Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (;

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 5, 6, 7 ... 22 ... 38  Sonraki
YazarMesaj
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3164
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2779
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/08/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 6 Empty
MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 6 EmptyPerş. Ara. 16, 2010 6:29 am Paylaş

bence tahminime göre ekremi seviyosun dicek Very Happy
papatyam18
Deneyimli
Deneyimli
papatyam18
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 595
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 601
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/09/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 6 Empty
MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 6 EmptyPerş. Ara. 16, 2010 6:34 am Paylaş

yeni bölüm ne zmn
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6592
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 5842
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ümitin Yanından ♥
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Kantarcılar♥ Turan

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 6 EmptyPerş. Ara. 16, 2010 7:27 am Paylaş

spr ötesi btnm dwm
tuba9191
Deneyimli
Deneyimli
tuba9191
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1342
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1277
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/09/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 6 EmptyPerş. Ara. 16, 2010 7:34 am Paylaş

süper ya =)devam=)
dadlu_seytan
Deneyimli
Deneyimli
dadlu_seytan
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 651
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 655
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : qidén qitmiştir qittiqi qün bitmiştir bén qidéni déqiL qidén béni Kaybétmiştir...!!

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 6 EmptyPerş. Ara. 16, 2010 8:18 am Paylaş

mrb ben yeni okuyucu...!!!
süper yb bekliorum
SüMüŞ
Deneyimli
Deneyimli
SüMüŞ
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 723
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 723
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bursa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Her gün herkese hep aynı yalan....BEN İYİYİM...

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 6 EmptyPerş. Ara. 16, 2010 10:11 am Paylaş

süper ya devam devam klasik sevdiğin biri var mı sorusu :D biraz kısa olmuş ama olsun cnm :D
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 6 EmptyCuma Ara. 17, 2010 12:28 am Paylaş

devammm:)
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 496
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 517
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 6 EmptyCuma Ara. 17, 2010 2:50 am Paylaş

Çok sağoLun arkadaşLar :D :D :D biLmm belki bşka bşy de soraBlr :D Yeni böLümü yazıyorum 1 saate kaDr koyaRm :D :D

Bu araDa okuyucum ßaya ßi arTmış :D çok saoLun :D
sevil:D
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 6 EmptyCuma Ara. 17, 2010 2:54 am Paylaş

devam süper Very Happy
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 6 EmptyCuma Ara. 17, 2010 3:15 am Paylaş

yeni böLüm :D hazır :D kmler istiyor :D :D Laughing
tuba9191
Deneyimli
Deneyimli
tuba9191

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 6 EmptyCuma Ara. 17, 2010 3:18 am Paylaş

ben=)
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 6 EmptyCuma Ara. 17, 2010 3:19 am Paylaş

