Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (;

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 21 ... 38  Sonraki
YazarMesaj
(=ekrem&sevil=)
Deneyimli
Deneyimli
(=ekrem&sevil=)
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 512
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 510
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : - Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim. Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti..!!
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 4 Empty
MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 4 EmptyPtsi Ara. 13, 2010 8:46 am Paylaş

süperr olmuş ellerine sağlıkk
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 496
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 517
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 4 Empty
MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 4 EmptyPtsi Ara. 13, 2010 9:28 am Paylaş

Ümi[T]ürükÜ :D hoş qeLdn cnm teşkr ederim :D yarına öğlene doğru koyarım yni bölümü :D

(=ekrem&sevil=) : teşkr edrm :D

eko99wampRella : snde snde :D ( çok ısındm bn sana yha ) Shocked :D
●♥ GülGüzeli ♥●
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
●♥ GülGüzeli ♥●
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3002
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 947
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Mevlana Diyarı..
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Bildiğimiz ama kabullenemediğimiz gerçekler...
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 4 EmptyPtsi Ara. 13, 2010 9:32 am Paylaş

Aman Maşallah Maşallaaaah... Hikayeye bak bee... Heyecan dorukta... Tüm bölümler bi anda okunurmu... ... (: Çok sevdim canım.. Ama çok çabuk ekliyorsun yaa..:D Mod hanım öyle çabuk yetişemiyor senaryolara ama sen yinede okuyucularını bekletme ben arada uğrar okurum hep hehe (:
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 4 EmptyPtsi Ara. 13, 2010 9:47 am Paylaş

ayhh ama napıyım ki bnde :D içimden gelio hem daha başındayız ama dimi :D çok saoL cnm bu arada :D
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3164
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2779
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/08/10

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 4 EmptySalı Ara. 14, 2010 12:42 am Paylaş

sen çabuk ekle canım ben merakımdan çatlarım :)bu arada devamı şimdi gelirmi
gelsin:D
tatlı cadı...
Deneyimli
Deneyimli
tatlı cadı...
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1461
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1477
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/09/10

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 4 EmptySalı Ara. 14, 2010 12:52 am Paylaş

dewamı geliomu :D
#Gözde
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
#Gözde
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3920
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1595
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Emma Watson ♥

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 4 EmptySalı Ara. 14, 2010 12:53 am Paylaş

devam lütfen Very Happy
papatyam18
Deneyimli
Deneyimli
papatyam18
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 595
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 601
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/09/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 4 EmptySalı Ara. 14, 2010 1:08 am Paylaş

çok güsellllll
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 4 EmptySalı Ara. 14, 2010 1:18 am Paylaş

teşekrler arkadaşlar yb şuan yazıorm :D :D
tatlı cadı...
Deneyimli
Deneyimli
tatlı cadı...

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 4 EmptySalı Ara. 14, 2010 1:20 am Paylaş

oleyyyy
sevil:D
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 4 EmptySalı Ara. 14, 2010 1:56 am Paylaş

yeni okuyucu cnm çok güzel olmuş yeni bölümü bekliyorum :D
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 4 EmptySalı Ara. 14, 2010 1:59 am Paylaş

