Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (;

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 23 ... 38  Sonraki
YazarMesaj
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 496
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 517
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 8 Empty
MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 8 EmptyCuma Ara. 17, 2010 9:00 am Paylaş

ayhh yanlış yazmışm :D çk saoL söyledqn için hemen dzLtym :D teşkrLer .D
nesrin başaran
Deneyimli
Deneyimli
nesrin başaran
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 660
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 683
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/07/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 8 Empty
MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 8 EmptyCuma Ara. 17, 2010 9:04 am Paylaş

ümitibrahimkolik demiş ki:
ayhh yanlış yazmışm :D çk saoL söyledqn için hemen dzLtym :D teşkrLer .D
ne demek cnm beğgenerek okudum senaryolardan biri çok gzl devam :D
SüMüŞ
Deneyimli
Deneyimli
SüMüŞ
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 723
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 723
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bursa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Her gün herkese hep aynı yalan....BEN İYİYİM...

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 8 EmptyCuma Ara. 17, 2010 10:31 pm Paylaş

süper olmuş ah ekrem ahh!!!! önce sen kötü davran davran sonra bnmle çıkarmısın bakalım sevil ne tepki vercek bn olsam neden ban öle kötü davrandığını sorgulardım ardından süründürr kabul ederdim :D
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4986
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3284
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Inspiration ~

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 8 EmptyCuma Ara. 17, 2010 11:19 pm Paylaş

Harikasın ttlımm Very Happy
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3164
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2779
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/08/10

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 8 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 12:13 am Paylaş

devamı ne zaman cnm?
SüMüŞ
Deneyimli
Deneyimli
SüMüŞ
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 723
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 723
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bursa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Her gün herkese hep aynı yalan....BEN İYİYİM...

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 8 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 12:17 am Paylaş

live741 demiş ki:
devamı ne zaman cnm?
sevil:D
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 8 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 1:29 am Paylaş

süper devam
Egeli09.
Deneyimli
Deneyimli
Egeli09.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 544
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 536
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : є> TwiLight <э

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 8 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 1:31 am Paylaş

devam etmelisin
Merve Sa'cee
Forumcu
 Forumcu
Merve Sa'cee
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 475
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 496
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : bursa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ümit kantarcılar

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 8 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 2:17 am Paylaş

süpermss.. ya 12 bölüm nezmn cnm Very Happy
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 8 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 2:20 am Paylaş

devam et cnm
..Ekrem_Sevil..
Deneyimli
Deneyimli
..Ekrem_Sevil..
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 628
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 635
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 27/10/10

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 8 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 4:29 am Paylaş

Harika olmuş cnm devam (:

Yeni bölüm ne zaman gelir ?
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 8 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 4:54 am Paylaş

