Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (;

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 27 ... 38  Sonraki
YazarMesaj
Düşler Diyarı
Deneyimli
Deneyimli
Düşler Diyarı
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1422
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1323
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 16/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : BestEkrem
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 17 Empty
MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 17 EmptyPerş. Ara. 30, 2010 4:38 am Paylaş

Çok güzel olmuşşş...
papatyam18
Deneyimli
Deneyimli
papatyam18
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 595
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 601
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/09/10

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 17 Empty
MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 17 EmptyPerş. Ara. 30, 2010 4:45 am Paylaş

ay kalpten gidcem yb ne zmn
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2303
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 17 EmptyPerş. Ara. 30, 2010 4:52 am Paylaş

papatyam18;
Katılıyorum hadi yb cnm yaa:D fatih elini tutunca ne farkettin.ondan mı hoşlandım.yoksa fıratın size kıskançlıkla batığını mı farkettin.çatlamasana yaa .)))
kırmızı_gül
Deneyimli
Deneyimli
kırmızı_gül
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 948
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 949
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Evden
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : 'O'

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 17 EmptyPerş. Ara. 30, 2010 5:06 am Paylaş

dvmmmmmm
~Hande~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Hande~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3800
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3621
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 17 EmptyPerş. Ara. 30, 2010 5:15 am Paylaş

Ayyyy en heyecanlı yerinde kestinnn keşke o elinden tutan kişii Ekrem olsaa ahh ahhh ne gzl olurduu fırat'a kapak olurdu bidee =) =)
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 496
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 517
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 17 EmptyPerş. Ara. 30, 2010 5:44 am Paylaş

30.ßöLüm

- oğlum bıraksana Ln..
Fatih: ın ın
- Yha bırak..
Fatih saçmdan çektiği için canım acıyordu. Elinden kurtulmaya çalışırken. Düşütm o anda biri elimden tutup yardm etti. Bi baktım kii..
Fırat elimden tuttu.
Fırat: Yha oğlum bıraksana bak düşüyordu kız.
- eeD yha bırak ıı Fırat kzdı :D
Fatih: yihh tamam tamam Fırat kzdıysa hemen bırakalım.
Fırat: sizede yardm etmeye gelmiyo..

Birlikte cansuların yanına gitti. Mine boş boğaz dururmu her bişeyi anlattı.Böyle şöyle diye.. Güldük berebar. Cips ve cola almışlardı. Onlarıda afiyetle yedik. Ohhh..Razz
Bi ara zorla fatih telefonumu aLdı. Ama içine bakmaz çünkü şifre var. Hayatta bulamaz :D Bende ondan telefonumu almaya çalışıodum.Birden telefonumun sesini duydum. Biri arıyordu. Kimdi ki. Fatih hemen ayğa kalktı. Bnde hemen peşine…

- yha ver telefonumu km arıyo..
Fatih: Dur önce bn bakcam..
- yhya sanane ver telefonumu yha fatih…!!!!!
Fatih: Ekrem ekrem mi kim la bu…
- Sanane deyip. Hırsla aldım telefonu açtm acab ekrem neden aradı ki şimdi bni …
Onlardan uzaklaştım. … Yürüyerek telefonla konuştum..

E: Alo sevil..
- efendm….
E- az daha kapatıcaktım. Neden geç açtn.
- Sanane.. Hem neden aradn ki.?
E: yemedik seni merak etme hem ayçin ısrar etti. Okulun ordaki parka çağırıo. Kontörü olmadığı için bnden aradı. Yani bnde meraklı değilim seni aramaya…
- Allah Allah.. Söyle ayçine yada sen nie sölüosun ayçini ver bna..
A: Parka gelsene kanka.. :D
Konuşa konuşa bizmkilerin yanına geldim…
-(artık yanlarında konuşuyordum.) yok be kuzu.. Evde değilim ki kuzenlere geldim. dışarıdayız bizde yarın gelcem. Artık. :D Selam söyle sen yinede. :D hakana vur tamam mı :D Razz

A: Tüh tamm.. Sende Cansu ya slm söyle :D
- olur bitanem :D

Telefonu kapattım cansunun yanına oturdum.
-Ayçin slm söylüo. :D kuzen..
C: a.s :D de arayan erkemiydi. :d
- hıhı evt.
C: sen o bitanemleri ona söylemedin dimi. :@
- hayır tabi ki saçmalama..
Bizim konuştuklarımızı fatih ve Fırat duymuyordu. Çaktırmadan onarlın konuştuklarını dnlemye başladım.

