Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (;

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 28 ... 38  Sonraki
YazarMesaj
..Ekrem_Sevil..
Deneyimli
Deneyimli
..Ekrem_Sevil..
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 628
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 635
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 27/10/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 19 Empty
MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 19 EmptyC.tesi Ocak 01, 2011 10:44 am Paylaş

Beeeeeen (:
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 496
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 517
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 19 Empty
MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 19 EmptyC.tesi Ocak 01, 2011 10:47 am Paylaş

34.ßöLüm

- Aa öLe dme ayçinn..!! Hc umrumda olmaz mı tabi ki umrumdaa.. Sonuçta HayvanLarı çok seviyorum. İyi bir hayvanseverim :D Böyle olağan dışı bi olay yapmış gibi ballandıra ballandıra anlatmaları çok ilgimi çekio. Kim eğitti acaba bnları diye eğiteni kıskandığım oluyor :D Razz
Ekreme kal geldi snaki bişy diyemedi. Offh mors oldu.Canıma değsin. :D :D

H: Ekrem gbi hayvan sevilmez mı yha.
- ayhh bn ekrem gibi mi demişim pardon yha. Maymunlardan oldum olası korkmuşumdur bn.
E: sen kendine bak kzım.ne yani yalan mı kıskanmadın mı sen bni az önce..
- bn mi seni kıskancam bee.. olanaksız bişy bu..
E: hhı tabii .Ama biz sna ufak geliriz sen gitde kendinde byklerle takıL. Biz senle çıkarken doğru dürüst fotoğrafımız yoktu. Ama bakıorm da şmdi eLalemin oğlanlarıyla fotoğraf çeknmeler face koymalar da başlamış..

Bu sefer donma sırası bna geldi. Söylediklerini duyunca resmen kuzey kutbunda 2 gün inca giysilerle kalmış gibi oldum.. Kıskanmışmıydı yani şimdi bu beni.. Kıskanmasını bırak ne demeye çalıştı buu böyle..

- Allah Allah. Snane bnm kmle takılmamdan batıomu. İşin aslını blip blmeden de ortaya Laf atma..!! bir şey biliomuş gbi.. Hem nerden çıktı şimdi biizm çıkmamz..
E: Ne yani yalan mmı görk heralde face de fotoğrafı aşmışsın kendini..
- Bna bk bni merveyeLe karıştırma..!! Bn ona bnzmem …! Ya da en iisi sen bni çevrendeki kzLar değilim. Bana karşı söylediklerine dikkat et..!! Sonra kısık sesle. Bana karşı söyledklerine dikkat et çünkü seni bndn daha iyi tanıyan biri yoktur.. dedm. O sırada zil çaldı.
Ne bitmez dersti buu… Kimseyi beklemeden çıktım. Son dersti.. Merdivnlerden dalgınca indim bahçeye çıktım. Bi topluluk dikkatimi çekti. Bide baktım kii Cansu Fırat fatih tuğçe…!! Hemen yanlarına gitim tuğçe ve cnsuya sarıldım.

- Ne işiniz var burada..
Cansu: bizm okul bugün 3 dersti annmde size gelmiş sabah bizde çıktık. Sonra evde sıkıldık. Bizde gelelim dedk. Yoldada fatihlerle karşılaştık. Hep beraber geldik :D
- iyi etmişiniz :D
Fırat: okuLunuz güzeLmiş :D
- öLedir bizm okulumuz :D .

Sonra ayçin hakan cenker ve ekrem çıktı. Ayçin bna seslendi. Sonra onlarda yanımıza geldi. Fırat fatih ve tuğçeYi tanıştırmak bana düştü tabi..

- ( ayçini göstererek ) ayçin. ! sınıf arkdaşım :D en ykn arkadaşım :D Bnlarda fatih,tuğçe, Fırat…!!
Fı-Fa-Tu- : Memnun oldum.
A: bnde
- Bnlarda hakan ve cenker :D biricik kankalarım :D bu daa ekrem okul arkadaşım..!!
Böylece tanıştırmış oldum hepsini yalnız dikkatimi bişy çekti. Bn erkemi gösterdikten snra fatih fıratı dürtükledi. Buymuş bak dedi.Ekremle fıratta birbirlerine düşman gibi bakıyordu. Annem Cansuların bni almaya geldiğini biliyor diye yndaki parka gittik. Haknlarda geldi..

