Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (;

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 33 ... 38  Sonraki
YazarMesaj
dadlu_seytan
Deneyimli
Deneyimli
dadlu_seytan
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 651
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 655
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : qidén qitmiştir qittiqi qün bitmiştir bén qidéni déqiL qidén béni Kaybétmiştir...!!
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 29 Empty
MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 29 EmptySalı Ocak 18, 2011 3:19 am Paylaş

ÇakıL. demiş ki:
Evet knke hem ipucu hemde yb sitiyoruz bugün koymasan bile yb ü ne zaman koyacağını söyle (:

KatıLıyrum..!!
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 496
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 517
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 29 Empty
MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 29 EmptySalı Ocak 18, 2011 3:31 am Paylaş

yb yazdm az bi yeri kaldı brzdan koyrm Very Happy
karamelek
Deneyimli
Deneyimli
karamelek
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 791
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 798
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : dünya
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 29 EmptySalı Ocak 18, 2011 3:41 am Paylaş

bekliyorum/Z
dadlu_seytan
Deneyimli
Deneyimli
dadlu_seytan
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : qidén qitmiştir qittiqi qün bitmiştir bén qidéni déqiL qidén béni Kaybétmiştir...!!

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 29 EmptySalı Ocak 18, 2011 3:46 am Paylaş

beKLioruz...!!
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 29 EmptySalı Ocak 18, 2011 3:48 am Paylaş

50.ßöLüm

Bİ gn takip etiler bni snra ayçnn evde tel konşmalarını dnledm birine sevil bi erkekle buluştu diyodu. Evt dğruydu bi erkekle buluşuyordum.. Ve o gün…
Yine sahilde oturuyoduk hep beraber..
- bnm bi işim var dyip kalktm.. Arkamdan oda kalktı. Bizimkiler şüphelendi..
Bn öndn o arkadan kayalıkların oraya gttk..
C: ( sessizce) snce işe yarar mı ?
- yarıyacak cnker yarıyacak. :D hadi bşlayalım..
C:tm ztn geldler bizi izlylr.
-Tm.
Ve başlıyorduk…