9.BöLüm

Bende sırama geçtim.Ayçin bu derslik zeynebin yanına oturdu.Hakan da bnm yanıma :D Çok özLemiştm onu :D Ders başladı hakanla konuşurken bana herkesin sorduğu o soruyu sordu…..
H:Erkemi hala Seviyor musun ?
- İnsan gelir gelmez bunu mu sorar yha ..!
H: Ben sorarım…!Cevap bekliyorum…
Ö:Sanırım sınıfımıza yeni bi arkadaş gelmiş…!!
Hakan durumun farkında bile değil bnm cevabımı bekliyordur.
- hakan…! Hoca senden bahsediyor..
Ö: Evet nerde o arkadaşımız..! adı neydi adı bu kağıtta yazıodu.
Z: Hakan TERZİ .. hocam :D
Ö: evet o öğrencimiz..
- oğlum senden bahsediolar o kadar çaba harcadı lan kadın kalk ayağa..
Bunu deyince hakan olayın farkına varır ve..
H: Ho..cam..! Ben hakan Terzi… der
Ö: Hoş geldin çocuğum.Tanıt bize kendini…
H:Mırıldanarak .. Allah Allah az önce söledim yha adımı dedi ve bn cnker ayçin Zeynep melike cihan gülmeye başladk.
Ö: ( hc bir şeyi anlamamış bir ifade ile bakmaktadır..)
H: Hakan terzi …… ilköğretim okulundan geldim.
Ö:Tamam evladım oturabilirsin yerine….
H: ohh beee :D
Ö:Susun bakayım…!! Derse başlıyoruz..!!!!
Ders matematikti.Benim kafam matematiğe pek basmaz o yzdn pür dikkat dersi dnledm :D Dinlesemde bi fayda etmiyordu çnkü anlamıyordum…Tam sayılar, Kümeler faLan ne işe yarıcak günlük yaşamımızda.!!! Hani aa dur bn sana bunu 4’te 1’i ni alayım mı diyoruz…!!
Ders bitti,tenefüse çıktık bn hakan ayçin Zeynep cenker geziyoduk.Hakan bu duru hemen birileriyle tanışmaya başladı.Baya bi çevre edindi..Bu tenefüs erkemi hc grmemiştim…! Aman bnane ztn onDan..Unuttum ki bn onu…!!
H: Derste hoca yznden cvp alamamıştım seni dnlyrm ..!!
-offf hakan unuttum tamam mı unuttum sevmiyorum artık onu…!
H: (Sevindi, Erkek olarak en iyi arkadaşımdı kardeşimdi,Ekrmle olan her şeyi ona anlatırdım.)Sana inanmak istiyorum..!
- İnan kankacım inan :D :D
Son derse grdik. Son ders olduğu için bizim sınıf baya bi coşardı.Ders yine matematikti..Öğretmen geldi.. Masasına oturdu ve
Ö: Sevil kızım gel bakayım.
- Buyurun öğretmenim.
Ö: Al bunu Hüseyin hocaya götür bakayım. Bir kağıt uzattı.( Hüseyin hoca okulun diğer matematik öğretmeni.) 6-b sınıfndaa…!!
- Hangi sınıf hangi sınıf..!!!
Ö: 6-ß kzım 6-ß
- pe..kii.. ho.ca.m…
H-A-Z-C: Ne..!! 6-B mii ??
İnanmıyorum ya 6-b ye gdecektm.Ekremlerin sınıfına…! Ya heycanlanırsam yha konuşamasam yha rezil olursam..! Ama olamaz unutmuştum ben onu… UNUTTUM…!
6-B’nin sınıf kapısının önde bir kaç sniye bkledkten snra kapıyı çaldım.İçerden ‘gelll’ sesini duyduktan snra kapıyı açtım..
-Dersinizi böldüğüm için özür dilerim hocam.. Mine hoca size bunu gönderdi..
Hü:Gell bakalım sevil. Bkle birz burada..
Tahtada soru yazılıydı.Karmaşık gibi duruyordu..Sonra Hüseyin hoca.
Hü:Ekrem kalk bakyım soruyu çöz…
E:hayy bn şansıma…… dedi ve istemeye istemeye tahtaya kalktı tam yanmda duruyordu bn o sırada kaanla konuşuyordum..Slm ne haber gibisinden :D Yavuzda bana bakıyordu..Ekrem’de Bön bön tahtaya bakıyordu.Biraz utanmıştı.. Tahtadaki soruya baktım.Her ne kadr matematikle aram olmasada bazı soruları çözebiliyordum.Bu da zor gibi görünen kolay bi soruydu. Ekreme hemen çözümünü söyledim oda tahtaya yazdı.Sonra Kendini beğenmiş gururlu bi şekilde…
E:Çözdüm hocam.. :D sonra bana döndü ve sessizce………..