Fırat: ee sevil…Nasılsın görüşmeyeli…
- idr cnm sen :D (brl.e(l)s ‘den taktik )
Erkem bu sırada su içiyordu. Ve birden tıkandı. Öksürmeye başladı. Öksürüken cnm mı diyebildi..
Noldu ki şmdi bu çocuğa Allah Allah ilginç Razz

Fırat: Oldukça şaşırmıştı. İyim cnm bnde :D

Sonra merveLer geldi. ( Merve hani her okulda olur şeydir biraz okulun tüm erkekleriyle çıkmıştır yapmadığı şey kalmamış gibi gözüken bi tiptir. )
Selam verdiler. İçlerinden bi kz ekreme..

X: Geliosn dimi yarın alışverş merkezine.
Ne yani alışveriş merkezine gitceği kız merveyle mi takılıo..!! İnanamıyorum ekrem sana…..
E: Şeyy.. geliyoruz. EdaCım..

Cım mış.offh yha…EdaCım diyo bide cım..
- cım mış. ALlahım yha kimin numarasını almış bide eda..merveden sonra ikinci o. Offh ekrem offfh .Zibidi gonzaLes..
Herkes bi anda bna baktı. En dikkat çekicisiyse erkemdi acab ne söylemştim. :S Erkemin sanki eski bir şey hatırlamış gibi bakıyordu.. Ne söylemştim kii..!!

34.ßöLüm sonu…

Beğendiğiniz ve beğenmediğiniz yeride yazarsanız çok sevinirim :D bu arada az önce reklamlarda gördüm trt 1 de elde var hayat adlı dizinin fragmanlarında özgün karamanı gösterdiler..
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3164
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2779
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/08/10

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 19 EmptyC.tesi Ocak 01, 2011 10:52 am Paylaş

bu arada az önce reklamlarda gördüm trt 1 de elde var hayat adlı dizinin fragmanlarında özgün karamanı gösterdiler.. ay gerçektenmi çok sevindim hiç görmeiştim izlerim
bu arada bölümsüper
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 19 EmptyC.tesi Ocak 01, 2011 10:56 am Paylaş

live741 demiş ki:
bu arada az önce reklamlarda gördüm trt 1 de elde var hayat adlı dizinin fragmanlarında özgün karamanı gösterdiler.. ay gerçektenmi çok sevindim hiç görmeiştim izlerim
bu arada bölümsüper

yha zTn bnde görmemşTim yb yazıodum annm bağırıd. aa bk bu kuskus değilmi diye fragmanın sonlarına yetiştim orda şöyle bi gördüm bi baktım ki o. bnde sevnmştm ama snra dşnnce dizi komple bitti, oyuncular dağıldı gibi..
tuba9191
Deneyimli
Deneyimli
tuba9191
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1342
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1277
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/09/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 19 EmptyC.tesi Ocak 01, 2011 10:58 am Paylaş

- cım mış. ALlahım yha kimin numarasını almış bide eda..merveden sonra ikinci o. Offh ekrem offfh .Zibidi gonzaLes..
ay bunu sesli mi söledi sevil=/
..Ekrem_Sevil..
Deneyimli
Deneyimli
..Ekrem_Sevil..

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 19 EmptyC.tesi Ocak 01, 2011 11:04 am Paylaş

Harika olmş cnm devam (:
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 19 EmptyC.tesi Ocak 01, 2011 11:07 am Paylaş

tuba9191 demiş ki:
ay bunu sesli mi söledi sevil=/

evet ama orda sadece bi yeri sesli söyledi D:
tuba9191
Deneyimli
Deneyimli
tuba9191
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1342
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1277
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 19 EmptyC.tesi Ocak 01, 2011 11:09 am Paylaş

bak şimdi işler karıştı=)nereyi sesli söledi yaw merak yaptım şimdi=)devam lütfen=)
Esra.!
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
Esra.!
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 168
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 164
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 27/11/10

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 19 EmptyC.tesi Ocak 01, 2011 11:45 am Paylaş

Harika canım devam .d
https://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1314340728
dadlu_seytan
Deneyimli
Deneyimli
dadlu_seytan
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 651
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 655
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : qidén qitmiştir qittiqi qün bitmiştir bén qidéni déqiL qidén béni Kaybétmiştir...!!