Cenkr gelip bana sarıldı.
C: aşkm biz hep böyle mi buluşcaz ?
- blmm ki aşkm ztn bnde sıkıldm. Gizli gizli buluşmktan.
C: bnde yha senle böyle doya doya vkt geçrmk istyrm aşkm bn.
-bnde aşkım.. deyip oturduk.Cenkrde bi yandan etrafı kolluyomuş gib ypp bizmkilere bkıordu. Snra cenkr kolunu omzuma attı bnde başımı omzuna yasladım..
C: sni çk sevyrm aşkm.
- bnde seni askm.
C: yha ayçn çk sıktı artk bni..
- ne dym ki aşkm..
C: ofh bitanem yha..
- hadi hayatım gdlm merak etckler.
C:brzck daha duralım askm lüütfeeenn..
- aah hadi aşkm.
C: puffh tm ama hadi şuraya kdr elele yrüyelim.
- ii peki..
Ekrmlerin üstüne dogru yryoduk.Arada cenkr bna sarılıyordu. Bizi tnımyan bunlar gerçek sevgili derdi kesn.Snnda ayçn dayanamadı saklandkları yerdn çktı..
A: cenkeeer..! sevil..!
C: iyh ayçn..!
- eyvah ayçn..! ama biz hala cenkr elimi tutuyrdu.Ve br anda korkuyla çktk elimizi..
E: noluo burada..
D-Z-B-m: Sevil….?
Se: neler gryrm bn böyle..!
A: bi açklma bklyrm..!!
C: açklama fln yk Tm söylyrm bn ayçni deliler gib seviyrm. Szn yptığınız şakanın altında kalcağımızı mı sndınız ha?
A: alçk pislik bn seni sevmiştim be.. ha.. ne ddn sen.. ? cenkr? Sevil doğru mu ?
- valla bnm kardeşm öle diosa doğrudur :D
E: şakamıydı bu..?
- evT..
:E ohh bee..!
D-Z-B-M: sz var yah sz..
- :D
C: nasL şaka yptık ama ;)
- kaliteli :D
A: ama bn sanmıştm ki…
C: ne snmştın ayçn.. Ayçn bk diyelim bn seni aldtcm gerçi ypmm. Ama hani aldattım bu sevile olmaz. BN sevdiğim kzın en ykn arkadaşına yavşıyacak kadar y*vşk değilmdir..
- (içimden) vay be ne söz söyledi..
Erkemin suratı düştü. Anlamlı bi bakış attım ona.. Helal san cnkr.
Ayçnle cenkr birbrlerine sarıldılar. Snra elele yürümeye bşladılar..
C: sevil.. çzdm bn ayçni ne zmn kıskndrmk istesem yedek sevgilim olur msun?
- az yede bi uşak tut kendine ;)
C: Laf yedik gene Very Happy
A: ii yptı knkam ;)
Herkes önden yürümeye başladı. Ben arkda kaldım.Snra birinin kolumdan çektiğini hissetim. Arkamı dndüm ekrem..
E: konuşmlıyız?
- dnlyrm.
E: burada mı?
- evt. Dnlyrm.ne dicksn bi an önce söylermsn?
E: zehranın doğum gnnde konuştklarımız…
- knştklarımız?
E: bk sevil sni grçkten çok ama çok sevyrm ltfen beni affet.. BNmle tüm hatalarıma rağman yenidn çkrmısn?
Ekrm bna yeniden çkma tklifi edyrdu.Snrm o qn duymadığım sn şeyde buydu.. NE demelydim.
- bu kadr gçlüsn dmek..
E: anlamadm.
- onca yptıklarına rağman gelip yenidn bunları söylüosn..
E: sevil bk hata mı anladım.. Ltfen bi şans daha ver. Hm sn mükemmel biri misnde karşndakine bi şans dha vermyrsn..
- yha dmk öle.. peki sen bu şansı hak edecek kdr mükemmel biri misin..? Aslnda o sn sözleri söylemeseydi hemn kendimi kaptırıp seni sevyrm ekrem deicktim.Ama o söyledklernden snra …. Böyle br şey yaparmıyım bilemiyrm. Arkamı dnüp gttm. Erkemden sadece şnları duydum.
E: hay bm eşek kafam kız haklı.. Ama şu inat olmasa şu kzda blyrm oda bni sevioo. Snra yanıma geldi..
E:yha seni seviyorum ltfen..
- kanıtla o zmn .. ne ddm bn kantla o zmn.. Bİ anda elimden tutup bizm grubun orya gtrdi koşa koşa.. sahilde ayrı bi taraf gençlern takıldığı bi bölümde takılırdık biz hp. VE ekrm bağırmaya bşladı.. napıo bu yha…
E: Seni seviyorum…… EKREM SEVİLi seviyo….

50.ßöLüm sonu..
karamelek
Deneyimli
Deneyimli
karamelek
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 791
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 798
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : dünya

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 29 EmptySalı Ocak 18, 2011 3:55 am Paylaş

harika olmuş yha ekrem sevili sewiyor :klp:
Düşler Diyarı
Deneyimli
Deneyimli
Düşler Diyarı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1422
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1323
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 16/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : BestEkrem

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 29 EmptySalı Ocak 18, 2011 3:55 am Paylaş

OOOO ben Ekrem'den bu kadarını beklemezdim...
Süper olmuşşş...
dadlu_seytan
Deneyimli
Deneyimli
dadlu_seytan

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 29 EmptySalı Ocak 18, 2011 3:59 am Paylaş

wayyy..!! süpermiş..!!bekLediqimize deqmiş..:D ekremden hiç bekLmezdm..:D
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6592
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 5842
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ümitin Yanından ♥
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Kantarcılar♥ Turan

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 29 EmptySalı Ocak 18, 2011 4:02 am Paylaş

allahım ben bunların aşkına ölürüm spr olmuş cnm dwmm
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2303
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 29 EmptySalı Ocak 18, 2011 4:06 am Paylaş

Kanka iki bölüm kaçırdım neler olmuş =)
Ekrem adam olmuş taa bizim yeni haberimiz olmuş =)
Çok güzel olmuş LÜTFEN DEVAM =)
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 29 EmptySalı Ocak 18, 2011 4:12 am Paylaş

yb yarına inş. (: saoLun arkadaşLar Very Happy
bklediğinize değmiştr umarım Very Happy
~Hande~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Hande~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3800
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3621
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 29 EmptySalı Ocak 18, 2011 4:33 am Paylaş

