Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (;

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33 ... 38  Sonraki
YazarMesaj
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2303
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 28 Empty
MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 28 EmptyPtsi Ocak 17, 2011 2:02 am Paylaş

Kanka hadi nerde kaldı yb çatlıcam ben =)
yrnsen_ekomm
Deneyimli
Deneyimli
yrnsen_ekomm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 792
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 800
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : bi satürn bi mars bi uranüs
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Uyu uYu birZ BüyÜ

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 28 Empty
MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 28 EmptyPtsi Ocak 17, 2011 2:07 am Paylaş

eee yb yok cnmmm
nerde haniii
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 28 EmptyPtsi Ocak 17, 2011 2:40 am Paylaş

Kankaaaaaaaaa nerdesin kuzum yaa =(
I_love_you_manga
Deneyimli
Deneyimli
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 729
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 555
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 18/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : DENİZLİ
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Bana umut bağlama be
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cenker

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 28 EmptyPtsi Ocak 17, 2011 2:41 am Paylaş

sesimizi duyan yokmuuuu=)
~Hande~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Hande~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3800
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3621
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 28 EmptyPtsi Ocak 17, 2011 4:04 am Paylaş

Yeni Bölüm =/
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 28 EmptyPtsi Ocak 17, 2011 4:31 am Paylaş

Yok Bu kız bizi deli etmeye çalışıyo kız nerdesin yaaa =@
(=ekrem&sevil=)
Deneyimli
Deneyimli
(=ekrem&sevil=)
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 512
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 510
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : - Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim. Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti..!!

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 28 EmptyPtsi Ocak 17, 2011 7:49 am Paylaş

çok güzel omuş ellerine sağlık
#Beyza.
Haftanın Üyesi
Haftanın Üyesi
#Beyza.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2799
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : - kervan ♥

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 28 EmptyPtsi Ocak 17, 2011 11:52 pm Paylaş

0he oLdum oLeeeem(:
Ben neler kaçırmışıum abi yhaa Very Happy
Neyse yeni bölüm ne zamn hacı ? :D :D
I_love_you_manga
Deneyimli
Deneyimli
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 729
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 555
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 18/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : DENİZLİ
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Bana umut bağlama be
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cenker

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 28 EmptySalı Ocak 18, 2011 12:03 am Paylaş

ya yb istiyoruz:@
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 496
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 517
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 28 EmptySalı Ocak 18, 2011 12:45 am Paylaş

arkadaşLar çok çok çok özür dilerim kaptmam gerekti acil bnde koyamadım Sad
dadlu_seytan
Deneyimli
Deneyimli
dadlu_seytan
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 651
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 655
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : qidén qitmiştir qittiqi qün bitmiştir bén qidéni déqiL qidén béni Kaybétmiştir...!!

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 28 EmptySalı Ocak 18, 2011 12:47 am Paylaş

tmm cnm ö.d. şimdi qelecek mi yb..??
#Beyza.
Haftanın Üyesi
Haftanın Üyesi
#Beyza.

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 28 EmptySalı Ocak 18, 2011 12:49 am Paylaş

Kenke bu ne büle :D
Süper ya yb istiyorum hem bende koydum Very Happy
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 28 EmptySalı Ocak 18, 2011 1:26 am Paylaş