12.ßöLüm

Sana her ne kadr kötü davrnsamda bnden soğuman içindi eğer sen bnden soğusaydın.Bnde sndn uzak durmayı başarıcaktım ama olmadı maalesef.. Şimdi sana bunu ne yzle sorduğumu blmiyorum ama gerçektn içimdn geldiği için soruyorum.. Bnmle çıkar mısın..?
Kesin alay edio die dşndm ‘ offf başka birini bul alay edmk için’ sesli bir şeklde snra bir ses dydm….
E: yhaaa öle deme dalga geçsem başak birini bulurdm ..Lütfen inan bana…!
- hadi yha kolaydı inan demek..!
H: kanka inat etme işte hem geçenlerde parkta oturyrdk yha ekreme bna bşy ddi ne ddi bliosnmu ? OFh nasL sevio abi bu kız beni,, Kıskandrmk için elindn gelen her şeyi yapıyor sanki…
- hakan senn en işin var burada..!! ne diosun sen yah..
E: sevil ltfen…
Tam bu sırada ata geldi… off ya bi yerden de çıkmasa olmuyo bu çocuk…Ekrem sinirden kıpkırmızı oldu..
E: hayy gene mi buu.
- ßn gelyrm bi dk…
H: ya nereye gidiyosun…!!
E: yha sevil….
- bişy mi oldu ata ?
Ata: yk bşy olmadı melikeyi grdn mü dcktm.
- yk grmedim..
deyip Ekremlerin yanına dndüm, bn biraz düşüniyim ddm.
E: bozularak iyi sen bilirsin ddi..
Zil çaldı derse grdk dersi dnlicek halim yktu…Zorda olsa ders bitti.. erkemi bkledim ama gelmdi bnde yanına gtmedim…
Snra zil çaldı derse fln grdk ders btti çktık.. Ayçin bn Zeynep hakan cenker çktk Ekrem bklyrdu.KAlbm yernden çkacak derecede hzlı atıyordu..
E: ee naßer napıosn sevil…
H: adam rotayı şaşırdı onu değil başka bşy srcktn oğlum…
E:Lan bi sus…
- İİ sen .d
E: ii bnde offh olmıcak böle sende söle artk cvbını Ltfn …
Tam o sırada Kuzenim yani halamın oğlu okan abi geldi bni almaya, halama götürdü orda kalacaktım. Cevap veremedim offff sadece..
- snra söylerim.. gtmeliyim üzgünüm dedim…
E: peki tamam bzde bklers nolcak ddi. Belli etmese de bozulmuştu.. Off yha… Moral bozmak yok.. Halama gttim yemek yedik ve hande ablayla dışarı çktık… Gezdk dolaştık. 11 gibi eve geldik, hande ablayla televzyn izledik snra yattık,Sabah olduğunda kalkamadım, çok üşüyordum, sesimde gitti konuşamıyordum sesim kısılmıştı.Bu yzden okula gtmdm okan abi bni hastaneye gtrdü annem bbmda geldi.. Dn akşam gezmiştik terlemiştm ve rzgarda vardı.Sanırım rüzgar çarptı..Dktorda üşütmüşsün dedi. Eve geldm.. offfh ekreme cevabımı söyleyemdim.Sesim çok kısıktı konuşamıyordum.. Okul btmiş ayçine bize gelmş bn gelmeynce merak etmş..
A: yihhh nolmuş kanka sana..
- ofladım çok kısık bi sesle üşütmüşüm ddm..
A: eyvah…Sesde gitmiş görüomusuun.. Erkemde merak etti acaba ne dycen diye gelmeyince de üzüldü…
Ekrem üzülmüştü.. Hemde bn gelmedim diye hadi cnnm….
Ayçin 2 saat kadar oturdu snra gttti. Çok halsizdm uymuşum snra zaten haftasonunu yatarak gçrdm. Pazar günü iyi gbydm ama sesm hala kısktı. Pazartesi günü okula gttm. İyi hissediyordum kendimi…Sesim hariç… Sınıfa grdm.. gnaydn diyenlere sadece kafamı salladım ve gldm.. Sesimin kısık olduğunu bi tek ayçin bliodu ondan snra tüm sınıf öğrendi.. Ders bitti tenefüstedk, Ekrem geldi.. O kadar beklerdi kesin vazgeçmiştir diye dşndüm..
E:Selammm :D napıosun :D
Offfh konuşsam bile sesim çıkmıo kiii.. Omuzları yukarı kaldırdım ii işte der gibi bi hareket yaptım.. Şaşırmıştı snra ayçin…
A: ii iii biraz üşütmüş o kadr.. ddi..
Kesin vazgeçti…… offh..
E: şeyy sevil bi gelr misin..?
Eyvahhhhh..! yandm sesim çıkmıo nasıl konuşcam bn yhaaaa.. Konuşsam çok az çıkıo konuşuncada boğazım acıyooo offf napcam bn….

12.ßölüm sonu…
Korkulu aşkLarı kenara bırak
bizim ki romantik komedi
Hani cicim ayLarı geçerdi bk kmSe bu kaDr sürer demeDi… :D
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 8 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 4:54 am Paylaş

SaoLun ArkaDşLar yeni böLüm geLdi :D beğenmeniz dileğiyLE :D :D
Egeli09.
Deneyimli
Deneyimli
Egeli09.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 544
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 536
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : є> TwiLight <э

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 8 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 5:01 am Paylaş

güzel:)
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 8 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 5:06 am Paylaş

saoL .D
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 8 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 5:07 am Paylaş

süper yazmışsın cnm devam
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 8 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 5:11 am Paylaş

teşkrLer cnm :D
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6592
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 5842
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ümitin Yanından ♥
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Kantarcılar♥ Turan

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 8 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 5:11 am Paylaş

SPR OLMUŞ CNM DWM
..Ekrem_Sevil..
Deneyimli
Deneyimli
..Ekrem_Sevil..
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 628
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 635
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 27/10/10

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 8 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 5:43 am Paylaş

Harika olmş devam (:
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 8 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 6:51 am Paylaş

çok güzel devam Very Happy
nesrin başaran
Deneyimli
Deneyimli
nesrin başaran

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 8 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 8:56 am Paylaş

çolk gzl olmş dvm :D
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 8 EmptyPaz Ara. 19, 2010 6:21 am Paylaş

