Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (;

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 24 ... 38  Sonraki
YazarMesaj
Esra.!
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
Esra.!
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 168
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 164
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 27/11/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 10 Empty
MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 10 EmptyÇarş. Ara. 22, 2010 12:08 am Paylaş

Harika .d
https://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1314340728
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 496
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 517
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 10 Empty
MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 10 EmptyÇarş. Ara. 22, 2010 1:46 am Paylaş

teşkrLEr arkadaşLar yeni bölümü şuan yazıorm biraz kısa olucak :D :D :D
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3164
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2779
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/08/10

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 10 EmptyÇarş. Ara. 22, 2010 1:47 am Paylaş

yaz yaz bekliyoruz Very Happy
#Beyza.
Haftanın Üyesi
Haftanın Üyesi
#Beyza.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2799
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : - kervan ♥

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 10 EmptyÇarş. Ara. 22, 2010 1:54 am Paylaş

Yazzzz beliyorum/z :D
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 10 EmptyÇarş. Ara. 22, 2010 2:08 am Paylaş

16.ßöLüm

- Bu var yha .. Sol omzuna dnmüş, cnm bnm bak kötü bşy yazma hakkmda tamam mı anlaştık mı. Bna bak bna bk yazarsan seni var yha… diyodu snra sağ omzuna dndü ama bni fark edince konuşmayı bıraktı :D :D :D :D :D
E: ahahahahahahaha :D :D ekrem cenkerin sol omzuna eğilerek bak arkadaşım hakknda bşy yazma tamam mı.. dedi biz bu sefer daha da bi gldük..

C: yha rezİl ettin kanka beni hemende koru zaten sevgilini…

Cenker öyle deynce bn ve ekrem hariç herkes gülüyordu.Bn utanmıştım, sanki erkemde utanmıştı..
AnLamıyordum sadece bizim grupla varken rahat konuşuyordum.Ama yalnız olunca heycanlanıyordum, konuşamıyordum. Zaten ekremlede çok fazla yalnız konuşamamıştık. Buqnde böle geçti gitti… Her şey olağan sıradanlığıyla devam ediyordu. Aradan 2 ay geçti haziran ayına gelmştik ve biz erkemle hala çıkıyorduk. Doğum günüme az kalmıştı.Aslında bnm doğum günümü bi kişi hc unutmazdı bunu çok iyi biliyordum. Bn haziranın 3 ‘nde o ise 4 ‘nde doğmuş, hemde aynı hastanede…Cenker… Bu olay aramızda aly konusu bile olmuştu.. bi keresinde..
H: cenker senn doğum günün ne zaman .?
C: bu ayın 4’nde ( haziran)
A: aaaa seviLnde 3’ünde. :D
C: bLyrm yha hemde aynı hastanede doğmuşuz. :D
- Yani bizle konuşurken dikkat edin Bakırköy’de doğduk :D Haaa bu arada cenkercim abla de bakıym bna :D bn büyüküm senden :D Razz
C: Sinr yha :D :D
Doğum günüm geldi çattı.O gün her zmankinden biraz fzla gzl okula gittim :D sınıfa grdm :D acaba doğum günümü hatırLayn varmıydı.?
C: vayy :D doğum günü çocuğuda geLmiş :D hoş geldn abLa .D
- :D hoş bulduk kardeş .D Derse girdik, hoca daha derse başlamadan önce hakan yanına gitti bir şeyle söyledi.Sonra hoca ‘sevil’ demezmi. Çok feci korktum. Ayağa kalktım.
- Efendm hocam..!!
Ho :Doğum günün kutlu olsun kızım :D ddi blydm zaten bunu dyceğini Razz ekrem bugün okula gelmedi,hastamı acaba ? hakana sordum blmyrm ddi kaana srdm o da blmyrm ddi..Ekremsiz okul çok sıkıcı geçti..eve qeldim doğum günümü akşam ailcek kutlayacaktık. Tlefon çaldı aryan ayçindi bni parka çağırdı gittim.Bide ne grym ekrem hakan cenker ayçin Zeynep bni bklyorlar.Selamlaştım hepsiyle snra ekrem arkasını dndü ve uzn bir kek çıkardı üsütnde mum vardı.İyi ki doğdun sevil diye bağırdılar. :D çok duygulandım Razz Geç kalktığı için gelmemiş ekrem. :D :D buqnü d böyle gitti.Diğer gnlerde….. ve aradan aylar geçti… Tabi biz erkemle hala çıkıyorduk. Yaz tatilinde aynı yerdeydik.Hep beraberdik.. Ve tatil bitti.. 7. SINIF OLDUK….