Fatih: Ekrem diye biri arıyodu..
Fı: Ne yani şmdi sevil bu bitanem kuz gbi lafları o çocuğa mı söyledi…

30.ßölüm

Herkese ii yıllar :D Umarım 2010 sizin için güzel geçmiştir. Şahsen bnm için gsl geçti. Çünkü ümit ibrahimi tanıdım :D :D ayrıca Yeni yılın en tatLı yakışıklı noel babası olmuş :D Trendy dergisinDe. :D bakmaLısınız :D

kırmızı_gül
Deneyimli
Deneyimli
kırmızı_gül

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 17 EmptyPerş. Ara. 30, 2010 5:53 am Paylaş

spr olmuş cnm dvm
kırmızı_gül
Deneyimli
Deneyimli
kırmızı_gül

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 17 EmptyPerş. Ara. 30, 2010 5:54 am Paylaş

1 bölüm daha koyabilir missin
~Hande~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Hande~

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 17 EmptyPerş. Ara. 30, 2010 6:11 am Paylaş

Çooook Güzell Bayıldımmm fıratta ayağını denk alsınnn sevilimin ekremi varr olmasada yakın zmnda olur inş =) =) snde iyi hatırlattın dergiyi bugn arkime aldırdım çantadan çıkarmayı unuttum hmn okumaya gidiorumm xD
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 17 EmptyPerş. Ara. 30, 2010 6:15 am Paylaş

askikizi demiş ki:
Çooook Güzell Bayıldımmm fıratta ayağını denk alsınnn sevilimin ekremi varr olmasada yakın zmnda olur inş =) =) snde iyi hatırlattın dergiyi bugn arkime aldırdım çantadan çıkarmayı unuttum hmn okumaya gidiorumm xD

oku oku :D bittim yha kapak yapmışLar bide :D çookkk tatLı olmuş :D ( zaten tatLı) yeni projeleri fLn varmış dizi sinema filmi .d
~Hande~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Hande~

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 17 EmptyPerş. Ara. 30, 2010 6:18 am Paylaş

Ewet yhaa onun olduğu her dergiyi alıorumm xD xD tbi pahalı olmayanlarını xD
sevil:D
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sevil:D
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 17 EmptyPerş. Ara. 30, 2010 6:38 am Paylaş

süper devam
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 17 EmptyPerş. Ara. 30, 2010 6:42 am Paylaş

31.ßöLüm

Fatih: Ekrem diye biri arıyodu..
Fı: Ne yani şmdi sevil bu bitanem kuzu gbi lafları o çocuğa mı söyledi…
Allah Allah niye böyle bişi dediki şimdi.. Nese dur öğreniriz.

- Sen niye bnm telefonumu karştırıodn bakm.
Fatih: Sanane kzım..
- Akıllı oL oğlum telefon bnmDi.
Fatih: hee doğru yha..
- Ha bu arada arkadaşım tanımasada size seLam söyledi.
Fatih: Arkadaşın..
- Ayçin sınıf arkadaşım :D
Fırat: Hee yani sen telefonu kaptırken onunla mı konuştun.
- hıhı eeD :D
Fırat: huhh :D
- Anlamadm.?
Fırat: Hcc yok bişy..
- ii :D
Fatih: Ekrem kim. ? peki
Tuğçe: Ekrem mi ??
Fatih: Eed noldu ki.. ? kim bu ?
- hc önmsz biri…
Tuğçe: Önemsiz biri ..?? emin misin ?
- Eminim tatLm nese :D hadi başka bşy konuşun :D
3 gün geçti. Hc konuşmadım o grupla okula gidip geldi. Zaten her şey sıkıcı bi hal almıştı. Dersler falnDı. Sbs ‘de yaklaştı.. Ouffhh. Çarşamba gnü okula gtmemiştim. Ayçin okuldan snra bize geldi..

