Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (;

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 23 ... 38  Sonraki
YazarMesaj
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 496
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 517
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 9 Empty
MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 9 EmptyPaz Ara. 19, 2010 7:29 am Paylaş

teşkr ederm :D
..Ekrem_Sevil..
Deneyimli
Deneyimli
..Ekrem_Sevil..
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 628
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 635
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 27/10/10

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 9 Empty
MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 9 EmptyPaz Ara. 19, 2010 7:46 am Paylaş

Harika olmş devam (:
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3164
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2779
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/08/10

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 9 EmptyPaz Ara. 19, 2010 7:48 am Paylaş

süpersin cnm devamını bekliyorum bu akşam yazarmısın?
diloos34
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
diloos34
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 270
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 253
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbuL
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Öyle tuhafdır kii . . Bir insana vazqéçiLméz oLduqunu hisséttirdiqiniz dé iLk vazqéçecéqi kişi siz oLursunuz . . . !

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 9 EmptyPaz Ara. 19, 2010 9:12 am Paylaş

süpeeer devam et .
sevil:D
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 9 EmptyPtsi Ara. 20, 2010 1:26 am Paylaş

süperrrr
(=ekrem&sevil=)
Deneyimli
Deneyimli
(=ekrem&sevil=)
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 512
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 510
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : - Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim. Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti..!!

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 9 EmptyPtsi Ara. 20, 2010 4:20 am Paylaş

yeni bölüm yok yaaa Sad
Esra.!
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
Esra.!
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 168
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 164
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 27/11/10

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 9 EmptyPtsi Ara. 20, 2010 5:31 am Paylaş

Harikasın tatlımm .d
https://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1314340728
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 9 EmptyPtsi Ara. 20, 2010 5:38 am Paylaş

devamı ne zaman?
SüMüŞ
Deneyimli
Deneyimli
SüMüŞ
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 723
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 723
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bursa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Her gün herkese hep aynı yalan....BEN İYİYİM...

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 9 EmptyPtsi Ara. 20, 2010 9:43 am Paylaş

E: eee napıosunuz gençlik.. Very Happy
H: Hc kanka bizde matematik dersleri nasıl gidio onu konuşuoduk.Sevilin ki iyiymiştee….

komedi ya tuttummbn bu hakanı :D :D ekremimi geçemesede :D
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 9 EmptySalı Ara. 21, 2010 12:44 am Paylaş

çok teşekrler arkadaşlar :D
kusura bakmayın dün yeni bölüm yazamadım. Arkadaşlarla eğlendik snra fırsat bulamadım ama yeni bölüm yazdım az bi yer kaldı yazıyım koycam :D :D :D
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 9 EmptySalı Ara. 21, 2010 12:45 am Paylaş

bekliyorum:)
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 9 EmptySalı Ara. 21, 2010 12:53 am Paylaş

qeç olsada geldi arkadaşLar :D D: iyi okumalar :D

14.ßölüm
Zil çaLdı tenefüse çktık.Dışarda bankta otururken Ekrem geldi…
E: eee napıosunuz gençlik.. :D
H: Hc kanka bizde matematik dersleri nasıl gidio onu konuşuoduk.Sevilin ki iyiymiştee….
Ayh bn bu hakanın yha yaptı yine yapacağını… Ekrem kıpkırmızı oldu. …
E:hakannn…
H: aa abi yoksa sennki kötümü sevile söyle çalıştırsın seni :D ama sen onu söyLemek içinde bi 4-5 qün beklersn :D :D
E:hakan abi bi sus..! Sevil bi gelebilir misin?
- içimden ayhhh snnda ddm kalktm.Yürümeye başladık.İkimizde susuyorduk.Sesizliği Ekrem bozdu.
E:yha bk kaç gndr soruyrm hep bşy çıkıo cvp vermeiosun.. Evet cvbını bklyrm.Bnmle çıkarmısın?
-Ekrem bk bnde blmyrm ama… BŞy srcm? Sen ayçine teklf etmştn ama. .Hele o melikeyle konusmaların SEvİyorum aşkımı demelr fln..!!
E(şaşırmıştı sanki böyle bşyi bklemyrdu.) Yha bk tmm haklısın ama bn onları bnden soğuman için yapmıştm.Ayçinde bnm tklifmi kabul etmedi ama Zeynep geldi bna ayçin senn teklifini kabul etti dedi onada inanmadım.Ama senn kulağına gdr diye ulu orata söledm herkese. En snnda da senn yndaaa söyledim. Byle yapmamın nedeni blki bnden soğursun diye dşndüm çünkü bni seviyrdn bnde seni seviyordum ama korkuyordum.
- dediklerine inanmalımıyım.?
E: söylediklerim doğru olmasa bnları gelip sana anlatamazdım..
- içimden inanmak gelyrdu. Ve inanacaktm da zaten... Peki teklifin hala geçerlimi?
E:Teklifff..?
Bk işte dalga geçiyor bnmle…!!
E: yha bn senn yanına gelince heycanlanıyrm.. Şaka yapmaya çalışıncada cok saçma şakalar yapıyorum.. Özür dilerim.. Teklifim tabiî ki geçerli bnmle çıkarmısın sevil..?
- e.evt Ekrem..
E: biz çıkıyoruz şimdi dimi….
- yaniii…. Evet ben bunu dynce brden arkasını dndü hakanların yanına koşarak gdcktiki. Yan taraftan gelen bi çocukla çarpıştı. Yere düştü.. tabi çarptığı çocukta.Dayanamayıp gülmeye başladım..Sakar şey yha :D
E. yha ama glmesene dştm insan kaldırır dimi..? dedi elimi uzatıp kaldırdım.Hakan ayçin cenker Zeynep gülmeye başladı..
-Gülmeyin yha çok mı komik. :D dediysem de kendm daha çok gülüyordum..
E: Tamam yha gülün siz devam edin..!! :@ deyip yürümeye başladı
- Yha Ekrem dur saçmalama yha gel buraya…
E: banane banane..!!
- İyi sen bilirsin neyse siz gülün bn atayla konuşup gelyrm..
E: yha nie konscakmışsın sen onla..!! deyip geri dndü..
H: ahha :D bizim salak aşığa bk :D :D
E:oğlum kes.. Kurbağa prens. :D
H: gargameL… :D
E: sensin o tazmanya canavarı.. :D
H: Tazmanya canavarı haa.. Sen var yha sölicek bşy buladım lan.. :D
Bu sefer hepimiz brden gülmeye başladık..:D snra hakan..
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 9 EmptySalı Ara. 21, 2010 12:58 am Paylaş