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 19 EmptyC.tesi Ocak 01, 2011 7:18 pm Paylaş

ayy meraktan çatlıcam şimdi...!! Very Happy
Düşler Diyarı
Deneyimli
Deneyimli
Düşler Diyarı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1422
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1323
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 16/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : BestEkrem
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 19 EmptyC.tesi Ocak 01, 2011 7:45 pm Paylaş

Süper olmuşşş...
Yeni bölümü bekliyoruzzz...
~Hande~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Hande~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3800
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3621
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 19 EmptyC.tesi Ocak 01, 2011 9:20 pm Paylaş

Vayyy vayyy vayyy vayyy sevil ynlışıkla dışından konuştu glibaa xD xD =)
Sprrdi bu aradaa
yrnsen_ekomm
Deneyimli
Deneyimli
yrnsen_ekomm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 792
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 800
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : bi satürn bi mars bi uranüs
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Uyu uYu birZ BüyÜ

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 19 EmptyC.tesi Ocak 01, 2011 11:17 pm Paylaş

vaysssss ben yokken neler olmuş yhaa yb ne zamn cnm
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 19 EmptyPaz Ocak 02, 2011 6:55 am Paylaş

bn geLdm :D saoLun arkadaşLar yb hazır :D

35.ßölüm

Cım mış.offh yha…EdaCım diyo bide cım..
Herkes bi anda bna baktı. En dikkat çekicisiyse erkemdi acab ne söylemştim. :S Erkemin sanki eski bir şey hatırlamış gibi bakıyordu.. Ne söylemştim kii..!!

Fırat: Zibidi gonzales mi ?...
Evahh bn onu mu sesli söylemşim.. yandım.Ekrem duymamıştır inşallah..!!