A: neler oldu neler.
- ? nelr oldu.
A: YavuzLa döndük okuldan işte sevili bna ayarla falan dedi. Bnde AyarLamazsam şerefsizim dedim.
- Şerefsizsin kanka :D Razz asla çıkmam bn onunla..
A: puF onu boşver snra bizim sokağa geldik. Can ve ata ordaydı. Yavuz yukarı doğru gitti. Sevili ayarLa lütfen seviyorum ben onu diye bağırdı. Ata’da duydu. Yanımdan geçerkende Cana bn döverim bu çocuğu dedi. Canda Ne ahkla dövceksin ki. O kız artık senn hiç bişeyn olmuyo.. dedi. İsm vermedi. Ama en son senn adn geçti .Yavuz bağırdıktan snra dedi.

- Puff ba-ne-neeee!!!
Ayçin gitti evde yalnız kaldım anlattıklarını düşündüm. Gerçektende bnane.. Umrumda değildi ki ata bnm erkemi kıskandırmak için çıkmıştım onunla. Ama ayçin anlatınca hoşuma gitmşti.. Noluoy bna yha.. Kendine gel kızım. Hoop.. Akıllı ol..!!

31.ßölüm Sonu..

Kısa oldu biliyorm ama bnden bu kadr. Görüşürüz arkadaşLar :D
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler:D
~Hande~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Hande~

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 17 EmptyPerş. Ara. 30, 2010 6:49 am Paylaş

Güzel olmuşş tatlımmm =) =) Bayıldımm yeni bölüm yarına gelir inş Very Happy
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 17 EmptyPerş. Ara. 30, 2010 7:00 am Paylaş

askikizi demiş ki:
Güzel olmuşş tatlımmm =) =) Bayıldımm yeni bölüm yarına gelir inş Very Happy

geLir inş.:D saoL tatLm :D
Düşler Diyarı
Deneyimli
Deneyimli
Düşler Diyarı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1422
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1323
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 16/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : BestEkrem

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 17 EmptyPerş. Ara. 30, 2010 8:06 am Paylaş

Çok güzel olmuşşş...
Ekremle barışmayacaklarmı???
yrnsen_ekomm
Deneyimli
Deneyimli
yrnsen_ekomm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 792
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 800
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : bi satürn bi mars bi uranüs
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Uyu uYu birZ BüyÜ

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 17 EmptyPerş. Ara. 30, 2010 9:27 am Paylaş

cnm yb ne zamnnnn yarın yılbaşı bi güzellik yaparsın artıkk
SüMüŞ
Deneyimli
Deneyimli
SüMüŞ
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 723
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 723
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bursa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Her gün herkese hep aynı yalan....BEN İYİYİM...

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 17 EmptyPerş. Ara. 30, 2010 9:40 am Paylaş

çok güzel olmuş cnm :D
(=ekrem&sevil=)
Deneyimli
Deneyimli
(=ekrem&sevil=)
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 512
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 510
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : - Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim. Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti..!!

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 17 EmptyPerş. Ara. 30, 2010 9:50 am Paylaş

hepsi çok güzel olmuş ellerine sağlık :bravo:
..Ekrem_Sevil..
Deneyimli
Deneyimli
..Ekrem_Sevil..
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 628
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 635
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 27/10/10

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 17 EmptyPerş. Ara. 30, 2010 12:18 pm Paylaş

Bölümler harika olmş cnm devam (:
#Beyza.
Haftanın Üyesi
Haftanın Üyesi
#Beyza.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2799
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : - kervan ♥

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 17 EmptyCuma Ara. 31, 2010 1:35 am Paylaş

Süper tatlım yb ne zamn ?
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 17 EmptyCuma Ara. 31, 2010 3:41 am Paylaş

Yeni açtm bilgisayarı :D Şuan yazıorm :D saoLun arkadaşLar :D

dadlu_seytan
Deneyimli
Deneyimli
dadlu_seytan
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 651
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 655
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : qidén qitmiştir qittiqi qün bitmiştir bén qidéni déqiL qidén béni Kaybétmiştir...!!

