Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (;

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21 ... 38  Sonraki
YazarMesaj
++SNS++
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
++SNS++
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 161
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 161
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : AYDAN
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : TÜRKÜMİT<3<3
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 5 Empty
MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 5 EmptyÇarş. Ara. 15, 2010 8:07 am Paylaş

yeni okuyucu
süper yeni bolum istiyom
SüMüŞ
Deneyimli
Deneyimli
SüMüŞ
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 723
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 723
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bursa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Her gün herkese hep aynı yalan....BEN İYİYİM...

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 5 Empty
MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 5 EmptyÇarş. Ara. 15, 2010 8:15 am Paylaş

yeni okuyucu süpersin cnm ...
devamını bekliyoruz :D :D :D
sevile bak bee......
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3164
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2779
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/08/10

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 5 EmptyPerş. Ara. 16, 2010 1:56 am Paylaş

yeni bölüm istiyorum Very Happy ha bide mat yazılın nası geçti cnm Very Happy
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 496
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 517
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 5 EmptyPerş. Ara. 16, 2010 2:55 am Paylaş

++SNS++ :D hoşgeldn cnm :D
SüMüŞ:D Teşkrler tatLm :D hoşqLdn :D
live741 : idare eDr cnm Sad

Yeni böLüm hazır kimler istiyoo ? :D :D
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6592
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 5842
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ümitin Yanından ♥
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Kantarcılar♥ Turan

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 5 EmptyPerş. Ara. 16, 2010 2:58 am Paylaş

bennn yaz cnm merakla bekliyorum
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 5 EmptyPerş. Ara. 16, 2010 2:59 am Paylaş

7.BöLüm

C:acaba nden bu muydu az önce bahsettqn yavuz …!?
-evet o ddm. Kantinde sıra çoktu grmeye üşendm.AA kaan sıradaydı ve öndeydi hemen yanına gttm.
- merhaba kaan,nbr nasılsın, Yha şey bana su alırmısn Lütfen ( duygu sömürüsü yaparak ) hadi :D
K:hm dur Bi düşiniYm :D
- Ya ama Bk LTfen
K:Tamam Tamam :D ddi parayı uzattm ama aLmaDı, Ne parası kızım ßi suYun LaFımı oLck.
-ayyh oLmaz aL.. ne kadr ısrr etsemde almadı parayı, Snra sıra ona geldi suyu aldı bana verdi bizde cenkrele yukarı çıktık.
Dersler aynı sıkıcılıyla geçti, Eve qeldm,Çok sıkıLDm, MeLike aradı. Ata Dan bahsetti .( Ata Biz 6yken o 7ydi, 7-aDn bi çocuktu, Melike onu çok beğeniyordu.Ben onu daha önceden tanıdığım için konuşurdum ve melike için srkli ona bkrdım,BkmasayDm keşke,)
M: Napıosun kızım ya :D ayhh Atayı qrDm buqn Çok tatLıyDı, yanımda olsaydn gdr konuşurduk.
- Gdip konuşsaydn keşke:D
M: Heycanlanıorm napıym :S :D
- AA bk dn onların sınıfnda kızlardn msnini aLdm:D ……..@hotmail.com :D
M: Yihh aşk süpersn :D
-Ne demek Bitanem :D ddm ve teLeFonu kapattm :D Akşam oldu yemek yedk, uyumak için yatağa grdm.Çok yorulmuştum,hemen uyumuşum..
Bağırarak uyandım.Rüya grmştm ( o kadr tuhaFıma gtti ki hala unutamıyorum)
Rüyamda Ekrem yavuz cenker Ata ben ayçin Zeynep melike vardı. Bide kaan .Kapalı bi yerdeydk, cenkerle konuşuyordm.arkamı döndm Ekrem yavuz banadoğru geliyodu. Cenkere sölemek için bktm ama yoktu.Ayçin Zeynep Melike konuşuyordu, Bağırıyordum ama beni duymadılar. Sonra ata geldi. Bana çiçek verdi. Hç bişey anlamamıştım.Kapkara biri çktı sonra, Cenkeri bağlamıştı,Sanki bnden başka kimse görmüyordu. Bağırıyordum ama duymadılar.Adam elinde bıçak cenkere doğru saplıyacaktı.Engel olacaktım ama kıpırdayamıyodum.Sonra cenkerr !!! diye bağırdım ve uyandım.. Ohhh rüyaymış ama ne saçma bi rüyaydı, böle Of Allahım yha :s Uyandığımda saat qece yarısı 5’ ti su içip tekrar yattım ama uyuyamıyordum,Sonra saat 6.3o oldu kalktım.Gyndm kahvaltımı yaptım, 7 gib evdn çıktım, Okula geldim, Ders başldı,Rüyamı ayçine anlatmak istedim ama snra vazgeçtm, Kafamı sıraya koydum, uykum vardı, Cenkerin seslenişine bile aldırmadım, Ders bitti zil çaldı, Ama kafamı bile kaldıramıyordum,başım ağırıordu ve ço0k uykum vardı.s Sonra biri bana seslendi.’ Se-vil’ bakmadm kafamı kaldıramıyordum bile.Zaten bkmak istemedim.
X: seviL kızım baksana ..!!
Aldırmadm bile ama sıkıldm tepemde durmadan bağrıyordu.
-Ne var yha adımı mı ezberliosun sevil sevil…! Nee..!! Ben bunları söylerken Ekrem kaan sınıftaymış,
H: vayyy demek öle ..!
-aaaa ..! Hakan..! Ne işin var burada..
H:artk buradaym sizin sınfta ddi ve sarıldı.Şaşırmamıştım, bnde ona sarıldım. :D
( Hakan Ekrem bn ayçin Zeynepin anasınfı arkadaşımızdı, anaokulundayken biz hep erkem bn ayçin hakan berabrdk,Snra hakan gitti ama biz hc ayrlmadık ailelerimizde tanışıordu.Sürekli birbirimize gidp gelioduk, Ama 1 senedir grüşememiştk.)
-Ayhh inanmıyorum :D :D yha süper haber bu :D
H: ee ayçin zeynp yokmu ?
-Tenefüsteler onlar, aa dur bak km var burada.. Deyip arkamı dndm..