16.ßölüm sonu…
1’den 16. bölüme kadar anlattıklarım 6.sınıfta başıma gelnlerdi..Şimdi 7 sınıfta olanlar bizleri bklyr…….
İyi okumalar…..
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 10 EmptyÇarş. Ara. 22, 2010 2:17 am Paylaş

çok güzel olmuş diğer bölümleri merakla bekliyorum canım =)
#Beyza.
Haftanın Üyesi
Haftanın Üyesi
#Beyza.

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 10 EmptyÇarş. Ara. 22, 2010 2:23 am Paylaş

Evet tatlım çok güzel olmuş .(:
Bi bölüm daha koysan kısacık ha ?

Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 10 EmptyÇarş. Ara. 22, 2010 2:30 am Paylaş

evet ya koy =)
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 10 EmptyÇarş. Ara. 22, 2010 2:32 am Paylaş

live741 : taşekkrLer cnm Very Happy
ÇakıL. : saol tatLm ztn yazıorm şuan ama yeni bşladım yarım saat yda 1 saate kadar koyarım :D ( gerçi 1 saate kadar srmezde neyse ) :D
#Beyza.
Haftanın Üyesi
Haftanın Üyesi
#Beyza.

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 10 EmptyÇarş. Ara. 22, 2010 2:38 am Paylaş

İste ne olcak ya hadi koyarsın sen nolur Lütfeeeeen . Very Happy
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 10 EmptyÇarş. Ara. 22, 2010 3:01 am Paylaş

17.ßöLüm

Koca bir tatiL geçti gitti ve koca bir sene o senede neler olmadı neLer. Çocukluk aşkımla iLk aşkmla çıkıyordum.Tam 10 ay’dır. :D :D Artık tatiLin son günleri .. 3 gün sonra okul başlayacak. Ve bir yaş daha büyümüş olcaktık. 7.sınıf olduk…Bugün erkemi görmeyeli tam 1 hafta olmuştu. Koca bir tatil boyunca berbaer olsakta özlüyordum onu..Sonnda o üç gün bitti.Okul başladı.. Herkes tatilin vermiş olduğu rahatlıkla okula geldi.O kadar özlemişm ki arkadaşlarımı. Ayçini gördüğümde koşarak sarıldım.Canım arkadaşım yhaa.. Sonra halan ve cenker geldi onları da çok özlemişim. Ve ardından ekrem… Sınıfa grdk okulun ilk günü olduğu için ders işlemek yoktu.Bizde muhabbete başladık…
H: ee anlatın bakalım tatil nasL geçti. Bir kız ayrlamışım kendime srma gtsn :D
- hadi yhaa tabi tabi…
H: valla ha kzım bilm bakalım nereli.?
- nereLiymiş bkalım. :D ayçine bakarak kesin sallycak. Ddm :D
H: aLman yhaa grdn mü :D
- tabii tabii atma be kanka :D
H: öfff tamam yha,, ama bk tam ayarlıcaktım tatil bitti ..
A: ayhh yazık..!!! ( anlamadığım bir ses tonuyla söylemşti ayçin bunu)
- kanka sen nie sustun kiii..
C: h.hiçççç
- ee senn ki nasL geçti.?
C:ne nasL geçti..?
A: tatil diyo akıllım tatil. :D
C: iyi işte yha nolsn,
H: abi tatil yaramamış sna belli.. ne bu hall boynuz yemiş matadora dnmşsn :D
- benzetmeye bk yha :D
C: yok bşy yha..
Ders bitmiş zil çalmıştı.Okula göz atma zamanıydı artık.Değimemiş her şey yerli yernde sınıflar hariç bizim sınıf en üst kata taşınmıştı.Ekremlerse bizim bi altımızda ki kattaydılar.Her şey normal bi okula alışma evresndeki gibi gerçekleşiyordu..