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 17 EmptyCuma Ara. 31, 2010 3:53 am Paylaş

tmm cnm biz beklioruz
~Hande~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Hande~

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 17 EmptyCuma Ara. 31, 2010 4:08 am Paylaş

bklioruz tatlım =)
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 17 EmptyCuma Ara. 31, 2010 5:41 am Paylaş

32.ßöLüm

- Puff ba-ne-neeee!!!
Ayçin gitti evde yalnız kaldım anlattıklarını düşündüm. Gerçektende bnane.. Umrumda değildi ki ata bnm erkemi kıskandırmak için çıkmıştım onunla. Ama ayçin anlatınca hoşuma gitmşti.. Noluoy bna yha.. Kendine gel kızım. Hoop.. Akıllı ol..!!

Sbah oldu okula gittim .Mayıs ayına gelmiştk. Hatta ortalarındaydık. SınavLar biTmşTi.okula sadece eğlence amaçlı gidyrdm. dErs işlemyrduk. Bazı hocaLarın damarı tutunca test faLn çözüyorduk. GeneLde konuşurduk biz. İstediğimiz yerLere oturabilrdk. Bi köşemiz vardı en arkada an uçta iki sırayı kaplardık ve otururduk.Bn hakanla atçin cenkerle otururdu. Saf arkadaşım bnm yha … Bu cenker de yeni gelmesine rağman okulun yarısını tanıdı. Sevgili bil yapmış kendine 8 ‘lerdn bi kız. Hcde güzel değil.

- ee kanka anALtsa nasL biri şu kbra..
Ce: SöylemeLym ki szden gzL
A: B. Nese ağzımı bozmym. Miyop musun hipermetropmusn bilemyrm artık.
C: ne var yha güzeL dimi abi sende bşy sölesene.
H: ne bLym hacı yha. Bnce bzm kızlar daha güzeL :D
- heh insan biraz arkadaşına çeker.. Bk gör nası iltifat edio bk bk..!
A: bkda öğren..
H: tabii Cadı olmadıkları sürece. :D
- pislik..
H: he bn :D
C: tamam abi nese ee naLtın bkLm.. Bk srcm srcm bi trLü soramıyrm. O fotoğraf ne öyle o herif niye sna bkıo yoksa bna mı öyle gelio..
H: heh hay ağzını öpiyim abi anlat Ln.
C: yuh.çüş.ohaa. aqr oL oğlum..
H: Ln maL hoca ne dedi trkçenizi gelştrn yeni kelimler kullanın demedi mi ?
C: he Tm bnde gerçek snDm.
H: Geri.. Kusura bkma tipim değilsn Razz
C: Tm Ln nese zTn bnde sana bkmm. Konu kaynadı.. Sevil cevap ver..
- ne be sizene yha.. Arkadaşım işte..
A: ama yakışıklı çocukmuş :D
- öleDr Fırat :D
A: imside güzeLmiş .d sevgilis var mı kanka ;) (A)
- hooop. Sulanmayalım lütfen.
C: hşşT.
- ne var..
H: anlat dyrm.
-banane dyrm.
H: kafana şişe geliyo diorm
- Çok konuşuosun dyrm.
A: ikinize bi vrsm nasL olur dyrm..
C: hcde fena olmaz hani.
- Yha kuznnn sınıf arkdaşı.
C: o fotoğraf.
- abi size ne yha..
H: duyamadım.
- hacı uç git dyrm.
H: kesn dayak istio bu kesn.. deyip kitabı kafama indrdi.
- Ahhh.. bittn sen deyip saçlarını bozmaya başladım.

Bu sırada kapı çaldı. B sınıfı öğretmeni. Ekrem Sümeyye kaan berk sinem ve hilal. İçieri grdi. HocayLa konuştular . Ekrem ve kaan biizm yanımıza diğerleride başka myerlere gtti.

E: ne habersiniz gençlik.
H: idr aqa noLsun :D
C: gel otur çek bi sandalye Sıramızı şenlendir.
E: ne o Ln öyle masaya dansöz mü çağrıon.
- senden de ne dansöz olur sorma gtsn..

32.ßöLüm sonu..

İyi okumlar :D öyle bir geçirir zman ki adLı senaryoma da bakarsanız sevinirm. :D Hepinize mutLu yıllar..
2011hepinize mutluluklar getirsin, getirmezse vurun g.tüne gitsin... 2012 vaar, 2013 vaaar Very Happy Sevgiler Mutlu Yıllar !

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (;

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
17 sayfadaki 38 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 27 ... 38  Sonraki