49.ßöLüm sonu

H: ne işi olablr tabiki seni kskandırmk için..
-kıs.kıskan.kıskandrmk için mi ?
H: evT aynn öle..
-söle ona ynlış sularda yzüo snki o kız tanımıo ypnştımı kly kly bırkmaz o kız insann yakasını ayrıca bni ksıkanrdık istrse betülü kullnmsın bn onnle ksıknmam iğrenirim. Deyip metrlern yanına gttm..Hakan da ekremlern yanına gitti. Bİrz dinlendktn sonra Bİzm şarkı çaldı. Huhuh toz pembe.. Kop kop fln. Kalktık dans etk. Ay böyle bi m*llık olamaz.Betül çk s*l*k dans edyr yha..
M: kuzu (: hadi.. (:
- Very Happy Very Happy
VE ve ve sıra semih ve mertteydi çünkü tecno müzik çaldı. Onlarda danst etti. SPr dans ediolardı. Bizde eşlik ettk. O kadr yoruldum ki. Hemn bi masa bulup oturdum kfamı da masaya yasladım. KAFamı kaldıramaz oldum. Snra birnin karşıma gçp otrduqnu hissettim.
E: skn kafanı kaldırma çnkü bu söylcklermi gözlernn içine bkarak söyleyemem..!
Erkemdi inanmıyrm..! ne diyordu şmdi bu.. Sözünü dnledm kafamı kaldrmadm.Söyledklerini dnlemeye koyuldum.. Çokda uykum gelmşti..
E: yha bk blyrm seni gerçekten üzdüm. Çok kırdım eşek herifin biriyim bn ama napıyım.! Elimden gelen bu.. Ya seni hala unutmadım sna söylemek istedm ama sn bna nefretle bkydun cesaret edemedim. Tamam kabul ediyorum betülün yanında olmam çk iğrençti ve s*lakçaydı. Sevil seni çok svyrm bnmle yeniden çıkarmısın?
O kadr yorulmuştum ki erkemin en son cesaret edemedim dedğini duydum o kadr. Snra ekrmin dürtmesiyle kndime geldim.
E: sevil iyi misn ?
- hı.. noldu.. geldk mi.?
E: ne dysn sevil sen yha? Cevabın ne ?
- ne cevabı.. he dşnym…!
E:Tm peki…
Hayy allahım ne cevabı ne diyo bu.. En son cesaret edemedim dedğini duydum snrada uyumuşm ztn.. Puff düşüniyim dedim bide hay… bn ne dşnicem yha.. Ofhh. Sersem sersem semihlerin yanına gttm.
-hadi gdlm. Başm ağırdı..
A:daha çk uykun var gbi duruosn.
-nese ne ayçn hadi semih gidelim.
S:Tm fıstık ;)
Eve geldik. Ama uyku Fln kalmadı bnde. Ayçinin yanına gittim.
-Kanka.. uyudun mu ?
A: evT..
-iyi Tm.
A: offh gel kanka yha..
- Ofh kanka yha..
A: noldu hacı.. He siz ne konuştunuz ekrmle..
- blmiorm yha sorn orda işte.
A: anlamadım ?
-anlatcm ama gülmek yok.
A: Tm yok ;)
- hani bn kafamı masanın üstne koydum yha ekrmde gldi yanıma otrdu kafanı kaldırma söyledklerimi gzlerine bkarak söyliymem gibisdnden laflar etti. Özr diledi. Sana bunu dhah önceden söylicektm ama cesaret edemedim dedi… vee
A: eee
- blmiorm.
A: nasL yha..
- bn bu kadarını duydm snra uyumuşm.
A: ne hahahaha.. :D inanmıyorm aahahah :D :D :D :D :D
- ayçn kes glmeyi yha..!
A: Tm :D D:
- yha bk ..!
A: tm tm gülmicem..
- En kötüsüde ekrem bni uyandırdı.
A: erkemin uyandırması mı kötüydü. ?
- ya bi dur. Bnde geldk mi he noldu dedim. Oda ne dysn sevil sen yha cevabn ne dedi bnde ne cevabı he dşnym dedi. Peki bn neyi dşncem .. aYÇn ..ayçn.. Kzım ne ddm bn sna abi sus gülme….!
A: gülmemek elde değil kanka npım. :D :D ee ne dedi snce bu ççk sna
- ne blym yha ..
Ayçni gülmesyle bırakıp odam gttm.Ve ekrmin söyledklerini dşndüm acaba snnda ne demişti.. Ofhhh

1 hafta snra…
O olaydan snra erkemle hc konuşmadk. Çnkü hc yan yana gelmedk geldysekte yalnız kalamadk.Ztn onu dşncek halimde yoktu. Ayçnle konuşmamzıdan 4 gn snra o aptalca şeyi yaptılar bize…
Ayçnle konuşmamızdan 4 gün snra..
Sahildeydik biz cenkerle dondurma almaya gttik. Dndüğümüzde karşılaştığımız manzra karşısında şok olduk.Ayçn ve ekrm el ele.. İnanılır gibi değil..
C:noluo burada..
A: ayh hc yeni aşkmla vakit geçirydm.
-: Yeni aşk mı.? Ekrem mi ?
E: evT bn… :D
C: ayçn ne demek oluyo btn bunlar yha..
A: offh sıkıldım sndn cenker…
Şok oldum ayçn ekrem. Ayçn nasl dedi bnları cnkere cenkere yere çökü bnde yanına snra üstümüze buz gibi b, su boşaldı.
-AYhhh..
C: anam..
A: haha nasL şakaydı ama :D
C: ne.ne.. şa.şakası..
- Btn bnlar şakamıydı.
E: tabiî ki..Hrm bn sevdiğim biri varken bşksına bkmam..
- ayçn inanamıyrm sna…
C: brz dha devam etseydiniz ekrem sağ kalmayabilirdi.
A: aşkm yha bn böle bşy yaparmyım sna hc dedi ve cenkre sarıldı. Çok romantik.. Ama gerçkten bi ana çok korktum. Ekrem ekrem yendn ayçne ç.tklifi mi etti diye…
Nese bu olaydan 1 hafta snrasına gelelim biz.. Evde ayçnle çk az konuştm grupla fazla taklmamaya bşladım. Evden yada sailden 5-10 dk kaybolur oldum hep… Bu kaybolmalarım dkkt çkmye bşladı. Bİ gn takip etiler bni snra ayçnn evde tel konşmalarını dnledm birine sevil bi erkekle buluştu diyodu. Evt dğruydu bi erkekle buluşuyordum.. Ve o gün…
Yine sahilde oturuyoduk hep beraber..
- bnm bi işim var dyip kalktm..