9.Bölüm Sonu…. :D iyi okumalar :D arkadaşLAr :D
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4986
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3284
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Inspiration ~

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 6 EmptyCuma Ara. 17, 2010 3:24 am Paylaş

Vay bee harikasın ttlmmm Very Happy Çok süper olmus Very Happy
tuba9191
Deneyimli
Deneyimli
tuba9191

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 6 EmptyCuma Ara. 17, 2010 3:25 am Paylaş

devamını yaz bugün ya en heycanlı yerinde kesmişin=)
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 6 EmptyCuma Ara. 17, 2010 3:36 am Paylaş

TeşekkrLer tatLm :D
Şuan yazıyorum cnm :D yeni ßöLümü :D eh biraz heycan olsun dimi :D
SüMüŞ
Deneyimli
Deneyimli
SüMüŞ
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 723
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 723
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bursa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Her gün herkese hep aynı yalan....BEN İYİYİM...

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 6 EmptyCuma Ara. 17, 2010 4:10 am Paylaş

evet biraz heyecan olsun süper yaaa bn olsam bnde söylerdim :D
Esra.!
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
Esra.!
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 168
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 164
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 27/11/10

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 6 EmptyCuma Ara. 17, 2010 4:28 am Paylaş

Harika canım bayıldıımm Very Happy
https://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1314340728
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 6 EmptyCuma Ara. 17, 2010 6:42 am Paylaş

cnm süper devam
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 6 EmptyCuma Ara. 17, 2010 7:37 am Paylaş

devammmmmmm:)şimdi koyucaksın dimi?
tuba9191
Deneyimli
Deneyimli
tuba9191

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 6 EmptyCuma Ara. 17, 2010 7:40 am Paylaş

yeni bölüm ne alemde==)
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 6 EmptyCuma Ara. 17, 2010 7:45 am Paylaş

teşkrler arkadaşlar :D yeni bölüm hazır :D kmler istiyor :D Laughing :roll:
tuba9191
Deneyimli
Deneyimli
tuba9191

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 6 EmptyCuma Ara. 17, 2010 7:45 am Paylaş

bennn=)
kırmızı_gül
Deneyimli
Deneyimli
kırmızı_gül
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 948
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 949
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Evden
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : 'O'

bennn
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 6 EmptyCuma Ara. 17, 2010 7:46 am Paylaş

yeni bölüm geliyor geldi :D :D :D

10.ßöLüm

E:Çözdüm hocam.. :D sonra bana döndü ve sessizce…
E: gözkırptı snrada sen hem bizm sınıfta kalsan yha :D melek gibi yetiştin teşekkrler :D
Offf bu çocuğa bitmemek imkansız.. Anlamıyorum bn ondan ne kadr uzak dursam o bnaa daha da yakınlaşıyordu…Söylediklerine sadece kafamı salladım.Ztn snrada Hüseyin hoca kağıdı geri verdi bnde İyi derler dyip sınftn çktm.
HeyCandan yermDe duramıyordm, Ekrem ilk deFa bna böyle davranmıştı.OFf hani unutmuşTum…Akıllı oL..kızım unuttun sen onu…Kapıyı çalıp sınıfa grdm kağıdı hocaya verip yerime oturdum.İstemesemde gülüyordum…
H: kızım noldu bi b sınıfına gittin gelDn yznde güller açıo.. ne iş?
- yok aßi yah bşy oLduğu yok ;)
H: hadi bakalım öle olsun :D
Okul bitti evlere dağıldık.Sıkıldım ayçini bize çağırdım.oturduk snra evde de sıkılıp okulun ordaki parka gittik.Bi banka oturduk.Sonra Ekrem cenker ve hakan da geldi.Çok eğleniyorduk.Ve konu brden anaokulunda olanlardan açıldı…
E:ne makara gnlerdi be..!
H: evet ya :D
A:özledm o gnleri :D
-ßnde ya bnde aaa hatırlıo musunuz? Hani ruhsar diye bi dzi vardı.Bn böylediyince hakan ve erkemin yüzleri kızardı..