A-H-C: Nee…! Zibidi gonzales mi..?
Cansu: Hayırdır niye herkes bu kadar şaşırdı..!
A: hiç yok bşy..!!
E: Zibidi Gonzales ??
- Ayhh ne bu yha birden aklıma geldi.Ağzımdn çıkıverdi. Ekreme bn yani bz öyle drdik yani derdiler..
Fırat-Fatih: hmm…
Tuğçe: Szn her biriniz lakabı var mı ?
H: olmaz mı :D
H: MeseLa bna ortega derLerdi :D
A: maalesef ki bna da törpü diyolar :S
H: Hc istemezde..
Fırat: ee sevil sna ne diyolar :D :D TatLı cadı mı ?
Hakan ve ayçin gülmeye başlamıştı tabi bnde…
- haha nerden bildin yha :D
Fırat: Özle bi çaba harcamadım blmek için. Karakter olarak tam bi cadısın. :D Ama çokda tatlısın….
Fatih: huuuu..!!
- utanarak. Saol ama tatlı dediğin için ddm.
Fırat: Ekreme bakarak. Sanırım snada ZİBİDİ gozales diolar. Zibidi kısmını biraz sert söylemişti..
E: normalde bn sevmm bu lakabı ama bunu bna ilk o kadr qzL biri söyledi ki sadece onun söylemesi çok hoşuma gidiyordu..
Gözlerimin içine bakarak söylemişti bunu.Ekreme sinir olduğum zmanlarda bn sölemiştim ona bunu. Ne diyo şmdi buu yha…
E: Sizde böyle lakaplar varmmı peki…
Tuğçe: Yok :D
E: olamalı bnce hatta Fırata bay ukala çok yakışır.
İçimden geldi hafif güldüm. Bay ukala güzel isim….
Fırat: Zibidi olarak anılmaktansa ukala olarak anılmayı tercih ederim.
Offh gıcık neler diyo ekreme…!! Asıl bna noluo…!!
- ofhh kesin yeter..!! Yiğit lakabıyla anılır diye bi atasözü var bliyomusunuz. Hrkes kendi lakabını bnmser. Şmdi kesin hadi cnsu tuğçe gidiyorz. !
Ca-Tu: Geliyoruz.. Atçin sende gelsene..!!
A: Anneme sorım gelrm :D
C: bnde gelym mi :D Razz
- aa ayıp ettn cenkervim gel sende takılırız biz kız kıza dimi :D
C: Bk yhaa cadı değilse ne bu kz..!!
H: Abi hatılıyonuz mu.! Ece vardı yha cihanın kardeşi.. :D ne diyodu sevile yamul prenses :D
- offh abi hatılatmayın hc onu yha..
Fatih: yamuk prenses. :D
A: yha şmdi cihan diye bi arkadaşımız var bizm onun 5 yşında bi kz kardeşi var. Bi kere kütüphaneye getrdi cihan eceyi.. Cihanlar daha gelmemişti. Sevil raftan bi kitap alcak diye sandalyenin üstüne çıktı.ama biraz yamuk duruyodu. Cihanlar içeri grdi. Ece’nin ilk tepkisi.
Ece a abiy şu kıza bk prenses gibi ama yamuk…! Dedi o zmndan beri kızdırmak için arasıra böyle deriz biz sevile :D
- offh ayçin tam adamına malzeme verdin şimdi. Kuzen bn gelmyrm bi daha size gelrsemde dıları çkmyrm. :D
Fatih: ahha :D :D
Cansu: Saçmalama kuzen yha bn o zmana kadar eğitirim fatihi dimi fatih. D:
Fatih: orası belli olmz.
- hadi gidelim.
FA- Fı: ee biz..
Tuğçe: ne siz.. Seviller gelcek haliniz yok.
- hm siz siz şmdi kalkıyosunuz caddeyi geçiyonuz orda bekliyonuz minibüs gelip binip gidiyorsnuz :D
Fırat: Duydun mu abi öyle yapıyomuşuk :D
Fatih: Dydum abi duydm :D
Cansu :hadi grşrz :D bayy cüsss :D
- Ayçin gel bize tamam mı :D v
A: sorım annme gelrm :D
- hadi grşrz dur hakancım cnm arkdaşım bnm biricik kankam
H: gene ne istiosun.!
- hemende anlarmış bni hani senn bi tişörtün var yha hani ben beyenmiştim ama adam o erkeklere diye bna satmamıştı.
H: hee hatırladım.
- sende büyük bi hevesle almıştın yha hani. Onu getrrmisin yarın bna Ltfenn.!!
H: bnmki pis ki dn gydm maç oynadım üstüne..
- tühh.. .s
H: ama erkemde var aynsı.. ondan iste.. verir dimi ekrem..
- vrmez ki..
E: isterse veririm.
Şaşırmıştım…
- istedim farz et yrın getirebilr misn bna onu..
E: tamam.
- görşrz…
Ekrmin tişörtünü giyecektm.Ayh inanmıyorum.!!

35.ßölüm sonu

İlk defa bu kadr uzun bi bölüm yazdm.Bna göre uzun umarım size görede öyledir. İyi okumalar…
kırmızı_gül
Deneyimli
Deneyimli
kırmızı_gül
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 948
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 949
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Evden
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : 'O'

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 19 EmptyPaz Ocak 02, 2011 7:00 am Paylaş

SPR OLMUŞ CNM 1 BÖLÜM DAHA KOYABİLİR MİSSİN
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 19 EmptyPaz Ocak 02, 2011 7:04 am Paylaş

kırmızı_gül demiş ki:
SPR OLMUŞ CNM 1 BÖLÜM DAHA KOYABİLİR MİSSİN

bu akşam olmz cnm anca yarn..
dadlu_seytan
Deneyimli
Deneyimli
dadlu_seytan
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 651
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 655
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : qidén qitmiştir qittiqi qün bitmiştir bén qidéni déqiL qidén béni Kaybétmiştir...!!