49.ßöLüm sonu…
Sevil kmle buluştu?
Sevilin yptıklarını bşka biri ( erkek) de yapıyrdu.
Ayçn ve ekrem grdkleri şey karşsnda ne yapcklar..?
sevil:D
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sevil:D
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 28 EmptySalı Ocak 18, 2011 1:31 am Paylaş

süper devam Very Happy
yrnsen_ekomm
Deneyimli
Deneyimli
yrnsen_ekomm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 792
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 800
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : bi satürn bi mars bi uranüs
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Uyu uYu birZ BüyÜ

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 28 EmptySalı Ocak 18, 2011 1:35 am Paylaş

süper olmuş cnm dewmmmm
dadlu_seytan
Deneyimli
Deneyimli
dadlu_seytan
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 651
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 655
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : qidén qitmiştir qittiqi qün bitmiştir bén qidéni déqiL qidén béni Kaybétmiştir...!!

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 28 EmptySalı Ocak 18, 2011 1:40 am Paylaş

çok qzéL ama sén hep en qzéL yerLernde kesiosun ..!
#Beyza.
Haftanın Üyesi
Haftanın Üyesi
#Beyza.

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 28 EmptySalı Ocak 18, 2011 1:47 am Paylaş

Kenke bu ne yine döktürmüssün (:
Neyse devam bakalım bunun altından ne çıkacak :D
/Aleyna/
Forumcu
 Forumcu
/Aleyna/
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 371
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 207
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 16/01/11
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Merve Boluğur.♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Aycin

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 28 EmptySalı Ocak 18, 2011 2:16 am Paylaş

yeni okuyucu
çok qzll olmuş ellerine sağlık
karamelek
Deneyimli
Deneyimli
karamelek
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 791
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 798
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : dünya

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 28 EmptySalı Ocak 18, 2011 2:39 am Paylaş

muhteşem olmuş
Sevil kmle buluştu? mert olabilir
Sevilin yptıklarını bşka biri ( erkek) de yapıyrdu.mert yapabilir
Ayçn ve ekrem grdkleri şey karşsnda ne yapcklar..?ayçin sewil söylemedi diye biraz durgun olacaklar, ekrem ile sewil in arası açılabilir.
bu arada ayçin ve ekremin gördükleri şey mert sewil'i öpmesi olabilir
#Beyza.
Haftanın Üyesi
Haftanın Üyesi
#Beyza.

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 28 EmptySalı Ocak 18, 2011 2:42 am Paylaş

karamelek demiş ki:
muhteşem olmuş
Sevil kmle buluştu? mert olabilir
Sevilin yptıklarını bşka biri ( erkek) de yapıyrdu.mert yapabilir
Ayçn ve ekrem grdkleri şey karşsnda ne yapcklar..?ayçin sewil söylemedi diye biraz durgun olacaklar, ekrem ile sewil in arası açılabilir.
bu arada ayçin ve ekremin gördükleri şey mert sewil'i öpmesi olabilir

Oldukça mantıklı bir yaklaşım Very Happy
Katılıyorum !
karamelek
Deneyimli
Deneyimli
karamelek

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 28 EmptySalı Ocak 18, 2011 2:46 am Paylaş

tşk ÇakıL. Very Happy
#Beyza.
Haftanın Üyesi
Haftanın Üyesi
#Beyza.

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 28 EmptySalı Ocak 18, 2011 2:48 am Paylaş

Önemli değil ben sadece mantıklı bulduğumu söyledim :D
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 28 EmptySalı Ocak 18, 2011 2:55 am Paylaş

saoLn arkadaşLar (:
Şunu söyLym tahmn edemeyeceğiniz biri ve thmini zor bi olay (:
karamelek
Deneyimli
Deneyimli
karamelek

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 28 EmptySalı Ocak 18, 2011 3:03 am Paylaş

bi ipucu istiyorum/z ve yb ne zamana gelebilir cnm
#Beyza.
Haftanın Üyesi
Haftanın Üyesi
#Beyza.

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 28 EmptySalı Ocak 18, 2011 3:10 am Paylaş

Evet knke hem ipucu hemde yb sitiyoruz bugün koymasan bile yb ü ne zaman koyacağını söyle (:

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (;

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
28 sayfadaki 38 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33 ... 38  Sonraki