Ve aradan 4 ay geçmştiii……..

Erkemle hala çıkıyorduk ama artık birbirimize karşı çok soğuk davranıyordu.Tenfüslerde grüşmez olmuştuk. Sanki bnden nefret edr gib bir hal vardı bakışlarında…. OFf ekrem offf … Tam bir sene olmuştu biz çıkalı… Sonra bi gün ayçinle dolaşırken, Aslı ve gamzenin konuşmaları duyduk..

As: var yha ekrem sena yha çıkma teklifi etmş..
G: kızım o sevile çıkmıomuydu yha ne ara etmş.
As: yok ayrılmışlar…

Demek biz ayrılmışız.. Bunu duyunca deliye döndüm. Ayçin beni ne kadar sakinleştirmek istese de . Sakinleşecek gibi bir halim yoktu…!!!!!!! Bahçede erkemi arıyordum ama yoktu.. sınıfınada baktım ordada yoktu..snra zil çaldı derse girmek zorunda kaldım…. Ders dinlicek halim kalmadı… ağlamaya başladım….. ders btti. Zil çaldı erkemi aramaya çktım. Hakan cenker ve ayçin peşimden geldiler. Sonunda bahçede buldum erkemi…..

17.ßölüm sonu……

kırmızı_gül
Deneyimli
Deneyimli
kırmızı_gül
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 948
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 949
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Evden
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : 'O'
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 10 EmptyÇarş. Ara. 22, 2010 3:07 am Paylaş

spr cnm dvm
papatyam18
Deneyimli
Deneyimli
papatyam18
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 595
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 601
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/09/10

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 10 EmptyÇarş. Ara. 22, 2010 3:08 am Paylaş

aaaa ekreme bah sen ya yalandır umarım yeni bölümü yazarmısın gece yatammam bah
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 10 EmptyÇarş. Ara. 22, 2010 3:12 am Paylaş

ya burda bırakılırmı ama insaf nolur kısa olsada bi bölümcük yazıver ekrem nası başkasına teklif eder anlamış değilim nolur devam et cnm bekliyorum kırma beni=)
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 10 EmptyÇarş. Ara. 22, 2010 3:18 am Paylaş

heycan katmak Lazm.. ee ekrem buu.!!! keşke dizideki gib bi karakter olsydı ama değildi maleseff. Yazıorm ztn yb koycam brzdan :D
saoLun arkadaşLar :D
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 10 EmptyÇarş. Ara. 22, 2010 3:19 am Paylaş

olley bekliyorum cnm =)bitanesin sen xD
#Gözde
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
#Gözde
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3920
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1595
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Emma Watson ♥

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 10 EmptyÇarş. Ara. 22, 2010 3:24 am Paylaş

şimdi okudum çok güzel yazmışsın devamını bekliyorum
#Beyza.
Haftanın Üyesi
Haftanın Üyesi
#Beyza.

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 10 EmptyÇarş. Ara. 22, 2010 3:28 am Paylaş

Şimdi okuyabildim anca süper olmuş .(:
kırmızı_gül
Deneyimli
Deneyimli
kırmızı_gül

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 10 EmptyÇarş. Ara. 22, 2010 3:31 am Paylaş

spr sin cnm dvm bekliyorum(z)
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 10 EmptyÇarş. Ara. 22, 2010 3:32 am Paylaş