7.BöLüm sonuuu.. :D beğenirsiniz umarım :D iyi okumalar :D
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6592
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 5842
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ümitin Yanından ♥
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Kantarcılar♥ Turan

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 5 EmptyPerş. Ara. 16, 2010 3:02 am Paylaş

spr cnm dwm
sevil:D
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sevil:D
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 5 EmptyPerş. Ara. 16, 2010 3:04 am Paylaş

güzel devamm
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 5 EmptyPerş. Ara. 16, 2010 3:10 am Paylaş

teşkrLer :D
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4986
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3284
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Inspiration ~

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 5 EmptyPerş. Ara. 16, 2010 3:35 am Paylaş

Harikasn bitaneemmm Very Happy
Esra.!
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
Esra.!
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 168
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 164
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 27/11/10

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 5 EmptyPerş. Ara. 16, 2010 3:45 am Paylaş

Yeni okuyucun geldi !.
Bayıldıım canım resmen ya yeni bölüm ne zaman ? :D
https://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1314340728
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 5 EmptyPerş. Ara. 16, 2010 3:53 am Paylaş

eko99wampRella :D teşkrler cnm
Esra.!: hoşgeldn cnm D: şuan yazıom ama bitmedi daha :D yeni başladım yazmaya :D
EKREMCİ GENÇLİK
Deneyimli
Deneyimli
EKREMCİ GENÇLİK
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 538
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 535
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : bende bilmiorum....
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Arthur:Hey neşelen b

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 5 EmptyPerş. Ara. 16, 2010 4:52 am Paylaş

beklioruz
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 5 EmptyPerş. Ara. 16, 2010 5:03 am Paylaş

süpersin cnm yeni bölümü bekliyorum:)
..Ekrem_Sevil..
Deneyimli
Deneyimli
..Ekrem_Sevil..
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 628
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 635
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 27/10/10

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 5 EmptyPerş. Ara. 16, 2010 5:06 am Paylaş

Süper olmş cnm devam :D
loss_girl
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
loss_girl
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2003
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1737
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 28/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : mars=)) f@ŧm@ nur
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : hayatta hep birileri

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 5 EmptyPerş. Ara. 16, 2010 5:10 am Paylaş

süpperrr canısı dewamm
bekliorummm
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 5 EmptyPerş. Ara. 16, 2010 5:51 am Paylaş

ne zaman koyarsın?
#Gözde
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
#Gözde
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3920
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1595
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Emma Watson ♥