süper devamm :D
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 9 EmptySalı Ara. 21, 2010 12:59 am Paylaş

haa bu arada arkadaşLar geçen haftanın(13-19 aralık) trendy sayısında özgün karaman ile röportaj yapmışlar.. dizi hakknda sru srmuşlar..
Dizi bitti dmş. Reyting de bklenen ilgiyi grememiş. Snra bide dmşki.TElevizynda sezon finali dendi bizde tam bir şey bilmiyoruz.hEr şey askıda demş. Belki bşka projelerle karşınızda olabiliriz dmişş....
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 9 EmptySalı Ara. 21, 2010 1:00 am Paylaş

sevil :D : teşekrLer :D
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 9 EmptySalı Ara. 21, 2010 1:03 am Paylaş

ümitibrahimkolik demiş ki:
haa bu arada arkadaşLar geçen haftanın(13-19 aralık) trendy sayısında özgün karaman ile röportaj yapmışlar.. dizi hakknda sru srmuşlar..
Dizi bitti dmş. Reyting de bklenen ilgiyi grememiş. Snra bide dmşki.TElevizynda sezon finali dendi bizde tam bir şey bilmiyoruz.hEr şey askıda demş. Belki bşka projelerle karşınızda olabiliriz dmişş....

Evet ya maalesef böyle demiş ben inanmak istemiyorum yine içimde hep bir umut var belki diye belki başlar diye..tükendim artıkkk...
Neyse senaryona gelince çok güzel olmuş ama kısa olmuş bir bölüm daha isterim yazarmısın?
Bihter
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
Bihter
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2265
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1356
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 27/07/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : .........

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 9 EmptySalı Ara. 21, 2010 1:07 am Paylaş

süper.....
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 9 EmptySalı Ara. 21, 2010 2:34 am Paylaş

live741:bnde bnde.. Teşkrler cnm yeni bölümü yazıorm az kaldı :D
bihter: saol cnm :D
dadlu_seytan
Deneyimli
Deneyimli
dadlu_seytan
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 651
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 655
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : qidén qitmiştir qittiqi qün bitmiştir bén qidéni déqiL qidén béni Kaybétmiştir...!!

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 9 EmptySalı Ara. 21, 2010 2:37 am Paylaş

harika....:D .d
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 9 EmptySalı Ara. 21, 2010 2:43 am Paylaş