Ayyy biri bana öyle yapcam var yaaa off çok isterim vallaa =) =)Çooooook Güzel bu arada bayıldımm =) =) Bence bizimkiler ve etraftakiler ooo lucak veee affet fln filan dicekk =) =)
..Ekrem_Sevil..
Deneyimli
Deneyimli
..Ekrem_Sevil..
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 628
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 635
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 27/10/10

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 29 EmptySalı Ocak 18, 2011 4:38 am Paylaş

2 Bölümde süper olmş devam (:
sevil:D
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sevil:D
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 29 EmptySalı Ocak 18, 2011 5:32 am Paylaş

süper olmuş Very Happy
yrnsen_ekomm
Deneyimli
Deneyimli
yrnsen_ekomm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 792
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 800
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : bi satürn bi mars bi uranüs
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Uyu uYu birZ BüyÜ

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 29 EmptySalı Ocak 18, 2011 5:40 am Paylaş

çok gzl cnm yb yi yarına istiyorumm ltfn
koymazsan ayaklanma fln ayarlarız bişelerrr

işim şaka kısmı yana bi yana çok gzl olmuş cnm
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5001
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3934
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Malik.

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 29 EmptySalı Ocak 18, 2011 6:02 am Paylaş

vayy süper olmuş yhaa bi kaç bölüm kaçırmışım son bölüm bi harikaydı gerçektende hemen devamını istiyorum ben yhaa
(=ekrem&sevil=)
Deneyimli
Deneyimli
(=ekrem&sevil=)
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 512
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 510
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : - Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim. Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti..!!

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 29 EmptySalı Ocak 18, 2011 9:19 am Paylaş

süper olmuş her iki bölümde ellerine sağlık
#Beyza.
Haftanın Üyesi
Haftanın Üyesi
#Beyza.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2799
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : - kervan ♥

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 29 EmptyÇarş. Ocak 19, 2011 12:59 am Paylaş

Kanka yine bir harika olmuş (:
Devam :D
Ekrem^_^Sevil
Üye
 Üye
Ekrem^_^Sevil
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 93
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 94
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 18/01/11
<b>Nerden</b> Nerden : Bilmem sen söyle xD

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 29 EmptyÇarş. Ocak 19, 2011 1:25 am Paylaş

Çok güzel ellerine sağlık Very Happy Yb ne zaman :?
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 29 EmptyÇarş. Ocak 19, 2011 3:13 am Paylaş

51.ßöLüm

- kanıtla o zmn .. ne ddm bn kantla o zmn.. Bİ anda elimden tutup bizm grubun orya gtrdi koşa koşa.. sahilde ayrı bi taraf gençlern takıldığı bi bölümde takılırdık biz hp. VE ekrm bağırmaya bşladı.. napıo bu yha…
E: Seni seviyorum…… EKREM SEVİLi seviyo….
- ekrm napıosn sen..
E: kantla demdn mi kantladım işte.
- btti mi ?
E: evt.
- iyi ddm arkaı dnp gttm.. ,ekrm peşimden geldi.
E: anlamyrm seni sevil anlamyrm. Seni sevyrm. Kanıtla ddn kanıtladm hala nyn inadı bu.?
- bn nasl brym ekrem..
E: nsıl yani..
- dyrm ki.. onca yptıklarına rağmen bndn hemn kabl etmemi bkleme…
E: peki sevil… ama bunu unutma fazla naz aşık usndırır.
- snde şunu untma eğr gerçktn aşıksa usanmaz. Ona yalancı yada ş*r*fsz dnr.
Brz daha ilerledkten snra ayçn ve semihi bkledm onlarla brlkte eve dndk ayçn yolda..
A: noldu ne konştunuz ekrmle?
A: ne dedn sen ona?
A: nasl bğrdı ama
A: ayh ne romantik.
A:ayh sevil konş yah..
- ayçn bi sus Allah aşkına..
Eve geldm akşama kadr odamdan çkmadım. DŞndüm dşndüm. Onca çktgm acılara rğmn kbl etmelimiydim…
Kabul etsm yanı acıyı tkrr yaşamktn korkar oldm. Kabl etmsem onsz yapamzdm. Düşnmktn sıkıldım. Çnkü kafayı yiycktm.. Gitarımı alıp şarkı söylemeye bşladım.

