bölüm yazıyoruz çok sağol
36tugce
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
36tugce

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 23 EmptyPerş. Ara. 30, 2010 1:36 am Paylaş

yb nezaman gelir canim ? :D
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 23 EmptyPerş. Ara. 30, 2010 1:39 am Paylaş

şuan sinem hatta degil cnm o girince nette yazıcaz tugçecim çok sağol
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 23 EmptyPerş. Ara. 30, 2010 3:20 am Paylaş

yeni bölümü yazmaya başlıyoruz kimler istiyor acaba
36tugce
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
36tugce

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 23 EmptyPerş. Ara. 30, 2010 4:11 am Paylaş

bennnnnnnnnnnnn :D
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 23 EmptyPerş. Ara. 30, 2010 4:16 am Paylaş

yazıyoruz tugçem bir sen varsın heralde
36tugce
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
36tugce

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 23 EmptyPerş. Ara. 30, 2010 4:27 am Paylaş

canim siz koyduktan sonra gelir diyerleride sen meraklanma :D
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2303
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 23 EmptyPerş. Ara. 30, 2010 5:19 am Paylaş

Hamile deme bende baylırım :D
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  - Sayfa 23 EmptyPerş. Ara. 30, 2010 5:22 am Paylaş

şimdi gelicek bölümmm cnmmm

ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
23 sayfadaki 26 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26  Sonraki