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 5 EmptyPerş. Ara. 16, 2010 6:02 am Paylaş

harika bir bölüm olmuş cnm yeni bölüm ne zaman gelir :?:
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 5 EmptyPerş. Ara. 16, 2010 6:11 am Paylaş

8.Bölüm

-Ayhh inanmıyorum :D :D yha süper haber bu :D
H: ee ayçin zeynp yokmu ?
-Tenefüsteler onlar, aa dur bak km var burada.. Deyip arkamı dndm..
Ekrem hakanla bize bakıyordu,ben bakınca hemen kafasını çevirdi, Bnde
-Ekrem..!!
E:Bize dğru döndü şaşırmış bi bçimde bktı, birzda kıskançtı sanki bakışları.EfenDm.! ddi.
H:Ekrem mi bu ? Bizim Ekrem..!
- evet bizim Ekrem.. :D
E:noLuyo lan çağırdın.! Konuşmuyon! ( bana der) tanışıomuyuz arkadaşım( hasana der).
-Hayvan yah bildqn hayvan,..!
H: ahanda.. bu bizim Ekrem.!! Oğlum tanımadın lan beni bn hakan aga hakan.Ortega hani.. ( o zmnLar hayat bilgisi diye bir dizi vardı.Ordada ortega lakaplı Sedat vardı.onun bi gülüşü vardı.hakanda onu çok iyi taklit ediyordu.)
E:Vay anasını… be.. Çok değişmişsin oğlum..!Der ve hakana sarılır.
H: oğlum bn aynı bnmde sen değişmişsin.
E: Yok oğlum bn aynı bnm vallaha.. :D
H: hadi vallaha mı. Nse ee neler yapıosun grşmeyeli. :D
E:hc nolsun aynıyız işte 6 yaşından bu yana yakışıklı olduk biraz :D
- ukala da kendini beğenmişte, gıcıkta..Bunları içimden söylediğimi sanmıştım meğer sesli sölemişm,
E:ne diyon kızm sen.!!
-şaşırdım,konuşamadım ama sonra toparladım.Ne var doğru söylüyorum.!
E:kaşınıosun kzım sen..!
- Uğraşamıcam seninle..
H: offffh yeter bee..Tamam Ekrem anladım bn seni hc değişmemişsin,Yine yiyosunuz birbirinizi…!
E-S:Saçmalama hakan..!
H:aŞk olsun ama Ekrem var yha tanımadın beni..!
E:değişmşsin oğlum napıyım.. Bu sırada ayçin ve Zeynep sınıfa grdiler..
A-Z : Ha-kaannnn!!1
H:kızlar. :D
A: ayh inanmıorm ne işin var senin burada..!
H:herkeste bunu soruyo yha istemionus galiba Razz
- Ayh saçmalama hakan yha.
H: buradayım artık sizin sınıfta :D
Z:ayhhhh yaşasın:D
-Hadi zil çaldı geçeLim yerlerimize :D
E:Hadi bnde kaçar.:D
Bende sırama geçtim.Ayçin bu derslik zeynebin yanına oturdu.Hakan da bnm yanıma :D Çok özLemiştm onu :D Ders başladı hakanla konuşurken bana herkesin sorduğu o soruyu sordu…..

8.Bölüm sonu … çok üzgünüm arkadaşlar kısa oldu… İyi okumalar..
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 5 EmptyPerş. Ara. 16, 2010 6:12 am Paylaş

Teşkrler arkadaşLar biraz kısa olDu üzgünüm....
soğuk düş
Forumcu
 Forumcu
soğuk düş
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 389
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 382
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/11/10

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 5 EmptyPerş. Ara. 16, 2010 6:21 am Paylaş

Güzel olmuş
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 5 EmptyPerş. Ara. 16, 2010 6:22 am Paylaş

bayıldım Very Happy
Esra.!
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
Esra.!
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 168
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 164
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 27/11/10

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 5 EmptyPerş. Ara. 16, 2010 6:26 am Paylaş

Harika (:
https://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1314340728
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 5 EmptyPerş. Ara. 16, 2010 6:26 am Paylaş

devamı bu akşam gelirmi
gelsin gelsin lütfen Very Happy
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2303
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 5 EmptyPerş. Ara. 16, 2010 6:27 am Paylaş

Çıktığın biri var mı ?
Yada hala ekremi mi seviosun?
olabilir mi ?
Senaryona bayıldım evet biraz kısa olmuş akşama yb koyarsın dimi :D

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (;

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
5 sayfadaki 38 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21 ... 38  Sonraki