İçimdeki Duygu Beni Öldürecek
Bekledim Bekliyorum Ne Zaman Dönecek
Şimdi Sen Gidiyorsun Ya
Beni Kim Sevecek
Hadi Sen Kıydın Da
Ben Kıyabilirmiyim
Terkedip Gidiyorsun Ya
Beni Kim Sevecek
Hadi Sen Kıydın Da
Ben Kıyabilirmiyim

Söyle Söyle Sevmiyorum De
Yak Canımı Alıştım
Zaten Sensizliğe
Gitme Gitme
Ne Olur Gitme
Hadi Sen Kıydın Da
Ben Kıyabilir miyim

Yaşanan Güzel Günler
Mazimi Oldu
Sevdiğim Adam Bana
Yabancı Oldu
Ağladım Her Gece
Yaşlar İçime Doldu
Hadi Sen Kıydın da
Ben Kıyabilir miyim
Üşürken Yokluğunda
Kalbim Buz Gibi Doğdu
Hadi Sen Kıydın Da
Ben Kıyabilir miyim.

Söyle Söyle Sevmiyorum De
Yak Canımı Alıştım
Zaten Sensizliğe
Gitme Gitme
Ne Olur Gitme
Hadi Sen Kıydın Da
Ben Kıyabilir miyim...

3 gün snra….

Ekrm artık eskisi kadr ısrar etmyrdu. Bkmştı heralde.. Ama ayçnni anlattığına göre cvbımı bklyrmş. eVt kararamı vrdm.. Kabul ETMİCEKTİM.. Aynı acıları br dha yaşamıcktm.. Ama erkemden vaz gçmş oldum böyle…
aYçn ve semih ile bsklete bndk. Dolaştık öyle. SNra ekrmlerle karşılaştık. Konuştk snra nerdn çktılarsa Betüller geldi..
Be: ayh ekrmcm nasLsn cnm ?
E: ayhh bir rahat bırak kzım bnii..
Be: anlamıyrm ekrm seni böyle bi güzellk karşsndan nasl konşma bu böyle..
E: aynaya bkmıyorsn sen galiba
Bu muhabbettn skldm biskltle turlamaya çktm. PEşmdnde ekrm geldi..
Çok hızlı gdyrdm.. EKrm bna ytşmk için daha da hızlı gdyrdu..
E: Sevil..! dur çk hızlı gdyrsn..!
- sni duymıyorum..!
E: sevil… ahh..
Yihh. Ekrm dşmş. Az önce bm ES geçtqm taşa takılıp dşmş.. Hemn ynına gttm kötü dşmş. Ayağı incilmş kaşıda yarılmş.. Kıyamam yha…
E: sevil hakkını helal et. Buraya kadrmış.
- ekrm saçmalama alt trafı bsklettn dştn..
E: bn bu gdşle ksn ölücm. Cevap vremdn bi türlü..
- şu drmda bi bnları söylüosn kalk hadi.
E: bi şartla.. cvbn ne?
Kabul etmicksn.. Hyr dicksn hadi sevil yapabilirsin. Ha-yır. İki hece 5 harf sadece.. Bu kadr.. Ama yapamıyrm gözlerine bknca ona kıyamaıyorm onu yendn sevdiğimi anlıyorum. Ekrm ofhhh ofhhh..
- peki kabul ediyrm.
E: ah sevil öldqmde mezarıma kavuşamadığı aşkndan öldü yazsnlar..
- ne diosn ekrm sen yha.. ne ddm duydn mu.?
E: yih ne ddn.
- hıh sölemcm işte kaçrdn az önce söylemştm.
E: yha sevil..
- hıh.
E: ahh bana bşyle oluo sn anlarımı yaşıyorm galiba sevil ne ddn en sn..
- Of ekrm şımarma ya Tm kabul ediyorum seni seviyorum..
E: allahhhh :D :D biricik aşkm bnm :D
- ekrm dur …
E: seni çok çok seviyrm. Üzmicem bu sfr seni.üzersm ömr boyu betüle maruz kalıym.
- :D
E: bk bu kdr byk ymn ettm.
- ofh şapşal kalk hadi..
Ekrm topallayark ayağa kalktı bskleti ellryle kullandı han bnmden yrüyerek. Bzmkilern yanına geldk.
C: noldu oğlum bu halin ne
A: kaşına noldu ekrm.
E: bi drn yha sakin..
A: düştün mü?
- ordan bknca nye bnzio..
C: bizm evn yaknlarındayız ztn. Hadi bize gdlim annmle tnışırsın.
E-A-Se: olur..
Cenkerlere gttk. Ekrme pansuman yaptım.
E: ahh..uhh. anam. Yandım.. yavaş kzım yha..
- sus bi yha aaa..
E: tm aşkm yha .. demedim bişi..
C-Se-A: Aşkm mı????