ßiraz geç oLsada yeni böLüm qeLdi :D :D

13.ßöLüm

E: şeyy sevil bi gelr misin..?
Eyvahhhhh..! yandm sesim çıkmıo nasıl konuşcam bn yhaaaa.. Konuşsam çok az çıkıo konuşuncada boğazım acıyooo offf napcam bn….
Zor olsada yapmam gerektiği için yanına gttm.
E: yha şey sana bşy srmuştum ya hani cvbn ne ?
Konuşmaya başladım…. Şey Ekrem..! dedim ama anlamadı ,kulağına eğildim,
- yha Ekrem sesim kısıldı konuşamıyorum.
E: Offh..!! yihhh çok mu kötüsün ?
- yok idare ediyorum ama konuşamıyorum. EL verdiğince bağırdım tabi ses yine çıkmadı.. Ama Ekrem bni duymuştu..! Aslında bu olay işimede yaramıştı, hem erkemi bkletiyor hemde dşnmeye zaman kalıyordu.. Snra zil çaldı Ekrem gitti. Bizde derse grdk. Ders fen ve teknolojiydi. Hoca sorular soruyordu.normalde her sorduğu soruya cvp verrdm yada bşyler sorardım. Ama bu sefer hc parmak kaldırmadım.bu sefer hoca bir soru sordu ve beni kaldırdı.
hüLya hoca : Sevil kızım cevpla bakayım şu soruyu..
Soru şudur:Üst üste dizilmiş yassı kesecikler sistemine ne nedir ?
- Hocam sesm çkmıooo…!! Ddim tabi hoca anlamadı sınıfta konuşuyordu snra sınıftan biri..
X: hocam arkadaşın sesi kısılmış çıkmıoo. Ddi..
Hocada : peki kzım otur sn ddi.. Huhh ucuz atlattım.. okul da böyle gçti.. Evde sürekli sıcak br şeyler içiyordum. Sbh oldu okula gttm,sesim iyiydi geçen gnler gibi değildi konuştuğum zmn duyulabiliyordu..Ama eski sesimi özlemiştm. İlk ders beden eğitimydi. Okula erken gitmştim.Ekremde erken gelmiş..Yanıma geldi konuşmaya başladık
E: Ee nasıl oldun.? Sesin düzeldimi ?
- ehh düzeldi dnden daha iyi :D
E: hmm bşy srcktm da bn..
Ayhh vazgeçmemiş yaşasın!! Diye dşnüyordum. Gerçekten seviyor bni…
- dnlyrm..
E: biraz bkledi… Matematik dersleri nasl gdiyor diye sordu..
Off yha sorduğu soruya bk kesin unuttu kesin. YA da vazgeçti bnde olsam bnde vazgerçerdim.. O kadr bkledi ama bn hala bi cvp vermedim..!!
- İyi.. hatta spr dedim sinirli bir şekilde tam o sırada hakanlarda geldi.. bnde sinirle kalktm yanından sıraya geçtim.. Allah’ım yha sorduğu soruya bk kesin vazgeçti…! Off Ekrem offff..! Ayçini bkliyordum sırada.. Etrafıma bktm o anda gzm erkemle hakana takıldı. Hakan gülüyordu erkem kıpkırmızıydı.. Noluodu yha offfhh..! Ayçin geldi olanları anlattım oda glmeye başladı.Moralim bozuldu..Sınıfa grdk.Ders resimdi resim çiziyorduk o arada ayçinle hakan yer deişti hakan yanıma oturdu..
H: kanka naber yha :D :D :D :D
- ii de oğlum ne gülüyon yha..
H: yha kanka şey bizim gerzek.. ! Ne sormuş sabah sana.. :D :D :D
- Ayhh hakan sus yha … Matematik dersleri nasL gidiomuş muymuş…
H: yha heycn yapmış çocuk.. Şimdi :D hani :D sen 4 gndr bi cvp veremedim yha bu da hayır diycek kesin o yzden cvp vermiyo diye dşüomuş.Bqnde srckmış ama heycandan soramamış :D :D :D :D
- Offh nasL bşy bu yha ….
H: :D :D :D durmaksızın gülüyordu.Sinireme dokundu artık…
- ayh yeter yha gülme……
H: napım kanka içimden gelioo :D :D :D
Zil çaLdı tenefüse çktık.Dışarda bankta otururken Ekrem geldi…
E: eee napıosunuz gençlik.. :D
H: Hc kanka bizde matematik dersleri nasıl gidio onu konuşuoduk.Sevilin ki iyiymiştee….
Ayh bn bu hakanın yha yaptı yine yapacağını… Ekrem kıpkırmızı oldu. …

13.ßölüm sonu…..
İyi okumaLar :D :D :D :D

(=ekrem&sevil=)
Deneyimli
Deneyimli
(=ekrem&sevil=)
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 512
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 510
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : - Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim. Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti..!!

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 8 EmptyPaz Ara. 19, 2010 6:39 am Paylaş

çok güzel olmuş ellerine sağlık :bravo:
dadlu_seytan
Deneyimli
Deneyimli
dadlu_seytan
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 651
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 655
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : qidén qitmiştir qittiqi qün bitmiştir bén qidéni déqiL qidén béni Kaybétmiştir...!!

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 8 EmptyPaz Ara. 19, 2010 6:44 am Paylaş

perfect olmuş.:D
nesrin başaran
Deneyimli
Deneyimli
nesrin başaran

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 8 EmptyPaz Ara. 19, 2010 7:19 am Paylaş

çok gzl olmş cnm harikaa :D

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (;

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
8 sayfadaki 38 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 23 ... 38  Sonraki