6.Bölüm

C:Sen neymişsn be kızım.Ha unutmadan şu yavuz meselesnide ayrıca anlatıosun ona göre…
-önmli bişy diil yha anlatırım snra :D
C:tamam öle olsun..
Dersteydik sıkıntıdan patladım.Aklıma tenefüste ekreme yaptıklarım geldi.iyi olmuştu ona ohh canıma değsin.Dedim birden gülmeye başladım.ayçin bana döndü.
A:İyi misin kzım noluo dedi.
-gülmekten konuşamıyordum.Yha of tenefüste olanlar geldi aklıma dedi.bu sefer ikimiz birdn gülmeye başladık.Bu sefer derya hoca
Dh:noluyor orda bakayım ne gülüyorsunuz.Anlatında bizde gülelim.( öğretmnlerin biz glnce srkli söylediği söz nefret ediyorum artk )
A:şey hocam (güler) sonra ciddileşir gbi yapar.Hic hocam yok bir şey.
Dh:kızım sen beni salak mı sandn.?
- (içimden ) sanmadım ölesin ztn ddm.sonra hocam arkadaş bi fıkra anlattı da ona güldüm.
Dh:bize de anlatsın bizde gülelim.
A:Unuttum hocam.! Hem yeterince dersi böldünüz zaten konsantrasyon falan kalmadı dedi.
- dürtükledim ayçini sessizce napıosn kzım sen ddm
A:aman salla anlamaz kih( ayçin okuldaki btn hocaları severdi ama bir trlü derye hocaya alışamamıştı.)
Dh:nese hadi nerde kalmıştık hah. Dedi ve tenefüs zili çaldı.
Ayçin ve Zeynep çıkmışlardı.Bende çıkıcaktım ama cenker kolumdan çekti.
C:seni dinliyorum anlat bakıyım. :D
- oğlum amma meraklı çıktın sende anlatamam kantine gtcem daha ddm ve arkamı dnüp gidiyordum.
C:tamam bnde gelirim sende giderken anlatırsın.
- ofh tamam! Ddm. Anlatmaya başladım.
- şimdi bu yavuz bizm sınıfa yeni gelmişti. Sonra laf çıktı beni seviomuş die inanmadım. Geldi bna ç.teklifi etti kabule etmedim, Ayçinle birlikte oturuyorlardı ayçin hep derdi defternde bnm adım falan yazıomuş fotorafım bilem varmış. Annesiyle falan konuşturdu ablası yolda görse sarılır öperdi faln.İşte her neyse bu bana hep ç.tklifi ediyordu.Bnde erkemi seviodum yha kabul etmiyordum.Bn başka birini seviyorum diyotum.Ama kim olduğunu sölemiyordum. Bign km sölemişse yavuza.. Öğrenmiş erkemi sevdiğimi.O qnde Ekrem nöbtçiydi. ( öğlenci oldumuz için 4.sınıfta öğlen okulun en büyükü bzdk)… Kantindeydm yukarı snıfa çıkarken bide ne göriyim. !! Yavuz daha önce hc tanımadığı yüzünü görmediği erkemle sarmaşdolaş bişiy konuşuyorlardı.Dondn kaldm. !! Ondan 1 ay snrda yavuz gitti… bunları anlatırken kantine gelmiştik bile.. bunları cenkere anlatırken yüzüm ona dönüktü önüme bakmıyordum.Tam köşeyi dönerken .. Biri bna doğru koşarak geldi ve çarptı.Düşmemek için cenkeri tuttum oda az kalsın düşüyordu….
- Çarpan kşiye bakmadan üstümü temizlemeye çalıştım. ‘önüne baksana be körmüsün’ ddm.Sonra da tanıdk gelen bi ses duydum. “ Bilmm kör müyüm acaba “ddi.Başımı bir kaldırdım bide ne göriyim. Bi baktım bana çarpan yavuz.!
Y: merhaba se..viL.. !
- merhaba yavuz.!! Ddm.Sonrada hadi cenker biz kantine gidelim ddm.
Y: kaçma be kzım ddi
-Senden mi kaçıcam acelem var ßß ddm.Ve cenkerle birlkte kantine doğru gttm.
Tam gdrkn yavuzun sesini duydum.
Y: Kim Lan bu daLLama sevilin yanda .!!
- İçimden… ofhh snane ki yha … AYhh yavuz çok değişmiş ama olsn bn yine de ona hc br şey hissetmyrm.. Üstelik cenkeri kıskanmıştı.Acaba hala beni seviomudur.Yok cnm ne sevcek..
C:sEvil sevil…? Kızm aloo ordamısın ?
-Ayhh kusura bkama dalmışım. :D
C:acaba nden bu muydu az önce bahsettqn yavuz …!?
-evet o ddm. Kantinde sıra çoktu grmeye üşendm.AA kaan sıradaydı ve öndeydi hemen yanına gttm.
- merhaba kaan,nbr nasılsın, Yha şey bana su alırmısn Lütfen ( duygu sömürüsü yaparak ) hadi :D

6.bölüm sonu umarım beğenirsiniz :D :D
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 4 EmptySalı Ara. 14, 2010 2:03 am Paylaş

hooş qLdn cnm :d tşkr ederm :D qeLdi yb :D
papatyam18
Deneyimli
Deneyimli
papatyam18
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 595
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 601
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/09/10

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 4 EmptySalı Ara. 14, 2010 2:25 am Paylaş

çok güsel olmuş bugün tekrar yazarmısın
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 4 EmptySalı Ara. 14, 2010 2:50 am Paylaş

blmm blki ama sz vrmym ynede... teşkr bu arada
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6592
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 5842
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ümitin Yanından ♥
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Kantarcılar♥ Turan

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 4 EmptySalı Ara. 14, 2010 3:10 am Paylaş

spr cnm dwm
(=ekrem&sevil=)
Deneyimli
Deneyimli
(=ekrem&sevil=)
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 512
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 510
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : - Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim. Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti..!!

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 4 EmptySalı Ara. 14, 2010 5:33 am Paylaş

şahane olmuş ellerine sağlık Very Happy
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 4 EmptySalı Ara. 14, 2010 6:21 am Paylaş

harika olmuş devam
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 4 EmptySalı Ara. 14, 2010 6:23 am Paylaş

süper cnm devam
..Ekrem_Sevil..
Deneyimli
Deneyimli
..Ekrem_Sevil..
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 628
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 635
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 27/10/10

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 4 EmptySalı Ara. 14, 2010 7:11 am Paylaş

Senaryon harikaymış cnm devam :D
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 4 EmptyÇarş. Ara. 15, 2010 3:28 am Paylaş

Teşkkler arkadaŞlar :D
Buqün yb koyamıcam yrın matematik sınavm var baya bi çalışmam lazım :x 😢 Ama yarın sz koyarım :D
tatlı cadı...
Deneyimli
Deneyimli
tatlı cadı...

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 4 EmptyÇarş. Ara. 15, 2010 3:46 am Paylaş

güzel dewamm :D
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 4 EmptyÇarş. Ara. 15, 2010 7:03 am Paylaş

benimde matematik sınavım var yarın Very Happy
sınavda başarılar canım
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 4 EmptyÇarş. Ara. 15, 2010 7:40 am Paylaş

saoL cnm sanaDa başarıLar :D :D
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 4 EmptyÇarş. Ara. 15, 2010 7:42 am Paylaş

tşk:)

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (;

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
4 sayfadaki 38 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 21 ... 38  Sonraki