18.ßölüm

Ders dinlicek halim kalmadı… ağlamaya başladım….. ders btti. Zil çaldı erkemi aramaya çktım. Hakan cenker ve ayçin peşimden geldiler. Sonunda bahçede buldum erkemi…..
E: aaa merhaba aşkım..! ( okulda ilk defa aşkım demşti bna .)
- beni biriyLe karıştırdınız heralde sena’ya bnzer bi haLim yok bnm.!!
E: ( telaşlandı) ne.ne. senası cnm
- anLamamış gibi yapma ekrem..!!
E: yha bk..!!
- neyine bkıcam yha.. Ayırlımışız bide öylemi ve bn bunu başkalarından duyuyorum..!!
E: offhh yeter bee..!!! diye bağırdı.
- ne..!!!! o sırada hakanlarda geldi.
H: hopp yavaş ol..!!
- hakan bi dk.
E: yha bk dnle valla yalan billaha da ylan..!
- yalan haa yalan..!! buna inanmamı sakın bkleme ekrem sakın…!! Yha en azından gelip ban söyleyebilrdin dimi… Şunu unutma bn ne senn etrafındaki kendini ucube sann kızlara bnzerm ne de senaya…
ekrem tam konuşacaktı ki sena geldi..

S: ee napıomuş bnm sevgilim. ( sena ozmnlar 8’ e giden br kız şuan lise 1’e gdyr.) Sevil sen ne arıosun burada..

Kndimi tutamayıp gülmeye başladım… Herkes şaşırmıştı.Erkem de….Snra

- Belamı arıyorum sena’cım,Hayırlı olsun, bn kendime bela ararken sen kendi başına almışsn çoktn belayı.. snra sesimi çok incelterek yapmacık bi tavırLa..
“ ekreme güven tamam mı,? O sana asla yalan söylemez kendimden biliyorum bunu, Bk mesela biz hla çıkarken gidip sana ç.tklifi etmş,Soranlarada ayrıldık demş görüo musn? Bnm haberim bile yok ayrıldığımızdan… Bk işte bu kadar dürüst biri ekrem..!!! deyip arkamı dndüm.
Yürümeye başladım.Cenker peşmden geldi. Özür dilemeye başladı nede özr diliodu ki bu çocuk şimdi… o sırda halan ve ayçinde geldi.Sınıfa çıktık.Ağzımı bile açmadım biliyrm ki açarsam kötü şeyler söylemdn kapanmıcak..!!

Okul bitti eve geldim. Annem yoktu.Müzk dnlemeye başladım.Bilgisayrda bi rap şarkı dnLyrdm.
‘Yokluğunda kayboLurum.’

Sensiz olamam asla! Yoklugunda kaybolurum.
Tuut elimi bırak been seninle var olurum.
Seni düşlerken gecelerde hayalinle uyurdum.
Kapat gözlerini verdim yanagına buse kondurdum…

Ağlamaya başldım..Nasl birisin erkem sen.!!!! Birden cenker geldi aklıma nie özr diliodu ki bnden, Msn’e grdm önmli birileri açık değildi. ! Onu seviyorum’ diye olan nickmi ‘ Senden nefret bile etmyrm,Sana karşı hc brşey hisstmyrm’ olarak değiştirdm.Erkem (L) yazan kısmıda silDm…. Snra mesaj geldi…..

18.ßölüm sonu…..
Yokluğunda kayboLurm…

Allah belânı versin
Allah seni kahretsin
Bana gelen sana gelsin yaaa
Hayatımı sen mahfettin
Acımadın neler çektim
Kader seni de kör etsin
#Gözde
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
#Gözde
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3920
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1595
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Emma Watson ♥

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 10 EmptyÇarş. Ara. 22, 2010 3:36 am Paylaş

çok güzel
kırmızı_gül
Deneyimli
Deneyimli
kırmızı_gül

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 10 EmptyÇarş. Ara. 22, 2010 3:36 am Paylaş

burada kesilirmi ya spr cnm dvm
papatyam18
Deneyimli
Deneyimli
papatyam18

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 10 EmptyÇarş. Ara. 22, 2010 3:38 am Paylaş

yha ne yazıomuş mesajda yeni bölüm ne zmn
papatyam18
Deneyimli
Deneyimli
papatyam18

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 10 EmptyÇarş. Ara. 22, 2010 3:38 am Paylaş

yeni bölüm ne zmn
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 10 EmptyÇarş. Ara. 22, 2010 3:39 am Paylaş

süpersin canım hep heyecanlı yerinde kesiyosun=) birgün kalpten gitcem bak sebebim olacaksın :D asdasd

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (;

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
10 sayfadaki 38 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 24 ... 38  Sonraki