15.ßölüm

E:oğlum kes.. Kurbağa prens. :D
H: gargameL… :D
E: sensin o tazmanya canavarı.. :D
H: Tazmanya canavarı haa.. Sen var yha sölicek bşy buladım lan.. :D
Bu sefer hepimiz brden gülmeye başladık..:D snra hakan..
H: sen hc qüLme uyuyan prenses :D
A: aaa kim bn mi hcte biLem.. hııhh..!! kabasakaL nolck…!
H: bna bk..!
- offf yeter be kesin..!! zil çaldı zaten hadi sınıfa..!!
C:ahanda melek hoca..!!
- ne melek hocası be..!! ßen ona bnzemyrm bi kere
C:onn gibi konuştun ama :d
- off cenker offf.. Ekrem…!!!
C:ekremm..!!
- Ekrem napıosun sen orda..
Bu sırada Ekrem dalmış düştüğü çin ayakkabıLarını temizliyordu. Ayrıca kendi kendine de konuşuyordu..
E: Hep bu bacık yüzünden, rezil oldum lan kızın yanında mal gibi düştüm yere hep senn yzden, Hem bu kadar uzun bağcıkda olmazki,, Ekrem..! ahah bağcıkdan ses geldi..
- Ne bağcığı yha Ekrem ekremm,, Hakan doğru diyo valla salak..!!
Cenker dayanamaz erkemi kolundan sarsar..
C:oğlum kendine gel lan bağcıkla konuşuyon.
E: ne.. ne.. noluo geldik mi..!!
-geldik geldik…! :D bahçede bizden başka kmse kalmadı hadi Ekrem…Kızcak yine Ahmet hoca…
C: hadiii Lann….
E: Lanlı manlı konuşma lan ayıp kız var dimi yanda böle konuşurken sınıflara gelmştr.Herkes sınıfına grmiştr.Ders başladı.Herkes yine aynı formundadır.Yalnız okula yeni bir fen öğretmeni gelmiştr. ERHAN KOÇ ..
Tanıştık kaynaştık,öle bi hoca ki bi bağırdı bize.
ErH:Kalaslar sizi yontucam bn szi merk etmeyin..
H: Sessizce.. buda başabela olcak.. ddi. Ama dha snra bize hc bağırmadı,kendince fıkralar anlattı kendi anlatılarına kndi gülüd bzde onn gülüşüne güldük. Okul böyle bitti eve geldm. Ödevdi falndı zmn geçti yemek yedm ve yattım. Sabah oldu okula gittim ilk ders dindi. Bu sefer cenker yanıma oturdu.Hoca meleklerden bahsetmeye başladı. Soğ omzumuzdaki sol omzumuzdaki meleklerden… Snra bi fısıltı duydum ynmda kafamı çevirip cenkere bktm.. Kafası sol omzuna dönüktü konuşuyordu..
C: bak canım benim kötü şeyleri yazma tamam mı.? Söz ver bakayım. Bana bak bana bak kötü bşy yazarsan.. Snra sağ omzuna döndü..
- Cenker napıosun yha..
C: ne bLym takılıorm öle :D
- ne tuhaf arkadaşlarım var bnm yha.. aklın sıra sempatik olucaksın dimi.. ( bu melek olayı aslnda bu sene yaşandı. Bi arkadşım derste sol omzuyla konuşuodu, bnde buraya eklym blki komik olur diye dşndüm.)
Ders bitti, En sevdiğimiz zman tenefüs zamanı geldi :D :D :D
Hep beraber bahçeye indik.. Bugün o kadr mutludum kii.. Ekrem bizim sınıfa gelmedi bn onların sınıfına gttm Erkemle beraber bzmkilern yanına geldk. Biz gelr gelmez, cnker konuşmaya başladı,
C: şu salak var yha dün bacığıyla konuşuodu. Yok senn yznden düştüm kıza rezil oldum faln diyodu..
Herkes gülmeye başladı.Ekrem bişiy yapamadı çnkü dicek bşy yoktu,üzüldüm bu durumuna dalga geçiyorlardı aşkımla olmaz ki brden aklıma derste olanlar geldi..
- Allah Allah sen kendine bk sanki derste omzuyla konuşan bndim.
H: ne ne omuz mu ne zmn Ln.. D:
A: ne omzu yha :D :D
E: yürü bee sessizce askm demşti bna ayhhh Ekrem aşkm dedi bna aşkm :D
- Bu var yha .. Sol omzuna dnmüş, cnm bnm bak kötü bşy yazma hakkmda tamam mı anlaştık mı. Bna bak bna bk yazarsan seni var yha… diyodu snra sağ omzuna dndü ama bni fark edince konuşmayı bıraktı :D :D :D :D :D
E: ahahahahahahaha :D :D ekrem cenkerin sol omzuna eğilerek bak arkadaşım hakknda bşy yazma tamam mı.. dedi biz bu sefer daha da bi gldük..

15.ßölüm sonuuu..

Umarım uzun oLmuştur. :D :D beğendiğiniz yerleri bide beğenmediğiniz şeyleri yazarsanız sevinirim :D :D :D

..Ekrem_Sevil..
Deneyimli
Deneyimli
..Ekrem_Sevil..
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 628
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 635
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 27/10/10

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 9 EmptySalı Ara. 21, 2010 3:00 am Paylaş

Harika olmş ya devam :D :D
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 9 EmptySalı Ara. 21, 2010 3:05 am Paylaş

çok komik olmuş ya sol omuz haha :Dsüpersin devammm
#Beyza.
Haftanın Üyesi
Haftanın Üyesi
#Beyza.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2799
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : - kervan ♥

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 9 EmptySalı Ara. 21, 2010 3:16 am Paylaş

Harikaaa Very Happy
Devaaaaaam
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 9 EmptySalı Ara. 21, 2010 6:57 am Paylaş

süperr
(=ekrem&sevil=)
Deneyimli
Deneyimli
(=ekrem&sevil=)
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 512
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 510
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : - Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim. Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti..!!

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 9 EmptySalı Ara. 21, 2010 9:27 am Paylaş

süper olmuş yaa.. Very Happy

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (;

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
9 sayfadaki 38 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 23 ... 38  Sonraki