H: boşver kanka nerden çktı o şimdi ..
E:evet ya sussana bi kızım..!
A:niye suscakmış anlat kanka anlat :D :D :D
C: aa bnde merak ettim anlat kanka :D
- şimdi hani o zmlar ruhsar diye bi dzi vardı ya.Mahsar ruhsar Güzin abla falan, Evcilik saati gibi bi saatte bunu oynardık btn kızlar bzısı Güzin abla olur bazıları da ruhsar:D tabi biz genelde ruhsar olurduk :D mahsar daa…
E:ya sus …!!
H: evet kanka anlatma nolur….!!
A:mahsarda hakan olurdu bizimle bi tek hakan oynardı :D :D
C: vayy hadi yha D: ne güzelmiş :D
H: nesi güzel oğlum yaa…!
- dur bak burası daha güzel..! şimdi şu senn yanında duran beyefendi var yah ( yanda Ekrem vardı)….
C:hee var nolmuş ona…!
E:uyuzluğuna mı yapıosun sen yha ….! :@
- o hakanla hep dalga geçerdi kılıbık kılıbık kızlarla oynuyo falan die..HAKanda kızardı.Bi kere çok kızdı oynamadı bizmle ,oynıcak kşi kalmadı, öğretmene söyledik.O da Ekrem oynasın siznle dedi. Sonra Ekrem oynadı bizmle hakanda onunlar dalga geçti kılıbık kılıbık diye :D
C: ahahaah Ekremmm.!!! Ruhsar gitti ruhu kaldı :DD: ahaha
E:kes sesini oğlum ya… glmesene kızım…!
-Sanane yha…. :D :D :D :D
A: aa bk şimdi biz yıl sonu için damat oynıcaktık.Sevilin akrabası bize öğretcekti.Snra sevil pek oynayamıyordu..
-Kızm sus..!!
E:Neyi anLatcan merak ettim anlat bakayım…
-Ekrem saçmalama..! ayçin sakın..!! hani erdeminde olduğu bişy…
E:yihhhhh sakınnnn ayçinn sakın.!!!!
A:banane banane..!
H:Hc karışma bakayım sen sevil hanım rezil ettin beni..! anlat ayçin..
E: oğlum sen bi kere rezil oldun bn 2 kere olcam..!1
C: hadi ama anlat ayçin…!!
A:nerde kalmıştım.Sevil pek iyi oynayamıyordu, erkemde süper oynuyordu.SEviln akrabası erkemle sevili yan yana getirdi.Sevil ekreme bakarak oynıyacaktı.. Halay toplanmıştı. Seviln yanda erdem vardı Ekrem hemen sevile erdemin arasına grdi seviln elini tuttu…erdemde..
- ayçin…! Susss.
E: çok konuştun ayçin senn..!!!
A:erdem de ekreme sapık..!! die bağırmıştı..Bndan bi gn snra …
H: dur dur burayı bn anlatcam :D
C:anlat merak ettm :D
E-S: Hakan….!!!!!!!
H: neeeee..!
A:anLAt hadi yoksa bn anlatcam..!!
H:bu erkemde 3 qn boyunca başımızın etini yedi yok işte sevilin elini tuttum.Çok heycanlandım falan filan.. :DBi de diyotu ki :D
E: hakan yeter….! Bn gdidiyorumm…!
- ne diyodu bk bunu blmiodum bn..!
E: ya öğrenip napcan…!!!
H: otur şuraya aga eğleniyoruz işte…!
A: evet Ekrem otur şuraya…!
H: işte snra kıskanmış bzmkisi :D erdemden seni kzın elini tutuyodu.. Bn tutunca sapık diye bağırdı bna ona noluo ağabeycim yha … fln diyotu.
- ( ne ne acaba doğrumuydu..!! ) ahahaa :D :D
E: ne gülüyon kzım… yha var yha …..

10.ßölüm sonu :D
kırmızı_gül
Deneyimli
Deneyimli
kırmızı_gül
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 948
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 949
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Evden
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : 'O'

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 6 EmptyCuma Ara. 17, 2010 7:49 am Paylaş

spr dvm

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (;

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
6 sayfadaki 38 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 5, 6, 7 ... 22 ... 38  Sonraki