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 19 EmptyPaz Ocak 02, 2011 7:12 am Paylaş

ewt diqer bölümLére qöre braz daha uzun ve böyLesi daha qzel..!! bu bölümü çok çok çok beqendm..!! ekremle fıratın atışmaları felen süprdi...!! :D :D yb sabırsızlıkla beklioruz...
sevil:D
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sevil:D
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 19 EmptyPaz Ocak 02, 2011 7:19 am Paylaş

süper devam Very Happy
Esra.!
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
Esra.!
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 168
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 164
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 27/11/10

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 19 EmptyPaz Ocak 02, 2011 7:24 am Paylaş

Harikasın cnm devam .. (:
https://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1314340728
..Ekrem_Sevil..
Deneyimli
Deneyimli
..Ekrem_Sevil..

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 19 EmptyPaz Ocak 02, 2011 7:34 am Paylaş

Süper olmş cnm devam :D
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2303
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 19 EmptyPaz Ocak 02, 2011 7:38 am Paylaş

Bu kaçırdığım ilk bölümün en beğendiğim yeri :D ;

Fırat: ee sevil…Nasılsın görüşmeyeli…
- idr cnm sen (brl.e(l)s ‘den taktik )
Erkem bu sırada su içiyordu. Ve birden tıkandı. Öksürmeye başladı. Öksürüken cnm mı diyebildi..
Noldu ki şmdi bu çocuğa Allah Allah ilginç
Fırat: Oldukça şaşırmıştı. İyim cnm bnde

Bu da ikinci kaçırdığım bölümün eeeeen beğendiğim yeri ;
C: bnde gelym mi
- aa ayıp ettn cenkervim gel sende takılırız biz kız kıza dimi
C: Bk yhaa cadı değilse ne bu kz..!!

Bide burası;
- hadi grşrz dur hakancım cnm arkdaşım bnm biricik kankam
H: gene ne istiosun.!
- hemende anlarmış bni hani senn bi tişörtün var yha hani ben beyenmiştim ama adam o erkeklere diye bna satmamıştı.
H: hee hatırladım.
- sende büyük bi hevesle almıştın yha hani. Onu getrrmisin yarın bna Ltfenn.!!
H: bnmki pis ki dn gydm maç oynadım üstüne..
- tühh.. .s
H: ama erkemde var aynsı.. ondan iste.. verir dimi ekrem..
- vrmez ki..
E: isterse veririm.
Şaşırmıştım…
- istedim farz et yrın getirebilr misn bna onu..
E: tamam.
- görşrz…
Ekrmin tişörtünü giyecektm.Ayh inanmıyorum.!!

Ayy ekremin tişörtünü gicek inanamıyorum.uff naaptın sen yaa .))) nerdeyse bütün senaryoyu kopyala-yapıştır yapacaktım .))) çok süper olmuş.bayıldım.ekremin kapak oluşlarına ve yamuk prenses lakabına bayılıorum.ee fıratın asılmalarını da unutmamak lazım .)))
(=ekrem&sevil=)
Deneyimli
Deneyimli
(=ekrem&sevil=)
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 512
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 510
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : - Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim. Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti..!!

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 19 EmptyPaz Ocak 02, 2011 8:01 am Paylaş

çok çok çok güzelllll

ellerine sağlık
Düşler Diyarı
Deneyimli
Deneyimli
Düşler Diyarı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1422
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1323
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 16/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : BestEkrem

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 19 EmptyPtsi Ocak 03, 2011 12:19 am Paylaş

Süper olmuşşş...
yrnsen_ekomm
Deneyimli
Deneyimli
yrnsen_ekomm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 792
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 800
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : bi satürn bi mars bi uranüs
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Uyu uYu birZ BüyÜ

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 19 EmptyPtsi Ocak 03, 2011 12:26 am Paylaş

E: normalde bn sevmm bu lakabı ama bunu bna ilk o kadr qzL biri söyledi ki sadece onun söylemesi çok hoşuma gidiyordu..
en beğendiğim bölüm buydu cnm yb ne zanm
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2303
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 19 EmptyPtsi Ocak 03, 2011 12:51 am Paylaş

E: normalde bn sevmm bu lakabı ama bunu bna ilk o kadr qzL biri söyledi ki sadece onun söylemesi çok hoşuma gidiyordu.. ;

Doğru bide burası vardı.en can alıcı noktayı kopyala-yapıştır yapmayı unuttum.Yb ne zman .)))

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (;

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
19 sayfadaki 38 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 28 ... 38  Sonraki