51.ßöLüm sonu…

İyi okumalar…

En son ümitibrahimkolik tarafından Perş. Ocak 20, 2011 1:19 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
#Beyza.
Haftanın Üyesi
Haftanın Üyesi
#Beyza.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2799
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : - kervan ♥

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 29 EmptyÇarş. Ocak 19, 2011 3:25 am Paylaş

Aneeeeem (:
Kanka nolmuş bunlara böyle sevgi pıtırcıkları :D
Neyse devam devam :D
Bende yb ekledim bak Very Happy
Yeni bölüm koyarmısın bugün yorumlardan sonra ?
~Hande~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Hande~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3800
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3621
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 29 EmptyÇarş. Ocak 19, 2011 3:27 am Paylaş

Çoooooooook Güzel olmuş yaa ben bi an kabul etmicek sandım ama yapamadıı çoook Sevindimm cooook güzel ellerine sağlıkk =) =) ekremede acıdım acımıştır smdii dizi fln
I_love_you_manga
Deneyimli
Deneyimli
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 729
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 555
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 18/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : DENİZLİ
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Bana umut bağlama be
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cenker

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 29 EmptyÇarş. Ocak 19, 2011 3:33 am Paylaş

çook güsel olmuş dewam:)
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6592
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 5842
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ümitin Yanından ♥
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Kantarcılar♥ Turan

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 29 EmptyÇarş. Ocak 19, 2011 3:40 am Paylaş

OH BE SONUNDA KAVUŞTULAR
spr olmuş cnm dwmm
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2303
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; - Sayfa 29 EmptyÇarş. Ocak 19, 2011 3:42 am Paylaş

Off kanka sonunda =)
[Senin çıktığın çocukta sana bunları yapmalıydı =)]
Bayıldım özellikle :

E: sevil… ahh..
Yihh. Erkm dşmş. Az önce bm ES geçtqm taşa takılıp dşmş.. Hemn ynına gttm kötü dşmş. Ayağı incilmş kaşıda yarılmş.. Kıyamam yha…
E: sevil hakkını helal et. Buraya kadrmış.
- ekrm saçmalama alt trafı bsklettn dştn..
E: bn bu gdşle ksn ölücm. Cevap vremdn bi türlü..
- şu drmda bi bnları söylüosn kalk hadi.
E: bi şartla.. cvbn ne?
Kabul etmicksn.. Hyr dicksn hadi secil yapabilirsin. Ha-yır. İki hece 5 harf sadece.. Bu kadr.. Ama yapamıyrm gözlerine bknca ona kıyamaıyorm onu yendn sevdiğimi anlıyorum. Ekrm ofhhh ofhhh..
- peki kabul ediyrm.
E: ah sevil öldqmde mezarıma kavuşamadığı aşkndan öldü yazsnlar..
- ne diosn ekrm sen yha.. ne ddm duydn mu.?
E: yih ne ddn.
- hıh sölemcm işte kaçrdn az önce söylemştm.
E: yha sevil..
- hıh.
E: ahh bana bşyle oluo sn anlarımı yaşıyorm galiba sevil ne ddn en sn..
- Of ekrm şımarma ya Tm kabul ediyorum seni seviyorum..
E: allahhhh biricik aşkm bnm
- ekrm dur …
E: seni çok çok seviyrm. Üzmicem bu sfr seni.üzersm ömr boyu betüle maruz kalıym.
-
E: bk bu kdr byk ymn ettm.
- ofh şapşal kalk hadi..

Nerdeyse hepsini kopyalıcaktım =) bide şurası süper :

Cenkerlere gttk. Ekrme pansuman yaptım.
E: ahh..uhh. anam. Yandım.. yavaş kzım yha..
- sus bi yha aaa..
E: tm aşkm yha .. demedim bişi..
C-Se-A: Aşkm mı????

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (;

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
29 sayfadaki 38 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 33 ... 38  Sonraki